Parhaat halvat web-hosting-palvelut

halvat web-hosting-palvelutMaksatko mieluummin vähemmän web-hosting-palvelusta … tai enemmän?


Weirdos haluavat maksaa enemmän. Haluat todennäköisesti maksaa vähemmän. Et ole outo.

Mikä on edullisin halpa web-hosting-vaihtoehto kohtuuhintaisuuden lisäksi? Haluat kaikki asiat, jotka jokaisen isäntäyrityksen tulisi tarjota – nopeat latausajat, lähes 100% käyttöaika ja luotettava asiakastuki, joka voi auttaa sinua tarvittaessa.

Kuinka selvittää, mikä edullinen hosting-palvelu on oikea valinta?

Aloitaksesi olet tullut oikeaan paikkaan – tiedämme, millä halvoilla verkkoisäntäkoneilla on nopea latausaika ja korkea prosenttinen käyttöaika. Testaamme jokaista palvelua ja jaamme tulokset tässä artikkelissa. Tutustu kaikkien tarkistettujen isäntiemme live-seurantaan käyttökatkojen / seisokkien / viiveiden suhteen. Lue lisää tutkimusprosessistamme täältä.

Contents

Paras halpa Web-hosting – Suosituimmat suositukset vuodelle 2020

Tässä ei ole yhdenmukaista vastausta, mutta vaihtoehtoja on! Rakastamme vaihtoehtoja. Tässä oppaassa tarkastellaan parhaita halpoja verkkoisäntäjä, jotka ovat tänään saatavana ja jotka ylläpitävät hyvää palvelua hinnalla, jolla sinulla on varaa.

1. Hostinger – edullisin isäntä, ajanjakso.

hostinger-logo

Keskimääräinen latausaika: 585 ms
Keskimääräinen käyttöaika: 99,87%
Kustannus: 0,99 dollaria kuukaudessa

Hostinger -hinta

Hostinger on yksi Kanadan parhaista halvoista web-hosting-vaihtoehdoista, joka ei vaaranna laatua. Nykyinen hinnoittelu alkaa 0,99 dollaria kuukaudessa. Tämä jättää Hostingerin istumaan noin kolmanneksella lähimpien alennus hosting-kilpailijoiden hinnasta. (Voit jopa maksaa salauksella.)

Keskimääräinen käyttöaika ja latausajat ovat huippuluokkaa viime vuosina on vaikea näyttää Hostingeristä ohutvaihtoehtona edullisten web-hosting-palveluiden tarjoamisessa.

Hostinger-asiakastuki ��

Hostingerillä on myös 24/7 natiivi tuki kaikista esiin nousevista kysymyksistä. Hidasta tukilippujärjestelmää ei tarvitse käyttää. Kaikki sivustot on optimoitu nopeaan käynnistämiseen WordPressissä, ja niillä on oma mukautettu käyttöliittymänsä helpottamaan asennusta. Tämä tekee Hostingeristä yhden parhaista käytettävissä olevista WordPress-isännöintipalveluista. Saat myös ilmainen verkkotunnus ja ilmainen SSL. Hostinger tarjoaa kaiken mitä saat 6-8 dollarilla kuukaudessa isäntällä murto-osalla kustannuksista.

Jos haluat vain ylläpitää omaa blogiasi ja et aio koskaan rakentaa yritystä verkkosivustollesi, Hostinger ei oikeastaan ​​ole huono valinta.

Ilmainen verkkosivustojen rakentaja ��️

Jos etsit verkkosivustojen rakentajaa, joka ei vaadi mitään koodauskokemusta, olette tulleet oikeaan paikkaan.

Zyron Logo Maker auttaa sinua parantamaan verkkosivustosi lisäksi myös tuotemerkkiäsi säätämällä tai keksimällä tuotemerkkisi logoa nopeasti.

Muut ominaisuudet eivät ehkä ole yhtä salamaisia, mutta ne ovat silti melko hyviä. Huomattavana mainitaan Zyro AI Content Generator, ilmainen SSL-varmenne, rajoittamaton SSD-tallennustila ja rajaton kaistaleveys.

Jos haluat nähdä Hostinger-käyttö- ja seisontatestejämme, tutustu Hostinger-koko arvosteluun. 

2. HostPapa – 70%: n alennus premium-hosting-palvelusta (ilmainen verkkotunnus)

hostpapa -logo

Keskimääräinen latausaika: 475 ms
Keskimääräinen käyttöaika: 99,95%
Kustannus hinta – 2,95 dollaria kuukaudessa (tavallinen 13,99 dollaria / kuukausi)

HostPapa ei ole vain suosituimpien halpojen isäntien paras valinta, mutta myös kaiken kaikkiaan paras valinta parhaille isännöitsijöille. Mindblowing, oikein?

HostPapa on yksi markkinoiden parhaista hosting-palveluista ja kanadalaisten suosituin valinta. Nykyinen hinnoittelu alkaa vähän jyrkältä, mikä alun perin hylkäsi palvelun parhaista halvoista isäntävalinnoistamme. HostPapa on kuitenkin tarjonnut yksinoikeuden alennus Kanadan hosting-lukijoille. Tämä asettaa HostPapan tiukasti halpaan luokkaan.

Alennuksella haluat maksaa 2,95 dollaria kuukaudessa huippuluokan isännöintipalvelusta. Paitsi, että hinta on alhainen, saat myös liiketoimintasuunnitelman eikä aloitussuunnitelman.

Keskimääräistä korkeammat sivustonopeudet ⏱️

HostPapalla on hämmästyttävä käyttöaika ja huomattavasti keskimääräistä nopeammat sivuston nopeudet. Edes alennuksella HostPapa ei ole halvin vaihtoehto luettelossamme. Ylimääräinen Loonie-kuukausi tuo sinulle monia lisäetuja.

HostPapalla on ympäri vuorokauden asiakastuki, ja live-chat ovat aina käytettävissä. Tärkein syy HostPapa on suosituin valinta johtuu siitä, että yritys on kanadalainen läpi ja läpi. Uptimes ja sivuston nopeuspisteet ovat hyviä koko maamme paikallisten datakeskusten takia.

Jos haluat perustaa verkkoyrityksen tai vain hakea verkkosivun Internetissä, HostPapa on loistava valinta.

Jos haluat nähdä HostPapan käyttöaika- ja seisontatestit, tutustu koko HostPapa-arvosteluun.

Muita HostPapa-ominaisuuksia:

Useimmat ihmiset alkavat palvelun aloittamisen yhteydessä halvimmalla saatavilla olevalla suunnitelmalla. HostPapa tarjoaa keskitason samalla hinnalla kuin heidän aloituspakettinsa Kanadan hosting-lukijoille (Se on totta, ilmainen päivitys). Tässä on se, mitä keskitaso saa sinut HostPapan kanssa.

 • Rajoittamaton verkkosivusto
 • Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti
 • Rajoittamaton SSD-tallennustila
 • Mittaamaton kaistanleveys
 • Ilmainen verkkosivunsiirto
 • Ilmainen Cloudflare CDN
 • Ilmainen yksitellen harjoittelu
 • Ilmainen SSL
 • cPanel-ohjauspaneeli
 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja
 • Yli 400 ilmaista sovellusta
 • CloudLinux-palvelimet
 • 24/7 tuki
 • 99,99% Uptime-takuu
 • 30 päivän takuu
 • Rajoittamaton lisädomeene
 • Rajoittamaton sähköpostitili
 • Rajoittamaton MYSQL-tietokanta
 • 2x enemmän CPU- ja MYSQL-resursseja

3. HostGator – halvin laatusuunnitelma

hostgator-logo

Keskimääräinen latausaika: 657 ms
Keskimääräinen käyttöaika: 99,68%
Kustannus: 2,75 dollaria kuukaudessa

HostGator ei ole halvin vaihtoehto tässä luettelossa, mutta kustannusten suhteen suorituskykyyn se on erittäin hyvä. Palvelu tarjoaa hyvää ympäri, nopeuden, käytettävyyden ja hinnoittelun, samalla kun se tarjoaa kaikki kellot ja pillit. Se on enemmän kuin tarpeeksi, jotta HostGator ansaitsee paikan Kanadan parhaiden halpojen web-hosting-palveluiden luettelossa.

Äskettäin parannetulla WordPress-kokemuksellaan ja omalla korkealaatuisella verkkosivustojen rakentajallaan on paljon toimintoja verkkosivujen rakentamiseen.

Lisähyvitys mainonnalle ��

Kaikissa HostGator-suunnitelmissa on myös a 100 dollaria hyvitystä Google Adwordsista ja Bing-mainonnasta samoin kuin SSL-varmenteet ja ilmaiset automaattiset varmuuskopiot.

Käytettävyysasteen suhteen he antoivat erittäin hyvän tuloksen livetestauksissamme ja kaikki seisokkeja koskevat ongelmat rajoitetaan yleensä 1–2 sekunnin MAKSiin (katso testitulokset HostGator-katsauksesta). Heillä on myös suora keskustelu kaikista tukiasioista ja tarjouksista 45 päivän rahat takaisin -takuu.

Käytettävyyttä ajatellen ne jatkuvasti saavuttivat 99,68%, mikä asettaa heidät suorituskyvyn kannalta edullisimpien isäntien päälle.

4. Bluehost – Luotettavuus ja lisää luotettavuutta

bluehost

Keskimääräinen latausaika: 1,765 ms
Keskimääräinen käyttöaika: 99,74%
Kustannus: 2,95 dollaria kuukaudessa

Bluehost perustettiin virallisesti vuonna 2003, mutta se on ollut olemassa muodossaan tai toisessa vuodesta 1996. Nämä ovat OG: n web-hosting-päiviä ja Bluehostia tulisi pitää vahvana kaikilla tileillä. Palvelu on hiukan kalliimpaa, mutta sen luotettavuus on huippuluokkaa tonnia datakeskuksia.

Tätä kohtuuhintaista vaihtoehtoa käyttävät monet kehittäjät, jotka ovat olleet jo pitkään olemassa ja tarjoavat aloittelijaystävällinen toiminnallisuus. Ne tarjoavat myös ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisenä vuonna.

Paljon oppimateriaalia ��

Toinen hieno asia Bluehostissa on valtava määrä kolmansien osapuolien oppaita ja oppaita saatavilla tietokannassa. Kuka tahansa ensimmäistä kertaa blogaajat tekevät edistyneille web-kehittäjille, voivat helposti selvittää, kuinka säätää tai määrittää muutokset.

Yksi haittapuoli on, että tuki on ulkomailla eikä ole aina hyödyllisin. Teknisenä kannalta Bluehost menee erittäin hyvin live-seurannassamme 99,74%: n käyttöaikapisteillä (katso Bluehost-koko arvostelu täältä).

5. iPage – erinomainen hinta-laatusuhde. Tuki = Meh

IPage

Keskimääräinen latausaika: 1941 ms
Keskimääräinen käyttöaika: 97,77%
Kustannus: 1,99 dollaria kuukaudessa

iPage sillä on paljon negatiivisia arvosteluja erilaisilla web-hosting-foorumeilla. Suurin osa näistä arvosteluista perustuu asiakastukeen, koska ne perustuvat vain Yhdysvaltoihin, mikä jättää globaalit asiakkaat ulkopuolelle.

Ilmainen verkkotunnus vuodeksi ja rajoittamaton levytila ​​��

Varsinainen tarjottu palvelu ei ole liian nuhjuinen, kuten selitämme asiakirjassamme katsaus iPageen. Spektrin halvemmassa päässä iPagella ei ole mitään vikaa, ja sen mukana tulee paljon ominaisuuksia, kuten a ilmainen verkkotunnus vuodeksi ja rajoittamaton levytila. Valitettavasti iPage laskuttaa sinua SSL-sertifikaatista, joka on perusturvaominaisuus, jonka pitäisi olla 100% vapaa kaikista palveluntarjoajista, olivatpa ne sitten edullisia tai maksettuja.

IPage on kaiken kaikkiaan loistava isäntäyritys ja pidämme heidän tuotteistaan, mutta tukikysymys on kuitenkin ratkaistava.

6. A2-hosting – ”premium” halpa isännöinti

A2-hostingKeskimääräinen latausaika: 601 ms
Keskimääräinen käyttöaika: 99,4%
Kustannus: 3,92 dollaria kuukaudessa

A2-hosting sen johdantohinnat ovat hiukan korkeammat kuin muun luettelon. Tämän hinnankorotuksen myötä parannuksia tehdään muutamilla alueilla, kuten asiakastuki ja lisäominaisuudet.

SSL-sertifikaatti ilmainen ��

Edullinen palvelu tarjoaa ilmaisen turvallisuuden ja hakkereiden estämisen ilmainen SSL-varmenne ja automaattiset varmuuskopiot. A2 tarjoaa fantastisen palvelun, mutta jos etsit halvempaa vaihtoehtoa, ne ovat olemassa.

Tallensimme A2: n viimeinkin siksi, ettemme usko, että he eivät voi kilpailla muiden kaverien kanssa (he todella ylittävät suorituskykynsä), vaan koska se on hiukan kalliimpi hieman parempaan palveluun.

Miksi erittäin halpa web-hosting on huono idea

verkkosivustojen haittaohjelmatHaluamme olla rehellisiä kanssasi. Jos maksat alle dollarin kuukaudessa web-isännöinnistä, sinulla on huono aika (Hostinger ei sisälly toimitukseen).

Rakastamme paljon yhtä paljon kuin kuka tahansa, mutta kun saat ala-arvoisen 1 dollarin verkkomahdollisuuksia – se on riski. Tulet lopulta maksamaan Enemmän tulevaisuudessa halvalle palveluntarjoajalle kuin jos vietät ylimääräinen 1-2 dollaria dollaria kuukaudessa paremman laadun isäntälle.

Tärkein syy näiden halpojen isännöintipalvelujen välttämiseen on vain yhdellä tavalla he voivat ansaita rahaa siihen hintaan. He vain heittävät kaikkien asiakkaidensa verkkosivustot yhteen vanhaan isoun jaettuun palvelimeen, jolla on sama IP-osoite. Sinun on vältettävä sitä hinnalla millä hyvänsä, ja kerromme sinulle miksi.

Syitä välttää jättiläinen jaettuja palvelimia:

 • liitin.

  hackable

  Pahat pojat kohdistavat jaettuihin IP-osoitteisiin, koska tietoturva on yleensä heikko ja on helppo päästä sisään ja luoda pahaa suuremmassa mittakaavassa.

 • liitin.

  Taudin leviäminen

  Koska lähdekoodiin on niin helppo päästä sisään, odota, että verkkosivustosi näyttää pian kaikenlaisia ​​viruksia, haittaohjelmia ja mainoksia, joihin et mieluummin liity.

 • liitin.

  Huono IP-naapuruus

  Koska tämäntyyppinen isännöinti on niin halpaa, jaetulla palvelimellasi sijaitsevat naapurit ovat todennäköisesti joukko roskapostiblogeja, jotka eivät anna mitään positiivista vaikutusta Internetiin ja joiden koko elämän tavoitteena näyttää olevan tukkia kaikki roskapostilla. Kamala elämän tavoite.

 • liitin.

  Google vihaa sinua

  Sinä todella – ja tarkoitan, etten todella halua, että Google vihaa sinua. Kaikkien edellä mainittujen ansiosta on olemassa suuri mahdollisuus, että läheisyys roskapostipäivän blogeihin ja hakkeroitavuus saavat Googlea katsomaan sinua halveksivasti ja rankaisemaan sinua vastaavasti alhaisilla hakukoneiden sijoituksilla..

 • liitin.

  Kauhea seisokkeja

  Kuten saatat odottaa, ystävällinen naapurustosi “paras” halpa web-hosting-yritys käyttöaika vs. seisokitei aio omistaa paljon laadukkaita laitteita tai resursseja varmistaaksesi, että sinulla on paras asiakaskokemus.

  Vaikka korkealaatuinen verkkoisäntä yleensä lupaa ainakin 99% käyttöaika, syvällä alennuksellasi on yli 50 prosentin arvo hyvä. Web-isäntä, joka jättää sivustosi minuutteiksi tai tunneiksi kerrallaan, ei tee sinulle mitään suosiota, olipa se halpa. ��

 • liitin.

  Huono tuki

  Todennäköisemmin et koe tukea. Heidän näkökulmasta he eivät vain osaa allokoida mitään muuta kuin perustiedot resursseista ongelmien ratkaisemiseksi. Odottaa parhaimmillaan hyvin yleistä UKK-osaa.Jos olet erityisen epäonninen, saat vastaamattoman asiakastuen sähköpostin tai puhelimen, joka lähettää sinut automaattiseen järjestelmään, joka on niin vakava, että annat periksi ja päätät syödä kahden viikon ikäisen burriton jääkaapin takana olit liian laiska, jotta heitit ulos soistaen.

 • liitin.

  SSL EI sisälly hintaan

  SSL-sertifiointi Halvat web-palvelimet veloittavat sinulta jopa 80 dollaria vuodessa SSL-suojauksesta. Kaikki suositellut majoittajat tarjoavat 100% ilmaisen SSL: n.

  Ilman tätä mikään luotettava maksuprosessori ei koske sinua. Jos yrität myydä jotain, tämä on ongelma.

  Jos yrität saada verkkosivustoa, johon Google todella luottaa, ja pystyt yhtenä päivänä myymään jotain, saat ehdottomasti 100% tarvitsee SSL: n. Tämän ironinen puoli on, että SSL voidaan asentaa ilmaiseksi käyttämällä palvelua, joka tunnetaan nimellä Let’s Encrypt…, mutta halvimmat isännät vaativat sinua veloittamaan siitä!

Huomaat, että asiat, jotka todella kiinnostavat minua halvoista verkkoisäntäkoneista, ovat myös tärkeimmät valitukseni ilmaisille VPN-palveluille. Todella halpojen digitaalisten tuotteiden tarjoaminen tulee kustannuksin, joihin valitettavasti sisältyy yleensä tietojen myyminen tai tietojen sijoittaminen vaaralliseen sijaintiin.

Jos olet kiinnostunut siitä, kuinka VPN: t tekevät tämän, tutustu oppaaseeni parhaisiin Kanadan VPN: iin.

Lisää ongelmia kuin sen arvoinen

Todelliset ongelmat saapuvat sen jälkeen, kun olet vihdoin kyllästynyt halpaan halpaan rajoittamattomaan web-hosting-palveluun – mutta palautusaika on jo ohi – ja olet maksanut kokonaisen palvelun vuoden etukäteen käteisenä suurella hinnalla.

Samaan aikaan sadat tikkarit päivässä tekevät saman virheen, jonka juuri vältit lukemalla tätä opasta. Et ole tikkari. Pikku he tietävät, että muutaman lyhyen kuukauden aikana heidän unelmansa Internet-imperiumistaan ​​kaatuvat.

Monille bloggaajille ja ihmisille, jotka rakentavat omia verkkosivustojaan, tällainen alennusta tarjoava web-hosting ei yksinkertaisesti ole hyvä asia – ei silloin, kun sinä ota REAL kokonaiskustannukset huomioon.

Verkkokauppa on erilainen pallopeli – tarvitset laadun isännöinnin

verkkokaupan liiketoimintaVastoin informatiivisia verkkosivustoja tai henkilökohtaisia ​​blogeja, pidetään esimerkiksi verkkokauppasivustoa, jonka ainoana tarkoituksena on myydä myyntiä.

Nyt ajatus käyttöaste tulee kriittisesti tärkeämmäksi. Jos verkkosivustosi on alhaalla, et myy, ja jos se on ainoa tulosi, saatat syödä Ramen-nuudeleita sinä päivänä. Pro-Tip: Lisää muna Ramen – yumiisi.

Tärkeintä on, että joillekin online-yrittäjille, alenemisen kustannukset ovat kirjaimellisempia – menetetty raha. Tässä tapauksessa jaettu hosting-paketti ei ole hitaan tai latautumattoman verkkosivuston riskin arvoinen.

Seisokkeet tuotteita myyvälle verkkosivustolle on aivan kuin … polttamassa rahaa

Oikeudenmukaisuuden vuoksi monet verkkokauppasivustot ovat täynnä resursseja, kuten korkearesoluutioisia kuvia, äänen ja / tai videon suoratoistoa ja paljon muuta.

Muistatko, kuinka puhuimme siitä, kuinka kaikki jaetun palvelimen tilit voivat kärsiä yhden kaistaleveyden vuoksi? No, jos luulet saavasi olevan sika, älä mene jaettua reittiä.

Nykyään ihmiset ovat erittäin kärsimättömiä verkossa. Jos sivusi lataaminen vie yli muutaman sekunnin, unohda se.

He ovat siirtyneet käyttämään rahaa kilpailijan kanssa. Yhtäkkiä säästämäsi yksi tai kaksi taalaa tuntuu erittäin huonolta vaihtoehdolta.

Verkkokaupan paras halpa isäntä – sivusto

Tiedän, että puhuimme juuri kaikista halvimmista vaihtoehdoista rajoittamattomaan web-isännöintiin. Rahamme vuoksi – ja myös sinun – voimme kuitenkin valita verkkokaupan vaihtoehdon SiteGround. Hinta 3,95 dollaria kuukaudessa ei ole halvin verkkohotelli vuodessa eikä se ole yhtä halpaa kuin yllä luetellut vaihtoehdot. Siitä huolimatta se on edelleen edullinen ja rajoittamaton isännöintipalvelu.

Syy valitsemme SiteGroundin johtuu laadukkaasta palvelusta ja korkeista käytettävyysajoista.

Muista, kun mainitsimme, kuinka tärkeätä on olla SSL verkkosivustollasi? SiteGround tarjoaa sen ilmaiseksi, toisin kuin monet rahaa säästävät hosting-suunnitelmat. Jos myyt joko digitaalisia tai fyysisiä tuotteita verkossa ja haluat verkkosivustosi näkyvän Google-haussa, tämä ei ole valinnainen. Muista paikoista veloitetaan SSL: stä 60–80 dollaria vuodessa.

Kuka tahansa voi väittää, että heillä on suuri tuki. SiteGround väittää toimivansa ja todella toimittavan. Kanssa Ympärivuorokautinen tuki, joka käsittelee perusteellisia teknisiä kysymyksiä ja yleinen vianmääritys, puhut asiantuntevalle, ystävälliselle, koulutetulle edustajalle, joka todella auttaa ratkaisemaan ongelman.

Lisäksi – annamme tämän käyttöajan puhua puolestaan: 99,95%.

Paras halpa web hosting -kanava UKK

Katsotaan seuraavaksi joitain yleisimpiä kysymyksiä, joita asiakkaat esittävät yrittäessään löytää parhaan halvan hosting-vaihtoehdon tarpeisiinsa:

Kuinka paljon maksaa verkkosivuston ylläpito?

Verkkosivuston isännöinti voi vaihdella ilmaiseksi tuhansiin dollareihin. Suurimmalle osalle verkkosivustojen omistajia ratkaisujen hinta on 2–5 dollaria kuukaudessa.

Varoitus – en suosittelisi erittäin halpoja isäntiä, kuten voit lukea alla.

Mikä on halvin tapa ylläpitää verkkosivustoa?

Verkkosivuston isännöintiin on ilmaisia ​​vaihtoehtoja. Paras ja halvin tapa ylläpitää verkkosivustoa on käyttää palvelua, joka maksaa muutama dollari kuukaudessa, kuten Bluehost.

Mikä on paras ilmainen verkkosivusto-isäntä?

Täysin ilmaisia ​​isännöintipalveluita on olemassa, mutta palvelu on usein huono ja maksaa päivitykseen yleensä paljon rahaa. Käyttämällä edullista, mutta hienoa vaihtoehtoa, kuten Hostinger 80c kuukaudessa, on parempi tapa edetä.

Mikä on paras ilmainen verkkosivusto-isäntä?

halpa web-hostingJos etsit 100% tarkkaa vastausta tähän – se on muokattu laatu VPS-isäntä.

Koska suurin osa lukijoistamme ei osaa säätää VPS-pisaraa palveluntarjoajan kaltaiselle palvelimelle, kuten digitaalinen valtameri, yksi jaetun palveluntarjoajamme tekee työtä. SiteGround tulee ensin mittareidemme mukaan 475 ms: n latausajoilla.

Mikä on paras cPanel-isäntä?

Suurimmalla osalla suositelluista hosting-yrityksistämme on integroitu cPanel-hosting, jota on helppo käyttää ja saada tukea.

Entä ylläpitämä WordPress-hosting?

Nykyään voit saada kohtuuhintaisia ​​hallittuja WordPress-ratkaisuja paljon halvemmalla kuin odotit. Tällaiset ratkaisut ovat hienoja verkkosivustojen omistajille ja rakentajille ensimmäistä kertaa.

Lopullinen tuomio – pitäisi olla merkitystä?

Etsiminen sopimuksesta mistään ei ole koskaan huono idea. Kukaan ei halua maksaa kaksinkertaista summaa, joka heidän on maksettava samasta palvelusta. Hieno asia web-isännöinnissä on se, että sinun ei tarvitse rikkoa pankkia saadaksesi korkealaatuisia tarjouksia.

Ei voi olla, että yksi henkilö voi tutkia kaikki vaihtoehdot ja tehdä koulutetun päätöksen ottamatta sivuja ja muistiinpanosivuja. Kaikilla tekeillämme tutkimuksilla voit tutustua kuuteen parhaaseen budjettivaihtoehtoon, jotka tarjoavat laadukasta palvelua.

 1. HostGator: 2,75 dollaria kuukaudessa
 2. Hostinger: 0,80 dollaria kuukaudessa
 3. BlueHost: 2,95 dollaria kuukaudessa
 4. iPage: 1,99 dollaria kuukaudessa
 5. A2-hosting 3,92 dollaria kuukaudessa
 6. SiteGround: 3,95 dollaria kuukaudessa

Se on se kaverit. Jätä meihin kommentti alla, jos sinulla on ehdotuksia. ✌️

Viitteet ja kuvapisteet:

 • Enom.com
 • Squote.de
 • PagerDuty.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map