Η καλύτερη φιλοξενία WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο αξιολογήθηκε!

Ως ψηφιακή εταιρεία με πολλούς λογαριασμούς φιλοξενίας WordPress (έχουμε πολλά παράπλευρα έργα projects), έχουμε μια αρκετά αξιοπρεπή ιδέα για το ποιες είναι οι κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress για το Ηνωμένο Βασίλειο.


Ενώ έχουμε έναν εύχρηστο πίνακα σύγκρισης φιλοξενίας παρακάτω, και μάλιστα έγραψα μεμονωμένες κριτικές φιλοξενίας WordPress πιο κάτω στη σελίδα, γνωρίζουμε ότι δεν έχουν όλοι ο χρόνος να τα διαβάσουν όλα … Ας φτάσουμε απλώς στο σημείο.

ο 12 καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι:

 1. Hostinger – Η καλύτερη συνολική φιλοξενία WordPress
 2. Kinsta – Καλύτερος διαχειριστής WordPress
 3. SiteGround – Μεγάλη φιλοξενία WordPress
 4. A2 Hosting – Καλύτερη φιλοξενία WordPress για μεταπωλητές
 5. WP Engine – Runner-up Managed WordPress Host
 6. GreenGeeks – Καλύτερη φιλοξενία Green
 7. eUKhost
 8. Διαδίκτυο καρδιάς
 9. HostGator
 10. Φιλοξενία InMotion
 11. Μπλε Χοστ
 12. Dreamhost

Contents

Γιατί το Solid WordPress Hosting είναι σημαντικό!

Η ποιότητα του παρόχου φιλοξενίας WP μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην πιθανή επιτυχία του ιστότοπού σας.

Ας πάρουμε την ταχύτητα του ιστότοπου για παράδειγμα, ξέρατε ότι η καθυστέρηση 1 δευτερολέπτου σημαίνει ότι οι προβολές σελίδας μειώνονται κατά 11%, αυτό σημαίνει ότι πάνω από το 1/10 των επισκεπτών θα απενεργοποιηθούν για κάθε δευτερόλεπτο ο ιστότοπός σας εξακολουθεί να φορτώνει… γι ‘αυτό ένας αξιοπρεπής κεντρικός υπολογιστής WordPress είναι ζωτικής σημασίας!

Μερικές από τις επωνυμίες που συνδέονται με το περιεχόμενό μας:

Επιλεγμένα σε ιστότοπους

Ο παρακάτω πίνακας σας δίνει μια γρήγορη επισκόπηση των προσωπικών μας κορυφαίων 3 οικοδεσποτών WordPress για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Περαιτέρω κάτω από τη σελίδα μπαίνουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες με συνολικά 12 κριτικές φιλοξενίας WordPress. Συνιστούμε να διατηρήσετε ένα από τα κορυφαία 3 μας για την καλύτερη τιμή!

WordPress Hosting Company Συνολική βαθμολογίαΤιμή / μήνα.Disk SpaceFeaturesReviewsWebsite
Λογότυπο Hostinger0,80 £ (Τεράστια πώληση με τετραετές σχέδιο)10 GB
 • Πολύ προσιτό
 • Εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση
 • Εξαιρετική απόδοση και ταχύτητα
 • Ανταπόκριση υποστήριξης
 • Διακομιστές ΗΒ + Παγκόσμιο δίκτυο = Νικητής!

Αναθεώρηση Hostinger
Κίνστα30 $10 GB
 • Υψηλή απόδοση
 • Διακομιστής του Λονδίνου
 • χρησιμοποιεί το Google Cloud Platform
 • Περιλαμβάνεται CDN
Κριτική Kinsta
siteground22,95 £ (κάτω από 8,95 £, μόνο στο 1 τιμολόγιο)10 GB
 • Πολύ φιλικό προς τον χρήστη
 • Κέντρο δεδομένων στο Λονδίνο
 • Αστραπές γρήγορα
 • Μεγάλη υποστήριξη
Αναθεώρηση SiteGround

Οι κορυφαίες 12 κριτικές φιλοξενίας WordPress για το 2020

1. Hostinger – Η καλύτερη συνολική φιλοξενία WordPress

Λογότυπο Hostinger

Δικτυακός τόπος: www.hostinger.co.uk
Τιμή:
0,80 £
Χώρος στο δισκο: 10 GB
Υποστήριξη: Ζωντανή συζήτηση

Το Hostinger είναι ο απόλυτος αγαπημένος μας οικοδεσπότης WordPress αυτήν τη στιγμή, η τιμή που κερδίζετε μόνο με 0,80 £ είναι πολύ εντυπωσιακή!

Αυξάνονται σαν τρελοί αυτή τη στιγμή (πάνω από 29 εκατομμύρια χρήστες) και με καλό λόγο! Τα προγράμματα φιλοξενίας WordPress προσφέρουν όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές τους, αλλά Το Hostinger το κάνει για ένα κλάσμα του κόστους… χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Αλλά αυτό που ξεχωρίζει πραγματικά το Hostinger από τα υπόλοιπα, είναι η διαδικασία ενσωμάτωσής τους για ιστότοπους WordPress. Η εμπειρία χρήστη από την εγγραφή, τη σύνδεση ενός ονόματος domain, την εγκατάσταση του WordPress… είναι απρόσκοπτη.

Είναι γρήγορο, πολύ εύκολο και λειτουργεί. Εντυπωσιακά πράγματα!

Όσον αφορά τις δυνατότητες φιλοξενίας του WordPress, έχουν όλα τα κουδούνια και το σφυρίχτρες όπως το τελευταίο PHP, ένα προσαρμοσμένο πρόσθετο προσωρινής αποθήκευσης για ενίσχυση της απόδοσης, πολύ στερεά χαρακτηριστικά ασφαλείας μέσω της συνεργασίας τους με το BitNinja, εγγυημένο 99,9% χρόνο λειτουργίας, 24/7 πελάτης WordPress υποστήριξη… και έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών!

Και σε περίπτωση που το χρειάζεστε, όλα τα σχέδια έρχονται με την ενσωμάτωση του Github (για τους πιο τεχνολογικούς προγραμματιστές / σχεδιαστές εκεί έξω).

Όσον αφορά τις τοποθεσίες κέντρων δεδομένων, δεν έχουν μόνο μία στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες, τις Κάτω Χώρες, τη Λιθουανία, τη Σιγκαπούρη, τη Βραζιλία και την Ινδονησία. Επομένως, εάν η αγορά-στόχος σας είναι σε άλλη χώρα ή στο εξωτερικό, σας καλύπτουν.

Το φθηνότερο πρόγραμμα WordPress είναι μόνο 0,80 £ (τεράστια έκπτωση) και επιτρέπει 1 ιστότοπο, ιδανικό για να ξεκινήσετε.

Δεν μπορεί να πάει στραβά με τον Hostinger!

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ προσιτό
 • Διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Υποστήριξη ειδικών WordPress
 • Εξαιρετική εμπειρία χρήστη

Μειονεκτήματα

 • ΟΧΙ

2. Kinsta – Καλύτερος διαχειριστής WordPress

Λογότυπο φιλοξενίας Kinsta WordPress

Δικτυακός τόπος: kinsta.com
Τιμή:
30 $
Χώρος στο δισκο: 10 GB
Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία, εισιτήρια

Το Kinsta εμπίπτει στην πλήρως διαχειριζόμενη κατηγορία παρόχων φιλοξενίας WordPress. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μια ομάδα ανθρώπων και προσαρμοσμένες εφαρμογές που παρακολουθούν συνεχώς και προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις όπου απαιτείται για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης του ιστότοπού σας στο WordPress.

Για να φιλοξενήσουν τους ιστότοπούς τους, χρησιμοποιούν το Google Cloud Platform και έχουν περισσότερες από 15 τοποθεσίες κέντρων δεδομένων παγκοσμίως για να διαλέξετε. Είναι πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα κοινόχρηστα συστήματα φιλοξενίας, η Kinsta παρέχει σε κάθε ιστότοπο τους πόρους του ιδιωτικού διακομιστή τους, οπότε προστατεύεστε εντελώς από άλλους δυνητικά προβληματικούς ιστότοπους… καθώς ο ιστότοπός σας είναι ο μόνος «στο εσωτερικό».

Επιπλέον, έχετε προσωρινή αποθήκευση σε επίπεδο διακομιστή, ενσωματωμένο CDN, δωρεάν SSL, επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας με ένα κλικ, περιβάλλοντα σταδιοποίησης και πολλά άλλα.

Όλα τα παραπάνω είναι επίσης ο λόγος για το επιπλέον κόστος… Θα συνιστούσαμε στην Kinsta για μεγαλύτερους ιστότοπους με περισσότερους πόρους, οι οποίοι εξυπηρετούν ένα παγκόσμιο κοινό, και τότε το επιπλέον κόστος είναι απολύτως δικαιολογημένο. Εάν θέλετε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας μικρού έως μεσαίου μεγέθους επιχείρησης, ή ιστολογίου, ή οτιδήποτε άλλο δεν είναι ένα τεράστιο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, γενικός ιστότοπος ή φόρουμ με υψηλή επισκεψιμότητα, το SiteGround θα σας έδινε την καλύτερη αξία.

Τα σχέδιά τους ξεκινούν από $ 30 / μήνα.

Λειτουργίες φιλοξενίας WordPress: Όρια βάσει εργαζομένων php, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, Δωρεάν SSL, Δωρεάν CDN, επική ασφάλεια, αναλυτικά στοιχεία απόδοσης, παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας, ανίχνευση DDOS κ.λπ..

Πλεονεκτήματα

 • Google Cloud Platform
 • Πολύ υψηλή ασφάλεια
 • Πολύ έμπειρος
 • Δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων
 • Εξαιρετικά επεκτάσιμο

Μειονεκτήματα

 • Λίγο πιο ακριβό

3. SiteGround – Μεγάλη φιλοξενία WordPress

siteground2

Δικτυακός τόπος: www.siteground.com
Τιμή:
2,95 £
Χώρος στο δισκο: 10 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το SiteGround είναι ένας άλλος μεγάλος οικοδεσπότης WordPress. Τα εξειδικευμένα σχέδιά τους στο WordPress είναι καλά βελτιστοποιημένα και εξοπλισμένα με ειδικά χαρακτηριστικά WP. Έχουν γρήγορα κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου, και το πιο σημαντικό, η υποστήριξη είναι κορυφαία.

Όσον αφορά την τροφοδοσία και την προσαρμογή στο WordPress, έχουν κάνει μια εκπληκτική δουλειά με ένα προσαρμοσμένο σύστημα προσωρινής αποθήκευσης (που ονομάζεται SuperCacher), ένα προσαρμοσμένο πρόσθετο που κάνει την προσθήκη SSL και την προσωρινή αποθήκευση μιας εργασίας με ένα κλικ, τις αυτόματες ενημερώσεις και πολλά άλλα.

Επιπλέον, προσφέρουν ακόμη και εγγύηση επιστροφής χρημάτων διάρκειας 30 ημερών… που τους καθιστά έναν απόλυτο μη προβληματισμό!

Έχουν 3 προγράμματα φιλοξενίας WordPress, το πιο προσιτό πακέτο τους ξεκινά μόνο 2 £.95 / μήνα (έκπτωση 69% στη συνήθη τιμή)!

Χαρακτηριστικά φιλοξενίας WordPress: Δωρεάν SSL, δωρεάν CDN, εξειδικευμένη υποστήριξη WP, συνιστάται από το WordPress, προσαρμοσμένη προσθήκη για επιλογές προσωρινής αποθήκευσης και SSL, αυτόματες ενημερώσεις, αυτόματη μετεγκατάσταση WP και άλλα.

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν SSL + CDN
 • Διακομιστές στο Λονδίνο
 • Υποστήριξη ειδικών WordPress
 • Φιλικό προς τον χρήστη

Μειονεκτήματα

 • Το κόστος ανανέωσης είναι λίγο υψηλό

4. A2 Hosting – Καλύτερη φιλοξενία WordPress για μεταπωλητές

Λογότυπο φιλοξενίας Α2

Δικτυακός τόπος: www.a2hosting.com
Τιμή:
3,92 $
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Η A2 Hosting έχει κοινόχρηστη φιλοξενία που υποστηρίζει το WordPress και διαχειρίζεται σχέδια φιλοξενίας WP για αυτήν την επιπλέον ηρεμία. Οι διακομιστές τους είναι πολύ καλά βελτιστοποιημένοι για ένα εύρος CMS, ωστόσο, συμπεριλαμβανομένου του WP, οπότε δεν χρειάζεστε το διαχειριζόμενο σχέδιο, εκτός εάν θέλετε να έχετε τις επιπλέον συγκεκριμένες λειτουργίες του WordPress (τις οποίες μπορείτε να βρείτε παρακάτω). Έχουν επίσης πολλά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο (Άμστερνταμ για το Ηνωμένο Βασίλειο) και έχουν φανταστική υποστήριξη.

Όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους διαθέτουν απεριόριστο χώρο στο δίσκο, δωρεάν SSL, εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή (που είναι αρκετά τακτοποιημένο) και δωρεάν μετεγκαταστάσεις.

Προσφέρουν 3 πακέτα φιλοξενίας, το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά μόνο 3,92 $ / μήνα (αρχικά ήταν 7,99 $ / μήνα). Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress ξεκινά από 12,97 $.

Λειτουργίες φιλοξενίας WordPress: Δωρεάν SSL, CDN, SSH, στάση ιστότοπου, εύκολη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας WP, προσωρινή μνήμη LiteSpeed.

Πλεονεκτήματα

 • Υπέροχη παράσταση
 • Καλό για μεταπωλητές
 • Πολύ προσιτό

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση WordPress (γι ‘αυτό το SiteGround είναι υψηλότερο στη λίστα μας)

5. WP Engine – Runner-up Managed WordPress Host

λογότυπο κινητήρα wp

Δικτυακός τόπος: wpengine.com
Τιμή:
 35 $
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το WP Engine είναι ένας διαχειριζόμενος κεντρικός υπολογιστής WP μέσω και στην πραγματικότητα, είναι το μόνο πράγμα που κάνουν και το κάνουν καλά! Ακριβώς όπως μερικοί από τους άλλους κεντρικούς υπολογιστές που εξετάσαμε, δημιούργησαν επίσης μια προσαρμοσμένη προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης που ονομάζεται EverCache, και έχουν CDN για ελαχιστοποίηση των χρόνων φόρτωσης. Είναι ένας από τους ταχύτερους οικοδεσπότες WordPress.

Η τιμολόγηση τους βασίζεται στο ποσό των μηνιαίων επισκεπτών και όχι στο χώρο του δίσκου. Το πρόγραμμα εκκίνησης σάς φέρνει περίπου ένα όριο 25k, και μετά ανεβαίνει από εκεί.

Η 24/7 υποστήριξη τους προφανώς ειδικεύεται στο WordPress, επιτρέποντάς τους να διορθώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχουν επίσης μια πολύ εντυπωσιακή διαδικασία ενημέρωσης όπου δοκιμάζουν πρώτα οποιαδήποτε σημαντική ενημέρωση WP προτού την προωθήσουν ζωντανά. Προσφέρουν επίσης εξελίξεις, στάδια και περιβάλλοντα παραγωγής και freeSSL.

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά από 35 $ / μήνα.

Λειτουργίες φιλοξενίας WordPress: Προστασία DDOS, ανίχνευση απειλών, περιβάλλον dev / staging / παραγωγής, παγκόσμιο CDN, προσαρμοσμένη προσωρινή αποθήκευση.

Πλεονεκτήματα

 • Μεγάλη υποστήριξη
 • Πολύ αξιόπιστο και έμπειρο
 • Ηγέτης της αγοράς για φιλοξενία WP

Μειονεκτήματα

 • Λίγο πιο ακριβό

6. GreenGeeks – Καλύτερη οικολογική φιλοξενία

Λογότυπο GreenGeeks

Δικτυακός τόπος: www.greengeeks.com
Τιμή:
2,95 $
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Η GreenGeeks είναι μία από αυτές τις εταιρείες που απλά γνωρίζουν ότι θα την κάνουν μεγάλη. Ενώ το βασικό τους άγκιστρο είναι πόσο φιλικοί προς το περιβάλλον είναι (που είναι πραγματικά, βάζοντας πίσω την κατανάλωση ενέργειας 3 φορές στο δίκτυο). Η απόδοση φιλοξενίας WordPress είναι αρκετά εντυπωσιακή.

Προσφέρουν απεριόριστο χώρο στο δίσκο σε κάθε σχέδιο, έχουν πολλά κέντρα δεδομένων στον Καναδά και τις ΗΠΑ, δωρεάν SSL, δωρεάν μετεγκατάσταση και πολλά άλλα. Έχουν επίσης υποστήριξη 24/7 και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες τους.

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά από 2,95 $ / μήνα.

Λειτουργίες φιλοξενίας WordPress: Βελτιωμένη ασφάλεια WordPress, μετεγκατάσταση WP, ενσωμάτωση CDN, αυτόματες ενημερώσεις WP.

Πλεονεκτήματα

 • Προμηθευτός
 • Σούπερ πράσινο
 • Καλή ασφάλεια

Μειονεκτήματα

 • Ο ανταγωνισμός έχει πιο ισχυρές δυνατότητες WP (αλλά και σε υψηλότερες τιμές)

7. eUKhost

λογότυπο eUKhost

Δικτυακός τόπος: www.eukhost.com
Τιμή:
3,99 £
Χώρος στο δισκο: 5 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το eUKhost είναι ένας άλλος μεγάλος τοπικός κεντρικός υπολογιστής WordPress με 4 κέντρα δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλα τα σχέδιά τους συνοδεύονται από δωρεάν τομέα, υποστήριξη 24/7, αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας και κλειδωμένες τιμές σε περίπτωση που αυξήσουν το κόστος στο μέλλον.

Προσφέρουν επίσης βελτιστοποιημένη φιλοξενία WordPress, ξεκινώντας από 5 GB χώρου στο δίσκο και έως και 5 ιστότοπους στο βασικό σχέδιο. Τα σχέδια WP συνοδεύονται από αυτοματοποιημένες σαρώσεις κακόβουλου λογισμικού που σαρώνουν τα αρχεία σας για κακόβουλο λογισμικό, εγχύσεις σεναρίων, επιθέσεις μεταξύ ιστότοπων (XSS) και πολλά άλλα. Έχουν επίσης προστασία DDOS, υποστήριξη από ειδικούς, εξαιρετικό τείχος προστασίας και αυτό που ονομάζουν WordPress Toolkit. Η εργαλειοθήκη περιλαμβάνει σταδιοποίηση, κλώνος & συγχρονισμός, σκλήρυνση 1 κλικ, εύκολη μετεγκατάσταση WP, σύνδεση WP 1 κλικ και πολλά άλλα.

Τα σχέδιά τους ξεκινούν από 3,99 £.

Λειτουργίες φιλοξενίας WordPress: Εργαλειοθήκη WordPress, εξειδικευμένη υποστήριξη, συνολική προσωρινή μνήμη W3, διαχείριση έκδοσης WordPress, διαχείριση προσθηκών, προστασία DDOS, τείχος προστασίας WP.

Πλεονεκτήματα

 • Προμηθευτός
 • Τοπικός οικοδεσπότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Καλή ασφάλεια

Μειονεκτήματα

 • 5 GB δεν είναι τόσο μεγάλος χώρος στο δίσκο

8. Διαδίκτυο καρδιάς

Λογότυπο καρδιά στο Διαδίκτυο

Δικτυακός τόπος: www.heartinternet.uk
Τιμή:
9,49 £
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το Heart Internet είναι γνωστό ότι δίνει πίσω στην κοινότητα, καθώς χρηματοδοτεί διάφορες εκδηλώσεις και συνέδρια. Ως φιλοξενία WordPress, είναι επίσης αρκετά συμπαγείς. Με εξειδικευμένη υποστήριξη εσωτερικού WP, απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο, δωρεάν μετεγκατάσταση και εξαιρετικά γρήγορη ρύθμιση, είναι μια καλή επιλογή.

Τούτου λεχθέντος, η τιμή είναι λίγο υψηλότερη από τον ανταγωνισμό και λάβετε υπόψη ότι δεν διαθέτουν κέντρα δεδομένων εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου… οπότε θα χρειαστείτε ένα CDN για να προσεγγίσετε ένα κοινό των ΗΠΑ για παράδειγμα.

Τα σχέδιά τους ξεκινούν από 9,49 £ / μήνα

Λειτουργίες φιλοξενίας WordPress: Εξειδικευμένη υποστήριξη, μετεγκατάσταση WP, απεριόριστος χώρος στο δίσκο.

Πλεονεκτήματα

 • Τοπική υπηρεσία φιλοξενίας
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο

Μειονεκτήματα

 • Ακριβός

9. HostGator

Λογότυπο Hostgator

Δικτυακός τόπος: www.hostgator.com
Τιμή:
 5,95 $
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Ενώ το HostGator είναι βετεράνος στη βιομηχανία φιλοξενίας, τα σχέδιά τους στο WordPress είναι πραγματικά αρκετά νέα και αποδίδουν πολύ καλύτερα σε σύγκριση με τα εξαιρετικά φθηνά κοινόχρηστα web hosting σχέδια τους. Η φιλοξενία WP τους χρησιμοποιεί αρχιτεκτονική cloud που επιτρέπει δυνατότητες κλιμάκωσης 1 κλικ. Προσφέρουν επίσης αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορές με ένα κλικ, δωρεάν μετεγκαταστάσεις και προηγμένη ασφάλεια και πάλι συγκεκριμένες επιθέσεις WP.

Ωστόσο, δεν διαθέτουν διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε και πάλι θα χρειαστείτε ένα CDN για να έχετε αξιοπρεπούς χρόνους φόρτωσης σε άλλες χώρες.

Τα προγράμματα φιλοξενίας WordPress ξεκινούν από 5,95 $ / μήνα.

Λειτουργίες φιλοξενίας WordPress: Δωρεάν SSL, φιλοξενία cloud, υποστήριξη από ειδικούς, απόρρητο τομέα, αυτόματη κατάργηση κακόβουλου λογισμικού.

Πλεονεκτήματα

 • Υποστήριξη ειδικών WP
 • Κλιμακούμενος
 • Προμηθευτός

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς δωρεάν CDN

10. Φιλοξενία InMotion

Λογότυπο InMotion Hosting

Δικτυακός τόπος: www.inmotionhosting.com
Τιμή:
7,26 $
Χώρος στο δισκο: 40 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Η InMotion Hosting είναι γνωστή για τις επιχειρηματικές λύσεις και τις πολύ υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αλλά αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι προσφέρουν επίσης λύσεις WordPress. Είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά προσφέρουν εξαιρετική απόδοση!

Ας ξεκινήσουμε με την ασφάλεια, καθώς είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Το InMotion προσφέρει προστασία DDOS, προστασία από hack και ένα προσαρμοσμένο τείχος προστασίας, το οποίο είναι αρκετό για ακόμη και τις πιο επιθετικές επιθέσεις. Όσον αφορά άλλες λειτουργίες, όλα τα σχέδια συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών, περιβάλλον σταδιοποίησης, πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων drag-n-drop και πολλά άλλα.

Έχουν επίσης μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης σε περίπτωση που βλάψετε τον ιστότοπό σας και χρειάζεστε βοήθεια. Δεν έχουν διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο όμως, κάτι που είναι κάπως αβλαβές.

Τα σχέδιά τους ξεκινούν από $ 7,26 / μήνα.

Λειτουργίες φιλοξενίας WordPress: Διαχειριζόμενες ενημερώσεις, προηγμένη ασφάλεια, περιβάλλον σταδιοποίησης, προεγκατεστημένο WordPress, δωρεάν τομέας, δημιουργία σελίδας μεταφοράς και απόθεσης.

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν όνομα τομέα
 • Αξιόπιστος
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών
 • Καλή ασφάλεια

Μειονεκτήματα

 • Οι διακομιστές των ΗΠΑ θα μπορούσαν να μειώσουν την απόδοση

11. Bluehost

Λογότυπο Bluehost

Δικτυακός τόπος: www.bluehost.com
Τιμή:
19,99 $
Χώρος στο δισκο: 30 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το Bluehost είναι κυρίως γνωστό για το φθηνό κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας 3,95 $, αλλά προσφέρουν επίσης φιλοξενία WordPress στους διακομιστές VPS τους. Η τιμή είναι λίγο υψηλότερη, αλλά η αύξηση της απόδοσης είναι αισθητή. Τα σχέδια WP τους περιλαμβάνουν δωρεάν SSL, SiteLock Security, Advanced CDN και SiteLock WAF.

Το βασικό τους σχέδιο είναι καλό για έως και 100 εκατομμύρια επισκέψεις / μήνα, το οποίο είναι παράλογα υψηλό (αν ξέρετε πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο σαν αυτόν, χτυπήστε μας).

Για το Ηνωμένο Βασίλειο, πιθανώς δεν είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς δεν διαθέτουν διακομιστές στη χώρα. Επίσης, η φήμη τους ήταν λίγο μεγαλύτερη τα τελευταία χρόνια καθώς αγοράστηκαν από την EIG και η υποστήριξη / η γενική ποιότητα μειώθηκαν προς τα κάτω… αναρρώνουν τώρα, αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να επιστρέψουν στην προηγούμενη δόξα τους.

Τα πακέτα φιλοξενίας τους ξεκινούν από 19,99 $ / μήνα.

Λειτουργίες φιλοξενίας WordPress: CDN, τείχος προστασίας WAF από το SiteLock, προηγμένη ασφάλεια, όριο υψηλών επισκέψεων / μήνα.

Πλεονεκτήματα

 • Αξιοπρεπής ασφάλεια
 • Περιλαμβάνεται CDN

Μειονεκτήματα

 • Βραχώδης φήμη

12. Dreamhost

Λογότυπο DreamHost

Δικτυακός τόπος: www.dreamhost.com
Τιμή:
7,95 $
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το DreamHost είναι γνωστό για τις υψηλής ποιότητας λύσεις φιλοξενίας. Και τα προγράμματα φιλοξενίας WordPress δεν διαφέρουν, συνιστώνται επίσης από το WordPress (όπως το SiteGround), το οποίο από μόνο του είναι πολύ εντυπωσιακό.

Το βασικό τους σχέδιο έρχεται με μια εκπληκτική εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών, δωρεάν SSL, δωρεάν προστασία προσωπικών δεδομένων και 24/7 υποστήριξη ειδικών WordPress. Έχουν στην πραγματικότητα δύο τύπους προγραμμάτων φιλοξενίας WordPress, ο ένας είναι στην κοινή φιλοξενία, οι άλλοι είναι σε διακομιστές cloud (που ονομάζονται DreamPress), οι οποίοι δίνουν σημαντική αύξηση της απόδοσης. Είναι σίγουρα ένα βήμα από το βασικό πρόγραμμα και προσφέρει μια σειρά από επιπλέον δυνατότητες WP όπως προσωρινή αποθήκευση σε επίπεδο διακομιστή και άμεσες αναβαθμίσεις.

Δεν υπάρχουν διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο όμως…

Τα σχέδιά τους ξεκινούν από 7,95 $ / μήνα.

Λειτουργίες φιλοξενίας WordPress: Αυτόματες ενημερώσεις, WAF, WP προκαθορισμένο, δωρεάν SSL, απόρρητο τομέα.

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν SSL
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο

Φιλοξενία WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο: Πώς να επιλέξετε το καλύτερο?

Άτομα και επιχειρήσεις έχουν ανακαλύψει την ευκολία και την ομορφιά της χρήσης του WordPress για τους ιστότοπους και τα ιστολόγιά τους. Η ευελιξία και η ποιότητά του το καθιστούν ιδανικό, είτε για άτομα που θέλουν απλώς να διατηρήσουν το δικό τους blog και να βελτιώσουν την προσωπική τους επωνυμία είτε για μεσαίες επιχειρήσεις που κάνουν ηλεκτρονικό εμπόριο.

Εάν είστε άτομο ή επιχείρηση που επιθυμείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο, ενδέχεται να είστε συγκλονισμένοι από όλες τις επιλογές εκεί έξω και ίσως να μην καταλαβαίνετε τη διαφορά μεταξύ ενός εργαλείου σχεδίασης ιστού (ή CMS) και ενός οικοδεσπότη ιστότοπου. Είναι πολύ σημαντικό να μην καταλαβαίνουμε μόνο τη διαφορά, αλλά να ξέρουμε τι να ψάχνουμε σε έναν καλό οικοδεσπότη, καθώς η κακή φιλοξενία ιστοσελίδων μπορεί να εξουδετερώσει την πιο γρήγορη ιστοσελίδα.

Εδώ, θα εξετάσουμε το ίδιο το WordPress και τη φιλοξενία του WordPress, τελικά με στόχο να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων για το WP. Πραγματοποιήσαμε επίσης αυτές τις συγκρίσεις WP για άλλες χώρες, όπως το WordPress που φιλοξενεί την Αυστραλία και το WordPress που φιλοξενεί τον Καναδά.

δουλεύοντας με το WordPress

Τι είναι το WordPress?

Λογότυπο WordPressΠρώτα απ ‘όλα, εάν είστε πραγματικά νέοι στα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, θα ήταν χρήσιμο να εξηγήσετε τι είναι το WordPress.

Το WordPress είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα (δωρεάν) Content Management System (CMS) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία ιστότοπων. Με απλά λόγια – είναι ένα εργαλείο που σας βοηθά να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο ή ιστολόγιο.

Είτε tech geek είτε όχι, είναι ένα από τα καλύτερα CMS που θα μπορούσατε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Είναι γνωστό ότι είναι το πιο εύκολο στη χρήση, καθιστώντας το ιδανικό για αρχάριους, αλλά έχει επίσης τη δύναμη και την ευελιξία να εξυπηρετεί κάποιον που είναι πιο τεχνολογικός και / ή που έχει μια πιο περίπλοκη επιχείρηση για να διατρέξει τον ιστότοπο.

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος επιλέγοντας να χρησιμοποιήσετε το WordPress. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το πιο χρησιμοποιημένο CMS εκεί έξω με πάνω από 60.000 εκατομμύρια ιστότοπους. Είναι επίσης η επιλογή για περισσότερο από το 25% των κορυφαίων δέκα εκατομμυρίων ιστοτόπων που υπάρχουν στον Ιστό.

Ωστόσο, όπως υποδηλώνεται παραπάνω, δεν αρκεί η επιλογή του CMS και η δημιουργία ενός ελκυστικού και αποτελεσματικού ιστότοπου. Πρέπει επίσης να επιλέξετε πώς θέλετε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας. Αυτή η απόφαση πρέπει να εκπαιδευτεί, καθώς μια κακή επιλογή φιλοξενίας θα μπορούσε πραγματικά να κάνει τον όμορφο ιστότοπό σας να λειτουργεί άσχημα και να προκαλέσει προβλήματα.

Λοιπόν, σε αυτό το σημείωμα…

Τι είναι το WordPress Hosting?

Πρώτον, αυτό που δεν εννοούμε με το WordPress Hosting: Το WordPress.com προσφέρει στους χρήστες δωρεάν φιλοξενία σε εξαιρετικά απλοϊκούς ιστότοπους WordPress. Αυτό δεν συνιστάται, καθώς δεν παρέχει τα χαρακτηριστικά ή την εξειδίκευση που χρειάζεστε για να έχετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο που παρέχει άριστη εξυπηρέτηση και ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο. Έτσι, αν δεν κάνετε απλώς blogging για κλωτσιές και γέλια, μην χρησιμοποιείτε το wordpress.com για φιλοξενία.

Αυτό που εννοούμε με το WordPress hosting είναι μάλλον απλό: σημαίνει να βρείτε τη δική σας υπηρεσία φιλοξενίας και να τους φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας WordPress για εσάς. Πραγματικά, όλες οι υπηρεσίες φιλοξενίας είναι σε θέση να φιλοξενήσουν έναν ιστότοπο WordPress, οπότε δεν θα βρείτε απαραίτητα υπηρεσίες φιλοξενίας λέγοντας ότι φιλοξενούν μόνο το WordPress ή υπηρεσίες που λένε ότι δεν έχουν τις δυνατότητες για το WordPress.

Ωστόσο, παρόλο που όλες οι υπηρεσίες μπορούν να φιλοξενήσουν έναν ιστότοπο WordPress, ορισμένες είναι σίγουρα καλύτερες από άλλες. Όταν αναζητάτε μια υπηρεσία φιλοξενίας, αξίζει σίγουρα τον χρόνο και την προσπάθειά σας να βρείτε ένα από αυτά, καθώς θα έχουν συγκεκριμένη βοήθεια στο WordPress που μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά. Μπορούν να προσφέρουν οτιδήποτε, από εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση έως συγκεκριμένη τεχνική υποστήριξη WordPress, εργαλεία κ.λπ..

Μια τελευταία σημείωση σχετικά με το τι είναι η φιλοξενία του WordPress: ενώ μπορείτε να λάβετε φιλοξενία για το WordPress σε κοινόχρηστους, αποκλειστικούς ή / και διακομιστές VPS (επίσης μην ξεχνάτε την πιο ακριβή διαχείριση φιλοξενίας WordPress), για τους τρέχοντες σκοπούς μας, θα εμμείνουμε συζητώντας τα πλεονεκτήματα των καλών κοινών υπηρεσιών φιλοξενίας για το WordPress.

Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι σε γενικές γραμμές η πιο συνηθισμένη για άτομα που χρησιμοποιούν WordPress και κάτι τόσο περίπλοκο και δαπανηρό όσο ένας αποκλειστικός διακομιστής ή ακόμη και διακομιστές VPS είναι πιο σχετικοί με εκείνους με μεγάλες εταιρείες. Η κοινή φιλοξενία σημαίνει απλώς ότι μοιράζεστε έναν διακομιστή με άλλους ιστότοπους, ο οποίος θα μειώσει το κόστος.

Μια καλή υπηρεσία φιλοξενίας θα γνωρίζει πώς να περιορίσει τον αριθμό των ιστότοπων σε έναν διακομιστή, ώστε να μην αντιμετωπίσετε αρνητικές συνέπειες για τη χρήση ενός κοινόχρηστου διακομιστή.

Γιατί χρειάζεστε φιλοξενία WordPress?

Γιατί λοιπόν, εάν πραγματικά όλες οι υπηρεσίες φιλοξενίας είναι σε θέση να φιλοξενήσουν ένα WordPress, είναι σημαντικό να βρείτε μια υπηρεσία που ειδικεύεται στο WordPress ή είναι πιο «φιλική» στο WordPress; Μερικοί από τους λόγους για τους οποίους έχουν ήδη αναφερθεί παραπάνω, αλλά θα τους επεξεργαστούμε λίγο περισσότερο.

Χωρίς να προχωρήσετε πάρα πολύ και να συζητήσετε βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε, σε γενικές γραμμές, η φιλοξενία WordPress σημαίνει έναν οικοδεσπότη που θα κάνει την εγκατάσταση του WordPress εξαιρετικά εύκολη ή που θα το κάνει για εσάς όταν αγοράζετε τις υπηρεσίες τους. Κάνουν επίσης τη μεταφορά του ιστότοπού σας WordPress από τον ένα κεντρικό υπολογιστή στον άλλο πολύ πιο εύκολη με μια πιο ευχάριστη και απρόσκοπτη μετάβαση.

Επιπλέον, ο πίνακας ελέγχου που λαμβάνετε πιθανότατα θα περιλαμβάνει εργαλεία και μεθόδους για τη βελτίωση της ταχύτητας και της λειτουργικότητας του ιστότοπού σας WordPress, εάν ο κεντρικός υπολογιστής χαρακτηρίζεται ως κεντρικός υπολογιστής WordPress. Τέλος, θα έχετε πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να έχετε τεχνική υποστήριξη που είναι έμπειροι ειδικοί στο χειρισμό της πλατφόρμας WordPress ειδικά, την οποία εγγυόμαστε ότι θα είστε ευγνώμονες για την πρώτη φορά που θα πρέπει να τους καλέσετε (και θα συμβεί).

Λοιπόν, γιατί να βρείτε μια υπηρεσία φιλοξενίας WordPress; Για να κάνετε την εμπειρία πολύ πιο εύκολη, ευχάριστη και λιγότερο συγκεχυμένη. Αυτό, φυσικά, θα σημαίνει επίσης ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί ταχύτερα και λειτουργεί καλύτερα από το αντίθετο, κάτι που φυσικά θα είναι καλό για την επιχείρησή σας.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα της κοινής φιλοξενίας WordPress

Όταν σταθμίζετε τις επιλογές σας για τον τύπο φιλοξενίας που πρέπει να ακολουθήσετε, φυσικά, θέλετε να μάθετε ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στην κοινή φιλοξενία για το WordPress εδώ, αλλά υπάρχει σίγουρα μια ποικιλία άλλων τύπων.

Λοιπόν, ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα συγκεκριμένα της κοινής φιλοξενίας WordPress?

Πλεονεκτήματα                                                                            

 • Πολύ προσιτό / φθηνό
 • Ιδανικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις
 • Ιδανικό για όσους είναι νέοι για τη δημιουργία και διαχείριση ενός ιστότοπου
 • Ένας κοινόχρηστος κεντρικός υπολογιστής δεν περιορίζεται μόνο στο WordPress
 • Απεριόριστα πρόσθετα
 • Εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση και προσαρμογή με το cPanel

Μειονεκτήματα

 • Ένας κοινόχρηστος διακομιστής σημαίνει κοινή χρήση πόρων με άλλους ιστότοπους σε αυτόν τον διακομιστή
 • Εάν άλλοι ιστότοποι στο διακομιστή γουρούνι όλους τους πόρους, θα μπορούσε να καθυστερήσει τον ιστότοπό σας
 • Μπορεί να έχετε λιγότερο εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη (ωστόσο, όπως υποδηλώνεται παραπάνω, εάν κάνετε σωστή αναζήτηση, αυτό δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα)

Όλα αυτά έλεγαν, εάν γνωρίζετε πώς να αναζητήσετε και να προσδιορίσετε έναν ποιοτικό κεντρικό υπολογιστή, τότε ακόμη και ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας μπορεί να είναι απαλλαγμένο από ορισμένα από τα μειονεκτήματα που αναφέρονται παραπάνω.

έρευνα των παρόχων φιλοξενίας WP

Λοιπόν, πώς αναγνωρίζετε το καλύτερο WordPress που φιλοξενεί το Ηνωμένο Βασίλειο; Καλά…

Χαρακτηριστικά φιλοξενίας WordPress για έλεγχο

Εάν επιμένετε να περιμένετε να βρείτε μια υπηρεσία φιλοξενίας με τις ακόλουθες βασικές δυνατότητες, τότε θα πρέπει να βρίσκεστε σε μια πολύ ικανοποιητική εμπειρία με μια κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας για το WordPress.

Αν και πρέπει να θυμόμαστε ότι θα λάβετε αυτό που πληρώνετε, θέλουμε επίσης να σας ενθαρρύνουμε ότι μπορείτε να βρείτε ποιοτική φιλοξενία με αυτές τις δυνατότητες χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Σε αυτό το σημείωμα, εδώ είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει απολύτως να εξετάσετε για να βρείτε το σωστό κεντρικό υπολογιστή:

Επιλογή με ένα κλικ ή Προεγκατάσταση του WordPress

Οι καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress θα έχουν απολύτως είτε εγκατάσταση ενός WordPress με ένα κλικ μέσω του cPanel είτε θα προσφέρουν προεγκατάσταση του WordPress όταν αγοράζετε τις υπηρεσίες τους, ορισμένοι έχουν ακόμη και μια υπάρχουσα βιβλιοθήκη επιχειρηματικών θεμάτων WordPress, θέματα WP ακινήτων, WordPress θέματα για φωτογράφους και άλλα.

Υπάρχουν πάρα πολλές εξαιρετικές υπηρεσίες φιλοξενίας εκεί έξω που προσφέρουν αυτήν την επιλογή, οπότε δεν πρέπει απολύτως να αποφασίσετε τίποτα λιγότερο από την εγκατάσταση με ένα κλικ. Θα κάνει τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη για εσάς και σημαίνει ότι είστε σχεδόν έτοιμοι να αρχίσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας αμέσως μόλις αγοράσετε την υπηρεσία.

Υποστήριξη πελατών

επιλογές υποστήριξηςΣυχνά είναι πολύ εύκολο να παραβλεφθεί, αλλά ζωτικής σημασίας είναι η υποστήριξη πελατών. Ειδικά εάν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείτε έναν ιστότοπο, θα χρειαστείτε την υποστήριξη. Ακόμα κι αν δεν είναι η πρώτη σας φορά, επειδή τα σφάλματα και ο χρόνος διακοπής θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απώλεια πελατών (και, ως εκ τούτου, των εσόδων), δεν θέλετε να μείνετε για να καταλάβετε τον εαυτό σας.

Οι καλές υπηρεσίες φιλοξενίας θα προσφέρουν υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, συχνά μέσω πολλαπλών οδών, όπως διαδικτυακή συνομιλία, καθώς και τηλεφωνική υποστήριξη. Μην εγκατασταθείτε για κάτι λιγότερο. Φυσικά, θα θελήσετε επίσης να βρείτε μια υπηρεσία φιλοξενίας που αναφέρει ότι προσφέρει ειδική εμπειρία στο WordPress. Ελέγξτε τις κριτικές των υπηρεσιών που σκέφτεστε για να βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες τους μπορούν να πιστοποιήσουν την ποιότητα υποστήριξης των πελατών τους.

Τοποθεσία διακομιστή

Είναι σημαντικό για την ταχύτητα και την ποιότητα του ιστότοπού σας ο διακομιστής κεντρικού υπολογιστή να βρίσκεται κάπου κοντά στην τοποθεσία σας. Δεν εννοούμε απαραίτητα στην ίδια πόλη ή ακόμα και στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά πρέπει να είναι σε αυτήν την πλευρά του κόσμου και όσο πιο κοντά, τόσο καλύτερο θα λειτουργεί ο ιστότοπός σας στο WordPress. Επομένως, αποφύγετε τη φιλοξενία υπηρεσιών που βρίσκονται πέρα ​​από τον ωκεανό, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, για παράδειγμα.

Μια προειδοποίηση σε αυτό, ωστόσο, είναι ότι θα μπορούσατε να βρείτε μια υπηρεσία φιλοξενίας που διαθέτει πολλά κέντρα δεδομένων σε ολόκληρη τη χώρα ή / και τον κόσμο. Σε αυτήν την περίπτωση, ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να επιλέξετε το πλησιέστερο κέντρο δεδομένων.

Ταχύτητα

Ταχύτητα διακομιστήΗ ταχύτητα (ή η έλλειψη αυτής) θα διαδραματίσει τεράστιο ρόλο στην ικανοποίηση των χρηστών σας από τον ιστότοπο και μπορεί να επηρεάσει το πόσο καλά κάνει ο ιστότοπός σας και, συνεπώς, τα έσοδα σας. Επομένως, η ταχύτητα είναι προφανώς σημαντική. Πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας προσφέρουν πράγματα όπως SSD (δίσκοι στερεάς κατάστασης) ή / και CDN (δίκτυο παράδοσης περιεχομένου), τα οποία μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης, δωρεάν. Αξίζει να αναζητήσετε μια υπηρεσία που τις προσφέρει.

Ώρα λειτουργίας διακομιστή

Δεν υπάρχει λόγος να διευθετήσετε μια υπηρεσία φιλοξενίας με ρεκόρ χρόνου λειτουργίας διακομιστή μικρότερο από 99,9%. Όλα τα καλύτερα μπορούν να το προσφέρουν, ενώ εξακολουθούν να είναι απίστευτα οικονομικά. Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε πραγματικά το ιστορικό τους είναι μέσω της Google για να αναζητήσετε τα στατιστικά στοιχεία για τις εταιρείες. μην παίρνεις απλώς τη λέξη τους για αυτό.

εύρος ζώνης & Μεταφορά δεδομένων

Πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας ισχυρίζονται ότι προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης ή χώρο αποθήκευσης. Αν και αυτό είναι ελκυστικό, θα μπορούσε να σημαίνει ότι υπερφορτώνουν τους διακομιστές τους, επομένως η ποιότητα και η ταχύτητα μπορεί να είναι κακή. Πραγματικά, το 2Gb θα πρέπει να είναι αρκετό για τους περισσότερους και οι περισσότεροι διακομιστές θα μπορούν να παρέχουν περισσότερα από όσα θα θέλατε. Και πάλι, αυτό θα ήταν καλό να εστιάσετε όταν διαβάζετε κριτικές πελατών. Επιπλέον, εάν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε πολλές λήψεις ιστότοπων για τους επισκέπτες του ιστότοπού σας (mp3, pdf, κ.λπ.), είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τα όρια μεταφοράς δεδομένων επίσης.

Δωρεάν εγγραφές τομέα + Πρόσθετοι τομείς

Όλες οι καλές υπηρεσίες φιλοξενίας θα σας προσφέρουν έναν τομέα δωρεάν ως μέρος του πακέτου σας, οπότε σίγουρα μην τακτοποιήσετε λιγότερα. Επιπλέον, παρόλο που δεν θα το χρειαστείτε κατά την έναρξη της διαδικτυακής επιχείρησης ή του ιστότοπού σας, στο μέλλον μπορεί να θέλετε πολλούς τομείς και ιστότοπους. Είναι καλό να ελέγξετε αν επιτρέπεται να έχετε περισσότερους από έναν ιστότοπους WordPress ανά λογαριασμό. Πολλοί προσφέρουν πολλαπλούς και ακόμη και απεριόριστους τομείς.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι εξαιρετικά σημαντικά και θα σας εξοικονομήσουν πολύ πόνο στην καρδιά (κανείς δεν θέλει να χάσει την προσπάθεια των ωρών). Ελέγξτε αν η υπηρεσία προσφέρει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και πόσο συχνά (καθημερινά, εβδομαδιαία, μηνιαία κ.λπ.).

Ασφάλεια

Τέλος, ανεξάρτητα από το blogging ή τη λειτουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος, θέλετε ασφαλή ιστότοπο WordPress. Για να το διασφαλίσετε, αναζητήστε υπηρεσίες που υπόσχονται συχνές ενημερώσεις λογισμικού και οι οποίες μπορεί να προσφέρουν ακόμη και παρακολούθηση ασφαλείας 24/7. Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές περιλαμβάνουν έντονα επίπεδα ασφάλειας, ενώ άλλοι σας επιτρέπουν να επιλέξετε διαφορετικά επίπεδα.

Ή

Συχνές ερωτήσεις

Ποια φιλοξενία είναι καλύτερη για WordPress, Linux ή Windows?

Συνιστούμε τη φιλοξενία Linux για την εκτέλεση του WordPress, για τις περισσότερες περιπτώσεις. Ενώ μπορείτε να εκτελέσετε το WordPress σε φιλοξενία Windows, η φιλοξενία των Windows είναι γενικά πιο ακριβή.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το WordPress χωρίς φιλοξενία?

Από τεχνική άποψη όχι, το WordPress πρέπει να φιλοξενείται κάπου, αλλά εάν δεν θέλετε να ρυθμίσετε τη δική σας φιλοξενία ή να εγγραφείτε με έναν πάροχο φιλοξενίας, μπορείτε να μεταβείτε στο wordpress.com και να ξεκινήσετε με έναν δωρεάν λογαριασμό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WordPress δωρεάν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη φιλοξενία του, κάνουν τα πάντα για εσάς.

Το WordPress έχει δωρεάν φιλοξενία?

Ναι, το WordPress διαθέτει δωρεάν φιλοξενία εάν χρησιμοποιείτε το WordPress.com (να μην συγχέεται με την έκδοση wordpress.org για την οποία πρέπει να βρείτε τον δικό σας κεντρικό υπολογιστή και να την εγκαταστήσετε). Εάν εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό στο wordpress.com, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια περιορισμένη έκδοση του wordpress σε έναν υποτομέα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ WordPress.com και WordPress.org?

Η κύρια διαφορά μεταξύ WordPress.com και WordPress.org είναι ποιος φιλοξενεί τον ιστότοπο. Εάν χρησιμοποιείτε το wordpress.org, πρέπει να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του WordPress στον κεντρικό υπολογιστή wordpress της επιλογής σας. Εάν χρησιμοποιείτε το wordpress.com, φιλοξενούν την εγκατάσταση για εσάς και μπορείτε ακόμη και να τα κάνετε δωρεάν, αν και η έκδοση του WP με την οποία εργάζεστε είναι περιορισμένη όσον αφορά το σχεδιασμό και τις δυνατότητες.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map