Οι καλύτερες υπηρεσίες Web Hosting για τη Μαλαισία

Ως διαδικτυακό πρακτορείο με πολλούς λογαριασμούς φιλοξενίας ιστού (εν μέρει για τη φιλοξενία των πελατών μας και εν μέρει επειδή έχουμε πολλά δευτερεύοντα έργα και θέλουμε να πειραματιστούμε ��), έχουμε μια πολύ καλή ιδέα για το τι ορίζει έναν υπέροχο οικοδεσπότη ιστότοπου.


Εξετάσαμε όλους τους λογαριασμούς μας, αναλύσαμε ποιοι οικοδεσπότες Ιστού λειτουργούν καλά για τη Μαλαισία (χρησιμοποιώντας ζωντανή παρακολούθηση) και ποιοι όχι (και γιατί). Στη συνέχεια, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτήν τη μαζική σελίδα σύγκρισης για να μοιραστούμε αυτό που βρήκαμε, να το απολαύσουμε!

Για γρήγορη αναφορά, βρείτε τα κορυφαία 3 παρακάτω!

Εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων Συνολική βαθμολογία Τιμή / μήνα. Διακομιστές σε όλο τον κόσμο Χαρακτηριστικά γνωμοδοτήσεις Ιστοσελίδα
Λογότυπο HostingerRM2,99 (τεράστια πώληση)
 • Πολύ φθηνό
 • Εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση
 • Ανταπόκριση υποστήριξης
 • Εξαιρετική απόδοση και ταχύτητα
 • Διακομιστές Σιγκαπούρης + Παγκόσμιο δίκτυο
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών!

Αναθεώρηση Hostinger
siteground23,95 USD (έκπτωση 67% μόνο στο 1ο τιμολόγιο)
 • Διακομιστές της Σιγκαπούρης + ένα παγκόσμιο δίκτυο
 • Προμηθευτός
 • Υπέροχη παράσταση
Αναθεώρηση SiteGround
GreengeeksLogo2,95 USD
 • Πράσινη φιλοξενία
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
Αναθεώρηση GreenGeeks

Contents

Σχετικά με τις κριτικές φιλοξενίας μας

Κατά τη σύνταξη κριτικών φιλοξενίας ιστοσελίδων για τη Μαλαισία, εξετάσαμε πολλούς παράγοντες.

Σε αυτά περιλαμβάνονται ο χρόνος λειτουργίας, οι επιλογές υποστήριξης και ο χρόνος απόκρισης, η ταχύτητα, οι τοποθεσίες διακομιστή, η ευκολία χρήσης, το κόστος έναντι της αξίας, ο χώρος στο δίσκο κ.λπ..

Οι 2 πιο σημαντικοί παράγοντες στους οποίους εστιάζουμε, είναι η υποστήριξη �� και η ταχύτητα ⚡.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την ταχύτητα του ιστότοπου, ξέρατε ότι η καθυστέρηση 1 δευτερολέπτου σημαίνει ότι οι προβολές σελίδας μειώνονται κατά 11%, αυτό σημαίνει ότι πάνω από το 1/10 των επισκεπτών θα απενεργοποιηθούν για κάθε δευτερόλεπτο που εξακολουθεί να φορτώνει ο ιστότοπός σας… γι ‘αυτό ένας αξιοπρεπής ιστός ο πάροχος φιλοξενίας είναι ζωτικής σημασίας!

Όπως μπορείτε να δείτε, η ποιότητα του παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων σας μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην πιθανή επιτυχία του ιστότοπού σας!

Μερικοί από τους ιστότοπους στους οποίους έχουμε εμφανιστεί:

Επιλεγμένα σε ιστότοπους

Best Web Hosting Μαλαισία – Κριτικές 2020

Εδώ είναι οι 10 καλύτερες κριτικές φιλοξενίας ιστοσελίδων για τη Μαλαισία, λεπτομερώς το κόστος, τις επιλογές υποστήριξης και το χώρο στο δίσκο:

1. Hostinger Malaysia – Καλύτερη Συνολική Φιλοξενία Ιστού

www.hostinger.my

Λογότυπο Hostinger

Τιμή: 2,99,99
Χώρος στο δισκο: 10 GB
Υποστήριξη: Ζωντανή συζήτηση

Το Hostinger είναι η καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων που διατίθεται για τη Μαλαισία… σοβαρά, προσφέρουν τρελή αξία για ένα εξαιρετικά προσιτό κόστος, η διαδικασία ρύθμισής τους είναι πολύ ομαλή και απρόσκοπτη, και έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών!

Έχουν ένα ισχυρό κέντρο δεδομένων στη Σιγκαπούρη, το οποίο χρησιμοποιεί αποθήκευση μονάδας στερεάς κατάστασης για μέγιστη απόδοση. Επειδή αυτό το κέντρο δεδομένων βρίσκεται κοντά στη Μαλαισία, η ταχύτητα γίνεται χωρίς πρόβλημα.

Τεχνολογία Hostinger

Όσον αφορά τους τύπους φιλοξενίας, έχουν κοινόχρηστη φιλοξενία (που είναι αυτό που χρειάζονται οι περισσότεροι άνθρωποι), φιλοξενία σύννεφων, φιλοξενία WordPress και φιλοξενία VPS εάν χρειάζεστε πολλή δύναμη. Μπορούν επίσης να φροντίσουν το όνομα τομέα σας εάν δεν έχετε καταχωρίσει ακόμα.

Η Hostinger προσφέρει επίσης εγγύηση λειτουργίας 99,9% (και παραδίδουν). Σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας, μπορείτε να βασιστείτε στην ευαίσθητη και τοπική υποστήριξη πελατών του Hostinger, η οποία είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας και εισιτηρίων υποστήριξης.

Κοιτάζοντας την τιμή που παίρνετε μόνο με 2,99,99 / μήνα και την ποιότητα που προσφέρουν… ειλικρινά δεν είναι μυαλό!

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης ιστότοπου
 • Μεγάλη υποστήριξη
 • Πολύ προσιτό
 • Παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών
 • Εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση
 • 24/7 πρόσβαση στην επαγγελματική υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα

 • ΟΧΙ

2. SiteGround – Επιλαχόντες Συνολικές Φιλοξενίες Ιστού

www.siteground.com

Λογότυπο SiteGround

Τιμή: 3,95 USD
Χώρος στο δισκο: 10 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το SiteGround είναι μια αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενίας με κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να παρέχετε στο κοινό-στόχο σας γρήγορους χρόνους φόρτωσης ιστοσελίδας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται στον κόσμο.

Αυτός ο οικοδεσπότης προσφέρει τρία προγράμματα φιλοξενίας, το StartUp, το GrowBig και το GoGeek. Αυτά τα σχέδια είναι όλα σχετικά προσιτά και όλα παρέχουν χαρακτηριστικά υψηλής αξίας. Οι πόροι και οι δυνατότητες που λαμβάνετε και με τα τρία προγράμματα περιλαμβάνουν κυκλοφορία χωρίς μετρήσεις, δωρεάν εγκατάσταση WordPress και αυτόματες ενημερώσεις, δωρεάν πιστοποιητικό SSL, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και απεριόριστες βάσεις δεδομένων.

Και τα τρία σχέδια περιλαμβάνουν επίσης μια δωρεάν λειτουργία CloudFare CDN, την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε για να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο την ταχύτητα των ιστότοπών σας. Με το πρόγραμμα εκκίνησης, μπορείτε να εγγραφείτε μόνο σε έναν ιστότοπο, αλλά με τα προγράμματα υψηλότερης βαθμίδας, μπορείτε να εγγράψετε απεριόριστους ιστότοπους.

Το SiteGround διαθέτει μια ομάδα υποστήριξης με μεγάλη ανταπόκριση, η οποία είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και email. Ο τελευταίος λαμβάνει συνήθως μια απάντηση εντός δέκα λεπτών.

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης ιστοσελίδας
 • Κατάλληλο για στόχευση κοινού οπουδήποτε στον κόσμο
 • Προσιτά, υψηλής ποιότητας προγράμματα φιλοξενίας
 • Μια ολοκληρωμένη γκάμα λειτουργιών ασφαλείας
 • Μια ομάδα απόκρισης υποστήριξης που είναι εύκολη στην πρόσβαση

Μειονεκτήματα

 • Υψηλό κόστος, ακόμη υψηλότερο κόστος ανανέωσης

3. Greengeeks – Καλύτερη φιλοξενία πράσινων ιστοσελίδων

www.greengeeks.com

Λογότυπο GreenGeeks

Τιμή: 2,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το GreenGeeks είναι μια άλλη βιώσιμη επιλογή φιλοξενίας στη Μαλαισία. Ένα από τα διαφοροποιημένα χαρακτηριστικά τους είναι ότι αγοράζουν πιστοποιητικά ανανεώσιμης ενέργειας αξίας 300% της κατανάλωσης ενέργειας. Στη συνέχεια, η εταιρεία εξάγει αυτήν την ενέργεια στο δίκτυο για να αντισταθμίσει τη χρήση της.

Όσον αφορά την απόδοση του ιστότοπου, η προσφορά της GreenGeek είναι ισοδύναμη με εκείνη των κορυφαίων του κλάδου. Η εταιρεία διαθέτει πολλά κέντρα δεδομένων, συστοιχίες αποθήκευσης RAID-10 που βασίζονται σε SSD και δωρεάν ενσωμάτωση CDN. Κατά συνέπεια, μπορείτε να παρέχετε στο κοινό-στόχο γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης και μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη οπουδήποτε στον κόσμο.

Άλλες δωρεάν, αλλά υψηλής αξίας δυνατότητες, που λαμβάνετε με το GreenGeeks Hosting περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων drag ‘n drop, μετεγκατάσταση ιστότοπων σε νέο τομέα και λογαριασμούς email. Παίρνετε επίσης απεριόριστο χώρο διαδικτύου SSD, μεταφορά δεδομένων, βάσεις δεδομένων MySQL και τομείς.

Η υποστήριξη που προσφέρει η GreenGeeks περιλαμβάνει τεχνική υποστήριξη 24/7 και υποστήριξη μέσω εισιτηρίων ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και email. Η παραπάνω και πέρα ​​από την υποστήριξη είναι ιδανική για πελάτες που χρειάζονται προσωπική τεχνική προσοχή στα προβλήματά τους.

Πλεονεκτήματα

 • Ασφαλής και αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων
 • Τεχνική υποστήριξη 24/7
 • 300% αντιστάθμιση με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
 • Υψηλές ταχύτητες φόρτωσης ιστότοπου
 • Ένα ευρύ φάσμα απεριόριστων πόρων, συμπεριλαμβανομένου του χώρου στο δίσκο

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει κέντρο δεδομένων στη Σιγκαπούρη

4. A2 Hosting – Καλύτερη φιλοξενία για μεταπωλητές

www.a2hosting.com

Λογότυπο φιλοξενίας Α2

Τιμή: 3,92 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το A2 Hosting είναι μια προσιτή υπηρεσία φιλοξενίας που προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα πλεονεκτημάτων και λειτουργιών. Οι υπηρεσίες που παρέχει αυτός ο κεντρικός υπολογιστής περιλαμβάνουν κοινόχρηστη φιλοξενία, επιλογές προγράμματος μεταπωλητών και επιλογές VPS.

Αυτή η υπηρεσία είναι ιδανική για ιδιοκτήτες ιστότοπων της Μαλαισίας που στοχεύουν κοινό στη Νοτιοανατολική Ασία, χάρη στα ισχυρά κέντρα δεδομένων του κεντρικού υπολογιστή στη Σιγκαπούρη. Αυτός ο κεντρικός υπολογιστής και η χρήση του χώρου αποθήκευσης SSD και CloudFare CDN καθιστούν δυνατές τις γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στην κατάταξη σελίδας αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης και στην εμπειρία χρήστη.

Άλλες λειτουργίες που προσφέρουν τα σχέδια της A2 Hosting περιλαμβάνουν δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου, εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή και διαισθητικό περιβάλλον χρήστη σύνδεσης. Επιπλέον, το A2 Hosting παρέχει επίσης εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, η οποία είναι πολύ υψηλότερη από τον μέσο όρο. Αυτό το υψηλό ποσοστό χρόνου λειτουργίας είναι επίσης το θεμέλιο για την αξιοπιστία αυτής της υπηρεσίας.

Το A2 Hosting διαθέτει μια ικανή ομάδα υποστήριξης στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας ή τηλεφώνου. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε ένα εισιτήριο εάν έχετε πρόβλημα με την υπηρεσία. Ωστόσο, υπάρχει μια περίοδος αναμονής με τη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας, η οποία μπορεί να είναι απογοητευτική.

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης ιστοσελίδας
 • Υψηλό ποσοστό χρόνου λειτουργίας
 • Μια διαισθητική διεπαφή σύνδεσης πελάτη
 • Αποθήκευση SSD με λειτουργία CloudFare CDN
 • Μια ολοκληρωμένη γκάμα απεριόριστων πόρων

Μειονεκτήματα

 • Η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας μπορεί να βελτιωθεί

5. Shinjiru – Τοπική φιλοξενία ιστοσελίδων

shinjiru.com.my

Λογότυπο Shinjiru

Τιμή: RM192,36 / έτος
Χώρος στο δισκο: 10 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το Shinjiru είναι ένας πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας με έδρα τη Μαλαισία που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προσιτών λύσεων και λειτουργιών σε ιδιοκτήτες ιστότοπων που στοχεύουν τοπικό κοινό. Οι υπηρεσίες φιλοξενίας που προσφέρει η Shinjiru περιλαμβάνουν κοινόχρηστη φιλοξενία, VPS και αποκλειστικές λύσεις φιλοξενίας για χρήστες που ενδιαφέρονται για την ασφάλεια του ιστότοπου.

Το Shinjiru είναι επίσης πιστοποιημένος καταχωρητής τομέα. Παρέχουν φιλοξενία email και προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες μετεγκατάστασης ιστότοπων. Η εταιρεία διαθέτει ισχυρή εξυπηρέτηση στη Μαλαισία και παρέχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% για πρόσθετη ηρεμία. Οι ταχύτητες φόρτωσης του Shinjiru είναι ίδιες με τους πιο σημαντικούς παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας, καθιστώντας την μια προσιτή επιλογή για τοπικούς ιστότοπους.

Αυτός ο οικοδεσπότης προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου ενός ολοκληρωμένου δικτύου προστασίας από επιθέσεις κατά DDoS και παρακολούθησης 27/7. Οι διακομιστές της εταιρείας διαθέτουν επίσης ενσωματωμένα failovers και συστήματα ασφαλείας προηγμένης τεχνολογίας.

Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τη φιλοξενία του ιστότοπού σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα επαγγελματικής υποστήριξης του Shinjiru, η οποία είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας, email ή τηλεφώνου.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικές δυνατότητες ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από επιθέσεις κατά του DDoS
 • 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 • Προσιτή τιμολόγηση με προσφορές υψηλής αξίας
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου και εγγραφή τομέα

Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να μην είναι κατάλληλο για να προσεγγίσετε ένα διεθνές κοινό

6. Kinsta – Καλύτερη διαχείριση φιλοξενίας WordPress

kinsta.com

λογότυπο kinsta

Τιμή: 30 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: 10 GB
Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία, εισιτήρια

Το Kinsta είναι ένας διαχειριζόμενος κεντρικός υπολογιστής WordPress που προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα εργαλείων διαχείρισης WordPress και μια διαισθητική, απλή διεπαφή. Το premium δίκτυο Google Cloud παρέχει όλες τις λύσεις φιλοξενίας του Kinsta, καθιστώντας την την ιδανική επιλογή για τους κατόχους ιστότοπων του WordPress.

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της υπηρεσίας είναι οι γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης, χάρη στις τοποθεσίες διακομιστών, στις οποίες περιλαμβάνεται η Σιγκαπούρη. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τις τεχνολογίες CDN ή caching για να μειώσετε ακόμη περισσότερο τον χρόνο φόρτωσης του ιστότοπού σας.

Το Kinsta προσφέρει επίσης εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, ώστε να είστε σίγουροι για τους ελάχιστους χρόνους διακοπής λειτουργίας. Ωστόσο, η Kinsta είχε 100% χρόνο λειτουργίας από τον Δεκέμβριο του 2018, το οποίο είναι αποτέλεσμα της υποδομής φιλοξενίας cloud.

Επιπλέον, με τακτικούς ελέγχους λειτουργίας και συνεχή παρακολούθηση, η ομάδα της Kinsta μπορεί άμεσα να αντιδράσει σε κωδικούς απόκρισης σφαλμάτων. Εάν η Kinsta δεν επιλύσει το πρόβλημα εντός τριάντα λεπτών, θα πιστώσει τον λογαριασμό σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της Kinsta μέσω του widget ενδοεπικοινωνίας, της ζωντανής συνομιλίας και των εισιτηρίων υποστήριξης. Η υποστήριξη πελατών τους είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και μπορείτε να περιμένετε απάντηση εντός πέντε λεπτών μετά την επικοινωνία μαζί τους.

Πλεονεκτήματα

 • Ένας από τους καλύτερους οικοδεσπότες Ιστού WordPress
 • Γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδας
 • 100% χρόνος λειτουργίας από το 2018
 • Χρήσιμη και ανταποκρινόμενη υποστήριξη
 • Το Kinsta χρησιμοποιεί το δίκτυο premium Google Cloud

Μειονεκτήματα

 • Ακριβός

7. HostPapa

www.hostpapa.com

Λογότυπο HostPapa

Τιμή: 3,95 USD
Χώρος στο δισκο: 100 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το HostPapa προσφέρει βασικές υπηρεσίες φιλοξενίας με ιδιαίτερη έμφαση σε βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές και φιλική προς το περιβάλλον φιλοξενία. Αυτός ο κεντρικός υπολογιστής έχει τρία διαθέσιμα σχέδια για να διαλέξετε, έναν λογαριασμό Starter που βασίζεται σε cPanel, έναν λογαριασμό Business και έναν λογαριασμό Business Pro.

Το πρόγραμμα εκκίνησης προσφέρει πολλές δυνατότητες, όπως εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, δωρεάν τομέα και δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου. Παίρνετε επίσης πρόσβαση στην εγκατάσταση WordPress με 1 κλικ και στο Let’s Encrypt SSL, ένα βασικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων με όριο τριών σελίδων.

Το επιχειρηματικό σχέδιο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα απεριόριστων πόρων που περιλαμβάνουν χώρο στο Web, εύρος ζώνης, τομείς και email. Λαμβάνετε πιστοποιητικό SSL και αυτόματες ενημερώσεις μόνο εάν κάνετε αναβάθμιση στον λογαριασμό Business Pro.

Η υποστήριξη πελατών του HostPapa είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και email. Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη σε 17 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Μαλαισίας. Ωστόσο, η λειτουργία ζωντανής συνομιλίας δεν λειτουργεί καλά και κάνοντας κλικ σε αυτήν ανοίγει μια νέα καρτέλα, όπου πρέπει να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας HostPapa.

Πλεονεκτήματα

 • Αξιοπρεπείς ταχύτητες φόρτωσης ιστότοπου
 • Υψηλό ποσοστό χρόνου λειτουργίας 99,9%
 • Διατίθεται ένα ευρύ φάσμα λύσεων φιλοξενίας
 • 1-Κάντε κλικ στις δυνατότητες εγκατάστασης του WordPress
 • Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7

Μειονεκτήματα

 • Τα σχέδια είναι σχετικά ακριβά
 • Η λειτουργία ζωντανής συνομιλίας μπορεί να βελτιωθεί

8. BlueHost – Καλός οικοδεσπότης Ιστού για αρχάριους

www.bluehost.com

Λογότυπο Bluehost

Τιμή: 3,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: 50 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Η Bluehost είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κόσμο και είναι η εταιρεία που προτείνει το WordPress για το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου τους. Αυτή η εταιρεία προσφέρει προσιτές τιμές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και δωρεάν τομέα για το πρώτο έτος μετά την εγγραφή.

Η Bluehost διαθέτει κέντρα δεδομένων στη Σιγκαπούρη και την Ιαπωνία, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να παρέχετε στους χρήστες από αυτό το μέρος του κόσμου γρήγορους χρόνους φόρτωσης και βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κεντρικό υπολογιστή για ένα ευρύ φάσμα λύσεων φιλοξενίας, όπως κοινή χρήση φιλοξενίας, φιλοξενία cloud, εικονικός ιδιωτικός διακομιστής, φιλοξενία WooCommerce και φιλοξενία WordPress.

Υπάρχουν τρία σχέδια για να διαλέξετε, Basic, Plus και Prime. Το βασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλοξενία μόνο για έναν ιστότοπο, έναν τομέα και 25 υποτομείς. Με τα σχέδια υψηλότερης βαθμίδας, λαμβάνετε φιλοξενία για απεριόριστο αριθμό ιστότοπων με απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο web.

Μπορείτε επίσης να καταχωρίσετε απεριόριστο αριθμό λογαριασμών email. Αυτά τα σχέδια δεν περιλαμβάνουν δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου, η οποία είναι μια δυνατότητα που ενδέχεται να χρειάζονται οι υπάρχοντες κάτοχοι ιστότοπων.

Πλεονεκτήματα

 • Γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης ιστότοπου
 • Μια ολοκληρωμένη γκάμα απεριόριστων πόρων
 • Ανταπόκριση και χρήσιμη υποστήριξη
 • Συνιστάται από το WordPress
 • Διατίθεται ευρύ φάσμα υπηρεσιών φιλοξενίας

Μειονεκτήματα

 • Αύξηση τιμής ανανέωσης
 • Χωρίς δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου

9. Dreamhost

www.dreamhost.com

Λογότυπο Dreamhost

Τιμή: 7,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το DreamHost είναι ένας από τους παλαιότερους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κλάδο και μια βιώσιμη επιλογή για μικρούς ιδιοκτήτες ιστότοπων με περιορισμένους προϋπολογισμούς. Αυτός ο κεντρικός υπολογιστής διαθέτει πολλούς διακομιστές σε διάφορες τοποθεσίες που καθιστούν δυνατή τη γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης.

Το DreamHost έχει μέσο ποσοστό χρόνου λειτουργίας 99,4%. Αυτό το ποσοστό δεν είναι κακό σε σύγκριση με εκείνο των παρόχων υπηρεσιών χαμηλού επιπέδου στην αγορά, αλλά υπάρχουν οικοδεσπότες Ιστού που διατηρούν σταθερά ποσοστά λειτουργίας 100%.

Ένα από τα πλεονεκτήματα των πακέτων DreamHost είναι ότι περιλαμβάνουν απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία φιλοξενίας με το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του DreamHost, καθώς και προϊόντα όπως το Wix και το Weebly.

Άλλες λειτουργίες που λαμβάνετε με αυτήν την υπηρεσία περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ, έναν δωρεάν τομέα, δωρεάν προστασία απορρήτου, δωρεάν ασφάλεια SSL, ρύθμιση WordPress και αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας. Τα σχέδια του DreamHost είναι σχετικά προσιτά και δεν αυξάνουν τα τέλη ανανέωσης όπως οι περισσότεροι άλλοι οικοδεσπότες.

Πλεονεκτήματα

 • Μεγάλη γκάμα διαθέσιμων δυνατοτήτων υψηλής αξίας
 • Δεν ισχύουν χρεώσεις ανανέωσης
 • Τα σχέδια είναι σχετικά προσιτά
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο
 • Λειτουργεί καλά με διάφορους κατασκευαστές ιστότοπων

Μειονεκτήματα

 • Δεν διαθέτει cPanel
 • Πρέπει να πληρώσετε για μετεγκαταστάσεις ιστότοπων
 • Το μέσο ποσοστό λειτουργίας είναι πολύ χαμηλό

10. Sempoi – Τοπική φιλοξενία ιστοσελίδων

sempoihosting.com

Λογότυπο Sempoi

Τιμή: RM500,00 / έτος για ένα καλό πρόγραμμα
Χώρος στο δισκο: 10 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Εισιτήρια

Η Sempoi Hosting είναι μια εταιρεία φιλοξενίας της Μαλαισίας που παρέχει ένα ευρύ φάσμα αξιόπιστων λύσεων φιλοξενίας και απεριόριστων πόρων. Πρόσφατα, η Sempoi Hosting αναβάθμισε τα κέντρα δεδομένων της ώστε να συμπεριλάβει τους διακομιστές Web LiteSpeed ​​και τη χρήση βάσεων δεδομένων SSD και MariaDB. Το αποτέλεσμα είναι γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης ιστότοπου και βέλτιστη εμπειρία χρήστη για κοινό στη Μαλαισία.

Το Sempoi Hosting προσφέρει τρεις λύσεις φιλοξενίας, το Flexible, eXtra και το SupereXtra. Οι δυνατότητες του ευέλικτου προγράμματος είναι κάπως περιορισμένες, με μόνο 150 MB χώρου στο δίσκο και 10 GB εύρους ζώνης ανά μήνα. Το πρόγραμμα SupereXtra περιλαμβάνει 10 GB χώρου στο δίσκο και 100 GB μηνιαίου εύρους ζώνης.

Οι λειτουργίες ασφαλείας που λαμβάνετε με το Sempoi Hosting είναι περιορισμένες και δεν περιλαμβάνουν πιστοποιητικά SSL ή λύσεις SiteLock. Ωστόσο, έχετε πρόσβαση σε απεριόριστους πόρους που περιλαμβάνουν λογαριασμούς email, MySQL, πρόσθετους τομείς, χώρο στάθμευσης τομέα και λογαριασμούς FTP.

Το Sempoi Hosting μπορεί να φαίνεται σαν μια βιώσιμη επιλογή λόγω της χαμηλής τιμολόγησης, αλλά η υπηρεσία φιλοξενίας προσφέρει μόνο έναν ετήσιο κύκλο χρέωσης. Επιπλέον, η υποστήριξη δεν είναι διαθέσιμη 24/7 και δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας.

Πλεονεκτήματα

 • Αρκετοί απεριόριστοι πόροι
 • Ένα ευρύ φάσμα λύσεων φιλοξενίας
 • Μια σχετικά γρήγορη φόρτωση ιστότοπου

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένα χαρακτηριστικά
 • Χαμηλό εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο
 • Περιορισμένες δυνατότητες ασφαλείας

Πώς να βρείτε τον καλύτερο Web Host για τη Μαλαισία

Όταν επιλέγετε τον καλύτερο οικοδεσπότη Ιστού για τον ιστότοπό σας στη Μαλαισία, πρέπει να κατανοήσετε τους στόχους του δικού σας ιστότοπου. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό σας για συναλλαγές και ανταλλαγή ευαίσθητων πληροφοριών, χρειάζεστε έναν κεντρικό υπολογιστή που προσφέρει εκτεταμένες λύσεις ασφαλείας.

Επιπλέον, θέλετε επίσης να φορτώνουν γρήγορα οι ιστοσελίδες σας και ο ιστότοπός σας θα πρέπει να μπορεί να χειρίζεται μεγάλους όγκους κυκλοφορίας με ευκολία.

Για να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας πληροί αυτές τις απαιτήσεις, πρέπει να έχετε κατά νου διάφορους παράγοντες. Παρακάτω, εξετάζουμε μερικές από τις πιο σημαντικές εκτιμήσεις κατά την επιλογή του καλύτερου web hosting.

Τοποθεσία διακομιστή

Η τοποθεσία του διακομιστή της υπηρεσίας φιλοξενίας είναι ένας από τους παράγοντες που καθορίζουν τις ταχύτητες του ιστότοπου. Στην ιδανική περίπτωση, ο κεντρικός υπολογιστής που επιλέγετε πρέπει να έχει έναν διακομιστή που να είναι κοντά στο κοινό-στόχο σας.

χάρτης τοποθεσίας διακομιστήΓια παράδειγμα, εάν στοχεύετε είδη κοινού στη Μαλαισία, ο κεντρικός υπολογιστής σας θα πρέπει να διαθέτει διακομιστή στη Σιγκαπούρη ή τη Μαλαισία. Για παγκόσμιο κοινό, επιλέξτε έναν κεντρικό υπολογιστή με παγκόσμια κέντρα δεδομένων.

Ώρα

Το Uptime αναφέρεται στο χρόνο λειτουργίας των κέντρων δεδομένων της υπηρεσίας φιλοξενίας σας και έχει ποσοστιαία μέτρηση. Όσο υψηλότερο είναι αυτό το ποσοστό, τόσο πιο αξιόπιστη είναι η υπηρεσία φιλοξενίας.

Ένα ποσοστό λειτουργίας 99,94% μπορεί να φαίνεται υψηλό, αλλά είναι πολύ χαμηλό εάν ο ιστότοπός σας έχει υψηλό όγκο επισκεψιμότητας. Παραμείνετε σε υπηρεσίες φιλοξενίας με ποσοστά χρόνου λειτουργίας τουλάχιστον 99,8%. Μπορείτε να ελέγξετε τον πίνακα ελέγχου ζωντανής παρακολούθησης εδώ με όλους τους κεντρικούς υπολογιστές που παρακολουθούμε αυτήν τη στιγμή.

Χώρος στο δισκο

Ο χώρος στο δίσκο υποδεικνύει πόσα δεδομένα μπορείτε να αποθηκεύσετε στον ιστότοπό σας με τη μορφή κειμένου, εικόνων και βίντεο. Εάν έχετε έναν ιστότοπο πλούσιο σε περιεχόμενο, αναζητήστε προγράμματα φιλοξενίας που προσφέρουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Επιπλέον, επιλέξτε μια πλατφόρμα φιλοξενίας που χρησιμοποιεί μονάδες στερεάς κατάστασης (SSD) καθώς συμβάλλουν επίσης στις ταχύτητες του ιστότοπου.

Εύρος ζώνης και μεταφορά δεδομένων

Το εύρος ζώνης είναι ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει τις ταχύτητες φόρτωσης του ιστότοπού σας και την εμπειρία χρήστη. Εάν έχετε περιορισμένο εύρος ζώνης, ο ιστότοπός σας ενδέχεται να μην λειτουργεί ομαλά. Μπορεί επίσης να χάσετε την κατάταξή σας στο Google και οι αργοί χρόνοι φόρτωσης ενδέχεται να απογοητεύσουν τους επισκέπτες σας. Τα σχέδια που προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης είναι η καλύτερη επιλογή για μεγάλους ιστότοπους.

Ταχύτητα

Οι τοποθεσίες διακομιστή, το εύρος ζώνης και ο χώρος αποθήκευσης είναι όλοι οι παράγοντες φιλοξενίας που επηρεάζουν την ταχύτητα του ιστότοπού σας. Η Google θέλει να δείξει στους χρήστες της τα καλύτερα αποτελέσματα για τα ερωτήματά τους και εάν ο ιστότοπός σας είναι αργός, η μηχανή αναζήτησης θα μετακινήσει τον ιστότοπο προς τα κάτω στην κατάταξη για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη.

Ταχύτητα διακομιστή

Οι αργοί ιστότοποι μπορούν επίσης να επηρεάσουν την αξιοπιστία της επωνυμίας σας.

Υποστήριξη

Όταν κάτι πάει στραβά με τη φιλοξενία του ιστότοπού σας, χρειάζεστε άμεση πρόσβαση σε ένα ικανό μέλος της ομάδας του οικοδεσπότη. Οι περισσότερες υπηρεσίες φιλοξενίας παρέχουν πρόσβαση στις ομάδες υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου, email ή χρήσης εισιτηρίων υποστήριξης. Εάν λείπουν οι υπηρεσίες υποστήριξης ενός κεντρικού υπολογιστή, μην εγγραφείτε στις υπηρεσίες του.

Ασφάλεια

Όλοι οι ιστότοποι είναι ευαίσθητοι σε ζητήματα ασφαλείας και παραβιάσεις δεδομένων, ειδικά από κλέφτες στον κυβερνοχώρο που θέλουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες. Εάν ένας πελάτης σας είναι θύμα παραβίασης δεδομένων, μπορεί να βλάψει την πίστη και την κερδοφορία των πελατών σας. Οι πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν δυνατότητες ασφαλείας που περιλαμβάνουν σάρωση κακόβουλου λογισμικού και αυτόματες ενημερώσεις για την αποφυγή προβλημάτων ασφαλείας.

Πιστοποιητικά SSL

Ένα πιστοποιητικό Secure Sockets Layer (SSL) παρέχει στον ιστότοπό σας έλεγχο ταυτότητας και επιτρέπει κρυπτογραφημένη σύνδεση. Οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google κατατάσσουν ιστότοπους με πιστοποιητικά SSL υψηλότερα στην προσπάθειά τους να μεγιστοποιήσουν την αξία που παρέχουν.

Πιστοποιητικά SSL

Τα περισσότερα δωρεάν προγράμματα περιλαμβάνουν πιστοποιητικό SSL, το οποίο είναι ιδανικό εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό. Το Let’s Encrypt είναι η κύρια εταιρεία που μοιράζει βασικά πιστοποιητικά SSL και συνεργάζεται με εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map