Καλύτερη φιλοξενία VPS για την Αυστραλία

Πριν μπείτε στην πρώτη μας 3 για την κατηγορία φιλοξενίας VPS, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι θέλετε, καθώς η φιλοξενία VPS έρχεται σε πολλές ποικιλίες (σίγουρα δεν είναι το ίδιο με τα συνηθισμένα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων).


Τα κύρια είναι αυτοδιαχειριζόμενος (είστε τεχνικός και μπορείτε να το ρυθμίσετε μόνοι σας) και διαχειρίζεται (κάποιος άλλος φροντίζει τα πάντα τεχνικά). Στη συνέχεια, όσο πηγαίνει η υποδομή, μπορείτε να πάτε με φυσικούς υπολογιστές… ή η προτίμησή μου, φιλοξενία cloud vps, το οποίο χρησιμοποιεί ένα δίκτυο διακομιστών για τη δημιουργία του λογαριασμού σας, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε οποιαδήποτε στιγμή και σχεδόν αμέσως.

Το # 1 μας ειδικεύεται στο cloud VPS, τα # 2 και # 3 είναι παραδοσιακά VPS.

Καλύτερο VPS για την Αυστραλία: Η κορυφαία μας σύγκριση 3 – Μάιος 2020

Εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων Συνολική βαθμολογία Έναρξη τιμής / μήνα. Space SpaceStarter Plan Fully Managed; One Sentence Analysis (Top Top only) Κριτικές
siteground280 $40 GBΝΑΙLightning Fast, Δωρεάν CDN (παγκόσμια εμβέλεια), Συνιστάται επίσημα από το WordPress, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών = Νίκη!Αναθεώρηση SiteGround
Κρίσιμος29,90 $25 GBΟΧΙ (διαχειρίζεται από 249,90 $ / μήνα)Αυστραλιανοί διακομιστές, πολύ προσιτές barebones!Βασική κριτική
Ψηφιακός Ειρηνικός24,92 $25 GBΟΧΙ (διαχειρίζεται από 58,25 $ / μήνα)Πολλές επιλογές!Ψηφιακή αναθεώρηση Ειρηνικού

# 1 SiteGround

Το SiteGround χρησιμοποιεί ένα προηγμένο Cloud VPS για να σας προσφέρει την απόλυτη καλύτερη δυνατή απόδοση. Με SSD παντού, λειτουργίες αυτόματης κλιμάκωσης, πλήρως διαχειριζόμενες, δωρεάν CDN… είναι ένα μη-μυαλό imho!

Και εκτός από τα 4 σταθερά σχέδιά τους, σας επιτρέπουν ακόμη και να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα φιλοξενίας. Φυσούν πραγματικά τον ανταγωνισμό από το νερό!

siteground2

Ευκολία στη χρήση

90%

Προσιτότητα

90%

Απόδοση / ισχύς

85%

# 2 κρίσιμο

Το Crucial είναι μία από αυτές τις εταιρείες φιλοξενίας με πολύ καλή φήμη και με καλό λόγο.

Με διακομιστές που βασίζονται στην Αυστραλία, όλο το εικοσιτετράωρο (yep, 24/7, όλο το χρόνο) και υποδομή που μπορεί να χειριστεί σχεδόν ό, τι πετάτε σε αυτό, πραγματικά δεν μπορείτε να πάτε στραβά!

Αυτά τα παιδιά είναι υπέροχα αν είστε αυτός ο τεχνικός που θέλει τον πλήρη έλεγχο!

Κρίσιμο Λογότυπο

Ευκολία στη χρήση

85%

Προσιτότητα

70%

Απόδοση / ισχύς

85%

# 3 Ψηφιακός Ειρηνικός

Η Digital Pacific είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που άρχισαν να προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας στην Αυστραλία.

Το μόνο που τους ξεχωρίζει από τους άλλους στη λίστα είναι το ποσό των πακέτων / διακομιστών vps που προσφέρουν. Έχουν 4 επιλογές για αυτοδιαχειριζόμενες και διαχειριζόμενες VPS. Οι διαχειριζόμενες υπηρεσίες τους είναι επίσης πολύ πιο προσιτές από το # 2 μας.

digpacific

Ευκολία στη χρήση

85%

Προσιτότητα

85%

Απόδοση / ισχύς

70%

Γράφημα φιλοξενίας VPS Αυστραλία

Διακομιστές VPS: Μια γρήγορη ανακεφαλαίωση

Τι είναι το VPS?

Ένα βήμα πάνω από την κοινή φιλοξενία και μόλις ένα βήμα κάτω από την αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή. Η φιλοξενία VPS (εικονικός ιδιωτικός διακομιστής) είναι η κοινή λύση για ιστότοπους που έχουν ξεπεράσει μια κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας.

Για να κατανοήσετε καλύτερα τους εικονικούς ιδιωτικούς διακομιστές, φανταστείτε μια περιφραγμένη γειτονιά. Ενώ όλοι μέσα στη γειτονιά ζουν με μεγαλύτερη ιδιωτικότητα από ό, τι σε ένα μεγάλο συγκρότημα διαμερισμάτων (κοινόχρηστη φιλοξενία), εξακολουθούν να ζουν μεταξύ εκείνων που βρίσκονται μέσα στη γειτονιά. Οι άνθρωποι σε μια περιφραγμένη γειτονιά ξοδεύουν περισσότερα χρήματα, αλλά έχουν επίσης πολλές περισσότερες επιλογές σχεδιασμού σχετικά με το σπίτι τους. Παρόλο που δεν έχουν τόσες επιλογές όπως κάποιος που ζει σε ένα αρχοντικό εξοχής (αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή), η διαμονή σε μια περιφραγμένη γειτονιά είναι πολυτελής και ως επί το πλείστον ιδιωτική.

Οι ιστότοποι σε έναν εικονικό ιδιωτικό διακομιστή έχουν μεγαλύτερο απόρρητο και δημιουργικό έλεγχο από αυτούς σε έναν κοινόχρηστο κεντρικό υπολογιστή. Αντί να χρειάζεται να μοιράζεστε χώρο και εύρος ζώνης με κάθε ιστότοπο στο διακομιστή, το VPS φιλοξενεί ξεχωριστούς ιστότοπους σε μικρότερους χώρους γνωστούς ως κοντέινερ. Αυτά τα κοντέινερ προσφέρουν σημαντικά μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και χώρο από ό, τι προσφέρεται από μια κοινή υπηρεσία φιλοξενίας. Ενώ η φιλοξενία VPS είναι ένα βήμα πάνω από την κοινή φιλοξενία όσον αφορά τις δυνατότητες, αυτό ισχύει επίσης για την τιμή.

Γιατί θα χρειαστείτε αυτό το είδος φιλοξενίας?

Ενώ η κοινή φιλοξενία είναι συνήθως η πρώτη (και μερικές φορές τελευταία) επιλογή για νέους προγραμματιστές ιστού, πολλοί άνθρωποι αποκτούν γρήγορα εμπειρία και αναπτύσσουν τους ιστότοπούς τους πέρα ​​από τις δυνατότητες του κεντρικού υπολογιστή. Ενώ πολλοί κοινόχρηστοι ιστότοποι φιλοξενίας προσφέρουν «απεριόριστο» χώρο, αυτό είναι απλώς μια πρόβλεψη και όχι η πραγματικότητα. Καμία ποσότητα χώρου διακομιστή δεν είναι πραγματικά απεριόριστη, επομένως οι κοινόχρηστες υπηρεσίες φιλοξενίας προβλέπουν ότι οι δυνητικές σελίδες πελατών θα παραμείνουν κάτω από τον εκχωρημένο χώρο τους στο διακομιστή. Εάν αναπτύξετε έναν επιτυχημένο ιστότοπο που προσελκύει μεγάλη κίνηση στο διαδίκτυο, είναι πιθανό ότι ένας κοινόχρηστος οικοδεσπότης θα χρειαστεί τελικά να σας σπρώξει. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται ατυχές, είναι ένα σημάδι ότι ο ιστότοπός σας είναι ελκυστικός και ανταποκρίνεται στις σχεδιασμένες δυνατότητές του.

Μετά την ανάπτυξη ενός ιστότοπου που είναι πολύ μεγάλος για έναν κοινόχρηστο κεντρικό υπολογιστή, το επόμενο λογικό βήμα είναι η απόκτηση της υπηρεσίας ενός κεντρικού υπολογιστή VPS. Οι ιστότοποι φιλοξενίας VPS προσφέρουν περισσότερο χώρο, εύρος ζώνης και απόρρητο από ό, τι επιτρέπεται με έναν τυπικό κοινόχρηστο κεντρικό υπολογιστή. Αυτές οι υπηρεσίες είναι επίσης πιο ακριβές από έναν κοινόχρηστο κεντρικό υπολογιστή, οπότε είναι σημαντικό να καθιερώσετε μια συνεπή μέθοδο υποστήριξης του διαδικτυακού σας χώρου. Εάν θέλετε να αυξήσετε δραματικά το ρόλο του ιστότοπού σας στον Ιστό, η φιλοξενία VPS είναι απαραίτητη. Τούτου λεχθέντος, εάν δεν είστε στην Αυστραλία, διαθέτουμε κορυφαίες λίστες φιλοξενίας ιστοσελίδων στις ακόλουθες χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, & Σιγκαπούρη

Πλεονεκτήματα

 • Προμηθευτός: Ενώ η φιλοξενία VPS κοστίζει πολύ περισσότερο από την κοινή χρήση φιλοξενίας, σας παρέχεται περισσότερος χώρος, εύρος ζώνης και δημιουργικός έλεγχος, τα οποία είναι απαραίτητα για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας. Εάν δημιουργείτε έναν ιστότοπο με εμπορικό ενδιαφέρον, θεωρήστε τη φιλοξενία VPS ως επένδυση για μελλοντικά κέρδη. Παρά το γεγονός ότι ένα VPS είναι πιο ακριβό από την κοινή φιλοξενία, και οι δύο υπηρεσίες επισκιάζονται από την τιμή της αποκλειστικής φιλοξενίας διακομιστών.
 • Αξιοπιστία: Δεδομένης της τιμής που σχετίζεται με τη φιλοξενία VPS, οι πελάτες μπορούν να περιμένουν μια ορισμένη αίσθηση αξιοπιστίας. Πολλοί κοινόχρηστοι ιστότοποι φιλοξενίας έχουν κατηγορηθεί για υπερπώληση ή πώληση περισσότερου χώρου διακομιστή σε πελάτες από ό, τι είναι διαθέσιμος, οι περισσότεροι δωρεάν οικοδεσπότες Ιστού κάνουν το ίδιο. Αυτή η πρακτική αναγκάζει πολλούς ιστότοπους να διαγραφούν τυχαία, ή ακόμη χειρότερα, να προκαλέσουν πλήρη αποτυχία του διακομιστή. Η υπερπώληση είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο στον τομέα της φιλοξενίας VPS.
 • Πλήρης έλεγχος: Οι κεντρικοί υπολογιστές VPS προσφέρουν στους πελάτες τη δυνατότητα να εκτελούν ένα εικονικό λειτουργικό σύστημα εκτός από διάφορες εφαρμογές σχεδίασης (ή πίνακες ελέγχου όπως το cPanel). Με αυτόν τον τύπο λογισμικού, οι πελάτες έχουν ουσιαστικά πλήρη δημιουργικό έλεγχο των ιστότοπων.

Μειονεκτήματα

 • Τεχνική γνώση: Παρόλο που μπορεί να έχετε σχεδιάσει έναν ιστότοπο, ο οποίος έχει ξεπεράσει τις δυνατότητες της κοινής φιλοξενίας, εξακολουθεί να υπάρχει πιθανότητα να γνωρίζετε πολύ λίγα όσον αφορά τη συνολική σχεδίαση ιστοσελίδων. Δεδομένου ότι πολλοί αρχάριοι ιστότοποι βασίζονται σε απλές εγκαταστάσεις HTML ή WordPress, οι χρήστες δεν απαιτείται να είναι πλήρως τεχνολογικοί για να εκτελούν βασικές λειτουργίες. Σε περίπτωση που μεταβείτε σε έναν κεντρικό υπολογιστή VPS, του οποίου το λογισμικό προσφέρει πλήρη δημιουργικό έλεγχο, μπορείτε να μπείτε σε μια περιοχή όπου δεν έχετε προηγούμενη γνώση. Η έλλειψη σχεδιασμού σε πλατφόρμες VPS μπορεί να κάνει τους ιστότοπους να φαίνονται φτηνοί ή ελλιπείς, παρά το ότι πληρώνουν πολύ περισσότερα για αυτές τις πλατφόρμες.
 • Μετάβαση τιμών: Ενώ η φιλοξενία VPS είναι σαφώς μια καλύτερη συμφωνία από την κοινή φιλοξενία όσον αφορά τις δυνατότητες, το άλμα των τιμών μπορεί συχνά να είναι λίγο πολύ για τους σχεδιαστές ιστοσελίδων με προϋπολογισμό. Δεδομένου ότι οι web hosting χρεώνουν κάθε μήνα, ορισμένοι σχεδιαστές ιστοσελίδων πληρώνουν για έναν κεντρικό υπολογιστή VPS προτού ο ιστότοπός τους είναι πραγματικά έτοιμος για αυτές τις πλατφόρμες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εξάντληση των προϋπολογισμών προτού ο αντίστοιχος ιστότοπος είναι λειτουργικός ή κερδοφόρος.
 • Συντήρηση: Ενώ η φιλοξενία VPS προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και απόρρητο, αυτό δεν έρχεται χωρίς το περιστασιακό πρόβλημα. Οι ιστότοποι VPS απαιτούν πιο τακτική συντήρηση από τον σχεδιαστή ιστοσελίδων, μια εργασία που προφανώς απαιτεί σημαντική τεχνική γνώση. Εάν δεν διαθέτετε αυτήν την τεχνική γνώση, ενδέχεται να εκτοξεύσετε μεγάλα χρηματικά ποσά για επισκευή ιστότοπων τρίτων.

Συνήθεις ερωτήσεις VPS

Ποια είναι η έννοια του «εικονικού» στον όρο εικονικός δημόσιος διακομιστής?

Δεδομένου του προηγμένου λογισμικού που υπάρχει στη φιλοξενία VPS, οι εταιρείες μπορούν να δημιουργήσουν εικονικούς υπολογιστές και να τους τρέξουν σε φυσικές μηχανές. Αυτοί οι εικονικοί υπολογιστές φιλοξενούν μια ομάδα ιστότοπων, καθεμία από τις οποίες παρέχει τα οφέλη ενός πλήρους λειτουργικού συστήματος (συνήθως Linux), πολλαπλών εφαρμογών σχεδιασμού και ενός αποτελεσματικού διακομιστή.

Δεν είναι το ίδιο με την κοινή φιλοξενία?

Όχι. Στην κοινόχρηστη φιλοξενία (ο φθηνός τύπος φιλοξενίας ιστότοπων), όλοι οι ιστότοποι μοιράζονται ένα μόνο μηχάνημα (είτε φυσικό είτε εικονικό). Στη φιλοξενία VPS, ένας ιστότοπος εκχωρείται σε μία εικονική μηχανή. Στην κοινή φιλοξενία, οι πελάτες αποθαρρύνονται να δημιουργήσουν ιστότοπους που προσελκύουν μεγάλη κίνηση στο διαδίκτυο και χρησιμοποιούν μεγάλο εύρος ζώνης. Στη φιλοξενία VPS, μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ μεγαλύτερους ιστότοπους που δεν θα εξαφανιστούν ξαφνικά από το χώρο του διακομιστή.

Είναι ένας εικονικός ιδιωτικός διακομιστής καλύτερος για βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης?

Ναι, αλλά όχι άμεσα. Το Google, το Bing και άλλες μηχανές αναζήτησης δίνουν προτεραιότητα σε ιστότοπους που έχουν σχετικά γρήγορους χρόνους φόρτωσης. Εάν έχετε έναν ιστότοπο σε κοινόχρηστο κεντρικό υπολογιστή ή σε διακομιστή με κακή διαχείριση, ο ιστότοπός σας θα πέσει στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης λόγω μεγάλων περιόδων φόρτωσης. Οι ιστότοποι σε έναν κεντρικό υπολογιστή VPS δεν ανταγωνίζονται για εύρος ζώνης, πράγμα που σημαίνει ότι θα φορτωθούν γρηγορότερα και θα ανέβουν στην κατάταξη της Google.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map