Κριτική UK2.net


Συνολική βαθμολογία

Φθηνότερο πακέτο
5,95 £ / μήνα

UK2.net: Μια γρήγορη περίληψη για άτομα χωρίς χρόνο (σχεδόν όλοι μας)

Δυστυχώς, με λίγα λόγια, δεν συνιστούμε το UK2.net, για μερικούς λόγους με τους κύριους να είναι ο χρόνος λειτουργίας και η υποστήριξη. Όταν αποφεύγετε τις τιμές και τα χαρακτηριστικά, όλα φαίνονται πολύ ελκυστικά, αλλά όταν αρχίζετε να σκάβετε λίγο βαθύτερα … δεν είναι υπέροχο. Ας εξετάσουμε μερικά από τα ζητήματα.

Λειτουργία: Πολλές κριτικές χρηστών παραπονούνται για διακοπές λειτουργίας. Δεν έχουν επίσης εγγύηση χρόνου λειτουργίας στον ιστότοπό τους, όπως κάνουν οι περισσότεροι άλλοι οικοδεσπότες Ιστού… κάτι παράξενο.

Υποστήριξη: Υπάρχουν αρκετά παράπονα σχετικά με τη στάση υποστήριξής τους που κυμαίνεται, πάρα πολλά για να τα αγνοήσουμε. Όταν ο ιστότοπός σας τερματίζεται (δείτε τον κακό χρόνο λειτουργίας παραπάνω), τουλάχιστον θέλετε υποστήριξη για να το διορθώσετε γρήγορα … αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει.

SSL: Αυτό μας μπερδεύει, το SSL (https) είναι απαραίτητο αυτές τις μέρες … Η Google επισημαίνει ακόμη και τους κανονικούς ιστότοπους http ως εμφανώς «μη ασφαλείς» και βλάπτει την κατάταξή σας. Επιπλέον, μπορείτε να τα αποκτήσετε δωρεάν, χωρίς να καταλάβετε γιατί δεν ενσωματώνουν δωρεάν πιστοποιητικά SSL.

Λοιπόν, αυτό που πραγματικά λέμε είναι … υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις που είναι καλύτερες σε όλα σχεδόν. Το αγαπημένο μας εξακολουθεί να είναι το SiteGround, είναι ΜΕΓΑΛΗ ασφάλεια, πολύ ανταποκρινόμενη υποστήριξη, έχει πολλά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου) και συνιστάται επίσημα από το WordPress (μπορούν, φυσικά, να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε CMS ρίχνετε σε αυτά ). Είναι αληθινοί που δεν έχουν πρόβλημα, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας.

Ακόμα ενδιαφέρεστε για το UK2.net, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω.

Έρευνα UK2.net

Κριτική UK2.net

Το UK2 ιδρύθηκε από τον Ditlev Bredahl το 1998. Με περίπου 2 δεκαετίες εμπειρίας στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουν καταχωρίσει πάνω από ένα εκατομμύριο ονόματα τομέα. Επίσης τροφοδοτούν χιλιάδες ιστότοπους σε περισσότερες από 200 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία εδρεύει στο Shoreditch του Λονδίνου. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν Καταχώριση Ονομάτων Χώρου, Φιλοξενία Email, Φιλοξενία Ιστοσελίδων, Κατασκευαστές Ιστοσελίδων, Ειδικούς Διακομιστές και Διαχειριζόμενη Φιλοξενία, μεταξύ άλλων. Παρέχουν επίσης SSD Virtual Private Servers και WordPress Hosting.

Τιμολόγηση

Το UK2 προσφέρει τρεις τύπους σχεδίων για τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αυτά τα πακέτα ονομάζονται Essential Hosting, Business Hosting και Business Cloud. Τα τρία σχέδια φαίνονται παρακάτω:

Τιμές φιλοξενίας UK2

Το φθηνότερο πακέτο ονομάζεται Essential Hosting και κοστίζει 1,00 GBP ανά μήνα λόγω της τελευταίας προσφοράς εάν επιλέξετε 12μηνη προθεσμία πληρωμής. Θα σας κοστίσει 6,95 GBP ανά μήνα, εάν θέλετε να πληρώνετε σε μηνιαία βάση. Σύμφωνα με το UK2, το πρόγραμμα Essential Hosting είναι ιδανικό για αρχάριους που έχουν έναν μόνο ιστότοπο.

Αυτό το πακέτο σάς παρέχει ένα δωρεάν όνομα τομέα, εάν επιλέξετε τουλάχιστον έναν ετήσιο τρόπο πληρωμής. Επιπλέον, έχετε απεριόριστο χώρο στο διαδίκτυο. Έτσι, μπορείτε να τοποθετήσετε>δημιουργία του ιστότοπού σας WordPress.

Όσον αφορά την ανάπτυξη, το πρόγραμμα Essential Hosting υποστηρίζει Apache, PHP, Ruby on Rails, Perl, Cron Jobs και PHPMyAdmin. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένα μηνύματα σφάλματος στους ιστότοπούς σας. Τα AW Stats είναι επίσης διαθέσιμα. Το εν λόγω εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη πληροφοριών σχετικά με τους θεατές σας. Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη χώρα προέλευσης, το λειτουργικό σύστημα και το πρόγραμμα περιήγησης.

Τέλος, σας παρέχεται εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Μπορείτε απλά να δοκιμάσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή χωρίς ερωτήσεις.

Επιλογές υποστήριξης

Διάφορες επιλογές υποστήριξης είναι διαθέσιμες με το UK2. Αυτά περιγράφονται παρακάτω:

 • Σελίδα κατάστασης υπηρεσιών,
 • Γνωσιακή βάση αυτοβοήθειας,
 • Υποβολή εισιτηρίων,
 • Υποστήριξη διαδικτυακής ζωντανής συνομιλίας και
 • Τηλεφωνική υποστήριξη

Παρόμοια με άλλους παρόχους φιλοξενίας, η σελίδα Κατάσταση υπηρεσιών του UK2 εμφανίζει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση των υπηρεσιών τους, συμπεριλαμβανομένων των Κύριων Συστημάτων, των Πίνακες Ελέγχου και των Διακομιστών Φιλοξενίας. Τα περιστατικά αναφέρονται σε αυτήν τη σελίδα για να ενημερώνουν τους πελάτες για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες δραστηριότητες της εταιρείας.

Η Γνωσιακή Βάση αυτοβοήθειας περιέχει αναλυτικούς οδηγούς που θα σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έχετε χρησιμοποιήσει. Οι υποβολές εισιτηρίων και η ζωντανή υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας είναι διαθέσιμες 24/7. Το ίδιο ισχύει και με την τηλεφωνική υποστήριξη.

Η εξυπηρέτηση πελατών UK2 έχει θετικές και αρνητικές κριτικές. Σύμφωνα με τους χρήστες, η υπηρεσία δεν είναι συνεπής. Ορισμένοι πελάτες δήλωσαν ακόμη ότι δεν έλαβαν απαντήσεις μέσω email και απαντήσεις σε συνεδρίες ζωντανής συνομιλίας δεν μπόρεσαν να λύσουν τα προβλήματά τους. Η τηλεφωνική υποστήριξη βρέθηκε να είναι ανώτερη καθώς τα τμήματα που δεν είναι υπεύθυνα για ένα συγκεκριμένο προϊόν δεν γνωρίζουν πού να ανακατευθύνουν τους πελάτες τους.

Από την άλλη πλευρά, οι θετικές κριτικές δηλώνουν ότι η ομάδα υποστήριξής τους ήταν πολύ χρήσιμη με κάποιες κριτικές ακόμη και λέγοντας ότι ήταν υποστηρικτικές ακόμη και πριν πραγματοποιήσουν την αγορά. Οι θετικές κριτικές λένε επίσης ότι το UK2 παρείχε γρήγορες απαντήσεις στα προβλήματά τους.

Με μικτές κριτικές σχετικά με την υπηρεσία υποστήριξής τους, μπορούμε να πούμε ότι το UK2 δεν είναι τέλειο. Μόνο μερικές εταιρείες φιλοξενίας αποκτούν μια αστρική φήμη όταν πρόκειται για την ομάδα υποστήριξης πελατών τους και προφανώς το UK2 δεν είναι μία από αυτές. Η εταιρεία έχει τις κορυφές της και την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης πελατών.

Πλεονεκτήματα

Υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα για την εγγραφή στο Ηνωμένο Βασίλειο 2. Μερικά από αυτά περιγράφονται παρακάτω:

Δωρεάν Όνομα Τομέα

Εάν λάβετε τον 12μηνο όρο πληρωμής, μπορείτε να λάβετε δωρεάν εγγραφή ονόματος τομέα. Αυτό είναι χρήσιμο αν μόλις ξεκινήσετε και δεν έχετε αγοράσει ακόμα το δικό σας όνομα τομέα. Η εξοικονόμηση μερικών κιλών δεν θα βλάψει.

Απεριόριστος χώρος ιστότοπου

Οι δέκα ιστότοποί σας θα φροντιστούν με απεριόριστο χώρο ιστότοπου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα αρχεία που πρέπει να φυλάξετε και ποια να μετακινήσετε στον κάδο απορριμμάτων. Έχετε απεριόριστο χώρο ιστότοπου που σας δίνει τη δυνατότητα να φιλοξενείτε μεγάλα αρχεία βίντεο και εικόνες.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Μπορείτε να επιστρέψετε τα χρήματά σας με την εγγύησή τους. Εάν έχετε δοκιμάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και πιστεύετε ότι δεν αξίζει τον χρόνο σας, τότε μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Είναι τόσο απλό.

Μειονεκτήματα

Το UK2 εξακολουθεί να είναι μια εταιρεία που έχει ατέλειες. Μερικά από αυτά περιγράφονται παρακάτω:

Κριτικές για μικτή υποστήριξη πελατών

Το UK2 έχει μικτές κριτικές όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών. Ορισμένοι τα αξιολόγησαν πολύ, ενώ άλλοι τα βαθμολόγησαν. Εάν ένας πάροχος φιλοξενίας δεν ανταποκρίνεται με συνέπεια στην υπόσχεσή του για εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης, αυτό είναι κακό σημάδι. Το να υπάρχει ασυνεπής εξυπηρέτηση πελατών είναι ένα μειονέκτημα του UK2.

Αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας

Αυτό βασίζεται επίσης σε κριτικές χρηστών, πολλοί από αυτούς διαμαρτύρονται για το χρόνο λειτουργίας… και δεν έχουν ούτε σύντομες διακοπές. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να κατεβείτε μια επιχειρηματική τοποθεσία, θα μπορούσατε να χάσετε πολλούς δυνητικούς πελάτες / πελάτες.

Χωρίς δωρεάν πιστοποιητικό SSL

Γιατίyyyyyyyyy; Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες φιλοξενίας, το UK2 δεν παρέχει δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Εάν ο ιστότοπός σας περιέχει ευαίσθητες πληροφορίες, αυτή η δυνατότητα ασφαλείας είναι απαραίτητη. Εάν θέλετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL, πρέπει να επιλέξετε το επόμενο πρόγραμμα, Business Hosting. Το εν λόγω πρόγραμμα κοστίζει GBP 4,48 ανά μήνα εάν πληρώνετε για 12 μήνες εκ των προτέρων. Το Πιστοποιητικό SSL παρέχεται δωρεάν μόνο στο πρόγραμμα Business Hosting εάν επιλέξετε όρο πληρωμής τουλάχιστον 12 μηνών.

συμπέρασμα

Στην επιφάνεια, το UK2.net φαίνεται αρκετά υπέροχο, αλλά όπως αναφέρεται στην περίληψη, υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα εδώ για να το προτείνουμε πραγματικά. Ζητήματα όπως ένα ασταθές χρόνο λειτουργίας, χωρίς δωρεάν SSL και αμφισβητήσιμη υποστήριξη… Σας προτείνουμε να ελέγξετε τη σύγκριση μας εδώ και να αναζητήσετε καλύτερες εναλλακτικές λύσεις, όπως το SiteGround.

ΠερίληψηΑναγνώστης Μάθιου Ρότζερς Ημερομηνία αναθεώρησης 2018-07-29 Αναθεωρημένο στοιχείο UK2.net Βαθμολογία συγγραφέα 21ος1οςγκρίγκρίγκρίΌνομα προϊόντος UK2.netΤιμή
5,95 GBP

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map