Καλύτερη φιλοξενία PHP: Σύγκριση και κριτικές

Ως διαδικτυακό πρακτορείο με πολλούς λογαριασμούς φιλοξενίας (έχουμε αμέτρητα δευτερεύοντα έργα και θέλουμε να πειραματιστούμε), έχουμε μια πολύ καλή ιδέα για το τι ορίζει έναν εξαιρετικό οικοδεσπότη Ιστού. Αυτοί είναι οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας PHP, πραγματική ποιότητα φιλοξενίας ιστοσελίδων χωρίς να σπάσει την τράπεζα.


Εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων Συνολική βαθμολογίαΤιμή / μήνα.Disk SpaceFeaturesWebsite
siteground2 9.3 / 10 3,95 $ (Προσωρινή έκπτωση 67%) 10 GB Ισχυρή, γρήγορη, επική υποστήριξη, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών! = Νίκη!
φιλοξενούμενος 8.7 / 10 2,78 $ Απεριόριστος Φτηνές + Απεριόριστος χώρος στο δίσκο!
A2HostingLogo 8.5 / 10 3,92 $ (κάτω από 7,99 $) Απεριόριστος Απεριόριστος χώρος στο δίσκο!
σε κίνηση 8.3 / 10 4,19 $ (έκπτωση 40%) Απεριόριστος Έμπειρο, αξιόπιστο, ελαφρώς πιο ακριβό.
Dreamhost 8/10 7,95 $ Απεριόριστος Υπέροχη παράσταση & υποστήριξη

Καλύτερες κριτικές για το PHP Hosting 2020

1. SiteGround

Λογότυπο SiteGround

Δικτυακός τόπος: www.siteground.com
Τιμή: 3,95 $
Χώρος στο δισκο: 10 GB

Νομίζουμε ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας PHP είναι το SiteGround. Το SiteGround είναι παγκόσμιος ηγέτης όσον αφορά τη φιλοξενία ιστότοπων. Προσφέρει φιλοξενία Cloud, Dedicated hosting, WordPress hosting και Shared hosting (η πιο δημοφιλής υπηρεσία του). Επομένως, εάν αναζητάτε τον καλύτερο πάροχο φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας, προτείνουμε να εξετάσετε το SiteGround και να συγκρίνετε τις δυνατότητές του με άλλους παρόχους φιλοξενίας εκεί έξω.

Το SiteGround σάς προσφέρει τρεις επιλογές για τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας τους – Startup (το βασικό τους σχέδιο), GrowBig (το σχέδιο μεσαίου εδάφους) και GoGeek (το πιο γεμάτο με χαρακτηριστικά τους σχέδιο). Σας προτείνουμε να ακολουθήσετε το σχέδιο GrowBig (ειδικά αν έχετε σχέδια αναβάθμισης ούτως ή άλλως) καθώς συνοδεύεται από τις πιο πρακτικές δυνατότητες. Ενώ το πρόγραμμα StartUp σάς προσφέρει επίσης πολλά πλεονεκτήματα για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, περιορίζεστε σε έναν μόνο ιστότοπο. Αλλά μην ανησυχείτε – αν επιλέξετε να ακολουθήσετε το πιο βασικό τους σχέδιο, μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση.

Εκτός από τα ευέλικτα σχέδια του SiteGround, μας αρέσει επίσης η υποστήριξη πελατών τους. Έχουν 24/7 υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας, email και τηλεφώνου – γνωρίζετε ότι υπάρχουν πάντα άνθρωποι εκεί για να σας βοηθήσουν (οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας).

Πραγματικά δεν πρέπει να φοβάστε να ελέγξετε το SiteGround καθώς έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, σε περίπτωση που αποφασίσετε να ακυρώσετε το πρόγραμμά σας. 30 μέρες αρκεί για να αποκτήσετε την αίσθηση των υπηρεσιών τους – έτσι, πραγματικά δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Πλεονεκτήματα

 • Ευέλικτα προγράμματα φιλοξενίας
 • Προσιτές τιμές
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL

2. HostGator

Λογότυπο HostGator

Δικτυακός τόπος: www.hostgator.com
Τιμή: 2,75 $
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος

Αν ψάχνετε για ένα κατάλληλο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας για τις ανάγκες σας, ρίξτε μια ματιά στα σχέδια του HostGator. Το σχέδιο Hatchling τους επιτρέπει μόνο έναν ιστότοπο, αλλά διαθέτει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις. Αν νομίζετε ότι αυτό είναι πολύ περιοριστικό για εσάς, προχωρήστε στο σχέδιο του μωρού τους (είναι στην πραγματικότητα το πιο δημοφιλές πακέτο τους). Το πρόγραμμα Baby σας επιτρέπει να έχετε απεριόριστους ιστότοπους – έτσι είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Ωστόσο, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να αποκτήσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο εάν έχετε ήδη μια επιχείρηση που λειτουργεί (και είναι επίσης το καλύτερο σχέδιο για το ηλεκτρονικό εμπόριο).

Σκοπεύετε να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας στο HostGator; Εάν είστε, γνωρίζετε ότι προσφέρουν δωρεάν βοήθεια για τη μετανάστευση, αλλά είναι μόνο για έναν ιστότοπο. Εάν έχετε πολλούς ιστότοπους, θα πρέπει να πληρώσετε για τις υπηρεσίες τους (για τους άλλους).

Εάν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες σχετικά με το αν το HostGator είναι για εσάς, μπορείτε να επωφεληθείτε από την πολιτική επιστροφής χρημάτων των 45 ημερών. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ακυρώσετε το πρόγραμμά σας, εφόσον είναι εντός της εν λόγω περιόδου χάριτος.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το HostGator είναι δημοφιλές στους χρήστες του είναι ότι είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Έτσι, είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας σχεδιαστής ιστοσελίδων, σίγουρα θα εκτιμήσετε το φιλικό προς το χρήστη cPanel.

Πλεονεκτήματα

 • Εύχρηστος
 • Καλή εξυπηρέτηση πελατών (24/7 τηλέφωνο, ζωντανή συνομιλία, email)
 • Αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας

Μειονεκτήματα

 • Δεν επιτρέπεται να επιλέξετε τη θέση των διακομιστών δεδομένων σας
 • Η δωρεάν μετεγκατάσταση ισχύει μόνο σε έναν ιστότοπο
 • Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να περιηγηθούν στη βάση γνώσεων τους

3. Φιλοξενία Α2

Λογότυπο φιλοξενίας Α2

Δικτυακός τόπος: www.a2hosting.com
Τιμή: 3,92 $
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος

Κατά τη σύγκριση εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων, φροντίστε να ελέγξετε και το A2 Hosting. Είναι ένα από τα καλύτερα εκεί έξω και θα μπορούσε να είναι ο σωστός πάροχος φιλοξενίας για εσάς.

Σε αντίθεση με άλλους οικοδεσπότες Ιστού, το A2 Hosting προσφέρει στους χρήστες του απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και απεριόριστο εύρος ζώνης ακόμη και στο φθηνότερο πακέτο του. Έτσι, εάν το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας βασικός ιστότοπος, το σχέδιο Lite τους μπορεί να σας ταιριάζει πολύ (ο μόνος πραγματικός περιορισμός του είναι ότι έρχεται μόνο με έναν ιστότοπο).

Τώρα, εάν θέλετε να έχετε περισσότερους από έναν ιστότοπους, το πακέτο μεσαίας εμβέλειας προσφέρει στην πραγματικότητα απεριόριστους ιστότοπους. Ωστόσο, αν ακολουθείτε την ταχύτητα, προτείνουμε να δείτε το πρόγραμμα Turbo. Είναι το απόλυτο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας τους και συνοδεύεται από όλες τις δυνατότητες που βρίσκονται στα φθηνότερα πακέτα τους και πολλά άλλα.

Εκτός από το ότι έχετε τρεις επιλογές για να διαλέξετε στα σχέδιά τους, έχετε επίσης πολλές επιλογές για τον τρόπο πληρωμής. Μπορείτε να πληρώσετε μηνιαία, 12 μήνες, 24 μήνες ή 36 μήνες εκ των προτέρων. Εάν έχετε έκπτωση, δοκιμάστε να πάτε για 36 μήνες, καθώς έχει τις μεγαλύτερες εξοικονομήσεις.

Εάν ανησυχείτε για την υποστήριξη πελατών της A2, στην πραγματικότητα έχουν πολλά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας. Έχουν επίσης ένα σύστημα έκδοσης εισιτηρίων μέσω email.

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
 • Πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας

Μειονεκτήματα

 • Μερικοί άνθρωποι παραπονιούνται για κακή εξυπηρέτηση πελατών
 • Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να ακυρώσετε ένα πρόγραμμα (απαιτείται αυστηρά να υποβάλετε το αίτημα ακύρωσης 15 ημέρες πριν από την ημερομηνία ανανέωσης)
 • Υπάρχουν κρυφές χρεώσεις για τις οποίες πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την εγγραφή

4. Φιλοξενία InMotion

Λογότυπο InMotion Hosting

Δικτυακός τόπος: www.inmotionhosting.com
Τιμή: 6,39 $
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος

Το InMotion Hosting είναι ένας από τους αξιοπρεπούς παρόχους φιλοξενίας σχεδίων σήμερα. Είναι στην πραγματικότητα μια από τις λίγες εταιρείες φιλοξενίας που παρέχουν στους πελάτες τους απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και απεριόριστο εύρος ζώνης ακόμη και στο φθηνότερο πακέτο τους.

Το πρόγραμμα εκκίνησης του InMotion είναι το βασικό και φθηνότερο πακέτο τους και επιτρέπεται να φιλοξενείτε δύο ιστότοπους σε αυτό. Το σχέδιο μεσαίας εμβέλειας που ονομάζεται Power είναι πιο ισχυρό και μπορείτε να έχετε περισσότερους από δύο ιστότοπους όταν επιλέγετε αυτό το σχέδιο (έως και έξι ιστότοπους). Εάν ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα για τον αριθμό των ιστότοπων που επιτρέπονται και ακολουθούν απεριόριστους ιστότοπους, έχουν επίσης ένα σχέδιο για αυτό που ονομάζεται Pro (είναι επίσης ο ταχύτερος).

Ακολουθούν ορισμένα άλλα πράγματα από το InMotion Hosting:

 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων – Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Τα προγράμματα φιλοξενίας για επιχειρήσεις, VPS και μεταπωλητές συνοδεύονται από πολιτική επιστροφής χρημάτων 90 ημερών.
 • Οδηγός εφαρμογών Google – Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές Google, ο ενσωματωμένος οδηγός θα κάνει την εργασία πολύ πιο εύκολη και ταχύτερη.
 • Εγγυημένο χρόνο λειτουργίας 99,95% – Αυτό είναι ένα αξιοπρεπές ποσοστό λειτουργίας.
 • Σύστημα ασφαλείας – Το InMotion Hosting χρησιμοποιεί το Threat Defense System (TDS) το οποίο είναι ένα πολύ εντυπωσιακό χαρακτηριστικό ασφαλείας.
 • Υποστήριξη πελατών – Έχουν μεγάλο αριθμό χρήσιμων άρθρων στη βάση γνώσεων τους. Ωστόσο, εάν πρέπει να μιλήσετε με κάποιον, μπορείτε επίσης να το κάνετε μέσω τηλεφώνου, email και ζωντανής συνομιλίας.

Πλεονεκτήματα

 • Αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας
 • Ενσωμάτωση με δημοφιλείς εφαρμογές
 • Δωρεάν μεταφορά ιστότοπου

Μειονεκτήματα

 • Υπάρχουν αναφορές για ολίσθηση ταχύτητας από τους καταναλωτές
 • Δεν θα έχετε απεριόριστους ιστότοπους ακόμα και αν κάνετε αναβάθμιση στο πακέτο μεσαίας κατηγορίας
 • Θα πρέπει να πληρώσετε για 24 μήνες εκ των προτέρων εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τις αποταμιεύσεις σας.

5. DreamHost

Λογότυπο DreamHost

Δικτυακός τόπος: www.dreamhost.com
Τιμή: 2,95 $
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος

Είναι καλή ιδέα να εξετάσετε το DreamHost κατά την αναζήτηση ενός καλού παρόχου φιλοξενίας. Αυτή είναι μια αξιόπιστη εταιρεία για την παροχή Shared hosting, VPS hosting, Cloud hosting, Dedicated hosting και WordPress hosting.

Όσον αφορά την Κοινόχρηστη φιλοξενία τους, σας δίνονται μόνο 2 επιλογές – μπορείτε είτε να επιλέξετε το πρόγραμμα εκκίνησης (βασικό) είτε να πάρετε για το Απεριόριστο πακέτο τους (πλήρες χαρακτηριστικό). Σας συνιστούμε να κοιτάξετε προσεκτικά τα δύο σχέδια, αλλά να γνωρίζετε ότι η κύρια διαφορά τους είναι στον αριθμό των ιστότοπων που επιτρέπονται ανά σχέδιο. Βλέπετε, το πρόγραμμα εκκίνησης τους έχει όριο ενός ιστότοπου, ενώ το Απεριόριστο πρόγραμμα τους επιτρέπει απεριόριστο αριθμό ιστότοπων.

Αυτό που μας αρέσει για τα σχέδια του DreamHost είναι ότι και οι δύο διαθέτουν δωρεάν τομέα, απεριόριστο εύρος ζώνης και δωρεάν SSL – όλα αυτά είναι σημαντικά χαρακτηριστικά, γνωρίζετε. Και δεν προσφέρουν όλοι οι πάροχοι φιλοξενίας (ειδικά στα φθηνότερα σχέδιά τους).

Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του DreamHost είναι ότι προσφέρουν στους πελάτες τους μια πολύ γενναιόδωρη πολιτική επιστροφής χρημάτων – 97 ημέρες. Από όσο γνωρίζουμε, είναι η μόνη εταιρεία φιλοξενίας που έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών.

Είναι σημαντική η υποστήριξη πελατών για εσάς; Θα πρέπει, καθώς σίγουρα θα χρειαστείτε κάποια βοήθεια στο δρόμο. Λοιπόν, έχετε πολλούς τρόπους να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του DreamHost (μέσω τηλεφώνου και email) και έχουν επίσης πολλά χρήσιμα άρθρα στη βάση δεδομένων τους.

Πλεονεκτήματα

 • Καλή ταχύτητα
 • Αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας
 • Γενναιόδωρη πολιτική επιστροφής χρημάτων

Μειονεκτήματα

 • Λαμβάνετε έναν δωρεάν τομέα μόνο όταν πληρώνετε ετησίως για το πρώτο έτος υπηρεσίας
 • Η διαδικασία εγγραφής μπορεί να διαρκέσει πολύ
 • Ο πίνακας ελέγχου τους δεν είναι φιλικός προς τον χρήστη

Φιλοξενία PHP: Πώς να βρείτε το καλύτερο!

Μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να επιλέξετε έναν καλό οικοδεσπότη PHP εάν δεν είστε σίγουροι τι να ψάξετε. Λοιπόν, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για όλες τις σημαντικές δυνατότητες που πρέπει να ελέγχετε πριν λάβετε την τελική απόφαση. Στο τέλος, θα απαιτούσατε να συγκρίνετε τις δυνατότητες για τις οποίες μιλάμε παρακάτω μεταξύ όλων των παρόχων φιλοξενίας που σκέφτεστε.

Τοποθεσία διακομιστή

χάρτης τοποθεσίας διακομιστήΗ τοποθεσία του διακομιστή του κεντρικού υπολογιστή σας PHP είναι σημαντική για την ταχύτητα. Επομένως, η πρώτη σας προτεραιότητα θα ήταν να βρείτε μια εταιρεία φιλοξενίας με διακομιστές που βρίσκονται στην περιοχή σας. Για παράδειγμα, εάν ζείτε στην Αυστραλία, προσπαθήστε να βρείτε έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων στην Αυστραλία και εάν ζείτε στον Καναδά, αναζητήστε έναν καναδικό οικοδεσπότη Ιστού. Εάν όχι, θα πρέπει τουλάχιστον να έχουν ενσωματωμένη υπηρεσία CDN στις δυνατότητές τους.

Το CDN σημαίνει Δίκτυο Διανομής Περιεχομένου – και αυτό ακριβώς κάνει – διανέμει προσωρινά αποθηκευμένες εκδόσεις του περιεχομένου σας στα δίκτυά τους, ώστε να προσεγγίζει γρήγορα τους τελικούς χρήστες.

Υπάρχουν τόνοι CDNs εκεί έξω και ο επιλεγμένος πάροχος φιλοξενίας PHP μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε από αυτά. Ένα πολύ δημοφιλές CDN σήμερα ονομάζεται CloudFlare – και βρίσκεται συνήθως συσκευασμένο σε προγράμματα φιλοξενίας. Επομένως, προσέξτε αυτήν την υπηρεσία κατά την εξέταση των λειτουργιών στις εταιρείες φιλοξενίας PHP που σκέφτεστε.

Ώρα λειτουργίας διακομιστή

Οι εταιρείες φιλοξενίας που μπορούν να προσφέρουν 99,9% uptimes είναι οι καλύτερες. Μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε το χρόνο λειτουργίας διαφορετικών κεντρικών υπολογιστών ιστού σε πραγματικές τιμές πραγματοποιώντας αναζήτηση στο Google.

Δεν συνιστούμε τη λήψη υπηρεσιών φιλοξενίας που δεν υπόσχονται (και παραδίδουν) ώρες λειτουργίας σε αυτό το ποσοστό, καθώς θα μπορούσε να αποδειχθεί προβληματικό. Πάρα πολλές διακοπές λειτουργίας μπορούν να επηρεάσουν την επιχείρησή σας, ειδικά εάν πρόκειται για ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πιστοποιητικά SSL

Ένας ασφαλής ιστότοπος είναι επωφελής για όλους – για εσάς και τους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Με ένα πιστοποιητικό SSL (το SSL σημαίνει Secure Sockets Layer), μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι μεταφορές δεδομένων μεταξύ των διακομιστών του κεντρικού υπολογιστή σας και των επισκεπτών του ιστότοπου είναι κρυπτογραφημένες. Οι χάκερ δεν θα μπορούν να κλέψουν πληροφορίες εάν είναι κρυπτογραφημένοι.

Πιθανότατα έχετε δει ιστότοπους με πιστοποιητικά SSL – αλλά απλά δεν το γνωρίζετε. Εάν δείτε ένα “s” στην αρχή της διεύθυνσης URL ενός ιστότοπου (παράδειγμα: https: //), αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπος συμμορφώνεται με πιστοποιητικό SSL. Εάν ένας ιστότοπος έχει μόνο http στη διεύθυνση URL του, αυτό σημαίνει ότι δεν διαθέτει πιστοποιητικό SSL και όχι τόσο ασφαλή.

Αυτές τις μέρες, η ασφάλεια έχει γίνει ένα σημαντικό ζήτημα στο Διαδίκτυο – και γι ‘αυτό όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμπιστεύονται μόνο ιστότοπους που φέρουν αυτά τα “s” στις διευθύνσεις τους. Στην πραγματικότητα, η ίδια η Google ενθαρρύνει τους ιστότοπους να διαθέτουν πιστοποιητικά SSL και το θεωρεί αυτό ως σήμα κατάταξης στο SEO.

Υπό το φως των παραπάνω δηλώσεων, προτείνουμε να επιλέξετε έναν πάροχο φιλοξενίας PHP που προσφέρει πιστοποιητικά SSL ως μέρος των προγραμμάτων φιλοξενίας τους. Τα βασικά πιστοποιητικά SSL περιλαμβάνονται επίσης σε πακέτα που διαθέτουν την υπηρεσία Let’s Encrypt.

Εάν αποδειχθεί ότι το πρόγραμμα φιλοξενίας που καταλήγετε δεν διαθέτει δωρεάν πιστοποιητικό SSL, απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει (ναι, είναι τόσο σημαντικό). Μπορείτε να το αγοράσετε από οποιαδήποτε εταιρεία φιλοξενίας πληρώνοντας για το πρόσθετο χαρακτηριστικό (κοστίζει περίπου 10 $ / έτος).

Ταχύτητα

Σε γενικές γραμμές, η ταχύτητα του ιστότοπού σας λαμβάνεται ήδη υπόψη εάν ακολουθείτε τις συμβουλές μας σχετικά με τις τοποθεσίες διακομιστή ή / και τα CDN. Ωστόσο, δεν έχετε τίποτα να χάσετε (και τα πάντα να κερδίσετε) εάν η επιλεγμένη εταιρεία φιλοξενίας σας προσφέρει περισσότερα.

Περισσότεροι πόροι CPU είναι πάντα καλό. Τα προσαρμοσμένα σενάρια που είναι ειδικά για PHP θα προσθέσουν επίσης στην ταχύτητα του ιστότοπού σας. Είναι όλα καλά και πρέπει να θεωρούνται μπόνους όταν καταλήξετε να τα αποκτήσετε ως επιπλέον χαρακτηριστικά.

Χώρος στο δισκο

Εάν δημιουργείτε μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου ή έναν ιστότοπο συνδρομής, ο χώρος στο δίσκο είναι πολύ ΠΟΛΥ σημαντικός. Συνιστούμε περίπου 20 έως 30 GB χώρου στο δίσκο σε αυτές τις περιπτώσεις και ακόμη και απεριόριστο (εάν ο ιστότοπός σας είναι τεράστιος).

Ωστόσο, για άλλους τύπους επιχειρήσεων (συμπεριλαμβανομένων των ιστολογίων), μπορούμε να πούμε ότι οι πολύ μεγάλοι χώροι δίσκων δεν είναι πραγματικά απαραίτητοι. Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε σχέδια με απεριόριστους αποθηκευτικούς χώρους, γνωρίζετε ότι το 1 GB είναι συνήθως αρκετό για τυπικές επιχειρήσεις και ιστολόγια. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστό email σε αυτήν την περίπτωση, ώστε να μην επιβαρύνετε τον περιορισμένο χώρο στο δίσκο σας.

Επομένως, μην αγοράζετε αμέσως ένα πακέτο μόνο λόγω της απεριόριστης δυνατότητας αποθηκευτικού χώρου. Θυμηθείτε, υπάρχουν πολλές άλλες δυνατότητες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας για να καταλήξετε στον καλύτερο οικοδεσπότη Ιστού PHP για τον ιστότοπό σας.

Εύρος ζώνης και μεταφορά δεδομένων

Το εύρος ζώνης και η μεταφορά δεδομένων στον πάροχο φιλοξενίας PHP σας είναι πολύ σημαντικό, ειδικά εάν προσφέρετε στον ιστότοπο λήψεις πολύ μεγάλων αρχείων (π.χ. εικόνες, βίντεο και PDF για να αναφέρουμε μόνο μερικά). Σε αυτήν την περίπτωση, σας συνιστούμε να λάβετε ένα σχέδιο με απεριόριστο εύρος ζώνης και μεταφορά δεδομένων, καθώς τέτοιες ενέργειες μπορούν πραγματικά να επηρεάσουν τα δεδομένα.

Υποστήριξη πελατών

Λόγω της μεγάλης σπουδαιότητάς του (ειδικά σε περιόδους προβλημάτων), μπορούμε να προτείνουμε τη χρήση παρόχων φιλοξενίας που παρέχουν 24/7 υποστήριξη πελατών. Επιπλέον, δώστε προτεραιότητα στη λήψη ζωντανών συνομιλιών και επιλογών τηλεφωνικής υποστήριξης.

PHP: Οι λεπτομέρειες

Έρευνα φιλοξενίας PHP

Παλαιότερα, οι προγραμματιστές ιστού δημιούργησαν ήπια, στατικά ιστοσελίδες και περιεχόμενο, επειδή δεν είχαν πρόσβαση στη γλώσσα δέσμης ενεργειών που έχουμε τώρα. Επειδή δεν υπήρχε απολύτως τρόπος να δημιουργήσετε έναν δυναμικό ιστότοπο, οι ιστοσελίδες περιείχαν ακατέργαστο περιεχόμενο HTML, αφήνοντας στους προγραμματιστές πολύ λίγα να δουλέψουν. Μόνο το 1995, όταν ο Rasmus Lerdorf, προγραμματιστής, αποφάσισε να αναπτύξει μια γλώσσα σεναρίων για να παρακολουθεί το βιογραφικό του στο διαδίκτυο και να συσχετίσει προσωπικά στοιχεία. Ονόμασε αυτήν τη γλώσσα σεναρίου, PHP ή Προσωπική αρχική σελίδα. Αυτό έγινε η πρώτη ματιά της PHP και όλων των θαυμάτων της.

Τι είναι η PHP?

Λογότυπο PHPΗ PHP είναι μια γλώσσα προγραμματισμού απαραίτητη για τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων και περιεχομένου. Αρχικά σημαίνει «Προσωπική αρχική σελίδα» ενώ σήμερα αυτό το αρκτικόλεξο σημαίνει «PHP: Hypertext Preprocessor». Ο λόγος για την αλλαγή ονόματος είναι επειδή ο αρχικός σκοπός αυτής της γλώσσας σεναρίου ήταν για προσωπική χρήση της Lerfords. Τελικά, η PHP εξελίχθηκε σε κάτι μεγαλύτερο από ό, τι φανταζόταν ποτέ ο Lerford, καθιστώντας το μια από τις πιο δημοφιλείς, κοινώς χρησιμοποιούμενες, γλώσσες προγραμματισμού στον κόσμο.

Η PHP προκάλεσε μια αλλαγή στον κόσμο των προγραμματιστών ιστού, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν δυναμικούς ιστότοπους με εκπληκτικό, κινούμενο περιεχόμενο. Έφερε ένα εύχρηστο πλαίσιο, με τα απαραίτητα εργαλεία για την ανάπτυξη ζωντανών, πιο ενδιαφέρων ιστότοπων. Πριν από τους ιστότοπους που βασίζονται στην PHP, χρησιμοποιήθηκε σκληρός κωδικοποιημένος HTML, κάνοντας τους ιστότοπους πολύ ήπιους. Η PHP διόρθωσε αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιώντας ένα μη στατικό σενάριο.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τρόπου λειτουργίας της PHP σε σχέση με το HTML είναι οι ιστότοποι με μορφή σύνδεσης όπως η χρήση του Facebook. Για να συνδεθούν οι χρήστες στη σελίδα τους στο Facebook, πρέπει να εισάγουν τα στοιχεία σύνδεσής τους, όπως όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης σε δύο μικρά κουτιά. Τα πλαίσια όπου οι χρήστες εισάγουν τα στοιχεία σύνδεσής τους χρησιμεύουν ως φόρμες. Αυτό που κάνει τότε η PHP είναι να λάβει τις πληροφορίες με τη μορφή και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

Ποια είναι μερικά χαρακτηριστικά της PHP?

Δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να απαριθμήσετε όλες τις δυνατότητες και τα οφέλη που προσφέρει η PHP. Από την ίδρυσή της, υπήρξαν πολλές εκδόσεις αυτής της γλώσσας και οι προγραμματιστές προσπαθούν ακόμη να βελτιώσουν και να βελτιώσουν αυτήν τη γλώσσα σεναρίου. Λόγω αυτού του PHP μπορεί οτιδήποτε, είτε πρόκειται για τη συλλογή δεδομένων φόρμας, τη δημιουργία δυναμικού περιεχομένου σελίδας ή την αποστολή και λήψη cookie. Αυτή η γλώσσα δέσμης ενεργειών μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ανάπτυξη ιστού ή να ενσωματωθεί σε HTML. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με διάφορα συστήματα προτύπων Ιστού, συστήματα διαχείρισης περιεχομένου Ιστού και πλαίσια Ιστού.

Η PHP είναι κυρίως διαθέσιμη σε προγράμματα φιλοξενίας Linux, αλλά είναι επίσης συμβατή με άλλα μεγάλα λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows, Mac OS X, RISC OS και άλλα. Λόγω της ευελιξίας και της εξαιρετικά ισχυρής υποστήριξης για ένα ευρύ φάσμα βάσεων δεδομένων, είναι εύκολο να βρείτε την καλύτερη διαθέσιμη φιλοξενία PHP που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την PHP?

Η PHP υπερβαίνει τις προσδοκίες λόγω του εύχρηστου λογισμικού, που αποτελείται από εκπληκτικές δυνατότητες και ασφαλείς τεχνολογίες. Οποιοδήποτε επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης μπορεί να χρησιμοποιήσει την PHP, καθιστώντας απλή τη δημιουργία ή την προσθήκη δυναμικού περιεχομένου σε μια ιστοσελίδα. Είναι αξιόπιστο, έχει μια εκπληκτική ομάδα υποστήριξης προγραμματιστών πίσω από αυτό και δεν κοστίζει. Η PHP είναι η ιδανική γλώσσα προγραμματισμού για χρήση, είναι πολύ δημοφιλής στους προγραμματιστές και τους προγραμματιστές.

Οι προγραμματιστές έχουν πολλά να κερδίσουν από αυτόν τον ελαφρύ πόρο, καθιστώντας τις ιστοσελίδες εύκολες και αποδοτικές, ενώ παράλληλα μπορούν να προσθέσουν περιεχόμενο από μια βάση δεδομένων για να προσφέρουν διασκέδαση σε όλα τα είδη λογαριασμών φιλοξενίας. Αυτή η γλώσσα προγραμματισμού είναι συνεπής και καλά σχεδιασμένη, καθιστώντας τη διαδικασία δημιουργίας διαδραστικού περιεχομένου ομαλή και απλή. Εκτός από τις ατελείωτες δυνατότητες που προσφέρει η PHP, μπορεί να αλληλεπιδράσει με πολλές διαφορετικές γλώσσες βάσης δεδομένων. Η PHP συνεχίζει να φέρνει νέα, δροσερά χαρακτηριστικά στο τραπέζι. Η έναρξη ενός νέου έργου στην PHP είναι μια καλή αρχή για τη σύνταξη εξαιρετικού κώδικα, παρέχοντας καλή απόδοση, αναπτύσσοντας τελικά μια υπέροχη εγκατάσταση / ιστοσελίδα PHP.

Πολλοί δημοφιλείς ιστότοποι όπως το Facebook, το Etsy ή το WordPress χρησιμοποιούν PHP επειδή είναι καλά δοκιμασμένο και πλήρως λειτουργικό. Η PHP υποστηρίζεται από σχεδόν όλα τα web hosting από τα φθηνότερα έως τα πιο ακριβά. Αναπτύσσεται με ένα εύκολο πλαίσιο που δυσκολεύει να κάνει λάθη. Εκτός από τους ιστότοπους, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το PHP για να αναπτύξετε pdf, ορισμένες μορφές flash και πολλά άλλα.

Προτεινόμενος κεντρικός υπολογιστής για PHP

Η επιλογή της καλύτερης φιλοξενίας PHP για την ανάπτυξη των αναγκών σας είναι εύκολη επειδή η PHP είναι συμβατή με τους περισσότερους οικοδεσπότες Ιστού. Όχι μόνο δημιουργεί ένα καλό θεμέλιο, εξαιρετικό για όλα τα επίπεδα εμπειρογνωμοσύνης, αλλά ζωντανεύει τους ιστότοπους (σε αντίθεση με τους σκληρούς κωδικοποιημένους ιστότοπους HTML). Οι προγραμματιστές Web διαπίστωσαν ότι η καλύτερη φιλοξενία PHP είναι το SiteGround. Αυτός ο πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό του προσφέροντας όλες τις εξαιρετικές δυνατότητες με πολύ χαμηλό κόστος.

PHP Hosting Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι μια δυναμική εφαρμογή Ιστού?

Πριν από την PHP, οι ιστοσελίδες βασίζονταν σε μεγάλο βαθμό στην HTML, προωθώντας τη δημιουργία στατικών, αμετάβλητων ιστότοπων. Η PHP δημιουργεί διαδραστικές, διασκεδαστικές ιστοσελίδες, απαλλάσσοντας περιεχόμενο από τις βαρετές και βαρετές πλευρές που θα ήταν διαφορετικά.

Μια δυναμική εφαρμογή Ιστού παρέχει αισθητικά ευχάριστο, ευχάριστο περιεχόμενο και δυνατότητες στους θεατές. Το Facebook, για παράδειγμα, είναι ο κορυφαίος ιστότοπος δικτύωσης κοινωνικών μέσων μεταξύ των χρηστών, που αποτελείται από τη γλώσσα προγραμματισμού της PHP. Μέρος αυτού που κάνει το Facebook τόσο δημοφιλές είναι το δυναμικό περιεχόμενο εφαρμογών ιστού.

Είναι PHP δημοφιλές?

Ναί. Η PHP λειτουργεί από το 1995, ανοίγοντας νέες πόρτες για προγραμματιστές ιστοσελίδων, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα την πρώτη ματιά σεναρίου και των χαρακτηριστικών της. Σήμερα, χρησιμοποιείται από πολλούς προγραμματιστές λόγω του πόσο εύκολο είναι να μάθει και αναμένεται να παραμείνει για πολλά ακόμη χρόνια (σκεφτείτε το WordPress για παράδειγμα). Η PHP υπερβαίνει τις προσδοκίες των χρηστών, αποτελούμενη από μια μεγάλη γκάμα εκπληκτικών λειτουργιών που καθιστούν απλή τη δημιουργία ή την προσθήκη δυναμικού περιεχομένου σε μια ιστοσελίδα. Είναι αξιόπιστο, έχει μια εκπληκτική ομάδα υποστήριξης προγραμματιστών πίσω από αυτό και δεν κοστίζει. Η PHP είναι η ιδανική γλώσσα προγραμματισμού για χρήση, είναι πολύ δημοφιλής στους προγραμματιστές και τους προγραμματιστές.

Ποιος πρέπει να μάθει PHP?

Προγραμματιστές, προγραμματιστές ή οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για τη δημιουργία διαδραστικών ιστότοπων και περιεχομένου, πρέπει να μάθει PHP. Είναι εύκολο να μάθει, εξαιρετικό για όλα τα επίπεδα εμπειρογνωμοσύνης και προβλέπεται να παραμείνει στην αγορά για πολλά ακόμη χρόνια.

Πώς μπορώ να εμφανίσω στατικό HTLM σε ένα σενάριο PHP?

Σε αντίθεση με άλλες γλώσσες προγραμματισμού, η PHP έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί παράλληλα με την HTML. Σε ένα σενάριο PHP, μπορείτε να εργαστείτε μεταξύ των δύο, παρέχοντας εύκολους πόρους για τη δημιουργία ενδιαφέρων εφαρμογών ιστού, σε σύγκριση με άλλες γλώσσες δέσμης ενεργειών.

Γιατί δεν κυκλοφόρησε ποτέ το PHP 6?

Το PHP 6 δεν κυκλοφόρησε ποτέ επειδή το έργο έπαψε να επιτυγχάνει τον τελικό του στόχο. Δεδομένου ότι δεν συναντήθηκε ποτέ, η πρόοδος που σημειώθηκε σε αυτήν την έκδοση ωθήθηκε πίσω σε μια μικρότερη έκδοση έκδοσης PHP 5. Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγχυση, η επόμενη γενιά ονομάστηκε PHP 7.

Είναι ασφαλές το PHP?

Η PHP έχει τη δυνατότητα να παρέχει ασφαλείς και ασφαλείς εφαρμογές ιστού. Οι άπειροι προγραμματιστές πρέπει να αφιερώσουν χρόνο για να κατανοήσουν πλήρως αυτήν τη γλώσσα, αλλιώς ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κενά ασφαλείας στους ιστότοπους ή τις εφαρμογές τους εάν δεν είναι προσεκτικοί. Με τη βοήθεια των δημοσιευμένων σεμιναρίων, των μαθημάτων και της κατάρτισης, οι χρήστες θα αποκτήσουν μια γρήγορη και αποτελεσματική κατανόηση της PHP. Μαζί με αυτό, όταν κυκλοφορούν νεότερες εκδόσεις PHP, οι χρήστες ενθαρρύνονται να ενημερώσουν τους ιστότοπούς τους για να διασφαλίσουν ακόμη πιο ασφαλείς ιστοσελίδες ή εφαρμογές.

Μπορώ ακόμα να χρησιμοποιήσω προηγούμενες εκδόσεις PHP?

Ναι, οι προηγούμενες εκδόσεις της PHP εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες. Στην περίπτωση της έκδοσης 4, δεν υποστηρίζεται πλέον επίσημα και συνιστάται η μετάβαση παλαιότερων ιστότοπων στη νεότερη έκδοση 5 ή παραπάνω.

Τι νέο υπάρχει στην PHP 7?

Η PHP 7 είναι η τελευταία εξέλιξη που φέρνει ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα από την προηγούμενη έκδοση, καθώς και μια καλύτερη μέθοδο για τη βελτίωση του χειρισμού σφαλμάτων, της περιορισμένης υποστήριξης Unicode και άλλων λειτουργιών. Οι χρήστες ενθαρρύνονται να μεταβούν στο PHP 7 για να απολαύσουν τις νέες και βελτιωμένες δυνατότητες που προσφέρει.

Πώς να αποκτήσετε PHP?

Οι οδηγίες εγκατάστασης διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με το εάν η PHP εγκαθίσταται σε σύστημα Unix, Mac OS X ή Windows. Η εγκατάσταση και η διαμόρφωση της PHP μπορούν συνήθως να βρεθούν στην εφαρμογή του πίνακα ελέγχου της ιστοσελίδας που παρέχεται από τον κεντρικό υπολογιστή σας χωρίς επιπλέον κόστος στα τέλη φιλοξενίας. συνιστάται επιβεβαίωση αυτού με τον οικοδεσπότη κατά την επιλογή ενός προγράμματος.

Η Ιστορία της PHP

Όλοι γνωρίζουμε την PHP ως μία από τις πολλές κύριες γλώσσες που χρησιμοποιούμε για την ανάπτυξη ιστοσελίδων και τον προγραμματισμό γενικού σκοπού. Είναι μια από τις γλώσσες κωδικοποίησης που σας δίνει τη δυνατότητα να ενσωματώσετε κώδικα σε σήμανση HTML ή HTML 5, για την ευκολία της σύνταξης διαφορετικών λειτουργιών, προγραμμάτων και εργασιών.

Πώς και πότε δημιουργήθηκε η PHP

Ας εξερευνήσουμε μερικά από τα ιστορικά της PHP και πώς έγινε. Η πρώτη ανάπτυξη της γλώσσας PHP ξεκίνησε με τον Rasmus Lerdorf το 1995. Ο Lerdorf είχε ήδη γράψει μια σειρά από προγράμματα Common Gateway Interface στο C, τα οποία μέχρι τότε, τα χρησιμοποίησαν για να διατηρήσουν την προσωπική ιστοσελίδα του ιστότοπού του. Τελικά αποφάσισε να τις επεκτείνει ώστε να είναι σε θέση να εργαστεί και να διασυνδεθεί με φόρμες Ιστού και επίσης να συνδεθεί με βάσεις δεδομένων. Σκοπεύει να αναφερθεί σε αυτό το νέο εργαλείο που είχε ως Προσωπική Αρχική Σελίδα / Φόρμες Διερμηνέας ή PHP / FI.

Η PHP άρχισε να είναι εξαιρετικά χρήσιμη για την ανάπτυξη απλών και δυναμικών εφαρμογών ιστού, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε μια ποικιλία διαφορετικών σεναρίων. Στη συνέχεια, ο Lerdorf ξεκίνησε να βελτιώνει τον κώδικα και να επιταχύνει τη διαδικασία αναφοράς σφαλμάτων, οπότε ανακοίνωσε την κυκλοφορία του PHP / FI ως Personal Home Page Tools Version 1.0 σε μια ομάδα συζήτησης Usenet. Το μοιράστηκε τον Ιούνιο του 1995. Αυτό που είναι απίστευτο είναι ότι το 2013, η PHP είχε ακόμα τις ίδιες βασικές ικανότητες με τις οποίες σχεδιάστηκε το 1995..

Αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο Lerdorf δεν εννοούσε η PHP να γίνει αυτή η τεράστια, νέα γλώσσα προγραμματισμού. Απλώς έβαλε κάτι που χρησιμοποιούσε εκεί έξω στο σύμπαν για να το δοκιμάσει και να το βελτιώσει. Από εκεί, συνέχισε να κάνει τα επόμενα λογικά βήματα για να βελτιώσει τις διαδικασίες και τη λειτουργικότητα της PHP. Πριν το καταλάβει, μια ομάδα ανάπτυξης είχε σχηματιστεί γύρω του, και ένας μετριοπαθής άνθρωπος που είπε ότι δεν είχε ιδέα πώς να φτιάξει μια γλώσσα κωδικοποίησης δούλευε για τη δημιουργία της δικής του.

Ο Lerdorf και η ομάδα ανάπτυξης ξεκίνησαν το PHP / FI 2, δύο σύντομα χρόνια αργότερα τον Νοέμβριο του 1997. Αυτό που ξεχωρίζει την PHP από πολλές γλώσσες κωδικοποίησης είναι ότι δεν είχε αρχικά σχεδιαστεί για να είναι κωδικοποιητική γλώσσα. Ήταν ένα εργαλείο που μπορεί να αναπτυχθεί οργανικά μέσω της κοινής χρήσης κάτι χρήσιμο, το οποίο θα μπορούσε εύκολα να λειτουργήσει και να ενσωματωθεί σε HTML.

Δυστυχώς, επειδή αναπτύχθηκε οργανικά με τρόπο φιλόξενο, υπήρχαν πολλές ασυνέπειες και ασυνέπειες στις λειτουργίες ονομασίας και τη σειρά των παραμέτρων αυτών των συναρτήσεων.

Αλλαγές στην PHP όλα αυτά τα χρόνια

1) Εκδόσεις 3 και 4

Το 1997, ο Andy Gutmans και ο Zeev Suraski συνεργάστηκαν με τον Zerdorf ξαναγράψαμε τον αναλυτή, προκειμένου να αναπτύξουν τη βάση αυτού που θα ήταν γνωστό ως PHP 3. Αφού έκαναν κάποια δουλειά με την PHP, αποφάσισαν να ξεκινήσουν το PHP 3 το 1998. Οι δύο άρχισε επίσης να ξαναγράφει και να επανασχεδιάζει τον πυρήνα της PHP, από τον οποίο δημιουργήθηκε το Zend Engine το 1999.

Λίγο αργότερα το 2000, η ​​πρόσφατα ανακαινισμένη έκδοση PHP και το Zend Engine θα συγχωνευτούν για τη δημιουργία PHP 4, η οποία τροφοδοτήθηκε από το Zend Engine 1.0. Η ομάδα μπόρεσε να εργαστεί σε αυτήν την έκδοση του PHP από το 2000 έως το 2008 όταν έφτασε στην έκδοση 4.4.9 πριν αποφασίσει να σταματήσει την ανάπτυξη με αυτήν την έκδοση και σταμάτησε να κυκλοφορεί επίσης ενημερώσεις ασφαλείας για αυτήν.

2) Έκδοση 5

Κατά τη διάρκεια της περιόδου που το PHP 4 εξακολουθούσε να υφίσταται ενημερώσεις και νέες εξελίξεις, το PHP 5 κυκλοφόρησε το 2004 και στη συνέχεια τροφοδοτήθηκε από το Zend Engine II. Αυτή η έκδοση της PHP συνοδεύτηκε από πολλές πολύτιμες ενημερώσεις που περιλάμβαναν βελτιωμένη υποστήριξη για προγραμματισμό που ήταν συγκεκριμένος για τον προσανατολισμό αντικειμένων. Έρχεται επίσης με την επέκταση αντικειμένων δεδομένων PHP, γνωστή ως PDO, και άλλες τροποποιήσεις απόδοσης που βοήθησαν στην ενίσχυση της λειτουργίας της γλώσσας. Το 2008 είναι όταν πολλοί προγραμματιστές PHP άρχισαν να προωθούν τη μετάβαση και τη μετεγκατάσταση από PHP 4 σε PHP 5.

3) Έκδοση 6

Η PHP ήταν στο παρελθόν ο στόχος πολλών ειδικών και κριτικών λόγω έλλειψης μητρικής υποστήριξης Unicode στο βασικό επίπεδο γλώσσας. Ως αποτέλεσμα, το 2005 πρωτοστάτησε μια πρωτοβουλία από τον Andrei Zmievski για να φέρει τη μητρική υποστήριξη Unicode σε όλη τη γλώσσα της PHP. Ξεκίνησε να το κάνει αυτό ενσωματώνοντας πρώτα τη βιβλιοθήκη ICU και, στη συνέχεια, αντιπροσώπευε συμβολοσειρές κειμένου ως UTF-16, σε εσωτερικό επίπεδο.

Δυστυχώς, υπήρχε έλλειψη προγραμματιστών στην ομάδα που κατάλαβε πώς να κάνει αυτές τις τροποποιήσεις και είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη του ακόμα μη ενημερωμένου PHP 6 της Unicode.

4) Έκδοση 7

Στη συνέχεια, φτάνουμε τελικά στην πιο πρόσφατη γλώσσα της PHP που χρησιμοποιούμε σήμερα (την οποία υποστηρίζουν πλέον οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας – ελέγξτε την καλύτερη σελίδα φιλοξενίας PHP για περισσότερες πληροφορίες). Η έκδοση 7 ήταν το αποτέλεσμα των προσπαθειών των Ντμίτρι Στόγκοφ, Νικήτα Ποπόφ και Ξιντσέν Χούι, οι οποίοι ξεκίνησαν να αναπαράγουν το Zend Engine έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν πολύ πιο συμπαγείς δομές δεδομένων με βελτιώσεις στην τοποθεσία της προσωρινής μνήμης. Με αυτόν τον τρόπο, κατάφεραν επίσης να διατηρήσουν σχεδόν τη συνολική συμβατότητα με τη γλώσσα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector