Αναθεώρηση Panthur

Πανθούρ

Τοπικές, έμπειρες, εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά…


PanthurLogo

Συνολική βαθμολογία

Φθηνότερο πακέτο
5 $ / μήνα

Panthur: Μια γρήγορη περίληψη για άτομα χωρίς χρόνο (σχεδόν όλοι μας)

Ενώ ο Panthur είναι ένας καλός οικοδεσπότης από τα αυστραλιανά πρότυπα, η υποστήριξή τους ανταποκρίνεται (είχαν ένα σκληρό μπάλωμα όταν αγοράστηκαν από την Hostopia αλλά φαίνεται να επιστρέφουν στο φυσιολογικό), οι τιμές τους είναι αρκετά ανταγωνιστικές και η απόδοσή τους συνορεύει με εντυπωσιακά.

Ωστόσο, εάν τα συγκρίνουμε με τον τρέχοντα αγαπημένο μας οικοδεσπότη Ιστού SiteGround, θα παρατηρήσετε μερικές διαφορές, με τις κυριότερες να είναι έλλειψη παγκόσμιων κέντρων δεδομένων (έχουν μόνο 1 πρωτογενή στο Σίδνεϊ, το SiteGround έχει αρκετούς σε όλο τον κόσμο, δίνοντάς σας μια παγκόσμια εμβέλεια) και έλλειψη προγραμμάτων φιλοξενίας εστιασμένων στο WordPress (πάνω από το 25% του συνόλου του Διαδικτύου εκτελείται στο WordPress και πιθανότατα θα ισχύει και ο ιστότοπός σας, οπότε είναι πολύ σημαντικό).

Με λίγα λόγια, η πρότασή μας εξακολουθεί να πηγαίνει στο SiteGround παρά στο Panthur, καθώς το SiteGround προσφέρει 10 GB χώρου στο δίσκο στο βασικό τους σχέδιο, δωρεάν SSL, δωρεάν CDN, δωρεάν μετεγκαταστάσεις, έχουν πολλά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο (παγκόσμια εμβέλεια) και προτείνονται επίσημα από το WordPress (πολύ λίγοι οικοδεσπότες μπορούν να το ισχυριστούν αυτό, είναι αρκετά εντυπωσιακό), ρίξτε μια ματιά στην κριτική SiteGround εδώ!

Τούτου λεχθέντος, εάν θέλετε να μείνετε τοπικοί, Το Panthur είναι φθηνότερο μακροπρόθεσμα και προσφέρει περισσότερες από αρκετές επιδόσεις ακόμη και στα βασικά τους σχέδια, ώστε ο ιστότοπός σας να λειτουργεί ομαλά!

Έρευνα Panthur

Αναθεώρηση Panthur

Το Panthur ξεκίνησε ως μη εμπορικός οργανισμός που προσέφερε ασφαλείς και γρήγορες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Καθώς η φήμη τους μεγάλωσε στον κλάδο και κέρδισαν περισσότερη αναγνώριση, η Panthur άρχισε να δημιουργεί εμπορικές λύσεις φιλοξενίας.

Από το 2009, πολλοί Αυστραλιανοί επιχειρηματίες πήδηξαν & χρησιμοποιούν τις αξιόπιστες αυστραλιανές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού της Panthur (και με καλό λόγο).

Υπηρεσίες φιλοξενίας

Στον πυρήνα του, η Panthur προσφέρει τα ακόλουθα σχέδια:

 • Economy Web Hosting (επιλογή προϋπολογισμού)
 • Business Web Hosting (τα προτεινόμενα σχέδια)
 • Stealth Web Hosting (για επική απόδοση!)
 • Φιλοξενία μεταπωλητών (εάν είστε προγραμματιστής ιστού / σχεδιαστής και θέλετε να παρέχετε φιλοξενία στους πελάτες σας)

Μέσα σε κάθε σχέδιο, έχουν επιπλέον σχέδια που σας επιτρέπουν να επιλέξετε την καταλληλότερη φιλοξενία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Όλα έρχονται με αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και δωρεάν υπηρεσία επαναφοράς σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, τα αντίγραφα ασφαλείας ξεκινούν μέχρι και 90 ημέρες! Όπως και οι περισσότεροι οικοδεσπότες, έχουν προγράμματα εγκατάστασης 1 κλικ για τα περισσότερα δημοφιλή CMS, γεγονός που καθιστά τη δημιουργία ενός ιστότοπου WordPress για παράδειγμα αρκετά εύκολη!

Όσον αφορά τις πολιτικές τιμολόγησης, το Panthur είναι αρκετά ευέλικτο. Για όλες τις υπηρεσίες φιλοξενίας, θα μπορείτε να πληρώνετε κάθε μήνα, κάθε 6 μήνες, κάθε χρόνο, κάθε 2 χρόνια ή κάθε 3 χρόνια. Εάν αποφασίσετε να κάνετε την απόσταση με τον Panthur και να εγγραφείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προσφέρουν εκπτώσεις έως και 20%.

Οικονομία Web Hosting

Αυτή είναι η πιο βασική προσφορά, κατάλληλη για μικρούς και μεσαίους ιστότοπους που μπορούν να διαχειριστούν αξιοπρεπή κίνηση. Είναι σχετικά φθηνό, προσωπικά δεν θα φιλοξενούσα φόρουμ ή ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου σε αυτό το σχέδιο, αλλά είναι ιδανικό για ιστότοπους μικρών επιχειρήσεων. Μπορείτε να διαλέξετε από 3 υποπρογράμματα: Mini, Advanced και Professional.

Το πακέτο Mini τους προσφέρει χώρο αποθήκευσης 2.000 MB και εύρος ζώνης 100.000 MB, ενώ το πρόγραμμα Professional σας προσφέρει αποθηκευτικό χώρο 10.000 MB και εύρος ζώνης 500.000 MB. Το πρόγραμμα Advanced Panthur είναι κάτι ενδιάμεσο. Η τιμολόγηση για το Economy Web Hosting ξεκινά από $ 5 ανά μήνα.

Business Web Hosting (Η Σύστασή μας!)

Η επιχειρηματική φιλοξενία ιστοσελίδων είναι η δεύτερη λύση τους – ακόμα προσιτή – που έρχεται με μεγαλύτερους πόρους σε σύγκριση με την οικονομία φιλοξενίας. Αυτό είναι που συνήθως συνιστώ για οποιαδήποτε επιχείρηση, μπορεί να χειριστεί πολύ κίνηση!

Το Business Web Hosting έχει επίσης 3 επιλογές: Bronze (ξεκινώντας από $ 20 το μήνα), Silver ($ 30 / μήνα) και Gold (60 $ / μήνα). Ενδιαφέρον για αυτά τα σχέδια, είναι ότι διαφέρουν μόνο στον αποθηκευτικό χώρο, ενώ οτιδήποτε άλλο, συμπεριλαμβανομένου του εύρους ζώνης, είναι απεριόριστο. Αυτό περιορίζει την επιλογή σας σε έναν μόνο παράγοντα, έξυπνο πώς το δομήθηκε, καθιστά τη διαδικασία εύκολη ακόμη και για τους λιγότερο γνώστες της τεχνολογίας μεταξύ μας.

Stealth Web Hosting

Το Stealth Web Hosting είναι μια μορφή αποκλειστικής φιλοξενίας που προορίζεται για ιστότοπους και πλατφόρμες υψηλής έντασης πόρων που λαμβάνουν πολλή κίνηση (Μιλώ για τεράστιους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, φόρουμ, ιστότοπους κοινότητας κ.λπ.). Στον αποθηκευτικό χώρο, αυτή η λύση δεν διαφέρει πολύ από τις επιχειρηματικές λύσεις. Αλλά ξεχωρίζει στην απόδοση. Εδώ είναι τα 3 σχέδια:

 • Puma, 25.000 MB καθαρός χώρος αποθήκευσης SSD, 4 GB RAM και 4 πυρήνες CPU. ($ 50 / μήνα)
 • Leopard, 50.000 MB SSD HDD, 6 GB RAM και 6 πυρήνες CPU (100 $ / μήνα)
 • Panthur, 75.000 MB SSD HDD, 8 GB RAM και 8 πυρήνες CPU (150 $ / μήνα)

Αυτές είναι μερικές εκπληκτικές προδιαγραφές για έναν διακομιστή, σωστά; Αυτό δείχνει πόσο σοβαρό είναι το Panthur με τις λύσεις φιλοξενίας τους. Έχουν επίσης κάτι που ονομάζεται «υποστήριξη βάσει εισιτηρίων προτεραιότητας», το οποίο ισχύει μόνο για το Stealth Web Hosting. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε κάποια ερώτηση ή κάποιο πρόβλημα, θα μπορείτε να συνδεθείτε με έναν ειδικό μέσα σε λίγα λεπτά. Για να εξασφαλίσει γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία σε αυτό το πρόγραμμα φιλοξενίας, η Panthur τοποθετεί το πολύ 50 λογαριασμούς στον ίδιο διακομιστή.

Φιλοξενία μεταπωλητών (για διαδικτυακές εταιρείες)

Αυτό το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να διαχειριστείτε ένα σύνολο λογαριασμών από ένα μόνο cPanel. Εάν είστε νέοι σε αυτό, η φιλοξενία μεταπωλητών είναι ιδανική εάν είστε σχεδιαστής ιστοσελίδων / προγραμματιστής και χρειάζεστε ένα μέρος για να φιλοξενήσετε τους ιστότοπους των πελατών σας. Αυτή η υπηρεσία φιλοξενίας ξεκινά από $ 30 ανά μήνα. Είναι πολύ παρόμοιο με το Economy Web Hosting. Η μόνη σημαντική διαφορά είναι ότι θα μπορείτε να διαχειρίζεστε πράγματα και να δημιουργείτε νέους λογαριασμούς στο cPanel σας.

συμπέρασμα

Όπως αναφέρθηκε στη σύνοψη, μας αρέσει πολύ η δύναμη που προσφέρουν και πόσο ανταγωνιστικές είναι οι τιμές τους… αλλά η έλλειψη παγκόσμιων κέντρων δεδομένων, προγραμμάτων WordPress και μερικών άλλων λειτουργιών τα συγκρατούν. Έτσι, η πρότασή μας εξακολουθεί να πηγαίνει στο SiteGround.

ΠερίληψηΑναγνώστης Μάθιου Ρότζερς Ημερομηνία αναθεώρησης 2019-11-25 Αναθεωρημένο στοιχείο PanthurAuthor Rating 31ος1ος1οςγκρίγκρίΌνομα προϊόντος PanthurPrice
AUD 5 Διαθεσιμότητα προϊόντος Διαθέσιμο σε απόθεμα

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map