Δυναμική αναθεώρηση φιλοξενίας


Συνολική βαθμολογία

Διαχειρισμένο πρόγραμμα φιλοξενίας WP
16,95 $ / μήνα

Φθηνότερο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας
3,95 $ / μήνα

Dynamic Hosting: Μια γρήγορη περίληψη για άτομα χωρίς χρόνο (σχεδόν όλοι μας)

Με λίγα λόγια, εάν ψάχνετε για διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, εγγραφείτε! Είναι φιλικά προς το περιβάλλον, έχουν μεγάλη ασφάλεια, αυτόματες ενημερώσεις WP, καλή υποστήριξη, απεριόριστο χώρο στο δίσκο… σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε σε πραγματικά προσιτές τιμές σε σύγκριση με άλλους διαχειριζόμενους οικοδεσπότες Ιστού WP.

Τούτου λεχθέντος, αν ψάχνετε για την καθημερινή σας φτηνή φιλοξενία ιστοσελίδων (blogs, business κ.λπ.), η πρότασή μας θα ήταν να ελέγξετε το GreenGeeks, είναι επίσης εξαιρετικά πράσινο (βάζοντας το 300% αυτών που χρησιμοποιούν πίσω το πλέγμα) και προσφέρουν απεριόριστο χώρο στο δίσκο ακόμη και στα πιο βασικά τους σχέδια (το οποίο δεν προσφέρει η Dynamic Hosting, προσφέρουν 5 GB). Ρίξτε μια ματιά στην κριτική GreenGeeks.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη δυναμική φιλοξενία, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω!

Cirrus φιλοξενία έρευνας

Δυναμική αναθεώρηση φιλοξενίας

Εάν θέλετε να έχετε έναν ιστότοπο, ειδικά για επιχειρηματικούς σκοπούς, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί 100% του χρόνου. Όλα πρέπει να λειτουργούν τέλεια. Εάν ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει διακοπές λειτουργίας λόγω κακής υπηρεσίας φιλοξενίας, μπορεί να είναι δαπανηρό. Οι πιθανοί πελάτες μπορεί να είναι απογοητευμένοι και να χάσετε τις πωλήσεις ή τους επίδοξους πελάτες.

Εταιρείες όπως εμάς διαχειρίζονται πολλούς ιστότοπους για μια ποικιλία πελατών. Προφανώς πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι ιστότοποί τους δεν παρουσιάζουν σφάλματα. Γι ‘αυτό ψάχνουμε πάντα για την καλύτερη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων για τον Καναδά.

Εισαγωγή στη δυναμική φιλοξενία

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1999 από επιχειρηματίες που κατοικούν στο Maritimes του Καναδά. Είναι υπερήφανοι που έχουν κέντρα δεδομένων και δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων στο Καναδά. Επιπλέον, δεσμεύονται να παρέχουν κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών.

Η Dynamic Hosting συνεργάστηκε με πολλούς πελάτες και έχει γίνει η εταιρία στον Καναδά για οτιδήποτε σχετίζεται με το “Dev Ops”. Έχουν μια ισχυρή κουλτούρα όπου δίνουν προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών τους ειδικά όσον αφορά την υποδομή και τις υπηρεσίες πληροφορικής.

Η εταιρεία συνεργάστηκε με πολλούς πελάτες, όπως το Divers Certification Board of Canada, το Halifax Chamber of Commerce, Heart & Ίδρυμα εγκεφαλικού επεισοδίου και PharmaChoice. Κέρδισαν πολλά βραβεία, όπως το Top Canada Green Host του WebHostRanking.com. Η δυναμική φιλοξενία αναγνωρίζεται επίσης ως ένας από τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας πράσινων ιστοσελίδων στον Καναδά από την 100Best-Web-Hosting.

Τιμολόγηση

Η εταιρεία παρέχει μια ποικιλία προϊόντων, όπως Shared Hosting, VPS Hosting, Virtual Machine (VM) Hosting και Cloud Infrastructure as a Service (IaaS), μεταξύ άλλων. Τα κοινά σχέδια φιλοξενίας ονομάζονται ως εξής: “Keep It Simple Plan”, “Ultimate 3 Year Plan” και “Managed WordPress”. Τα εν λόγω σχέδια φαίνονται παρακάτω:

Δυναμικά Φιλοξενία Σχέδια Φιλοξενίας

Το φθηνότερο πακέτο τους που ονομάζεται “Keep It Simple Plan” κοστίζει 3,95 CAD ανά μήνα εάν πληρώσετε συνολικά 36 μήνες εκ των προτέρων. Για μια περίοδο 12 μηνών, το εν λόγω πρόγραμμα θα κοστίζει 5,00 CAD ανά μήνα. Ωστόσο, εάν θέλετε να πληρώσετε για κάθε μήνα, θα σας κοστίσει 6,95 CAD. Ο κύκλος χρέωσης του προγράμματος Keep It Simple φαίνεται παρακάτω:

Διατηρήστε τον απλό κύκλο χρέωσης

Το Keep It Simple Plan σάς επιτρέπει να έχετε έναν τομέα σε έναν λογαριασμό φιλοξενίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φιλοξενήσετε μόνο 1 ιστότοπο στον διακομιστή σας. Σας παρέχουν επίσης αποθηκευτικό χώρο αξίας 5 GB.

Από τη φωτεινή πλευρά, σας παρέχουν δωρεάν πιστοποιητικό SSL το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για απεριόριστο χρονικό διάστημα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να εκτελέσετε έναν ιστότοπο που βασίζεται στο WordPress στον λογαριασμό φιλοξενίας. Κατά την επίσκεψή τους στον ιστότοπό τους, σας παρέχουν έναν κωδικό προσφοράς “Free Move” που σας παρέχει μια δωρεάν δυνατότητα μετεγκατάστασης ιστότοπου.

Όσον αφορά τα αντίγραφα ασφαλείας, σας παρέχουν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων που γίνονται κάθε βράδυ. Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι για περίοδο 90+ ημερών. Τα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων ανάκτησης καταστροφών γίνονται εβδομαδιαία εκτός ιστότοπου. Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι καλό σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να το επαναφέρετε σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο πριν από την εμφάνιση της δυσλειτουργίας χρησιμοποιώντας τα εν λόγω αντίγραφα ασφαλείας.

Εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια, σας παρέχουν ένα τείχος προστασίας που αποκλείει προληπτικά κακόβουλες απειλές. Το φθηνότερο πακέτο τους περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες όπως απαγόρευση IP και ανίχνευση προηγμένων απειλών.

Το Keep It Simple Plan περιλαμβάνει επίσης δυνατότητες για ιστότοπους που βασίζονται στο WordPress. Αυτοματοποιούν τη δημιουργία ενός ιστότοπου WordPress μέσω ενός οδηγού εγκατάστασης με 2 κλικ. Περιλαμβάνονται επίσης αυτόματες ενημερώσεις της βασικής έκδοσης WordPress, των θεμάτων και των προσθηκών. Οι ενημερώσεις του ιστότοπού σας WordPress είναι καλές, καθώς βοηθούν στην αποφυγή δυσλειτουργίας και στον αποκλεισμό πιθανών απειλών. Κάνοντας αυτόματα, σας εξοικονομεί το χρόνο που πρέπει να αφιερώσετε για να κάνετε την εν λόγω εργασία. Τέλος, διατηρούν σοβαρά την ασφάλεια του ιστότοπου WordPress μέσω χρηστών διαχειριστή, κωδικών πρόσβασης, κλειδιών ασφαλείας και παρόμοιων.

Επιλογές υποστήριξης

Το Dynamic Hosting σάς παρέχει διάφορες επιλογές για να επικοινωνήσετε μαζί τους σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια:

 • Υποστήριξη διαδικτυακής ζωντανής συνομιλίας,
 • Γνωσιακή βάση αυτοβοήθειας,
 • Εισιτήρια Υποστήριξης Πελατών και
 • Κέντρο κλήσεων χωρίς χρέωση 24 × 7

Η Γνωσιακή Βάση Αυτοβοήθειας ενημερώνεται τακτικά και σύμφωνα με το Dynamic Hosting, μπορεί να λύσει το 80% των περισσότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πελάτες. Με την υποβολή ενός εισιτηρίου υποστήριξης, μπορείτε να λάβετε συνέχεια εντός μίας ώρας ή λιγότερο.

Επιπλέον, το τηλεφωνικό κέντρο 24 × 7 δεν έχει περιόδους αναμονής που κρατούν την κλήση σας για λεπτά ή ακόμα και ώρες. Η 24ωρη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας σας παρέχει πρόσβαση στην υπηρεσία υποστήριξης πελατών, εάν δεν έχετε την ελευθερία να κάνετε τις άλλες τρεις επιλογές που παρέχουν.

Η εταιρεία υπερηφανεύεται για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών υποστήριξης πελατών στους πελάτες της. Και οι κριτικές έχουν αποδείξει το εξαιρετικό τους σύστημα υποστήριξης. Οι περισσότερες κριτικές δηλώνουν ότι έχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής και παρέχουν τη βοήθεια που χρειάζεστε σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Η υποστήριξη παρέχεται πάντα γρήγορα και παρέχει λεπτομερή βοήθεια σύμφωνα με τις περισσότερες εμπειρίες χρηστών.

Πλεονεκτήματα

Η επιλογή των υπηρεσιών Dynamic Hosting έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Ας ξεκινήσουμε με τους επαγγελματίες. Αυτά φαίνονται παρακάτω:

Δωρεάν πιστοποιητικό διάρκειας ζωής SSL

Ένα πιστοποιητικό SSL είναι σημαντικό εάν ο ιστότοπός σας ασχολείται με ευαίσθητες πληροφορίες, όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών και προσωπικά δεδομένα. Το καλύτερο πράγμα για τη Δυναμική Φιλοξενία είναι ότι σας παρέχουν ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL διάρκειας ζωής για τον ιστότοπό σας.

Επιπλέον, ένα πιστοποιητικό SSL θα βοηθήσει στην αύξηση της κατάταξής σας στις μηχανές αναζήτησης. Ενα δυνατό Κρυπτογράφηση HTTPS θεωρείται ένας από τους παράγοντες κατάταξης από την Google με ισχυρή κρυπτογράφηση ιστότοπων που αποτελεί ένδειξη καλής επιχείρησης / ιστότοπου. Με το δωρεάν πιστοποιητικό SSL της Dynamic Hosting, μπορείτε να προστατεύσετε τις ευαίσθητες πληροφορίες του χρήστη σας και να αυξήσετε την κατάταξή σας ταυτόχρονα.

Χαρακτηριστικά WordPress

Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε το WordPress ως πλατφόρμα του ιστότοπού σας, τότε το πακέτο Dynamic Hosting είναι κατάλληλο για εσάς. Με διάφορες λειτουργίες WordPress, όπως εγκαταστάσεις με ένα κλικ και αυτόματες ενημερώσεις, η διαχείριση των πραγμάτων φροντίζεται για εσάς. Η ασφάλεια του WordPress γίνεται σκληρή μέσω κωδικών πρόσβασης, κλειδιών ασφαλείας, χρηστών διαχειριστή και ελέγχων οδηγού, μεταξύ άλλων.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών 100%

Ναί! Παρέχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες τους. Αυτό είναι καλό για τους πρώτους που το δοκιμάζουν. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό που προσφέρουν, μπορείτε να επιστρέψετε τα χρήματά σας χωρίς καμία απορία.

Χαρακτηριστικά δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ασφάλειας

Είναι μια σοβαρή καταστροφή όταν ο ιστότοπός σας ξαφνικά δεν ανταποκρίνεται ή όταν ξαφνικά δυσλειτουργεί. Όταν απλώς δεν μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα, χρειάζεστε αντίγραφα ασφαλείας για να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας σε μια χρονική στιγμή που εξακολουθούσε να λειτουργεί.

Το Dynamic Hosting παρέχει αντίγραφα ασφαλείας για 90+ ημέρες που γίνονται κάθε βράδυ. Επιπλέον, παρέχουν επίσης αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων ανάκτησης καταστροφών εκτός ιστότοπου κάθε εβδομάδα. Αυτό σας δίνει μια ηρεμία γνωρίζοντας ότι δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν σε περίπτωση που συμβούν άσχημα πράγματα.

Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου

Εάν χρησιμοποιείτε τον κωδικό προσφοράς τους “FreeMove”, μπορείτε να μετεγκαταστήσετε ή να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας δωρεάν. Δεν χρειάζεται να διαθέσετε περισσότερα χρήματα μόνο για να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας από έναν άθλιο πάροχο φιλοξενίας σε έναν καλό.

Εξαιρετικό σύστημα υποστήριξης πελατών

Η εταιρεία διαθέτει δυναμικά γρήγορα συστήματα εισιτηρίων υποστήριξης που παρέχουν λεπτομερή βοήθεια στο πρόβλημά σας. Πέρα από αυτό παρέχουν τρεις άλλες επιλογές για υποστήριξη. κλήσεις μέσω αριθμών χωρίς χρέωση, ζωντανής συνομιλίας και γνώσης αυτοβοήθειας.

Kudos to Dynamic Hosting, καθώς οι περισσότερες κριτικές δηλώνουν ότι παρέχουν πραγματικά ένα γρήγορο σύστημα υποστήριξης που περιγράφει τι χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημά σας. Οι περισσότεροι πελάτες ήταν ικανοποιημένοι με την απόδοσή τους και πραγματικά ανταποκρίνονται στην υπόσχεσή τους για εξαιρετική υποστήριξη πελατών.

Μειονεκτήματα

Έχουμε τελειώσει με τους επαγγελματίες. Τώρα, ας προχωρήσουμε στα μειονεκτήματα. Η δυναμική φιλοξενία δεν είναι χωρίς μειονεκτήματα. Παρακάτω είναι μερικά από αυτά:

Περιορισμένος αριθμός τομέων

Με το φθηνότερο πακέτο τους, μπορείτε να έχετε μόνο έναν τομέα ανά λογαριασμό φιλοξενίας. Αυτό απέχει πολύ από άλλες προσφορές παρόχων φιλοξενίας με ορισμένους από αυτούς να προσφέρουν απεριόριστο αριθμό τομέων ανά λογαριασμό.

Εάν χρειάζεστε πολλούς ιστότοπους, τότε το Keep It Simple Plan δεν είναι κατάλληλο για εσάς. Μπορείτε να επιλέξετε το επόμενο πρόγραμμα που ονομάζεται Ultimate 3 Year Plan. Το εν λόγω πρόγραμμα κοστίζει 12,95 CAD ανά μήνα, εάν επιλέξετε τους όρους μηνιαίας πληρωμής. Η φθηνότερη τιμή είναι 7,49 CAD ανά μήνα, εάν θέλετε να πληρώσετε 36 μήνες εκ των προτέρων.

συμπέρασμα

Έτσι, όπως αναφέρεται στην περίληψή μας, ως διαχειριζόμενος κεντρικός υπολογιστής WordPress, είναι καταπληκτικοί… ως κοινόχρηστος οικοδεσπότης Ιστού, υπάρχουν καλύτερες επιλογές εκεί έξω. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δείτε το GreenGeeks, να δείτε την κριτική GreenGeeks.

ΠερίληψηΑναγνώστης Μάθιου Ρότζερς Ημερομηνία αναθεώρησης 2019-11-22 Αναθεωρημένο στοιχείο Δυναμική φιλοξενία Βαθμολογία συγγραφέα 41ος1ος1ος1οςγκρίΌνομα προϊόντος Dynamic HostingPrice
3,95 CAD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map