Καλύτερη φιλοξενία μεταπωλητών

Επειδή η πλειοψηφία των ατόμων που προσέρχονται σε αυτήν τη σελίδα είναι σχεδιαστές ιστοσελίδων στη διαδικασία κλιμάκωσης της επιχείρησής τους μέσω φιλοξενίας μεταπωλητών, θα το προσεγγίσουμε από αυτή τη γωνία.


Καθώς είμαστε οι ίδιοι ένα διαδικτυακό γραφείο με πολλούς λογαριασμούς φιλοξενίας (έχουμε πολλά παράπλευρα έργα και θέλουμε να πειραματιστούμε), έχουμε ήδη κάνει την έρευνα και επιλέξαμε τις δικές μας κορυφαίες 5 από τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας μεταπωλητών για το ΗΠΑ (και πέραν αυτού).

Εστιάσαμε κυρίως σε οικοδεσπότες ιστού που προσφέρουν λογαριασμούς μεταπωλητών που περιλαμβάνουν τόσο το cPanel όσο και το WHM (αλλά περισσότερα σε αυτό αργότερα).

Πλευρική σημείωση: Το # 1 έχει μια αρκετά μεγάλη προσωρινή έκπτωση σε λειτουργία, αρπάξτε το όσο διαρκεί!

Έχουμε πραγματοποιήσει την ανάλυση, μεταπωλητής φιλοξενεί κριτικές & συγκρίσεις, ώστε να μην χρειάζεται, με αποτέλεσμα μια λίστα με τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας μεταπωλητών για τις ΗΠΑ. Ο παρακάτω πίνακας σας δίνει μια εύχρηστη επισκόπηση – κατά τη γνώμη μας – των 5 κορυφαίων κεντρικών υπολογιστών μεταπωλητών, ταξινομημένες κατά βαθμολογία, αναλυτικά το κόστος / μήνα, & τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους.

Εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων Συνολική βαθμολογία Τιμή / μήνα. Χαρακτηριστικά Χώρος δίσκου # λογαριασμών Ιστοσελίδα
Λογότυπο InMotion13,99 $ (Έκπτωση 50%)Απεριόριστοι λογαριασμοί, Χώρος δίσκου 80 GB, Αφιερωμένο IP, Δωρεάν λογισμικό χρέωσης!80 GBΑπεριόριστος
A2HostingLogo13,19 $Οποιαδήποτε στιγμή Εγγύηση επιστροφής χρημάτων, Δωρεάν διακομιστές SSL + παγκοσμίως.30 GB40
λογότυπο siteground17,5 $ για 5 μονάδες / λογαριασμούςΕξαιρετική απόδοση, δωρεάν εγκατάσταση SSL 1 κλικ, παγκόσμια εμβέλεια – σύστημα βασισμένο σε πίστωση, το οποίο ορισμένοι δεν τους αρέσουν.10 GB ανά πίστωση5
Λογότυπο Greengeeks19,95 $Σούπερ πράσινο, απεριόριστος χώρος στο δίσκο, κέντρο δεδομένων του ΆμστερνταμΑπεριόριστος10
Λογότυπο WP Engine290 $ (Δ / Ε επιτόπου για το πρόγραμμα της εταιρείας)Ειδική υποστήριξη WP, εξαιρετικά γρήγοροι, πολύ γρήγοροι διακομιστές.Απεριόριστος15

«Με τόσες πολλές εταιρείες φιλοξενίας να διαλέξουν, η εύρεση μιας αξιοπρεπούς εταιρείας που να ταιριάζει στις ανάγκες σας μπορεί να είναι πολύ χρονοβόρα, ειδικά καθώς όλοι φαίνεται να προσφέρουν τα ίδια χαρακτηριστικά σε ελαφρώς διαφορετικά σημεία τιμών, αφήνοντας τους περισσότερους ανθρώπους να αναρωτιούνται πού βρίσκεται η διαφορά…

Εκτός από την παραπάνω επισκόπηση του πίνακα, δημιουργήσαμε επίσης μια ελαφρώς πιο λεπτομερή κορυφή 5 παρακάτω. Χρησιμοποιήσαμε τα ακόλουθα κριτήρια για να ταξινομήσουμε τους κορυφαίους οικοδεσπότες ιστού: Υποστήριξη, προσιτότητα και απόδοση / ισχύς. Απολαμβάνω!”

Μάθιου Ρότζερς
Πρόγραμμα επεξεργασίας φιλοξενίας

Best Reseller Hosting USA – Κριτικές Μάιος 2020

1. Φιλοξενία InMotion

Δικτυακός τόπος: www.inmotionhosting.com
Τιμή:
13,99 $
Χώρος στο δισκο: 80 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών, περισσότερο χώρο στο δίσκο από τους περισσότερους κεντρικούς υπολογιστές μεταπωλητών, ΚΑΙ απεριόριστους λογαριασμούς ακόμη και για το πιο βασικό πρόγραμμα μεταπωλητών… Η InMotion γνωρίζει πώς να εμπορεύεται τις υπηρεσίες μεταπωλητών τους. Συνήθως είναι γνωστοί για τα φιλοξενούμενα σχέδια φιλοξενίας υψηλού επιπέδου, αλλά πίσω από το υψηλό κόστος των κανονικών πακέτων φιλοξενίας ιστοσελίδων, βρίσκουμε μια εκπληκτικά προσιτή προσφορά υπηρεσιών μεταπωλητή.

Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν έναν δωρεάν τομέα, απεριόριστους λογαριασμούς, κακόβουλο λογισμικό & Προστασία DDoS για μέγιστη ασφάλεια, δωρεάν λογισμικό χρέωσης, αντίγραφα ασφαλείας και πολλά άλλα. Συνδυάστε όλα αυτά με έκπτωση 50% που τρέχουν αυτή τη στιγμή και αξίζουν πραγματικά τη # 1 θέση!

Το φθηνότερο πρόγραμμα μεταπωλητών ξεκινά μόνο από 13,99 $ (έκπτωση 50%) 

2. Φιλοξενία Α2

Δικτυακός τόπος: www.a2hosting.com
Τιμή:
13,19 $
Χώρος στο δισκο: 30 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Λογότυπο φιλοξενίας Α2

Το A2 Hosting είναι ένας άλλος οικοδεσπότης που ξέρει τι κάνουν σε ό, τι αφορά τη φιλοξενία μεταπωλητών. Παρόλο που προσφέρουν λιγότερα για παρόμοια τιμή, προσφέρουν επίσης εξαιρετικά γρήγορους διακομιστές σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο, δίνοντας στους πελάτες σας παγκόσμια εμβέλεια, αν χρειαστεί. Αυτό που πραγματικά μας αρέσει για το A2 σε σύγκριση με το InMotion είναι η αφοσίωσή τους στο να κάνουν την πλατφόρμα όσο το δυνατόν βελτιστοποιημένη με το WordPress. Το WP λειτουργεί εξαιρετικά ομαλά στους διακομιστές τους.

Συνδυάστε το με μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή και παίρνουν εύκολα τη θέση # 2 μας.

Τα προγράμματα φιλοξενίας μεταπωλητών ξεκινούν μόνο 13,19 $ για 40 λογαριασμούς και 30 GB αποθηκευτικού χώρου.

3. SiteGround

Δικτυακός τόπος: www.siteground.com
Τιμή:
11,25 £
Χώρος στο δισκο: 10 GB ανά λογαριασμό
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Λογότυπο SiteGround

Ενώ το SiteGround είναι γνωστό για την επική του απόδοση με το WordPress (είναι, τελικά, συνιστάται από το ίδιο το WordPress, το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό), για σχέδια μεταπωλητών προτιμούμε το InMotion ή το A2. Δεν είναι ότι η απόδοσή τους δεν είναι φοβερή, γιατί είναι. Το ίδιο με την υποστήριξη και οτιδήποτε άλλο περιμένετε από έναν φοβερό οικοδεσπότη Ιστού όπως το SG.

Είναι πώς τιμούν τα προγράμματα φιλοξενίας μεταπωλητών τους, το SiteGround λειτουργεί με ένα πιστωτικό σύστημα αντί για τα πιο ευθεία μετρητά για # λογαριασμούς / χώρο στο δίσκο (κάτι που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, σίγουρα προτιμούμε το άλλο σύστημα). Τα σχέδιά τους ξεκινούν τουλάχιστον 5 μονάδες που απαιτούνται = 5x 42 $ / έτος – δηλαδή 17,5 $ / μήνα

4. GreenGeeks

Δικτυακός τόπος: www.greengeeks.com
Τιμή:
19,95 $ / μήνα
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Λογότυπο GreenGeeks

Το GreenGeeks σίγουρα δεν είναι το φθηνότερο, αλλά έρχονται με εκπληκτική απόδοση, παγκόσμια κέντρα δεδομένων και βάζουν το 300% της ενέργειας που καταναλώνουν πίσω στο δίκτυο! Είναι επίσης πολύ επεκτάσιμα, σας δίνουν άδεια WHMCS για τη διαχείριση χρεώσεων, έχουν μερικές εξαιρετικές δυνατότητες ασφαλείας και προσφέρουν δωρεάν μετεγκαταστάσεις αν τη χρειάζεστε.

Το φθηνότερο πρόγραμμα μεταπωλητών ξεκινά από 19,95 $ / μήνα για 10 λογαριασμούς.

5. Μηχανή WP

Δικτυακός τόπος: wpengine.com
Τιμή:
 ΟΧΙ
Χώρος στο δισκο: ΟΧΙ
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Λογότυπο WP Engine

Το WP Engine είναι το πρότυπο για τη διαχείριση υψηλής ποιότητας WP φιλοξενίας εδώ και αρκετό καιρό, γι ‘αυτό και τους αναφέρουμε στη λίστα. Δεν πρόκειται να αρχίσω να αναφέρω όλες τις δυνατότητες που συνοδεύουν τις υπηρεσίες τους καθώς θα είμαστε εδώ για λίγο … αλλά περιλαμβάνει σχεδόν όλα όσα μπορείτε να σκεφτείτε, από SSL έως εκπληκτικές γρήγορες ρυθμίσεις διακομιστή, CDN, ειδική υποστήριξη WP, σε εξαιρετική ασφάλεια, αυτοματοποιημένες ενημερώσεις και πολλά άλλα.

Τούτου λεχθέντος, αυτό που σίγουρα τους κρατά πίσω για τους μεταπωλητές είναι η τιμολόγηση τους… δεν υπάρχει. Θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα της εταιρείας τους για να λάβετε τις πληροφορίες για τα προγράμματα φιλοξενίας μεταπωλητών.

Αν ελέγξετε την κανονική τους τιμολόγηση εκτός του προγράμματος διαφημίσεων, είναι 290 $ / μήνα για 15 ιστότοπους, κάτι που είναι πολύ ακριβό, αλλά και πάλι, είναι πολύ πολύ καλά σε αυτό που κάνουν.

Οι ερευνητές φιλοξενίας μεταπωλητών των ΗΠΑ

Φιλοξενία μεταπωλητών ΗΠΑ: Digging Deeper

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την έρευνα της φιλοξενίας μεταπωλητών στις Η.Π.Α..

Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι φανταστική ιδέα να ξεκινήσετε διαδικτυακές επιχειρήσεις. Οι αμερικανικές επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν συγκεκριμένα από το 95% των Αμερικανών που έχουν πραγματοποιήσει διαδικτυακές αγορές στη διάρκεια της ζωής τους, οι μισοί από τους οποίους προτιμούν να κάνουν αγορές στο Διαδίκτυο.

Μια νέα και δημοφιλής μέθοδος για το κέρδος από το ηλεκτρονικό εμπόριο και τους νέους webmaster, γενικά, γίνεται μεταπωλητής. Όταν γίνετε κεντρικός μεταπωλητής, μεταπωλείτε χώρο φιλοξενίας σε επιχειρήσεις, διαδικτυακά πρακτορεία, νέους webmaster κ.λπ. Βασίζεται σε συνδρομές, ώστε να μπορείτε να έχετε μερικά πραγματικά καλά κέρδη.

Η επιλογή της καλύτερης φιλοξενίας μεταπωλητών για την επιχείρησή σας θα είναι είτε μια ομαλή διαδικασία που οδηγεί σε εισόδημα, είτε ένας τεράστιος πονοκέφαλος και απώλεια κερδών λόγω τεχνικών δυσκολιών και κακής υποστήριξης.

Είναι σημαντικό να ερευνήσετε πολλές επιλογές για οικοδεσπότες ιστού που προσφέρουν προσιτά σχέδια, ώστε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα που είναι αξιόπιστο. Εάν ακολουθήσετε την πρώτη επιλογή που θα βρείτε, ενδέχεται να διευθετήσετε μια υπηρεσία που δεν είναι η καλύτερη για την επιχείρησή σας.

Για να μάθετε τι κάνει έναν μεγάλο φιλοξενούμενο μεταπωλητή, θα πρέπει να γνωρίζετε τι χαρακτηριστικό κάνουν για άριστη εξυπηρέτηση. Αυτά είναι πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξετε κατά την έρευνα των κεντρικών υπολογιστών μεταπωλητών στις Ηνωμένες Πολιτείες και συμβουλές για το πώς να γνωρίζετε εάν λαμβάνετε την καλύτερη υπηρεσία. Ωστόσο, δημιουργήσαμε επίσης συγκρίσεις για τη φιλοξενία μεταπωλητών στην Αυστραλία και τη φιλοξενία μεταπωλητών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τι είναι το Reseller Hosting?

Για εκείνους που εξακολουθούν να μην είναι σίγουροι για το τι είναι η φιλοξενία μεταπωλητών, μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένο εάν δεν είστε σαφείς σχετικά με την ακριβή επιχειρηματική σχέση. Αυτή είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από οικοδεσπότες Ιστού των ΗΠΑ, σε άτομα, επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Ξεκινά με την αγορά διαδικτυακού χώρου από έναν μεγαλύτερο διακομιστή και την πώληση αυτού του χώρου σε επιχειρήσεις που θέλουν έναν ιστότοπο που έχει σχεδιαστεί (από τον εαυτό τους ή από ένα διαδικτυακό πρακτορείο) και διαχειρίζεται από τον κεντρικό υπολογιστή του μεταπωλητή. Οι οικοδεσπότες μεταπωλητών συχνά σχεδιάζουν την ιστοσελίδα ή τον ιστότοπο της επιχείρησης για αυτούς, παρέχουν ενημερωμένες πληροφορίες στις σελίδες και χειρίζονται την εξυπηρέτηση πελατών. Ωστόσο, αυτές οι λεπτομέρειες βασίζονται σε ό, τι προσφέρει η κύρια υπηρεσία κεντρικού υπολογιστή σε κεντρικούς υπολογιστές μεταπωλητών με τους οποίους συνεργάζονται.

Η φιλοξενία μεταπωλητών είναι ένας τέλειος τρόπος για τους προγραμματιστές ιστότοπων να επεκτείνουν την πρακτική τους, να επεκτείνουν το δίκτυό τους και να αυξήσουν το εισόδημά τους.

Να είστε προσεκτικοί ότι οι επιχειρήσεις αναμένουν επαγγελματική εξυπηρέτηση από οικοδεσπότες: εμπιστεύονται πολύ τη διαχείριση και τη λειτουργικότητα των ιστότοπών τους, οπότε εναπόκειται σε εσάς να διασφαλίσετε ότι ο κύριος κεντρικός υπολογιστής που θα επιλέξετε είναι ποιοτικός. Διαφορετικά, θα χάσετε πολλά χρήματα λόγω της αξιοπιστίας. Είναι σημαντικό να εκτιμήσετε τι προσφέρουν αρκετοί δυνητικοί κεντρικοί υπολογιστές με βάση μερικά σημαντικά στοιχεία.

Κόστος

Θα είναι δύσκολο να υπολογιστεί το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε οικονομικά για μια υπηρεσία φιλοξενίας μεταπωλητών. Δεν γνωρίζετε ποιοι είναι οι μελλοντικοί πελάτες σας ή πόσος χώρος θα ζητήσουν να πληρώσουν, καθώς και πόσους πελάτες θα έχετε. Ανεξάρτητα, θα θέλετε ένα προσιτό σχέδιο που θα εξακολουθεί να λειτουργεί σωστά και επαγγελματικά. Θα χρειαστεί να υπολογίσετε έναν ακατέργαστο προϋπολογισμό και να εκτιμήσετε πόσος χώρος θέλετε να διαθέσετε για κάθε πελάτη και να επιλέξετε ένα σχέδιο που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε ανάλογα..

Ανάλογα με κάθε πελάτη, θα πρέπει επίσης να μπορείτε να οργανώσετε διαφορετικά σχέδια ανάλογα με τις ανάγκες τους. Ένας πελάτης θα μπορούσε να έχει 1 GB χώρου, άλλο 3 GB ή ακόμα και 10 GB. Παρόλο που μπορεί να είναι δύσκολο να προετοιμάσετε χώρο για πελάτες, να θυμάστε ότι μπορείτε πάντα να προσαρμόζετε ή να προσφέρετε πολλά σχέδια.

Ακόμη και στην Αμερική, μην περιμένετε ποτέ να βρείτε μια δωρεάν υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Θα πρέπει ακόμη και να αποφύγετε απίστευτα φθηνά σχέδια, καθώς είναι πιθανώς πολύ καλά για να είναι αληθινά και πιθανότατα είναι επιρρεπή σε συντριβή.

Εύρος ζώνης / Χώρος δίσκου

Ελέγχετε πάντοτε τόσο τα όρια εύρους ζώνης όσο και τα όρια χώρου στο δίσκο, καθώς θα καθορίσουν το μέγεθος των ιστότοπων των πελατών σας και πόσα δεδομένα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν σε μηνιαία βάση.

cPanel / WHM Διαθέσιμο

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το cPanel είναι το βιομηχανικό πρότυπο για τη φιλοξενία ιστοσελίδων. Παρέχει γραφικές διεπαφές και εργαλεία αυτοματισμού με τη μορφή ενός πίνακα ελέγχου που επιτρέπει στους κεντρικούς υπολογιστές και τους πελάτες τους να διαχειρίζονται εύκολα τους ιστότοπούς τους. Λόγω του cPanel, δεν χρειάζεται να κατανοήσετε περίπλοκο λογισμικό υπολογιστή και κωδικοποίηση για να είστε μεταπωλητής.

Το WHM (Web Host Manager) είναι ένα σύστημα που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται εύκολα τους λογαριασμούς cPanel για όλους τους πελάτες. Συνοδεύουν και θα παρέχετε μια πολύ ευκολότερη και διακριτή εξυπηρέτηση στους πελάτες εάν το σχέδιό σας διατηρείται από την WHM και την cPanel. Θα μπορείτε να ρυθμίσετε πακέτα και σχέδια, να προβάλετε στατιστικά στοιχεία και να φιλοξενήσετε πολλούς λογαριασμούς αναβάθμισης / υποβάθμισης. Είναι σπάνιο ότι ακόμη και οι φθηνότερες εταιρείες φιλοξενίας μεταπωλητών δεν θα έχουν WHM, αλλά ποτέ δεν πονάει να ελέγξετε ξανά.

Τοποθεσίες διακομιστή

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά και παραβλεφθέντα στοιχεία αυτής της λίστας! Πάντα βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής σας είναι στην πραγματικότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι επειδή μπορούμε να προσπελάσουμε ιστοσελίδες παγκοσμίως που μπορούμε να φιλοξενήσουμε από οπουδήποτε. Εάν αποφασίσετε να επεκτείνετε την αγορά σας στο εξωτερικό, το CloudFlare θα μειώσει τις καθυστερήσεις.

Ώρα

Βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε αξίωση που πραγματοποιεί ένας διακομιστής σας πωλεί, όπως 99% χρόνο λειτουργίας, ότι μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του σημείου πώλησης. Διαβάστε κριτικές, αν είναι δυνατόν, για να δείτε αν άλλοι αντιμετώπισαν καθυστερήσεις πριν επενδύσουν.

Υποστήριξη πελατών

Είναι σημαντικό ο διακομιστής σας να επιτρέπει την πλήρη επικοινωνία μεταξύ πελατών με 24ωρη υποστήριξη και ή ζωντανή συνομιλία. Οι πελάτες θα διακόψουν τα σχέδιά τους εάν πιστεύουν ότι μπορούν να λάβουν ένα καλύτερο σύστημα υποστήριξης αλλού και ότι τυχόν προβλήματα με τον ιστότοπο θα προσαρμοστούν αμέσως.

Αριθμός επιτρεπόμενων λογαριασμών

Αυτό είναι σημαντικό να θυμάστε όταν εξετάζετε το εύρος ζώνης και τις επιλογές χώρου ενός διακομιστή. Καθορίζει πόση επιχείρηση μπορείτε να πάρετε και το πιθανό εισόδημά σας. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε πάρα πολλούς λογαριασμούς, διαφορετικά, αυτό θα θέσει σε κίνδυνο τη χωρητικότητα και το εύρος ζώνης όλων. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ισορροπία στην επιχείρησή σας, ώστε κανείς να μην αισθάνεται στενοχωρημένος.

Άλλα χαρακτηριστικά / Τεχνικές προδιαγραφές

Άλλα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η βελτιστοποίηση ταχύτητας (Προσφέρουν αποθήκευση SSD ή LiteSpeed;), RAM (Μνήμη τυχαίας προσπέλασης 1gb), Δίσκος IO (Περίπου 2mb), καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, πιστοποιητικά SSL (πρέπει να είναι δωρεάν), απεριόριστα εύρος ζώνης και CPU (Πόσοι πυρήνες είναι διαθέσιμοι;).

Θα σας ωφελήσει επίσης να εγκαταστήσετε εφαρμογές δέσμης ενεργειών με ένα κλικ, όπως το WordPress ή το Joomla, οι οποίες είναι τυπικές με το cPanel.

Εάν είστε συγκλονισμένοι με όλα όσα πρέπει να λάβετε υπόψη, θυμηθείτε ότι η έρευνά σας θα αποδώσει όταν είστε σε θέση να αποκομίσετε ένα επιπλέον εισόδημα ως μεταπωλητής!

Ή

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map