Αναθεώρηση υγρού ιστού


Συνολική βαθμολογία

Διαχειρισμένο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress
99 $ / μήνα

Liquid Web: Μια γρήγορη περίληψη για άτομα χωρίς χρόνο (σχεδόν όλοι μας)

Με λίγα λόγια, προτείνουμε σίγουρα το Liquid Web for Managed WordPress Hosting. Ας δούμε τα κύρια οφέλη που μας άρεσαν πολύ.

Ασφάλεια: Η κατοχή ενός πιστοποιητικού SSL (https, ένας ασφαλής ιστότοπος) είναι απαραίτητη αυτές τις μέρες, σίγουρα με την Google που προτιμά τους ιστότοπους https και το Chrome επισημαίνει ενεργά τους μη ασφαλείς ιστότοπους ως “μη ασφαλείς” … Το Liquid Web περιλαμβάνει πιστοποιητικά SSL με τα σχέδιά τους, απλά ρυθμίστε και ξεχνάμε.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας: Δεν υπάρχουν εβδομαδιαία ή μηνιαία αντίγραφα ασφαλείας, αλλά καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας! Κάτι λάθος; Μην ανησυχείτε, απλώς επιστρέψτε στο χθες.

Αυτόματες ενημερώσεις: Μην φοβάστε τις ενημερώσεις, θα το κάνουν για εσάς, ενώ δεν θα σπάσει τίποτα.

Συγχρονισμός iThemes: Υπέροχο εάν χρησιμοποιείτε πολλούς ιστότοπους WP. Το iThemes Sync περιλαμβάνεται σε κάθε σχέδιο, αυτό είναι ένα σύστημα διαχείρισης πολλών ιστότοπων, ώστε να μπορείτε να κάνετε μαζικές αλλαγές σε πολλούς ιστότοπους.

Υποστήριξη: 24/7/365 μέσω τηλεφώνου, email και συνομιλίας… και είναι η πραγματική υποστήριξη από ειδικούς!

Ειλικρινά, μας αρέσουν πραγματικά! Είναι σταθερά, εξαιρετικά αξιόπιστα και εξελίσσονται με τον κλάδο. Εάν έχετε τον προϋπολογισμό (ξεκινούν από 99 $ / μήνα), προμηθευτείτε τον!

Έρευνα υγρού Ιστού

Liquid Web Managed WordPress Hosting Review

Εισαγωγή στον Υγρό Ιστό

Το Liquid Web ιδρύθηκε από τον Matthew Hill το 1997. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, James F. Geiger ξεκίνησε το 2015. Είναι υπερήφανοι που είναι το # 1, το καλύτερο της βιομηχανίας όσον αφορά την αφοσίωση των πελατών.

Επί του παρόντος, το Liquid Web έχει περισσότερους από 30.000 πελάτες σε 30 χώρες. Έχουν πάνω από 500.000 ιστότοπους υπό διαχείριση και πέντε παγκόσμια κέντρα δεδομένων.

Αυτή η εταιρεία ύψους 100+ εκατομμυρίων USD παρέχει μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών. Αυτές περιλαμβάνουν Dedicated Servers, Cloud VPS Hosting, Cloud Dedicated Hosting, Managed WordPress Hosting, Managed WooCommerce Hosting και μια ποικιλία λύσεων Custom Web Hosting, μεταξύ άλλων.

Η Liquid Web έχει δημιουργήσει τον ετήσιο κατάλογο των 5000 εταιρειών του Inc. Magazine για 10 χρόνια στη σειρά. Το Talkin ’Cloud τους κατατάσσει # 7 από όλους τους παρόχους υπηρεσιών cloud. Και σύμφωνα με το Cloud Spectator, η εταιρεία διαθέτει το ταχύτερα διαχειριζόμενο VPS.

Η εταιρεία λαμβάνει σοβαρά υπόψη τη συμμόρφωση και την ασφάλεια. Έχουν δημοσιεύσει μια ποικιλία πιστοποιητικών στον ιστότοπό τους για να το αποδείξουν. Συμμορφώνονται με το Πλαίσιο Προστασίας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ και το Πλαίσιο Προστασίας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ελβετίας-ΗΠΑ Η εταιρεία είναι επίσης συμβατή με το HIPAA. Τέλος, συμμορφώνονται επίσης με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Τιμολόγηση

Το Liquid Web παρέχει τρεις τύπους σχεδίων για τη Διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Αυτά τα σχέδια ονομάζονται Professional, Business και Agency. Τα εν λόγω σχέδια περιλαμβάνονται παρακάτω:

Το φθηνότερο πακέτο ονομάζεται Professional και κοστίζει 99,00 USD ανά μήνα. Αρκετά! Παρόλα αυτά, το καλό είναι ότι μπορείτε να πληρώνετε με βάση το μήνα σε μήνα. Δεν είστε υποχρεωμένοι να συνάψετε σύμβαση και μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Αυτό το πακέτο σας επιτρέπει να φιλοξενήσετε 10 ιστότοπους.

Σας παρέχεται επίσης αποθηκευτικός χώρος αξίας 50 GB. Αυτό είναι περιορισμένο σε σύγκριση με άλλους παρόχους φιλοξενίας που έδωσαν απεριόριστο χώρο στο δίσκο. Εάν έχετε 10 ιστότοπους σε έναν λογαριασμό και αποθηκευτικό χώρο αξίας μόνο 50 GB, αυτό ενδέχεται να μην είναι αρκετό. Σε περιπτώσεις όπου πρέπει να τοποθετήσετε εικόνες, βίντεο και λήψεις υψηλής ποιότητας στον ιστότοπό σας, ενδέχεται να μην υπάρχει περιορισμένος χώρος αποθήκευσης για εσάς.

Τα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας πραγματοποιούνται καθημερινά και αποθηκεύονται εκτός του χώρου για 30 ημέρες. Εάν θέλετε να επαναφέρετε αυτό το αντίγραφο ασφαλείας (σε περιπτώσεις όπου δεν μπορείτε να διορθώσετε ένα περίπλοκο πρόβλημα στον ιστότοπό σας), μπορείτε να το κάνετε με ένα μόνο κλικ.

Σας δίνεται ένα αυτόματο SSL για κάθε ιστότοπο που παραγγέλνετε από το Liquid Web. Αυτό δίνεται χωρίς επιπλέον κόστος από την πλευρά σας. Αυτό σημαίνει, μπορείτε να προστατέψετε τον δικό σας ιστότοπο και να προστατεύσετε τις ευαίσθητες πληροφορίες που περιέχει. Σημαίνει επίσης αύξηση της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης, καθώς η Google ευνοεί ασφαλείς ιστότοπους σε σχέση με μη ασφαλείς.

Εάν ξεκινάτε μόνο με τον ιστότοπό σας, σας δίνεται μια πλατφόρμα σταδιοποίησης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε τον ιστότοπό σας πριν δημοσιευτεί. Με τη δοκιμή του ιστότοπού σας, μπορείτε να δείτε την εμφάνιση και την αίσθηση του και να μπορείτε να εντοπίσετε προβλήματα προτού κυκλοφορήσει στο κοινό.

Το Liquid Web λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις υπηρεσίες Managed WordPress Hosting. Ενημερώνουν την εγκατάσταση του WordPress και διασφαλίζουν ότι οι προσθήκες σας δεν θα μείνουν μόνοι. Το Liquid Web διασφαλίζει ότι τα πρόσθετα δεν έρχονται σε διένεξη στην πλατφόρμα σας ενημερώνοντάς τα αυτόματα σε ξεχωριστό περιβάλλον. Εάν όλα είναι εντάξει, τότε τα πρόσθετα ενημερώνονται στον ιστότοπο παραγωγής.

Περιλαμβάνεται επίσης το iThemes Sync Pro. Σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τον χρόνο λειτουργίας ή τον χρόνο διακοπής του ιστότοπού σας. Σας επιτρέπει επίσης να προβάλετε και να παρακολουθείτε δεδομένα του Google Analytics. Το iThemes Sync Pro σάς δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε τις αναρτήσεις SEO και να ελέγχετε τι μπορούν πραγματικά να δουν οι πελάτες σας στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή του WordPress. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν σε μία τοποθεσία.

Η ταχύτητα δίνεται σημασία με τη χρήση μονάδων στερεάς κατάστασης (SSD) αντί των παραδοσιακών μηχανικών δίσκων. Αυτό σημαίνει ταχύτερες ταχύτητες φόρτωσης ιστότοπου λόγω της χρήσης του πρώτου σε αντίθεση με το δεύτερο. Οι εικόνες συμπιέζονται επίσης αυτόματα και το πρόσθετο βελτιστοποίησης εικόνας. Και πάλι, αυτό σημαίνει, γρηγορότερες ταχύτητες φόρτωσης λόγω χαμηλότερων μεγεθών αρχείων εικόνας.

Δεν έχετε όρια προβολής σελίδας ή κυκλοφορίας με όλα τα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress. Επομένως, δεν χρεώνεστε για τον αριθμό προβολών σελίδας και δεν χρεώνεστε για χρεώσεις υπέρβασης. Αυτό είναι καλό εάν έχετε πολλούς θεατές ιστότοπων και αν φτάνει η αιχμή της σεζόν.

Όσον αφορά τις υποσχέσεις, έχουν 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας δικτύου. Μια μεγάλη υπόσχεση να κάνω! Έχουν επίσης 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας. Επιπλέον, σας παρέχουν εγγύηση αντικατάστασης υλικού 30 λεπτών.

Επιλογές υποστήριξης

Το Liquid Web σας προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για υποστήριξη. Αυτά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Τηλεφωνική υποστήριξη
  • Διαδικτυακή ζωντανή συνομιλία
  • Υποβολή εισιτηρίων
  • Βάση γνώσεων
  • Εργαλεία υποστήριξης

Η Γνωσιακή Βάση περιέχει σεμινάρια που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τους ιστότοπους και τους λογαριασμούς σας σε λειτουργία. Τα Εργαλεία υποστήριξης περιλαμβάνουν IP Checker, SSL Tool και DNS Tree. Το πρώτο, το IP Checker, σας επιτρέπει να βλέπετε γρήγορα την IP της συσκευής σας. Το εργαλείο SSL σάς επιτρέπει να ελέγχετε την εγκυρότητα του SSL και άλλων πληροφοριών. Το εργαλείο DNS Tree σας δίνει τη δυνατότητα προβολής εγγραφών DNS σε ένα δέντρο διάγραμμα.

Το Liquid Web υπόσχεται πολλά όταν πρόκειται για την εξυπηρέτηση πελατών. Τηλέφωνο & Η υποστήριξη συνομιλίας είναι διαθέσιμη 24/7 και σύμφωνα με αυτές, μπορείτε να λάβετε βοήθεια μέσα σε λίγα λεπτά. Η εγγύηση του αρχικού χρόνου απόκρισης για το γραφείο βοήθειας είναι 30 λεπτά. Εάν χάσουν αυτό το σημάδι 30 λεπτών, θα σας πιστώσουν 10 φορές το ποσό που το χάσατε.

Υπάρχει επίσης εγγύηση αντικατάστασης υλικού 30 λεπτών. Μόλις βρεθεί ένα ελαττωματικό ειδικό διακομιστή, θα αντικατασταθεί εντός 30 λεπτών ή λιγότερο. Εάν χρειάζονται περισσότερα από την εν λόγω εγγύηση, θα σας πιστώσουν 10 φορές το ποσό του επιπλέον χρόνου.

Υποσχέθηκαν πολλά, έτσι; Αλλά ανταποκρίθηκαν σε αυτό; Σύμφωνα με τις περισσότερες κριτικές, στην πραγματικότητα. Ουάου! Οι αντιπρόσωποι υποστήριξης πελατών και τεχνικής υποστήριξης ήταν πολύ γνώστες τόσο σε εύκολα όσο και σε περίπλοκα προβλήματα. Και ήταν πολύ χαρούμενοι που βοήθησαν τους πελάτες. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για το Liquid Web.

Πλεονεκτήματα

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα όσον αφορά την εγγραφή στο Liquid Web. Παρακάτω είναι μερικά από αυτά:

Χωρίς όρια κυκλοφορίας

Δεν χρεώνουν για μετρήσεις προβολών σελίδας ή τέλη υπέρβασης. Μπορείτε να έχετε απεριόριστο όγκο επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εξόρυξη επιπλέον χρημάτων.

Εγγύηση 100% Uptime

Βεβαιώνουν ότι ο ιστότοπός σας είναι 100% του χρόνου. Εάν όχι, θα σας πιστώσουν 10 φορές το χρόνο διακοπής.

Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Παρέχουν εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών που αγαπούσαν οι περισσότεροι πελάτες. Επιπλέον, θα σας πιστώσουν 10 φορές το ποσό που έχασε εάν δεν απάντησαν στα εισιτήρια του HelpDesk εντός 30 λεπτών.

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας

Λαμβάνετε αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας που αποθηκεύονται εκτός ιστότοπου για περίπου 30 ημέρες. Αυτό είναι χρήσιμο όταν ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει προβλήματα. Μπορείτε να επαναφέρετε αμέσως το αντίγραφο ασφαλείας με ένα κλικ. Είναι εύκολο ως 1-2-3.

Δωρεάν πιστοποιητικό SSL

Λαμβάνετε ένα αυτόματο πιστοποιητικό SSL για κάθε ιστότοπο που παραγγέλνετε με το Liquid Web. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ασφαλίσετε τον ιστότοπό σας και να βελτιώσετε την κατάταξή του στις μηχανές αναζήτησης. Αυτό είναι ένα διπλό whammy!

Πλήρως διαχειριζόμενο WordPress

Εκτός από την ενημέρωση του ιστότοπού σας WordPress, διαχειρίζονται επίσης προσθήκες. Οι προσθήκες ελέγχονται εάν έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους. Αυτό γίνεται σε ξεχωριστό περιβάλλον. Εάν δεν προκύψει διένεξη μεταξύ των προσθηκών κατά τη διάρκεια της δοκιμής, τότε αναπτύσσεται στον ιστότοπο παραγωγής.

Δωρεάν ιστότοπος σταδιοποίησης

Πριν αναπτύξετε τον ιστότοπό σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεται στη βέλτιστη κατάσταση. Έτσι, ο δωρεάν ιστότοπος σταδιοποίησης σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε τον ιστότοπό σας πριν ξεκινήσετε τη μετάδοση. Αυτό εξασφαλίζει καλύτερη εμπειρία χρήστη για τους θεατές του ιστότοπου.

Μειονεκτήματα

Οχι φθηνό

Το λιγότερο ακριβό πρόγραμμα Managed WordPress Hosting είναι 99,00 USD ανά μήνα. Αυτό δεν είναι μια φτηνή τιμή. Εάν μόλις ξεκινήσετε, ίσως να μην μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το κόστος (αλλά είναι σίγουρα δικαιολογημένο).

συμπέρασμα

Είναι φοβερό, δεν πρέπει να πούμε πολλά άλλα. Εάν μπορείτε να κερδίσετε το κόστος, δεν θα κοιτάξετε ποτέ πίσω!

ΠερίληψηΟι κριτές Matthew Rogers Ημερομηνία αναθεώρησης 2018-08-28Αναθεώρηση στοιχείου Liquid WebAuthor Rating 41ος1ος1ος1οςγκρίΌνομα προϊόντος Liquid WebPrice
99 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector