Αναθεώρηση One.com


Συνολική βαθμολογία

Φθηνότερο πακέτο
Δωρεάν… αρχικά

One.com: Μια γρήγορη περίληψη για άτομα χωρίς χρόνο (σχεδόν όλοι μας)

Δυστυχώς, με λίγα λόγια, δεν συνιστούμε το One.com, για μερικούς λόγους με τους κύριους να είναι ο χρόνος λειτουργίας και η υποστήριξη. Ας δούμε μερικά προβλήματα που βρήκαμε.

Χωρίς εγγύηση χρόνου λειτουργίας: Ναι, το έχετε διαβάσει σωστά, δεν έχουν καμία εγγύηση ότι ο ιστότοπός σας θα λειτουργεί, ή για πόσο καιρό… με κάθε άλλο πάροχο φιλοξενίας που προσπαθεί να επιτύχει 99,9% χρόνο λειτουργίας, το one.com λέει όχι, δεν θα εγγυηθούμε τίποτα , όχι μια καλή αρχή!

Χαρακτηριστικά: Ενώ υπάρχουν μερικές δυνατότητες που πάντα θέλουμε να δούμε στους παρόχους φιλοξενίας μας, νομίζω ότι τα αντίγραφα ασφαλείας θα ήταν ένα από τα πιο σημαντικά, σίγουρα αν δεν υπάρχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας ή απόδοσης… καλά, το πακέτο εκκίνησης δεν περιλαμβάνει αντίγραφα ασφαλείας, μεγάλο όχι- όχι στο βιβλίο μας.

Υποστήριξη: Υπάρχουν αρκετά παράπονα σχετικά με τη στάση υποστήριξής τους που κυμαίνεται, πάρα πολλά για να τα αγνοήσουμε. Φαίνεται ότι το προσωπικό υποστήριξης μπορεί να χρησιμοποιήσει την εγγύηση χωρίς λειτουργία (ή απόδοση) ως δικαιολογία για όλα τα είδη προβλημάτων…

Αυτό που πραγματικά λέμε είναι… υπάρχουν πολλοί άλλοι οικοδεσπότες Ιστού εκεί έξω που είναι πολύ καλύτεροι σε όλα σχεδόν. Το αγαπημένο μας είναι ακόμα SiteGround, είναι εξαιρετικό στην ασφάλεια, φοβερό χρόνο λειτουργίας, πολύ ευαίσθητη υποστήριξη, έχει πολλά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου) και συνιστάται επίσημα από το WordPress (μπορούν, φυσικά, να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε CMS εσείς ρίξτε τους). Είναι αληθινοί, δεν υπάρχει πρόβλημα, δείτε την κριτική μας εδώ.

Ακόμα ενδιαφέρεστε για το One.com, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω.

Έρευνα του One.com

Κριτική φιλοξενίας One.com

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Jacob Jensen το 2002 στη Δανία. Μέχρι σήμερα, έχει περίπου 1,5 εκατομμύρια πελάτες που εκτείνονται σε 149 χώρες. Έχουν επίσης περισσότερους από 270 υπαλλήλους. Η One.com έχει εγγράψει εταιρείες στη Δανία, τις Φιλιππίνες, την Ινδία και το Ντουμπάι, επιτρέποντάς της να είναι ανταγωνιστική στην αγορά (συμπεριλαμβανομένης της αγοράς φιλοξενίας ιστοσελίδων στο Ηνωμένο Βασίλειο, φαίνεται).

Η εταιρεία παρέχει διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες, όπως Φιλοξενία, Δημιουργία Ιστοσελίδων, Email, Εγγραφή Τομέα και Office 365, μεταξύ άλλων. Κέρδισαν πολλά βραβεία, όπως το Netzsieger’s Editor’s Choice μεταξύ παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων. Περιοδικό PC Ολλανδία & Το Βέλγιο απέσπασε επίσης το One.com ως Επιλογή του Συντάκτη για τον καλύτερο οικοδεσπότη Ιστού (θα μπορούσαν να ήταν υπέροχοι)… αλλά πραγματικά δεν μπορούμε να τους δούμε ως έναν από τους κορυφαίους οικοδεσπότες Ιστού.

Το One.com έχει ομάδες υποστήριξης, προγραμματιστές και μηχανικούς που βρίσκονται στην Ινδία, το Ντουμπάι και τη Δανία. Υποστήριξη παρέχεται σε διάφορες γλώσσες, όπως Δανικά, Ολλανδικά, Γερμανικά, Νορβηγικά, Γαλλικά, Σουηδικά και Αγγλικά. Κάθε μήνα, η ομάδα υποστήριξης απαντά σε περισσότερες από 100.000 ερωτήσεις.

Τιμολόγηση

Το One.com παρέχει τέσσερις τύπους πακέτων φιλοξενίας. Αυτά τα σχέδια ονομάζονται Hosting Starter, Professional, Professional Plus και Business. Τα εν λόγω σχέδια φαίνονται παρακάτω:

τιμολόγηση one.com

Το φθηνότερο πακέτο ονομάζεται πακέτο φιλοξενίας Starter. Κοστίζει 2,45 USD ανά μήνα και μπορείτε να επιλέξετε μόνο έναν ετήσιο τρόπο πληρωμής. Έτσι, πρέπει να πληρώσετε συνολικά 29,4 USD. Η χρέωση εγκατάστασης κοστίζει 13,80 USD. Επιπλέον, θα πρέπει να πληρώσετε τον φόρο προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ) κατά το check out.

Σύμφωνα με το One.com, το πακέτο Hosting Starter είναι ιδανικό για βασικούς ιστότοπους, ιστολόγια και φιλοξενία email. Σας δίνει χώρο αποθήκευσης 25 GB που είναι αρκετά αρκετός εάν ξεκινάτε έναν βασικό ιστότοπο. Μπορείτε να έχετε μόνο έναν ιστότοπο ανά λογαριασμό φιλοξενίας. Επομένως, εάν έχετε μόνο έναν ιστότοπο ανά λογαριασμό φιλοξενίας, ο χώρος στο δίσκο αξίας 25 GB “μπορεί να είναι” αρκετός για τις ανάγκες αποθήκευσης.

Ο αποθηκευτικός χώρος που χρησιμοποιείται είναι μονάδες στερεάς κατάστασης (SSD). Λόγω των μοναδικών διεργασιών του, οι SSD λειτουργούν γρηγορότερα από τους παραδοσιακούς δίσκους. Αυτό σημαίνει ότι οι ταχύτητες φόρτωσης του ιστότοπού σας θα είναι ταχύτερες σε σύγκριση με άλλους που χρησιμοποιούν παραδοσιακές μονάδες δίσκου ως μέσο αποθήκευσης.

Σας δίνεται απεριόριστο εύρος ζώνης που σημαίνει ότι μπορείτε να εξυπηρετήσετε απεριόριστο όγκο κίνησης. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον για έναν ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό θεατών ιστότοπων. Επιπλέον, σας παρέχονται απεριόριστοι λογαριασμοί email. Και πάλι, δεν χρειάζεται να πληρώνετε περισσότερα χρήματα για επιπλέον γραμματοκιβώτια. Μπορείτε να εκχωρήσετε λογαριασμούς email σε διαφορετικά άτομα που είναι υπεύθυνα για διαφορετικά τμήματα του ιστότοπού σας (ή για επιχειρήσεις).

Το πακέτο Hosting Starter, μαζί με άλλα πακέτα, συνοδεύεται από δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Το πιστοποιητικό SSL σάς επιτρέπει να κρυπτογραφείτε ευαίσθητες πληροφορίες, ώστε να μην είναι ορατές κατά τη μεταφορά από διακομιστή σε διακομιστή έως ότου φτάσει στον προορισμό του. Αυτό είναι χρήσιμο εάν ο ιστότοπός σας χειρίζεται σημαντικές πληροφορίες, όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Επιπλέον, το πιστοποιητικό SSL σάς επιτρέπει να μετατρέπετε τον ιστότοπό σας από HTTP σε HTTPS. Το τελευταίο προτιμάται από το Google σε σχέση με την πρώτη στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης. Έτσι, το να έχετε ένα πιστοποιητικό SSL είναι σαν να χτυπάτε δύο πουλιά με ένα πέτρα – μπορείτε να προστατέψετε ευαίσθητες πληροφορίες ενώ αυξάνετε την κατάταξή σας στις σελίδες αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης.

Σας παρέχεται ένας φιλικός προς τον χρήστη πίνακας ελέγχου που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα το πακέτο φιλοξενίας ιστού σας. Αυτός ο διαισθητικός πίνακας ελέγχου σάς δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε λειτουργικές μονάδες DNS, αρχείων και email. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να ενεργοποιήσετε πρόσθετα όπως το SiteLock και το MarketGoo.

Επιλογές υποστήριξης

Το One.com σας παρέχει διάφορες επιλογές για να λάβετε υποστήριξη. Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνονται παρακάτω:

  • Σελίδα κατάστασης συστήματος One.com,
  • Γνωσιακή βάση αυτοβοήθειας,
  • Υποστήριξη διαδικτυακής ζωντανής συνομιλίας,
  • Τηλεφωνική υποστήριξη και
  • Υποστήριξη μέσω email.

Η σελίδα Κατάσταση συστήματος δείχνει τη γενική διαθεσιμότητα συστημάτων στην Ευρώπη και την Αμερική. Δηλώνει εάν αυτά τα συστήματα λειτουργούν ή όχι. Επιπλέον, σε αυτήν τη σελίδα περιλαμβάνονται και οι συνεργάτες του One.com, όπως Rushfiles, Sitelock και MarketGoo, με αναφορές κατάστασης. Οι προγραμματισμένες αναφορές συντήρησης μπορούν να προβληθούν στη σελίδα Κατάσταση συστήματος με παρελθόντα περιστατικά που περιλαμβάνονται επίσης να ενημερώνουν τους πελάτες τους για σημαντικά γεγονότα του παρελθόντος που έχουν συμβεί με τις λειτουργίες τους.

Η Γνωσιακή Βάση Αυτοβοήθειας, ή το Κέντρο Βοήθειας, όπως την αποκαλεί η εταιρεία, είναι σχεδόν προφανές. Περιέχει οδηγούς για το πώς να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε τα πακέτα που χρησιμοποιείτε. Η υποστήριξη μέσω email, το τηλέφωνο και η διαδικτυακή ζωντανή συνομιλία, είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο για να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες υποστήριξης της πελατειακής τους βάσης.

Όσον αφορά τις κριτικές πελατών, το One.com συγκέντρωσε μικτά συναισθήματα. Ορισμένες κριτικές πελατών δήλωσαν ότι το σύστημα υποστήριξης πελατών τους ανταποκρίθηκε γρήγορα σε ερωτήσεις. Στην πραγματικότητα βίωσαν εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών από την εταιρεία.

Ωστόσο, άλλες κριτικές δήλωσαν ότι το One.com έχει μια κακή ομάδα υποστήριξης που δεν μπορεί να απαντήσει σε απλές και περίπλοκες ερωτήσεις. Παρόλο που, ήταν γρήγορο να πάρει έναν αντιπρόσωπο, οι περισσότεροι από αυτούς δεν έλυσαν τα προβλήματα του πελάτη. Στο τέλος, οι περισσότεροι πελάτες έπρεπε να μετακινηθούν από το One.com σε άλλο πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Πλεονεκτήματα

Όταν πρόκειται να εγγραφείτε στο One.com, υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα. Αυτά περιλαμβάνονται παρακάτω:

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Με το πακέτο Hosting Starter, έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εξυπηρετήσετε απεριόριστο αριθμό επισκεψιμότητας. Δεν θα χρεωθείτε για έναν περισσότερο από το συνηθισμένο αριθμό θεατών ιστότοπων.

Απεριόριστοι λογαριασμοί email

Ακόμη και το φθηνότερο πακέτο συνοδεύεται από απεριόριστους λογαριασμούς email. Δεν χρειάζεται να διαθέσετε περισσότερα χρήματα μόνο για να αποκτήσετε άλλη υπηρεσία φιλοξενίας email. Κάθε άτομο που σχετίζεται με τον ιστότοπό σας (ή την επιχείρησή σας) που χρειάζεται μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα έχει τον δικό του λογαριασμό.

Δωρεάν πιστοποιητικό SSL

Το πιστοποιητικό SSL σας δίνεται δωρεάν. Αυτό σας επιτρέπει να κρυπτογραφείτε ευαίσθητες πληροφορίες καθώς μεταδίδονται κατά μήκος διαφόρων διακομιστών στον τελικό προορισμό τους. Αυτό σημαίνει επίσης ότι έχετε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό όσον αφορά την κατάταξη των μηχανών αναζήτησης. Όπως ίσως ή όχι, οι μηχανές αναζήτησης όπως το Google ευνοούν ασφαλείς ιστότοπους (HTTPS) έναντι μη ασφαλών (HTTP).

Μειονεκτήματα

Υπάρχουν διάφορα μειονεκτήματα κατά την εγγραφή στο One.com. Παρακάτω είναι μερικά από αυτά:

Χωρίς εγγύηση χρόνου λειτουργίας

Η απόδοση του ιστότοπού σας δεν είναι εγγυημένη. Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας δηλώνουν εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,95% έως 99,99%. Μερικοί δίνουν ακόμη και εγγύηση 100%. Ωστόσο, με το One.com, αυτή η εγγύηση λειτουργίας δεν είναι διαθέσιμη.

Οι πελάτες έχουν διαμαρτυρηθεί για τη διακοπή λειτουργίας του ιστότοπού τους. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι υποστήριξης της εταιρείας δήλωσαν ότι η απόδοση και ο χρόνος λειτουργίας δεν ήταν εγγυημένα στα πακέτα τους, επομένως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για τον ιστότοπο.

Ουάου! Αυτό είναι μια σοβαρή ανησυχία εάν έχετε έναν ιστότοπο που πρέπει να είναι συνδεδεμένος συνεχώς για να συγκεντρώσετε πολλούς πελάτες και πωλήσεις. Δεν θα θέλατε να διακοπεί ο ιστότοπός σας. Και αν πράγματι το έκανε, θα θέλατε μια ομάδα υποστήριξης να είναι στο πλευρό σας. Είναι σαφές ότι το One.com στερείται απόδοσης και αξιοπιστίας φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Περιορισμένη αποθήκευση

Το Hosting Starter Plan σας δίνει μόνο χώρο δίσκου αξίας 25 GB. Αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό αν θέλετε έναν ιστότοπο γεμάτο με εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας. Ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας παρέχουν απεριόριστο χώρο στο δίσκο και σαφώς το One.com βρίσκεται στο χαμένο σημείο αυτού.

Μικτές κριτικές σχετικά με την υποστήριξη πελατών

Ορισμένες κριτικές ήταν θετικές. Αν και μερικά ήταν αρνητικά. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι αρνητικές κριτικές ανέφεραν ακόμη και ότι οι εκπρόσωποι υποστήριξης πελατών επανέλαβαν ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση για το χρόνο λειτουργίας και την απόδοση. Αυτό δείχνει ότι δεν νοιάζονται ή δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εάν η απόδοση των ιστότοπων μειωθεί.

Μια καλή εξυπηρέτηση πελατών είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για την επιλογή ενός παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων. Το One.com έχει μικτές κριτικές και δεν μπορείτε να στοιχηματίσετε σε κάτι που δεν θα είναι συνεπές. Θα θέλατε έναν ασυνεπή ιστότοπο που ανεβαίνει και κατεβαίνει σε τυχαίες ώρες; Φυσικά και όχι.

Χωρίς δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας & Επαναφορά λειτουργιών

Το φθηνότερο πακέτο δεν διαθέτει δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς. Εάν κάτι πάει στραβά με τον ιστότοπό σας και δεν μπορείτε να το διορθώσετε, δεν έχετε αντίγραφο ασφαλείας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας σε μια χρονική στιγμή που λειτουργούσε. Μπά. Κρίμα. Θα ξεκινήσετε από το μηδέν σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Και δεν θα το θέλατε αυτό.

συμπέρασμα

Το One.com είναι σίγουρα μια εταιρεία φιλοξενίας που πρέπει να αποφύγετε. Δεν έχουν εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας ή απόδοσης και έχουν μικτά συναισθήματα υποστήριξης πελατών. Αυτά είναι βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεστε σε μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων και σαφώς το One.com τους λείπει.

Ένα μεγάλο λίπος από εμάς, αντί να επισκεφθείτε το SiteGround!

ΠερίληψηΑναγνώστης Μάθιου Ρότζερς Ημερομηνία αναθεώρησης 2018-08-20Αναθεώρηση στοιχείου One.com Αξιολόγηση συγγραφέα 21ος1οςγκρίγκρίγκρίΌνομα προϊόντος One.com Τιμή
0 GBP

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector