Καλύτερη φιλοξενία διακομιστών Minecraft

Οι πρώτες νότες του θέματος Minecraft θα ξεπλύνουν τα κύματα της νοσταλγίας από τους έμπειρους παίκτες, ενώ θα το χτίσουν μέσα σε αυτούς που έχουν σκοντάψει σε έναν κόσμο για πρώτη φορά. Είναι η ήρεμη υπενθύμιση μιας νέας αρχής που εμπνέει τους παίκτες του Minecraft να εισβάλουν στο φρούριο για να πολεμήσουν τον δράκο er️.


Οι περισσότεροι παίκτες του Minecraft συμφωνούν ότι το παιχνίδι παίζεται καλύτερα με ένα γκρουπ και όχι μόνο. Ευτυχώς, υπάρχουν διακομιστές που επιτρέπουν στους παίκτες να ενώσουν τις δυνάμεις τους καθώς αναζητούν τις βαθύτερες χαράδρες, αναρωτιέται αν η Herobrine είναι μια πραγματική οντότητα που θα συναντήσουν μια μέρα.

Η αλήθεια είναι ότι, σε αντίθεση με τους endermen, οι διακομιστές δεν δημιουργούνται όλοι ίσοι και μπορεί να είναι απογοητευτικό να συγκρίνεις τις προδιαγραφές για να βρεις την καλύτερη επιλογή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε κάνει τη βασική δουλειά για εσάς και συνδυάσαμε τους κορυφαίους διακομιστές σε αυτήν την εύκολη λίστα. Συγκεντρώστε τους φίλους σας και ξεκινήστε μια νέα περιπέτεια μαζί σε έναν από τους κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές διακομιστών Minecraft.

Minecraft Hosting Company Συνολική βαθμολογία Τιμή / μήνα. Διακομιστές παγκοσμίως Παγκόσμιος ιστότοπος RAM
Λογότυπο Hostinger 8,95 USD 2 GB
scalacube 5 $ USD 768MB
λογότυπο φιλοξενίας κορυφής 5,99 $ USD 1 GB

Μερικοί από τους ιστότοπους στους οποίους έχουμε εμφανιστεί:

Επιλεγμένα σε ιστότοπους

Καλύτερη φιλοξενία διακομιστών Minecraft – Κριτικές 2020

Εδώ είναι οι 9 καλύτερες κριτικές φιλοξενίας διακομιστή Minecraft:

1. Hostinger

Λογότυπο Hostinger

Τιμή: 8,95 $ / μήνα
ΕΜΒΟΛΟ: 2 GB
Πλήρης πρόσβαση ρίζας: Ναί

Το Hostinger είναι ένας εύχρηστος, ασφαλής ιστότοπος φιλοξενίας. Με άμεση ρύθμιση και πρόσβαση με εικονικό ιδιωτικό διακομιστή (VPS) με ένα κλικ, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να εκτελέσετε τον διακομιστή σας μόλις εγγραφείτε και πληρώσετε για τον λογαριασμό.

Αυτός ο κεντρικός υπολογιστής χρησιμοποιεί τον πίνακα ελέγχου της Multicraft, ο οποίος σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του διακομιστή με μερικά κλικ και να κάνετε επαναφορά σε δευτερόλεπτα. Οι αλλαγές στον κωδικό πρόσβασης είναι απλές και μπορείτε να εγκαταστήσετε πακέτα mod και plugins απευθείας από τον πίνακα ελέγχου.

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Hostinger θα είναι μαζί σας από την αρχή και ο ιστότοπος της Hostinger προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη ρύθμιση. Αν δεν έχετε δημιουργήσει ποτέ διακομιστή ή δεν θέλετε βοήθεια, θα σας καθοδηγήσουν σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Μπορείτε επίσης να μετακινήσετε τον διακομιστή μεταξύ των πέντε παγκόσμιων τοποθεσιών του Hostinger για τον χαμηλότερο δυνατό χρόνο καθυστέρησης.

Μπορείτε να επιλέξετε από πέντε επίπεδα διακομιστή, από τον Alex (το καλύτερο αν είστε νέοι με λιγότερους από 70 παίκτες για να φιλοξενήσετε) έως το Enderman (μεγαλύτερο εύρος ζώνης για απεριόριστους παίκτες). Καθώς αυξάνεται η εμπειρία φιλοξενίας και κερδίζετε νέους παίκτες, θα μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση απευθείας από τον πίνακα ελέγχου πελατών. Το Hostinger σας δίνει αρκετό χώρο για να χτίσετε τους κόσμους σας στο Minecraft και δεν θα χάσετε δεδομένα ή τις ρυθμίσεις σας κατά την αναβάθμιση.

hostinger minecraft vid

Ένα άλλο πράγμα που ξεχωρίζει την Hostinger είναι η πολιτική επιστροφής χρημάτων. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, ειδοποιήστε την Hostinger εντός 30 ημερών από την αγορά και θα λάβετε τα χρήματά σας πίσω. Εάν το πρόγραμμά σας περιελάμβανε ένα δωρεάν όνομα τομέα, μπορείτε να διατηρήσετε το όνομα τομέα και η Hostinger θα αφαιρούσε την τιμή καταλόγου του ονόματος τομέα από την επιστροφή χρημάτων.

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Άμεση ρύθμιση
 • Προστασία DDoS
 • Δωρεάν MySQL
 • Πάνελ πολλαπλών τεχνών
 • Εφαρμογή για κινητό
 • Ομάδα ανάπτυξης πλήρους απασχόλησης
 • Συμβατό με PCI-DDS
 • Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας εκτός ιστότοπου
 • Υλικό διπλού CPU

2. ScalaCube

Λογότυπο ScalaCube

Τιμή: 5 $ / μήνα (μετά από 2,50 $ για τον πρώτο μήνα)
ΕΜΒΟΛΟ: 768MB
Πλήρης πρόσβαση ρίζας: Ναί

Το ScalaCube είναι μια τοποθεσία φιλοξενίας Minecraft Pocket Edition. Το Minecraft PE είναι η κινητή έκδοση του Minecraft, αν και είναι τώρα διαθέσιμη σε πλατφόρμες χωρίς κινητά, καθώς και μέσω του κινητήρα Bedrock. Αυτές οι εκδόσεις είναι γνωστές ως εκδόσεις Bedrock.

Η ρύθμιση είναι άμεση με πρόσβαση με ένα κλικ. Μόλις αγοράσετε έναν διακομιστή, μπορείτε να κάνετε κλικ στον πίνακα ελέγχου για να επιλέξετε είτε PocketMine είτε Nukkit για να εκτελέσετε τον διακομιστή. Ο πίνακας ελέγχου του ScalaCube σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε απεριόριστους διακομιστές παιχνιδιών με σχέδια από 10 έως 600 κουλοχέρηδες (ανάλογα με τις λειτουργίες και τα πρόσθετα που έχετε εγκαταστήσει) σε έναν διακομιστή VPS.

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών τους προσφέρει οδηγίες και βίντεο εκμάθησης. Για προσωπική βοήθεια, μπορείτε να ανοίξετε μια ζωντανή συνομιλία οποιαδήποτε στιγμή, μέρα ή νύχτα. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε ένα εισιτήριο απευθείας από τον πίνακα ελέγχου σας. Το ScalaCube διαθέτει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από το οποίο μπορούν να επαναφέρουν αν χρειαστεί.

Ο πίνακας ελέγχου του ScalaCube διαθέτει προσαρμοσμένους διακομιστές πλαστογράφησης που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας εκκινητή Minecraft. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τη λίστα διακομιστών και τη λίστα των mods για κάθε διακομιστή. Ο εκκινητής σας μπορεί να συνδέσει παίκτες με τον διακομιστή σας κατεβάζοντας όλα τα αρχεία τους για ομαλή μετάβαση.

Υπάρχουν εννέα σχέδια που προσφέρουν διακομιστές με μνήμη RAM από 768MB έως 32GB. Καθώς αυξάνεται η εμπειρία φιλοξενίας και κερδίζετε νέους παίκτες, μπορείτε να συνεργαστείτε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της ScalaCube για να προσδιορίσετε εάν πρέπει να κάνετε αναβάθμιση και το σωστό επίπεδο για τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες φιλοξενίας σας. Το ScalaCube διαθέτει διακομιστές με εξαιρετικά χαμηλό λανθάνοντα χρόνο σε τέσσερις παγκόσμιες τοποθεσίες.

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Άμεση ρύθμιση
 • Προστασία DDoS
 • Δωρεάν MySQL
 • Πολλοί διακομιστές
 • Υποστήριξη BungeeCord
 • Απεριόριστα κουλοχέρηδες
 • Υποστήριξη Plugin / Mod / Mod
 • Εφεδρικό σύστημα
 • Προσαρμοσμένο PHAR / JAR
 • Προσαρμοσμένη εκκίνηση
 • Ιστοσελίδα και φόρουμ
 • Δωρεάν τομέας

3. Apex Hosting

Λογότυπο Apex Hosting

Τιμή: 5,99 $ / μήνα (μετά από 4,49 $ για τον πρώτο μήνα)
ΕΜΒΟΛΟ: 1 GB
Πλήρης πρόσβαση ρίζας: Ναί

Το Apex Hosting είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει ασφαλείς διακομιστές για τη φιλοξενία κόσμων Minecraft. Μόλις επιλέξετε και αγοράσετε το πρόγραμμα διακομιστή σας, θα ξεκινήσετε να λειτουργεί εντός πέντε λεπτών. Η Apex Hosting χρησιμοποιεί τον πίνακα ελέγχου της Multicraft, τον οποίο έχουν τροποποιήσει για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τη διαχείριση αρχείων, την επεξεργασία διαμορφώσεων, την αλλαγή εκδόσεων διακομιστή και πολλά άλλα.

Το εύχρηστο προσαρμοσμένο πλαίσιο τους διευκολύνει την προσαρμογή του διακομιστή Minecraft, ακόμη και αν δεν έχετε φιλοξενήσει ποτέ ξανά. Εάν η έκδοση διακομιστή που επιλέγετε δεν προσφέρει τις λειτουργίες και τις προσθήκες που θέλετε, ο πίνακας ελέγχου περιλαμβάνει έναν διαχειριστή προσθηκών, ώστε να μπορείτε να τα εγκαταστήσετε εύκολα.

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Apex Hosting είναι μια από τις πιο έμπειρες διαθέσιμες ομάδες Minecraft. Με περισσότερους από 100.000 πελάτες, η Apex Hosting μπορεί να σας βοηθήσει με όλα όσα χρειάζεστε για να εκτελέσετε έναν επιτυχημένο διακομιστή Minecraft. Ο ιστότοπος Apex Hosting προσφέρει μαθήματα και 24ωρη ζωντανή συνομιλία με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Ο διακομιστής σας μπορεί να μετακινηθεί μεταξύ των 15 παγκόσμιων τοποθεσιών της Apex Hosting (σύντομα θα είναι 16) για τη χαμηλότερη δυνατή καθυστέρηση.

Υπάρχουν 13 σχέδια φιλοξενίας από 1 GB έως 16 GB που συνοδεύονται από απεριόριστες υποδοχές αναπαραγωγής και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση (ή υποβάθμιση) όταν χρειάζεται. Υπάρχουν σχέδια για οικοδεσπότες όλων των επιπέδων. Τα δεδομένα σας είναι επίσης ασφαλή, επειδή η Apex Hosting δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των διακομιστών σε αυτοματοποιημένο πρόγραμμα και διαθέτει προηγμένη προστασία DDoS.

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Διακομιστές Java και Bedrock
 • Προστασία DDoS
 • 24/7 συνομιλία και υποστήριξη εισιτηρίων
 • Όλη η υποστήριξη mod και plugin
 • Πάνω από 200 προγράμματα εγκατάστασης πακέτου 1 κλικ
 • Εξαιρετικό υλικό και χαμηλή καθυστέρηση
 • Πλήρης πρόσβαση στη βάση δεδομένων FTP και MySQL
 • Μικρά παιχνίδια Premade
 • 9% χρόνος λειτουργίας
 • Άμεση ρύθμιση
 • Δωρεάν υποτομέας
 • Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας

4. BisectHosting

λογότυπο bisecthosting

Τιμή: 7,99 $ / μήνα (Java) 2,99 $ / μήνα (Βάση)
ΕΜΒΟΛΟ: 1.024MB
Πλήρης πρόσβαση ρίζας: Ναί

Μπορείτε να φιλοξενήσετε είτε Java (την αρχική έκδοση) είτε Bedrock (η έκδοση για κινητά) με άμεση εγκατάσταση στο BisectHosting. Μόλις λάβουν την πληρωμή, ο διακομιστής σας θα είναι έτοιμος. Η BisectHosting χρησιμοποιεί τον πίνακα ελέγχου της Multicraft, τον οποίο έχουν τροποποιήσει για να ταιριάζει στις ανάγκες των πελατών τους. Η εναλλαγή μεταξύ πακέτων mod και plugins έχει απλοποιηθεί μέσω του πίνακα ελέγχου Multicraft.

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της BisectHosting θα είναι μαζί σας από την αρχή. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να σας διδάξει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη φιλοξενία, τα βύσματα, τα mods και πολλά άλλα. Διατίθενται 24 ώρες το 24ωρο μέσω συνομιλίας ή εισιτηρίου. Το BisectHosting παρακολουθεί συνεχώς τους διακομιστές του για να διασφαλίσει ότι κάθε διακομιστής είναι σε θέση να υποστηρίζει τον κόσμο του Minecraft. Υπάρχουν 15 τοποθεσίες διακομιστών σε όλο τον κόσμο, με οκτώ αποκλειστικά για προγράμματα Premium.

Τα προγράμματα προϋπολογισμού και premium είναι διαθέσιμα και μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση ή υποβάθμιση μεταξύ τους χωρίς να χάσετε τα αρχεία ή τις ρυθμίσεις σας. Από πακέτα χωρίς modded έως όλες τις καμπάνες και σφυρίχτρες, υπάρχει ένα σχέδιο για κάθε τύπο παίκτη.

Τα σχέδια προϋπολογισμού ξεκινούν από 1 GB για 12 παίκτες σε 32 GB για πάνω από 160 παίκτες. Premium πακέτα, τα οποία προσφέρουν απεριόριστα κουλοχέρηδες, από 1GB για 20 παίκτες (απεριόριστα κουλοχέρηδες) έως 32 GB για πάνω από 160 παίκτες.

Τα προνομιακά προγράμματα περιλαμβάνουν εγκατάσταση πακέτου mod, αλλά σε πρόγραμμα προϋπολογισμού, μπορείτε επίσης να πληρώσετε μια μικρή χρέωση για να κάνετε το BisectHosting να κάνει την εγκατάσταση εάν δεν είστε σίγουροι για την εγκατάσταση του εαυτού σας. Τα αντίγραφα ασφαλείας διακομιστή είναι μια δυνατότητα τόσο των προγραμμάτων Premium όσο και του προϋπολογισμού. Το πρόγραμμα Premium περιλαμβάνει δωρεάν ανάκτηση αντιγράφων ασφαλείας, αλλά τα προγράμματα προϋπολογισμού χρεώνουν μια μικρή χρέωση για ανάκτηση αντιγράφων ασφαλείας.

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Άμεση ρύθμιση
 • Πλήρης πρόσβαση FTP
 • Δωρεάν MySQL
 • Απεριόριστος χώρος SSD
 • Δωρεάν προστασία DDOS
 • 24/7 υποστήριξη
 • Προσαρμοσμένη υποστήριξη JAR
 • Πίνακας ελέγχου πολλαπλών τεχνών
 • Δωρεάν υποτομέας

5. MCProHosting

λογότυπο mcprohosting

Τιμή: 7,99 $ / μήνα (Java) 1,49 $ / μήνα (Bedrock)
ΕΜΒΟΛΟ: 1 GB
Πλήρης πρόσβαση ρίζας: Ναί

Το MCProHosting μπορεί να φιλοξενήσει είτε Java (την αρχική έκδοση) είτε Bedrock (την έκδοση για κινητά) με ρύθμιση σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Αυτός ο κεντρικός υπολογιστής χρησιμοποιεί έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου Multicraft που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον διακομιστή τους από ένα πρόγραμμα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης της κονσόλας, της εγκατάστασης διαφορετικών τύπων διακομιστή και της μεταφόρτωσης ή τροποποίησης αρχείων. Το MCProHosting είναι τώρα το beta-testing OneControlCenter.

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμη μέσω ζωντανής συνομιλίας (9 π.μ. έως 1 π.μ. ET) ή υποβάλλοντας ένα εισιτήριο. Εκτός από την αφοσιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε οτιδήποτε σχετίζεται με τον διακομιστή στον ιστότοπο MCProHosting.

Θα σας βοηθήσουν με τα πάντα, από τη ρύθμιση έως την εγκατάσταση mod pack και plugin έως την αναβάθμιση, την υποβάθμιση και τη μετεγκατάσταση του διακομιστή σας. Το MCProHosting δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των διακομιστών του καθημερινά, αποθηκεύοντας τα αντίγραφα ασφαλείας χωρίς επιπλέον χρέωση. Η πρόσβαση ανάκτησης είναι επίσης δωρεάν.

Το MCProHosting έχει σχεδόν 20 τοποθεσίες διακομιστών παγκοσμίως, με χαμηλό λανθάνοντα χρόνο και σχεδόν χωρίς διακοπή λειτουργίας. Οι κεντρικοί υπολογιστές της Java διαθέτουν μια σειρά επιλογών προγράμματος, από τον Steve (1 GB RAM για έως 20 παίκτες) έως το Herobrine (απεριόριστο). Τα σχέδια της Bedrock κυμαίνονται από Phantom (256MB RAM για έως 10 παίκτες) έως Llama (3GB RAM για απεριόριστες συσκευές αναπαραγωγής). Η ομάδα MCProHosting θα σας βοηθήσει επίσης να προσαρμόσετε τον διακομιστή σας με προγράμματα ρύθμισης πακέτων mod και plugin (Server Management Packs) που είναι διαθέσιμα ως πρόσθετο σε οποιοδήποτε πρόγραμμα.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το MCProHosting, θα σας δώσουν πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός επτά ημερών από την αγορά, εκτός εάν έχετε παραγγείλει έναν αποκλειστικό διακομιστή, ο οποίος έχει 30% χρέωση επανεκκίνησης. Οι μειωμένες χρεώσεις υπηρεσιών δεν επιστρέφονται.

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • 24/7 υποστήριξη
 • Επιμελημένη υπηρεσία
 • Υποστήριξη Plugin / Mod
 • Εταιρικό υλικό
 • Παγκόσμιες τοποθεσίες
 • Πλήρης πρόσβαση σε αρχεία
 • Άμεση ρύθμιση
 • Δωρεάν πρόσβαση σε αρχείο Ιστού / FTP
 • Προστασία DDoS
 • Δωρεάν MySQL
 • Προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου
 • Άμεση ακύρωση
 • Απεριόριστη μνήμη RAM
 • Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος
 • 99,99% SLA χρόνου λειτουργίας

6. Φιλοξενία MelonCube

Φιλοξενία Meloncube

Τιμή: 3 $ / μήνα
ΕΜΒΟΛΟ: 1.024MB
Πλήρης πρόσβαση ρίζας: Ναί

Το MelonCube Hosting διαθέτει άμεση ρύθμιση και χωρίς διακοπή λειτουργίας. Μόλις λάβουν την πληρωμή σας, ο διακομιστής σας (ή cube, στο MelonCube Hosting lingo) θα είναι έτοιμος και διαθέσιμος. Η MelonCube Hosting χρησιμοποιεί τον πίνακα ελέγχου Multicraft 2.0 για μέγιστη ασφάλεια, η οποία περιλαμβάνει εύκολη αναβάθμιση και υποβάθμιση.

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών τους είναι διαθέσιμη μέσω ζωντανής συνομιλίας, διαδικτυακά και υποβάλλοντας εισιτήριο. Ο ιστότοπος διαθέτει οδηγούς για οδηγίες και αντιμετώπιση προβλημάτων, τεχνική υποστήριξη και ακόμη και υποστήριξη πριν από τις πωλήσεις. Η MelonCube Hosting δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των διακομιστών της σε ένα αυτοματοποιημένο πρόγραμμα, αλλά μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τα δικά σας αντίγραφα ασφαλείας από τον πίνακα ελέγχου Multicraft 2.0. Μπορείτε να αγοράσετε καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας ως πρόσθετο.

Η MelonCube Hosting έχει τοποθεσίες διακομιστή στις Η.Π.Α., τον Καναδά και τη Γαλλία. Τα σχέδια διακομιστών κυμαίνονται από Zombie (1 GB RAM με απεριόριστες υποδοχές και χώρο αποθήκευσης) έως MC-48 (48 GB RAM για απεριόριστες υποδοχές και χώρο αποθήκευσης). Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν τις ίδιες δυνατότητες και υπηρεσίες, όπως εμπειρία χωρίς καθυστέρηση, εγκατάσταση με ένα κλικ, επανεκκίνηση μετά τη διακοπή λειτουργίας και άλλα.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη φιλοξενία διακομιστή MelonCube Hosting Minecraft, θα σας δώσουν πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός τριών ημερών από την αγορά. Εάν ζητήσετε επιστροφή χρημάτων μετά τις τρεις πρώτες ημέρες, η MelonCube έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή χρημάτων. Οι αποκλειστικοί διακομιστές, οι υπηρεσίες VPS, τα πρόσθετα και οι τομείς δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων.

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Προστασία 480Gbps DDoS
 • Απεριόριστα κουλοχέρηδες
 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης SSD
 • Άμεση ρύθμιση
 • Multicraft 2.0
 • Σύνδεση 1Gbps
 • Πλήρης πρόσβαση FTP
 • Εταιρικό υλικό
 • Προγραμματισμένες εργασίες
 • 24/7, 365 φιλοξενία
 • Επανεκκινήστε σε σφάλμα
 • Υποστήριξη S. και ΕΕ
 • Τοποθεσίες Σ. Και ΕΕ
 • Δωρεάν βάση δεδομένων MySQL
 • 1-Κάντε κλικ στο πρόγραμμα εγκατάστασης plugin
 • Πλήρως επεκτάσιμο
 • Πακέτα Bukkit, Spigot και Mod
 • Προσαρμοσμένη λειτουργία βάζου
 • Καθημερινά απομακρυσμένα αντίγραφα ασφαλείας
 • Υποστήριξη Java 8
 • Υποστήριξη πολλαπλών χρηστών

7. Διακομιστής διακομιστή

λογότυπο διακομιστή διακομιστή

Τιμή: 7,58 $ / μήνα
ΕΜΒΟΛΟ: 1,536MB
Πλήρης πρόσβαση ρίζας: Ναί

Το ServerMiner προσφέρει άμεση ρύθμιση, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε τη φιλοξενία μόλις πληρώσετε για το σχέδιό σας. Χρησιμοποιούν τον πίνακα ελέγχου SMPicnic, ο οποίος διαθέτει πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ, πρόγραμμα εγκατάστασης έκδοσης με ένα κλικ, παγκόσμιο χάρτη, γραφική παράσταση προγράμματος αναπαραγωγής και πολλά άλλα.

Η φιλοξενία του διακομιστή Minecraft με το ServerMiner, σας επιτρέπει να ανεβάσετε και να δημιουργήσετε όσους κόσμους θέλετε. Υπάρχουν πάνω από 50.000 mods και plugins με ένα κλικ και μπορείτε επίσης να ανεβάσετε άλλα mods και plugins. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ mods ανά πάσα στιγμή χωρίς να χρειάζεται να διαγράψετε τους κόσμους σας, ώστε να μπορείτε να έχετε ένα διαφορετικό πακέτο mod για κάθε κόσμο που παίζετε.

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών διαθέτει μια σειρά από σεμινάρια στον ιστότοπο του ServerMiner και αν δεν βρείτε την απάντησή σας εκεί, μπορείτε να υποβάλετε ένα εισιτήριο. Η ανάκτηση ενός χαμένου κόσμου εντός επτά ημερών γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε τον διακομιστή σας με ένα κλικ ενός κουμπιού, αλλά η υποβάθμιση απαιτεί έναν ειδικό εξυπηρέτησης πελατών του ServerMiner, όπως και η μετεγκατάσταση του διακομιστή σας και η ακύρωση της υπηρεσίας σας.

Το ServerMiner διαθέτει διακομιστές σε οκτώ τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουν πακέτα από το Stone (1,5 GB RAM για έως και 15 παίκτες) έως το Bedrock (10 GB RAM για έως και 100 παίκτες). Υπάρχουν πρόσθετα πακέτα, όπως βοήθεια plugin και mod pack, διαθέσιμα με επιπλέον χρέωση. Ο χώρος αποθήκευσης πραγματοποιείται ανά διακομιστή (δεν περιλαμβάνεται ως δυνατότητα πακέτου) και περιορίζεται στα 50 GB.

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Άμεση ρύθμιση
 • Προστασία DDoS
 • Δωρεάν MySQL
 • Πρόγραμμα εγκατάστασης έκδοσης με ένα κλικ
 • Πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ
 • Απεριόριστο παγκόσμιο μέγεθος
 • Παρακολούθηση παίκτη
 • Ελεγκτής SMPicnic
 • 50 GB αποθήκευσης

8. BeastNode

λογότυπο beastnode

Τιμή: 2,99 $ / μήνα
ΕΜΒΟΛΟ: 1 GB
Πλήρης πρόσβαση ρίζας: Ναί

Το BeastNode προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας προϋπολογισμού και Premium με άμεση ρύθμιση και για τα δύο. Μόλις ληφθεί η πληρωμή σας, ο διακομιστής σας θα είναι έτοιμος. Το BeastNode χρησιμοποιεί τον πίνακα ελέγχου της Multicraft και έχει σχεδόν 100% χρόνο λειτουργίας με χαμηλή καθυστέρηση. Οι premium χρήστες έχουν εγγυημένο χώρο στο δίσκο, χάρη στο σύστημα που βασίζεται στην κατανομή του BeastNode.

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω συνομιλίας ή εισιτηρίου. Ο ιστότοπος BeastNode διαθέτει φόρουμ για εξερεύνηση των χρηστών, εύκολους οδηγούς και άρθρα που καλύπτουν σχεδόν τα πάντα. Οι οδηγίες τους για την επιλογή ενός διακομιστή θα σας βοηθήσουν να λάβετε το σχέδιο που χρειάζεστε την πρώτη φορά, αλλά μπορείτε να αναβαθμίσετε ή να υποβαθμίσετε τον διακομιστή σας, όπως απαιτείται, με το πάτημα ενός κουμπιού. Η βάση γνώσεων του BeastNode είναι μια εξαιρετική αρχή για νέους παίκτες και οικοδεσπότες.

Υπάρχουν σχέδια προϋπολογισμού και premium και μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση ή υποβάθμιση μεταξύ τους χωρίς απώλεια αρχείων ή ρυθμίσεων. Τα σχέδια προϋπολογισμού κυμαίνονται από Dirt (1GB για έως και 15 παίκτες) έως Budget 12GB (12 GB για πάνω από 100 παίκτες). Τα πακέτα Premium κυμαίνονται από Spider (1 GB για έως 20 παίκτες και απεριόριστες κουλοχέρηδες) έως Premium 12 GB (12 GB για έως 160 παίκτες και απεριόριστες κουλοχέρηδες). Έχουν τρεις τοποθεσίες διακομιστών σε όλο τον κόσμο.

Το BeastNode δεν διαθέτει αυτοματοποιημένα ή εγγυημένα αντίγραφα ασφαλείας. Πρέπει να διαχειριστείτε τα δικά σας αντίγραφα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της λήψης του αρχείου σε υπολογιστή για δευτερεύον αντίγραφο ασφαλείας. Κάθε διακομιστής μπορεί να διαθέτει τρία αντίγραφα ασφαλείας, επομένως είναι απαραίτητη η λήψη παλαιότερων αντιγράφων ασφαλείας. Μετά τα τρία πρώτα αντίγραφα ασφαλείας, τα επόμενα αντίγραφα ασφαλείας θα αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα αρχεία.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη φιλοξενία διακομιστή BeastNode Minecraft και έχουν περάσει πέντε ημέρες ή λιγότερο από την αγορά σας, θα σας δώσουν πλήρη επιστροφή χρημάτων. Τα ονόματα τομέα δεν επιστρέφονται.

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Πλήρεις σκληροί δίσκοι SSD για παιχνίδια χωρίς καθυστέρηση
 • Απεριόριστα κουλοχέρηδες
 • Υποστήριξη Mod (Tekkit, Feed the Beast, ATLauncher και άλλα)
 • Υποστήριξη προσθηκών (CraftBukkit, Spigot κ.λπ.)
 • Εταιρικό υλικό
 • Επεξεργαστές Intel Xeon
 • Θύρα δικτύου 1Gbit για χαμηλά pings
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Προστασία υλικού DDoS
 • Δωρεάν υποτομέας
 • Δωρεάν βάση δεδομένων MySQL
 • Πίνακας παιχνιδιών πολλαπλών τεχνών
 • Περιλαμβάνεται πλήρης πρόσβαση FTP
 • Τυπικός χώρος δίσκου SSD 5 GB
 • Προτείνονται προγράμματα 4GB + για πακέτα mod

9. Shockbyte

λογότυπο shockbyte

Τιμή: 2,50 $ / μήνα
ΕΜΒΟΛΟ: 1 GB
Πλήρης πρόσβαση ρίζας: Ναί

Το Shockbyte προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας Java ή Bedrock με άμεση ρύθμιση και για τα δύο. Μόλις λάβουν την πληρωμή, ο διακομιστής σας θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Το Shockbyte χρησιμοποιεί τον πίνακα ελέγχου της Multicraft και έχει 100% χρόνο λειτουργίας με χαμηλή καθυστέρηση.

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω συνομιλίας. Ο ιστότοπος Shockbyte διαθέτει επίσης μαθήματα και μπορείτε να υποβάλετε ερωτήσεις μέσω εισιτηρίων μέσω του KnowledgeBase. Υπάρχει ακόμη και ένα σύννεφο ετικετών που σας βοηθά να βρείτε την ακριβή λέξη για αυτό που χρειάζεστε. Εάν χρειάζεστε βοήθεια αμέσως, το Shockbyte προσφέρει ένα πρόσθετο “Fast-Track” που σας επιτρέπει να κλιμακώσετε το εισιτήριό σας με χρέωση 3 $.

Το Shockbyte έχει μια ποικιλία σχεδίων που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε οικοδεσπότη. Τα σχέδια κυμαίνονται από Dirt (1 GB RAM για έως 20 κουλοχέρηδες) έως Titan (12 GB RAM για απεριόριστες υποδοχές). Προσφέρουν επίσης προσαρμοσμένα σχέδια. Όλα τα σχέδια του Shockbyte μπορούν να αναβαθμιστούν ή να υποβαθμιστούν, όπως απαιτείται, κάνοντας κλικ σε μερικά κουμπιά. Υπάρχουν τέσσερις τοποθεσίες διακομιστών σε όλο τον κόσμο και η καθεμία έχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για τον διακομιστή Minecraft.

Αναμένεται να εκτελέσετε τα δικά σας αντίγραφα ασφαλείας διακομιστή, συμπεριλαμβανομένης της λήψης του αρχείου σε υπολογιστή για δευτερεύον αντίγραφο ασφαλείας. Το Shockbyte διαθέτει σεμινάρια για την αυτοματοποίηση των αντιγράφων ασφαλείας και τη μη αυτόματη εκτέλεση τους, καθώς και για την επαναφορά τους. Κάθε διακομιστής μπορεί να διατηρήσει έως και πέντε αντίγραφα ασφαλείας όχι περισσότερο από 25 GB σε συνδυασμό, επομένως είναι απαραίτητη η λήψη παλαιότερων αντιγράφων ασφαλείας.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το Shockbyte, θα σας δώσουν πλήρη επιστροφή χρημάτων, αλλά πρέπει να τους ενημερώσετε εντός 24 ωρών από την αγορά σας.

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Υποστήριξη BungeeCord
 • MCPC και MCPE συμβατά
 • Εναλλαγή έκδοσης Java
 • 100% χρόνος λειτουργίας
 • Πλήρης πρόσβαση FTP
 • Όλα τα πακέτα Mod
 • Προσαρμοσμένη υποστήριξη JAR
 • Τοποθεσίες NA και ΕΕ
 • Θύρα 1Gbps
 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης SSD
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Υποστήριξη στιγμιότυπου
 • Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας

Πώς να βρείτε την καλύτερη φιλοξενία Minecraft

minecraft κόσμο

Το πρώτο βήμα για την εύρεση του σωστού ιστότοπου φιλοξενίας διακομιστών Minecraft για τους κόσμους του Minecraft είναι να καταλάβετε τι θέλετε από τον κεντρικό υπολογιστή του διακομιστή. Ορισμένες λειτουργίες είναι αρκετά τυπικές σε ιστότοπους επί πληρωμή, όπως προστασία DDoS, δωρεάν MySQL, χαμηλός λανθάνων χρόνος, υψηλά ποσοστά χρόνου λειτουργίας (σχεδόν 100%) και πολλά άλλα.

Οι ακόλουθες δυνατότητες είναι βασικά στοιχεία ενός επιτυχημένου διακομιστή κεντρικού υπολογιστή. Ορισμένες λειτουργίες ποικίλλουν, ανάλογα με τις ανάγκες σας, όπως εάν σκοπεύετε να φιλοξενήσετε την έκδοση Java ή Bedrock, οπότε σας βοηθά να έχετε μια ευρεία ιδέα για το τι ελπίζετε ότι μπορεί να κάνει ο διακομιστής Minecraft προτού νοικιάσετε ένα.

ΕΜΒΟΛΟ

RAM (Η μνήμη τυχαίας προσπέλασης είναι αυτό που χρειάζεται ο διακομιστής σας για να εκτελεί το λογισμικό που τροφοδοτεί το παιχνίδι σας. Όσο περισσότερη μνήμη RAM έχει ο διακομιστής σας, τόσο περισσότερα μπορείτε να κάνετε με τον διακομιστή σας. Μπορείτε να φιλοξενήσετε περισσότερα άτομα, να προσθέσετε περισσότερα mods και plugins ή να δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερος κόσμος. Εάν δεν έχετε αρκετή μνήμη RAM στον διακομιστή σας, θα αντιμετωπίσετε μεγαλύτερη καθυστέρηση (όταν το παιχνίδι τρέχει αργά). Τα περισσότερα σχέδια σάς επιτρέπουν να κάνετε αναβάθμιση και υποβάθμιση, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι μια επιλογή προτού δεσμευτείτε σε ένα σχέδιο.

Υποστήριξη πακέτων Mod και Plugin

Τα πακέτα Mod και τα πρόσθετα είναι προγράμματα που ενισχύουν τον κόσμο του Minecraft. Υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ των δύο και συνήθως δεν είναι συμβατές. Θέλετε να βρείτε έναν διακομιστή που μπορεί να χειριστεί και τα δύο. Δεν θα μπορούν να εκτελούνται ταυτόχρονα, αλλά ο διακομιστής θα πρέπει να μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ τους με ευκολία.

Οι λειτουργίες εκτελούνται στο Forge και αλλάζουν το παιχνίδι τροποποιώντας το λογισμικό για να προσθέσετε νέους χαρακτήρες ή άλλα αντικείμενα στο παιχνίδι. Μπορούν να εγκατασταθούν είτε στον υπολογιστή σας είτε στον διακομιστή σας, ανάλογα με το mod. Τα πακέτα Mod είναι ομάδες mod που μπορείτε να εγκαταστήσετε ως πακέτο. Εάν ο διακομιστής σας διαθέτει mods, οι συσκευές αναπαραγωγής στον διακομιστή σας πρέπει να έχουν και αυτές τις mods, διαφορετικά ο διακομιστής θα τις αποσυνδέσει.

Οι προσθήκες εκτελούνται σε CraftBukkit, Spigot και Paper και μπορούν να εγκατασταθούν μόνο στον διακομιστή σας. Οι προσθήκες αλλάζουν ή βελτιώνουν το περιεχόμενο του διακομιστή και οποιοδήποτε από τα προγράμματα αναπαραγωγής του διακομιστή σας μπορεί να τα χρησιμοποιήσει. Η διαχείριση των προσθηκών είναι πολύ πιο εύκολη κατά την εκτέλεση ενός διακομιστή. Οι λειτουργίες δεν είναι αδύνατες. είναι απλώς πιο περίπλοκα.

Τοποθεσίες διακομιστή

Όσο περισσότερες τοποθεσίες διακομιστή έχει ένας ιστότοπος φιλοξενίας, τόσο το καλύτερο. Υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες χρόνου καθυστέρησης (χαμηλός λανθάνων χρόνος) και έχετε περισσότερες επιλογές εάν πιστεύετε ότι ο διακομιστής σας λειτουργεί αργά και θέλετε να αλλάξετε. Γενικά, η τοποθεσία του διακομιστή που είναι πιο κοντά σας γεωγραφικά θα είναι η καλύτερη για εσάς.

Ένας καλός ιστότοπος φιλοξενίας διακομιστών θα προσφέρει έλεγχο ταχύτητας τοποθεσίας στον ιστότοπό του, ώστε να μπορείτε να δείτε μόνοι σας πόσο καλά αποδίδει ο διακομιστής. Ορισμένοι ιστότοποι φιλοξενίας διακομιστών προσφέρουν για να σας δείξουν την καλύτερη τοποθεσία διακομιστή για τη γεωγραφική σας τοποθεσία.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν ιστότοπο φιλοξενίας διακομιστών που σας επιτρέπει να αλλάξετε την τοποθεσία του διακομιστή σας χωρίς να χάσετε αρχεία ή δεδομένα ή πολύ χρόνο. Ορισμένα είναι αυτόματα (κάνετε κλικ σε ένα κουμπί και πραγματοποιείται η μεταφορά), αλλά μερικά απαιτούν να υποβάλετε ένα εισιτήριο. Ορισμένοι ιστότοποι φιλοξενίας διακομιστών χρεώνουν για επιλεγμένες τοποθεσίες, οπότε βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τυχόν νέες χρεώσεις.

Ώρα

Το Uptime αναφέρεται στην ηλεκτρονική κατάσταση του διακομιστή. Οι ιστότοποι φιλοξενίας διακομιστών έχουν συνήθως SLA (συμφωνία επιπέδου υπηρεσίας) που εγγυάται ένα ελάχιστο επίπεδο λειτουργίας. Ο χρόνος διακοπής είναι όταν ο διακομιστής είναι εκτός σύνδεσης ή δεν είναι προσβάσιμος.

Η προγραμματισμένη συντήρηση συνήθως αποκλείεται από το χρόνο διακοπής λειτουργίας και ένας αξιόπιστος ιστότοπος φιλοξενίας διακομιστών θα σας ενημερώσει για την επικείμενη συντήρηση. Η συντήρηση έκτακτης ανάγκης αποκλείεται επίσης από το χρόνο διακοπής λειτουργίας και αναφέρεται σε καταστάσεις όπου ο ιστότοπος φιλοξενίας διακομιστή πρέπει να τερματίσει την υπηρεσία αμέσως για να επιδιορθώσει υλικό ή να σταματήσει μια προσπάθεια παραβίασης ασφαλείας.

Ένας αξιόπιστος ιστότοπος φιλοξενίας διακομιστών θα δημοσιεύσει το SLA τους στον ιστότοπό του. Θα προσφέρουν επίσης πίστωση εάν ο χρόνος διακοπής είναι αποτέλεσμα κάτι που δεν καλύπτεται από το SLA. Πριν επιλέξετε κάποιον ιστότοπο φιλοξενίας διακομιστή Minecraft, ελέγξτε το SLA για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με τις αξιώσεις χρόνου λειτουργίας τους και να γνωρίζετε πώς χειρίζονται το χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Προστασία DDoS

Για σκοπούς ιστότοπου φιλοξενίας διακομιστή, η κατανεμημένη άρνηση υπηρεσίας (DDoS) είναι η σκόπιμη υπερβολική χρήση των πόρων ενός διακομιστή. Η υπερβολική χρήση έχει σχεδιαστεί για να αποκλείει τους πραγματικούς χρήστες του ιστότοπου από αυτούς τους πόρους. Οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο θα πλημμυρίσουν έναν ιστότοπο, προκαλώντας συμφόρηση και αποκλείοντας την πρόσβαση των νόμιμων χρηστών στους διακομιστές τους.

Πρέπει να επιλέξετε έναν ιστότοπο που διαθέτει ισχυρές προστασίες DDoS. Πραγματοποιήστε αναζήτηση στο Διαδίκτυο για τυχόν άρθρα που δείχνουν ότι ο ιστότοπος που επιλέξατε υπήρξε ποτέ θύμα μιας επίθεσης. Η γνώση των προηγούμενων επιθέσεων είναι σημαντική επειδή μια επιτυχημένη επίθεση μπορεί να οδηγήσει σε μελλοντικές επιθέσεις. Η προστασία DDoS πρέπει επίσης να αναβαθμίζεται.

Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας

Τα αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας έχουν προγραμματιστεί να εκτελούνται χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Ο ιστότοπος φιλοξενίας διακομιστών δεν πρέπει να κάνει τίποτα για να ενεργοποιήσει ένα αυτοματοποιημένο αντίγραφο ασφαλείας. Θα πρέπει επίσης να μπορείτε να εκτελείτε ένα αντίγραφο ασφαλείας όποτε θέλετε χειροκίνητα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη μικρή εκτύπωση σε ιστότοπους φιλοξενίας διακομιστή. Ορισμένα από αυτά έχουν μέγιστο αριθμό αντιγράφων ασφαλείας που μπορούν να αποθηκευτούν, οπότε ακόμη και ένα αυτοματοποιημένο αντίγραφο ασφαλείας θα απαιτήσει από εσάς να κάνετε λήψη κάθε αντιγράφου ασφαλείας με μη αυτόματο τρόπο ή θα διακινδυνεύσετε να τα αντικαταστήσετε με επακόλουθα αντίγραφα ασφαλείας.

Η επαναφορά από ένα αντίγραφο ασφαλείας θα πρέπει επίσης να είναι εύκολη και, ιδανικά, μπορείτε να το κάνετε χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσετε με τον ιστότοπο φιλοξενίας διακομιστή. Ορισμένοι ιστότοποι περιλαμβάνουν επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας ως μέρος της χρέωσης φιλοξενίας και άλλοι χρεώνουν για αυτό.

Εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση ή Ping

Η καθυστέρηση (ονομάζεται επίσης ping) είναι ο χρόνος που απαιτείται για πληροφορίες (πακέτα) που στέλνετε από τον υπολογιστή σας για να φτάσετε στο διακομιστή. Τα πακέτα πρέπει να αφήσουν τον υπολογιστή σας, να φτάσουν στον διακομιστή, να επαληθευτούν από τον διακομιστή και να επιστρέψουν σε εσάς και τους άλλους παίκτες. (Ultra) Χαμηλή καθυστέρηση σημαίνει ότι αυτά τα πακέτα ολοκληρώνουν το κύκλωμα σχεδόν αμέσως.

Η τοποθεσία του διακομιστή μπορεί να είναι παράγοντας καθυστέρησης. Εάν είστε πολύ μακριά από το διακομιστή, ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στο χρόνο σύνδεσης. Πριν επιλέξετε μια τοποθεσία διακομιστή, εκτελέστε τις δοκιμές (εάν προσφέρονται από τον ιστότοπο φιλοξενίας διακομιστών) για να μάθετε ποιος λειτουργεί πιο γρήγορα για εσάς.

Αριθμός επιτρεπόμενων κουλοχέρηδων ή παικτών

Όταν ερευνάτε ιστότοπους φιλοξενίας διακομιστών, δώστε προσοχή στον αριθμό των κουλοχέρηδων ή των παικτών που μπορείτε να έχετε. Ο αριθμός των κουλοχέρηδων δείχνει πόσους παίκτες μπορούν να είναι ταυτόχρονα. Ο αριθμός των παικτών είναι ο αριθμός των ατόμων που θα παίξουν μαζί σας ταυτόχρονα. Ένας ιστότοπος φιλοξενίας διακομιστών μπορεί να προσφέρει απεριόριστα χρονικά διαστήματα, αλλά εάν δεν έχετε αγοράσει ένα πακέτο με αρκετή μνήμη RAM, δεν θα μπορείτε να τα γεμίσετε.

Πριν επιλέξετε τον αριθμό των κουλοχέρηδων, θα πρέπει να έχετε μια καλή ιδέα για το πόσα παίκτες θα έχετε και πόσα θα παίξουν ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, εάν έχετε δέκα παίκτες, αλλά μόνο πέντε κουλοχέρηδες, όχι περισσότερα από πέντε μπορούν να παίξουν μαζί. Εάν έχετε δέκα παίκτες και δέκα ή περισσότερους κουλοχέρηδες, και οι δέκα μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα.

Τα σχέδια μπορούν να αναβαθμιστούν και να υποβαθμιστούν, οπότε μην ανησυχείτε εάν έχετε αγοράσει ένα πακέτο με πολύ μικρή ή υπερβολική μνήμη RAM.

2 Κύρια οφέλη από τη λειτουργία του δικού σας διακομιστή Minecraft

Ο κόσμος σας, οι κανόνες σας

Όταν εκτελείτε έναν διακομιστή Minecraft, είναι ο κόσμος σας. Δημιουργείτε τον κόσμο και το κάνετε αυτό που θέλετε. Το σχεδιάζετε, καθορίζετε τους κανόνες, αποφασίζετε ποιος παίζει και ποιος όχι. Οι φίλοι σας και άλλοι παίκτες μπορούν να μπουν και να εξερευνήσουν τον κόσμο σας, αλλά πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες σας εντός των χώρων που έχετε ρυθμίσει. Μπορείτε να επιλέξετε mods και plugins και τα άτομα που παίζουν στον διακομιστή σας θα πρέπει να προσαρμοστούν ή να παίξουν κάπου αλλού.

Δημιουργήστε μια κοινότητα

Όταν εκτελείτε έναν διακομιστή Minecraft, μπορείτε να αποφασίσετε ποιος θα σας συνδέσει. Αν έχετε δημιουργήσει έναν κόσμο που οι άνθρωποι απολαμβάνουν και θέλουν να μοιραστούν, θα προσκαλέσουν τους φίλους τους και αυτοί οι φίλοι θα προσκαλέσουν τους φίλους τους κ.ο.κ. Ίσως καταλήξετε να τρέχετε έναν δημοφιλή δημόσιο διακομιστή. Το να είσαι οικοδεσπότης σημαίνει ότι πρέπει να αποφασίσεις ποιος μένει και ποιος πηγαίνει.

Οι κοινότητες του Minecraft μπορεί να είναι μικρές και ιδιωτικές, όπως εσείς και οι φίλοι και η οικογένεια που θέλετε να προσκαλέσετε. Ένα βασικό πλεονέκτημα για τη λειτουργία του δικού σας διακομιστή είναι ότι μπορείτε να αποφασίσετε πόσο μεγάλο θέλετε να είναι η κοινότητά σας. Από φίλους που προσκαλούν άλλους φίλους σε ξένους που μαθαίνουν για τον κόσμο σας και ζητώντας να τους αφήσετε, θα μπορούσατε να καταλήξετε στον επόμενο μεγάλο διακομιστή Minecraft. Είναι όλα στα χέρια σας.

Συχνές ερωτήσεις:

Ποιος είναι ο καλύτερος δωρεάν κεντρικός υπολογιστής διακομιστή Minecraft?

Εάν είστε νέοι στη φιλοξενία ή σκοπεύετε να φιλοξενήσετε λίγους φίλους για το Minecraft, ένας δωρεάν διακομιστής Minecraft μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή για εσάς. Οι δωρεάν οικοδεσπότες διακομιστών Minecraft προσφέρουν ελάχιστους πόρους. Η μνήμη RAM σας θα είναι χαμηλή, οι προσθήκες και οι λειτουργίες θα είναι περιορισμένες ή δεν επιτρέπονται και η εξυπηρέτηση πελατών θα είναι πολύ πιο αργή, επειδή δεν θα υπάρχουν τόσα άτομα διαθέσιμα για την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Το Aternos είναι πιθανώς ο καλύτερος δωρεάν κεντρικός διακομιστής Minecraft. Υπάρχει αποκλειστικά για την παροχή δωρεάν φιλοξενίας διακομιστή σε παίκτες Minecraft. Υπάρχουν κουλοχέρηδες για οκτώ έως 20 παίκτες, είναι πλήρως προσαρμόσιμο και, το πιο σημαντικό, έχει προστασία DDoS. Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, συμβατότητα mod pack και plugin και υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών που αποκρίνεται εντός 24 ωρών.

Πόση μνήμη RAM είναι καλή για έναν διακομιστή Minecraft?

Για να υπολογίσετε πόση μνήμη RAM χρειάζεστε, πρέπει να γνωρίζετε πόσα άτομα περιμένετε να είναι στον διακομιστή σας και πόσα mods και plugins θα χρησιμοποιείτε – εκτιμήστε περίπου 50MB ανά άτομο και mod και plugin. Εάν πρόκειται να παίξετε δέκα φίλοι και να έχετε δέκα mods και plugins, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 GB μνήμης RAM.

Πόσο κοστίζει η φιλοξενία ενός διακομιστή Minecraft modded?

Η φιλοξενία ενός διακομιστή Minecraft με modded απαιτεί αρκετή μνήμη RAM για την εκτέλεση των mods. Όταν ψάχνετε σε ιστότοπους φιλοξενίας διακομιστών, εάν δεν έχουν ξεχωριστές επιλογές τιμολόγησης για διακομιστές modded, θα πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς πόσες λειτουργίες έχετε, ώστε να μπορείτε να υπολογίσετε την ποσότητα μνήμης RAM.

Ο ιστότοπος της BisectHosting έχει προσθέσει πανό για να σας ενημερώσει ποια από τα σχέδια διακομιστή τους είναι τα καλύτερα για διακομιστές Minecraft που δεν έχουν τροποποιηθεί.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν διακομιστή Minecraft?

Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν διακομιστή Minecraft, αντί να νοικιάσετε έναν, θα χρειαστείτε κάποιες τεχνικές γνώσεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Ο υπολογιστής σας θα χρειαστεί, τουλάχιστον:

 • Προστασία DDoS (δεν θέλετε να εκθέσετε τους παίκτες σας σε χάκερ και εγκληματίες στον κυβερνοχώρο)
 • CPU 8Ghz (θέλετε έναν επεξεργαστή διπλού πυρήνα να τρέχει καλά το Minecraft – όσο υψηλότερη είναι η CPU, τόσο καλύτερη)
 • RAM 6 GB (για να τρέξετε τόσο τον διακομιστή όσο και το παιχνίδι)
 • Σύνδεση μεταφόρτωσης 10MB / s (κανένας δεν θα παίξει στον διακομιστή σας εάν οι χρόνοι καθυστέρησης είναι υψηλοί)

Σημείωση: Το Minecraft μπορεί να εκτελεστεί σε έναν μόνο πυρήνα, αλλά εάν φιλοξενείτε έναν διακομιστή, θα θέλετε έναν επεξεργαστή διπλού πυρήνα.

Επιλέξτε την έκδοση Minecraft και κατεβάστε την στον υπολογιστή διακομιστή. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ειδικό υπολογιστή για το διακομιστή. Η βανίλια είναι η ευκολότερη έκδοση για αρχάριους αλλά δεν επιτρέπει επεκτάσεις. Το Bukkit και το Spigot είναι επίσης κατάλληλα για νέους κεντρικούς διακομιστές, με κάποιες τεχνικές γνώσεις, και οι δύο επιτρέπουν προσθήκες.

Συνδεθείτε και προσθέστε τον διακομιστή σας (χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας) στην οθόνη πολλών παικτών. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να διαμορφώσετε τον διακομιστή σας, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε προγράμματα αναπαραγωγής.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector