Κριτική Krystal


Συνολική βαθμολογία

Φθηνότερο πακέτο
3,99 £ / μήνα

Krystal: Μια γρήγορη περίληψη για άτομα χωρίς χρόνο (σχεδόν όλοι μας)

Με λίγα λόγια, προτείνουμε σίγουρα τον Krystal! Προσφέρουν πολύ αξιόπιστη φιλοξενία, διαθέτουν ένα γρήγορο κέντρο δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέρουν πολλές δωρεάν λειτουργίες, όπως δωρεάν πιστοποιητικά SSL (κάντε τον ιστότοπό σας ασφαλή με https), δωρεάν μετεγκαταστάσεις εάν προέρχεστε από άλλο πάροχο, δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας και πολλά άλλα.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των καλύτερων δυνατοτήτων τους:

Υποστήριξη: Υποστήριξη 24/7 με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο στα χέρια σας και αυτό σε μια εποχή όπου όλοι υποστηρίζουν την εξωτερική ανάθεση για να εξοικονομήσουν χρήματα, είμαστε εντυπωσιασμένοι!

Ασφάλεια: Δωρεάν πιστοποιητικά SSL, προστασία DDOS και κανονικός ιός & Το κακόβουλο λογισμικό σαρώνει για να διατηρεί τα πάντα καθαρά.

Πράσινη φιλοξενία: Το κέντρο δεδομένων τους στο Λονδίνο τροφοδοτείται πλήρως από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας!

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών: Αρκετά αυτονόητο, σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι.

Ταχύτητα: Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό SSD και LiteSpeed ​​caching, οι διακομιστές τους είναι πολύ γρήγοροι!

Ειλικρινά, μας αρέσουν πραγματικά, δεν είναι μυαλό στο βιβλίο μας. Τα κύρια προγράμματα φιλοξενίας cloud ξεκινούν μόνο £ 3,99 / μήνα.

Έρευνα Krystal

Krystal Review – Ένας οικοδεσπότης Ιστού στο Ηνωμένο Βασίλειο που το πήρε σωστά.

Ο Simon Blackler ίδρυσε τον Krystal το 2002 επειδή ήταν απογοητευμένος με κακές υπηρεσίες και κακές επιχειρηματικές πρακτικές. Επί του παρόντος, έχουν φιλοξενήσει περισσότερους από 190.000 ιστότοπους και έχουν περισσότερους από 23.000 πελάτες. Προς το παρόν, η εταιρεία είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία φιλοξενίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η εταιρεία παρέχει μια ποικιλία προϊόντων και / ή υπηρεσιών, όπως φιλοξενία ιστοσελίδων στο Ηνωμένο Βασίλειο, φιλοξενία μεταπωλητών, φιλοξενία WordPress στο Ηνωμένο Βασίλειο, Cloud VPS και Dedicated Servers, μεταξύ άλλων. Έχουν πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην επιχείρηση και έχουν κερδίσει θέση στην κορυφαία λίστα φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Η Κρύσταλ είναι υπερήφανη που είναι υπεύθυνη για το περιβάλλον. Χρησιμοποιούν 100% ανανεώσιμη ενέργεια σε όλες τις τοποθεσίες τους. Πιστεύουν ότι είναι ειλικρινείς, υπεύθυνοι και αξιόπιστοι απέναντι στους πελάτες τους, θέτοντας τους μπροστά από οτιδήποτε άλλο, συμπεριλαμβανομένων των κερδών.

Έχουν φιλοξενήσει πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις δωρεάν και μέχρι σήμερα, έχουν υποστηρίξει συνολικά 167. Υπάρχουν ημέρες που έχουν δωρίσει ακόμη και κάθε πένα που έχουν κάνει για να υποστηρίξουν αιτίες όπως το Comic Relief.

Τιμολόγηση

Η Krystal προσφέρει τρεις τύπους υπηρεσιών φιλοξενίας cloud. Αυτά τα πακέτα ονομάζονται Amethyst, Topaz και Ruby.

Τιμές Krystal Hosting

Το φθηνότερο πακέτο της Krystal ονομάζεται Amethyst και κοστίζει 3,99 GBP ανά μήνα χωρίς. ΔΕΞΑΜΕΝΗ. Εάν επιλέξατε έναν ετήσιο τρόπο πληρωμής, μπορείτε να λάβετε δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας αξίας 2 μηνών. Επιπλέον, εάν ο κύκλος χρέωσής σας είναι κάθε 3 χρόνια, μπορείτε να λάβετε δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας αξίας 1 έτους.

Το βασικό σχέδιο σας δίνει συνολικό χώρο στο δίσκο 5 GB. Χρησιμοποιεί μονάδες στερεάς κατάστασης, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα φορτώνει ταχύτερα σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μονάδες δίσκου.

Με το πακέτο Amethyst, μπορείτε να έχετε 2 ιστότοπους σε 1 λογαριασμό φιλοξενίας. Μπορείτε επίσης να έχετε απεριόριστο αριθμό υποτομέων. Σας δίνεται επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης που σας επιτρέπει να εξυπηρετείτε χιλιάδες ή εκατομμύρια θεατές την ημέρα. Δεν χρεώνεστε επιπλέον εάν πάρα πολλοί χρήστες έχουν πρόσβαση στους ιστότοπούς σας σε μια χρονική στιγμή.

Τα γραμματοκιβώτια είναι επίσης απεριόριστα. Έτσι, μπορείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς email για πολλά άτομα ή τμήματα του ιστότοπού σας. Οι δυνατότητες του email περιλαμβάνουν απεριόριστα προωθητικά προγράμματα και όλα τα email. Επιπλέον, έχετε μια υπηρεσία anti-spam από το SpamExperts. Υποστηρίζονται επίσης λίστες αλληλογραφίας και autoresponders. Επιτρέπεται μόνο όριο αποστολής έως και 500 μηνυμάτων ανά ώρα.

Το πρόγραμμα Amethyst έχει βελτιστοποιηθεί για διάφορες εφαρμογές διαδικτύου. Αυτά περιλαμβάνουν το WordPress, το Joomla! Drupal, OpenCart, PrestaShop, Concrete5 και phpBB. Λαμβάνονται επίσης μέτρα ασφαλείας για την προστασία του ιστότοπού σας από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν εβδομαδιαίες σαρώσεις ασφαλείας, έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και ολοκληρωμένο τείχος προστασίας, μεταξύ άλλων. Ο αποκλεισμός διευθύνσεων IP σάς επιτρέπει να αποτρέψετε την πρόσβαση ορισμένων διευθύνσεων IP στο περιεχόμενό σας.

Όσον αφορά την ανάπτυξη, υποστηρίζονται PHP, Perl και Python. Τα αντίγραφα ασφαλείας γίνονται εβδομαδιαία και μηνιαία και αποθηκεύονται εκτός διακομιστή. Επιπλέον, σας παρέχονται δωρεάν απεριόριστα πιστοποιητικά SSL. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ασφαλίσετε τον ιστότοπό σας και τις ευαίσθητες πληροφορίες που περιέχει ή / και να χειριστεί.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες σελίδες σφαλμάτων 404 και 500. Αυτό μπορεί να είναι καλό για SEO και μετατροπές καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη σελίδα που ανακατευθύνει τους θεατές σε μια σχετική σελίδα στον ιστότοπό σας. Αντί να πατάτε το κουμπί πίσω και να αφήνετε εντελώς τον ιστότοπό σας, οι θεατές θα είναι πιο υποχρεωμένοι να επισκέπτονται άλλες σελίδες του ιστότοπού σας και να παραμένουν περισσότερο.

Η εγγύηση λειτουργίας είναι 99,99%. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας δεν θα αντιμετωπίσει τις διακοπές λειτουργίας στις περισσότερες περιπτώσεις. Δεν υπάρχει χρέωση εγκατάστασης και έχετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών.

Επιλογές υποστήριξης

Η εταιρεία σας προσφέρει πολλές επιλογές για υποστήριξη πελατών. Αυτά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Σελίδα κατάστασης υπηρεσίας,
  • Οδηγοί αυτοβοήθειας,
  • Διαδικτυακή ζωντανή συνομιλία,
  • Υποβολές εισιτηρίων και
  • Τηλεφωνική υποστήριξη

Η σελίδα κατάστασης υπηρεσίας σας παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του δικτύου. Περιλαμβάνεται επίσης η κατάσταση διακομιστή των Core Services, Cloud Hosting, Business Hosting και Reseller Hosting. Για να μάθετε εάν τα συστήματα είναι λειτουργικά ή όχι, αυτή είναι η σελίδα που πρέπει να επισκεφτείτε.

Οι οδηγοί αυτοβοήθειας είναι παρόμοιοι με μια βάση γνώσεων όπου λαμβάνετε εκπαιδευτικά προγράμματα που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τα προϊόντα και / τις υπηρεσίες που έχετε χρησιμοποιήσει. Η διαδικτυακή υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας είναι διαθέσιμη 24/7, ενώ η τηλεφωνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ..

Οι κριτικές για το σύστημα υποστήριξης πελατών της Krystal είναι εκπληκτικά θετικές. Οι περισσότεροι άνθρωποι λένε ότι υπερβαίνουν το καθήκον να βοηθήσουν τους πελάτες τους. Είναι πολύ αποτελεσματικοί όσον αφορά την παροχή όσων χρειάζονται οι πελάτες τους. Η εξυπηρέτηση θεωρείται σταθερά γρήγορη και χρήσιμη.

Η Krystal υπερηφανεύεται για μια ανεξάρτητη εταιρεία διαφορετική από άλλους παρόχους φιλοξενίας μεγάλων ονομάτων. Τηρεί την υπόσχεσή της για 100% γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών.

Πλεονεκτήματα

Η επιλογή των υπηρεσιών της Krystal έχει πολλά πλεονεκτήματα. Παρακάτω είναι μερικά από αυτά:

Δωρεάν Δημιουργία Ιστοσελίδων

Εάν δεν έχετε δεξιότητες προγραμματισμού, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο μέσα σε λίγα λεπτά με το δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Παρέχουν πλήρως ανταποκρινόμενα πρότυπα, που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα προσαρμοστεί τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητές συσκευές. Η ύπαρξη ενός ιστότοπου φιλικού για κινητά θα σας βοηθήσει επίσης με την κατάταξη, καθώς οι μηχανές αναζήτησης όπως το Google μετακινήθηκαν σε ευρετήριο με προτεραιότητα για κινητά και ευνοούν ιστότοπους που ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές σε σχέση με αυτούς που δεν αποκρίνονται.

Μονάδες στερεάς κατάστασης (SSD)

Χρησιμοποιούν μονάδες στερεάς κατάστασης για χώρο στο δίσκο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα πιο γρήγορα σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μονάδες δίσκου. Εάν ο ιστότοπός σας είναι ταχύτερος, η εμπειρία χρήστη βελτιώνεται και οδηγεί σε περισσότερες αγορές. Αυτό μπορεί επίσης να επηρεάσει το SEO σας. Οι ταχύτεροι ιστότοποι προτιμούνται από μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Yahoo !, και το Bing.

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας

Σας παρέχονται δωρεάν εβδομαδιαία και μηνιαία αντίγραφα ασφαλείας με το πακέτο Amethyst Hosting. Αυτό είναι χρήσιμο όταν ο ιστότοπός σας ξαφνικά καταστραφεί. Μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα επαναφέροντας τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας ένα αντίγραφο ασφαλείας.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών

Έχουν μια πολύ γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών. Έχουν σίγουρα μια καλύτερη προσφορά σε σύγκριση με άλλους παρόχους φιλοξενίας που παρέχουν μόνο εγγύηση 30 ημερών. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες τους, μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω.

Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών

Απεριόριστα γραμματοκιβώτια

Με το πακέτο Amethyst έρχονται απεριόριστα γραμματοκιβώτια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δώσετε σε διάφορα τμήματα του ιστότοπού σας τους δικούς τους λογαριασμούς email. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον μόνο για να δώσετε σε όλους τους δικούς τους λογαριασμούς αλληλογραφίας που ονομάζονται από τον ιστότοπό σας.

Υποστηρίζει πολλαπλές εφαρμογές

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες φιλοξενίας του Krystal είναι πλήρως βελτιστοποιημένα για εφαρμογές ιστού όπως WordPress, OpenCart, Joomla !, PrestaShop, Drupal, Concrete5 και phpBB. Επιπλέον, υποστηρίζουν PHP, Perl, Python και Ruby on Rails.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Σας παρέχονται εβδομαδιαίες σαρώσεις ασφαλείας για να βεβαιωθείτε ότι προστατεύεστε από εγκλήματα στον κυβερνοχώρο. Διατίθεται επίσης κακόβουλη σάρωση σε πραγματικό χρόνο. Ένα ολοκληρωμένο τείχος προστασίας προστατεύει επίσης τον ιστότοπό σας από εισβολείς. Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων διασφαλίζει επίσης ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο και στα δεδομένα του.

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Εάν έχετε εκατομμύρια θεατές την ημέρα, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε υπερβολικό ποσό χρεώσεων. Με απεριόριστο εύρος ζώνης έρχεται η δυνατότητα κάλυψης πολλαπλών θεατών σε δευτερόλεπτο.

Μειονεκτήματα

Εάν πρέπει να βρούμε ένα αρνητικό σημείο, ίσως είναι ο χώρος στο δίσκο.

Χώρος δίσκου 5 GB

Πολλοί οικοδεσπότες Ιστού σάς προσφέρουν απεριόριστο χώρο στο δίσκο αυτές τις μέρες… αν και αυτές οι εταιρείες γνωρίζουν αρκετά καλά ότι η πλειονότητα των ιστότοπων δεν θα υπερβαίνει ποτέ το 1 GB… γι ‘αυτό υποθέτω ότι εξαρτάται από το εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα κατάστημα προϊόντων με χιλιάδες ή απλώς ένα ιστολόγιο / ιστότοπος επιχειρήσεων / κ.λπ..

συμπέρασμα

Αγαπάμε σοβαρά τον Κρύσταλ και θα θέλαμε να τους δοκιμάσετε. Τα σχέδιά τους είναι γεμάτα με δυνατότητες που σίγουρα θα χρειαστείτε για τη δημιουργία και τη διαχείριση του ιστότοπού σας. Επιπλέον, έχουν ένα εξαιρετικό σύστημα υποστήριξης πελατών που έχει πάντα την πλάτη σας σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια.

ΠερίληψηΑναγνώστης Μάθιου Ρότζερς Ημερομηνία αναθεώρησης 2018-07-26Αναθεώρηση στοιχείου KrystalΑξιολόγηση βαθμολογίας 51ος1ος1ος1ος1οςΌνομα προϊόντος KrystalPrice
3,99 GBP

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector