Κριτική JustHost (2020) – Αξίζει να τραγουδήσετε μαζί τους;

Αναθεώρηση JustHost


Ο Chris Phillips ξεκίνησε το JustHost.com το 2002 στο Glendale της Καλιφόρνια. Γρήγορη προώθηση έως το 2012, και εξαγοράστηκε από την EIG.

Αυτό μας δίνει μια ιδέα για τα αποτελέσματα που πρέπει να περιμένουμε με βάση τον έλεγχο πολλών άλλων εμπορικών σημάτων EIG μέχρι τώρα (iPage και HostGator).

Για να τους δώσουμε μια δίκαιη ευκαιρία, δημιουργήσαμε έναν ιστότοπο WordPress στο σχέδιο «Κοινόχρηστο» του JustHost τον Ιούνιο του 2015. Έκτοτε, παρακολουθούμε στενά τον χρόνο λειτουργίας και την ταχύτητά τους εν αναμονή της παροχής αυτής της δίκαιης, αμερόληπτης κριτικής.

Εδώ είναι τα μέχρι τώρα αποτελέσματα:

Πλεονεκτήματα της χρήσης του Justhost Hosting

Αν έχετε διαβάσει κάποια από τις άλλες κριτικές φιλοξενίας μας, μπορεί να παρατηρήσετε ότι λείπει κάτι εδώ (όπως το “Big 3”, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου λειτουργίας, της ταχύτητας και της υπηρεσίας).

Υπάρχει ένας λόγος για αυτό…

Ωστόσο, πριν φτάσουμε σε αυτό, ας επικεντρωθούμε στα θετικά.

1. Παροχή άμεσων διακομιστών

Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές απαιτούν μια μακρά διαδικασία εγγραφής για τους περισσότερους νέους λογαριασμούς, πράγμα που σημαίνει ότι (ναι, ακόμη και οι διεθνείς) ενδέχεται να χρειαστεί να μεταβείτε στο τηλέφωνο για να επαληθεύσετε ποιοι είστε.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε μια Αργή διαδικασία (για να μην αναφέρουμε και απογοητευτικό και ελαφρώς ενοχλητικό). Ή η περιστασιακή απαίτηση περίεργης τηλεφωνικής κλήσης.

Τα καλά νέα είναι ότι η JustHost προσφέρει άμεση παροχή διακομιστή εάν θέλετε να πάτε με την premium, VPS ή ειδική υπηρεσία τους.

2. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και πρόσθετα

Η JustHost προσφέρει μια τυπική εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αρχική σας εμπειρία. Αυτό είναι ακριβώς (δείτε τι κάναμε εκεί;) ο μέσος όρος της βιομηχανίας για όσους από εσάς παρακολουθείτε στο σπίτι.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η επιστροφή χρημάτων ισχύει μόνο για την υπηρεσία φιλοξενίας.

Δεν ισχύει για άλλα προϊόντα, όπως τομείς. Δεδομένου ότι περιλαμβάνονται δωρεάν τομείς, η JustHost αφαιρεί μια μη επιστρέψιμη αμοιβή τομέα ύψους 15,99 $ από την επιστροφή χρημάτων σας για την κάλυψη του κόστους τους.

Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταφέρετε το όνομα τομέα που έχετε επιλέξει σε άλλο web host. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να μεταφέρετε νέους καταχωρημένους τομείς σε άλλο κεντρικό υπολογιστή εντός 60 ημερών από την ενεργοποίηση.
justhost χαρακτηριστικά
Το JustHost ενσωματώνεται εύκολα με δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Google Apps, εκτός από περισσότερες από 100 άλλες εφαρμογές ανοιχτού κώδικα.

Θα ρίξουν επίσης δωρεάν διαφημιστικές πιστώσεις Google και Bing, κάτι που είναι ένα πρακτικό μικρό μπόνους αν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να δημιουργείτε διαδικτυακές πωλήσεις.

3. Δωρεάν Όνομα Τομέα

Οι νέες εγγραφές λογαριασμού θα λάβουν επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα (ανεξάρτητα από το πρόγραμμα φιλοξενίας που επιλέγετε).

Ζήτω!

4. Δωρεάν βιβλιοθήκη σεναρίων

Με κάθε λογαριασμό JustHost, θα έχετε δωρεάν μια πλήρη βιβλιοθήκη σεναρίων.

Το SimpleScripts μπορεί να εγκαταστήσει αυτόματα οποιοδήποτε από τα σενάρια που επιλέγετε δεξιά στον ιστότοπό σας. Τα διαθέσιμα σενάρια περιλαμβάνουν WordPress, osCommerce, phpBB και Joomla.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εγκαταστήσετε τα σενάρια που χρειάζεστε χωρίς να χρειάζεται να είστε ιδιοφυΐα κωδικοποίησης.

5. Καλή ασφάλεια

Όταν επιλέγετε έναν οικοδεσπότη Ιστού, η ασφάλεια πρέπει να είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές σας.

Ευτυχώς, η JustHost προσφέρει τόνους διαφορετικών μορφών ασφάλειας ιστότοπου. Χρησιμοποιούν Secure Sockets Layer (SSL), safe shell (SSH), solid-state drive (SSD) και άλλα.

Παρέχουν επίσης SiteLock, το οποίο περιλαμβάνει:

 • Καθημερινή σάρωση ευπάθειας 360 μοιρών
 • Αναφορές πίνακα ελέγχου
 • Ειδοποιήσεις & ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Ένα δυναμικό επαληθεύσιμο σήμα ασφαλείας
 • Συντήρηση ασφαλείας
 • Σάρωση 360 μοιρών (αντικατάσταση, λήψεις με κίνηση, ευπάθειες βάσης δεδομένων και ευπάθειες εφαρμογών)

Θα λάβετε επίσης άμεσες ειδοποιήσεις και αναφορές στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στον πίνακα ελέγχου, εάν εντοπιστεί απειλή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να λάβετε μέτρα κατά του επιβλαβούς περιεχομένου πριν από τη μαύρη λίστα του ιστότοπού σας.

Η JustHost ισχυρίζεται ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα τους για να καθαρίσετε κακόβουλα αρχεία εάν δεν ξέρετε πώς να τα καταργήσετε μόνοι σας.

6. Βελτιωμένοι χρόνοι φόρτωσης σελίδας

Μια προηγούμενη 24μηνη αναθεώρηση των χρόνων φόρτωσης της σελίδας τους έδειξε τελικά την απόδοση πάνω από τον μέσο όρο.

Το JustHost κυκλοφόρησε περίπου 731 ms, κάτι που είναι αρκετά καλό λαμβάνοντας υπόψη τα βιομηχανικά πρότυπα.

Εάν διατηρήσουν την καλή απόδοση, τότε αυτά είναι καλά νέα, επειδή η ταχύτητα (ή η έλλειψη αυτής) είναι ένας από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι εγκαταλείπουν τον ιστότοπό σας (χωρίς να γίνουν πελάτες ή πελάτες). Οι επισκέπτες αναπηδούν, μειώνονται οι προβολές σελίδας, οι μετατροπές σημειώνουν επιτυχία και η ικανοποίηση των πελατών μειώνεται γενικά.

Μέσος χρόνος φόρτωσης τελευταίου 12 μηνών:

Λεπτομερή στατιστικά στοιχεία του τελευταίου δωδεκάμηνου JustHostΜέση ταχύτητα JustHost 2019-2020 | Δείτε στατιστικά

Μειονεκτήματα της χρήσης του Justhost Hosting

Οι πιο σημαντικές δυνατότητες που παρέχει ένας πάροχος φιλοξενίας είναι:

 1. Ώρα: Το μέσο χρονικό διάστημα που ο ιστότοπός σας είναι διαδικτυακός και διαθέσιμος (όχι «κάτω», όπου οι επισκέπτες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτόν λόγω σφαλμάτων ή προβλημάτων διακομιστή)
 2. Ταχύτητα: Πόσο γρήγορα (ή αργά) οι σελίδες σας φορτώνουν όλο το περιεχόμενο, τις εικόνες και πολλά άλλα. Κατά γενικό κανόνα, όσο πιο αργός είναι ο ιστότοπος, τόσο χαμηλότερες είναι οι μετατροπές.
 3. Υποστήριξη πελατών: Η καλή εξυπηρέτηση θα πρέπει να ξεπερνά και να σας βοηθά να καταλάβετε πώς να κάνετε την εμπειρία του ιστότοπού σας την καλύτερη, ενώ αντιμετωπίζετε κοινά προβλήματα όταν εμφανίζονται. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν δεν είστε το πιο τεχνικό άτομο στον κόσμο.

Και αν διαβάσετε την ενότητα PROS (gotcha – skimmers!), Θα παρατηρήσετε ότι δύο από τις τρεις δυνατότητες δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα.

Αυτό … δεν είναι καλό σημάδι. Ρίξε μια ματιά:

1. Κακή υποστήριξη πελατών

Συνολικά, η εμπειρία μας με την υποστήριξη πελατών ήταν μάλλον εντάξει. Η υποστήριξη του JustHost συνδέθηκε εντός 3 λεπτών και η απάντηση στην ερώτησή μας δόθηκε σχετικά γρήγορα.

Ωστόσο, ένας έλεγχος ιστορικού αποκάλυψε μικτές κριτικές από άλλους πελάτες..

Υποστήριξη JustHost

Φαίνεται ότι η ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών της JustHost μπορεί να έχει αλλάξει το χειρότερο το 2015.

Απλώς δείτε την ανταλλαγή που είχε ο χρήστης του Twitter @_MichaelTanner με το JustHost τον Μάρτιο του 2015:

JustHost twitter 1

Φαίνεται ότι η JustHost έχει χρησιμοποιήσει την ίδια προσέγγιση στο Twitter όπως και στην υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας. Η εταιρεία έστειλε στον Michael έναν σύνδεσμο στην απάντησή τους που δεν φαινόταν χρήσιμος.

Και δεν είναι ο μόνος πελάτης που θα παραπονεθεί στο Twitter.

Τον Ιανουάριο του 2016, ο χρήστης του Twitter @natecyph είπε ότι παρόλο που ήταν με το JustHost για μεγάλο χρονικό διάστημα, η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι απαράδεκτη.

JustHost Twitter2

Η εταιρεία του απάντησε, αλλά φαίνεται ότι ήταν πολύ αργά.

Μια άλλη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων με την ονομασία “Cut All The Shit” απάντησε επίσης και τον ενθάρρυνε να μετεγκαταστήσει τον ιστότοπό του στους διακομιστές τους.

JustHost Twitter 3

Η ανταλλαγή πηγαίνει για να δείξει πόσο οι χρήστες φιλοξενίας ιστοσελίδων εκτιμούν την ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών.

Εάν η πρόσβαση σε μια αποτελεσματική υποστήριξη πελατών 24/7 είναι σημαντική για εσάς, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε δύο φορές σχετικά με τη δέσμευση στο JustHost.

2. Κάτω του μέσου χρόνου λειτουργίας 99,88%

Τους τελευταίους 24 μήνες, ο χρόνος λειτουργίας του JustHost έφτασε κατά μέσο όρο στο 99,88%, ο οποίος είναι χαμηλότερος από το επίπεδο βιομηχανίας του 99,93%.

Είναι κρίμα γιατί, τους τελευταίους 12 μήνες, η JustHost έχει δείξει αξιοπρεπή αποτελέσματα και διατηρούσε ακόμη και το 100% του χρόνου λειτουργίας τους σε διαδοχικούς 4 μήνες (Δεκέμβριος 2018-Μάρτιος 2019). Ωστόσο, δεν ήταν αρκετό να αυξήσει το μέσο χρόνο λειτουργίας τους κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου.

Μέσος χρόνος λειτουργίας τελευταίου 12 μηνών:

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2020: 99,46%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2019: 99,87%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2019: 98,20%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2019: 99,97%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 100%

Τελευταία στατιστικά στοιχεία του JustHost 24 μηνώνΜέσος χρόνος λειτουργίας JustHost | Δείτε στατιστικά

3. Φτηνότερη τιμή ΜΟΝΟ με 3 χρόνια, προκαταβολή

Το JustHost φαίνεται φθηνό από την πλευρά του, με μια μηνιαία τιμή 3,95 $.

Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να πληρώσετε για τρία χρόνια, όλα ταυτόχρονα εκ των προτέρων εάν θέλετε να κλειδώσετε αυτήν την υπέροχη τιμή. Διαφορετικά, μια βραχυπρόθεσμη περίοδος (όπως 12 μήνες) θα σας αντισταθμίσει με 5,95 $ το μήνα (πάλι – πληρώθηκε εκ των προτέρων).

Για να επιδεινωθούν τα πράγματα, μόλις λήξει αυτή η τιμή προσφοράς όταν λήξει το σχέδιό σας, οι επιλογές τιμολόγησης θα αυξηθούν ξανά.

Όταν προσαρμόζεται στην πραγματική τιμή, θέτει τον JustHost σε ανταγωνιστικό προσανατολισμό με μερικούς από τους καλύτερους οικοδεσπότες που έχουμε ελέγξει. (Ξέρετε, αυτά με πολύ καλύτερη ταχύτητα και υποστήριξη.)

4. Εβδομαδιαίες αντιγραφές δεν είναι εγγυημένες

Το JustHost προσφέρει εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας.

Αν και αυτή η προσφορά δεν είναι εξαιρετική (ορισμένοι άλλοι οικοδεσπότες προσφέρουν καθημερινά ή νυχτερινά σε σύγκριση), είναι καλή (από την πλευρά της). Η ύπαρξη τουλάχιστον ενός εβδομαδιαίου αντιγράφου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης είναι χρήσιμο και καλό να το γνωρίζουμε.

Αλλά…

Η JustHost δεν εγγυάται τα εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας που προσφέρουν. Προσφέρουν τεχνικά ένα, αλλά δεν υποστηρίζουν ή στέκονται πίσω από αυτό.

Εμ τι?

Προφανώς, δεν μπορείτε να πιστέψετε πραγματικά την ασφάλεια και το μέλλον του ιστότοπού σας σε αυτήν την λιγότερο ικανοποιητική αξίωση.

Ίσως θέλετε να βρείτε ένα σχέδιο Β για κάθε περίπτωση.

5. Η ποσότητα των πωλήσεων ήταν πολύ υψηλή

Οποιαδήποτε εταιρεία θα πρέπει να είναι ελεύθερη να προσπαθήσει και να αυξήσει τα έσοδα, ωστόσο κρίνει σκόπιμο.

Δυστυχώς, ο αριθμός των πωλήσεων που βομβαρδίζετε κατά την εγγραφή σας στο JustHost είναι μάλλον απογοητευτικός.

Πολλοί άλλοι έχουν ήδη παραπονεθεί για αυτήν την πρακτική, αλλά δυστυχώς, δεν έχει σταματήσει τη συνεχή βιασύνη των πωλήσεων.

Τιμές JustHost, Σχέδια φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των προγραμμάτων φιλοξενίας που προσφέρουν:

 • Βασικό σχέδιο: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 3,95 $ το μήνα και υποστηρίζει 1 ιστότοπο. Έρχεται με χώρο δίσκου 50 GB και υποστηρίζει 5 λογαριασμούς email (με αποθηκευτικό χώρο 100MB ανά λογαριασμό) και 25 υποτομείς.
 • Πρόγραμμα συν: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 6,95 $ το μήνα και υποστηρίζει 10 ιστότοπους. Έρχεται με χώρο δίσκου 150 GB, υποστηρίζει 50 ονόματα υποτομέων, 100 λογαριασμούς email (500MB ανά λογαριασμό) και συνοδεύεται από CDN.
 • Πρωταρχικό σχέδιο: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 6,95 $ το μήνα και υποστηρίζει απεριόριστους ιστότοπους. Επιτρέπει απεριόριστους υποτομείς, απεριόριστους λογαριασμούς email και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Έρχεται με 1 πιστοποιητικό SSL, 1 αποκλειστική IP και premium προστασία ασφαλείας.

Τιμές και σχέδια JustHost

 • Δωρεάν τομέας? Ναί.
 • Ευκολία εγγραφής: Γρήγορη διαδικασία εγγραφής σε δύο βήματα.
 • μέθοδοι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, PayPal.
 • Κρυφές χρεώσεις και ρήτρες: Οι κοινόχρηστοι λογαριασμοί φιλοξενίας έχουν όριο 200.000 inodes, 1.000 πίνακες βάσης δεδομένων και συνολικές βάσεις δεδομένων 3 GB MySQL / PostgreSQL. Η υπέρβαση αυτού του ορίου μπορεί να οδηγήσει σε τερματισμό του λογαριασμού σας με ή χωρίς προειδοποίηση.
 • Πώληση: Πολλά upsell.
 • Ενεργοποίηση Λογαριασμού: Γρήγορη ενεργοποίηση.
 • Πίνακας ελέγχου και εμπειρία πίνακα ελέγχου: Το δικό τους πολύ προσαρμοσμένο cPanel.
 • Εγκατάσταση εφαρμογών και CMS (WordPress, Joomla κ.λπ.): Επιλογή “Εγκαταστάσεις με ένα κλικ” για την εγκατάσταση δημοφιλών εφαρμογών και CMS.

Προτείνουμε το JustHost?

Δύσκολο να πω.

Παρόλο που η ταχύτητά τους είναι καλή, η JustHost αποτυγχάνει σε δύο από τις τρεις μεγάλες υπηρεσίες ως web host.

Η ποιότητα της υποστήριξης πελατών τους ήταν οριακή στην καλύτερη περίπτωση και ο χρόνος λειτουργίας του JustHost είναι επίσης κάτω από τον μέσο όρο που θα θέλαμε να δούμε.

Επιπλέον, η πραγματική τους τιμολόγηση τους έβαλε σε άμεσο ανταγωνισμό με μερικούς πολύ καλύτερους οικοδεσπότες σε παρόμοιο εύρος τιμών.

Ίσως αξίζει να τα ελέγξετε πρώτα για να εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα, νεύρα και, ταλαιπωρία μακροπρόθεσμα.

Έχετε χρησιμοποιήσει το JustHost; Αφήστε μια ειλικρινή και διαφανή κριτική παρακάτω – καλό ή κακό, εκτιμούμε και τα δύο!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map