Καλύτερη φιλοξενία Java

Ως διαδικτυακό πρακτορείο με πολλούς λογαριασμούς φιλοξενίας (έχουμε αμέτρητα δευτερεύοντα έργα και θέλουμε να πειραματιστούμε), έχουμε μια πολύ καλή ιδέα για το τι ορίζει έναν εξαιρετικό οικοδεσπότη Ιστού. Αυτοί είναι οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας Java. Λάβετε υπόψη ότι η Java δεν υποστηρίζεται ευρέως σε φθηνότερα πακέτα, συνήθως θα χρειαστείτε VPS ή Dedicated server για να ενεργοποιήσετε όλες τις λειτουργίες Java. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ελέγξετε τα κέντρα βοήθειας των οικοδεσποτών για να βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό σχέδιο!


Εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων Συνολική βαθμολογίαΤιμή / μήνα.Disk SpaceFeaturesWebsite
A2HostingLogo9.2 / 105 $ΑπεριόριστοςΑπεριόριστος χώρος στο δίσκο!
φιλοξενούμενος8.7 / 10118,99 $ΑπεριόριστοςΦτηνές + Απεριόριστος χώρος στο δίσκο!
siteground28.5 / 10269 ​​$10 GBΙσχυρή, γρήγορη, επική υποστήριξη, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών! = Νίκη!
σε κίνηση8.3 / 1029,19 $ΑπεριόριστοςΈμπειρο, αξιόπιστο, ελαφρώς πιο ακριβό.
Dreamhost8/10149 $ΑπεριόριστοςΥπέροχη παράσταση & υποστήριξη

Καλύτερες κριτικές για το Java Hosting 2020

1. Φιλοξενία Α2

Λογότυπο φιλοξενίας Α2

Δικτυακός τόπος: www.a2hosting.com

Νομίζουμε η καλύτερη εταιρεία φιλοξενίας Java είναι η A2 Hosting. Το A2 Hosting έχει διανύσει πολύ δρόμο από το 2003 – είναι πλέον ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας εκεί έξω. Φυσικά, θα πρέπει να το συγκρίνετε με άλλες εταιρείες φιλοξενίας για να εντοπίσετε το σωστό για εσάς (καθώς οι χρήστες έχουν διαφορετικές ανάγκες).

Με το A2 Hosting, θα έχετε τρεις επιλογές κατά την επιλογή ενός προγράμματος. Αυτά είναι τα ακόλουθα:

 • Lite
 • Ταχύς
 • Turbo

Αν πρόκειται να αγοράσετε το φθηνότερο πακέτο τους (Lite), γνωρίζετε ότι συνοδεύεται από λιγότερες δυνατότητες από τις πιο ακριβές. Αν και διαθέτει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και απεριόριστο εύρος ζώνης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο για έναν ιστότοπο. Είναι επίσης πολύ πιο αργό από τα άλλα δύο σχέδια.

Τώρα, εάν θέλετε τη δυνατότητα να έχετε απεριόριστους ιστότοπους αλλά να έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, μπορείτε απλώς να λάβετε το πρόγραμμα Swift. Έρχεται με όλα τα χαρακτηριστικά του προγράμματος Lite και το γρηγορότερο. Αλλά φυσικά, αν θέλετε το κορυφαίο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας της A2 Hosting, το σχέδιο Turbo είναι η πιο προφανής επιλογή. Και πάλι, περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στα δύο πρώτα σχέδια και πολλά άλλα (είναι επίσης το ταχύτερο σχέδιο).

Όταν εγγραφείτε σε οποιοδήποτε από τα σχέδια της A2 Hosting, μπορείτε επίσης να απολαύσετε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών. Αυτό έχει γίνει μια τυπική περίοδος επιστροφής χρημάτων για τις περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας και σας συμβουλεύουμε να τη χρησιμοποιήσετε καλά.

Πλεονεκτήματα

 • Η παρακολούθηση 24/7 σαρώνει κακόβουλο λογισμικό
 • Δεκτές πολλές μέθοδοι πληρωμής (Paypal, πιστωτικές κάρτες κ.λπ.)
 • Ενσωμάτωση Cloudfare (για διασφάλιση γρήγορης φόρτωσης σελίδων)

Μειονεκτήματα

 • Αναμένετε υψηλά ποσοστά ανανέωσης όταν ανανεώνετε το πρόγραμμά σας
 • Υπάρχουν αναφορές για ολίσθηση χρόνου λειτουργίας
 • Πάρα πολλοί περιορισμοί στο φθηνότερο πακέτο τους

2. HostGator

Λογότυπο HostGator

Δικτυακός τόπος: www.hostgator.com

Το HostGator είναι ένας από τους ηγέτες του κλάδου φιλοξενίας κυρίως λόγω της τεράστιας πελατειακής του βάσης. Πολλοί άνθρωποι εμπιστεύονται τους ιστότοπούς τους στο HostGator λόγω των εξής:

 • Προσιτές τιμές – το φθηνότερο πακέτο του HostGator είναι πράγματι πολύ προσιτό. Και αν θέλετε πραγματικά να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα, μπορείτε να πληρώσετε για 36 μήνες κατά την πρώτη εγγραφή σας.
 • Υποστήριξη πελατών 24/7 – Μπορείτε να λάβετε υποστήριξη μέσω email, τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας. Έχουν επίσης μια γνωστική βάση χρήσιμων άρθρων.
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών – Το HostGator έχει μια γενναιόδωρη περίοδο επιστροφής χρημάτων (άλλοι πάροχοι φιλοξενίας έχουν μόνο 30 ημέρες).

Ωστόσο, για να λειτουργήσει η Java στα συστήματά τους, θα χρειαστείτε έναν αποκλειστικό διακομιστή Linux ή Windows… δεν μπορείτε να το κάνετε στα φθηνά κοινόχρηστα σχέδιά τους, δυστυχώς.

Πλεονεκτήματα

 • Αξιόπιστη υποστήριξη πελατών
 • Γενναιόδωρη περίοδος επιστροφής χρημάτων

Μειονεκτήματα

 • Προσφέρουν εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, αλλά εξακολουθεί να συνοδεύεται από όρια
 • Δεν έχετε δωρεάν τομέα σε κανένα από τα σχέδιά τους (άλλοι πάροχοι φιλοξενίας το έχουν)

3. SiteGround

Λογότυπο SiteGround

Δικτυακός τόπος: www.siteground.com

Οι περισσότεροι έχουν πολλά να πουν για το SiteGround λόγω της συνολικής απόδοσης και των χαρακτηριστικών του. Ωστόσο, για την Java, θα πρέπει να αναζητήσετε έναν αποκλειστικό διακομιστή με πρόσβαση root, τα άλλα φθηνότερα σχέδια δεν το υποστηρίζουν….

Πλεονεκτήματα

 • Η εγγύηση λειτουργίας 99,99% είναι πολύ αξιόπιστη
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών (ζωντανή συνομιλία, email, τηλέφωνο κ.λπ.)

4. Φιλοξενία InMotion

Λογότυπο InMotion Hosting

Δικτυακός τόπος: www.inmotionhosting.com

Το InMotion Hosting διαθέτει δύο κέντρα δεδομένων που βρίσκονται στο Λος Άντζελες και στην παραλία της Βιρτζίνια. Έχουν γρήγορες ταχύτητες διακομιστή για εγγύηση γρήγορης φόρτωσης ιστοσελίδων συνεχώς. Ο μέσος όρος χρόνου καταγραφής τους είναι 99,95% που είναι πολύ καλός.

Αν είστε περίεργοι για τα σχέδια τιμολόγησής τους, γνωρίζετε ότι προσφέρουν επί του παρόντος στους χρήστες τους τρία σχέδια για να διαλέξετε – ονομάζονται Launch, Power και Pro.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το πρόγραμμα εκκίνησης είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για την έναρξη του πρώτου ιστότοπού σας. Διατίθεται ήδη με έναν δωρεάν τομέα και επιτρέπεται να φιλοξενείτε δύο ιστότοπους με αυτόν. Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι μια από τις καλύτερες δυνατότητες του InMotion, καθώς άλλοι πάροχοι φιλοξενίας επιτρέπουν μόνο έναν ιστότοπο για τα φθηνότερα πακέτα τους.

Το σχέδιο ισχύος τους είναι πράγματι πιο ισχυρό από το πρόγραμμα εκκίνησης. Για αρχάριους, μπορείτε να έχετε έως και 6 ιστότοπους όταν αγοράζετε αυτό το πρόγραμμα.

Ωστόσο, εάν ακολουθείτε το γρηγορότερο και πλήρες πρόγραμμα του InMotion, αποκτήστε το Pro σχέδιο. Είναι το απόλυτο σχέδιο για επιχειρηματικούς ιστότοπους και είναι το πιο ισχυρό από όλα τα σχέδιά τους.

Λάβετε υπόψη ότι η φιλοξενία InMotion έχει ένα φιλικό προς το χρήστη cPanel – θα το αποκτήσετε εύκολα ακόμα κι αν είναι η πρώτη σας φορά να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο. Και εάν χρειάζεστε υποστήριξη πελατών, το έχουν επίσης (ζωντανή συνομιλία, email, τηλέφωνο κ.λπ.).

Πλεονεκτήματα

 • Πλήρως φορτωμένο πρόγραμμα εκκίνησης
 • Αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Μειονεκτήματα

 • Ενδέχεται να απαιτείται από νέους πελάτες να παρουσιάσουν έγγραφα επαλήθευσης (π.χ. I.D.)
 • Μερικά άτομα αναφέρουν ώρες διακοπής κατά τη διαδικασία μετεγκατάστασης
 • Υπάρχουν καταγγελίες για αποτυχίες μαζικής αποστολής

5. DreamHost

Λογότυπο DreamHost

Δικτυακός τόπος: www.dreamhost.com

Όταν αποφασίζετε για ποιον πάροχο φιλοξενίας θα πάει, βεβαιωθείτε ότι έχετε επίσης υπόψη σας το DreamHost. Είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες φιλοξενίας σήμερα και είναι εδώ και πάνω από 20 χρόνια τώρα. Ενώ έρχεται επίσης με VPS, Dedicated και Cloud hosting, τα πιο δημοφιλή σχέδιά του έρχονται με τη μορφή Shared hosting.

Σε αντίθεση με άλλους παρόχους φιλοξενίας, το DreamHost έχει μόνο δύο σχέδια για κοινή χρήση φιλοξενίας – Starter και Unlimited. Δυστυχώς, δεν υπάρχει μέσος δρόμος εδώ – οπότε, μπορείτε είτε να πάρετε το βασικό τους σχέδιο είτε το τελικό τους σχέδιο. Περιττό να πούμε, μπορεί να θεωρήσετε ότι το πρόγραμμα εκκίνησης είναι πολύ περιοριστικό – γεγονός που καθιστά το απεριόριστο σχέδιο τους την καλύτερη επιλογή μακροπρόθεσμα.

Το DreamHost έρχεται με άλλα προνόμια – και μας αρέσει ιδιαίτερα η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών. Αυτή είναι πράγματι μια πολύ γενναιόδωρη πολιτική επιστροφής χρημάτων, καθώς οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας δίνουν μόνο 30 ημέρες. Η μόνη εξαίρεση σε αυτήν την εγγύηση είναι ότι η επιστροφή χρημάτων δεν ισχύει για πληρωμές με επιταγή και εντολή πληρωμής.

Και μιλώντας για μεθόδους πληρωμής, το DreamHost διαθέτει επίσης έναν από τους πιο αποδεκτούς τρόπους πληρωμής – μπορείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικών καρτών, Paypal, χρημάτων και επιταγών (όπως αναφέρθηκε προηγουμένως).

Πλεονεκτήματα

 • Καλή υποστήριξη πελατών
 • Μόνο μερικές βελτιώσεις κατά την εγγραφή
 • Οι τιμές ανανέωσης δεν διπλασιάζονται ούτε τριπλασιάζονται

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένες επιλογές στα σχέδια
 • Θα λάβετε έναν δωρεάν τομέα μόνο εάν λάβετε ένα ετήσιο πρόγραμμα
 • Μεγάλη διαδικασία εγγραφής

Φιλοξενία Java: Πώς να βρείτε το καλύτερο!

Η εκτέλεση ενός ιστότοπου Java δεν είναι τόσο εύκολη – γι ‘αυτό πρέπει πραγματικά να εστιάσετε σε αυτόν. Μπορείτε να το κάνετε αυτό αποτελεσματικά εάν έχετε μια αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας, καθώς θα υπάρχουν λιγότερα προβλήματα φιλοξενίας που θα αντιμετωπιστούν (χρόνοι διακοπής λειτουργίας, προβλήματα διακομιστή, παραβιασμένοι ιστότοποι κ.λπ.). Σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας δείξουμε τις πιο σημαντικές δυνατότητες ενός κεντρικού υπολογιστή Java που πρέπει να προσέξετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα πράγματα που αναφέρονται εδώ (ή τουλάχιστον δώστε προτεραιότητα στα πιο σημαντικά για τις ανάγκες σας).

Τοποθεσία διακομιστή

Εάν ενδιαφέρεστε για συγκεκριμένες υπηρεσίες φιλοξενίας Java, ελέγξτε πρώτα πού βρίσκονται οι διακομιστές της. Στην ιδανική περίπτωση, θα θέλατε οι διακομιστές του να βρίσκονται στην ίδια περιοχή με εσάς (τη χώρα σας). Αυτό επηρεάζει, μεταξύ άλλων, την ταχύτητα του ιστότοπού σας.

Ωστόσο, εάν σκέφτεστε μια εταιρεία που διαθέτει διακομιστές που βρίσκονται σε άλλα μέρη (ή χώρες), απλώς βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιεί CDN (Δίκτυο διανομής περιεχομένου). Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το CDN θα είναι υπεύθυνο για τη διανομή του περιεχομένου του ιστότοπού σας σε όλο τον κόσμο. Επομένως, δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε ή πού βρίσκονται οι επισκέπτες σας, καθώς οι διακομιστές δικτύου CDN βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Επομένως, είναι σαν να έχετε τους διακομιστές σας στην ίδια τοποθεσία με εσάς και το κοινό σας.

Είναι πλέον κοινό για τους παρόχους φιλοξενίας να χρησιμοποιούν CDN – οπότε απλώς αναζητήστε το στην περιγραφή του προϊόντος τους. Αν δείτε κάτι σαν το CloudFlare, αυτός είναι ένας τύπος CDN και είναι καλός. Είναι μία από αυτές τις υπηρεσίες που συνήθως παρέχονται δωρεάν σε πακέτα φιλοξενίας Java.

Ώρα λειτουργίας διακομιστή

Πάντα ψάχνετε για χρόνο λειτουργίας διακομιστή 99,9% ή κάτι περισσότερο από αυτό το ποσοστό. Εάν όχι, να είστε προετοιμασμένοι για συχνές διακοπές. Μπορείτε να ελέγξετε στο Google για να δείτε ποιες εταιρείες φιλοξενίας Java εκτελούν αυτήν τη γραμμή. Δείτε τα πραγματικά στοιχεία των ωρών λειτουργίας και συγκρίνετε τα όλα πριν αποφασίσετε ποια θα επιλέξετε. Πραγματικά, αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Πιστοποιητικά SSL

Πιστοποιητικά SSLΤα πιστοποιητικά SSL αποτελούν απόδειξη ασφάλειας στο Διαδίκτυο. Θέλετε αυτήν τη δυνατότητα εάν θέλετε να προβάλλετε έναν ασφαλή και έγκυρο ιστότοπο Java. Η κατοχή πιστοποιητικών SSL έχει γίνει ακόμη τόσο σημαντική για την Google που το έχει συμπεριλάβει ως παράγοντα κατάταξης ιστότοπων (SEO).

Το SSL, το οποίο σημαίνει το Secure Sockets Layer επιτρέπει την κρυπτογράφηση δεδομένων μεταξύ του διακομιστή και του χρήστη. Διαφορετικά, θα υπήρχαν κίνδυνοι από τους χάκερ να αποκτήσουν εμπιστευτικές πληροφορίες από τους χρήστες όταν έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας.

Κατά την αναζήτηση για έναν πάροχο φιλοξενίας, αναζητήστε έναν που προσφέρει δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Ορισμένες εταιρείες παρέχουν δωρεάν βασικά πιστοποιητικά SSL μέσω του ενσωματωμένου εργαλείου Let’s Encrypt. Ωστόσο, εάν δεν προσφέρουν πιστοποιητικά SSL, μπορείτε απλώς να αγοράσετε αυτήν την υπηρεσία με περίπου 10 $ ετησίως.

Οι ιστότοποι με πιστοποιητικά SSL μοιάζουν με αυτό: https://www.yourwebsite.com. Ενώ αυτά που δεν διαθέτουν πιστοποιητικά SSL μοιάζουν κάπως έτσι: http://www.yourwebsite.com. Τα αξιοσημείωτα “s” κάνουν τη διαφορά ως προς τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες του Διαδικτύου βλέπουν τον ιστότοπό σας (είτε είναι ασφαλής είτε όχι) και πώς η Google βλέπει επίσης τις ρυθμίσεις ασφαλείας σας.

Ταχύτητα

Όταν μιλήσαμε για την τοποθεσία του διακομιστή και το CDN στο παρελθόν, αυτά είναι ήδη για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας. Σημειώστε, ωστόσο, ότι υπάρχουν οικοδεσπότες Ιστού που παρέχουν στους χρήστες τους άλλες δυνατότητες για τη μεγιστοποίηση της ταχύτητας του ιστότοπού σας. Αυτό περιλαμβάνει επιπλέον πόρους CPU και δημιουργία προσαρμοσμένων σεναρίων που είναι ειδικά κατασκευασμένα για Java.

Χώρος στο δισκο

Ο χώρος στο δίσκο είναι σημαντικός – αλλά μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικός για εσάς. Εάν απλώς σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο ή έναν επιχειρηματικό ιστότοπο, ένας αποθηκευτικός χώρος περίπου 1 GB μπορεί να είναι αρκετός για εσάς (αλλά θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τρίτους παρόχους όπως το Gmail για να μειώσετε τη χρήση στους διανομείς σας) χώρος).

Απαιτούνται απεριόριστοι χώροι δίσκων μόνο εάν δημιουργείτε τεράστιους ιστότοπους συνδρομής και ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι μεγάλες επιχειρήσεις και τα ιστολόγια δεν χρειάζονται πραγματικά πολύ χώρο στο δίσκο.

Πρέπει πραγματικά να είστε προσεκτικοί με τη φιλοξενία εταιρειών που προσφέρουν απεριόριστα τα πάντα σε πολύ χαμηλές τιμές. Συνήθως, παρέχουν υπηρεσίες με ζητήματα (σε άλλες πτυχές της φιλοξενίας). Δεν λέμε ότι δεν είναι καθόλου καλά – απλώς θέλουμε να είστε πολύ προσεκτικοί όταν ελέγχετε ΟΛΕΣ τις συμπεριλαμβανόμενες δυνατότητες στα πακέτα τους.

Εύρος ζώνης και μεταφορά δεδομένων

Χρειάζεστε άφθονο εύρος ζώνης για τη μεταφορά δεδομένων μέσω του δικτύου σας. Και χρειάζεστε ένα πολύ μεγάλο εύρος ζώνης εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για τη λήψη αρχείων όπως PDF και βίντεο. Αυτά τα αρχεία είναι πολύ μεγάλα και απαιτούν πολλά δεδομένα για σωστή λήψη (και γρήγορα). Επομένως, θα πρέπει να λάβετε περίπου 20 έως 30 GB εύρους ζώνης (ή απεριόριστο) για μια τέτοια ρύθμιση.

Υποστήριξη πελατών

Να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε πολλά άρθρα και εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με τον τρόπο χειρισμού συγκεκριμένων προβλημάτων σχετικά με τον λογαριασμό φιλοξενίας σας. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα σαν να έχετε υποστήριξη 24/7/365 μέσω τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας. Μπορεί να είναι πραγματικά απογοητευτικό να αντιμετωπίσετε προβλήματα ιστότοπου με τον κεντρικό υπολογιστή Java που δεν υπάρχει κανείς εκεί για να σας βοηθήσει. Λοιπόν, παρακαλώ, δώστε μεγάλη σημασία σε αυτήν τη δυνατότητα κατά την επιλογή του οικοδεσπότη Ιστού σας.

Τι είναι η Java?

Έρευνα φιλοξενίας Java

Η Java είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα γλώσσας προγραμματισμού και υπολογιστών σχεδιασμένη για τη δημιουργία προγραμμάτων για υπολογιστές, εφαρμογές και ιστότοπους. Αυτή η γλώσσα υψηλού επιπέδου είναι ιδανική για ενσωματωμένες εφαρμογές σε πραγματικό χρόνο και χρησιμοποιείται μεταξύ όλων των ειδών συσκευών, ενώ λειτουργεί σε πολλές πλατφόρμες όπως Windows, Linux, Android, iOS, Mac OSX και ακόμη και συσκευές κινητών τηλεφώνων. Η επιλογή της καλύτερης φιλοξενίας Java για εσάς είναι γρήγορη και εύκολη.

Λογότυπο JavaΞεκίνησε από την Sun Microsystems το 1995, αυτή η εύχρηστη γλώσσα προγραμματισμού είναι διαθέσιμη σε όλα τα επίπεδα εμπειρογνωμοσύνης. Στις δύο δεκαετίες που υπήρχε, έχει αποδειχθεί προσιτή, λειτουργική και αποτελεσματική. Σήμερα, η Java ανήκει στην Oracle Corporation και είναι μία από τις κορυφαίες γλώσσες προγραμματισμού στην αγορά. Ωστόσο, η Java αντιμετωπίζει κάποιο ανταγωνισμό από το HTML5. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που χρησιμοποιούν ήδη και εξαρτώνται από την Java, οι προγραμματιστές ιστού και οι προγραμματιστές προβάλλουν ότι η Java βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό.

Υπέρ και κατά

Η κατανόηση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων της χρήσης και της συνεργασίας με την Java θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν είναι σωστό για εσάς. Οι εκτεταμένες δυνατότητές του είναι ιδανικές για πολλούς χρήστες, κατατάσσοντας σε υψηλό βαθμό από άποψη δημοτικότητας, ωστόσο, όλοι οι παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν αποφασίσετε εάν είναι μια καλή επιλογή για εσάς και τις ανάγκες σας.

Ακριβώς όπως κάθε άλλη γλώσσα, υπάρχουν μειονεκτήματα στην ανάπτυξη της Java.

 • Η Java διαθέτει λειτουργικά προγράμματα φιλοξενίας που μπορεί να κοστίζουν περισσότερο, σε σύγκριση με τη φιλοξενία για άλλες γλώσσες δέσμης ενεργειών όπως η PHP.
 • Η Java δεν είναι πάντα διαθέσιμη σε κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας.
 • Η Java διακρίνεται από άλλες γλώσσες δέσμης ενεργειών, απαιτώντας από τους χρήστες να μάθουν μια εντελώς νέα γλώσσα προγραμματισμού.
 • Εάν θέλετε μόνο μικρές και απλές εργασίες να ολοκληρώνονται, η Java μπορεί να είναι πολύ προηγμένη. Μια εναλλακτική λύση μπορεί να είναι η PHP.

Η Java αναπτύχθηκε από μια μικρή ομάδα υψηλά εκπαιδευμένων μηχανικών το 1991 και κυκλοφόρησε τέσσερα χρόνια μετά. Έκτοτε, έχουν γίνει διάφορες βελτιώσεις, καθιστώντας το ένα ακόμη πιο δημοφιλές και ισχυρό εργαλείο. Μερικές από τις δυνατότητες που κάνουν την Java τόσο μεγάλη περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Η Java είναι μια γνωστή και ιδιαίτερα χρησιμοποιημένη γλώσσα προγραμματισμού υπολογιστών μεταξύ των προγραμματιστών. Είναι πολύ πιθανό ότι οι χρήστες έχουν ήδη αντιμετωπίσει Java κατά την εκκίνηση εφαρμογών ή ιστότοπων λόγω της κύριας γλώσσας, της δημοτικότητάς του και της ικανότητάς του να κάνει σχεδόν οτιδήποτε.
 • Η Java είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές και μπορεί να λειτουργήσει σε πολλές πλατφόρμες όπως Windows, Mac OSX, Linux, iOS και άλλες.
 • Είναι σχετικά εύκολο να μάθετε τα βασικά της Java και στοχεύει σε όλα τα επίπεδα εμπειρογνωμοσύνης. Υπάρχουν πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα, βιβλία, διαδικτυακά σεμινάρια και σεμινάρια που διατίθενται σε χρήστες και προγραμματιστές που επιθυμούν να προωθήσουν τις γνώσεις τους για την Java και πώς λειτουργεί.
 • Νέες εκδόσεις Java συνεχίζουν να γίνονται, βελτιώνοντας και περαιτέρω αναπτύσσοντας τις δυνατότητές της, καθιστώντας την την καλύτερη γλώσσα προγραμματισμού που μπορεί να είναι. Η Java καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών, βελτιώνοντας σημαντικά από την πρώτη κυκλοφορία της.

Προτεινόμενος κεντρικός υπολογιστής για Java

Η επιλογή της καλύτερης φιλοξενίας Java για περαιτέρω ανάπτυξη των αναγκών σας είναι εύκολη, λόγω της καλής βάσης ιστότοπου που φέρνει η Java. Όχι μόνο η Java έχει διαρκέσει αρκετά για να αποδειχθεί ότι είναι ασφαλής, γρήγορη και αξιόπιστη, αλλά είναι επίσης συμβατή με τους περισσότερους κεντρικούς υπολογιστές. Η καλύτερη φιλοξενία Java που έχουν βρει οι προγραμματιστές ιστού είναι το SiteGround.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι η Java?

Η Java είναι μια γλώσσα προγραμματισμού υπολογιστών γενικής χρήσης που έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία προγραμμάτων συμβατών με οποιοδήποτε σύστημα υπολογιστή. Είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα γλώσσας προγραμματισμού και υπολογιστών που έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία προγραμμάτων για υπολογιστές, εφαρμογές και ιστότοπους. Αυτή η γλώσσα υψηλού επιπέδου είναι ιδανική για ενσωματωμένες εφαρμογές σε πραγματικό χρόνο και χρησιμοποιείται για κάθε είδους συσκευές ενώ λειτουργεί σε πολλές πλατφόρμες, όπως Windows, Linux, Android, iOS ή Mac OSX.

Είναι το Java ίδιο με το JavaScript?

Όχι, το μόνο πράγμα που μπορεί να έχει κοινό Java και JavaScript είναι το όνομα. Εκτός από αυτό, υπάρχει πολύ μικρή σχέση μεταξύ των δύο.

Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται η Java?

Η Java χρησιμοποιείται κυρίως για την κατασκευή εφαρμογών και υπηρεσιών λογισμικού, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη ενοτήτων εφαρμογών ή μικροεφαρμογών σε μια ιστοσελίδα. Το Java Runtime Environment ή JRE επιτρέπει σε εφαρμογές ή ιστότοπους που είναι γραμμένοι στη γλώσσα προγραμματισμού Java να εκτελούνται σε διάφορα προγράμματα περιήγησης, καθώς και να αναπτύσσουν δυναμικές ιστοσελίδες και περιεχόμενο.

Χρησιμοποιείται ευρέως η Java?

Ναί. Η Java λειτουργεί από το 1995 και συνεχίζει να είναι ευρέως γνωστή και χρησιμοποιείται συνήθως. Οι νεότερες εκδόσεις του Java συνεχίζουν να γίνονται, φέρνοντας νέες και βελτιωμένες δυνατότητες προγραμματισμού, καθιστώντας την Java πολύ πιθανό να παραμείνει για τα επόμενα χρόνια.

Είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα Java?

Η γλώσσα Java δεν είναι εντελώς λογισμικό ανοιχτού κώδικα, επειδή οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να αναπτύξει το δικό του μεταγλωττιστή για να εκτελέσει κώδικα Java. Υπάρχει η επιλογή χρήσης ενός ανοιχτού κώδικα υλοποίησης Java, όπως OpenJDK ή Open Java Development Kit.

Σε ποια λειτουργικά συστήματα λειτουργεί το Java?

Η ανεξαρτησία της πλατφόρμας Java επιτρέπει την εκτέλεση προγραμμάτων Java σε διαφορετικούς υπολογιστές. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για εγκατάσταση ενός JRE ή Java Runtime Environment, το οποίο είναι διαθέσιμο για υπολογιστές με Windows, Macintosh, Mac OSX, Unix ή Linux, ακόμη και κινητά τηλέφωνα. Η Java έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε σχεδόν όλα τα λειτουργικά συστήματα.

Πώς λειτουργεί η Java?

Κατά τη λήψη του λογισμικού Java, περιλαμβάνεται το Java Runtime Environment (JRE). Το JRE αποτελείται από την εικονική μηχανή Java (JVM). Το JRE είναι το τμήμα χρόνου εκτέλεσης του λογισμικού Java, το μόνο που χρειάζεστε για να το εκτελέσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ενώ το JVM επιτρέπει σε έναν υπολογιστή να εκτελεί προγράμματα Java. Συνιστάται ο κώδικας Java να μεταγλωττιστεί σε JVM bytecode παρέχοντας συμβατότητα σε οποιοδήποτε σύστημα υπολογιστή που διαθέτει JVM που είναι τα περισσότερα συστήματα υπολογιστών.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την Java για να δημιουργήσω έναν ιστότοπο?

Απολύτως. Υπάρχουν διάφορα πλαίσια για Java ανάλογα με το περιεχόμενο που προσπαθείτε να δημιουργήσετε. Η Java είναι παρόμοια με PHP, Ruby ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα προγραμματισμού με την έννοια ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία δυναμικών ιστότοπων και εφαρμογών.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις του Java για προγραμματισμό από την πλευρά του πελάτη?

Η Java από την πλευρά του πελάτη απαιτεί μια προσθήκη προγράμματος περιήγησης. Με αυτά τα λόγια, το JavaScript μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση για την Java, κυρίως επειδή η JavaScript είναι εγγενής στα προγράμματα περιήγησης και οι εκτελέσεις πρέπει να είναι γρηγορότερες από αυτές της Java.

Υπάρχουν φορές να χρησιμοποιήσετε Java για προγραμματισμό από την πλευρά του πελάτη?

Λόγω της φύσης πολλαπλών πλατφορμών της Java, είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές εάν δημιουργείτε μια εφαρμογή πελάτη που είναι ξεχωριστή από ένα πρόγραμμα περιήγησης.

Υπάρχουν καλές εναλλακτικές λύσεις για την Java για προγραμματισμό ιστού από διακομιστή?

Στον προγραμματισμό ιστού από διακομιστή, οι πιο δημοφιλείς επιλογές είναι η PHP ακολουθούμενη από το Ruby on Rails. Η PHP για παράδειγμα, έχει μια πολύ απλούστερη διεπαφή προγράμματος εφαρμογών και σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να είναι πιο διαισθητική από την Java.

Πώς συγκρίνεται η Java με το πλαίσιο .NET?

Το πλαίσιο Microsoft .NET αναπτύσσει και εκτελεί εφαρμογές σε λειτουργικά συστήματα πελάτη και διακομιστή Windows. Το Microsoft .NET λειτουργεί καλύτερα αν χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων εργαλείων και υπηρεσιών της Microsoft, ενώ η Java είναι ευρύτερα γνωστή και έχει μια μεγαλύτερη κοινότητα που ενσωματώνει μια βιβλιοθήκη μεγάλης κατηγορίας με επαναχρησιμοποιήσιμους κωδικούς.

Πώς συγκρίνει η Java το Ruby on Rails?

Το Java και το Ruby on Rails είναι αμφότερα ασφαλές, αποδοτικό και αντικειμενοστρεφές λογισμικό. Μια βασική διαφορά είναι ότι δεν χρειάζεται να μεταγλωττίσετε τον κωδικό σας στο Ruby, καθώς το Ruby πρέπει να ερμηνευτεί. Για το λόγο αυτό, η Java είναι πολύ πιο γρήγορη από την Ruby. Ωστόσο, το Ruby on Rails έχει το πάνω χέρι όταν πρόκειται για την ανάπτυξη εφαρμογών. Συνήθως είναι πολύ πιο γρήγορα.

Πώς συγκρίνεται το Java από την πλευρά του πελάτη με το Flash?

Η Java είναι ένα ώριμο, σταθερό, καλύτερα υποστηριζόμενο προϊόν, με ισχυρά, αποτελεσματικά πλαίσια. Το Flash από την άλλη πλευρά, έχει καταπληκτικά κινούμενα σχέδια, αλλά τείνει να είναι πιο δημοφιλές σε άπειρους ή αρχάριους χρήστες. Είναι πιθανό μια μέρα και τα δύο λογισμικά να μην είναι απαραίτητα λόγω της προόδου και των προσθηκών στο HTML5. Επειδή η Java χρησιμοποιείται τόσο συχνά και πολλοί ιστότοποι και εφαρμογές εξαρτώνται ήδη από αυτήν, προβλέπεται να είναι περίπου δύο ακόμη δεκαετίες.

Πώς συγκρίνεται το Java από την πλευρά του πελάτη με το Silverlight?

Η Java είναι η καλύτερη επιλογή σε σύγκριση με το Silverlight επειδή είναι διαθέσιμη στα περισσότερα συστήματα, ενώ το Silverlight δεν είναι. Ενώ το Silverlight έχει μερικά χαρακτηριστικά που δεν διαθέτει η Java (όπως το Deep Zoom), απαιτεί επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης, δεν μπορούν όλοι να το εκτελέσουν και πολλές φορές είναι δύσκολο να δημιουργηθεί μια απρόσκοπτη εμπειρία.

Τι είναι το JSP?

Το JSP (Java Server Pages) είναι μια πρώιμη τεχνολογία Java που αναπτύχθηκε για τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων, χρησιμοποιώντας HTML. Είναι παρόμοιο με το PHP, εκτός από το ότι χρησιμοποιεί τη γλώσσα Java.

Πώς συγκρίνεται το JSP με το PHP?

Η PHP είναι μια γλώσσα δέσμης ενεργειών γενικής χρήσης για την ανάπτυξη ιστού που μοιάζει πολύ με το JSP. Είναι εξαιρετικό σε όλα τα επίπεδα εμπειρογνωμοσύνης, παρέχοντας εύχρηστα χαρακτηριστικά. Το JSP τείνει να είναι πιο ισχυρό και εκφοβιστικό, επειδή χρησιμοποιεί την Java ως γλώσσα scripting που έχει πρόσβαση σε βιβλιοθήκες Javas. Ενώ και οι δύο τεχνολογίες χρησιμοποιούνται ευρέως, το JSP είναι πιο ισχυρό.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map