Κριτική φιλοξενίας InMotion

Σε κίνηση είναι μια εταιρεία υπηρεσιών cloud που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2001 και είχε πάντα μια εστίαση προς τους επιχειρηματικούς πελάτες.


Αυτό που τους χωρίζει από τις υπόλοιπες μεγάλες εταιρείες φιλοξενίας είναι το γεγονός ότι δεν ανήκουν στην Endurance International. Αυτός ο επιχειρησιακός γίγαντας είναι ήδη ο ιδιοκτήτης πολλών μεγάλων πλατφορμών φιλοξενίας ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων των Bluehost και HostGator.

Λοιπόν, γιατί είναι τόσο σημαντικό, μπορείτε να ρωτήσετε?

Το InMotion Hosting προσπαθεί να δημιουργήσει την επωνυμία του βάσει του γεγονότος ότι είναι αουτσάιντερ που δεν παίζει με τους ίδιους κανόνες που κάνουν οι μεγάλοι. Το κάνουν αρκετά καλά και στον κόσμο της φιλοξενίας ιστοσελίδων, είναι γνωστοί ως «geek-choice».

Προσφέρουν μια σειρά πακέτων και σχεδίων που περιλαμβάνουν διαφορετικά προνόμια και δυνατότητες για τη βελτίωση της ιστοσελίδας σας. Αλλά μπορεί το InMotion να ανταγωνιστεί τις καλύτερες καναδικές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στην αγορά σήμερα?

Ας μάθουμε.

TLDR;

Η InMotion είναι μια μεγάλη εταιρεία που προσφέρει αυτό που υπόσχεται. Αν ψάχνετε για μια πολύ μεγάλη περίοδο δοκιμής τότε Το InMotion είναι μια εξαιρετική επιλογή με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών.

Τα άτομα που αναζητούν δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων και μεταφορές έχουν βρει επίσης μια καλή επιλογή καθώς προσφέρουν τόσο μαζί με εξαιρετικές ώρες λειτουργίας και σταθερή ταχύτητα.

Ένας από τους μεγάλους λόγους για να μην ακολουθήσετε το InMotion είναι η υψηλότερη από τη μέση εισαγωγική τιμή τους.

Η σκληρή επιστήμη

Οι δοκιμές φιλοξενίας cloud μπορούν να απλοποιηθούν σε δύο βασικές μετρήσεις: χρόνος λειτουργίας και μέσος χρόνος φόρτωσης. Οι καλύτερες εταιρείες είναι ισχυρές και στις δύο κατηγορίες, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο.

Στατιστικά InMotion Uptime στον Καναδά

Για να βοηθήσουμε τους Καναδούς αναγνώστες μας, πραγματοποιήσαμε δοκιμές από όλη τη χώρα. Δείτε τι συγκεντρώσαμε στο InMotion:

 • Μόντρεαλ

  Διάρκεια – 99,1%
  Χρόνος φόρτωσης – 2.312 χιλ

 • Τορόντο

  Διάρκεια – 99,0%
  Χρόνος φόρτωσης – 2.232 χιλ

 • Βανκούβερ

  Διάρκεια – 98,9%
  Χρόνος φόρτωσης – 2.485 χιλ

 • Γουίνιπεγκ

  Διάρκεια – 98,9%
  Χρόνος φόρτωσης – 2.358 χιλιοστά

Τι σημαίνει uptime?
 • Uptime – Ένα ποσοστό που υποδεικνύει τον συνολικό χρόνο που ο πάροχος φιλοξενίας είναι συνδεδεμένος και λειτουργεί κανονικά.
 • 99,1% χρόνος λειτουργίας του Μόντρεαλ – Οι υπηρεσίες της InMotion δεν ήταν διαθέσιμες μόνο 0,9% τοις εκατό του χρόνου για τους χρήστες του Μόντρεαλ. Τα μαθηματικά ισοδυναμούν με περίπου 78 ώρες εκτός λειτουργίας κατά τη διάρκεια ενός έτους.
 • Τι σημαίνει διαθεσιμότητα – Ένα κλάσμα ποσοστιαίας μονάδας μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στη διαθεσιμότητα του ιστότοπού σας

Καλές ώρες λειτουργίας – Θεωρούμε τη διάρκεια λειτουργίας μετρήσεις άνω του 98% να είναι ισχυρές.

Ώρες φόρτωσης InMotion στον Καναδά

Τι σημαίνει χρόνος φόρτωσης?
 • Χρόνος φόρτωσης – Πραγματικές μετρήσεις ταχύτητας.
 • Μονάδα μέτρησης – Οι χρόνοι που παρέχονται παραπάνω μετρώνται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου και καλύπτουν τη διάρκεια πλήρους αιτήματος και απόκρισης σε διακομιστή web cloud.
 • Πώς δοκιμάζεται αυτό – Οι αριθμοί που συγκεντρώνονται είναι κατά μέσο όρο δοκιμές σε μήνες με την πλατφόρμα του iPage με διάφορα προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome, το Mozilla Firefox και ο Microsoft Internet Explorer.
 • Άλλες μεταβλητές – Οι τελικοί χρήστες του ιστότοπού σας ενδέχεται να εμφανίζουν κάποια διακύμανση στους χρόνους απόκρισης λόγω διαφόρων παραγόντων, όπως η ταχύτητα του τοπικού δικτύου, η συμπεριφορά του προγράμματος περιήγησης και η κίνηση του διακομιστή.
 • Καλός χρόνος φόρτωσης – Οι χρόνοι φόρτωσης που κατά μέσο όρο στα 2.000 χιλιοστά του δευτερολέπτου ή λιγότερο θεωρούνται υψηλές επιδόσεις.

σημασία χρόνου φόρτωσης

Οι πάροχοι φιλοξενίας με βραδύτερους χρόνους απόκρισης είναι επικίνδυνοι για χρήση, επειδή οι αναγνώστες και οι πελάτες σας ενδέχεται να ενοχληθούν με τις καθυστερήσεις και να επιλέξουν να περιηγηθούν σε άλλους ιστότοπους. Με μια βαθύτερη κατάδυση στην έρευνά μας θα σας δείξει ότι οι πάροχοι φιλοξενίας βρίσκονται σε όλο τον χάρτη.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών του InMotion για το χρόνο φόρτωσης ήταν περίπου στο μέσο όρο και οι βαθμολογίες του χρόνου λειτουργίας τους είναι πάνω από τον μέσο όρο. Έτσι το ερώτημα γίνεται, είναι οι τιμές και οι δυνατότητές τους αρκετά καλές για να τους κάνουν μια ενδιαφέρουσα επιλογή για φιλοξενία?

Τιμολόγηση InMotion

Όπως μπορείτε να δείτε από ψηλά, το InMotion προσφέρει σχετικά σταθερή απόδοση όσον αφορά τις μετρήσεις χρόνου λειτουργίας και τους μέσους χρόνους φόρτωσης σελίδας. Με αυτό είπε, η εταιρεία έχει επίσης ένα φήμη ως ένας από τους πιο ακριβούς παρόχους στην αγορά.

Ακολουθεί μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο το InMotion παρουσιάζει τα πακέτα και τα σχέδιά του:

Κοινή φιλοξενία επιχειρήσεων με δωρεάν SSD InMotion Hosting

Το InMotion διαιρεί τις υπηρεσίες τους σε τρεις σαφείς κατηγορίες. Το πρώτο είναι το πρόγραμμα Launch, το οποίο έχει σχεδιαστεί για νέους σχεδιαστές ιστοσελίδων και απλά blogs. Για έναν ιστότοπο αναθεώρησης σκι ή έναν ιστότοπο αναθεώρησης αγώνα χόκεϊ – αυτό θα ήταν περισσότερο από επαρκές – καθώς περιλαμβάνει ένα δωρεάν όνομα τομέα και απεριόριστο εύρος ζώνης.

Το μεσαίο σχέδιο του InMotion ονομάζεται Power και είναι η πιο δημοφιλής επιλογή τους για μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να μετεγκαταστήσουν δεδομένα ιστού σε μια νέα πλατφόρμα. Επιτρέπει τη φιλοξενία έξι ξεχωριστών ιστότοπων και επιδόσεων που υποτίθεται ότι είναι διπλάσια από τη δύναμη του προγράμματος Launch.

Τέλος, το InMotion έχει μια επιλογή υψηλής τεχνολογίας που ονομάζεται σχέδιο Pro, την οποία θα ενδιαφέρει μόνο μια μεγάλη, ώριμη επιχείρηση. Περιλαμβάνει απεριόριστους οικοδεσπότες ιστότοπων, διπλή απόδοση σε σχέση με το σχέδιο ισχύος και ένα ειδικό πακέτο τεχνικής υποστήριξης.

Η μακροπρόθεσμη τιμολόγηση με το InMotion είναι σχετικά συγκρίσιμη με όλες τις άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες φιλοξενίας που είναι διαθέσιμες σήμερα. Το kicker είναι ότι η εισαγωγική τους τιμή είναι σχετικά αδύναμη.

Για πολλές από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες φιλοξενίας, μπορείτε να πάρετε μια συνδρομή τριών ετών από 2 έως 4 $ το μήνα για να ξεκινήσετε. Πρόκειται προφανώς για μια τεράστια προστιθέμενη αξία και μας αρέσει να λέμε στους ανθρώπους να επωφεληθούν από αυτά τα μοντέλα τιμολόγησης.

Εάν μετράτε τις εισαγωγικές τιμές – Το InMotion είναι ακριβώς εκεί με τις τρέχουσες τάσεις τιμολόγησης.

Χαρακτηριστικά

Με την πρώτη ματιά, οι τρεις επιλογές προγράμματος του InMotion μπορούν να φαίνονται πολύ παρόμοιες. Αλλά καθώς ψάχνετε στις λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε τι έχουν να προσφέρουν.

Για να ξεκινήσετε – το InMotion προσφέρει μια χούφτα χαρακτηριστικά για όλα τα σχέδιά τους:

 • Δωρεάν μονάδες SSD
 • Δωρεάν τομέας
 • Εγγύηση 90 ημερών
 • Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων
 • Δωρεάν πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ
 • Πολλαπλές επιλογές κωδικοποίησης
 • Ασφαλές email IMAP
 • Μέγιστη ζώνη ταχύτητας
 • Πρόσβαση SSH
 • Ενσωμάτωση Εφαρμογών Google
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • 24/7 Υποστήριξη πελατών

Η μόνη πτυχή που πραγματικά ξεπηδά είναι η Εγγύηση 90 ημερών. Οι περισσότερες πλατφόρμες φιλοξενίας προσφέρουν μόνο εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Η δοκιμή μιας πλατφόρμας φιλοξενίας για τρεις μήνες αντί για μία μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά.

Όσον αφορά τις διαφορές μεταξύ των σχεδίων, υπάρχουν μερικές πτυχές που μπορεί να μετακινήσουν τη βελόνα ανάλογα με τις ανάγκες φιλοξενίας σας.

Θετικά

Τα θετικά για το InMotion είναι φανταστικά και μπορεί να σας κάνουν να σκεφτείτε ότι θα εγγραφείτε αμέσως στην υπηρεσία φιλοξενίας. Οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές όσον αφορά τους τολμηρούς ισχυρισμούς που προσφέρει μια υπηρεσία φιλοξενίας.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών στο InMotion πραγματικά αντισταθμίζει την έλλειψη διαισθητικής βάσης γνώσεων. Με την υποστήριξη πελατών 24/7/365 που προσφέρεται στον ιστότοπό τους, προφανώς έπρεπε να δοκιμάσουμε το σύστημα.

Άνοιξα ένα εισιτήριο και μου προσφέρθηκε ένα απάντηση εντός πέντε λεπτών. Θέτει το ερώτημα – γιατί προσφέρουν ακόμη υποστήριξη προτεραιότητας; Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι απλώς διαφημίζουν αυτήν την επιλογή ως ρίψη για αναβάθμιση.

Υποστήριξη InMotion

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών

Όλοι πρέπει να αγαπούν όταν οι εταιρείες προσφέρουν εγγυήσεις που είναι ευαίσθητες στο χρόνο. Νομίζω ότι λένε εξαιρετικά.

Με τον μέσο όρο του κλάδου να είναι εγγυημένες 30 ημερών, δείχνει ότι το InMotion δεν φοβάται να προσφέρει μεγάλη διάρκεια δοκιμής. Πιστεύουν πραγματικά ότι θα είστε ευχαριστημένοι με αυτό που προσφέρουν.

Δωρεάν μεταφορές ιστότοπων και αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων

Αυτά δεν είναι καθημερινά δωρεάν χαρακτηριστικά που προσφέρουν οι υπηρεσίες φιλοξενίας. Είναι αλήθεια ότι ένας καλός οικοδεσπότης προσφέρει πάντα δωρεάν μεταφορά ιστότοπου.

Όμως – μια εξαιρετική υπηρεσία φιλοξενίας προσφέρει δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων. Πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας προσπαθούν να σας κάνουν να πληρώσετε για αντίγραφα ασφαλείας που είναι κάπως ανόητο κατά τη γνώμη μου. Πρέπει να περιλαμβάνονται δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων.

Αρνητικά

Υψηλές τιμές γνωριμίας

Η σύγκριση των τιμών γνωριμίας με άλλους ηγέτες του κλάδου αφήνει την τιμή για το InMotion στα περίχωρα να είναι μια «φθηνότερη» επιλογή φιλοξενίας.

Η αξιοποίηση των εισαγωγικών τιμών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα όταν ξεκινάτε.

Οι τιμές που προσφέρει η InMotion δεν είναι υπερβολικές και είναι στην πραγματικότητα σωστές στον μέσο όρο της βιομηχανίας για μακροπρόθεσμες τιμές. Ωστόσο, σίγουρα ρίξτε την μπάλα όταν πρόκειται για εισαγωγικές τιμές.

Μέσος χρόνος φόρτωσης

Αυτό δεν είναι αρνητικό αλλά περισσότερο μη διαφοροποιητή. Προσωπικά, προτιμώ γρήγορους χρόνους φόρτωσης. Οι περισσότεροι άνθρωποι το θέλουν αυτό για την υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων τους. Εάν αυτό δεν είναι σημαντικό για εσάς ή ο μέσος χρόνος φόρτωσης είναι εντάξει, τότε το InMotion δεν έχει αρνητικό σε αυτήν την κατηγορία για εσάς.

Ρύθμιση Γνωσιακής Βάσης

Είναι ειλικρινά περίεργο πόσο κακή είναι η βάση γνώσεων του InMotion σε σύγκριση με την ομάδα υποστήριξης πελατών.

κέντρο υποστήριξης φιλοξενίας ιστοσελίδων

Δεν ξέρω για σένα, αλλά προτιμώ τη βάση γνώσης μου λίγο πιο οργανωμένη και μοντέρνα.

Αυτό συμβαίνει μερικές φορές ως η εταιρεία δίνει προτεραιότητα στη ζήτηση αντί να έχουν χρήσιμες καθυστερήσεις πληροφοριών για τον πελάτη τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν διαθέσιμες πληροφορίες – η εγκατάσταση είναι λίγο αδέξια και δεν έχουν τόσο λίγους ανταγωνιστές.

Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα λάθος με αυτό, αλλά πολλοί άνθρωποι προτιμούν να διαβάζουν ένα άρθρο παρά να μιλούν για υποστήριξη πελατών.

Συνοψίζοντας

Η προσφορά προγραμμάτων φιλοξενίας του InMotion αξιοπρεπή απόδοση και σταθερή αξιοπιστία και είναι γεμάτο χαρακτηριστικά.

Το InMotion είναι μια φανταστική επιλογή εάν προτιμάτε τα αντίγραφα ασφαλείας και τη μεταφορά δεδομένων, καθώς και αν αναζητάτε μεγαλύτερες εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων. Το κύριο πρόβλημα με το InMotion είναι οι λιγότερο από τις ιδανικές εισαγωγικές τιμές τους.

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η καλύτερη φιλοξενία για το WordPress?

Για την καλύτερη τιμή έναντι της απόδοσης, έχουμε επιλέξει το SiteGround ως την κορυφαία μας επιλογή.

Ποια φιλοξενία είναι καλύτερη Linux ή Windows?

Όλα αυτά σημαίνει ότι το λειτουργικό σύστημα εκτελείται στους διακομιστές που χρησιμοποιεί η εταιρεία. Το Linux είναι το πιο δημοφιλές στους διακομιστές, οπότε έχει περισσότερες δυνατότητες και οι περισσότεροι σχεδιαστές ιστοσελίδων προτιμούν τη φιλοξενία ιστοσελίδων που βασίζεται σε Linux. Η μόνη φορά που τα Windows θα έχουν νόημα είναι εάν υπάρχουν συγκεκριμένες εφαρμογές των Windows που πρέπει να χρησιμοποιηθούν.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

 • Καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector