Κριτική φιλοξενίας InMotion

λογότυπο φιλοξενίας inmotion


Συνολική βαθμολογία

Φθηνότερο πακέτο
6,39 USD / μήνα

InMotion Hosting: Μια γρήγορη περίληψη για άτομα χωρίς χρόνο (σχεδόν όλοι μας)

Με λίγα λόγια, το InMotion είναι πολύ φοβερό, οι υπηρεσίες και η τεχνολογία που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας και η υποστήριξη είναι ευαίσθητη και γνώση…. αλλά, εξετάζοντας το κόστος και το γεγονός ότι οι διακομιστές τους βρίσκονται στις ΗΠΑ, υπάρχουν σίγουρα καλύτερες επιλογές εκεί έξω. Ακόμα κι αν ζούσατε στις ΗΠΑ και ο ιστότοπός σας στοχεύει ένα κοινό στις ΗΠΑ, υπάρχουν ακόμα πιο προσιτές επιλογές εκεί έξω … αν και το γεγονός παραμένει ότι το InMotion είναι πραγματικά καλό, και γι ‘αυτό το αξιολογούμε τόσο υψηλό!

Τούτου λεχθέντος, για τον Καναδά, το αγαπημένο μας είναι ακόμα το GreenGeeks, είναι εξαιρετικά πράσινο (βάζοντας το 300% αυτού που χρησιμοποιούν πίσω στο πλέγμα), έχουν ένα γρήγορο κέντρο δεδομένων στον Καναδά (και τις ΗΠΑ) και προσφέρουν τα ίδια χαρακτηριστικά σε πολύ πιο προσιτή τιμή (6,39 $ έναντι 3,95 $, αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου)! Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας GreenGeeks.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το InMotion Hosting, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω.

Έρευνα InMotion Hosting

Κριτική φιλοξενίας InMotion

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας, η InMotion Hosting ξεκίνησε το 2001. Είναι ένας από τους λίγους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων που δεν ανήκουν στην Endurance International Group (EIG), ο οποίος κατέχει αρκετούς μαζικούς παρόχους φιλοξενίας όπως HostGator, iPage και Bluehost.

Η inMotion Hosting υπερηφανεύεται για τη στελέχωση εμπειρογνωμόνων φιλοξενίας ιστοσελίδων που έχουν κατά μέσο όρο 4 χρόνια εμπειρίας σε επαγγελματικά προϊόντα και / ή υπηρεσίες φιλοξενίας. Η ομάδα διαχείρισης αποτελείται από ειδικούς τεχνολογίας που έχουν κατά μέσο όρο 10+ χρόνια εμπειρίας φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Έχουν συνεργαστεί με πολλές μάρκες όπως Yahoo !, Bing, Twitter, Dell, Intel, Cisco, Cpanel και Parallels, μεταξύ άλλων. Έχουν συνεργαστεί με το Sucuri.net για την ασφάλεια του ιστότοπου. Η εν λόγω εταιρεία είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος ηγέτης στον κλάδο της ασφάλειας διαδικτύου.

Η inMotion Hosting έχει κερδίσει πολλά βραβεία από την έναρξή της. Το Business.com τους θεωρούσε ακόμη και την καλύτερη επιλογή για υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Τιμολόγηση

Το inMotion Hosting προσφέρει τρεις τύπους σχεδίων φιλοξενίας επιχειρήσεων. Αυτά ονομάζονται “Launch”, “Power” και “Pro”. Τα εν λόγω πακέτα φαίνονται παρακάτω:

inMotion Business Hosting Σχέδια

Το πρώτο πακέτο, Launch, κοστίζει 6,39 $ ανά μήνα, εάν επιλέξετε να πληρώσετε συνολικά 2 χρόνια εκ των προτέρων. Ωστόσο, θα σας κοστίσει 7,46 $ το μήνα εάν επιλέξετε έναν ετήσιο όρο πληρωμής. Για το πακέτο εκκίνησης, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν τρόπο πληρωμής ενός μήνα ανά μήνα.

Το πρόγραμμα εκκίνησης σάς προσφέρει μια ποικιλία δυνατοτήτων που έχετε στη διάθεσή σας. Σας παρέχεται ένα δωρεάν όνομα τομέα. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε 2 ιστότοπους σε έναν λογαριασμό φιλοξενίας. Το μεγάλο πράγμα για αυτό το σχέδιο είναι ότι σας παρέχει απεριόριστο χώρο στο δίσκο και απεριόριστο εύρος ζώνης. Αυτό σημαίνει ότι σας παρέχεται άφθονος αποθηκευτικός χώρος για τον ιστότοπό σας που σας επιτρέπει να φιλοξενείτε περισσότερες εικόνες και βίντεο στον τομέα σας.

Με απεριόριστο εύρος ζώνης έρχεται με τη δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων σε πολλούς χρήστες. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχετε χιλιάδες (ή εκατομμύρια) θεατές ιστότοπων την ημέρα. Εάν θέλετε ο ιστότοπός σας να είναι ασφαλής, το InMotion Hosting σας παρέχει επίσης ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL.

Εάν έχετε πολλούς χρήστες υπεύθυνους για το όνομα τομέα σας, μπορείτε να τους παρέχετε τους δικούς τους λογαριασμούς email. Το πακέτο εκκίνησης διαθέτει απεριόριστους λογαριασμούς email στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε συσκευή. Επίσης, παρέχουν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων δωρεάν. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον ιστότοπό σας, μπορείτε να τον επαναφέρετε με βάση ένα συγκεκριμένο αντίγραφο ασφαλείας που έγινε από το inMotion Hosting.

Η μη αυτόματη εγκατάσταση λογισμικού μπορεί να είναι πόνος. Με το πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ του InMotion Hosting, μπορείτε να εγκαταστήσετε περισσότερες από 400 εφαρμογές στον ιστότοπό σας, γεγονός που καθιστά τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου πολύ εύκολη. Για εκείνους που πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές Google, το πακέτο παρέχει επίσης μια δυνατότητα ενσωμάτωσης των Εφαρμογών Google. Αυτό σημαίνει ότι οι Εφαρμογές Google περιλαμβάνονται στο cPanel, ώστε να μπορείτε να το ενσωματώσετε εύκολα στον τομέα σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Εάν είστε προγραμματιστής ιστού ή έχετε προσλάβει κάποιον για να σας βοηθήσει στον ιστότοπό σας, το πακέτο εκκίνησης διευκολύνει τη δημιουργία ιστότοπων. Οι κοινόχρηστοι διακομιστές του υποστηρίζουν πολλές γλώσσες προγραμματισμού, όπως MySQL, PHP, Ruby και PostgreSQL. Αυτό επιτρέπει στους προγραμματιστές ιστού να αναπτύξουν έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας μια γλώσσα που γνωρίζουν καλύτερα.

Εάν σας αρέσει η διαφήμιση, το πακέτο Launch σας προσφέρει δωρεάν διαφημιστικές πιστώσεις αξίας 150 $. Εκτός από αυτό, προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών. Μπορείτε να ακυρώσετε και να επιστρέψετε τα χρήματά σας εάν τα προϊόντα ή / και οι υπηρεσίες τους δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Τέλος, η inMotion Hosting είναι η μόνη εταιρεία που παρέχει Max Speed ​​Zones. Χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία δρομολόγησης, μια ποικιλία κέντρων δεδομένων και προμηθευτές εύρους ζώνης premium για να παρέχουν ένα γρηγορότερο δίκτυο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη βελτιωμένη απόδοση του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτερης εκτόξευσης ιστότοπων, της διαχείρισης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της λήψης αρχείων.

Επιλογές υποστήριξης

Το inMotion Hosting σάς παρέχει διάφορες επιλογές για να επικοινωνήσετε μαζί τους για υποστήριξη:

  • Online ζωντανή συνομιλία,
  • Εισιτήρια υποστήριξης,
  • Τηλεφώνημα,
  • Μηνύματα μέσω email,
  • Κοινοτική υποστήριξη,
  • Skype και
  • Κέντρο υποστήριξης αυτοβοήθειας.

Το Κέντρο Υποστήριξης Αυτοβοήθειας είναι γεμάτο με μια ποικιλία πληροφοριών, όπως Συχνές ερωτήσεις, σεμινάρια, εργαλεία και πόρους και οδηγούς προϊόντων.

Το σπουδαίο πράγμα για το inMotion Hosting είναι η ικανότητά τους να παρέχουν υποστήριξη μέσω του Skype. Η πλατφόρμα επικοινωνίας χρησιμοποιείται ευρέως μεταξύ των επιχειρήσεων και μπορεί να είναι ένας βολικός τρόπος επικοινωνίας με την εταιρεία. Παρέχουν επίσης σύστημα ζωντανής συνομιλίας και τηλεφωνικής υποστήριξης 24 × 7. Σας δίνουμε πολλούς τρόπους για να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Η εξυπηρέτηση πελατών της inMotion Hosting είναι εξαιρετική. Οι περισσότερες κριτικές δηλώνουν ότι είναι γρήγορες όσον αφορά την απάντηση ερωτημάτων τόσο σε απευθείας σύνδεση ζωντανή συνομιλία όσο και στο τηλέφωνο. Η ομάδα υποστήριξης μπορεί να απαντήσει σε περίπλοκες ερωτήσεις και το προσωπικό τους είναι πολύ πεπειραμένο για τα προϊόντα και / ή τις υπηρεσίες τους. Τα εισιτήρια υποστήριξης λαμβάνουν επίσης απάντηση μέσα σε λίγες ώρες.

Πλεονεκτήματα

Όντας γίγαντας φιλοξενίας, το InMotion Hosting έχει τα πλεονεκτήματά του:

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών

Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Με το InMotion Hosting, σας προσφέρουμε 90 ημέρες αξίας επιστροφής χρημάτων. Αυτή είναι μια πολύ γενναιόδωρη προσφορά. Όταν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία τους, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη σπατάλη των χρημάτων σας.

Αποθήκευση SSD

Όλα τα επιχειρηματικά προγράμματα φιλοξενίας παρέχουν δωρεάν χώρο αποθήκευσης SSD. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα καθώς το SSD είναι ταχύτερο από τα παραδοσιακά αντίστοιχα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη φόρτωση του ιστότοπού σας πιο γρήγορα από τους ιστότοπους που χρησιμοποιούν παλιές μονάδες δίσκου. Εάν ο ιστότοπός σας φορτώνεται πιο γρήγορα, οι πελάτες σας είναι πιο ικανοποιημένοι. Όλοι μισούν την αναμονή, σωστά; Επιπλέον, οι ιστότοποι που φορτώνουν γρηγορότερα προτιμούνται από μηχανές αναζήτησης όπως το Google όταν πρόκειται για βαθμολογίες.

Δωρεάν πιστοποιητικό SSL

Μπορείτε να λάβετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL που σας επιτρέπει να προστατεύετε τις ευαίσθητες πληροφορίες του πελάτη. Επιπλέον, βοηθά στην αύξηση της κατάταξής σας και στις μηχανές αναζήτησης!

Απεριόριστα γραμματοκιβώτια

Με το φθηνότερο πακέτο τους, έχετε ήδη απεριόριστα γραμματοκιβώτια που μπορούν να συγχρονιστούν σε πολλές συσκευές. Μπορείτε ακόμη να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα γραμματοκιβώτια σε οποιαδήποτε συσκευή. Όταν πολλά άτομα είναι υπεύθυνα για τον ιστότοπό σας, μπορείτε να τους δώσετε τους δικούς τους λογαριασμούς email χωρίς επιπλέον χρέωση.

Αξιοπιστία και απόδοση

Οι κριτικές έδειξαν ότι το InMotion Hosting παρέχει ιστοσελίδες εξαιρετικής απόδοσης λόγω της τεχνολογίας και των διακομιστών προηγμένης τεχνολογίας. Παρέχουν 99,99% χρόνο λειτουργίας, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας δεν θα αντιμετωπίσει σφάλματα ή ώρες λειτουργίας.

Αξιόπιστη υποστήριξη πελατών

Τα συστήματα υποστήριξής τους διατίθενται σε πολλούς τρόπους επικοινωνίας. Παρέχουν κοινοτική υποστήριξη ως ένα επιπλέον επίπεδο υποστήριξης που επιτρέπει στους χρήστες να μιλούν με άλλους χρήστες. Επιπλέον, μπορούν να απαντήσουν σε δύσκολες και εξωσχολικές ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες τους.

Μειονεκτήματα

Υπάρχουν μειονεκτήματα στη συνεργασία με το InMotion Hosting. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

Χωρίς χρέωση μήνα-ανά-μήνα

Όταν θέλετε απλώς να δοκιμάσετε μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, ίσως θελήσετε απλώς να πάρετε συμβόλαιο μήνα-μήνα. Δεν θα θέλατε να ολοκληρώσετε τις υπηρεσίες αξίας 3 ετών χωρίς καν να γνωρίζετε εάν αυτό είναι το ίδιο.

Το κακό μέρος στην inMotion Hosting είναι η έλλειψη όρων πληρωμής από μήνα σε μήνα. Ίσως να μην θέλετε να πληρώσετε για ένα ολόκληρο έτος εκ των προτέρων, ειδικά εάν έχετε χαμηλά χρήματα.

Όχι το φθηνότερο

Ναί. Το inMotion δεν είναι το φθηνότερο εκεί έξω. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν στην τιμή των 3 $ ή 4 $ το μήνα για τις ίδιες δυνατότητες που προσφέρει το InMotion.

Μόνο 2 τομείς

Μπορείτε να φιλοξενήσετε μόνο 2 τομείς σε έναν λογαριασμό φιλοξενίας. Εάν έχετε 10 ιστότοπους για παράδειγμα, θα πρέπει να πάτε με το τρίτο σχέδιο, το πακέτο Pro. Αυτό θα σας κοστίσει περίπου 18,99 $ ανά μήνα εάν πληρώνεται από μήνα σε μήνα – και η τιμή αυτή δεν είναι πολύ φθηνή.

Επαλήθευση τηλεφώνου

Για την αποφυγή απάτης, η εταιρεία υποχρεώνει τους πελάτες να επαληθεύουν τις αγορές τους μέσω τηλεφώνου. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για πελάτες που δεν έχουν έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

συμπέρασμα

Όπως αναφέρθηκε στην περίληψή μας, το InMotion είναι πραγματικά πολύ καλό, αλλά διατίθεται σε τιμή και δεν θα φιλοξενείτε στον Καναδά που επηρεάζει τη συνολική ταχύτητα του ιστότοπού σας. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δείτε το GreenGeeks, να δείτε την κριτική μας.

Περίληψη Αναθεωρητής Matthew Rogers Ημερομηνία αναθεώρησης 2019-11-17 Αναθεωρημένο στοιχείο Φιλοξενία κίνησης Βαθμολογία συγγραφέα 41ος1ος1ος1οςγκρίΌνομα προϊόντος InMotion HostingPrice
6,39 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector