Αναθεώρηση HostUpon


Συνολική βαθμολογία

Φθηνότερο πακέτο
2,95 USD / μήνα (από 7,95 $)

Το HostUpon είναι πραγματικά ένας από τους καλύτερους καναδικούς οικοδεσπότες ιστού που έχουμε συναντήσει, ο συνδυασμός προσιτών τιμών, απεριόριστου χώρου στο δίσκο, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και καναδικών πωλήσεων και υποστήριξης τις καθιστούν χωρίς προβλήματα!

Γενικά εξετάζουμε τις ακόλουθες 4 πτυχές ενός web host για να προσδιορίσουμε τη συνολική ποιότητά του: Ευκολία χρήσης, Ταχύτητα (σε παγκόσμιο επίπεδο), Υποστήριξη και Λειτουργία. Το HostUpon τα καρφώνει όλα, ειδικά υποστήριξη!

Λόγοι για να επιλέξετε HostUpon

Ας ξεκινήσουμε με αυτά που θεωρούμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά του HostUpon, αυτά που τους δίνουν αμέσως το προβάδισμα έναντι του διαγωνισμού. Για την πλειοψηφία των ατόμων που αναζητούν έναν αξιοπρεπή οικοδεσπότη Ιστού, η ακόλουθη σύντομη περίληψη είναι αρκετή για να τους πείσει ότι το HostUpon είναι αυτό που πρέπει να ακολουθήσετε..

 1. Διακομιστές στον Καναδά: Με έναν εξαιρετικά γρήγορο διακομιστή στο Τορόντο, εάν στοχεύετε το κοινό είναι στον Καναδά, η ταχύτητα δεν θα είναι πρόβλημα. Εάν τυχαίνει να νιώθετε την ανάγκη επέκτασης, έχουν επίσης 3 διακομιστές στις ΗΠΑ.
 2. 24/7 υποστήριξη με βάση τον Καναδά: Παρόλο που οι περισσότερες εταιρείες αναθέτουν την υποστήριξή τους σε φθηνότερες χώρες, το HostUpon είναι ένα από τα λίγα που εξακολουθούν να έχουν την υποστήριξή τους στον Καναδά, πιστεύουμε ότι αυτό από μόνο του αποτελεί πολύ καλή περίπτωση για την εγγραφή τους
 3. Δωρεάν όνομα τομέα: Εάν εγγραφείτε για φιλοξενία, μπορείτε να καταχωρίσετε το όνομα τομέα .ca ή .com δωρεάν!
 4. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: Δεν είστε ευχαριστημένοι για οποιονδήποτε λόγο; Κανένα πρόβλημα, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.
 5. Απεριόριστοι ιστότοποι: Ακόμα και το πιο βασικό τους σχέδιο επιτρέπει πολλαπλούς ιστότοπους σε περίπτωση που αισθάνεστε φιλόδοξοι.

Είναι πραγματικά ένα μυαλό. Όσον αφορά το κόστος, έχουν 3 πακέτα φιλοξενίας, το πιο προσιτό πακέτο τους ξεκινά από μόνο 2,95 USD / μήνα (από 7,95 $)!

Έρευνα φιλοξενίας HostUpon

Η κριτική: Προσιτή φιλοξενία υψηλής ποιότητας με καναδική υποστήριξη!

Εισαγωγή + ένα σύντομο ιστορικό

Το HostUpon έχει την έδρα του στο Τορόντο του Καναδά. Ιδρύθηκε από τον Alfez Velji το 2007, ξεκίνησε να δημιουργεί μια λύση φιλοξενίας ιστοσελίδων με βάση τον Καναδά για όλες τις επιχειρήσεις και τους προσωπικούς ιστότοπους σε όλο τον κόσμο.

Η δέσμευσή τους έγκειται τόσο στην ταχύτητα και την ασφάλεια της υπηρεσίας φιλοξενίας τους όσο και στις χαμηλότερες δυνατές τιμές για να επιτευχθεί αυτό. Το HostUpon εξελίσσεται συνεχώς, αναβαθμίζει και καινοτομεί για να διατηρήσει την προσιτότητά τους, παρέχοντας παράλληλα το καλύτερο της καλύτερης υπηρεσίας.

Αυτό το πάθος οδήγησε σε έναν οικοδεσπότη Ιστού που είναι προσιτός αλλά αισθάνεται υψηλού επιπέδου, πολλά έχουν να κάνουν με την καναδική ομάδα υποστήριξής τους, δεν έχουν εξωτερική ανάθεση και πραγματικά απέδωσαν για αυτούς! Ας δούμε μερικά από τα κύρια οφέλη της φιλοξενίας με το HostUpon.

Πλεονεκτήματα του HostUpon

Υποστήριξη

Η υποστήριξη πελατών της HostUpon είναι πραγματικά από τις καλύτερες στην επιχείρηση. Το προσωπικό υποστήριξης βρίσκεται στον ίδιο τόπο με την έδρα των δεδομένων – Τορόντο. Όχι μόνο είναι εκεί, αλλά διατίθενται όλο το 24ωρο. Η ομάδα υποστήριξης πελατών τους είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, πολύ εξειδικευμένη σε ό, τι κάνουν και εξαιρετικά επαγγελματική με κάθε τρόπο. Στοχεύουν στον συντομότερο δυνατό χρόνο αναμονής, προσφέροντας πολλές διαφορετικές επιλογές υποστήριξης, όπως ζωντανή συνομιλία, εισιτήριο υποστήριξης ή τηλεφωνική υποστήριξη. Η τεράστια βάση δεδομένων με χρήσιμα σεμινάρια και πληροφορίες μπορεί να μειώσει την ανάγκη σας για την υποστήριξή τους, είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Ιδιωτική ιδιοκτησία

Ένας άλλος επαγγελματίας του HostUpon είναι το γεγονός ότι είναι μια ιδιωτική εταιρεία. Το να είσαι ιδιόκτητος σημαίνει ότι το HostUpon δεν επηρεάζεται από το ενδιαφέρον τρίτων. Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας εργάζονται στην εταιρεία, και έτσι είναι σε θέση να διατηρήσουν τις δεσμεύσεις και τους στόχους τους ευθυγραμμισμένους για να βοηθήσουν όλους τους κατόχους ιστότοπων.

Τιμολόγηση

Ένα μεγάλο πράγμα για το HostUpon είναι η πληθώρα προσιτών σχεδίων που προσφέρουν. Αν και οι τιμές τους ευθυγραμμίζονται με τους περισσότερους οικοδεσπότες προϋπολογισμού (δεν μπορεί να πάει στραβά στα 3,36 $ / μήνα), είναι η αξία που προσφέρουν που τους ξεχωρίζει. Τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται ακόμη και στα πιο βασικά σχέδια κάνουν το δολάριό σας να προχωρήσει περισσότερο. Με άλλες εταιρείες, προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε ελκυστικές δυνατότητες όπως ένας δωρεάν τομέας για ζωή και απεριόριστες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πρέπει να αγοράσετε ένα ακριβότερο πακέτο για να ξεκινήσετε με.

Ώρα

Το HostUpon έχει διατηρήσει ένα φανταστικό χρόνο λειτουργίας με τα χρόνια που τροφοδοτούν ιστότοπους. Το HostUpon προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% για κάθε πακέτο που προσφέρουν. Αν και δεν διαφημίζουν απαραιτήτως τι συμβαίνει εάν πέσει κάτω από αυτόν τον αριθμό, έχουμε τη σέσουλα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να υποβάλετε ένα εισιτήριο για το ζήτημα για να λάβετε έκπτωση στο τέλος του επόμενου μήνα! Ευτυχώς, δεν είναι γνωστοί για πολλές διακοπές, οπότε η ανάγκη για αυτό δεν μπορεί ποτέ να προκύψει. Συνολικά, οι πελάτες σπάνια παραπονούνται για ένα κακό χρόνο λειτουργίας από το HostUpon.

Ας προχωρήσουμε σε μια λίστα με τις αγαπημένες μας δυνατότητες (ορισμένες προσφέρονται επίσης από άλλους οικοδεσπότες, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά λίστα).

Χαρακτηριστικά

Μερικές από τις μεγαλύτερες δυνατότητες που βρίσκονται στα προγράμματα φιλοξενίας HostUpon περιλαμβάνουν:

 • Δωρεάν όνομα τομέα για τη ζωή
 • Απεριόριστοι λογαριασμοί email και βάση δεδομένων MySQL
 • 24/7 υποστήριξη
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
 • Πρόγραμμα εγκατάστασης για περισσότερα από 360 σενάρια
 • Δωρεάν δημιουργός ιστότοπων
 • Διακομιστές CA και ΗΠΑ (που σημαίνει ότι ακόμη και αν θέλετε να τους χρησιμοποιήσετε ως οικοδεσπότης Ιστού για τη Βραζιλία, η απόδοση θα εξακολουθεί να είναι πολύ αξιοπρεπής)
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 • 99% εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 • Έλεγχος λογαριασμού μέσω προγράμματος περιήγησης ιστού
 • Διακομιστές φιλοξενίας SSL
 • Κοινή παρέμβαση στην πύλη
 • Ρίζα και επανεκκίνηση πρόσβασης
 • Διακομιστές ιδιωτικών ονομάτων
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Απεριόριστη μεταφορά δεδομένων

συμπέρασμα

Το HostUpon αξίζει τον έπαινο, είναι τοπικά, νοιάζονται, είναι εξαιρετικά προσιτά και έχουν υποστήριξη από τον Καναδά… Δοκιμάστε τα, δεν θα το μετανιώσετε! Οι οικοδεσπότες Ιστού όπως αυτές κάνουν την κατασκευή μιας ιστοσελίδας μια ομαλή διαδικασία!

ΠερίληψηΑνασκόπηση Matthew Rogers Ημερομηνία αναθεώρησης 2019-11-25Αναθεώρηση στοιχείου HostUponAuthor Βαθμολογία 51ος1ος1ος1ος1οςΌνομα προϊόντος HostUponPrice
2,95 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map