HostRocket Review: 27ος από 30 οικοδεσπότες που αξιολογήθηκαν στις

αρχική σελίδα του hostrocket


Το HostRocket μπορεί να μην έχει την ίδια αναγνώριση ονόματος με το HostGator, το BlueHost και το DreamHost, αλλά βρίσκονται εδώ και από το 1999, με την έδρα και ένα κέντρο δεδομένων στο Clifton Park της Νέας Υόρκης.

Συνήθως, όταν επισκέπτεστε για πρώτη φορά έναν ιστότοπο ενός οικοδεσπότη ιστού, η αρχική σελίδα του επιχειρεί να καυχηθεί γρήγορα για εντυπωσιακή ταχύτητα, εκπληκτική υποστήριξη πελατών ή ανεπαρκή χρόνο λειτουργίας.

Αυτές οι προτάσεις αξίας μπορούν να βοηθήσουν τους μη τεχνικούς πελάτες να κατανοήσουν αμέσως το πρωταρχικό όφελος που κερδίζουν κατά την εγγραφή τους.

Αλλά όχι το HostRocket. Αντ ‘αυτού, οδηγούν με:

Κοινή φιλοξενία SSD.

Ε; Ενδιαφέρουσα προσέγγιση…

Για να μάθουμε τι είναι καλό, αγοράσαμε και δημιουργήσαμε έναν ιστότοπο WordPress στο πρόγραμμα HostRocket “Shared” τον Ιούνιο του 2015.

Τα τελευταία χρόνια, εξετάσαμε τα στατιστικά στοιχεία απόδοσής τους, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου λειτουργίας & ταχύτητα για να δημιουργήσετε μια αμερόληπτη κριτική.

Εδώ είναι οι λεπτομέρειες:

Πλεονεκτήματα της χρήσης HostRocket Hosting

Το HostRocket ξεκινά δυνατά, παρέχοντας αξιοπρεπή υποστήριξη πελατών και πολλές εφαρμογές για να διαλέξετε.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση:

 1. Αρκετά καλή υποστήριξη!

Το HostRocket παρέχει υποστήριξη πελατών μόνο μέσω συστήματος έκδοσης εισιτηρίων και τηλεφώνου (χωρίς ζωντανή συνομιλία ή email).

Αρχικά, δεν ήμασταν πολύ χαρούμενοι, καθώς τα εισιτήρια συνήθως χρειάζονται χρόνια (με ταχύτητα στο Διαδίκτυο ούτως ή άλλως) για να επιλυθούν.

Αποδείχθηκε ευχάριστα λάθος όταν μόλις 11 λεπτά αργότερα λάβαμε μια απάντηση. Πέρα από την ταχύτητα της απάντησής τους, ήταν επίσης μια χρήσιμη και ενημερωμένη απάντηση.

Ένας γρήγορος έλεγχος ιστορικού στην εμπειρία άλλων πελατών επιβεβαιώνει μια συνολική αξιοπρεπή εμπειρία. Οποιαδήποτε προβλήματα ή παράπονα βιώνουν οι περισσότεροι πελάτες προέρχονται από άλλους παράγοντες (που θα αντιμετωπίσουμε σε ένα δευτερόλεπτο), αλλά όχι με την υποστήριξή τους.

Υποστήριξη HostRocketΣυνομιλήστε με την υποστήριξη πελατών τους

2. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο τοποθεσιών διακομιστή

Εάν είχαμε μια κατηγορία για «πράγματα που είναι καλό, αλλά… meh», αυτό θα το κερδίσει.

Ο λόγος?

Σας επιτρέπουν να επιλέξετε ποιο κέντρο δεδομένων θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Θεωρητικά, αυτό θα μπορούσε να είναι πλεονέκτημα αν βρίσκεστε σε μια χώρα που προσπαθείτε να εξυπηρετήσετε πελάτες σε άλλη χώρα.

Το μόνο αλίευμα?

Έχουν δύο κέντρα δεδομένων στις Η.Π.Α. Σικάγο και Νέα Υόρκη. Ποιο, εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη γεωγραφία των ΗΠΑ, δεν είναι πολύ μακριά. Κλείσιμο, λιγότερο από δύο ώρες με αεροπλάνο.

Θεωρητικά, αυτό είναι ένα καλό προνόμιο.

Στην πραγματικότητα, είναι απλώς εντάξει.

3. Πάνω από 250 ενσωματώσεις εφαρμογών

Το HostRocket έχει ενσωματώσεις με περισσότερες από 250 δημοφιλείς εφαρμογές (όπως WordPress, Drupal, Magento, Zen Cart, Open Cart και άλλα), οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε λίγο πιο γρήγορα. Αυτό είναι ένα άλλο μικρό όφελος που αξίζει να αναφερθεί προτού προχωρήσουμε.

Μειονεκτήματα της χρήσης HostRocket Hosting

Παρά το καλό αρχικό ξεκίνημα του HostRocket, ξεπέρασαν γρήγορα το τέντωμα. Δυστυχώς, χτύπησαν μερικά εμπόδια στην πορεία.

1. Χρόνος φόρτωσης αργής σελίδας (τους τελευταίους 24 μήνες)

Το HostRocket βγήκε από τις πύλες με μέσο χρόνο φόρτωσης σελίδας 863 ms τους τελευταίους 24 μήνες.

Αλλά από μια ελαφρώς πιο θετική πλευρά – το HostRocket έχει αρχίσει να δείχνει καλύτερα αποτελέσματα ταχύτητας από τον Ιανουάριο του 2019 και τον Νοέμβριο του 2019 το αποτέλεσμα της ταχύτητάς του ήταν αξιοπρεπές 569 ms! Επομένως, υπάρχει ελπίδα ότι θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το χρόνο φόρτωσης της σελίδας τους στο μέλλον.

Ωστόσο, προς το παρόν, ο χρόνος φόρτωσής τους πρέπει να παραμείνει στην ενότητα CONS…

Μέσος χρόνος φόρτωσης τελευταίου 12 μηνών:

Λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για το τελευταίο δωδεκάμηνο του HostRocketΜέση ταχύτητα HostRocket 2019-2020 | Δείτε στατιστικά

1. Διάρκεια 99,83% τους τελευταίους 24 μήνες

Ο τυπικός χρόνος λειτουργίας είναι 99,93%.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε πολύ λίγο χρόνο διακοπής (~ 26 λεπτά) σε ένα μήνα, κάτι που δεν θα επηρεάσει τρομερά τις πωλήσεις ή την υποστήριξη πελατών σας.

(Μπορείτε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο ο χρόνος λειτουργίας επηρεάζει τον ιστότοπό σας να γειωθεί με αυτήν την εύχρηστη αριθμομηχανή χρόνου λειτουργίας.)

Το HostRocket, ωστόσο, κατάφερε να φτάσει το 99,83% του χρόνου λειτουργίας – κάτω από το βιομηχανικό πρότυπο.

Συνολικά, η απόδοση του HostRocket σε αυτήν την κατηγορία είναι μάλλον ένας συνδυασμός καλού και κακού – σε μερικούς μήνες κατάφεραν να αποδώσουν 100% και σε άλλους μήνες τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά.

Η σελίδα Όροι Παροχής Υπηρεσιών αναφέρει τα εξής:

“Εάν πιστεύετε ότι ο ιστότοπός σας δεν ήταν το εγγυημένο 99,5% κατά τη διάρκεια ενός συγκεκριμένου μήνα, υποβάλετε ένα εισιτήριο προβλήματος που δηλώνει την κατάστασή σας και θα το εξετάσουμε μαζί σας και θα πιστώσουμε το λογαριασμό σας ανάλογα.”

Λοιπόν, τουλάχιστον το πήραμε αυτό για εμάς που είναι ωραίο.

Μέσος χρόνος λειτουργίας τελευταίου 12 μηνών:

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2020: 98,07%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2019: 99,96%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2019: 99,57%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2019: 99,91%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2019: 99,45%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2019: 99,96%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2019: 99,96%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2019: 99,92%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 99,97%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 99,86%

HostRocket τα τελευταία 24-μήνα στατιστικάΜέσος χρόνος λειτουργίας HostRocket | Δείτε στατιστικά

3. Σχετικά ακριβή φιλοξενία

Το φθηνότερο πακέτο του HostRocket ξεκινά από 5,99 $ το μήνα.

Αυτό είναι ήδη στο ακριβό τέλος (ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την απόδοσή τους μέχρι τώρα).

Γίνεται ακόμη χειρότερο επειδή πρέπει να εγγραφείτε για δύο χρόνια και να πληρώσετε εκ των προτέρων για να απολαύσετε αυτήν την (ήδη) διογκωμένη τιμή.

Λένε ότι παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Αυτό ισχύει για ορισμένους κεντρικούς υπολογιστές που έχουμε ελέγξει, όπως το A2 Hosting.

Αλλά μέχρι στιγμής, όχι το HostRocket.

4. Εξακολουθούν να χρεώνουν ένα «τέλος εγκατάστασης» (29,99 $!)

Οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων θα θέσουν σε λειτουργία τον ιστότοπό σας δωρεάν. Θα σας βοηθήσουν να μετεγκαταστήσετε έναν υπάρχοντα ιστότοπο ή ακόμη και να μεταφέρετε ένα δωρεάν όνομα τομέα για ένα χρόνο.

Το HostRocket, δυστυχώς, είναι ένα από τα σπάνια λίγα που εξακολουθούν να χρεώνουν «τέλος εγκατάστασης» 29,99 $ εάν αποφασίσετε να πληρώνετε μηνιαία ή εξαμηνιαία.

5. Ακριβή εγγραφή ονόματος τομέα (20 $!)

Το HostRocket παρέχει ένα δωρεάν όνομα τομέα κατά την εγγραφή.

Πρόσθετα ονόματα τομέα κοστίζουν περίπου 20 $ ετησίως, παρόλο που το ποσοστό μετάδοσης είναι συνήθως μικρότερο από το ΜΙΣΟ από αυτό σε άλλους ιστότοπους.

Νικέλι και αμυδρό στα καλύτερα του.

Τιμολόγηση HostRocket, Σχέδια φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

Κοινή φιλοξενία: Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των κοινόχρηστων προγραμμάτων φιλοξενίας τους:

 • Βασική κοινόχρηστη φιλοξενία: Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 5,99 $ ανά μήνα. Έρχεται με απεριόριστο χώρο στο δίσκο, απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστους λογαριασμούς email και υποστήριξη για απεριόριστους ιστότοπους.
 • Πρόγραμμα SSD Premium: Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 9,98 $ ανά μήνα. Έρχεται με χώρο αποθήκευσης SSD RAID 5 GB και εύρος ζώνης 200 GB.
 • Πρόγραμμα SSD Professional: Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 13,98 $ ανά μήνα. Έρχεται με χώρο αποθήκευσης SSID RAID 20 GB και εύρος ζώνης 300 GB.
 • Εκτελεστικό σχέδιο SSD: Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 18,98 $ ανά μήνα. Έρχεται με αποθήκευση SSID RAID 40 GB και εύρος ζώνης 400 GB.

Τιμές και σχέδια HostRocketΤιμές και σχέδια HostRocket

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τιμολόγηση αφορά τα διετή σχέδιά τους.

 • Δωρεάν τομέας? Ναί.
 • Ευκολία εγγραφής: Μεγάλη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Αυτό μπορεί να βελτιωθεί.
 • μέθοδοι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα.
 • Κρυφές χρεώσεις και ρήτρες: Οι κοινόχρηστοι λογαριασμοί φιλοξενίας δεν μπορούν να χρησιμοποιούν περισσότερο από 15% συνολικό εύρος ζώνης, 10 τοις εκατό RAM, 10 τοις εκατό του συνολικού αριθμού ενεργών συνδέσεων και 15 τοις εκατό συνολικό χώρο στο δίσκο ενός διακομιστή.
 • Πώληση: Μερικά πλεονεκτήματα.
 • Ενεργοποίηση Λογαριασμού: Άμεση ενεργοποίηση.
 • Πίνακας ελέγχου και εμπειρία πίνακα ελέγχου: cPanel.
 • Εγκατάσταση εφαρμογών και CMS (WordPress, Joomla κ.λπ.): Προσφέρουν “Εύκολες εγκαταστάσεις” για να σας βοηθήσουν να εγκαταστήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές και CMS με λίγα κλικ.

Προτείνουμε το HostRocket?

Όχι, δεν το κάνουμε.

Όταν συγκρίνετε την απόδοσή τους με το σκληρό κόστος τους, μπορείτε να δείτε:

Η υποστήριξή τους είναι καλή, αλλά όχι τόσο καλή.

Η ταχύτητά τους είναι σχεδόν καλή, αλλά ακόμα δεν είναι αρκετή.

Ο χρόνος λειτουργίας τους δεν είναι αρκετά καλός.

Η απόδοση του HostRocket είναι πολύ μέση σε σύγκριση με το υψηλό κόστος και το πρόσθετο τέλος εγκατάστασης.

Αντ ‘αυτού, θα ήταν καλύτερα να ελέγξετε το A2 Hosting και το HostGator cloud που δημοσιεύουν παρόμοιους (αν όχι καλύτερα) χρόνους φόρτωσης σελίδας, με πολύ καλύτερο χρόνο λειτουργίας και τιμές. Μπορείτε να βρείτε μια μεγαλύτερη λίστα με τους κορυφαίους οικοδεσπότες ιστού μας εδώ.

Έχετε χρησιμοποιήσει το HostRocket; Ενημερώστε μας για την εμπειρία σας (καλή ή κακή), θα θέλαμε να μοιραστούμε ειλικρινείς και διαφανείς κριτικές με τους επισκέπτες μας. Απλώς αφήστε την κριτική HostRocket παρακάτω!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map