HostPapa Review: Γιατί μόνο 20 από τους 30 Web Host;

αρχική σελίδα hostpapa


Το HostPapa φιλοξενεί πάνω από 500.000 ιστότοπους στα κέντρα δεδομένων του στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Αυτό είναι εντυπωσιακό, δεδομένου ότι υπάρχουν μόνο από το 2006 (ιδρύθηκε από τον Jamie Opalchuck).

Μία πιθανή εξήγηση για τη μετεωρολογική άνοδο τους θα μπορούσε να είναι οι διάφορες επιλογές εξυπηρέτησης πελατών, προσφέροντας τηλεφωνική υποστήριξη σε μερικές διαφορετικές γλώσσες, όπως Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Γερμανικά, τόσο σε εγχώριους όσο και σε διεθνείς πελάτες.

Πρέπει να κάνουν κάτι σωστό για να μεγαλώσουν τόσο γρήγορα τα τελευταία χρόνια.

Για να μάθουμε, αγοράσαμε το HostPapa «Starter Plan» τον Ιούνιο του 2015. Δημιουργήσαμε έναν απλό ιστότοπο WordPress. Μπορείτε να δείτε τα σε βάθος στατιστικά στοιχεία απόδοσης, όπως το χρόνο λειτουργίας και την ταχύτητα (κάντε κλικ στο «Ιστορικό» για περισσότερες πληροφορίες).

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μετράνε έναντι των τριάντα άλλων κριτικών που έχουμε κάνει μέχρι τώρα:

Πλεονεκτήματα της χρήσης HostPapa Hosting

Με την εγγραφή, ήμασταν ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τι τους κάνει να σημειώνουν. Τι θα μπορούσε να προκαλέσει μια τόσο γρήγορη ανάβαση?

Στην αρχή, εκπλήξαμε ευχάριστα από το υπέροχο χρόνο λειτουργίας τους (όπως θα δείτε). Προσφέρουν επίσης πληθώρα επιλογών υποστήριξης πελατών για να διαλέξετε.

Μέχρι εδώ καλά! Μπορούν όμως να ανταποκριθούν στη διαφημιστική εκστρατεία; Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

1. Καλό χρόνο λειτουργίας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι ο χρόνος λειτουργίας του HostPapa ήταν καλός από την πρώτη μέρα.

Δημοσιεύτηκαν 24 μήνες κατά μέσο όρο 99,95% χρόνο λειτουργίας.

Παρόλο που ακούγεται αθόρυβο και προφανές, θα εκπλαγείτε από το πόσο πολλοί οικοδεσπότες ιστού παλεύουν με το πιο θεμελιώδες στοιχείο της φιλοξενίας ενός ιστότοπου – διατηρώντας το καταραμένο πράγμα ζωντανό!

Μέσος χρόνος λειτουργίας τελευταίου 12 μηνών:

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2020: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2019: 99,88%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2019: 99,70%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2019: 99,94%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2019: 99,95%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 99,63%

Τα τελευταία στατιστικά του HostPapa 24 μηνώνΜέσος χρόνος λειτουργίας HostPapa | Δείτε στατιστικά

2. Πάνω από τη μέση ταχύτητα της βιομηχανίας

Ο χρόνος λειτουργίας του HostPapa ήταν υπέροχος και η ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας τους είναι επίσης καλή.

Τους τελευταίους 24 μήνες, είχαν χρόνο φόρτωσης σελίδας για την ανάρτηση 705 ms, κάτι που ξεπερνά το τυπικό μας αποτέλεσμα.

Μέσος χρόνος φόρτωσης τελευταίου 12 μηνών:

Λεπτομερή στατιστικά στοιχεία τελευταίου 12 μηνών HostPapaΜέση ταχύτητα HostPapa 2019-2020 | Δείτε στατιστικά

3. Εκτεταμένες επιλογές υποστήριξης

Το HostPapa προσφέρει εκτεταμένες επιλογές υποστήριξης για να βοηθήσει τους πελάτες με διάφορους τρόπους.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην τεράστια βιβλιοθήκη βίντεο αυτοβοήθειας. Προσφέρουν 24/7 υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, αλληλογραφίας, email και ακόμη και φαξ (!).

Παρέχουν τηλεφωνική υποστήριξη σε 18 χώρες (που μπορεί να είναι η μεγαλύτερη που έχουμε δει από οποιαδήποτε εταιρεία). Είναι ένας από τους μοναδικούς οικοδεσπότες που παρέχουν υποστήριξη σε διαφορετικές γλώσσες, όπως Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Γερμανικά.

Σαν να μην είναι αρκετό, παρέχουν επίσης μια ενδιαφέρουσα δυνατότητα υποστήριξης που σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε μια συνεδρία με ένα «Papa Squad Experts», οι οποίες είναι ουσιαστικά καθοδηγημένες περιηγήσεις μέσω βίντεο ή τηλεδιάσκεψης (επίσης – είναι η καλύτερη υποστήριξη πελατών τίτλος ποτέ !!).

Κατά τη διάρκεια της προσωπικής μας έρευνας, λάβαμε απάντηση σε λιγότερο από ένα λεπτό από το προσωπικό υποστήριξής τους. Οι απαντήσεις σε ερωτήσεις δόθηκαν μέσα σε ένα μέτριο δύο λεπτά.

Συνολικά, η εμπειρία μας με το Gezim V, τον αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών μας, ήταν αρκετά καλή.

Υποστήριξη HostPapa

4. Προληπτικά χαρακτηριστικά ασφαλείας

Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του HostPapa συνοδεύονται από ενεργοποιημένη προστασία antispam Panda Cloud, καθώς και τείχος προστασίας διακομιστή, παρακολούθηση και εντοπισμό εισβολής. Πάνω από 37.000 ιστότοποι παραβιάζονται καθημερινά, επομένως τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας του HostPapa είναι καθησυχαστικά.

Το πρόγραμμα Business Pro συνοδεύεται επίσης από πρόσθετες δυνατότητες, όπως προστασία απορρήτου τομέα, δωρεάν πιστοποιητικό SSL, αποκλειστική διεύθυνση IP και αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων.

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να ανησυχείτε είναι οι λεπτομέρειες ασφαλείας, όπως η προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα. Είναι ωραίο να βλέπεις κάποιον άλλον την πλάτη σου.

5. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών & Μετεγκατάσταση ιστότοπου

Το HostPapa προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για τα περισσότερα από τα προγράμματα φιλοξενίας τους.

Επιπλέον, θα σας βοηθήσουν ευχαρίστως να μεταφέρετε έναν υπάρχοντα ιστότοπο από άλλον κεντρικό υπολογιστή (ενώ ταυτόχρονα θα μεταφέρετε και ένα δωρεάν όνομα τομέα).

6. Καλή τιμή για την τιμή

Η βασική τιμή του HostPapa ξεκινά από 3,95 $ για τα πρώτα τρία χρόνια. Αν προτιμάτε να εγγραφείτε για ένα ή δύο χρόνια, θα έχετε περίπου ένα επιπλέον ποσό και στις δύο περιπτώσεις.

HostPapa One, Two και Three-Year Pricing

Αυτή η τιμολόγηση είναι επίσης χαμηλότερη για νέους πελάτες. Αυτό σημαίνει ότι η τιμολόγηση ανανέωσης θα αυξηθεί στα 7,99 $ / μήνα για το ίδιο πρόγραμμα Starter. Δεν είναι λοιπόν τα καλύτερα νέα γενικά, αλλά αρκετά κοινά.

Τα καλά νέα είναι ότι ρίχνουν μεγάλη αξία σε αυτήν την αρχική τιμή. Λαμβάνετε δύο ιστότοπους, σε σύγκριση με έναν μόνο που προσφέρουν οι περισσότεροι άλλοι οικοδεσπότες. Παίρνετε επίσης δωρεάν εγγραφή τομέα, αποθήκευση SSD 100 GB και εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις.

Πολύ καλό, σωστά?

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Θα λάβετε επίσης τις “Βασικές δυνατότητες” που περιλαμβάνουν δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου, Cloudflare CDN, πιστοποιητικό SSL και πρόσβαση στις 400+ εφαρμογές και το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Συνολικά, είναι μια πολύ καλή τιμή. Άλλοι οικοδεσπότες θα σας κάνουν να πληρώσετε για αυτά τα πράγματα, ανεβάζοντας εύκολα τη μηνιαία τιμή πολύ πάνω από αυτό το αρχικό εύρος 3,95 $ / μήνα.

Μειονεκτήματα της χρήσης HostPapa Hosting

Σίγουρα, το HostPapa είχε καλά αποτελέσματα χρόνου λειτουργίας και αξιοπρεπή ταχύτητα.

Δυστυχώς, άλλοι πελάτες δεν έχουν μοιραστεί την ίδια θετική εμπειρία που είχαμε. Υπάρχουν επίσης ορισμένα ζητήματα με κρυφές χρεώσεις που σχετίζονται με το πόσο «δωρεάν» είναι η εγγύηση επιστροφής χρημάτων και η ρύθμιση του ιστότοπου.

Ρίξε μια ματιά.

1. Κακή εμπειρία πελατών με υποστήριξη

Προσωπικά, η εμπειρία υποστήριξης πελατών μας πήγε ομαλά.

Όταν πραγματοποιήσαμε έναν έλεγχο ιστορικού για το πώς οι άλλοι πελάτες είδαν τις εκτεταμένες επιλογές υποστήριξής τους, η εικόνα δεν ήταν τόσο ρόδινη.

Παρά τον τεράστιο αριθμό διαθέσιμων επιλογών ή τρόπων για να φτάσετε στο HostPapa, η συνολική εμπειρία των πελατών κατά μέσο όρο είναι κάτω από την ισοτιμία.

2. Πρόσθετα τέλη

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού θα δημιουργήσουν τον ιστότοπό σας δωρεάν. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού θα προσφέρουν επίσης μια «εγγύηση επιστροφής χρημάτων».

Προφανώς, δύο δικαιώματα κάνουν λάθος…

Εάν ζητήσετε επιστροφή χρημάτων κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος 30 ημερών, θα σας χρεώσουν ένα τέλος ρύθμισης 29,95 $ κατά την ακύρωση.

Αυτό σημαίνει, τεχνικά, ότι δεν αποτελεί «δωρεάν» εγγύηση επιστροφής χρημάτων και δεν είναι ούτε «δωρεάν» ρύθμιση ιστότοπου.

Λοιπόν ευχαριστώ, αλλά όχι ευχαριστώ.

Επισκόπηση σχετικά με τα HostPapa Hosting Plans + Quick Facts

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των τριών κοινών προγραμμάτων φιλοξενίας του HostPapa.

Παρακαλώ σημειώστε: Οι τιμές τείνουν να κυμαίνονται συχνά, και αυτές οι χαμηλές διαφημιζόμενες τιμές απαιτούσαν μια τριετή εγγραφή.

Τιμές και σχέδια HostPapa

Σχέδιο εκκίνησης κοστίζει 3,95 $ το μήνα. Αυτό το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε δύο ιστότοπους, δωρεάν εγγραφή τομέα, παρέχει 100 GB χώρου στο δίσκο και «απεριόριστο» εύρος ζώνης. Παίρνετε επίσης όλες τις “Βασικές δυνατότητες” τους, όπως δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου, Cloudflare CDN, πιστοποιητικό SSL και πρόσβαση σε 400+ εφαρμογές ιστού.

Επιχειρηματικό σχέδιο κοστίζει επίσης 3,95 $ το μήνα. Αυτό σας επιτρέπει να φιλοξενείτε απεριόριστους ιστότοπους, δωρεάν εγγραφή τομέα, απεριόριστο χώρο στο δίσκο και απεριόριστο εύρος ζώνης. Προσφέρει επίσης τα βασικά χαρακτηριστικά, καθώς και τις προηγμένες δυνατότητες, όπως απεριόριστους τομείς πρόσθετων, λογαριασμούς email και βάσεις δεδομένων MySQL.

Σχέδιο Business Pro κοστίζει 12,95 $ ανά μήνα. Λαμβάνετε απεριόριστους ιστότοπους, δωρεάν εγγραφή τομέα, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD, εύρος ζώνης, καθώς και τις βασικές και τις προηγμένες δυνατότητες. Παίρνετε επίσης συγκεκριμένες βελτιώσεις απόδοσης, όπως διακομιστές γρήγορου πυραύλου και απεριόριστες σελίδες για τον δημιουργό ιστότοπων. Θα λάβετε επίσης αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπου, Premium Wildcard SSL και απόρρητο τομέα.

 • Ευκολία εγγραφής: Πολύ εύκολη διαδικασία εγγραφής.
 • μέθοδοι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, Paypal.
 • Κρυφές χρεώσεις και ρήτρες: Η διαφημιζόμενη τιμή ισχύει μόνο για τον πρώτο όρο πληρωμής. Οι ανανεώσεις είναι πολύ πιο ακριβές. Θα χρεωθείτε ένα τέλος εγκατάστασης 29,99 $ εάν χρησιμοποιήσετε την πολιτική επιστροφής χρημάτων.
 • Πώληση: Μερικά πλεονεκτήματα.
 • Ενεργοποίηση Λογαριασμού: Η ενεργοποίηση μπορεί να διαρκέσει λίγο.
 • Πίνακας ελέγχου και εμπειρία πίνακα ελέγχου: cPanel.
 • Εγκατάσταση εφαρμογών και CMS (WordPress, Joomla κ.λπ.): Ένα πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ για να εγκαταστήσετε δημοφιλείς εφαρμογές και CMS.

Προτείνουμε το HostPapa?

Δυστυχώς, δεν το κάνουμε.

Ο χρόνος λειτουργίας τους ήταν καλός και καλή ταχύτητα. Έχουν έναν TON διαφορετικών διαθέσιμων επιλογών υποστήριξης και προσωπικά είχαμε μια θετική εμπειρία.

Ανακαλύπτοντας βαθύτερα ανακαλύψαμε ότι η εμπειρία υποστήριξης σε γενικές γραμμές είναι υπερβολικά ασυνεπής. Και υπάρχουν πάρα πολλές κρυφές χρεώσεις που κάνουν την «χαμηλή» τιμή προώθησης δύσκολη στο στομάχι.

Υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι καλοί οικοδεσπότες Ιστού εκεί έξω που σας δίνουν ένα καλύτερο χτύπημα για τα χρήματά σας.

Πώς ήταν η εμπειρία σας με το HostPapa? Θα θέλαμε να το ακούσουμε, ανεξάρτητα από το αν είναι θετικό ή αρνητικό (αρκεί να είναι διαφανές και ειλικρινές).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map