Κριτική HostPapa

Λογότυπο HostPapa


Συνολική βαθμολογία

Φθηνότερο πακέτο
3,36 $ / μήνα CAD – 3,36 $ / μήνα – 3,95 $ / μήνα

Αυτή η κριτική εστιάζεται στο HostPapa ως οικοδεσπότης Ιστού για τον Καναδά, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής ισχύει επίσης εάν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε για άλλη χώρα. Το HostPapa διασχίζει και μέσω Καναδά, τα κεντρικά τους γραφεία και τα κέντρα δεδομένων βρίσκονται στο Τορόντο και χρεώνουν σε CAD (κάτι που είναι δύσκολο να βρεθεί αυτές τις μέρες, καθώς οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού χρεώνουν σε USD). Τους προτείνουμε ευχαρίστως ως έναν εξαιρετικό πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων για τον Καναδά (Αν και είναι γενικά μια εξαιρετική επιλογή για οποιαδήποτε χώρα πραγματικά)!

Γενικά εξετάζουμε τις ακόλουθες 4 πτυχές ενός web host για να προσδιορίσουμε τη συνολική ποιότητά του: Ευκολία χρήσης, Ταχύτητα (σε παγκόσμιο επίπεδο), Υποστήριξη και Λειτουργία. Ο HostPapa σημείωσε πολύ υψηλό σε όλους τους πόντους!

Λόγοι για να επιλέξετε HostPapa

Ας ξεκινήσουμε με αυτά που θεωρούμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά του HostPapa, αυτά που τους δίνουν αμέσως το προβάδισμα έναντι του διαγωνισμού. Για την πλειονότητα των ατόμων που αναζητούν έναν αξιοπρεπή οικοδεσπότη Ιστού, η ακόλουθη γρήγορη περίληψη είναι αρκετή για να τους πείσει ότι το HostPapa είναι αυτό που πρέπει να ακολουθήσετε.

 1. Διακομιστές στον Καναδά: Για πολλούς ανθρώπους, αυτό είναι το πιο σημαντικό σημείο απόφασης. Η πλειονότητα των οικοδεσποτών ιστού που διαφημίζονται ως «καναδικοί» οικοδεσπότες Ιστού, έχουν μόνο διακομιστές στις ΗΠΑ. Το HostPapa έχει στην πραγματικότητα διακομιστές στον Καναδά (το Τορόντο είναι συγκεκριμένος), που σημαίνει λιγότερους χρόνους φόρτωσης για ένα καναδικό κοινό.
 2. Υποστήριξη 24/7: Εξαιρετικά χρήσιμο και αυτό μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας και εισιτηρίων, η επιλογή είναι δική σας. Προσφέρουν ακόμη και συνεδρίες διάρκειας 30 λεπτών για να σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε σωστά.
 3. Πολλά δωρεάν πράγματα: Δωρεάν όνομα τομέα, δωρεάν πιστοποιητικά SSL, δωρεάν ενσωμάτωση CDN, δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου… το λατρεύουμε!
 4. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: Δεν είστε ευχαριστημένοι για οποιονδήποτε λόγο; Κανένα πρόβλημα, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.
 5. Άφθονος χώρος στο δίσκο: Το βασικό τους σχέδιο έρχεται με 100 GB, αρκετά για να τροφοδοτήσει ένα μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου… δεν θα εξαντληθεί ο χώρος στο δίσκο σύντομα.

Είναι πραγματικά ένα μυαλό. Όσον αφορά το κόστος, έχουν 3 πακέτα φιλοξενίας, το πιο προσιτό πακέτο τους ξεκινά από μόνο 3,36 $ / μήνα CAD!

Έρευνα φιλοξενίας HostPapa

Κριτική HostPapa

Το HostPapa είναι μια ιδιωτική εταιρεία που επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων κοινόχρηστων, μεταπωλητών και εικονικών ιδιωτικών διακομιστών (VPS). Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2006 από τον Jamie Opalchuk. Η κύρια έδρα τους εδρεύει στον Καναδά με το μεγαλύτερο μέρος των πελατών τους να διαμένουν στον Καναδά.

Το HostPapa παίρνει στα σοβαρά την εταιρική ευθύνη. Είναι μια από τις πρώτες καναδικές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που δεσμεύτηκαν να γίνουν πράσινες. Λαμβάνουν υπόψη τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας 100% πράσινη ανανεώσιμη ενέργεια. Οι διακομιστές ιστού, οι χώροι γραφείων και τα κέντρα δεδομένων τους τροφοδοτούνται από ανανεώσιμη ενέργεια.

Η εταιρεία έχει κερδίσει τόσο εταιρικά όσο και βιομηχανικά βραβεία. Έχουν μια διαπίστευση από το Better Business Bureau (BBB). Από το 2013-2016, κέρδισαν ένα βραβείο από το Profit 500 ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες του Καναδά.

Τιμολόγηση

Θα ακολουθήσουμε τα παρακάτω σχέδια, θα παρατηρήσετε ότι η τιμολόγηση είναι υψηλότερη εδώ… αυτή είναι η κανονική τιμή που έχει το HostPapa, αλλά μέσω ενός από τους συνδέσμους αξιολόγησής μου, μπορείτε να πάρετε ένα σχέδιο με μόνο 3,36 $. Τώρα, ας φανταστούμε, το HostPapa παρέχει τρεις τύπους προγραμμάτων φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αυτά ονομάζονται “Starter”, “Business” και “Business Pro”.

Φιλοξενία Ιστού HostPapa

Το φθηνότερο πρόγραμμα εκκίνησης κοστίζει 3,95 CAD ανά μήνα εάν πληρώνετε για 36 μήνες εκ των προτέρων. Ωστόσο, θα σας κοστίσει 4,95 CAD και 5,95 CAD ανά μήνα εάν πληρώσετε για τουλάχιστον 24 μήνες και 12 μήνες, αντίστοιχα. Με τα σχέδιά τους, δεν μπορείτε να επιλέξετε έναν τρόπο πληρωμής ενός μήνα ανά μήνα.

Το πρόγραμμα εκκίνησης σάς δίνει τη δυνατότητα να φιλοξενείτε δύο ιστότοπους στον λογαριασμό φιλοξενίας σας. Επιπλέον, σας παρέχουν αποθηκευτικό χώρο αξίας 100 GB. Το καλό είναι ότι προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταφέρετε απεριόριστα δεδομένα από το διακομιστή στη συσκευή που ζητά τα δεδομένα. Το φθηνότερο πακέτο σάς παρέχει επίσης δωρεάν εγγραφή ονόματος τομέα εάν επιλέξετε προγράμματα που είναι 12 μηνών ή περισσότερο.

Το HostPapa σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μέσα σε λίγα λεπτά με τον εύχρηστο δημιουργό ιστότοπων. Δεν χρειάζεστε εμπειρία κωδικοποίησης ή σχεδιασμού για να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο. Έχει δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης και σας παρέχει μια ποικιλία widget και εφαρμογών. Επιπλέον, παρέχουν εκατοντάδες εκπληκτικά πρότυπα ιστότοπου κατάλληλα για μια ποικιλία θέσεων. Παρέχουν φιλικούς προς τον χρήστη πίνακες ελέγχου και πίνακες ελέγχου HostPapa για τη διαχείριση όλων των προϊόντων και / ή υπηρεσιών που έχετε χρησιμοποιήσει.

Εάν σας αρέσουν οι ιστότοποι που βασίζονται στο WordPress, το HostPapa είναι η εταιρεία φιλοξενίας για εσάς. Μπορείτε να εγκαταστήσετε περισσότερες από 400 εφαρμογές με δυνατότητες εγκατάστασης 1 κλικ. Αυτές οι εφαρμογές περιλαμβάνουν WordPress, Joomla και διάφορα εργαλεία μικρών επιχειρήσεων.

Εάν θέλετε να μετεγκαταστήσετε τον ιστότοπό σας, το HostPapa θα σας βοηθήσει να το κάνετε δωρεάν. Και αν ο ιστότοπός σας χειρίζεται ευαίσθητες πληροφορίες, η εταιρεία παρέχει επίσης δωρεάν Let’s Encrypt SSL. Αυτό είναι καλό τόσο για την προστασία ευαίσθητων πληροφοριών όσο και για την ενίσχυση της κατάταξης του ιστότοπού σας σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Yahoo !, και το Bing.

Η εμπειρία του χρήστη γίνεται ανώτερη αφού το HostPapa παρέχει βελτιωμένη απόδοση στον ιστότοπο μέσω ενός συνδυασμού εκπληκτικών δικτύων παράδοσης Cloudflare και διακομιστών SuperMicro. Μέσω των ισχυρών διακομιστών τους, οι χρήστες δεν θα αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις και δεν θα παρατηρήσουν ενδείξεις κακής απόδοσης του ιστότοπου. Επιπλέον, υπόσχονται 99,99% χρόνο λειτουργίας που σας βοηθά να αποφύγετε τυχόν διακοπές λειτουργίας και διακοπής λειτουργίας ιστότοπου.

Επιλογές υποστήριξης

Απίστευτο όπως φαίνεται, το HostPapa σας παρέχει σχεδόν όλες τις επιλογές για υποστήριξη πελατών:

 • Μπορείτε να τους καλέσετε μέσω τηλεφώνου,
 • Μπορείτε να στείλετε μια επιστολή φαξ,
 • Μπορείτε να τα στείλετε μέσω email,
 • Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας,
 • Μπορείτε να επιλέξετε τον οδηγό γνώσεων και βίντεο για την αυτοβοήθεια,
 • Μπορείτε να μεταβείτε σε ένα εβδομαδιαίο σεμινάριο για περισσότερες γνώσεις,
 • Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του δικτύου μέσω του ιστότοπού τους και
 • Μπορείτε να επιλέξετε μια δωρεάν και αποκλειστική συνεδρία εκπαίδευσης βίντεο ένα προς ένα με έναν ειδικό από το HostPapa.

Οι γνώσεις για την αυτοβοήθεια και τα εκπαιδευτικά βίντεο της εταιρείας είναι αρκετά για να σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε τον ιστότοπό σας. Είναι υπερήφανοι που παρέχουν 24×7 εξυπηρέτηση πελατών μέσω email, υποβολής εισιτηρίων υποστήριξης, ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και φαξ.

Ένα μοναδικό πράγμα για το HostPapa είναι η παροχή μιας ιστοσελίδας που περιλαμβάνει την Κατάσταση δικτύου της εταιρείας. Στην κατάσταση δικτύου τους, μπορείτε να ελέγξετε εάν η εταιρεία αντιμετωπίζει διακοπές υπηρεσίας, διακοπές λειτουργίας και διάφορα προβλήματα με τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες της.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ελέγξετε εάν υπάρχει πρόβλημα με τις υπηρεσίες FTP, τους πίνακες ελέγχου DNS, τις υπηρεσίες παράδοσης αλληλογραφίας, τις υπηρεσίες βάσεων δεδομένων mySQL και τα παρόμοια. Η σελίδα Κατάσταση δικτύου περιλαμβάνει επίσης προγράμματα προγραμματισμένης συντήρησης. Όλα αυτά είναι πολύ χρήσιμα για κατόχους ιστότοπων όπως εσείς. Σας επιτρέπει να προγραμματίσετε και να σκεφτείτε εκ των προτέρων όταν πρόκειται για τον ιστότοπό σας.

Όσον αφορά τις κριτικές, το HostPapa είναι σαφής νικητής. Οι περισσότεροι χρήστες γνώρισαν εξαιρετική υποστήριξη πελατών που παρείχαν οδηγίες αντιμετώπισης προβλημάτων ανάλογα με τις ανάγκες τους. Σχεδόν κάθε κριτική δήλωσε ότι η ομάδα υποστήριξης είναι πολύ επαγγελματική και έγκαιρη. Και ορισμένοι λένε ακόμη και ότι η ομάδα υποστήριξης πελατών υπερέβη τις προσδοκίες των χρηστών.

Πλεονεκτήματα

Η εγγραφή στο HostPapa έχει σαφή πλεονεκτήματα. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

Δωρεάν εγγραφή τομέα

Εάν επιλέξετε προγράμματα που πληρώνονται 12 μήνες (ή περισσότερο) εκ των προτέρων, μπορείτε να λάβετε δωρεάν εγγραφή τομέα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας όνομα τομέα δωρεάν. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει λίγα δολάρια, καθώς δεν χρειάζεται να πληρώσετε για το όνομα τομέα του ιστότοπού σας.

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Όταν ο ιστότοπός σας συγκεντρώνει χιλιάδες ή και εκατομμύρια χρήστες την ημέρα, θα χρειαστείτε ένα τεράστιο εύρος ζώνης. Με το Starter Plan του HostPapa, έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης που σας επιτρέπει να φιλοξενείτε πολλούς χρήστες ιστότοπων όλη την ημέρα.

Δωρεάν ας κρυπτογραφήσουμε SSL

Οι χρήστες γίνονται όλο και πιο επιφυλακτικοί σήμερα. Η κρυπτογράφηση και η ασφάλεια της ιστοσελίδας έχουν γίνει κοινό έδαφος για τους περισσότερους κατόχους ιστότοπων. Το HostPapa σάς προσφέρει ένα δωρεάν Let’s Encrypt SSL που καθιστά τον ιστότοπό σας πιο ασφαλή. Μπορείτε να προστατεύσετε τις ευαίσθητες πληροφορίες των χρηστών σας όταν επιλέγετε αυτήν τη λειτουργία.

Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Μια εκπληκτική υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών παρέχεται από το HostPapa. Εκτός από πολλές επιλογές για επικοινωνία μαζί τους για υποστήριξη υψηλού επιπέδου, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια δωρεάν προπόνηση one-on-one. Αυτό μπορεί να είναι πολύ πολύτιμο ειδικά εάν δεν γνωρίζετε τα σχοινιά της φιλοξενίας ιστού και της διαχείρισης cPanel.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Χωρίς ερωτήσεις. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία τους, σας παρέχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Αυτό είναι χρήσιμο για αρχάριους εκεί έξω που δοκιμάζουν πολλούς παρόχους φιλοξενίας πριν δεσμευτούν σε μία εταιρεία.

1-Κάντε κλικ στην Εγκατάσταση εφαρμογών

Με τη διεπαφή τους, μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλές εφαρμογές επιλέγοντας από περισσότερα από 400 διαθέσιμα εργαλεία. Τα εργαλεία μικρών επιχειρήσεων περιλαμβάνονται στο πακέτο και συνοδεύεται επίσης από WordPress και Joomla. Εάν δεν έχετε την εμπειρία κωδικοποίησης, τότε η χρήση λειτουργιών εγκατάστασης με ένα κλικ μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ιστότοπους.

Μειονεκτήματα

Δεν υπάρχουν λογαριασμοί email στο βασικό πρόγραμμα

Το πρόγραμμα εκκίνησης δεν σας παρέχει γραμματοκιβώτια για τον ιστότοπό σας. Έτσι, πρέπει να επιλέξετε το επόμενο σχέδιο για να λάβετε απεριόριστους λογαριασμούς email. Το πρόγραμμα εκκίνησης μπορεί να μην είναι κατάλληλο για εσάς, ειδικά αν χρειάζεστε λογαριασμό email στο όνομα του τομέα σας (π.χ.. [email protected]).

συμπέρασμα

Μιμώντας την περίληψη στην κορυφή, το HostPapa είναι σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή, συνιστάται ιδιαίτερα. Γρήγοροι διακομιστές στον Καναδά, τιμές CAD, εξαιρετική υποστήριξη πελατών, έδρα στο Τορόντο… είναι κάτι που δεν χρειάζεται!

ΠερίληψηΑνασκόπηση Matthew Rogers Ημερομηνία αναθεώρησης 2019-11-23Αναθεώρηση στοιχείου HostPapaAuthor Βαθμολογία 51ος1ος1ος1ος1οςΌνομα προϊόντος HostPapaPrice
3,36 CAD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map