HostNine Review: Γρήγορος οικοδεσπότης με έναν από τους χειρότερους χρόνους λειτουργίας (Διαβάστε γιατί)

Αναθεώρηση HostNine


Το HostNine είναι ένα από τα νεότερα πρόσωπα στο web hosting, που ιδρύθηκε αρχικά το 2006.

Αρχικά έδειχναν υπόσχεση, είχαν λάβει το 2012 από τον EIG, ο οποίος κατέχει επίσης μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες φιλοξενίας όπως το HostGator και το Bluehost.

Όλοι οι οικοδεσπότες θέλουν να τεντώσουν λίγο την αλήθεια όταν πρόκειται για διαφημιστικούς ισχυρισμούς στον ιστότοπό τους.

Έβαλαν πιασάρικα soundbites στον ιστότοπό τους, ανεξάρτητα από τα γεγονότα, προσπαθώντας να ξεφύγουν μόνο από τη φήμη.

Αγοράσαμε το «Προσωπικό σχέδιο» του HostNine τον Ιούνιο του 2015, δημιουργώντας έναν ιστότοπο WordPress για παρακολούθηση και εκτέλεση δοκιμών τους τελευταίους μήνες. Συγκεντρώσαμε τα πιο σημαντικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου λειτουργίας & ταχύτητα, και είναι έτοιμοι να λάβουν απόφαση σε αυτήν την αμερόληπτη κριτική που υποστηρίζεται από γεγονότα και στατιστικά.

Πλεονεκτήματα της χρήσης HostNine Hosting

Η HostNine παρέδωσε τα προϊόντα σε λίγες διαφορετικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένου ενός αναζωογονητικού σύγχρονου, εύχρηστου ιστότοπου και μιας καλής εγγύησης επιστροφής χρημάτων.

Ρίξτε μια ματιά στα πλεονεκτήματα:

1. Φιλική προς το χρήστη εγγραφή και διαδικασία εγγραφής

Οι περισσότεροι από τους σημαντικότερους οικοδεσπότες Ιστού ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1990 ή στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Οι ιστότοποι τους, ως επί το πλείστον, μοιάζουν.

Πολλά είναι ξεπερασμένα, δύσκολα στη χρήση, και απλά δεν είναι ελκυστικά. Είναι δύσκολο να πλοηγηθείτε και να βρείτε απλές πληροφορίες, οι οποίες γίνονται πιο προβληματικές μόνο σε κινητές συσκευές (οι οποίες δεν υπήρχαν όταν ορισμένοι από αυτούς τους ιστότοπους είχαν αρχικά σχεδιαστεί από την εμφάνιση του).

Ευτυχώς, το HostNine διαθέτει έναν σύγχρονο ιστότοπο με σαφή οργάνωση και προσοχή στην ιεραρχία πληροφοριών που κάνει τη ζωή σας απλή.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια και η εστίαση στην οπτική γωνία του χρήστη είναι ένα σημάδι των μελλοντικών πραγμάτων…

2. Δυνατότητα επιλογής διαφορετικών κέντρων δεδομένων

Το HostNine διαθέτει κέντρα δεδομένων σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Σιγκαπούρης, του Καναδά, της Αυστραλίας και του Άμστερνταμ.

Ενώ η φθηνότερη κοινόχρηστη επιλογή φιλοξενίας τους μπορεί να φιλοξενηθεί μόνο στο κέντρο δεδομένων των ΗΠΑ, μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας τοποθεσία με τα άλλα σχέδιά τους.

3. Δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπωνδωρεάν μετεγκαταστάσεις hostnine

Το HostNine προσφέρει δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων για όλους τους νέους πελάτες του, αρκεί ο προηγούμενος κεντρικός υπολογιστής να προσφέρει πρόσβαση στο cPanel.

Δεν υπάρχει υψηλή, τριψήφια τιμή για να μετακινήσετε τον πρώτο σας ιστότοπο. Και δεν υπάρχει τιμή ανά ιστότοπο εάν έχετε πολλά από αυτά.

Αυτό κάνει το HostNine ιδανικό αν έχετε ήδη μια σειρά από ιστότοπους για διαχείριση.

4. Καμία αύξηση τιμών ανανέωσης

Το HostNine επίσης δεν διπλασιάζει ή τριπλασιάζει την τιμή ανανέωσης του προγράμματος φιλοξενίας σας. Ό, τι πληρώνετε την πρώτη ημέρα είναι το ίδιο που θα πληρώσετε την τελευταία.

Συγκριτικά, άλλοι οικοδεσπότες θα ξεκινήσουν την τιμολόγηση τους με λίγα δολάρια κάθε μήνα. Στη συνέχεια, όταν έρθει η ώρα να ανανεωθεί το σχέδιό σας, πλησιάζει τα δέκα ή είκοσι το μήνα.

Επομένως, ευτυχώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις ίδιες αυξήσεις τιμών που σας εκπλήσσουν σε λίγα χρόνια.

5. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών (και αναλογικές πιστώσεις)

Το HostNine προσφέρει πλήρη επιστροφή χρημάτων 45 ημερών. Εάν κάποιοι νέοι πελάτες είναι δυσαρεστημένοι για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να τα πάρετε πίσω, μείον το κόστος για οποιοδήποτε “όνομα τομέα, πιστοποιητικό SSL, άδεια WHMCS, αποκλειστική διεύθυνση IP και τέλη επεξεργασίας” σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις τους.

Τα νέα σχέδια θα προσφέρουν μερικά από αυτά, όπως ονόματα τομέα και πιστοποιητικά SSL, για «δωρεάν». Αλλά αν προσπαθήσετε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, μπορεί να αφαιρεθεί και το κόστος για καθένα από αυτά.

Το χρονοδιάγραμμα 45 ημερών του HostNine καλύπτει το πλήρες ποσό επιστροφής χρημάτων. Ωστόσο, εάν θέλετε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων από ένα έτος σε συμφωνία τριών ετών, θα προσφέρουν επιστροφή χρημάτων με αναλογικό ποσό.

Αυτό είναι μεγάλο, δεδομένου ότι πολλοί άλλοι οικοδεσπότες δεν επεκτείνουν την ίδια πολυτέλεια. Έτσι, μόλις κλείσει το αρχικό σας παράθυρο επιστροφής χρημάτων, δεν μπορείτε να λάβετε ξανά οτιδήποτε άλλο προπληρωμένο (ανεξάρτητα από το πόσο καιρό).

Οι επιστροφές χρημάτων θα πραγματοποιηθούν μέσω του αρχικού τρόπου πληρωμής, εάν πιστωτική, χρεωστική ή PayPal. Οι επιταγές, οι παραγγελίες χρημάτων και οι τραπεζικές μεταφορές δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων.

Μειονεκτήματα της χρήσης HostNine Hosting

Συνήθως, εάν μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων πρόκειται να αγωνιστεί οπουδήποτε (ενώ παίρνει τα βασικά όπως το σωστό χρόνο λειτουργίας), είναι ταχύτητα. Αυτό δεν συμβαίνει με το HostNine…

Ακολουθούν οι απαισιόδοξες λεπτομέρειες για ένα από τα χειρότερα περιστατικά που έχουμε δει μετά από έλεγχο σχεδόν 30 άλλων φιλοξενούμενων ιστού.

1. Αναποτελεσματική υποστήριξη

Η πρώτη μας εμπειρία με την υποστήριξη πελατών της HostNine ήταν καλή.

Συνδέθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μας σχετικά γρήγορα και ήταν μια υπέροχη εμπειρία συνολικά.

Υποστήριξη HostNine

Αλλά τότε, ο ιστότοπός μας έπεσε κάτω. Και το μόνο που λάβαμε ήταν ΕΝΑ email από αυτούς.

Το HostNine απέτυχε

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από το HostNine

Αυτό είναι.

ΔΥΟ μήνες διακοπής λειτουργίας, και ένα μόνο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου βασικά παραδέχτηκαν ότι δεν είχαν κανένα σχέδιο να ανακτήσουν τα δεδομένα και δεν είχαν ούτε αντίγραφα ασφαλείας. Ούτε καν μια προσφορά για επιστροφή χρημάτων για αυτούς τους δύο μήνες εκτός σύνδεσης.

Εδώ είναι το πράγμα.

Δεν είναι ότι η υποστήριξη πελατών τους είναι πραγματικά τρομερή (όπως ορισμένοι άλλοι οικοδεσπότες ιστού που έχουμε ελέγξει). Ζητήσαμε φανταστικά αποτελέσματα για να τα αντιμετωπίσουμε μόνοι μας.

Αλλά όταν ο χρόνος λειτουργίας της εταιρείας τους είναι τόσο σκληρός, τα χέρια τους είναι δεμένα. Δεν μπορούν να κάνουν πολλά, εκτός από το να κατεβείτε με το πλοίο καθώς βυθίζεται.

Περαιτέρω έρευνα υποστήριξε αυτό, με την υποστήριξη πελατών να μην μπορεί να κάνει πολλά για να βοηθήσει άλλους πελάτες:

 • «Η Ζωντανή Βοήθεια είναι ένα αστείο καθώς δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να βοηθήσουν κάποιον να ανακτήσει έναν κωδικό πρόσβασης ή να ανοίξει ένα εισιτήριο βοήθειας στο οποίο κανείς δεν θα απαντήσει σε πάνω από 72 ώρες. Αυτός ήταν ο ΑΚΡΙΒΕ λόγος που άφησα το HostGator και τώρα εσείς κάνετε το ίδιο! # Αξιολύπητο “
 • “Λοιπόν… .30 ώρα περιμένετε μια απάντηση σε ένα εισιτήριο υποστήριξης.”
 • «3 εισιτήρια υποστήριξης από το Σάββατο + Χωρίς απαντήσεις σε οποιοδήποτε από αυτά εκτός από το “το εξετάζουμε” (που ήταν πριν από 2 ημέρες) = Μόλις μετέφερε όλους τους ιστότοπούς μου σε έναν νέο κεντρικό υπολογιστή. “

Δυστυχώς, η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι ένοχη σε σχέση με αυτήν την περίπτωση.

2. Αρκετά κακή χρήση – 99,87%

Τους προηγούμενους 24 μήνες, πήραν μόνο 99,87% – πολύ κάτω από τον μέσο όρο της βιομηχανίας του 99,93%. Ήμασταν εξαιρετικά απογοητευμένοι, για να πούμε το λιγότερο.

Προφανώς, δεν ήμασταν οι μόνοι. Πραγματοποιούμε έναν έλεγχο ιστορικού σε κάθε κεντρικό υπολογιστή που ελέγχεται προκειμένου να παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο προφίλ που δεν θα πέσει θύμα προκατάληψης.

Σε αυτήν την περίπτωση, η συντριπτική πλειοψηφία των κριτικών που έχουμε δει απευθείας από άλλους πελάτες υποστηρίζει την εμπειρία μας. Ρίξε μια ματιά:

 • «Απλώς έχασα τον 3ο συνεχόμενο πελάτη, επειδή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους δεν λειτουργούσαν πάνω από μια εβδομάδα…»
 • “Ο ιστότοπός μου έχει κλείσει 4 ημέρες τώρα.”
 • «Είχαν πέσει 18 ιστότοποι την περασμένη εβδομάδα για πάνω από 24 ώρες…. Δύο διακομιστές μπήκαν στη μαύρη λίστα και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πελάτη μου ήταν εκτός λειτουργίας για τρεις ημέρες και μετρήθηκαν χωρίς τέλος»
 • «Οι ιστότοποί μου είναι πάλι εκτός λειτουργίας…. Ολα τους. Και έχουν εξαπλωθεί σε δώδεκα διαφορετικούς διακομιστές. Δεν είμαι σίγουρος πόσο περισσότερο μπορώ να εκμεταλλευτώ αυτήν την άθλια υπηρεσία. “

Αυτό δεν ζωγραφίζει μια πολύ ρόδινη εικόνα.

Μέσος χρόνος λειτουργίας τελευταίου 12 μηνών:

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2020: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2019: 99,90%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2019: 99,93%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 99,76%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 100%

Στατιστικά τελευταία 24 μηνών HostNineΜέσος χρόνος λειτουργίας HostNine | Δείτε στατιστικά

3. Χρόνος φόρτωσης αργής σελίδας – 931ms

Το HostNine παρέδωσε πολύ αργούς χρόνους φόρτωσης σελίδας, κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου 24 μηνών, φτάνοντας κατά μέσο όρο 931 ms.

Ξεκίνησαν αρκετά δυνατά, αλλά τους τελευταίους μήνες, το HostNine έδειξε σταθερά αργά αποτελέσματα επηρεάζοντας τη μέση ταχύτητά τους.

Μέσος χρόνος φόρτωσης τελευταίου 12 μηνών:

Μέσος χρόνος φόρτωσης HostNine 12 μηνώνΜέση ταχύτητα HostNine 2019-2020 | Δείτε στατιστικά

4. Περιορισμένο «Φτηνό» πρόγραμμα

Το HostNine ενδέχεται να μην αυξήσει το κόστος ανανέωσής σας, αλλά προσφέρει μόνο τις φθηνότερες τιμές εάν εγγραφείτε για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ένας μόνο μήνας θα σας κοστίσει 9,12 $ και θα μειωθεί μόνο στα 7,69 $ / μήνα εάν προπληρώσετε για δύο ή τρία χρόνια.

Αυτό το φθηνό πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα (έτσι θα είναι άλλα ~ 15 $ / έτος) και θα έχει πρόσβαση μόνο σε ένα κέντρο δεδομένων στις Η.Π.Α..

Είναι λοιπόν ένα πολύ περιορισμένο σχέδιο για υψηλότερη τιμή. Όχι μεγάλη τιμή.

Τιμές HostNine, Σχέδια φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

Το HostNine προσφέρει κοινόχρηστο, μεταπωλητή, VPS και αποκλειστική φιλοξενία – ανεξάρτητα από το επίπεδο υπηρεσίας που χρειάζεστε, θα το βρείτε μαζί τους. Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των κοινόχρηστων προγραμμάτων φιλοξενίας τους:

 • Προσωπικό σχέδιο: Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 7,69 $ ανά μήνα. Υποστηρίζει 1 όνομα τομέα. Ο διακομιστής σας θα βρίσκεται στις Η.Π.Α..
 • Επιχειρηματικό σχέδιο: Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 12,20 $ ανά μήνα. Υποστηρίζει απεριόριστα ονόματα τομέα, συνοδεύεται από δωρεάν όνομα τομέα και μπορείτε να επιλέξετε διακομιστές από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σιγκαπούρη, τον Καναδά, την Αυστραλία και το Άμστερνταμ.
 • Επιχειρηματικό σχέδιο: Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 16,49 $ ανά μήνα. Υποστηρίζει απεριόριστους τομείς, συνοδεύεται από δωρεάν όνομα τομέα και μπορείτε να επιλέξετε διακομιστές από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σιγκαπούρη, τον Καναδά, την Αυστραλία και το Άμστερνταμ.

Όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας συνοδεύονται από απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης.

Τιμές και προγράμματα HostNine

 • Ευκολία εγγραφής: Εγγραφή μίας σελίδας. Πολύ εύκολη διαδικασία εγγραφής.
 • μέθοδοι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, PayPal.
 • Κρυφές χρεώσεις και ρήτρες: Ένα όριο 10 τοις εκατό χρήσης CPU, 5 τοις εκατό ή 512MB μνήμη, 50 διεργασίες που εκτελούνται, μέγιστο 15 λεπτά μέγιστος χρόνος εκτέλεσης, 150.000 συνολικά inode και 500 εξερχόμενα μηνύματα email ανά περίοδο 60 λεπτών τοποθετείται σε κοινόχρηστους λογαριασμούς και μεταπωλητές λογαριασμούς φιλοξενίας.
 • Πώληση: Πολύ λίγα πλεονεκτήματα.
 • Ενεργοποίηση Λογαριασμού: Πολύ γρήγορη ενεργοποίηση.
 • Πίνακας ελέγχου και εμπειρία πίνακα ελέγχου: cPanel.
 • Εγκατάσταση εφαρμογών και CMS (WordPress, Joomla κ.λπ.): Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση δημοφιλών εφαρμογών και CMS μέσω της Softaculous.

Προτείνουμε το HostNine?

Μόνο αν είστε μαζοχιστής.

Αστεία στην άκρη – όχι ακόμα.

Θα μπορούσαν να είναι πάνω από το μέσο όρο εάν η ταχύτητα της σελίδας τους και μερικές άλλες κατηγορίες είχαν καλή απόδοση.

Δυστυχώς, ο χρόνος λειτουργίας τους ήταν ένας εφιάλτης, μειώνοντας την υπόλοιπη απόδοση της εταιρείας σαν άλμπατρος. Έχουν δείξει πολύ ελπιδοφόρες ώρες λειτουργίας σε μερικούς μήνες, αλλά είναι πολύ αναξιόπιστο να τους προτείνουμε.

Οι τολμηροί ισχυρισμοί uptime τους στην αρχή ήταν σχεδόν ένα απόλυτο ψέμα, το οποίο πάνω από όλα τα άλλα, δεν μας αφήνει με μια καλή, ζεστή, ασαφή αίσθηση.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Αν θέλετε να δείτε παρόχους φιλοξενίας που κατατάσσονται πάνω από το HostNine, ανατρέξτε στις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων εδώ.

Έχετε κάποια εμπειρία με το HostNine; Αφήστε μια κριτική παρακάτω – καλή ή κακή – δεν έχει σημασία όσο είναι διαφανής και ειλικρινής.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector