Αναθεώρηση HostGator

HostGator

Καλό HostGator, φιλοξενούν εκατομμύρια ιστότοπους, αλλά αξίζουν πραγματικά; ας ανακαλύψουμε!


Συνολική βαθμολογία

Φθηνότερο πακέτο
2,75 USD / μήνα

HostGator: Μια γρήγορη περίληψη για άτομα χωρίς χρόνο (σχεδόν όλοι μας)

Το HostGator είναι ένας οικοδεσπότης Ιστού που χρησιμοποιείτε εάν έχετε πολύ περιορισμένο προϋπολογισμό. Είναι εξαιρετικά φθηνά (2,75 USD εάν κλειδώσετε για λίγα χρόνια – δηλαδή 3,70 $-ish AUD), κάτι που είναι υπέροχο…. αλλά έρχεται με μερικά μειονεκτήματα.

Ταχύτητα: Θα βρίσκεστε σε έναν διακομιστή των ΗΠΑ, που σημαίνει ότι σχεδόν κάθε άλλος ιστότοπος που φιλοξενείται πιο κοντά από τις ΗΠΑ θα είναι πιο γρήγορος (εάν χρησιμοποιούν έναν αξιοπρεπή κεντρικό υπολογιστή). Επίσης, η Google δεν αρέσει πραγματικά αργούς ιστότοπους, επομένως μπορεί να βλάψει τις πιθανές κατατάξεις και την προβολή στο διαδίκτυο.

Υποστήριξη: Είναι εντάξει και πραγματικά ανταποκρίνονται, αλλά δεν είναι τόσο εξειδικευμένοι σε σύγκριση με άλλους οικοδεσπότες.

Κλειδωμένο: Μπορείτε να πάρετε τη χαμηλότερη τιμή μόνο εάν κλειδώσετε για λίγα χρόνια, κάτι που δεν είναι ιδανικό εάν αποφασίσετε να αλλάξετε τη μέση.

1 ιστότοπος: Αν θέλετε να φιλοξενήσετε περισσότερους από 1 ιστότοπους (πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να πειραματιστούν), θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση και να πληρώσετε περισσότερα (σε ποιο σημείο θα μπορούσατε επίσης να έχετε επιλέξει έναν premium κεντρικό υπολογιστή).

Λοιπόν, αυτό που πραγματικά λέμε είναι: ελέγξτε τον προϋπολογισμό σας και αν μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον 1,20 $ AUD / μήνα, πηγαίνετε με έναν οικοδεσπότη Ιστού όπως το SiteGround, είναι πολύ πιο γρήγορα, πιο εξειδικευμένα, έχουν έναν τόνο δροσερών λειτουργιών HostGator δεν Δεν έχετε, κ.λπ. κλπ. Παίρνετε τη φωτογραφία, μπορείτε να δείτε την κριτική SiteGround εδώ

Ακόμα ενδιαφέρεστε για το HostGator, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω.

Έρευνα HostGator

Αναθεώρηση HostGator

Εντάξει, ας δούμε μερικές λεπτομέρειες. Θα ξεκινήσουμε με ένα γρήγορο ιστορικό της εταιρείας (το κάνουμε πάντα) και μετά θα κατευθυνθούμε κατευθείαν σε αυτά που πιστεύουμε ότι είναι τα κύρια πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, με μερικά δροσερά χαρακτηριστικά και την ετυμηγορία μας στο τέλος (που μιμείται την περίληψή μας στην αρχή ).

Σχετικά με το HostGator

Το HostGator ιδρύθηκε το 2002 από έναν άνδρα με την ονομασία Brent Oxley, ο οποίος τότε ήταν απλώς φοιτητής που φοιτούσε στο κολέγιο. Μετά το πρώτο έτος της επιχείρησής του, είχε μια μέτρια πελατειακή βάση με περισσότερους από 100 πελάτες, αλλά μέχρι τον επόμενο χρόνο η πελατειακή του βάση είχε αυξηθεί δέκα φορές. Μέχρι το 2006, η HostGator είχε ανοίξει το πρώτο της διεθνές γραφείο και η ανάπτυξη αυτής της εταιρείας δεν έδειξε σημάδια επιβράδυνσης.

Από την αρχική ανάπτυξη αυτής της εταιρείας, έχει διατηρήσει μια σταθερή ανάπτυξη και έχουν ανοίξει πολλά γραφεία σε όλο τον κόσμο και άρχισαν να ανταγωνίζονται στην αυστραλιανή αγορά web hosting. Σήμερα φιλοξενούν πάνω από 8 εκατομμύρια τομείς και έχουν καθιερωθεί ως ένας από τους πιο πολυπόθητους οικοδεσπότες ιστότοπων στην επιχείρηση. Είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο έχουν κλιμακωθεί.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα του HostGator

Πλεονεκτήματα:

Φτηνός

Με 2,75 USD / μήνα, το φθηνό είναι σίγουρα η σωστή λέξη. Συνήθως όταν οι τιμές είναι τόσο χαμηλές, κάτι είναι τρομερά λάθος, αλλά το HostGator καταφέρνει να παρέχει μια αξιοπρεπή υπηρεσία παρά το χαμηλό κόστος.

Τόσα πολλά σχέδια

Ανεξάρτητα από τον τύπο υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων που ψάχνετε, το HostGator την προσφέρει. Είτε ψάχνετε για Cloud Hosting, Shared hosting, Reseller Hosting ή απλά E-Commerce Tools, το καλύπτουν.

Μεγάλοι αριθμοί χρόνου λειτουργίας

Αυτή η εταιρεία διαθέτει ένα πολύ σταθερό και συνεπές ρεκόρ χρόνου λειτουργίας, με μέσο όρο μεταξύ 99,96% και 99,97%. Αυτό είναι πάνω από το μέσο όρο λειτουργίας του κλάδου, κάτι που είναι εντυπωσιακό. Ο χρόνος λειτουργίας είναι κρίσιμος για την επιτυχία της επιχείρησής σας, καθώς οποιαδήποτε διακοπή μπορεί να σας κοστίσει πολύ.

Βελτιωμένη ασφάλεια

Εάν αγοράσετε ένα από τα πιο premium προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων, θα αποκτήσετε πρόσβαση στις βελτιωμένες δυνατότητες ασφάλειας του HostGator. Αυτό περιλαμβάνει αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων που πραγματοποιούνται καθημερινά, καθώς και αυτόματη κατάργηση κακόβουλου λογισμικού, ώστε να μην χρειάζεται να σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο σας ανησυχώντας για αυτά τα ζητήματα. Τούτου λεχθέντος, αν έχετε το $ $$ για να πάρετε με ένα premium πρόγραμμα, θα μπορούσε επίσης να κοιτάξετε έναν πιο premium οικοδεσπότη τότε (SiteGround για τους περισσότερους ανθρώπους ή κάτι σαν το Kinsta ή το Pressidium αν ψάχνετε για υψηλού επιπέδου διαχείριση Φιλοξενία WordPress).

Φιλικό για αρχάριους

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τη φιλοξενία ιστοσελίδων ή δημιουργούν τον πρώτο ιστότοπό τους, το HostGator έχει την πλάτη σας. Το back-end τους είναι αρκετά φιλικό προς το χρήστη, ακόμη και για αρχάριους. Μερικοί οικοδεσπότες Ιστού έχουν μια πολύ δύσκολη παρακολούθηση διεπαφής με την οποία οι χρήστες πρέπει να αλληλεπιδράσουν, αλλά ευτυχώς, το HostGator προσπαθεί να διατηρήσει τη διεπαφή χρήστη όσο το δυνατόν πιο εύκολη στην παρακολούθηση. Οι χρήστες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε χρήσιμες σελίδες συχνών ερωτήσεων, διαδικτυακά σεμινάρια και ενημερωτικά έγγραφα σε κάθε βήμα.

Μειονεκτήματα:

Ελαφρώς χαμηλότερη ταχύτητα χρόνου φόρτωσης

Ενώ ο μέσος χρόνος φόρτωσης σελίδας του HostGator είναι λίγο χαμηλότερος από τον μέσο χρόνο φόρτωσης σελίδας (με τους διακομιστές τους να βρίσκονται στις ΗΠΑ), αυτό εξακολουθεί να αποτελεί μειονέκτημα για τους Αυστραλούς. Οι μηχανές αναζήτησης συντελούν στην ταχύτητα του οργανικού αλγορίθμου κατάταξης αναζήτησης και κάθε καθυστέρηση στο χρόνο φόρτωσης σελίδας μιας εταιρείας έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει αρνητικά τις πωλήσεις τους. Τούτου λεχθέντος, εάν χρησιμοποιείτε ένα CDN, αυτό γίνεται χωρίς πρόβλημα. Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, τον Καναδά ή ακόμα πιο απομακρυσμένο όπως η Βραζιλία, φυσικά δεν απαιτείται CDN.

Άλλα δροσερά χαρακτηριστικά

Εξυπηρέτηση πελατών 24/7

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η εξυπηρέτηση πελατών αυτής της εταιρείας είναι πολύ χρήσιμη, αλλά ένα άλλο τεράστιο όφελος είναι ότι η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο, διότι πολλές φορές, τα μεγαλύτερα προβλήματά σας θα συμβούν στις πιο περίεργες ώρες (μεσάνυχτα, σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αυτό είναι πάντα βολικό. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες τους, μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός των πρώτων 45 ημερών από τη χρήση τους.

Δωρεάν μετανάστευση

Το HostGator είναι στην ευχάριστη θέση να μετεγκαταστήσει τον υπάρχοντα ιστότοπό σας στο δικό του web hosting, εξοικονομώντας πολύ χρόνο και πόρους.

συμπέρασμα

Όπως αναφέρθηκε μερικές φορές, εάν ξεκινάτε και ο προϋπολογισμός είναι πολύ περιορισμένος, τότε σίγουρα εγγραφείτε. Αλλά αν μπορείτε να κερδίσετε τα επιπλέον $ 1,5, θα συνιστούσαμε να ρίξετε μια ματιά στο SiteGround καθώς σίγουρα θα επωφεληθείτε από την επιπλέον ταχύτητα (και στοχευμένες λειτουργίες του WordPress εάν χρησιμοποιείτε το WordPress για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας).

ΠερίληψηΑναγνώστης Μάθιου Ρότζερς Ημερομηνία αναθεώρησης 2018-06-29Αναθεώρηση στοιχείου HostGatorAuthor Rating 31ος1ος1οςγκρίγκρίΌνομα προϊόντος HostGatorPrice
2,75 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map