Αναθεώρηση GreenGeeks


Συνολική βαθμολογία

Φθηνότερο πακέτο
2,95 USD / μήνα (από 9,95 $)

Το GreenGeeks είναι ο αγαπημένος μας οικοδεσπότης όλων των εποχών για τον Καναδά, ο συνδυασμός προσιτών τιμών, απεριόριστου χώρου στο δίσκο, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και των κορυφαίων συστημάτων φιλικών προς το περιβάλλον που τα καταστήσουν τα καθιστούν μη εγκεφαλικά!

Γενικά εξετάζουμε τις ακόλουθες 4 πτυχές ενός web host για να προσδιορίσουμε τη συνολική ποιότητά του: Ευκολία χρήσης, Ταχύτητα (σε παγκόσμιο επίπεδο), Υποστήριξη και Λειτουργία. Τα GreenGeeks τα έχουν όλα τελειοποιήσει!

Λόγοι για να επιλέξετε το GreenGeeks

Ας ξεκινήσουμε με αυτά που θεωρούμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά του GreenGeeks, αυτά που τους δίνουν αμέσως το προβάδισμα έναντι του διαγωνισμού. Για την πλειονότητα των ατόμων που αναζητούν έναν αξιοπρεπή οικοδεσπότη Ιστού, η ακόλουθη σύντομη περίληψη είναι αρκετή για να τους πείσει ότι το GreenGeeks είναι αυτό που πρέπει να ακολουθήσετε..

 1. Διακομιστές στον Καναδά: Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι περισσότεροι Καναδοί επιλέγουν το GreenGeeks, έχουν στην πραγματικότητα ένα κέντρο δεδομένων στον Καναδά, καθιστώντας τον ιστότοπό σας γρήγορο και γρήγορο φόρτωσης. Αν και έχουν διακομιστές σε όλο τον κόσμο, εάν αισθάνεστε την ανάγκη να γίνετε παγκόσμιοι.
 2. Υποστήριξη 24/7: Εξαιρετικά χρήσιμο και αυτό μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας και εισιτηρίων, η επιλογή είναι δική σας.
 3. Ενσωματωμένη επεκτασιμότητα: Ο ιστότοπός σας αυξάνεται ξαφνικά πιο γρήγορα από το αναμενόμενο; Κανένα πρόβλημα, η GreenGeeks μπορεί να προσαρμόσει τους απαιτούμενους πόρους σας εν κινήσει, διατηρώντας τα πάντα ομαλά.
 4. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: Δεν είστε ευχαριστημένοι για οποιονδήποτε λόγο; Κανένα πρόβλημα, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.
 5. Super Green: Για κάθε αμπέρ που τραβούν από το δίκτυο, επενδύουν 3 φορές αυτό με τη μορφή ανανεώσιμης ενέργειας, οπότε ο ιστότοπός σας θα μειώσει τον άνθρακα! Πόσο δροσερό είναι αυτό!

Είναι πραγματικά ένα μυαλό. Όσον αφορά το κόστος, έχουν 3 πακέτα φιλοξενίας, το πιο προσιτό πακέτο τους ξεκινά από μόνο 2,95 USD / μήνα (προσωρινή έκπτωση από 9,95 $)!

Η GreenGeeks φιλοξενεί έρευνα

Η κριτική: 300% Green Web Hosting Υποστηρίζεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Εισαγωγή και σύντομη ιστορία του GreenGeeks

Το Greengeeks ξεκίνησε το 2006 από τον Trey Gardner, λάτρη της φύσης και άπληστους πεζοπόρους, σέρφερ και σκιέρ. Ήθελε να δημιουργήσει μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων με θετικό ενεργειακό αποτύπωμα. Αποφάσισε ότι η εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων του θα χρησιμοποιήσει τα κέρδη τους για να αγοράσει πιστώσεις αιολικής ενέργειας, αποκαθιστώντας τρεις φορές την ενέργεια που καταναλώνει ο Greengeeks. Μια εταιρεία με περιβαλλοντική εστίαση στη σημερινή εποχή και την εποχή δεν είναι τόσο εκπληκτική, αλλά δεδομένου ότι η Greengeeks κυκλοφόρησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, είναι αρκετά εντυπωσιακή.

Με αυτά τα λόγια, η βασική εστίαση του Greengeeks δεν είναι η αειφορία στη θυσία της ποιότητας και της απόδοσης της τεχνολογίας τους. Παραμένουν αφοσιωμένοι στην ποιότητα της τεχνολογικής απόδοσης ως η πρώτη τους προτεραιότητα, ενώ εξακολουθούν να συμμετέχουν ως EPA Green Power Partner. Είναι επίσης αφοσιωμένοι στο να βοηθούν τους χρήστες τους να βρουν διαδικτυακή επιτυχία, με ειδική καθοδήγηση και μια ασυμβίβαστη δέσμευση. Από την αρχή τους, έχουν μεγαλώσει για να φιλοξενήσουν περισσότερους από 300.000 ιστότοπους και 35.000 χρήστες για να κερδίσουν τη θέση τους ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας με μια πράσινη συστροφή.

Τιμολόγηση

Σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τις περισσότερες άλλες εταιρείες φιλοξενίας, αλλά προσθέστε μια λίστα χαρακτηριστικών που συνήθως θα πρέπει να πληρώσετε… δωρεάν με το GreenGeeks.

σχέδια φιλοξενίας

Πλεονεκτήματα

Η Greengeeks στοχεύει τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους σε αρχάριους και ενδιάμεσους ιδιοκτήτες ιστού. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις μια νόμιμη κακή κριτική για το GreenGeeks και με καλό λόγο!

Ενώ το κύριο προϊόν τους είναι ένα πρόγραμμα για αρχάριους, έχουν επίσης διαφορετικά επίπεδα και σχέδια μόλις ο χρήστης νιώσει άνετα. Ένα πρόγραμμα για αρχάριους μπορεί να επεκταθεί σε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις ανάγκες σας, με VPS, ειδικό WordPress και αποκλειστικές επιλογές διακομιστή. Η ποιότητα του αποκλειστικού διακομιστή τους (και των άλλων επιλογών τους) είναι εξαιρετικά υψηλή απόδοση, υποστηριζόμενη από μερικούς από τους κορυφαίους επεξεργαστές εκεί έξω.

Η Greengeeks ξεχωρίζει από τις μάζες των αρχών φιλοξενίας προϊόντων προσφέροντας ένα πολύ επεκτάσιμο προϊόν που μπορεί να ξεκινήσει ως αρχάριος και να λειτουργήσει ως προς τη φιλοξενία WordPress ή κάτι άλλο.

Ακόμη και με την εντυπωσιακή ποιότητα του προϊόντος, αυτό που παραμένει εντυπωσιακό είναι η δέσμευσή τους να είναι πράσινοι. Η δέσμευσή τους για ανανεώσιμη ενέργεια 300% τις τοποθετεί πάνω και πέρα ​​από την υπόλοιπη σε αυτήν την κατηγορία – κατέχουν τη θέση τους ως η καθαρότερη επιλογή φιλοξενίας ιστοσελίδων εκεί έξω. Όχι μόνο αναιρούν το δικό τους αποτύπωμα άνθρακα, αλλά επίσης σημειώνουν πρόοδο στη μείωση του αποτυπώματος άλλων εταιρειών! Ουσιαστικά, δύο άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων παρόμοιου μεγέθους που δεν ασκούν βιωσιμότητα φροντίζονται από την Greengeeks.

Ακόμα και για το άτομο που δεν ενδιαφέρεται πολύ για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της φιλοξενίας ή του περιβάλλοντος γενικά, η Greengeeks εξακολουθεί να ξεχωρίζει μεταξύ άλλων καναδικών ιστότοπων φιλοξενίας ιστοσελίδων και γενικά ιστότοπων φιλοξενίας με την ποιότητα και την υπηρεσία τους.

Ως αρχάριος κάτοχος ιστότοπου, δεν θέλετε να ανησυχείτε για μικρές λεπτομέρειες και τεχνικά ζητήματα που θα μπορούσαν να σας ενοχλήσουν και να αποσπάσουν την προσοχή από τα πραγματικά πράγματα, όπως η παρουσίαση του περιεχομένου σας εκεί έξω. Η καμπύλη εκμάθησης για πράγματα όπως η διαμόρφωση των ρυθμίσεων του διακομιστή είναι αρκετά απότομη, παρόλο που μπορεί να μην φαίνεται προσιτή για αρχάριους. Η απλοποίηση αυτού του είδους της Greengeeks καθιστά τη ζωή ευκολότερη για όλους και κάνει την κατασκευή ιστότοπων ένα αεράκι.

Χαρακτηριστικά

Το Greengeeks ξεχωρίζει σε τρεις κύριους τομείς:

 • Ταχύτητα
 • Ασφάλεια και αξιοπιστία
 • Τοποθεσίες κέντρου δεδομένων

ο Ταχύτητα Οι προσφορές Greengeeks δεν μπορούν να υπογραμμιστούν υπερβολικά. Το 2018, η ταχύτητα είναι το παν. Όσο περισσότερο χρειάζεται ο ιστότοπός σας για φόρτωση, τόσο περισσότεροι επισκέπτες θα χάσετε (ως έχει, είναι περίπου το 1/10 του επισκέπτη που θα χάσετε για κάθε δευτερόλεπτο που εξακολουθεί να φορτώνει ο ιστότοπός σας). Το εύρος της προσοχής και η υπομονή είναι σε χαμηλά επίπεδα όλων των εποχών, επομένως η γρήγορη τοποθεσία είναι αναντικατάστατη.

Το Greengeeks προσφέρει μερικά εξαιρετικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται άμεσα με την ασφάλεια και την αξιοπιστία του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένης της σάρωσης αρχείων σε πραγματικό χρόνο, της προληπτικής παρακολούθησης διακομιστή που μπορεί να δει προβλήματα και να ενεργήσει πριν τα προκύψουν, ανάλυση απειλών, εξαιρετικά ασφαλή vF και φιλοξενία λογαριασμού.

Δικα τους κέντρα δεδομένων βρίσκονται σε 5 τοποθεσίες: Σικάγο, Μόντρεαλ, Φοίνιξ, Άμστερνταμ και Τορόντο. Αυτό σημαίνει ότι το Greengeeks λειτουργεί επίσης πολύ καλά για οπουδήποτε στην Ευρώπη, είτε πρόκειται για το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ισπανία ή ακόμα και τη Γερμανία. Και με διακομιστές στις ΗΠΑ, μπορείτε ακόμη και να περιμένετε αξιοπρεπή απόδοση και σε μέρη όπως η Βραζιλία.

Και ακόμη και το βασικό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας του Greengeeks συνοδεύεται από μια λίστα χαρακτηριστικών:

 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Απεριόριστοι πόροι για τον διακομιστή
 • Απεριόριστοι τομείς σε έναν μοναδικό λογαριασμό
 • Cloudfare CDN
 • Προσβάσιμα εργαλεία SEO και μάρκετινγκ

Προσφέρουν ακόμη και ένα δωρεάν όνομα τομέα κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας.

συμπέρασμα

Συγχαρητήρια αν έχετε διαβάσει μέχρι τώρα, τα αναλυτικά στοιχεία μας μας λένε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έκαναν τον πρώτο σύνδεσμο εγγραφής στη σελίδα :). Δεν μπορείτε πραγματικά να κάνετε λάθος με το GreenGeeks αυτή τη στιγμή, σίγουρα αν θέλετε να στοχεύσετε τον Καναδά ή τις ΗΠΑ.

ΠερίληψηΑναγνώστης Μάθιου Ρότζερς Ημερομηνία αναθεώρησης 2019-11-23Αναθεώρηση στοιχείου GreenGeeksΑξιολόγηση συγγραφέα 51ος1ος1ος1ος1οςΌνομα προϊόντος GreenGeeksPrice
2,95 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map