Digital Ocean – Είναι καλός πάροχος φιλοξενίας και διακομιστή; (Επισκόπηση 2020)

Αναθεώρηση DigitalOceanΙστοσελίδα DigitalOcean


Παρακολουθούμε τον ιστότοπο δοκιμών φιλοξενίας DigitalOcean από τις αρχές του 2018.

Είμαστε πελάτης της DigitalOcean που πληρώνει καθ ‘όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, παρακολουθώντας προσεκτικά τις ζωτικές μετρήσεις του συστήματος. Συγκεκριμένα φορτώστε τους χρόνους, την ανταπόκριση της εξυπηρέτησης πελατών και, το σημαντικότερο, το χρόνο λειτουργίας και το χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι πολλά υποσχόμενα, εδώ είναι η εμπεριστατωμένη αναθεώρησή μας για το πώς μετράνε με άλλους εκεί έξω.

Ξεκινώντας τον πρώτο του διακομιστή το 2011, η DigitalOcean είναι μια αμερικανική εταιρεία φιλοξενίας cloud που επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας στους προγραμματιστές να εκκινήσουν περισσότερες εφαρμογές γρηγορότερα και ευκολότερα.

Αυτό που ξεκίνησε ως μια μικρή νεοσύστατη εταιρεία που εδρεύει στη Νέα Υόρκη έχει αναπτυχθεί ραγδαία, φτάνοντας σε μια πελατειακή βάση συνολικά πάνω από μισό εκατομμύριο προγραμματιστές.

Ο απώτερος στόχος του DigitalOcean είναι να χρησιμοποιήσετε μια μονάδα δίσκου στερεάς κατάστασης ή SSD, για να δημιουργήσετε μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα που θα επιτρέπει στον πλούτο των πελατών τους να μεταφέρουν έργα από και προς το σύννεφο, αυξάνοντας την παραγωγή με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Είναι αρκετά καλό για μια μέρα να καταταχθεί ως μία από τις 10 κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας μας?

Ας ανακαλύψουμε!

Πλεονεκτήματα της χρήσης του DigitalOcean Hosting

1. Φανταστική «Μέση» Διάρκεια 99,99%

Ο μέσος χρόνος λειτουργίας του κλάδου για μια υπηρεσία φιλοξενίας cloud είναι 99,94%.

Το DigitalOcean το χτυπάει έξω από το νερό (προορίζεται για παν) με ένα επιβλητικό 99,99%.

Αυτό σημαίνει ότι από τον Απρίλιο του 2018 έως τον Μάρτιο του 2019, η DigitalOcean είχε μόνο οκτώ διακοπές που όλοι μαζί ισοδυναμούσαν μόνο με 43 λεπτά.

Αυτό συνδέει το Bluehost ως το πιο αξιόπιστο uptime φιλοξενίας μας μέχρι σήμερα. Δεν μπορούμε να πωλήσουμε πόσο εκπληκτικό είναι αυτό. Οι περισσότερες από τις δέκα κορυφαίες υπηρεσίες μας έρχονται μεταξύ 99,96% και 99,98% του χρόνου λειτουργίας.

Τα τελευταία 12 μήνες στατιστικών DigitalOceanΜέσος χρόνος λειτουργίας DigitalOcean 2018-2019 | Δείτε στατιστικά

Ο μέσος χρόνος λειτουργίας για τους τελευταίους 12 μήνες:

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2018: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2018: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2018: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2018: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2018: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2018: 99,94%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2018: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2018: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2018: 100%

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει μια μικρή πτώση το καλοκαίρι, με το χαμηλότερο καταγραμμένο ποσοστό Uptime να έρχεται στο 99,94% τον Ιούλιο. Όμως, το σύστημα ανακάμπτει τον Αύγουστο, χωρίς να διακόπτονται καθ ‘όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Νοεμβρίου ή Δεκεμβρίου.

Αυτή είναι μια βελτίωση προς τη σωστή κατεύθυνση. Το βέλος κινείται συνεχώς προς τα πάνω, δείχνει ότι το DigitalOcean βρίσκεται στην κορυφή των προβλημάτων του.

2. Χρόνοι γρήγορης φόρτωσης αστραπής

Το Uptime είναι το νούμερο ένα στατιστικό στοιχείο που πρέπει να προσέχετε κατά την επιλογή ενός web host.

Σε τελική ανάλυση – κάθε κουδούνι και σφυρίχτρα στον πλανήτη δεν θα αντιπροσωπεύουν ένα λόφο φασολιών εάν ο ιστότοπός σας περνάει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός σύνδεσης.

Ερχόμενος ως ένα δευτερόλεπτο είναι η ταχύτητα.

Οι καθυστερημένοι ιστότοποι ενδέχεται επίσης να είναι «εκτός λειτουργίας», για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς. Οι αργοί ιστότοποι είναι σχεδόν αχρησιμοποίητοι. Η επισκεψιμότητά σας δεν θα διστάσει να αναπηδήσει. Κυριολεκτικά. Μια διαφορά μόλις λίγων δευτερολέπτων μπορεί να σας κοστίσει σχεδόν τα τρία τέταρτα της πιθανής επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας.

Ακούγεται τρελό; Δυστυχώς, δεν είναι.

Η έρευνα αγοράς αναφέρει ότι οι ιστότοποι που δεν μπορούν να φορτώσουν εντός πέντε δευτερολέπτων μπορεί να χάσουν περισσότερο από το 74% της επισκεψιμότητας ιστότοπων για κινητά.

Αντίθετα, η μείωση των χρόνων φόρτωσης έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την επισκεψιμότητα και τις μετατροπές πωλήσεων κατά περισσότερο από 74%. Το ονομάζουμε 74% πριόνι. Όταν κλίνει προς τη μία κατεύθυνση, κερδίζετε και στην άλλη, χάνετε.

Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό για τον φίλο μας DigitalOcean?

Καλά πράγματα. Πραγματικά καλά πράγματα.

Το DigitalOcean δεν είναι μόνο γρήγορο… είναι το γρηγορότερο προϊόν που έχουμε ελέγξει ποτέ. Σοβαρά, αφήνει τα άλλα κορυφαία προγράμματα φιλοξενίας που έχουμε ελέγξει στη σκόνη.

Η μέση ταχύτητα φόρτωσης του κλάδου είναι 890ms.

Στην ταχύτερη, το DigitalOcean κινείται με απίστευτη ταχύτητα 218ms. Στο πιο αργό, ήταν 496ms. Ακόμη και όταν η απόδοση στο χαμηλότερο επίπεδο ήταν ακόμα σχεδόν 50% γρηγορότερη από τον μέσο όρο της βιομηχανίας.

Ας ρίξουμε μια ματιά κάθε μήνα για να δούμε την απόδοση του DigitalOcean:

Λεπτομερή στατιστικά στοιχεία DigitalOcean τελευταίους 12 μήνεςΜέση ταχύτητα DigitalOcean 2018-2019 | Δείτε στατιστικά

Πρόκειται για μια γρήγορη φιλοξενία, με συνολική μέση ταχύτητα 357 χιλ.

Οι τελευταίοι μήνες είναι συγκριτικά μερικοί από τους ταχύτερους που έχουμε δει ποτέ, γεγονός που καθιστά το DigitalOcean ανταγωνιστή στην πρώτη θέση στη συνολική ταχύτητα του ιστότοπου. Επί του παρόντος, η ταχύτερη ταχύτητα ανήκει στο A2 Hosting.

3. Οικοσύστημα προϊόντων φιλικό για προγραμματιστές

Το DigitalOcean δεν είναι απλώς ένα μονοπάτι πόνυ.

Στην πραγματικότητα, η σειρά προϊόντων τους προσφέρει πολλές δυνατότητες για προγραμματιστές.

Ποιες είναι οι διαφορετικές επιλογές που προσφέρει το DigitalOcean; Χαίρομαι που ρωτήσατε!

✅ Σταγονίδια

Το Droplets είναι μια επεκτάσιμη πλατφόρμα υπολογιστών που μπορεί να προσαρμοστεί για να καλύψει όλες τις ανάγκες εφαρμογής μιας επιχείρησης. Περιλαμβάνει επίσης πρόσθετο χώρο αποθήκευσης, παρακολούθηση και προηγμένη ασφάλεια.

Σταγονίδια DigitalOcean

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τυπικά ή βελτιστοποιημένα σταγονίδια και, στη συνέχεια, να προσαρμόσετε το περιεχόμενο της καρδιάς σας. Τα σταγονίδια επιτρέπουν στους προγραμματιστές να παραλείπουν την χρονοβόρα εγκατάσταση και τη διαμόρφωση για να κινηθούν προς τα δεξιά προς την ανάπτυξη κώδικα.

✅ Χώροι

Ενώ τα Droplets προορίζονται για ανάπτυξη εφαρμογών, το Spaces αφορά απλή αποθήκευση αντικειμένων.

Μιλάμε για ένα σύστημα ασφαλείας που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να παραδίδετε δεδομένα σε εφαρμογές και τελικούς χρήστες. Τα Spaces λειτουργούν με μια απλή διαδικασία, δημιουργώντας αξιόπιστο χώρο αποθήκευσης με UI drag-and-drop ή API.

Ψηφιακοί χώροι

Τα Spaces μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση εφεδρικών αρχείων, ιστολογίων, ανάλυσης δεδομένων και πολλά άλλα.

Η υπηρεσία είναι επίσης επεκτάσιμη, ώστε τα Spaces σας να μπορούν να αναπτυχθούν με την εταιρεία σας. Επιπλέον, τα Spaces μπορούν να συνδυαστούν με άλλες δυνατότητες του DigitalOcean ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνοι τους.

✅ Kubernetes

Το Kubernetes είναι ένα επερχόμενο προϊόν που κυκλοφορεί από την DigitalOcean στα τέλη του 2018.

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό, αλλά η εταιρεία δηλώνει στον επίσημο ιστότοπό της ότι το Kubernetes είναι, “Σχεδιασμένο για προγραμματιστές και επιχειρήσεις που θέλουν έναν απλό τρόπο ανάπτυξης και διαχείρισης φόρτου εργασίας κοντέινερ στο cloud.”

Προς το παρόν προσφέρουν πρόωρη πρόσβαση στο προϊόν, το οποίο συνοδεύεται από ένα δωρεάν σύμπλεγμα Kubernetes έως τον Σεπτέμβριο του 2018.

4. Προσαρμόσιμη τιμολόγηση

Ακόμα κι αν το έχουμε επίσης στα μειονεκτήματά μας, πιστεύουμε ότι είναι πολύ φοβερό που μπορείτε να προσαρμόσετε ό, τι πληρώνετε – αποθήκευση ιστότοπου, χρήση CPU, εύρος ζώνης, βάση δεδομένων, μνήμη κ.λπ. Είναι πραγματικά ένα μεγάλο πλεονέκτημα εάν είστε προχωρημένος χρήστης και ήδη εξοικειωμένος με αυτό που χρειάζεστε, ποιοι είναι οι στόχοι σας, τι δεν χρειάζεστε κ.λπ..

5. Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Το DigitalOcean εκτελεί αντίγραφα ασφαλείας καθημερινά και μπορείτε πάντα να επαναφέρετε τυχόν δεδομένα έως και 7 ημέρες πριν. Παρόλο που το DigitalOcean έχει ανώτερο χρόνο λειτουργίας, είναι πάντα καλύτερο να είναι ασφαλές από το συγγνώμη!

6. Καλή ασφάλεια

Τα δεδομένα και η κυκλοφορία σας είναι πάντα ασφαλή. Αυτό είναι κάτι που πολλοί άλλοι οικοδεσπότες δεν τονίζουν πολύ ή δεν παρέχουν καν. Το DigitalOcean διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας προστατεύονται από άκρο σε άκρο. Είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα να διατηρείτε αυτές τις κακές συνδέσεις και ιούς έξω από το σύστημα του ιστότοπού σας.

Από προεπιλογή, η DigitalOcean έχει προσθέσει κρυπτογράφηση στους τόμους της. Αν θέλετε να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, όπως με τις περισσότερες από τις δυνατότητές τους, θα πρέπει να περάσετε από ένα σεμινάριο, να ακολουθήσετε τα βήματα και να μάθετε κάποια κωδικοποίηση για να πετύχετε.

Μειονεκτήματα της χρήσης του DigitalOcean Hosting

1. Για προχωρημένους χρήστες (Jargon + Complex)

Το σήμα ενός πραγματικά υπέροχου προϊόντος έγκειται στην ικανότητά του να συνοψίζει τις υπηρεσίες του με απλούς όρους.

Αυτό είναι κάτι που οι εταιρείες τεχνολογίας, ιδιαίτερα, δυσκολεύονται να τυλίξουν τα συλλογικά κεφάλια τους.

Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι ιστότοποι και πλατφόρμες τεχνολογίας τείνουν να είναι γεμάτοι ορολογία. Όπως στο, “ειδικές λέξεις ή εκφράσεις που χρησιμοποιούνται από ένα συγκεκριμένο επάγγελμα ή ομάδα και είναι δύσκολο για τους άλλους να κατανοήσουν”.

Όταν κάποιος κοιτάζει προϊόντα τεχνολογίας όπως το DigitalOcean, ο πειρασμός να καταφεύγουμε σε γλώσσα που βασίζεται σε ορολογία γίνεται σαφής. Αντιμετωπίζετε πολλά τεχνικά δεδομένα – ένας ειδικός στον τομέα θα ήταν υποχρεωμένος να τα γράψει όπως το ξέρουν και όχι πώς μπορεί να το καταλάβει ο μέσος άνθρωπος.

Επιλογές κλιμάκωσης DigitalOcean

Αυτό δεν είναι μεγάλη υπόθεση για τους προχωρημένους, ισχυρούς χρήστες. Θα το πάρουν. Όλα θα έχουν νόημα.

Αλλά για τους αρχάριους; Δεν υπάρχει περίπτωση.

Αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο το DigitalOcean αποτυγχάνει δραματικά. Το αντίγραφο του ιστότοπου είναι γεμάτο με τεχνικούς όρους και ακρωνύμια χωρίς καμία εξήγηση. Διαθέτουν σαφώς το προϊόν τους σε προγραμματιστές.

Επομένως, άλλοι θα αγωνιστούν να καταλάβουν πώς να μετακινήσουν έναν ιστότοπο, να ξεκινήσουν, να συντηρήσουν ή ακόμα και να αναπτύξουν τον ιστότοπό τους.

Συγκριτικά, το HostGator κάνει μια καταπληκτική δουλειά απλοποιώντας τη γλώσσα του ιστότοπού του σε όρους που μπορεί να κατανοήσει ο Μέσος Τζέιν ή ο Τζο. Είναι ένα φιλικό προς το χρήστη προϊόν τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.

Δεν ισχύει για το DigitalOcean.

2. Δεν διαθέτει βασικά χαρακτηριστικά που παρέχουν άλλοι οικοδεσπότες καταναλωτών

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες ιστού που έχουμε ελέγξει θα ρίξουν τα ίδια «πρόσθετα» πράγματα όπως αντίγραφα ασφαλείας, πιθανώς ένα καλό CDN και ακόμη και ένα πιστοποιητικό SSL.

Σε αντίθεση με άλλους, επειδή το DigitalOcean εξυπηρετεί ένα πιο προηγμένο πλήθος, δεν ρίχνουν μια σειρά από βασικές λειτουργίες που πολλοί άλλοι οικοδεσπότες θα σας προσφέρουν ή θα σας φροντίσουν μετά την εγγραφή.

Πράγματα όπως:

 • ❌ Δωρεάν όνομα τομέα με φιλοξενία
 • ❌ Η δυνατότητα να αγοράσετε ακόμη και ένα όνομα τομέα
 • ❌ Δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων

Εννοώ – μπορούν να σας βοηθήσουν με μερικά από αυτά τα πράγματα. Αλλά δεν πρέπει να περιμένετε πολλές υπηρεσίες χειρός όταν εγγραφείτε.

Πράγμα που μας φέρνει στο επόμενο σημείο:

3. Περιορισμένη υποστήριξη πελατών

Οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν κάποια παραλλαγή της υποστήριξης 24/7.

Μπορεί να μην είναι πάντα πολύ καλό, αλλά τουλάχιστον είναι κάτι.

Δυστυχώς, το DigitalOcean δεν έχει κάτι τέτοιο. Εάν ο ιστότοπός σας πέσει στη μέση της νύχτας (κάτι που θα μπορούσε να είναι καταστροφικό εάν ασχολείστε με αγορές στο εξωτερικό), δεν υπάρχει κανένας για να μιλήσετε. Πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπό τους και να ανοίξετε ένα εισιτήριο υποστήριξης χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα τους.

Υποστήριξη πελατών DigitalOcean

Εάν έχουμε κάποιο πρόβλημα, θέλουμε να εμπιστευόμαστε μια εταιρεία που θα έχει ένα chatbot διαθέσιμο για να συζητήσουμε (ή τουλάχιστον μια ανοιχτή γραμμή υποστήριξης).

Ακόμα κι αν δεν είναι 24 ώρες, η δυνατότητα συνομιλίας με έναν πραγματικό ζωντανό άνθρωπο σε πραγματικό χρόνο κατά τις εργάσιμες ώρες είναι καλύτερη από μια φόρμα επικοινωνίας με αόριστες υποσχέσεις “Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.”

Επιπλέον, η φόρμα επικοινωνίας τους δεν λειτούργησε καν!

Προσπαθήσαμε να το συμπληρώσουμε με μια ερώτηση σχετικά με το προϊόν Kubernetes, καθώς ο ιστότοπος φαινόταν λίγο ασαφής για το τι θα μπορούσε να κάνει.

Συναντήσαμε ένα μήνυμα σφάλματος.

Η υποστήριξη πελατών DigitalOcean δεν ανταποκρίνεται

Κατά συνέπεια, έπρεπε να τους στείλουμε απευθείας email, στέλνοντας την ίδια ακριβώς ερώτηση και δεν έχουμε ακόμη λάβει απάντηση, μια μέρα αργότερα.

Όχι μόνο θα πρέπει να είστε ισχυρός χρήστης για να καταλάβετε το προϊόν του, αλλά προφανώς, πρέπει επίσης να είστε ένας για να διορθώσετε τα δικά σας προβλήματα, επίσης.

4. Περίπλοκο cPanel

Όπως αναφέρθηκε ήδη, το DigitalOcean σίγουρα δεν είναι για αρχάριους. Βασικά, ένα cPanel είναι αυτό που χρειάζεστε για να χτίσετε τον ιστότοπό σας στις μέρες μας (εκτός εάν είστε σε καλή σχέση με τις γλώσσες προγραμματισμού).

DigitalOcean cPanel

Για το DigitalOcean, για πρώτη φορά, θα πρέπει να ρυθμίσετε ένα σταγονίδιο της επιλογής σας (διακομιστές DigitalOcean). Στη συνέχεια, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το cPanel ακολουθώντας έναν λεπτομερή οδηγό που περιλαμβάνει την εισαγωγή πολλών εντολών κώδικα (ναι, πρέπει να γνωρίζετε κάποια κωδικοποίηση), την εγγραφή του λογαριασμού σας, την εγκατάσταση του αρχείου εκτέλεσης κ.λπ..

Πάνω από όλα τα άλλα πράγματα, θα πρέπει να αγοράσετε το δικαίωμα από τρίτο μέρος για να χρησιμοποιήσετε το cPanel. Είναι μια μηνιαία πληρωμή 20 $ ή 15 $, αν ξέρετε πού να αναζητήσετε.

Εάν δεν έχετε εμπειρία με την κωδικοποίηση και πώς να γίνετε προγραμματιστής μόνοι σας, προτείνουμε είτε να προσλάβετε έναν προγραμματιστή (καλό) είτε να αποφύγετε το DigitalOcean και να βρείτε λύσεις που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες και τις δεξιότητές σας.

Η χρηστικότητα του cPanel είναι σχετικά διαισθητική, αλλά και πάλι – υπάρχει μια καμπύλη μάθησης και σίγουρα δεν είναι για τους αρχάριους.

5. Η τιμολόγηση είναι ακριβή (συγκριτικά)

Υπάρχει ένα παλιό ρητό ότι παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Αυτό το ρητό χρησιμοποιείται συνήθως για τη συζήτηση φθηνών αντικειμένων που δεν λειτουργούν πραγματικά. Το αντίθετο συμβαίνει εδώ.

Το DigitalOcean είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό προϊόν που κοστίζει αρκετά δεκάρα.

Πρώτα απ ‘όλα, ας δούμε τα σταγονίδια:

Τιμές DigitalOcean

Όπως μπορείτε να δείτε, έχουμε τα τυπικά σταγονίδια που ξεκινούν από $ 5 το μήνα. Τώρα, αυτό έρχεται μόνο με 1 GB μνήμης. Οι τιμές αυξάνονται από εκεί, γίνονται όλο και υψηλότερες έως ότου πληρώνετε 80 $ ανά μήνα για περισσότερες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Όταν κοιτάτε τα CPU Optimized Droplets, αυτά ξεκινούν από 20 $ και φτάνουν μέχρι τα $ 920 το μήνα.

Κοιτάζοντας τις τιμές αποθήκευσης, δεν είναι πολύ καλύτερο.

Τιμές αποθήκευσης DigitalOcean

Το Spaces, το οποίο ξεκινά με 250 GB αποθηκευτικού χώρου, ξεκινά από 5 $ το μήνα, το οποίο – σε συνδυασμό με την πρώτη βαθμίδα των τυπικών σταγονιδίων – θα έφτανε τα 10 $ το μήνα.

Έχουν πολλές άλλες υπηρεσίες. Κάθε ένα από αυτά θα σας κοστίσει μια όμορφη δεκάρα.

Αυτές είναι μερικές απότομες τιμές, ειδικά όταν θεωρείτε ότι πολλές από τις κορυφαίες υπηρεσίες μας κοστίζουν 3 $ ανά μήνα ή λιγότερο.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι έχετε απαράμιλλη ταχύτητα και απόδοση για την υψηλότερη τιμή με το DigitalOcean. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Δεν πληρώνετε μόνο για βασική φιλοξενία ή εύρος ζώνης, εδώ. Εάν το χρειάζεστε, αυτό είναι πιθανώς υπερβολικό.

Μόνο εάν διαθέτετε ιστότοπο με υψηλή επισκεψιμότητα (ή μερικά από αυτά), αυτό θα ήταν κάτι που θέλετε. Και ανάγκη.

6. Η τιμολόγηση είναι επίσης περίπλοκη

Μόλις μπείτε στα σχέδια τιμολόγησης, θα πάρετε ζάλη για όλες τις επιλογές και τις δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να αναβαθμίσετε. Υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες για εύρος ζώνης, χώρο, διακομιστές (διαφορετικές ταχύτητες), CPU, επιλογές ασφαλείας κ.λπ..

Με απλά λόγια – με το DigitalOcean υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε τη μηνιαία χρέωση πραγματικά πολύ ακριβή. Οι περισσότεροι άλλοι πάροχοι προσφέρουν 2-5 διαφορετικά σχέδια που σας δίνουν μια καλή επισκόπηση του τι παίρνετε. Με το DigitalOcean μπορείτε να προσαρμόσετε τα πάντα μόνοι σας. Μπορεί να είναι καλό, αλλά αν δεν είστε προηγμένος χρήστης (όπως αναφέρθηκε παραπάνω), είναι μάλλον περίπλοκο και χρονοβόρο. Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην προηγούμενη ενότητα, οι τιμές είναι μάλλον απότομες σε σύγκριση με άλλους παρόχους.

Προτείνουμε το DigitalOcean?

Ναί…

… Αρκεί να είστε προγραμματιστής.

Εάν είστε απλώς ένας μέσος άνθρωπος που θέλει να ξεκινήσει μια παρουσία στο διαδίκτυο, υπάρχουν πολύ πιο φιλικά προς το χρήστη προϊόντα εκεί έξω που θα σας κοστίσουν πολύ λιγότερο.

Για κάποιον που γνωρίζει τον τρόπο του στον κόσμο της τεχνολογίας, φαίνεται ότι δεν υπάρχει γρηγορότερο ή πιο υψηλής απόδοσης προϊόν από το DigitalOcean.

Το πρόβλημα και η τιμή υποστήριξης πελατών δεν είναι εύκολο.

Εάν ο χρόνος λειτουργίας και η ταχύτητα είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες για εσάς, το DigitalOcean είναι μια από τις καλύτερες επιλογές στην αγορά.

Έχετε θετική ή αρνητική εμπειρία με τη φιλοξενία της DigitalOcean; Εάν το κάνετε, αφήστε μια διαφανή και ειλικρινή κριτική!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map