Πάροχοι φιλοξενίας cPanel για την Αυστραλία

Ψάχνετε λοιπόν για οικοδεσπότες ιστού που λειτουργούν με το cPanel (αντί για κάποιο φρικτό ιδιόκτητο σύστημα), καλή επιλογή! Το cPanel είναι το πρότυπο στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων και με καλό λόγο. Για να διευκολύνουμε την έρευνα των κορυφαίων για εσάς, έχουμε συντάξει μια λίστα με τους αγαπημένους μας Αυστραλιανούς οικοδεσπότες Ιστού που προσφέρουν φιλοξενία cPanel. Με ενεργούς λογαριασμούς φιλοξενίας με περισσότερες από 30 εταιρείες, είμαστε πολύ σίγουροι για τις επιλογές μας. Απολαμβάνω!


Best cPanel Hosting Australia: Η κορυφαία μας σύγκριση 5 – Μάιος 2020

Εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων Συνολική βαθμολογίαΤιμή / μήνα.Disk SpaceFeaturesWebsite
siteground29.3 / 104,95 $ AUD (Προσωρινή έκπτωση 67%, από 14,95 $)10 GBΙσχυρό + Προσιτό = Νίκη!
A2HostingLogo9/103,92 USD (περίπου 5,22 $ AUD)ΑπεριόριστοςΑπεριόριστος χώρος στο δίσκο!!!
PanthurLogo8.7 / 105 AUD1 GBΕξαιρετική απόδοση, πολλές επιλογές.
DigitalPacificLogo8.5 / 104,90 $ AUD1 GBΈμπειρος, αξιόπιστος.

Εκτός από την παραπάνω επισκόπηση του πίνακα, έχουμε δημιουργήσει επίσης μια πιο λεπτομερή κορυφή 5 από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστού cpanel για την Αυστραλία. Τα ταξινομήσαμε χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα κριτήρια: Ευκολία χρήσης, προσιτότητα και απόδοση / ισχύς. 

Αυστραλιανοί πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων cPanel: Οι κορυφαίοι 5 λεπτομερείς μας

1. Φιλοξενία ιστοσελίδων SiteGround

Το SiteGround παραμένει ο απόλυτος πρωταθλητής μας. Όσον αφορά τη φιλοξενία ιστού, το έχουν τελειοποιήσει! Με εξαιρετικά αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας, γρήγορη υποστήριξη, επίσημη πρόταση από το WordPress, εύκολη ρύθμιση και ΠΟΛΥ ανταγωνιστική τιμή, δεν μπορείτε πραγματικά να κάνετε λάθος εδώ. Ω, + έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών!

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά μόνο 4,95 $ / μήνα (έκπτωση 67% στη συνήθη τιμή)! 

siteground2

Ευκολία στη χρήση

90%

Προσιτότητα

84%

Απόδοση / ισχύς

85%

2. A2 Φιλοξενία web hosting

Πολύ κοντά στη λίστα, είναι σχεδόν τόσο καλά όσο το SiteGround, αν και δεν είναι επίσημος προτεινόμενος οικοδεσπότης του WP (αλλά αυτό είναι πραγματικά σπάνιο ούτως ή άλλως, και το έσπασαν πραγματικά στο WP & κάθε άλλο σημαντικό CMS).

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά μόνο Δολ ΗΠΑ 3,92 $ / μήνα (περίπου 5,22 AUD / μήνα).

α2 φιλοξενία

Ευκολία στη χρήση

87%

Προσιτότητα

79%

Απόδοση / ισχύς

80%

3. Φιλοξενία ιστοσελίδων Panthur

Το Panthur είναι ο πρώτος μας πραγματικός οικοδεσπότης Ιστού Aussie, ενώ είναι ακριβότεροι από τους SG και A2, η απόδοση των διακομιστών τους είναι απολύτως κορυφαία. Υπάρχει κάποια σοβαρή δύναμη να παίξετε εδώ και η υποστήριξή τους είναι εξαιρετικά γρήγορη!

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά από 5 $ / μήνα (αν και σας προτείνουμε να πηγαίνετε με το χάλκινο επιχειρηματικό τους σχέδιο για αυτό το τέλειο ισοζύγιο αξίας / κόστους).

PanthurLogo

Ευκολία στη χρήση

85%

Προσιτότητα

80%

Απόδοση / ισχύς

87%

4. Ψηφιακή φιλοξενία Ιστού του Ειρηνικού

Ο ψηφιακός ειρηνικός υπήρξε εδώ και εμφανίζεται. Σούπερ αξιόπιστη, καλή υποστήριξη, άξια 4η θέση.

Τα σχέδιά τους ξεκινούν μόνο 4,90 $ / μήνα.

digpacific

Ευκολία στη χρήση

80%

Προσιτότητα

85%

Απόδοση / ισχύς

75%

cPanel Hosting για Αυστραλία

Τι είναι το cPanel?

Το cPanel είναι ένας πίνακας ελέγχου φιλοξενίας ιστοσελίδων που χρησιμοποιείται από αρχάριους σε προχωρημένους χρήστες για να απλοποιήσει τη διαδικασία δημιουργίας, σχεδιασμού και φιλοξενίας ενός ιστότοπου. Αναπτύχθηκε το 1997 από τον John Nick Koston, ο οποίος είναι τώρα διευθύνων σύμβουλος της cPanel, Inc. Κυρίως γραμμένος στο Perl, το cPanel έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο γνωστούς και αξιόπιστους πίνακες ελέγχου φιλοξενίας ιστοσελίδων. Έχει βελτιωθεί σημαντικά με την πάροδο των ετών, αντιμετωπίζοντας τις ανάγκες των καταναλωτών και αποτελεί εξαιρετικό πόρο για οποιονδήποτε στη διαδικασία κατασκευής ή εκ νέου σχεδιασμού του ιστότοπού του.

Γιατί το χρησιμοποιούν όλοι?

Η απλή απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ότι το cPanel αναπτύχθηκε από μια ομάδα υψηλού μορφωμένου προγραμματιστή, καθιστώντας το εύχρηστο και προσιτό για όλα τα επίπεδα εμπειρογνωμοσύνης. Κρίνοντας από τα οφέλη του cPanel, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτός ο πίνακας ελέγχου φιλοξενίας ιστοσελίδων έχει μεγάλη ζήτηση. Το cPanel υπερβαίνει τις προσδοκίες, αποτελούμενο από ένα ευρύ φάσμα φανταστικών χαρακτηριστικών που καθιστούν απλή τη δημιουργία ή τον επανασχεδιασμό ενός ιστότοπου. Είναι αξιόπιστο, έχει μια φανταστική ομάδα υποστήριξης και προσφέρει δωρεάν μετανάστευση. Το cPanel είναι ο ιδανικός πόρος για χρήση και είναι πολύ συνηθισμένος για παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων όπως το SiteGround, δεν έχει σημασία ποιος τύπος φιλοξενίας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοινόχρηστη φιλοξενία, αποκλειστική φιλοξενία, μέχρι τη φιλοξενία μεταπωλητών και φιλοξενία WordPress (λάβετε υπόψη ότι οι περισσότεροι πάροχοι Managed WordPress Hosting συνήθως χρησιμοποιούν το δικό τους back-end, αντί για το cPanel).

Ο πίνακας ελέγχου cPanel επιτρέπει στον διαχειριστή να ελέγχει όλα τα μέρη του ιστότοπού του εντός του ίδιου του πίνακα ελέγχου. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πρόσθετο λογισμικό για την εκτέλεση εργασιών όπως η αποστολή αρχείων. Το cPanel ανεβάζει αρχεία, δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας, συνδέει ονόματα τομέα με τη φιλοξενία σας, ρυθμίζει email για τον ιστότοπό σας και πολλά άλλα. Λόγω της υψηλής ποιότητας αυτού του κεντρικού υπολογιστή, το cPanel παρέχει στον χρήστη πλήρη έλεγχο του ιστότοπού του, διατηρώντας το απλό, φιλικό προς το χρήστη και εύκολο στη συντήρηση. Το cPanel καθιστά επίσης πολύ απλή τη μεταφορά όλων των δεδομένων λογαριασμού σε άλλο συμβατό κεντρικό υπολογιστή cPanel. Άλλα πάνελ δεν προσφέρουν την επιλογή ελεύθερης μετεγκατάστασης, προκαλώντας την απώλεια περιεχομένου ιστότοπου, βάσεων δεδομένων, γραμματοκιβωτίων και προτιμήσεων. Με το cPanel, οι κεντρικοί υπολογιστές μπορούν επίσης να μεταφερθούν σε άλλους συμβατούς κεντρικούς υπολογιστές cPanel με γρήγορο, αποτελεσματικό τρόπο, με πολύ χαμηλό κίνδυνο απώλειας δεδομένων.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό που έχει το cPanel είναι η δυνατότητα να επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τη στιλβωμένη διεπαφή από την εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τη διεπαφή ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες τους και να την κάνουν πιο αισθητικά ευχάριστη. Πολλοί πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν ένα cPanel σε κατόχους ιστότοπων, επιτρέποντάς τους να διαχειρίζονται τους ιστότοπούς τους από μια διεπαφή που βασίζεται στον Ιστό (η αλληλεπίδραση μεταξύ ενός χρήστη και λογισμικού που εκτελείται σε διακομιστή Web).

Με αυτοπεποίθηση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, η cPanel, Inc., προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών σε όλους τους ενδιαφερόμενους καταναλωτές. Η δωρεάν δοκιμή περιλαμβάνει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του cPanel και θα βοηθήσει τους χρήστες να προσδιορίσουν εάν το cPanel είναι κατάλληλο για αυτά και τις ανάγκες τους. Ένα μέλος της ομάδας cPanel θα φροντίσει για την εγκατάσταση, εντελώς δωρεάν και θα σταλούν email στο email στο αρχείο που θα ειδοποιεί τον χρήστη όταν η δωρεάν δοκιμή του πρόκειται να λήξει. Ενημερώσεις σχετικά με τις επερχόμενες προσφορές και εκπτώσεις θα σταλούν επίσης στον χρήστη για να τους βοηθήσει να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα χρήματά τους.

Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένους πίνακες ελέγχου?

Υπάρχουν πολλές επιλογές πίνακα ελέγχου διαθέσιμες στους χρήστες. Μπορεί να διαφέρουν από την άποψη της διεπαφής και των προσφερόμενων δυνατοτήτων, αλλά αυτό που τους καθιστά πιο ξεχωριστούς είναι η προσβασιμότητα που προσφέρουν. Ένα μειονέκτημα των προσαρμοσμένων πινάκων ελέγχου περιλαμβάνει το επίπεδο δυσκολίας που συνεπάγεται η χρήση τους. Οι προσαρμοσμένοι πίνακες ελέγχου ενδέχεται να μην διαθέτουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, καθιστώντας τους έναν ανεπιτυχή ή αναξιόπιστο πίνακα ελέγχου. Ενδέχεται να μην είναι φιλικές προς το χρήστη, καλά σχεδιασμένες, αποδοτικές ή να μην προσφέρουν δωρεάν μετεγκατάσταση, προκαλώντας απώλεια σημαντικού όγκου δεδομένων κατά την προσπάθειά τους να τα μεταφέρουμε σε διαφορετικό κεντρικό υπολογιστή. Οι προσαρμοσμένοι πίνακες ελέγχου δεν είναι κακοί, αρκεί να είναι επινοητικοί, φιλικοί προς το χρήστη και καλά ανεπτυγμένοι. Αν και είναι θέμα προσωπικής προτίμησης, το cPanel είναι καλά εδραιωμένο και διαθέτει μια σταθερά ενσωματωμένη διεπαφή με εξαιρετικές δυνατότητες που θα επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν ιστότοπους με εύκολο και ασφαλή τρόπο.

Συχνές ερωτήσεις cPanel

Τι είναι το cPanel?

Το cPanel είναι ένας πίνακας ελέγχου φιλοξενίας ιστοσελίδων που χρησιμοποιείται από αρχάριους, ενδιάμεσους ή προχωρημένους χρήστες για να απλοποιήσει τη διαδικασία δημιουργίας, σχεδιασμού και φιλοξενίας ιστότοπου.

Είναι δωρεάν cPanel?

Όχι, πρέπει να έχετε άδεια cPanel. Ενώ το cPanel δεν είναι δωρεάν, η cPanel, Inc. προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών, ώστε να μπορείτε να την δοκιμάσετε μόνοι σας και να προσδιορίσετε αν είναι σωστή για εσάς. Προσφέρουν επίσης ειδικές εκπτώσεις σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Σε κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, ενδέχεται να μην χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον για αυτό, αλλά σε προγράμματα VPS και αποκλειστικά διακομιστές, ενδέχεται να σας ζητηθεί να καλύψετε μόνοι σας το κόστος της άδειας..

Τι μπορείτε να κάνετε με το cPanel?

Τα οφέλη και οι χρήσεις του cPanel κυμαίνονται από τη μεταφόρτωση αρχείων, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας, τη σύνδεση ονομάτων τομέα με τη φιλοξενία σας, τη δημιουργία μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον ιστότοπό σας και πολλά άλλα. Το cPanel είναι ένας αξιόπιστος πίνακας ελέγχου, που αποτελείται από μια καταπληκτική ομάδα υποστήριξης που είναι εκεί για να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις και να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία δημιουργίας του ιστότοπού σας.

Είναι το cPanel εύχρηστο?

Ναι, το cPanel είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη. Είναι κατασκευασμένο με μια εύκολη πλοήγηση διεπαφή που επιτρέπει στο χρήστη να το προσαρμόσει ώστε να ταιριάζει στο στυλ και τις ανάγκες του. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένη βοήθεια για να σας εμποδίσει να κάνετε οτιδήποτε δεν πρέπει να κάνετε.

Πώς διαφέρει το cPanel από άλλους κεντρικούς υπολογιστές?

Το cPanel λειτουργεί εδώ και πάνω από 15 χρόνια και είναι ένας από τους πιο γνωστούς πίνακες ελέγχου. Διαφέρει από άλλους κεντρικούς υπολογιστές παρέχοντας φιλικές προς το χρήστη, αξιόπιστες δυνατότητες, καθώς και δωρεάν μετεγκατάσταση, ενώ άλλοι κεντρικοί υπολογιστές μπορεί να είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν, αναξιόπιστοι και δεν παρέχουν δωρεάν μετεγκατάσταση. Το cPanel είναι ο ιδανικός πόρος για χρήση κατά το σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας για πρώτη φορά και χρησιμοποιείται επίσης συνήθως από ήδη υπάρχοντες παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Πώς συγκρίνεται το cPanel με το Plesk?

Ενώ και το cPanel και το Plesk κάνουν σχεδόν το ίδιο πράγμα, είναι όλα θέμα προσωπικής προτίμησης, ειδικά επειδή και οι δύο πίνακες ελέγχου φαίνονται πολύ διαφορετικοί. Μια άλλη διαφορά μεταξύ των δύο περιλαμβάνει ότι το Plesk είναι διαθέσιμο για Windows και Linux, ενώ το cPanel βασίζεται σε Linux. Επίσης, δεν μπορείτε να εξαγάγετε περιεχόμενο από το Plesk στο cPanel ή το αντίστροφο.

Πώς συγκρίνεται το cPanel με το DirectAdmin?

Το DirectAdmin είναι ένας πίνακας ελέγχου για διακομιστές Linux. Αν και το cPanel είναι πιο κοινό και πιο γνωστό, το DirectAdmin είναι πιο εύκολο και λιγότερο ακριβό από το cPanel. Τελικά, το DirectAdmin δεν διαθέτει πολλές από τις δυνατότητες και τα εργαλεία στο cPanel.

Γιατί είναι τόσο δημοφιλές το cPanel?

Το cPanel έχει μεγάλη ζήτηση επειδή είναι φιλικό προς το χρήστη, απλό, αξιόπιστο και προσφέρει δωρεάν μετεγκατάσταση. Αναπτύχθηκε από μια υψηλού επιπέδου ομάδα προγραμματιστών, καθιστώντας την προσβάσιμη σε όλα τα επίπεδα εμπειρογνωμοσύνης.

Υπάρχουν μειονεκτήματα στη χρήση του cPanel?

Ενώ όλα είναι θέμα προτίμησης, ορισμένοι διαχειριστές θεωρούν το cPanel βασικό για να κάνουν ό, τι θέλουν να κάνουν. Εκτός αυτού, το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι το cPanel δεν είναι συμβατό με λογαριασμούς φιλοξενίας των Windows.

Ποιος αναπτύσσει και κατέχει το λογισμικό cPanel?

Το λογισμικό cPanel αναπτύχθηκε το 1997 από τον John Nick Koston, ο οποίος είναι τώρα Διευθύνων Σύμβουλος της cPanel, Inc. Αυτή η εταιρεία εδρεύει στο Χιούστον του Τέξας και είναι ιδιόκτητη.

Τι είναι το Perl?

Το Perl είναι η γλώσσα από την οποία αποτελείται το cPanel. Είναι μια πολύ ικανή γλώσσα προγραμματισμού με πάνω από 29 χρόνια ανάπτυξης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map