Αξιολόγηση CloudWays – Είναι καλός αυτός ο “Διαχειριζόμενος” Host;

Αναθεώρηση CloudwaysΑρχική σελίδα Cloudways


Το Cloudways είναι μια διαχειριζόμενη διαδικτυακή πλατφόρμα φιλοξενίας που βασίζεται στο cloud και είναι δημοφιλής στους επιχειρηματίες.

Ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό για μερικούς βασικούς λόγους.

Για αρχάριους, σας επιτρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων βαρέων χρηστών, όπως το Google Cloud και το Amazon Web Services.

Αλλά η μεγαλύτερη απόσυρση που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι όταν βλέπουν το Cloudways είναι τα προσαρμόσιμα προγράμματα pay-as-you-go. Δεν απαιτούν μια μακρά περίοδο συμβολαίου όπως κάποιες άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας και ακόμη και σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε την υπηρεσία (συμπεριλαμβανομένου ενός δημιουργού ιστότοπου) δωρεάν.

Αλλά πώς μετρά το Cloudways έως και μερικά από τα καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας εκεί έξω?

Σε αυτήν την αναθεώρηση φιλοξενίας, βάζουμε το Cloudways μέσα από το χέρι, πραγματοποιώντας μια σειρά δοκιμών σε αυτό για να προσδιορίσουμε αν αξίζει ή όχι τα χρήματα που κερδίσατε.

Πώς έκανε το Cloudways σε σύγκριση με τη φιλοξενία βαρέων βαρών όπως το Bluehost και το Godaddy; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

Γενικές πληροφορίες & Επισκόπηση φιλοξενίας

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ:Συνιστάται
ΤΑΧΥΤΗΤΑ:540ms (Φεβρουάριος 2020 έως Απρίλιος 2020)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:100% (Φεβρουάριος 2020 έως Απρίλιος 2020)
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:Ζωντανή συνομιλία 24/7, Σύστημα εισιτηρίων, Γνωσιακή βάση
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:Υπηρεσίες Web Amazon, Google Cloud, WordPress, Joomla, Drupal & περισσότερο
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Κλωνοποίηση ιστότοπου, Προληπτική παρακολούθηση, Δημιουργία ιστότοπου
ΣΧΕΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ:Digital Ocean, Linode, Vultr, AWS, Google Cloud
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ:Ελεύθερος
ΤΙΜΗ:Ξεκινώντας από 10,00 $ / μήνα (διαφέρει ανάλογα με τον διακομιστή)

Πλεονεκτήματα της χρήσης Cloudways Hosting

1. Εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας

Το Uptime είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για μια υπηρεσία φιλοξενίας. Σε τελική ανάλυση, ο πλήρης σκοπός της φιλοξενίας του ιστότοπού σας είναι να βεβαιωθείτε ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτόν.

Τούτου λεχθέντος, είναι δύσκολο να υπογράψετε κάτι παραπάνω από αξίωση 99,9%. Και αν κοιτάξετε το μέσο χρόνο λειτουργίας για κοινόχρηστους παρόχους φιλοξενίας, θα δείτε ότι το 100% uptime δεν είναι συνηθισμένο, ακόμη και μεταξύ παρόχων cloud.

Η Cloudways ζήτησε 100% μέσο χρόνο λειτουργίας για εμάς μέσω της ζωντανής συνομιλίας υποστήριξης πελατών. Και μέχρι στιγμής το έχουν αποδείξει με επιτυχία. Τους τελευταίους τρεις μήνες, δεν είχαν καθόλου χρόνο διακοπής, δείχνοντας χρόνο λειτουργίας 100%.

Λειτουργία και ταχύτητα CloudwaysΜέσος χρόνος λειτουργίας Cloudways | Δείτε στατιστικά

Θα ενημερώνουμε αυτήν την κριτική στο μέλλον με πιο ακριβείς πληροφορίες χρόνου λειτουργίας, αφού έχει περάσει και πάλι χρόνος και έχουμε συγκεντρώσει περισσότερα δεδομένα.

2. Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Το Cloudways προσφέρει 24/7/365 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, κάτι που είναι υπέροχο.

Τα σύνθετα ερωτήματα εξυπηρέτησης πελατών μπορούν να παρακολουθούνται από το Cloudways χρησιμοποιώντας online εισιτήρια. Αυτά μπορούν να δημιουργηθούν από το προσωπικό του Cloudways ή από τους ίδιους τους χρήστες.

Για αυτό, ωστόσο, πρέπει να έχετε λογαριασμό στο Cloudways για να μπορέσετε να ξεκινήσετε οποιαδήποτε υποστήριξη. Υπάρχει μια δωρεάν επιλογή εγγραφής, αλλά πρέπει να παραδώσετε μερικές πληροφορίες προτού να μιλήσουν μαζί σας.

Προς το παρόν, θα επικεντρωθούμε στην πραγματική εμπειρία που είχαμε κατά τη συνομιλία με έναν εκπρόσωπο υποστήριξης.

Η συνομιλία υποστήριξης πελατών μας συνδέθηκε αμέσως και λάβαμε ευγενικές και γρήγορες απαντήσεις.

Υποστήριξη Cloudways

Κάναμε μια ερώτηση δύο μερών για να εκτιμήσουμε την αποτελεσματικότητα της απόκρισης υποστήριξης.

Ο Αμπάς ξεκίνησε αμέσως στο πρώτο μισό της ερώτησής μας.

Απάντησε εν μέρει στην ερώτησή μας σχετικά με τη μετανάστευση, αγνοώντας το μέρος σχετικά με την τιμή. Όταν πιέσαμε την ερώτηση, απάντησε γρήγορα και μας έδωσε ακόμη έναν σύνδεσμο. Ωστόσο, δεν κατάφερε να απαντήσει στο δεύτερο μισό της ερώτησής μας, οπότε το επαναλάβαμε.

Εν ολίγοις, ενώ δεν ήταν η καλύτερη ζωντανή συνομιλία που είχαμε ποτέ, οι ερωτήσεις μας απαντήθηκαν γρήγορα και η συνομιλία ήταν χρήσιμη συνολικά.

3. Προληπτική παρακολούθηση

Ένα χαρακτηριστικό που αγαπάμε απολύτως με το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας της Cloudways είναι η προληπτική παρακολούθηση.

Βασικά, όταν ο διακομιστής ή η στοίβα είναι εκτός λειτουργίας, το Cloudways επικοινωνεί για να σας ενημερώσει.

Σας ενημερώνουν καθώς αρχίζουν να διερευνούν την αιτία του προβλήματος.

Κανείς δεν θέλει να δει τον ιστότοπό του να κατεβαίνει, αλλά αυτό συμβαίνει. Είναι καλύτερα να ακούσετε από την εταιρεία πρώτα προτού να επικοινωνήσετε μαζί τους. Με αυτόν τον τρόπο, η υπηρεσία φιλοξενίας μπορεί να σας ενημερώσει αμέσως ποιο είναι το πρόβλημα, τι γίνεται για να το χειριστείτε και για πόσο καιρό πιστεύουν ότι το πρόβλημα θα παραμείνει.

Υπάρχουν επίσης ενσωματωμένα εργαλεία παρακολούθησης εφαρμογών και οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν όλες τις εφαρμογές που φιλοξενούνται σε έναν διακομιστή.

Αυτή η υπηρεσία διαθέτει δύο διαφορετικά επίπεδα παρακολούθησης.

 • Ανάλυση εμφανίζει όλα τα αιτήματα PHP καθώς και πληροφορίες κυκλοφορίας, χρήση δίσκου και αιτήματα MySQL.
 • Κούτσουρο εμφανίζει το αρχείο καταγραφής σφαλμάτων του ιστοτόπου και το αρχείο καταγραφής πρόσβασης.

4. Δωρεάν δοκιμή

Είναι πάντα καλό να βλέπεις μια εταιρεία που είναι πρόθυμη να υποστηρίξει τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Η Cloudways είναι μία από αυτές τις εταιρείες, προσφέροντας μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο τριών ημερών.

Παρόλο που οι τρεις μέρες δεν είναι πολύς χρόνος για να αποκτήσετε μια αίσθηση της υπηρεσίας, μπορεί να σας δώσει μια γενική ιδέα για το αν θέλετε ή όχι να συνεχίσετε με το Cloudways.

Πολλοί οικοδεσπότες αποτελούν την εγγύηση επιστροφής χρημάτων αντί για δωρεάν δοκιμή. Είναι καλό να βλέπουμε ότι το Cloudways είναι πρόθυμο να σας αφήσει να δοκιμάσετε τη φιλοξενία του χωρίς να βγάλετε χρήματα.

5. Γρήγορος χρόνος φόρτωσης σελίδας

Όταν φιλοξενείτε έναν ιστότοπο (ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας), πρέπει να επικεντρωθείτε στην ταχύτητα.

Ο χρόνος φόρτωσης είναι σημαντικός για την επιτυχία ενός ιστότοπου για μερικούς βασικούς λόγους.

 1. Η βαθμολογία SEO σας λαμβάνει υπόψη την εμπειρία του χρήστη. Η ταχύτητα είναι ένα μεγάλο μέρος της εμπειρίας του χρήστη.
 2. Οι νέες προοπτικές είναι ανυπόμονες και θα εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας εάν δεν φορτώνει αρκετά γρήγορα.

Πόσο γρήγορη είναι αρκετά γρήγορη?

Όταν χρειάζεται να φορτωθεί ο ιστότοπός σας μεταξύ ενός και πέντε δευτερολέπτων, η πιθανότητα αναπήδησης μιας προοπτικής αυξάνεται κατά 90%.

Έτσι, είναι σαφώς πιο γρήγορο καλύτερο.

Μπορεί η Cloudways να προσφέρει αυτή την ταχύτητα?

Φαίνεται έτσι, τους τελευταίους τρεις μήνες ο μέσος χρόνος φόρτωσής τους ήταν σταθερός 540ms (0,5 δευτ.).

Αναθεώρηση CloudwaysΜέση ταχύτητα Cloudways Φεβρουάριος 2020 – Απρίλιος 2020 | Δείτε στατιστικά

Ωστόσο, είμαστε ακόμη στη διαδικασία συλλογής περαιτέρω δεδομένων και θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε το χρόνο λειτουργίας και την ταχύτητά τους καθώς περνά ο χρόνος.

6. Δωρεάν μεταφορά ιστότοπου για πρώτη φορά

Όταν αλλάζετε παρόχους φιλοξενίας για έναν ήδη εγκατεστημένο ιστότοπο, θα πρέπει να μεταφέρετε αυτόν τον ιστότοπο στη νέα υπηρεσία.

Ευτυχώς, η Cloudways προσφέρει την πρώτη σας μεταφορά δωρεάν. Αυτό σας βοηθά να μειώσετε το κόστος και να κάνετε τον διακόπτη πιο εύκολα.

7. Δωρεάν ασφάλεια πιστοποιητικού SSL

Η ασφάλεια είναι σημαντική, ειδικά για έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων. Οι πελάτες σας πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορούν να εμπιστεύονται τον ιστότοπό σας.

Ως εκ τούτου, πολλοί κοινόχρηστοι πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν πιστοποιητικά Secure Socket Layer (SSL). Ενώ ορισμένοι σας κάνουν να αγοράσετε αυτήν την ουσιαστική αναβάθμιση ασφαλείας, το Cloudways το περιλαμβάνει δωρεάν.

Ένα πιστοποιητικό SSL σημαίνει ότι το URL σας θα έχει HTTPS στο μπροστινό μέρος του. Γιατί είναι τόσο μεγάλη υπόθεση; Εκτός από την αποφυγή πιθανών απειλών ασφαλείας, η Google επισημαίνει όλους τους ιστότοπους HTTP ως μη ασφαλείς μέσω του προγράμματος περιήγησης Chrome.

Εάν προσπαθούσατε να κάνετε έναν πελάτη να σας εμπιστευτεί με τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας, η επισήμανση ως μη ασφαλούς από ένα δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού θα έβλαπτε σοβαρά τις πιθανότητές σας.

8. Εύκολος στη χρήση Πίνακας Ελέγχου

Το Cloudways χρησιμοποιεί έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου αντί για το κλασικό cPanel που χρησιμοποιείται από τους περισσότερους κοινόχρηστους παρόχους φιλοξενίας. Στην αρχή, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να το συνηθίσετε, αλλά γενικά, είναι λογικό και εύκολο στη χρήση τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.

Αναθεώρηση Cloudways

Από τον πίνακα διαχείρισης του διακομιστή μπορείτε να διαχειριστείτε τομείς, εργαλεία παρακολούθησης πρόσβασης (αναλυτικά στοιχεία, αρχεία καταγραφής), να ενεργοποιήσετε πιστοποιητικά SSL, να προγραμματίσετε τα αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις εφαρμογής και ούτω καθεξής. Έτσι, βασικά, όλα όσα μπορούν να γίνουν με τη χρήση του cPanel είναι επίσης δυνατά με το ταμπλό του CloudWays.

Μειονεκτήματα της χρήσης Cloudways Hosting

1. Premium Premium Κόστος Επιπλέον

Νωρίτερα επαινέσαμε την ανταπόκριση του τμήματος υποστήριξης του Cloudways, και εμείς το υποστηρίζουμε 100%.

Το πρόβλημα με το σύστημα υποστήριξής του είναι ότι:

 1. Πρέπει να έχετε λογαριασμό για να λάβετε οποιοδήποτε επίπεδο υποστήριξης και
 2. Μπορείτε να λάβετε καλύτερη υποστήριξη εάν πληρώνετε επιπλέον.

Η υποστήριξη είναι απαραίτητη και πολλές εταιρείες εκεί πετυχαίνουν με βάση την αποτελεσματικότητα της εξυπηρέτησης πελατών τους.

Η χρέωση περισσότερων χρημάτων για καλύτερη υποστήριξη μας φαίνεται απλώς λάθος.

Premium υποστήριξη Cloudways

Το Cloudways έχει τρία επίπεδα υποστήριξης. Είναι Standard, Advanced και Premium

 • Το πρότυπο Η επιλογή είναι δωρεάν και συνοδεύεται από ζωντανή συνομιλία, εργαλεία αυτοεξυπηρέτησης, υποστήριξη πλατφόρμας και υποστήριξη υποδομής. Εκδίδονται προληπτικές προειδοποιήσεις παρακολούθησης, αλλά αυτό είναι μέχρι τώρα. Υπάρχει μια 3ωρη αναμονή έκδοσης εισιτηρίων για ζητήματα υψηλής προτεραιότητας.
 • Ο προχωρημένος Το επίπεδο περιλαμβάνει όλα όσα περιλαμβάνονται στην επιλογή Τυπική. Προσθέτει ένα σύστημα εισιτηρίων διάρκειας 30 λεπτών για θέματα υψηλής προτεραιότητας. Περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη προσαρμογής και ξεκινά από 100 $ ανά μήνα.
 • Premium υποστήριξη έχει χρόνο απόκρισης εισιτηρίων 10 λεπτών για θέματα υψηλής προτεραιότητας. Παρέχει επίσης πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό κανάλι Slack και τηλεφωνική υποστήριξη. Αυτό ξεκινά από 500 $ ανά μήνα.

2. Χωρίς εγγραφή τομέα

Εάν δημιουργείτε έναν νέο ιστότοπο, δεν μπορείτε να καταχωρίσετε έναν τομέα στο Cloudways.

Πρέπει να γίνει με μια υπηρεσία τρίτου μέρους όπως το GoDaddy. Επιπλέον, μπορεί να είναι δύσκολο να κατευθύνετε τις διευθύνσεις URL στη ρύθμιση φιλοξενίας.

Πολλές υπηρεσίες τομέα τρίτων προσφέρουν επίσης φιλοξενία. Οι χρήστες μπορεί να είναι ευκολότερο να χρησιμοποιούν μια υπηρεσία που επιτρέπει τα πάντα να γίνονται στην ίδια πλατφόρμα.

3. Επιπλέον κόστος για email

Μια άλλη υπηρεσία που οι πάροχοι φιλοξενίας επιθυμούν να πετάξουν δωρεάν είναι οι λογαριασμοί email.

Δεν περιλαμβάνονται υπηρεσίες email στο Cloudways. Αν θέλετε email με επωνυμία μέσω της φιλοξενίας Cloudways, θα πρέπει να εργαστείτε μέσω μιας υπηρεσίας που ονομάζεται RackSpace.

Χρεώνει 1 $ ανά λογαριασμό email ανά μήνα. Αν και αυτό δεν είναι τεράστιο ποσό, μπορεί να αυξηθεί για μεγαλύτερες εταιρείες με περισσότερους από 100 υπαλλήλους.

Οι περισσότερες υπηρεσίες φιλοξενίας παρέχουν κάποιο επίπεδο υπηρεσιών email μέσω ακόμη και των πιο βασικών σχεδίων τους.

Τιμολόγηση CloudWays, Σχέδια φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

Το Cloudways προσφέρει μια ποικιλία αμοιβών καθώς προγραμματίζετε. Δεν υπάρχουν συμβόλαια ή περίοδοι δέσμευσης.

Οι συνδρομητές μπορούν να πληρώνουν είτε μηνιαία είτε ωριαία για το Cloudways. Τα σχέδια διαφέρουν ανάλογα με το διακομιστή που επιλέγετε.

Η Cloudways προσφέρει μεταξύ 7 και 14 διαφορετικών σχεδίων για κάθε υπηρεσία.

Τιμές και σχέδια Cloudways

Κάθε επίπεδο υπηρεσίας διαφέρει από τη μνήμη RAM, τον επεξεργαστή, τον αποθηκευτικό χώρο και το εύρος ζώνης.

 • Ψηφιακός Ωκεανός το μικρότερο πακέτο ξεκινά από 10 $ ανά μήνα, συμπεριλαμβανομένων των χρεώσεων φιλοξενίας. Έρχεται με 1 GB Ram, 1 Core επεξεργαστή. Ο αποθηκευτικός χώρος σε αυτό το επίπεδο είναι 25 GB με 1 TB εύρους ζώνης. Το μεγαλύτερο πακέτο του είναι 192 GB με επεξεργαστή 32 πυρήνων, αποθηκευτικό χώρο 3.840 GB και εύρος ζώνης 12 TB. Βγαίνει 1.035 $ ανά μήνα.
 • Το Linode’s το μικρότερο πακέτο είναι 12 $ ανά μήνα με 1 GB Ram, επεξεργαστή 1 πυρήνα, 25 GB αποθηκευτικού χώρου και 1 TB εύρους ζώνης. Η μεγαλύτερη από τις επιλογές του Linode είναι 1.205 $ το μήνα με 192 GB Ram, επεξεργαστή 32 πυρήνων, 3.840 GB αποθηκευτικού χώρου και 20 TB εύρους ζώνης.
 • Vultr ξεκινά 11 $ ανά μήνα. Διαθέτει RAM 1 GB, επεξεργαστή 1 πυρήνα, χώρο αποθήκευσης 25 GB και εύρος ζώνης 1 TB. Το μεγαλύτερο πακέτο του κοστίζει 385 $ το μήνα. Έρχεται με RAM 64 GB, επεξεργαστή 16 Core, αποθηκευτικό χώρο 1.280 GB και εύρος ζώνης 10 TB
 • Υπηρεσίες Web Amazon ξεκινά από 36,51 $ ανά μήνα. Η μικρότερη επιλογή του έρχεται με 1,75 GB Ram, επεξεργαστή 1vCPU, χώρο αποθήκευσης 20 GB και εύρος ζώνης 2 GB. Στο υψηλότερο σημείο, κοιτάζετε 3.567,98 $ το μήνα. Αυτό το σχέδιο AWS διαθέτει 384 GB μνήμης RAM, έναν επεξεργαστή 96vCPU, 20 GB αποθηκευτικού χώρου και 2 GB εύρους ζώνης.
 • Google Cloud ξεκινά από 33,30 $ ανά μήνα. Το βασικό σχέδιο περιλαμβάνει 1,70 GB μνήμης RAM, επεξεργαστή 1vCPU, χώρο αποθήκευσης 20 GB και εύρος ζώνης 2 GB. Το άλλο άκρο του φάσματος διαθέτει 120 GB Ram, επεξεργαστή 32vCPU, χώρο αποθήκευσης 20 GB και εύρος ζώνης 2 GB. Κοστίζει 1,290,42 $ ανά μήνα

Προτείνουμε το Cloudways?

Ναι, το κάνουμε.

Το CloudWays έδωσε γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης σελίδας και καταπληκτικό χρόνο λειτουργίας χωρίς διακοπή κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου 3 μηνών και έχουμε επίσης μεγάλες ελπίδες για τους επόμενους μήνες.

Ήμασταν επίσης μεγάλοι οπαδοί των προληπτικών υπηρεσιών παρακολούθησης και των επιλογών ασφάλειας.

Αν και δεν μας αρέσει το κλιμακωτό σύστημα υποστήριξής τους, η ζωντανή υποστήριξη συνομιλίας είναι διαθέσιμη ακόμη και σε δωρεάν επίπεδο και είναι εξαιρετικά αποτελεσματική.

Συνολικά, αυτή είναι μια καλή υπηρεσία με ένα ευρύ φάσμα σχεδίων για να διαλέξετε.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Έχετε χρησιμοποιήσει το Cloudways στο παρελθόν; Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αφήσετε μια κριτική παρακάτω – καλό ή κακό – δεν έχει σημασία όσο είναι χρήσιμο για τους επισκέπτες μας. Ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map