Arvixe – Παρέχει σταθερή ασφάλεια

Η αναζήτηση υπηρεσίας φιλοξενίας είναι τρομακτική. Αν ήμουν βγάζω δεδομένα, αξιοπιστία, δυνατότητες, κόστος και όλα τα άλλα πράγματα που πρέπει πραγματικά να δουν οι άνθρωποι όταν αποφασίζουν να επιλέξουν μια υπηρεσία για χρήση – θα βασίζω την απόφασή μου αποκλειστικά στο όνομα.


Arvixe_LogoΕίμαι όλοι για τη χρήση υπηρεσιών με ενδιαφέροντα ονόματα. Πάρτε για παράδειγμα το Arvixe. Τι ωραίο όνομα. Είναι γαλλικό; Είναι βιετναμέζικο; Ποιος μπορεί να πει. Πιθανώς ο ιστότοπος Arvixe, αλλά μείνετε μαζί μου εδώ.

Υποθέτω ότι το Arvixe είναι μια γαλλική λέξη και προφέρει “ar-veex” – ΑΛΛΑ – είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να λέμε ar-vikes.

Πες το μαζί μου – Άρβιξ.

Πόσο διασκεδαστικό! Ακούγεται σαν ένα μυθικό τσεκούρι μάχης που χρησιμοποιείτε για να σκοτώσετε κακά gremlins που επιτίθενται στο ήσυχο ψαροχώρι σας.

Ας δείτε αν το δροσερό τους όνομα ανταποκρίνεται στη δημοσιότητα όταν πρόκειται για web hosting.

TLDR;

Το Arvixe δεν είναι η μόνη επιλογή που παρέχει υψηλού επιπέδου ασφάλεια, αλλά αν το εκτιμάτε αυτό στο web hosting τότε αυτή η υπηρεσία πρέπει να βρίσκεται στη συνομιλία. Η υψηλή τιμή και ο λιγότερο από τον αστρικό χρόνο φόρτωσης είναι ανησυχίες, αλλά οι προηγμένες δυνατότητες κωδικοποίησης μπορεί να το κάνουν αυτό άσχετο για εσάς.

Η αναλυτική μας προσέγγιση

Οι κριτικές μας για τους παρόχους φιλοξενίας βασίζονται σε σκληρούς αριθμούς, οι οποίοι συλλέγονται για πολλούς μήνες δοκιμών με τα δικά μας δείγματα έργων Ιστού.

Με το Arvixe, πραγματοποιήσαμε μια σειρά δοκιμών από κέντρα δεδομένων στον Καναδά, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη για να προσδιορίσουμε το μέσο επίπεδο απόδοσής τους. Με αυτές τις πληροφορίες, μπορούμε να τις συγκρίνουμε με άλλους παρόχους cloud και να παρέχουμε προτάσεις.

Η σκληρή επιστήμη

Κατά τη δοκιμή της απόδοσης ενός παρόχου φιλοξενίας ιστού, είναι σημαντικό να εξαπλωθεί γεωγραφικά, καθώς διαφορετικές τοποθεσίες έχουν διαφορετικές τοπικές ταχύτητες δικτύου.

Κατά την αξιολόγηση του Arvixe, πραγματοποιήσαμε δοκιμές από πολλές μεγάλες πόλεις του Καναδά για να σας δώσουμε μια καλή συνολική εντύπωση για το τι να περιμένετε από το κέντρο δεδομένων τους. Εδώ είναι οι απλοί αριθμοί:

 • Μόντρεαλ

  Διάρκεια – 98,9%
  Χρόνος φόρτωσης – 2.612 χιλ

 • Τορόντο

  Διάρκεια – 98,7%
  Χρόνος φόρτωσης – 2,532 χιλιοστά

 • Βανκούβερ

  Διάρκεια – 98,8%
  Χρόνος φόρτωσης – 2.885 χιλ

 • Γουίνιπεγκ

  Διάρκεια – 97,9%
  Χρόνος φόρτωσης – 2.758 χιλ

Τι σημαίνει uptime?
 • Uptime – Ένα ποσοστό που υποδεικνύει τον συνολικό χρόνο που ο πάροχος φιλοξενίας είναι συνδεδεμένος και λειτουργεί κανονικά.
 • 98,9% χρόνος λειτουργίας του Μόντρεαλ – Οι υπηρεσίες iPage λειτουργούσαν ασυνήθιστα για 1,1% τοις εκατό του χρόνου για τους χρήστες του Μόντρεαλ. Τα μαθηματικά ισοδυναμούν με περίπου 96 ώρες διακοπής λειτουργίας κατά τη διάρκεια ενός έτους.
 • Τι σημαίνει διαθεσιμότητα – Ένα κλάσμα ποσοστιαίας μονάδας μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στη διαθεσιμότητα του ιστότοπού σας
 • Καλές ώρες λειτουργίας – Θεωρούμε τη διάρκεια λειτουργίας μετρήσεις άνω του 98% να είναι ισχυρές.
Τι σημαίνει χρόνος φόρτωσης?
 • Χρόνος φόρτωσης – Πραγματικές μετρήσεις ταχύτητας.
 • Μονάδα μέτρησης – Οι χρόνοι που παρέχονται παραπάνω μετρώνται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου και καλύπτουν τη διάρκεια πλήρους αιτήματος και απόκρισης σε διακομιστή web cloud.
 • Πώς δοκιμάζεται αυτό – Οι αριθμοί που συγκεντρώνονται είναι κατά μέσο όρο δοκιμές σε μήνες με την πλατφόρμα του iPage με διάφορα προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome, το Mozilla Firefox και ο Microsoft Internet Explorer.
 • Άλλες μεταβλητές – Οι τελικοί χρήστες του ιστότοπού σας ενδέχεται να εμφανίζουν κάποια διακύμανση στους χρόνους απόκρισης λόγω διαφόρων παραγόντων, όπως η ταχύτητα του τοπικού δικτύου, η συμπεριφορά του προγράμματος περιήγησης και η κίνηση του διακομιστή.
 • Καλός χρόνος φόρτωσης – Οι χρόνοι φόρτωσης που κατά μέσο όρο στα 2.000 χιλιοστά του δευτερολέπτου ή λιγότερο θεωρούνται υψηλές επιδόσεις.

σημασία χρόνου φόρτωσης

Οι πάροχοι φιλοξενίας με βραδύτερους χρόνους απόκρισης είναι επικίνδυνοι για χρήση, επειδή οι αναγνώστες και οι πελάτες σας ενδέχεται να ενοχληθούν με τις καθυστερήσεις και να επιλέξουν να περιηγηθούν σε άλλους ιστότοπους.

Με μια βαθύτερη κατάδυση στην έρευνά μας θα σας δείξει ότι οι πάροχοι φιλοξενίας βρίσκονται σε όλο τον χάρτη.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών του Arvixe ήταν πάνω από το μέσο όρο στο χρόνο λειτουργίας και κάτω από το μέσο όρο στο χρόνο φόρτωσης. Για να συγκρίνετε με άλλους παρόχους φιλοξενίας, μπορείτε να δείτε τη σελίδα ερευνών μας.

Έτσι το ερώτημα γίνεται, είναι οι τιμές και οι δυνατότητές τους αρκετά καλές για να τις κάνουν ακόμα μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τη φιλοξενία του ιστολογίου σας?

Θέματα χρήματος – Τιμολόγηση Arvixe

Εντάξει – αποφασίσαμε ότι πουλάτε άξονες μάχης. Δεν χρειάζεται να ονομάσετε κανένα από αυτά Arvixe, καθώς ενδέχεται να χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία φιλοξενίας που ονομάζεται Arvixe. Θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση.

Αυτές τις μέρες, είναι εφικτό να εκτελέσετε ένα έργο Ιστού με μικρό προϋπολογισμό – οι άξονες μάχης δεν είναι φτηνοί – αλλά πρέπει να είστε σίγουροι ότι παίρνετε καλή απόδοση και υποστήριξη από τον πάροχο φιλοξενίας σας.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε έναν πάροχο φιλοξενίας που είναι πολύ σαφής στις πρακτικές χρέωσής του και δεν έχει κρυφές χρεώσεις. Ωστόσο, δείτε τα σχέδια και τις τιμές της Arvixe:

προγράμματα τιμολόγησης arvixe

Στον ιστότοπό τους, η Arvixe χωρίζει τις προσφορές τους σε δύο σχέδια, αν και η εγκατάσταση είναι λίγο πιο συγκεχυμένη από αυτό.

Πρώτα απ ‘όλα, αναγκάζουν τους πελάτες να επιλέξουν ανάμεσα σε περιβάλλοντα Linux και Windows. Αυτό είναι υπέροχο για άτομα με βαθιά τεχνική γνώση που ξέρουν ότι θέλουν πλατφόρμα, αλλά για όσους είναι νεότεροι στην ανάπτυξη ιστότοπων, μπορεί να προκαλεί σύγχυση.

Οι περισσότεροι καναδοί πελάτες θα είναι καλύτεροι με την επιλογή Linux, ειδικά επειδή οι τιμές για αυτά τα σχέδια είναι φθηνότερες. Από εκεί, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις επιλογές Personal Class ή Personal Class Pro.

Υποσημείωση: Προσφέρουν άλλες εκδόσεις όπως Business Class, Reseller Class, VPS Class και Dedicated Class. Κάθε έκδοση συνοδεύεται από τυπικές και επαγγελματικές επιλογές. Θα πάμε κολλήστε στην προσωπική τάξη δεδομένου ότι οι περισσότεροι χρήστες θα επιλέξουν αυτήν την επιλογή.

Η μόνη σημασία μεταξύ των δύο σχεδίων είναι ότι το Personal Class σας περιορίζει σε έξι συνδέσμους τομέα, ενώ η επιλογή Personal Class Pro θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε απεριόριστοι τομείς στο κέντρο δεδομένων της Arvixe.

Λάβετε υπόψη ότι οι λογαριασμοί με το Arvixe θα αυξηθούν γρήγορα καθώς προσθέτετε περισσότερες δυνατότητες. Για παράδειγμα, η χρήση του WordPress με το Arvixe συνήθως κοστίζει επιπλέον 7 $ ανά μήνα.

Για να κλειδώσετε τα καλύτερα ποσοστά πληρωμής της Arvixe, θα πρέπει να εγγραφείτε στο πρόγραμμα δύο ετών που δεν μπορεί να ακυρωθεί.

Δεν υπάρχουν ειδικές εισαγωγικές τιμές με το Arvixe σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας που έχουμε ελέγξει.

Χαρακτηριστικά

Προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους πελάτες στην πλατφόρμα τους, η Arvixe μπορεί να υπερηφανεύεται για μια σειρά από επιπλέον δυνατότητες που περιλαμβάνονται στα σχέδια φιλοξενίας τους. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης καταγράφει μερικές από τις καλύτερες στιγμές.

αρχική σελίδα του arvixe

Στον ιστότοπό τους, η Arvixe κάνει πολλά για το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που είναι διαθέσιμο σε όλους τους πελάτες της, ανεξάρτητα από το αν επιλέγουν το πρόγραμμα Personal Class ή Personal Class Pro.

Το εργαλείο βοηθά τους νέους χρήστες να σχεδιάσουν τον ιστότοπό τους χρησιμοποιώντας μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Ακούγεται σαν μια εξαιρετική λύση, αλλά το βρήκαμε καθυστερημένο και με λάθη σε σύγκριση με το Wix και άλλους κορυφαίους κατασκευαστές ιστότοπων.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το Arvixe δεν είναι μια βιώσιμη επιλογή, αλλά όσον αφορά τους δημιουργούς ιστότοπων, ίσως είναι καλύτερη ιδέα να κοιτάξετε αλλού.

Το Arvixe προσφέρει επίσης μερικές διαφορετικές δυνατότητες για διαχείριση email. Τα προγράμματα συνδρομής τους περιλαμβάνουν χώρο γραμματοκιβωτίου έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε τον τομέα σας με εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματα. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε με διαφορετικά εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο καθώς επεκτείνετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και θέλετε να ξεκινήσετε τη διαφήμιση μέσω email.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέξετε με το Arvixe είναι ο τρόπος με τον οποίο χειρίζονται το SSL, το πρωτόκολλο που κρυπτογραφεί μεταδόσεις μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης και διακομιστών ιστού. Πολλοί πάροχοι φιλοξενίας περιλαμβάνουν πιστοποιητικό SSL με τα πακέτα τους, διαφορετικά θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα δωρεάν μέσω του Let’s Encrypt. Αλλά ο Άρβιξ δεν κάνει ούτε και θα σας χρεώσει πραγματικά 25,00 $ ετησίως για να εξασφαλίσετε τον ιστότοπό σας.

Σας χρεώνουν επίσης για “Υποστήριξη προτεραιότητας” για $ 20 ανά μήνα. Δεν είμαι οπαδός αυτής της πρακτικής, καθώς η υποστήριξη θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα στις περισσότερες υπηρεσίες φιλοξενίας. Η μόνη φορά που έχει νόημα να πληρώνετε περισσότερα για υποστήριξη είναι σε επίπεδο επιχείρησης.

Άλλα χαρακτηριστικά που αξίζει να αναφερθούν (περισσότερα μπορούν να δουν στη σελίδα τιμολόγησης) καλύπτονται παρακάτω:

Κοιτάζοντας τις δυνατότητες του Arvixe αποκαλύπτεται ότι αυτή η φιλοξενία ιστοσελίδων διατίθεται σε άτομα που δεν είναι αρχάριοι. Η κωδικοποίηση αποτελεί υψηλή προτεραιότητα στη σελίδα δυνατοτήτων.

Θετικά

Οι αρχάριοι δεν πρόκειται να βρουν πάρα πολλά θετικά για να ταιριάξουν με τον Arvixe. Με αυτό που λέγεται – οι προχωρημένοι χρήστες θα βρουν μερικά πράγματα που τους αρέσουν για την υπηρεσία.

Προηγμένες δυνατότητες

Εκτός από τα δωρεάν κουπόνια – αν ανατρέξετε στον παραπάνω πίνακα, η Arvixe προσφέρει πολλές δυνατότητες που αποσκοπούν σε μια πιο προηγμένη αγορά.

Ακόμη και ο τρόπος ρύθμισης της τιμολόγησης καθιστά σαφές ότι ενδιαφέρονται για πιο προχωρημένους χρήστες – ειδικά στα σχέδια υψηλότερης βαθμίδας.

Με έμφαση στα χαρακτηριστικά ανάπτυξης, η δυνατότητα ανάπτυξης διαφορετικού κώδικα είναι σαφώς ένας σημαντικός παράγοντας όταν αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε το Arvixe.

Ασφάλεια

Αυτή είναι η αγαπημένη μου πτυχή του Arvixe μακράν. Τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται δωρεάν με το Arvixe είναι πάνω και πέρα ​​από άλλους παρόχους φιλοξενίας.

Η εξειδικευμένη απόκριση επίθεσης DDoS είναι καταπληκτική βλέποντας πώς είναι οι πιο κοινές μορφές επιθέσεων σε καθημερινές ιστοσελίδες.

Προσφέρουν επίσης ασφαλή είσοδο / έξοδο, παρακολούθηση δικτύου, τείχος προστασίας, ανίχνευση brute force και νυχτερινές ενημερώσεις ασφαλείας.

Πάνω από όλα αυτά παρέχουν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας που είναι μια τρελή προστιθέμενη αξία.

Αρνητικά

Εάν η ασφάλεια είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, τότε αυτά τα αρνητικά μπορεί να μην σας ενδιαφέρουν καθόλου.

Φιλικό για αρχάριους

Αν μόλις ξεκινούσα δεν θα άγγιζα τον Άρβιξ. Τα πάντα σχετικά με τις προσφορές της Arvixe είναι υπερβολικά περίπλοκο. Κάποιος που έχει πολλές προηγούμενες γνώσεις δεν θα μπερδευτεί αλλά εξακολουθεί να μην είναι φιλικός προς τον χρήστη – πρέπει να απλοποιήσει.

Πιο αργός από τον μέσο χρόνο φόρτωσης

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως – ο χρόνος φόρτωσης είναι σουπερ ντουπερ σπουδαίος. Ναί. Σουπερ ντουπερ.

Η χρήση μιας υπηρεσίας που είναι πιο αργή από άλλες υπηρεσίες ή κάτω από τον μέσο όρο δεν έχει τόσο νόημα. Εάν ένας πελάτης ή ένας επισκέπτης ιστότοπου περιμένει πολύ για να φορτώσει μια ιστοσελίδα, θα φύγει απλώς από τον ιστότοπό σας. Πόσο καιρό θα περιμένετε να φορτωθεί μια ιστοσελίδα?

Γνωσιακή βάση και υποστήριξη πελατών

Εξυπηρέτηση πελατών - κακήΔυστυχώς, ο Arvixe με απογοητεύει όταν πρόκειται για τη βάση γνώσεων τους. Δεν είναι σαν να μην έχουν πολλά θέματα – απλά τα θέματα που καλύπτουν δεν είναι τόσο σχετικά.

Τα σχετικά θέματα που καλύπτουν δεν εξηγούνται διεξοδικά ή βήμα προς βήμα τις περισσότερες φορές. Σας προσφέρουν την ευκαιρία να διαβάσετε τα άρθρα της γνωσιακής βάσης και οι κριτικές δεν είναι όμορφες.

Η Arvixe χρεώνει επίσης περισσότερα χρήματα για υποστήριξη προτεραιότητας που είναι για μένα μπανάνες. Ως Καναδάς, περιμένω ένα συγκεκριμένο επίπεδο υποστήριξης που περιλαμβάνεται στην τιμή που πληρώνω. Η βασική τους υποστήριξη είναι μάλλον αργή και δεν ενσταλάζει πολύ την εμπιστοσύνη στη διαθέσιμη προτεραιότητά τους.

Τιμή

Η Arvixe έχασε το υπόμνημα όσον αφορά τις τιμές σε αυτήν την αγορά. Οι περισσότερες υπηρεσίες φιλοξενίας προσφέρουν εκπληκτικές εισαγωγικές τιμές που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το προϊόν σχετικά χωρίς κίνδυνο.

Το Arvixe είναι ακριβώς όπως – “Ναι, δείτε αυτό το πλήρες τίμημα.”

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό, αλλά για να ανταγωνιστεί με άλλες επιλογές η υπηρεσία πρέπει να αξίζει τον κόπο.

Συνοψίζοντας

Το Arvixe δεν είναι κακή επιλογή εάν προτιμάτε την ασφάλεια και τις προηγμένες δυνατότητες κωδικοποίησης, πάνω απ ‘όλα. Θα συνιστούσα να ρίξετε μια ματιά στη λίστα με τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας στον Καναδά, επειδή εάν είστε αρχάριος ή εκτιμάτε άλλες πτυχές της φιλοξενίας μαζί με την ασφάλεια, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες υπηρεσίες.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιος κατέχει την Arvixe?

Η Endurance International Group (γνωστή ως EIG) κατέχει την Arvixe. Διαθέτουν επίσης άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, όπως το BlueHost, το HostGator και το iPage.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη φιλοξενία Linux σε Windows?

Ναι, αυτό σημαίνει απλώς ότι ο διακομιστής που χρησιμοποιείτε εκτελείται σε Linux. Οι περισσότερες καταστάσεις απαιτούν τη χρήση φιλοξενίας Linux.

Αναφορές και πιστώσεις εικόνας:

 • RazorRank.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector