Κριτική Arvixe (+ στατιστικά): Τελευταίοι 24 μήνες; Φρικτός. Συμβουλή: Χρόνος λειτουργίας & ταχύτητα

αρχική σελίδα του arvixeΑρχική σελίδα Arvixe


Η Arvixe ιδρύθηκε από τον Arvand Sabetian το 2003, προτού εξαγοραστεί αργότερα από την EIG (που κατέχει έναν TON άλλων εταιρειών φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένης της Bluehost και ακόμη και της HostGator) το 2014.

Εκείνη την εποχή, η Arvixe είχε πάνω από 150.000 τομείς και 70.000 λογαριασμούς φιλοξενίας, με 80 υπαλλήλους και εργολάβους πλήρους απασχόλησης σε όλο τον κόσμο.

Ενώ ιδρύθηκαν αρχικά στο San Luis Obispo, CA, έχουν επίσης κέντρα δεδομένων στη Βόρεια Αμερική (Ντάλας), την Ευρώπη (Άμστερνταμ) και την Ασία (Χονγκ Κονγκ).

Η κοινή λογική είναι ότι η απόκτηση από έναν τεράστιο, έμπειρο όμιλο με βαθιές τσέπες θα σας δώσει περισσότερους πόρους για να παρέχετε καλύτερη εξυπηρέτηση.

Δυστυχώς, αφού εξετάσαμε πολλές από τις εταιρείες τους, έχουμε δει το αντίθετο να ισχύει. Η απόκτηση από την EIG μοιάζει περισσότερο με ένα νεκροταφείο φιλοξενίας παρά μια αναγέννηση.

Αλλά μας αρέσει να αποδεικνύουμε λάθος!

Αγοράσαμε το Arivxe ‘Personal Class Plan’ τον Ιούνιο του 2015, δημιουργήσαμε έναν βασικό ιστότοπο WordPress για να δοκιμάσουμε την απόδοσή τους και να κάνουμε αυτήν την κριτική όσο το δυνατόν πιο κατάλληλη.

Τα τελευταία χρόνια, συλλέξαμε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία, όπως ο χρόνος λειτουργίας & ταχύτητα, για να συγκρίνουν αντικειμενικά την απόδοσή τους με σχεδόν τριάντα άλλες εταιρείες φιλοξενίας.

Ακολουθεί μια αμερόληπτη επισκόπηση του τι βρήκαμε

Πλεονεκτήματα της χρήσης του Arvixe Hosting

Για να είμαι ειλικρινής, η λίστα «PRO» της Arvixe δεν είναι πολύ μεγάλη. Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση των πλεονεκτημάτων τους:

1. Προηγμένες δυνατότητες προγράμματος

Η Arivxe δεν είναι ο φθηνότερος οικοδεσπότης εκεί έξω…

Αλλά τουλάχιστον περιλαμβάνουν πιο προηγμένες λειτουργίες σε όλα τα βασικά τους σχέδια που κανονικά θα πρέπει να πληρώνετε πολύ περισσότερο με άλλους κεντρικούς υπολογιστές. Για παράδειγμα, το φθηνότερο κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας τους έχει απεριόριστο πρότυπο αποθήκευσης και εύρους ζώνης. Θα σας επιτρέψουν ακόμη και να χρησιμοποιήσετε έως και έξι ονόματα τομέα.

Θα περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν πιστώσεις διαφημίσεων Google, Yahoo και Bing, κάτι που είναι ένα ωραίο πρόσθετο μπόνους αν σκέφτεστε ήδη να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακές διαφημίσεις για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας ή το αναγνωστικό κοινό σας.

2. Πολλές, προληπτικές επιλογές ασφάλειας

Το Arvixe περιλαμβάνει επίσης μια ποικιλία προληπτικών μέτρων ασφαλείας που θα σας βοηθήσουν να προστατέψετε τον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, τα σχέδιά τους συνοδεύονται από:

 • SpamAssassin
 • Spamhaus&αμπέραζ
 • Έλεγχοι SpamCop
 • Κλειδιά τομέα
 • SPF για ασφάλεια email

Επιπλέον, προσφέρουν επίσης καθημερινά (!) Αντίγραφα ασφαλείας, ανίχνευση brute force, νυχτερινές ενημερώσεις ασφαλείας, τείχος προστασίας, υποστήριξη SSL και πρόσβαση SSH.

Αν όλα αυτά δεν θα σας δώσουν ηρεμία, δεν είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν.

3. Δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων cPanel

Η Arvixe αντιμετωπίζει τους νέους πελάτες σωστά. Αντί να προσπαθείτε να κερδίσετε μερικά επιπλέον χρήματα, χρεώνοντάς σας επιπλέον για μεταφορές ιστότοπων, θα χαρούν να τα φροντίζουν για εσάς – αρκεί ο τρέχων οικοδεσπότης σας να παρέχει πρόσβαση στο cPanel.

Δεν υπάρχει ούτε κόστος για πολλούς ιστότοπους. Έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε ώρες (και πιθανώς εκατοντάδες δολάρια) στηρίζοντας το Arvixe για να σας βοηθήσουμε.

4. Καμία αύξηση τιμών ανανέωσης

Η Arvixe επίσης δεν απονέμει νέους πελάτες μετά τη λήξη του αρχικού τους προγράμματος.

Σκεφτείτε το έτσι:

Περνάτε από όλο τον πόνο και τα βάσανα για να βρείτε έναν νέο οικοδεσπότη Ιστού αυτήν τη στιγμή. Μετακινείτε τον ιστότοπό σας, τον τομέα και τα πάντα. Προπληρώνετε για λίγα χρόνια για να πάρετε την καλύτερη προσφορά.

Τώρα, πόσο πιθανό είναι να θέλετε να αλλάξετε ξανά κεντρικούς υπολογιστές όταν λήξει το σχέδιό σας; Οι πιθανότητες δεν είναι πολύ πιθανές.

Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί άλλοι οικοδεσπότες θα εκμεταλλευτούν αυτήν την ευκαιρία για να διπλασιάσουν την τιμή ακριβώς κάτω από τη μύτη σας. Παίρνετε την ίδια ακριβή υπηρεσία, αλλά πληρώνετε πολύ περισσότερο, επειδή γνωρίζουν ότι δεν θα θέλετε να αλλάξετε κεντρικούς υπολογιστές στο τέλος της ημέρας.

Ωστόσο, η Arvixe δεν το κάνει. Η τιμολόγηση ανανέωσης θα είναι ακριβώς ίδια με το αρχικό κόστος για το οποίο εγγραφήκατε. Φαίνεται λοιπόν ότι η Arvixe έχει στο μυαλό σας τα καλύτερα συμφέροντα στο τέλος της ημέρας.

5. Πολλά περιλαμβανόμενα χαρακτηριστικά ασφαλείας (χωρίς επιπλέον κόστος)

Η τελευταία εξαπάτηση τιμολόγησης που οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού θέλουν να τραβήξουν είναι να ισχυριστούν ότι προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες όπως το SiteLock Security ή τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.

Στην επιφάνεια, φαίνεται ότι αποκτάτε αυτήν την καταπληκτική αξία.

Εκτός, όταν κάνετε check out, θα συνειδητοποιήσετε ότι σχεδόν όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι upsells που μπορούν εύκολα να διπλασιάσουν ή να τριπλασιάσουν τη συνολική τιμή πριν εκτελέσετε την πιστωτική σας κάρτα.

Για άλλη μια φορά, ο Άρβιξ δεν σταματάει σε αυτά τα κόλπα. Περιλαμβάνουν τα πάντα, από την απόκριση επίθεσης DDoS έως την παρακολούθηση του δικτύου, τα τείχη προστασίας, την ανίχνευση brute force και τις νυχτερινές ενημερώσεις όλα δωρεάν.

6. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών

Τέλος, το Arvixe διαθέτει μια πολιτική επιστροφής χρημάτων χωρίς ερωτήσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προπληρώσετε για λίγα χρόνια για να πάρετε το καλύτερο ποσό για τα χρήματα σας. Και μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους για έξι ολόκληρες εβδομάδες με σχετικά μικρό κίνδυνο.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας ή το χρόνο λειτουργίας ή οτιδήποτε άλλο, απλώς πείτε τη λέξη και θα λάβετε τα χρήματά σας πίσω.

επιστροφή χρημάτων arvixeΕγγύηση επιστροφής χρημάτων Arvixe

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι επιστροφές χρημάτων είναι διαθέσιμες μόνο για προγράμματα κοινής χρήσης, μεταπωλητή και φιλοξενία VPS. Οι αποκλειστικοί διακομιστές δεν καλύπτονται από αυτήν την ρήτρα. Ούτε είναι διοικητικά τέλη ή επιπλέον αγορές, όπως ονόματα τομέα. (Κανένας άλλος οικοδεσπότης δεν περιλαμβάνει αυτούς, ούτε για το τι αξίζει.)

Μειονεκτήματα της χρήσης του Arvixe Hosting

Οι επιλογές ασφάλειας της Arivxe, οι προηγμένες δυνατότητες του πακέτου και το δωρεάν όνομα τομέα για τη ζωή αποτελούν έναν συναρπαστικό συνδυασμό πρόσθετων για να σας βοηθήσουν να τα τοποθετήσετε στην κορυφή.

Δυστυχώς, είναι η κύρια περιοχή απόδοσης ενός οικοδεσπότη Ιστού που τους αφήνει κάτω. Ρίξε μια ματιά:

1. Πάνω από 7 δευτερόλεπτα χρόνοι φόρτωσης

Εκτός από το κακό χρόνο λειτουργίας, η Arvixe δυστυχώς δυσκολεύεται επίσης με τους χρόνους φόρτωσης της σελίδας τους.

Τους τελευταίους 24 μήνες, ο μέσος χρόνος φόρτωσης σελίδας ήταν 7280ms – αυτός είναι ο χειρότερος χρόνος φόρτωσης που είδαμε κατά τη διάρκεια της περιόδου δοκιμής με τους άλλους κεντρικούς υπολογιστές.

Αυτό δεν είναι καλό αποτέλεσμα, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη πόσο ζωτικής σημασίας (αλλά παραμελημένες) ταχύτητες σελίδων είναι για την επιτυχία του ιστότοπού σας.

Πριν από χρόνια, η Google σημείωσε πτώση της κυκλοφορίας κατά 20% μια νύχτα όταν υπήρχε καθυστέρηση ταχύτητας σελίδας 0,5 δευτερολέπτων. Εάν ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου δεν φορτωθεί πλήρως εντός τριών δευτερολέπτων, θα χάσει το ήμισυ της επισκεψιμότητας.

Έτσι είναι η κρίσιμη ταχύτητα του ιστότοπου. Επηρεάζει τη χρηστικότητα στο σημείο που σας κοστίζει στην πραγματικότητα σε χαμένες μετατροπές.

Μέσος χρόνος φόρτωσης τελευταίου 12 μηνών:

Λεπτομερή στατιστικά στοιχεία του τελευταίου 12 μηνών ArvixeΜέση ταχύτητα Arvixe 2019-2020 | Δείτε στατιστικά

2. Αδύνατη απόκριση υποστήριξης πελατών

Η εμπειρία μας με την υποστήριξη πελατών της Arvixe δεν ήταν καλή.

Ο εκπρόσωπος πελατών συνδέθηκε εντός πέντε λεπτών, αλλά οι απαντήσεις ήταν αργές και ορισμένες λεπτομέρειες που ήδη δώσαμε αγνοήθηκαν εντελώς. Οπότε έπρεπε να επαναλάβουμε τον εαυτό μας και να θέσουμε την ίδια ερώτηση δύο φορές μέχρι να λάβουμε μια απάντηση που αναζητούσαμε.

Επίσης, οι προηγούμενες εμπειρίες μας με την υποστήριξη του Arvixe ήταν αρνητικές (ειδικά με αργούς χρόνους απάντησης).

ζωντανή συνομιλία arvixe 1Μια γρήγορη συνομιλία με την υποστήριξη πελατών της Arvixe

3. Ακριβά σχέδια & Τιμολόγηση

Το χαμηλότερο πακέτο της Arvixe 7,70 $ ανά μήνα δεν ακούγεται πολύ άσχημα, μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι πρόκειται για δύο χρόνια, πληρώνεται πλήρως.

Θέλετε μικρότερη χρονική περίοδο; Μήνας σε μήνα ακόμη; Θα πληρώνετε σχεδόν διπλάσια από την αρχική τιμή στα 11 $ κάθε μήνα.

Είναι ωραίο που ρίχνουν μερικά χρήσιμα πρόσθετα, όπως το προαναφερθέν όνομα τομέα για τη ζωή και το απεριόριστο εύρος ζώνης, για να αντισταθμίσουν αυτό το κόστος. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι απότομο, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τα θέματα απόδοσης που συζητήσαμε παραπάνω.

Λεπτομέρειες τιμολόγησης ArvixeΛεπτομέρειες προγράμματος τιμολόγησης Arvixe

4. Απαράδεκτα – Χαμηλή ώρα λειτουργίας – 92,95%

Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου των 24 μηνών, ο «ιστότοπος δοκιμών» στο Arvixe έδωσε μια φρικτή λειτουργία.

Η Arvixe έχει πολύ χαμηλότερη απόδοση κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 μηνών, φτάνοντας στο 92,95%.

Μέσος χρόνος λειτουργίας τελευταίου 12 μηνών:

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2020: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2019: 99,96%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 94,61%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 82,18%

Arvixe τα τελευταία 24-μήνα στατιστικάΜέσος χρόνος λειτουργίας Arvixe | Δείτε στατιστικά

5. Έξτρα πιστοποιητικό SSL (25 $ / έτος)

Οι ιστότοποι σήμερα είναι ουσιαστικά υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν πιστοποιητικά SSL. Το Google Chrome, το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο σήμερα, προειδοποιεί ενεργά τους χρήστες από τη χρήση συγκεκριμένων ιστότοπων που δεν τους έχουν.

Συνολικά, αυτό είναι καλό για όλους. Σας βοηθά να διατηρείτε τις πληροφορίες σας ασφαλείς και υγιείς κατά την περιήγησή σας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί οικοδεσπότες Ιστού θα περιλαμβάνουν δωρεάν πιστοποιητικά SSL σε όλα τα σχέδιά τους τώρα. Όλοι μπορούν να λάβουν δωρεάν μέσω του Let’s Encrypt.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να λάβετε δωρεάν μέσω του Arvixe. Χρεώνουν άλλα 25 $ / έτος για κάθε ένα.

Τιμές Arvixe, Σχέδια φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

Το Arvixe προσφέρει πέντε κατηγορίες φιλοξενίας, για να καλύψει άτομα με διαφορετικές ανάγκες.

Θα αναλύσουμε τα σχέδια φιλοξενίας τους για εσάς:

Κοινή φιλοξενία: Η κοινή φιλοξενία τους συνοδεύεται από δύο κύρια σχέδια:

 • PersonalClass: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 7,70 $ ανά μήνα. Υποστηρίζει έως και έξι ιστότοπους.
 • PersonalClass PRO: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 11 $ ανά μήνα. Υποστηρίζει απεριόριστες ιστοσελίδες.

Τιμολόγηση Arvixe 1Πρόγραμμα τιμολόγησης Arvixe 1

 • PersonalClass ASP: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 8,80 $ ανά μήνα. Υποστηρίζει έναν ιστότοπο και απεριόριστη μηνιαία μεταφορά δεδομένων.
 • PersonalClass ASP PRO: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 12,10 $ το μήνα. Υποστηρίζει πέντε ιστότοπους και μη μετρημένη μηνιαία μεταφορά δεδομένων.

Πρόγραμμα τιμολόγησης Arvixe 2Πρόγραμμα τιμολόγησης Arvixe 2

Όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας παρέχονται με απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.

 • Δωρεάν τομέας? Ναί.
 • Ευκολία εγγραφής: Εγγραφή μίας σελίδας. Εύκολη εγγραφή.
 • μέθοδοι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, PayPal.
 • Κρυφές χρεώσεις και ρήτρες: Κανένα.
 • Πώληση: Χωρίς upsells.
 • Ενεργοποίηση Λογαριασμού: Άμεση ενεργοποίηση.
 • Πίνακας ελέγχου και εμπειρία πίνακα ελέγχου: cPanel για φιλοξενία Linux και WebSitePanel για φιλοξενία Windows.
 • Εγκατάσταση εφαρμογών και CMS (WordPress, Joomla κ.λπ.): Softaculous για την εγκατάσταση εφαρμογών και CMS με ένα κλικ.

Προτείνουμε τη φιλοξενία Arvixe?

Όχι, δεν το κάνουμε!

Ο Άρβιξ δεν έχει λίγο να του αρέσει. Μας αρέσουν οι επιλογές ασφαλείας και τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Το απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρος αποθήκευσης είναι χρήσιμα, συνήθως εμφανίζονται μόνο σε πιο ακριβά σχέδια αλλού. Ένα δωρεάν όνομα τομέα για τη ζωή είναι μια πολύ ωραία πινελιά.

Ωστόσο, απλώς δεν μπορούσαμε να ξεπεράσουμε την κακή απόδοσή τους στις τρεις βασικές ευθύνες ενός web host.

Ο χρόνος λειτουργίας τους ήταν το χαμηλότερο από αυτό που έχουμε δει τους τελευταίους 24 μήνες και οι χρόνοι φόρτωσης της σελίδας τους ήταν πολύ αργοί, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά κάτι περισσότερο από την εμπειρία του επισκέπτη του ιστότοπού σας (το βιβλίο τσέπης σας).

Η εξυπηρέτηση πελατών τους δεν ήταν αρκετά καλή.

Παρόλο που μπορεί να ήταν ένας μεγάλος οικοδεσπότης πριν από χρόνια, μοιάζουν πλέον με άλλες μάρκες EIG που συναντήσαμε και βασίζονται στη φήμη και τα ονόματα των νοικοκυριών τους (ενώ η απόδοσή τους συνεχίζει να χειροτερεύει με την πάροδο του χρόνου).

Θα ήταν καλύτερα να ελέγξετε τους οικοδεσπότες μας με την υψηλότερη απόδοση εδώ για να βρείτε πιο αξιόπιστους και φθηνότερους οικοδεσπότες.

Έχετε εμπειρία με την Arvixe; Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω. Καλωσορίζουμε όλους – καλές ή κακές κριτικές – εφόσον είναι ειλικρινείς και διαφανείς.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map