8 Εμπνευσμένα σχέδια πινάκων τιμών

Ο Anil Parmar είναι ο συνιδρυτής της Glorywebs που στοχεύει να βοηθήσει τους πελάτες με υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων, ανάπτυξη ιστοσελίδων, ψηφιακό μάρκετινγκ και πολλά άλλα. Θέματα & τα σχέδια που κάνουμε έχουν έναν κοινό # 1 στόχο: Διατηρήστε το όσο το δυνατόν πιο απλό για τεχνικούς καθώς και για μη τεχνικούς geeks. Βρείτε τον στο Twitter @ abparmar99 & πες γεια!


Ο σχεδιασμός των πινάκων τιμολόγησης είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που μπορούν να καθορίσουν το ποσοστό μετατροπών σας… πολύ περίπλοκο, οι άνθρωποι θα μπερδευτούν… πάρα πολλές επιλογές, οι άνθρωποι θα υποφέρουν από παράλυση επιλογών κ.λπ. για, έχω αναφέρει 8 σχέδια παρακάτω που λειτουργούν πολύ καλά imho.

Γουφού

Αν ψάχνετε για πολύχρωμο σχεδιασμό πίνακα τιμών για να ξεπεράσετε τον ιστότοπό σας, τότε το Wufoo είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι ένας ισχυρός δημιουργός πίνακα τιμολόγησης που χρησιμοποιείται κυρίως από μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς, κυρίως για την εύχρηστη διεπαφή και τις επιλογές τιμολόγησης. Παρέχει συνολικά 4 επιλογές τιμολόγησης, ενώ άλλοι ιστότοποι προσφέρουν μόνο 2 ή ίσως τρεις επιλογές.

Υπάρχει μια επιλογή τιμής που είναι εντελώς για όσους εγγραφούν, αλλά δεν διαθέτει πολλές χρήσιμες λειτουργίες που προσφέρει η Wufoo στους πελάτες.

Φρέσκο ​​γραφείο

Εάν υπάρχει ένα εμπορικό σήμα που ξέρει πώς να κρατήσει το κοινό τους γοητευμένο, είναι το Freshdesk. Εδώ και πολύ καιρό λειτουργούν ως οικονομικοί πάροχοι, γεγονός που τους καθιστά αρκετά τραπεζικούς και αξιόπιστους.

Έχουν πέντε επιλογές τιμολόγησης, οι οποίες κυμαίνονται από ακριβά σχέδια – Όλοι οι πίνακες τιμών φωνάζουν δημιουργικότητα. Οι στήλες είναι διατεταγμένοι κατά σειρά πυκνότητας χλωρίδας στους πίνακες. Το δάσος είναι το υψηλότερο και το βλαστάρι είναι το χαμηλότερο.

Squarespace

Κανείς δεν είναι καλύτερος στην οπτική αναπαράσταση από το Squarespace. Είναι οικονομικό (ωστόσο, τα επιπλέον πρότυπα χρωμάτων κοστίζουν περισσότερο), συνοδεύεται από 2 επιλογές τιμολόγησης και έχει πολλά χρώματα. Το κύριο φόντο που λαμβάνετε για κάθε τραπέζι, ανεξάρτητα από το σχέδιο, είναι ασπρόμαυρο.

Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται απλό, φαίνεται απολύτως εκπληκτικό καθώς οι δημιουργοί έχουν παίξει με την αντίθεση με εξαιρετικό τρόπο. Είναι επίσης ανοιχτό στην προσαρμογή και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρώματα για να επισημάνετε σημαντικές πτυχές του τραπεζιού σας που είναι ένας σίγουρος τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή και τελικά τα κέρδη.

Readymag

Πιθανώς ο απλούστερος ιστότοπος σε αυτήν τη λίστα και επίσης ένας από τους μοναδικούς που έχουν την επιλογή «Δοκιμάστε πριν αγοράσετε» που είναι μια εξαιρετική στάση να επιβιώσετε σε αυτήν την αγορά. Το μόνο μειονέκτημα που αντιμετωπίζουν οι δημιουργοί είναι ότι οι χρήστες τείνουν να διατηρούν μόνο τη δωρεάν συνδρομή και στη συνέχεια να απομακρύνονται.

Ωστόσο, τα ελκυστικά σχέδια και τα απλά τραπέζια έχουν συγκεντρώσει μια πολύ πιστή βάση θαυμαστών που έχει αυξηθεί εκθετικά τα τελευταία χρόνια.

Ο ιστότοπος επίσης δεν εμφανίζεται ως παραπλανητικός, σε αντίθεση με τους άλλους δωρεάν ιστότοπους δοκιμής που απαιτούν τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για συμμετοχή στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.

MailChimp

Το MailChimp πρέπει να είναι ένας από τους περισσότερους, αν όχι οι περισσότεροι, καινοτόμοι ιστότοποι εκεί έξω για πίνακες τιμών. Είναι επίσης ένας από τους πιο προσωπικούς ιστότοπους εκεί έξω καθώς το USP του παίζει με τα συναισθήματα και τα συναισθήματα του χρήστη. Αυτό το επιτυγχάνει χρησιμοποιώντας κολακευτικά ονόματα και χρησιμοποιεί επίσης ζώα για να εκπροσωπήσει τα σχέδιά τους. Τα ζώα μεγαλώνουν σε μέγεθος καθώς αυξάνεται η τιμή. Το φθηνότερο σχέδιο αντιπροσωπεύεται από ένα αρνί, ακολουθούμενο από το άλογο και το ακριβότερο σχέδιο αντιπροσωπεύεται από έναν ελέφαντα. Το μόνο μειονέκτημα σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ότι η τιμολόγηση δεν αναφέρεται στη σελίδα του προγράμματος.

Πλάσο

Όπως υποδηλώνει το όνομα, τακτοποιεί πίνακες ως κουτιά σε σχέδια που μοιάζουν με κενό χώρο. Από τη στιγμή που επισκέπτεστε τον ιστότοπο, θα δείτε δύο κουτιά, το καθένα που αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό σχέδιο. Ο ιστότοπος έχει δημιουργηθεί με καθαρό και χωρίς ακαταστασία σχεδιασμό. Το Plasso στοχεύει στην απλοποίηση κάθε διαδικασίας ευφυούς αυτοματισμού.

Αυτό είναι στρατηγικό επειδή είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή και είναι επίσης ένας σίγουρος τρόπος να προσελκύσετε πελάτες, επειδή το πιο ακριβό σχέδιο τους αξίζει όλη τη διαφημιστική εκστρατεία και αξίζει κάθε δεκάρα.

Σφυγμός

Προσφέροντας εύκολη και ενημερωτική τιμολόγηση που περιλαμβάνει επίσης μια συνολική λίστα των υπηρεσιών και των λεπτομερειών τους, αυτός ο ιστότοπος εμπίπτει επίσης στην κατηγορία του να είναι μοναδικός. Είναι μοναδικό γιατί οι πίνακες τιμολόγησης συνδυάζονται με μοντέρνο τρόπο. Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι συνοπτικές και σχετικές. Το φόντο του δίνει επίσης μια πραγματικά εμφάνιση 2017.

τετράγωνο

Το όνομα της εταιρείας είναι η τιμή που παίρνετε. Είναι τετράγωνο και απλό. Η τιμή που βλέπετε είναι αυτό που πληρώνετε, χωρίς κρυφές χρεώσεις, ωστόσο, υπάρχει μόνο μία επιλογή για να διαλέξετε πραγματικά.

Η διάταξη είναι διατεταγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχουν πολλές στήλες, κάτι που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους πελάτες. Εδώ οι πληροφορίες παρουσιάζονται σε 2 απλά στοιχεία σχεδίασης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map