Καλύτερη φιλοξενία Ιστού για την Ινδία

Ως Ψηφιακή Εταιρεία με πολλούς λογαριασμούς φιλοξενίας (έχουμε πολλά παράπλευρα έργα και θέλουμε να πειραματιστούμε say), θα έλεγα ότι έχουμε μια καλή ιδέα για το τι ορίζει έναν εξαιρετικό πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων.


Κατά τη σύνταξη κριτικών φιλοξενίας του ιστότοπού μας, εξετάσαμε πολλούς παράγοντες, αλλά οι κύριοι ήταν �� υποστήριξη και ⚡ ταχύτητα. Επιλέξαμε αυτά τα 2 γιατί εάν ένα από αυτά είναι ανώτερο, θα είχε τεράστιο αντίκτυπο στην πιθανή επιτυχία του ιστότοπού σας.

Μερικές από τις επωνυμίες / ιστότοπους που συνδέονται με το περιεχόμενό μας:
Επιλεγμένα σε ιστότοπους

Με βάση τις έρευνες και τις κριτικές φιλοξενίας μας, αυτές είναι οι 9 καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων για την Ινδία:

 1. Hostinger India – Καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων
 2. HostGator India – Υποψήφιος φιλοξενούμενος ιστού
 3. Φιλοξενία A2 – Καλύτερη φιλοξενία Web μεταπωλητών
 4. SiteGround – Καλύτερη φιλοξενία WordPress
 5. InMotion Hosting – Εξαιρετική φιλοξενία επιχειρήσεων
 6. GreenGeeks – Καλύτερος οικοδεσπότης πράσινου Ιστού
 7. CloudWays – Καλύτερη φιλοξενία cloud
 8. DreamHost – Μεγάλος Premium Host
 9. BlueHost India – Μεγάλος οικοδεσπότης Ιστού για Bloggers

Contents

Καλύτερες κριτικές για το Web Hosting India 2020

1. Hostinger

Λογότυπο Hostinger

Ιστότοπος: hostinger.in
Τιμή: Rs. 51
Χώρος δίσκου: 10 GB
Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία, εισιτήρια
Παγκόσμια προσέγγιση χρηστών: Ναι

Με ₹ 51 / μήνα, είναι πολύ δύσκολο να νικήσετε τον Hostinger όσον αφορά την προσφερόμενη αξία. Παρόλο που το ενιαίο πακέτο τους είναι εξαιρετικά φθηνό, εξακολουθεί να διαθέτει 10 GB χώρου στο δίσκο SSD, ποιότητα 24/7 Υποστήριξη και απίστευτα ομαλή ρύθμιση.

Ο προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου τους είναι χαρά να συνεργαστεί και έρχεται ακόμη και με τον δικό του δημιουργό ιστότοπων. Παρόλο που σίγουρα θα συνιστούσαμε τη χρήση του WordPress (Αγαπάμε το WP) για τη δημιουργία του ιστότοπού σας, είναι ωραίο να γνωρίζουμε ότι έχουν επίσης το δικό τους πρόγραμμα δημιουργίας εκτός από τα συνηθισμένα CMS.

Η 24/7 υποστήριξη πελατών τους είναι πολύ ευαίσθητη και χρήσιμη, κάτι που είναι αρκετά εντυπωσιακό καθώς οι περισσότεροι οικοδεσπότες του προϋπολογισμού δεν έχουν υποστήριξη, αλλά όχι το Hostinger! Ένας τεράστιος αντίχειρας από εμάς σε αυτόν τον τομέα.

Τεχνολογία Hostinger

Όσον αφορά τους τύπους φιλοξενίας, προσφέρουν τη βασική κοινόχρηστη φιλοξενία (οι περισσότεροι άνθρωποι θα χρειαστούν αυτόν τον τύπο), φιλοξενία σύννεφων, φιλοξενία WordPress και φιλοξενία VPS.

Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας έχουν ως εξής:

 1. Πρόγραμμα ενιαίας φιλοξενίας: Πολύ φθηνό και τέλειο για να βραχεί τα πόδια σας, έχει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά των premium προγραμμάτων. Επιτρέπεται 1 ιστότοπος με αυτό το πρόγραμμα.
 2. Πρόγραμμα φιλοξενίας Premium: Για όσους θέλουν να κλιμακώσουν, ένα δωρεάν όνομα τομέα, απεριόριστους ιστότοπους και διπλάσια ισχύ για τους ιστότοπούς σας.
 3. Σχέδιο φιλοξενίας επιχειρήσεων: Εάν θέλετε να γίνετε πραγματικά σοβαροί. Όλες οι παραπάνω λειτουργίες + καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και ακόμη περισσότεροι πόροι διακομιστή για να κάνουν τους ιστότοπούς σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Επιπλέον, σε όλα τα προγράμματα φιλοξενίας, έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Ειλικρινά, δεν υπάρχει μυαλό στο βιβλίο μας!

Πλεονεκτήματα

 • Σούπερ φθηνό
 • Ποιοτική υποστήριξη
 • Παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών
 • Εύχρηστος

2. HostGator

Λογότυπο Hostgator

Ιστοσελίδα: www.hostgator.com
Τιμή: Rs. 99
Χώρος δίσκου: Απεριόριστο
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια

Ιδρύθηκε το 2002, το HostGator είναι πράγματι μία από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων σήμερα. Η λήψη αυτού ως οικοδεσπότη ιστού σας θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε επαγγελματικούς, λειτουργικούς και όμορφους ιστότοπους – και είναι επίσης φιλικό προς τον χρήστη.

Είναι ένας από τους λίγους παρόχους φιλοξενίας που παρέχουν προσιτά σχέδια με απεριόριστο χώρο και εύρος ζώνης, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς. Τα πακέτα φιλοξενίας τους περιλαμβάνουν κοινόχρηστο, μεταπωλητή, VPS, αποκλειστικούς διακομιστές, WordPress και Cloud.

Αξιοποιείτε περισσότερο το HostGator όταν αναβαθμίζετε το πρόγραμμά σας. Αυτήν τη στιγμή, το πακέτο Baby τους είναι το πιο δημοφιλές πακέτο τους, καθώς είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε με ένα σχέδιο Hatchling ειδικά αν θέλετε απλώς να ξεκινήσετε με έναν ιστότοπο. Θυμηθείτε, έρχεται ήδη με εύρος ζώνης ακόμα και αν είναι το φθηνότερο πακέτο τους. Και φυσικά, μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση στο επιχειρηματικό τους σχέδιο, εάν οι ανάγκες σας απαιτούν περισσότερες δυνατότητες.

Λοιπόν, το HostGator εγγυάται 99,9% χρόνο λειτουργίας. Και αυτή η εγγύηση συνοδεύεται από μια υπόσχεση ότι θα σας επιστρέψουν ένα μήνα πίστωσης σε περίπτωση που αποτύχουν σε αυτήν τη δέσμευση. Ωστόσο, με το ιστορικό συνεχούς λειτουργίας του HostGator, αμφιβάλλουμε ότι θα λάβετε ποτέ αποζημιώσεις από αυτούς καθόλου (και πάλι, αυτό είναι καλό, καθώς θέλετε ώρες λειτουργίας και όχι αποζημιώσεις).

Είναι για όλους τους παραπάνω λόγους (και περισσότερους παρακάτω) γιατί τους δώσαμε την πρώτη θέση. Το αξίζουν πραγματικά, κατά τη γνώμη μας.

Ταχύτητα

Η ύπαρξη γρήγορων και αξιόπιστων διακομιστών είναι ίσως ένας από τους λόγους για τους οποίους το HostGator είναι τόσο δημοφιλές.

Περιττό να πούμε ότι οι χρήστες από όλο τον κόσμο θα έχουν επίσης καλή ταχύτητα όταν φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας στο HostGator (έχουν πελάτες από όλο τον κόσμο, σας ενδιαφέρουν). Οι διακομιστές τους στις ΗΠΑ είναι απλά πολύ ισχυροί, γι ‘αυτό.

Υποστήριξη

Το HostGator υπερηφανεύεται να παρέχει 24/7/365 υποστήριξη πελατών στους πελάτες του. Θα υπάρχει πάντα ένας ειδικός του HostGator για να σας βοηθήσει με τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και email. Η γνωσιακή βάση των άρθρων τους είναι επίσης πολύ χρήσιμη αν αντιμετωπίζετε προβλήματα.

Πλεονεκτήματα

 • Σχέση ποιότητας και τιμής
 • Μεγάλη ταχύτητα

3. Φιλοξενία Α2

Λογότυπο φιλοξενίας Α2

Ιστοσελίδα: www.a2hosting.com
Τιμή: 3,92 USD
Χώρος στο δίσκο: Απεριόριστο
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια προσέγγιση χρηστών: Ναι

Πιθανότατα δεν έχετε ακούσει για το A2 Hosting – αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει από το 2001. Και παρόλο που διατηρούσαν χαμηλό προφίλ όλα αυτά τα χρόνια, στην πραγματικότητα έχουν καλή φήμη μεταξύ των χρηστών. Στην πραγματικότητα, σχεδόν πάντα εισάγουν τις κορυφαίες 10 κριτικές στη φιλοξενία ιστότοπων (ναι, είναι τόσο καλά).

Το A2 Hosting συνοδεύεται από 3 κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας, ως εξής:

 1. Lite – Με μόνο 3,92 $ το μήνα, αυτό το πακέτο θα σας επιτρέψει να έχετε 1 ιστότοπο, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και απεριόριστο εύρος ζώνης.
 2. Swift – Για 4,90 $ το μήνα, το πακέτο Swift τους προσφέρει 2 φορές τους πόρους στο φθηνότερο πακέτο τους. Μπορείτε να έχετε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων με αυτό το σχέδιο και να έχετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και απεριόριστο εύρος ζώνης επίσης.
 3. Turbo – Ως το ταχύτερο πακέτο της A2 Hosting, αυτό το πακέτο κοστίζει 9,31 $ το μήνα. Εκτός από απεριόριστους ιστότοπους, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και απεριόριστο εύρος ζώνης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τον επιταχυντή ιστότοπου της A2 Hosting.

Κοιτάζοντας τα πακέτα φιλοξενίας τους, μπορείτε να δείτε ότι θα έχετε περισσότερες δυνατότητες και ταχύτητα καθώς αναβαθμίζεται το σχέδιό σας.

Αυτό είναι που μας αρέσει περισσότερο για τη φιλοξενία A2 – την εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή. Έχουν μια τυπική εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, αλλά έχουν επίσης την εγγύηση επιστροφής χρημάτων οποτεδήποτε για όσους εγγράφονται στα μεγαλύτερα σχέδιά τους.

Έτσι, αν αποφασίσετε να πληρώσετε για 3 χρόνια για να εξοικονομήσετε χρήματα (μεγαλύτερα πακέτα έχουν τις μεγαλύτερες εκπτώσεις στα πακέτα φιλοξενίας, ξέρετε) και στη συνέχεια αποφασίσετε να ακυρώσετε το πρόγραμμά σας μετά ας πούμε 1 έτος – θα σας δώσουν επιστροφή χρημάτων που ισοδυναμεί με τα αχρησιμοποίητα 2 χρόνια (αναλογικά). Υπάρχουν ορισμένες προειδοποιήσεις σε αυτό, ωστόσο – δεν θα επιστραφεί το τέλος εγγραφής τομέα και το τέλος μετανάστευσης (εάν υπάρχει). Ωστόσο, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων οποτεδήποτε είναι εκτός αυτού του κόσμου.

Όσον αφορά την εγγύηση χρόνου λειτουργίας τους, δεσμεύονται να παρέχουν στους πελάτες τους 99,9% χρόνο λειτουργίας. Ρεαλιστικά όμως, δεν είναι τέλειοι σε αυτόν τον τομέα – αλλά εξακολουθούν να είναι καλοί.

Ταχύτητα

Κοιτάξτε το όνομα των σχεδίων τιμολόγησής τους και θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει ένα κοινό θέμα – ταχύτητα (Lite, Swift, Turbo). Λοιπόν, είστε σίγουροι ότι έχετε έναν γρήγορο ιστότοπο με το A2 Hosting (αυτό είναι το καλύτερο σημείο). Λοιπόν, σκεφτείτε τα σχέδιά τους με αυτόν τον τρόπο – το ένα είναι γρήγορο, το άλλο είναι πιο γρήγορο και το τελευταίο είναι το πιο γρήγορο.

Υποστήριξη

Η ομάδα υποστήριξης του A2 Hosting είναι καλή. Η γνωσιακή τους βάση είναι γεμάτη χρήσιμα άρθρα που θα αποδειχθούν χρήσιμα αν αντιμετωπίζετε προβλήματα. Και αν θέλετε να μιλήσετε με κάποιον, μπορείτε να το κάνετε μέσω e-mail, τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας.

Πλεονεκτήματα

 • Διακομιστές στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Σιγκαπούρη (το SG είναι ιδανικό για ιστότοπους NZ)
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο και εύρος ζώνης σε όλα τα σχέδια
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν διακομιστές στην Ινδία
 • Το φθηνότερο πρόγραμμα είναι περιορισμένο και όχι πολύ γρήγορο
 • Η εγγύηση λειτουργίας 99,9% δεν είναι τόσο αξιόπιστη

4. SiteGround

Λογότυπο SiteGround

Ιστοσελίδα: www.siteground.com
Τιμή: 3,95 USD
Χώρος δίσκου: 10 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια προσέγγιση χρηστών: Ναι

Ιδρύθηκε το 2004, το SiteGround φιλοξενεί πλέον πάνω από ένα εκατομμύριο ιστότοπους σε όλο τον κόσμο. Οι επιλογές φιλοξενίας τους περιλαμβάνουν κοινόχρηστο, WordPress, αποκλειστικούς διακομιστές και cloud. Οι ισχυροί διακομιστές τους που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο καθιστούν δυνατή την κάλυψη των αναγκών των χρηστών τους. Στην πραγματικότητα, το SiteGround συνιστάται από το ίδιο το WordPress. Φυσικά, μπορεί να φιλοξενήσει και άλλα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS).

Το SiteGround είναι πιο δημοφιλές για τα κοινά του σχέδια. Έχουν 3 συστήματα τιμολόγησης για αυτό και θα σας πούμε περισσότερα για αυτά στην παρακάτω λίστα.

 1. StartUp – Αυτό είναι το προτεινόμενο πρόγραμμά τους για έναρξη μιας διαδικτυακής παρουσίας. Με τιμή γνωριμίας 3,95 $ το μήνα (η κανονική τιμή είναι 11,95 $), σας επιτρέπεται 1 ιστότοπος και έχετε αποθηκευτικό χώρο 10 GB. Μπορείτε επίσης να έχετε έως και 10.000 επισκέπτες μηνιαίως.
 2. GrowBig – Το SiteGround συνιστά αυτό το πακέτο για την ανάπτυξη ιστότοπων. Για 5,95 $ το μήνα (η κανονική τιμή είναι 19,95 $), μπορείτε να έχετε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων μαζί με χώρο αποθήκευσης 20 GB και 25.000 επισκέπτες μηνιαίως.
 3. GoGeek – Αν θέλετε το καλύτερο του SiteGround, προσφέρουν το κορυφαίο τους σχέδιο με τιμή γνωριμίας 11,95 $ (η κανονική τιμή είναι 34,95 $). Έρχεται με απεριόριστους ιστότοπους, χώρο αποθήκευσης 30 GB και 100.000 επισκέπτες κάθε μήνα.

Τα ονόματα σχεδίων του SiteGround σάς δίνουν μια ιδέα για το τι λαμβάνετε. Εάν ακολουθείτε τις βασικές τους δυνατότητες, μπορείτε να εγκαταστήσετε (ή να ξεκινήσετε με) το πακέτο StartUp. Ωστόσο, εάν θέλετε premium χαρακτηριστικά με το πακέτο σας, επιλέξτε το πακέτο GrowBig. Πηγαίνετε για το πακέτο GoGeek εάν θέλετε τα καλύτερα (geeky χαρακτηριστικά) που περιλαμβάνονται στο πακέτο σας.

Το SiteGround είναι επίσης ένας από τους τολμηρούς παρόχους φιλοξενίας που παρέχουν 99,9% χρόνο λειτουργίας – και κάποια αμοιβή εάν αποτύχουν σε αυτήν την υπόσχεση. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι μιλάμε για 99,9% μέσο χρόνο λειτουργίας ετησίως και όχι μηνιαίως.

Λοιπόν, εδώ είναι η συμφωνία. Θα σας προσφέρουν δωρεάν φιλοξενία για ένα μήνα, όταν ο ετήσιος χρόνος λειτουργίας τους κυμαίνεται από 99,0 έως 99,9%. Και αν πέσει ακόμη χαμηλότερα από αυτό, θα σας δώσουν 1 μήνα για κάθε ποσοστό. Ουάου. Αλλά και πάλι, το SiteGround έχει ένα πολύ καλό ρεκόρ χρόνου λειτουργίας – οι πιθανότητες είναι μικρές ότι θα πέσουν ποτέ κάτω από την ετήσια εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%.

Ταχύτητα

Οι διακομιστές δεδομένων του SiteGround (βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Σικάγο, τις Κάτω Χώρες και τη Σιγκαπούρη) είναι πολύ ΠΟΛΥ αξιόπιστοι. Είναι αρκετά ισχυρά για παγκόσμια εμβέλεια, αυτό είναι σίγουρο. Επιπλέον, το SiteGround έρχεται επίσης με δωρεάν CDN (CloudFlare) που συμβάλλει επίσης στην ταχύτητα του ιστότοπού του.

Υποστήριξη

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνδεθείτε με τους ειδικούς του SiteGround – διαθέτουν 24ωρη υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας και υποστήριξης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών
 • Πολλαπλά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο
 • Συνιστάται από το WordPress

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν διακομιστές στην Ινδία
 • Υψηλά ποσοστά ανανέωσης (έως 3 φορές)
 • Χωρίς δωρεάν τομείς

5. Φιλοξενία κίνησης

λογότυπο φιλοξενίας inmotion

Ιστοσελίδα: www.inmotionhosting.com
Τιμή: 6,39 USD
Χώρος στο δίσκο: Απεριόριστο
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια εμβέλεια: Όχι

Η InMotion χτίζει μια καλή φήμη από την πρώτη της σύλληψη το 2001. Σήμερα, τροφοδοτεί περίπου 300.000 ιστότοπους με πελάτες από όλο τον κόσμο. Οι επιλογές φιλοξενίας τους περιλαμβάνουν κοινόχρηστους, VPS, μεταπωλητές, WordPress και αποκλειστικούς διακομιστές.

Εστιάζοντας στη φιλοξενία επιχειρηματικού επιπέδου, η InMotion έχει αυτά τα 3 κοινά σχέδια φιλοξενίας:

 1. Εκκίνηση – Προσφέρουν μια τιμή γνωριμίας 3,99 $ για αυτό (η κανονική τιμή είναι 7,99 $). Μπορείτε να έχετε έως και 2 ιστότοπους και να έχετε απεριόριστο χώρο και απεριόριστο εύρος ζώνης.
 2. Power – Το πακέτο μεσαίας τιμής τους έχει τιμή γνωριμίας 5,99 $ (η κανονική τιμή είναι 9,99 $). Για αυτό το πρόγραμμα, σας επιτρέπονται έως και 6 ιστότοποι και έχετε απεριόριστο χώρο και απεριόριστο εύρος ζώνης.
 3. Pro – Το πακέτο υψηλότερης τιμής τους έχει τώρα τιμή γνωριμίας 13,99 $ (η κανονική τιμή είναι 15,99 $). Με αυτό, μπορείτε να έχετε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων και επίσης να έχετε απεριόριστο χώρο και απεριόριστο εύρος ζώνης.

Γνωρίστε ότι το σχέδιο ισχύος είναι 2 φορές καλύτερο από το πρόγραμμα εκκίνησης (το φθηνότερο πακέτο τους). Ωστόσο, το πρόγραμμα Pro είναι 2 φορές καλύτερο σε χαρακτηριστικά και επιδόσεις από το σχέδιο Power. Επομένως, κάθε σχέδιο γίνεται όλο και καλύτερο καθώς κάνετε αναβάθμιση.

Όσον αφορά την εγγύηση χρόνου λειτουργίας της InMotion, δεσμεύονται να παρέχουν στους πελάτες τους εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,95%. Και ναι, μπορούν λίγο πολύ να το κάνουν – είναι αξιόπιστοι, γι ‘αυτό και έκαναν αυτήν τη λίστα.

Ταχύτητα

Το InMotion έχει αξιοπρεπή ταχύτητα. Στην πραγματικότητα, η ταχύτητά τους είναι κάτι περισσότερο από αξιοπρεπή – είναι γρήγορη. Αυτό είναι καλό για SEO και συνολική εμπειρία χρήστη.

Εάν η ταχύτητα είναι μια από τις κύριες ανησυχίες σας, γνωρίζετε ότι το InMotion είναι ένα ασφαλές στοίχημα σε αυτόν τον τομέα.

Υποστήριξη

Το InMotion έχει πολλές επιλογές για υποστήριξη πελατών από εκτεταμένα έγγραφα (άρθρα στη βάση γνώσεων) έως e-mail (σύστημα έκδοσης εισιτηρίων) έως τηλεφωνική υποστήριξη έως ζωντανή συνομιλία έως επικοινωνία Skype. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι λαμβάνουν μικτές κριτικές όσον αφορά την ποιότητα των επιλογών υποστήριξής τους. Τις περισσότερες φορές είναι καλοί – αλλά υπάρχουν και στιγμές που δεν είναι τόσο καλοί σε αυτήν την πτυχή της επιχείρησής τους.

Πλεονεκτήματα

 • Γενναιόδωρες εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων (30 ημέρες για κοινή χρήση, 90 ημέρες για VPS και μεταπωλητή)
 • Αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας
 • Απεριόριστος χώρος και απεριόριστο εύρος ζώνης ακόμη και στο χαμηλότερο πακέτο τους

Μειονεκτήματα

 • Οι διακομιστές είναι μόνο στις ΗΠΑ
 • Ακριβά σχέδια ανανέωσης
 • Μεγάλη διαδικασία επαλήθευσης ειδικά για άτομα εκτός των ΗΠΑ

6. GreenGeeks

Λογότυπο GreenGeeks

Δικτυακός τόπος: www.greengeeks.com
Τιμή:
2,95 USD
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το GreenGeeks ιδρύθηκε το 2008 και το κατατάσσει στη λίστα των καλύτερων web hosting για πολλούς λόγους (όπως θα μάθετε σύντομα). Έχουν πολλές επιλογές φιλοξενίας όπως κοινόχρηστο, μεταπωλητή, WordPress και VPS. Και με τα ισχυρά κέντρα δεδομένων τους στο Φοίνιξ, το Σικάγο, το Μόντρεαλ, το Τορόντο και το Άμστερνταμ, οι παγκόσμιοι πελάτες τους επωφελούνται από τις υπηρεσίες τους.

Αυτό που ξεχωρίζει την GreenGeeks από τους ανταγωνιστές της (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που περιλαμβάνονται σε αυτήν τη λίστα) είναι η δέσμευσή τους για το περιβάλλον. Είναι ένας φιλικός προς το περιβάλλον οικοδεσπότης Ιστού και επαναφέρει 3 φορές (300%) τη δύναμη που καταναλώνουν σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ναι, οι ιστότοποι των πελατών τους τροφοδοτούνται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Δεν είναι εκπληκτικό?

Εάν είστε περιβαλλοντολογικά σαν εμάς, θα είστε περήφανοι που συμμετέχετε στις προσπάθειες της GreenGeek για τη βοήθεια της μητέρας φύσης. Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το πράσινο σήμα πιστοποίησης στον ιστότοπό σας για να βελτιώσετε την ευαισθητοποίηση.

Η δέσμευση χρόνου λειτουργίας GreenGeeks είναι 99,9% και μπορούμε να σας πούμε ότι έχουν ρεκόρ παραμονής εντός αυτού του ποσοστού.

Ταχύτητα

Η ταχύτητα είναι στην πραγματικότητα ένα από τα ισχυρότερα σημεία της GreenGeeks – δίνουν προτεραιότητα σε αυτόν τον τομέα στην υπηρεσία τους και αυτό δείχνει στην απόδοσή τους. Εκτός από την ύπαρξη ισχυρών διακομιστών, χρησιμοποιούν επίσης SSD για αποθήκευση αντί για σκληρό δίσκο (το SSD είναι ταχύτερο). Χρησιμοποιούν επίσης CDN στις υπηρεσίες τους (χρησιμοποιούν το CloudFlare).

Υποστήριξη

Η ομάδα υποστήριξης της GreenGeeks είναι μια αξιόπιστη δέσμη. Έχουν 24/7 σύστημα έκδοσης εισιτηρίων (e-mail), τηλεφωνική υποστήριξη και συνομιλία. Η γνωσιακή τους βάση περιλαμβάνει χρήσιμα άρθρα και σεμινάρια σε διάφορες κατηγορίες (π.χ. ιστότοπος, τομέας, φιλοξενία κ.λπ.).

Πλεονεκτήματα:

 • Φιλική προς το περιβάλλον ρύθμιση (εξαιρετικά πράσινο!)
 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης και απεριόριστο εύρος ζώνης σε όλα τα πακέτα
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν διακομιστές στην Ινδία
 • Οι τιμές γνωριμίας είναι καλές μόνο για πληρωμές 3 ετών.

7. Cloudways

Λογότυπο Cloudways

Δικτυακός τόπος: www.cloudways.com
Τιμή:
10 $ USD
Χώρος στο δισκο: 25 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το CloudWays, όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι ένας πάροχος φιλοξενίας cloud. Είναι γύρω από το 2012 και αυξάνεται σταθερά όλα αυτά τα χρόνια.

Λειτουργώντας ως η γέφυρα μεταξύ πελατών και παρόχων φιλοξενίας, καθιστά τα πάντα ευκολότερα για τους χρήστες τους. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι να επιλέξετε ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (π.χ. WordPress) και στη συνέχεια να επιλέξετε έναν διακομιστή για τον ιστότοπό σας. Η επιλογή σας μπορεί να είναι οποιοδήποτε από τα ακόλουθα:

 1. Ψηφιακός Ωκεανός
 2. Vultr
 3. GCE
 4. AWS
 5. Linode

Δείτε τι θα λάβετε με τα αρχικά τους σχέδια:

 1. Πρόγραμμα εκκίνησης DigitalOcean (10 $) – χώρος 20 GB, μνήμη RAM 1 GB, εύρος ζώνης 1 TB.
 2. Vultr Starter Plan (11 $) – 25GB space, 1GB RAM, 1TB bandwidth.
 3. Πρόγραμμα εκκίνησης GCE (33,30 $) – χώρος 20 GB, RAM 1,7 GB, εύρος ζώνης 2 TB.
 4. AWS Starter Plan (36,51 $) – χώρος 4 GB, 1,75 GB RAM, εύρος ζώνης 2 TB.
 5. Linode Starter Plan (12) – 25GB space, 1GB RAM, 1TB bandwidth.

Εάν σκέφτεστε να αποκτήσετε έναν πάροχο φιλοξενίας cloud, λάβετε υπόψη ότι το CloudWays είναι ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο – και πάλι, γι ‘αυτό το κατάφεραν στη λίστα μας).

Ταχύτητα

Είστε εγγυημένοι γρήγορες ταχύτητες διακομιστή όταν επιλέγετε να μεταβείτε σε έναν πάροχο φιλοξενίας cloud. Ο λόγος για αυτό είναι ότι η φιλοξενία cloud περιλαμβάνει τη χρήση ομάδων διακομιστών που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Εάν ένας χρήστης χρειάζεται πολλούς πόρους, άλλοι διακομιστές είναι πάντα εκεί ως αντίγραφα ασφαλείας. Οι πιθανότητες απενεργοποίησης κατά την υπερφόρτωση είναι επομένως λεπτές έως μηδενικές.

Υποστήριξη

Το CloudWays διαθέτει μια γνωστική βάση άρθρων στον ιστότοπό τους. Και φυσικά, μπορείτε πάντα να λαμβάνετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε στο Διαδίκτυο (μέσω τεκμηρίωσης, εκπαιδευτικών βίντεο, φόρουμ κ.λπ.).

Αν θέλετε να μιλήσετε με έναν ειδικό, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της Cloudways 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (σύστημα έκδοσης εισιτηρίων).

Πλεονεκτήματα:

 • Φιλοξενήστε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων
 • Ιδιαίτερα επεκτάσιμη
 • Πολλοί πάροχοι

Μειονεκτήματα:

 • Τα σχέδια είναι αρκετά ακριβά
 • Απαιτούνται ορισμένες τεχνικές γνώσεις
 • Χωρίς πίνακα ελέγχου

8. Dreamhost

Λογότυπο DreamHost

Δικτυακός τόπος: www.dreamhost.com
Τιμή:
7,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Είστε πιθανώς εξοικειωμένοι με το DreamHost, όπως συμβαίνει από το 1996. Τώρα φιλοξενεί περίπου 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους και ο αριθμός αυξάνεται καθημερινά.

Οι επιλογές φιλοξενίας τους περιλαμβάνουν κοινόχρηστο, αποκλειστικό, VPS, cloud και WordPress. Το πιο δημοφιλές είναι η κοινή φιλοξενία και μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα και να πληρώνετε μηνιαία, ετήσια ή τριετή (κάθε 3 χρόνια). Αναλυτικότερες περιγραφές των προγραμμάτων φιλοξενίας τους παρατίθενται παρακάτω.

 1. Shared Starter – Με τιμή γνωριμίας μόνο 2,59 $ το μήνα, αυτό το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να έχετε 1 ιστότοπο και δωρεάν τομέα για 1 έτος (εάν πληρώνετε εκ των προτέρων για 1 ολόκληρο έτος). Θα λάβετε επίσης απεριόριστη επισκεψιμότητα, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, αποθηκευτικό χώρο SSD και δωρεάν πιστοποιητικό SSL.
 2. Shared Unlimited – Σε 5,95 $ (τιμή γνωριμίας), αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει απεριόριστους ιστότοπους, δωρεάν τομέα για 1 έτος (εάν πληρώνεται ετησίως), απεριόριστη κυκλοφορία, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, αποθήκευση SSD και δωρεάν πιστοποιητικό SSL.

Όπως μπορείτε να δείτε, το DreamHost έχει μόνο 2 σχέδια τιμολόγησης για την κοινόχρηστη επιλογή φιλοξενίας του. Το πακέτο Shared Starter είναι ιδανικό για νεοσύστατες επιχειρήσεις, ενώ το Shared Unlimited προορίζεται περισσότερο για επιχειρηματικούς ιστότοπους. Μπορείτε να πάτε για το φθηνότερο σχέδιο μόνο για να δοκιμάσετε τα πράγματα – με τη γνώση ότι μπορείτε να αναβαθμίσετε ανά πάσα στιγμή.

Αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο με το DreamHost είναι η εγγύηση λειτουργίας του 100%. Στην πραγματικότητα περιλαμβάνεται στους όρους υπηρεσίας τους – ότι οι πελάτες τους θα αποζημιωθούν σε περίπτωση που δεν τηρήσουν αυτήν την υπόσχεση.

Λοιπόν, εδώ είναι η συμφωνία. Θα σας πιστώσουν μια ολοήμερη φιλοξενία για κάθε ώρα εκτός λειτουργίας εκ μέρους τους. Υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτό, ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε ο χρόνος διακοπής λειτουργίας και οι διακοπές υπηρεσίας. Επίσης, υπάρχει μέγιστη αποζημίωση πελατών 10% στην επόμενη χρέωση ανανέωσης. Συνολικά, είναι ακόμα μια καλή συμφωνία.

Επίσης, λάβετε υπόψη ότι οι ώρες λειτουργίας θα υπολογίζονται με βάση τις αναφορές πελατών. Θα πρέπει να υποβάλετε ένα εισιτήριο και να αναφέρετε το πρόβλημα για τον υπολογισμό του χρόνου διακοπής. Ωστόσο, είναι όλα καλά – όπως γνωρίζετε, θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην έχουν χρόνο διακοπής για να μην χάσουν χρήματα στη διαδικασία.

Ταχύτητα

Η ταχύτητα του DreamHost είναι καλή – αλλά όχι τόσο καλή όσο οι κύριοι διεκδικητές αυτής της έκθεσης. Θυμηθείτε, ο ιδανικός χρόνος φόρτωσης σελίδας είναι 1 δευτερόλεπτο ή λιγότερο. Και το DreamHost δυσκολεύεται μερικές φορές σε αυτήν την περιοχή (αλλά μόνο λίγο).

Υποστήριξη

Όσον αφορά την υποστήριξη πελατών, το DreamHost σίγουρα μπορεί να προσφέρει. Έχουν 24/7 ζωντανή συνομιλία, κάτι που είναι υπέροχο. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email και μέσω του λογαριασμού τους στο Twitter. Και φυσικά, έχουν επίσης μια βάση γνώσεων χρήσιμων άρθρων και φόρουμ για συζητήσεις.

Λάβετε υπόψη ότι δεν διαθέτουν τηλεφωνική υποστήριξη. Ωστόσο, παρέχουν τη δυνατότητα εγγραφής στη λειτουργία επανάκλησης. Ωστόσο, θα χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον για αυτό (εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή, κατά τη γνώμη μας).

Πλεονεκτήματα:

 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών για πληρωμές με πιστωτική κάρτα (μόνο για κοινή χρήση φιλοξενίας)
 • Σχέδια ποιότητας
 • 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε άλλα σχέδια
 • Δεν υπάρχουν διακομιστές στην Ινδία
 • Ακριβά έξοδα ανανέωσης

9. Bluehost

Λογότυπο Bluehost

Δικτυακός τόπος: www.bluehost.com
Τιμή:
3,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: 50 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το BlueHost είναι ένας πολύ μεγάλος πάροχος φιλοξενίας. Μαζί με τις θυγατρικές της εταιρείες (HostMonster, iPage και FastDomain), φιλοξενεί πλέον περισσότερους από 2 εκατομμύρια ιστότοπους σε όλο τον κόσμο. Οι επιλογές φιλοξενίας τους περιλαμβάνουν κοινόχρηστο, αποκλειστικό, VPS και cloud – με την πιο δημοφιλή υπηρεσία φιλοξενίας να είναι κοινή φιλοξενία.

Η κοινή φιλοξενία της BlueHost συνοδεύεται από 4 προγράμματα τιμολόγησης:

 1. Βασικό πρόγραμμα – Με τιμή γνωριμίας 3,95 $ (η κανονική τιμή είναι 7,99 $), μπορείτε να δημιουργήσετε 1 ιστότοπο ενώ βρίσκεστε σε αυτό το πρόγραμμα. Έρχεται επίσης με χώρο αποθήκευσης SSD 50 GB, εύρος ζώνης χωρίς μέτρηση, όνομα τομέα και δωρεάν πιστοποιητικό SSL.
 2. Πρόγραμμα Plus – Με μόνο 5,95 $ ως τιμή γνωριμίας (η κανονική τιμή είναι 10,99 $), μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων με αυτό το πρόγραμμα. Θα λάβετε επίσης απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις και δωρεάν πιστοποιητικό SSL.
 3. Choice Plus – Επίσης, με τιμή γνωριμίας 5,95 $ (η κανονική τιμή είναι 14,99 $), λαμβάνετε απεριόριστους ιστότοπους, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD, μη μετρημένο εύρος ζώνης και δωρεάν πιστοποιητικό SSL με αυτό το πρόγραμμα.
 4. Pro Plan – Το πιο ακριβό πακέτο τους έχει τώρα τιμή γνωριμίας 13,95 $ (η κανονική τιμή είναι 23,99 $). Αυτό συνοδεύεται από απεριόριστους ιστότοπους, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις και δωρεάν SSL.

Περιττό να πω, θα λάβετε περισσότερες δυνατότητες, ισχύ και ταχύτητα καθώς αναβαθμίζετε το σχέδιό σας. Αυτό που είναι ασυνήθιστο με τις εισαγωγικές τιμές της BlueHost είναι ότι προσφέρουν την ίδια τιμή για τα προγράμματα Plus και Choice Plus. Ενώ το πακέτο υψηλότερης τιμής (σε κανονικές τιμές) έχει την ίδια τιμή γνωριμίας με το φθηνότερο πακέτο, σημειώστε ότι συνοδεύεται από υψηλότερα ποσοστά ανανέωσης.

Όσον αφορά την εγγύησή τους, το BlueHost δεσμεύει 99,99% χρόνο λειτουργίας. Και πιστέψτε μας όταν λέμε ότι είναι πραγματικά μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες όσον αφορά το χρόνο λειτουργίας.

Ταχύτητα

Δεν θα έχετε πρόβλημα με την ταχύτητα όταν επιλέγετε να πάρετε το BlueHost ως πάροχο φιλοξενίας. Έρχονται με δωρεάν CDN (CloudFlare) και απλά πρέπει να το ενεργοποιήσετε στον πίνακα ελέγχου για να το χρησιμοποιήσετε.

Υποστήριξη

Το BlueHost διαθέτει ένα κέντρο βοήθειας με χρήσιμα άρθρα και οδηγούς για τους πελάτες τους. Αν θέλετε να μιλήσετε με την ομάδα υποστήριξής τους, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω e-mail (σύστημα έκδοσης εισιτηρίων) ή ζωντανής συνομιλίας (24/7).

Πλεονεκτήματα:

 • Καλή ασφάλεια
 • ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
 • Φιλικό προς τον χρήστη

Μειονεκτήματα:

 • Υψηλά ποσοστά ανανέωσης
 • Δεν υπάρχει επιλογή επιστροφής χρημάτων για ονόματα τομέα
 • Οι υπηρεσίες μετεγκατάστασης ιστότοπου δεν είναι δωρεάν

έρευνα φιλοξενίας Ινδίας

Web Hosting Ινδία: Πώς να βρείτε το καλύτερο?

Με ποιον πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων πρέπει να πάω μαζί μου είναι μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που έχουμε (και αυτή σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός ιστότοπου). Αυτά που θεωρούνται τα καλύτερα βασίζονται στη γνώμη και την αντικειμενικότητα. Παρόλο που μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στον Ιστό ατελείωτα, είναι πιο εύκολο να αποφασίσετε με ποιον να πάτε όταν έχετε όλες τις πληροφορίες.

Αυτή η σελίδα θα σας βοηθήσει στην επιλογή του αγαπημένου σας παρόχου φιλοξενίας. Όταν αναζητάτε την καλύτερη εταιρεία φιλοξενίας ιστότοπων για την Ινδία, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. Πρέπει να λάβετε υπόψη τους τύπους φιλοξενίας που υπάρχουν καθώς και ποιες δυνατότητες πρέπει να αναζητήσετε.

Τύποι Web Hosting στην Ινδία

Ενώ οι δωρεάν και ανέξοδες επιλογές λειτουργούσαν στην αρχή της επιχείρησής σας, οι ανάγκες της θα αυξηθούν και έτσι η φιλοξενία Ιστού σας θα πρέπει να αλλάξει. Οι διαφορετικοί τύποι υπηρεσιών φιλοξενίας ιστότοπων μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση και είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι είναι αυτό, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τον καλύτερο τύπο για τις ανάγκες σας.

Κοινή φιλοξενία

κοινόχρηστο γραφικό φιλοξενίαςΗ κοινόχρηστη φιλοξενία είναι ο πιο κοινός τύπος, εδώ ένας οικοδεσπότης Ιστού τοποθετεί πολλούς ιστότοπους σε έναν μόνο διακομιστή, όλοι οι ιστότοποι μοιράζονται τους πόρους του διακομιστή. Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν προσιτή φιλοξενία, είναι απλή και δεν απαιτεί προηγμένες γνώσεις για τη διαχείριση και διαθέτει έναν βολικό πίνακα ελέγχου (συνήθως cPanel). Οι δύο μεγαλύτερες ανησυχίες είναι ότι η ασφάλεια μπορεί εύκολα να απειληθεί και η κοινή φιλοξενία δεν μπορεί να χειριστεί υψηλή επισκεψιμότητα σε έναν ιστότοπο. Η κοινή φιλοξενία είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρές επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις με προϋπολογισμό. Οι περισσότεροι κοινόχρηστοι οικοδεσπότες υποστηρίζουν τα πιο κοινά CMS όπως το WordPress, το Joomla, το Drupal κ.λπ..

Φιλοξενία VPS

Το VPS είναι ένα αρκτικόλεξο που σημαίνει εικονικός ιδιωτικός διακομιστής, επομένως η φιλοξενία VPS μιμείται έναν αποκλειστικό διακομιστή σε ένα κοινόχρηστο περιβάλλον φιλοξενίας. Από τεχνική άποψη, μπορεί να θεωρηθεί ένας συνδυασμός αποκλειστικής φιλοξενίας διακομιστών και κοινής φιλοξενίας. Δεδομένου ότι δεν είναι ένας αποκλειστικός διακομιστής, είναι λιγότερο ακριβό. Είναι επίσης προσαρμόσιμο και τα σχέδια φιλοξενίας είναι συνήθως εύκολα επεκτάσιμα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι είναι πιο ακριβό από την κοινόχρηστη φιλοξενία, αλλά παίρνετε περισσότερα με αυτό, και είναι επίσης μια κατάλληλη λύση για διακομιστές παιχνιδιών, οι καλύτεροι κεντρικοί υπολογιστές διακομιστών Minecraft χρησιμοποιούν φιλοξενία VPS.

Dedicated Server Hosting

Η αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή είναι ένας τύπος διαμόρφωσης φιλοξενίας που είναι αφιερωμένος σε έναν μόνο ιστότοπο ή σε έναν μόνο σκοπό. Δεδομένου ότι αυτός ο τύπος φιλοξενίας δεν είναι διαθέσιμος σε πολλούς πελάτες, όπως η κοινόχρηστη φιλοξενία, μπορεί να διαχειριστεί την υψηλή επισκεψιμότητα. Είναι επίσης ευέλικτο, έχει υψηλή απόδοση και είναι αξιόπιστο. Αυτός ο τύπος φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι ιδανικός για μεγάλες εταιρείες με απαιτητικά συστήματα κρίσιμης σημασίας.

Φιλοξενία Cloud

Το cloud hosting βασίζεται σε τεχνολογίες υπολογιστών που επιτρέπουν απεριόριστο αριθμό μηχανών που λειτουργούν ως ένα σύστημα. Ενώ η άλλη τεχνολογία φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων κοινόχρηστων και αποκλειστικών, λειτουργεί μόνο σε ένα μηχάνημα, το Cloud hosting μπορεί να χρησιμοποιεί πολλαπλούς υπολογιστές και έχει ασφάλεια που είναι εγγυημένη σε πολλούς διακομιστές. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους χρειάζονται ευελιξία και επεκτασιμότητα. Έχει επαναλαμβανόμενο κόστος και δεν θα έχετε έλεγχο διαμόρφωσης. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν θέλουν άμεσο έλεγχο των επιχειρήσεων της επιχείρησης.

Φιλοξενία μεταπωλητών

Το Reseller Hosting είναι ένας τύπος φιλοξενίας ιστοσελίδων όπου ο χρήστης διαθέτει εκχωρημένο χώρο στο σκληρό δίσκο και εύρος ζώνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τρίτο μέρος για να φιλοξενήσει ιστότοπους. Ο μεταπωλητής συνήθως θα αγοράσει το χώρο χονδρικής και μετά θα το πουλήσει σε πιθανούς πελάτες. Αυτή είναι μια άλλη επιλογή που παρέχει ευελιξία και είναι επίσης πιο προσιτή. Ο οικοδεσπότης Ιστού κάνει τα τεχνικά πράγματα για εσάς και μπορείτε να εστιάσετε στην υποστήριξη πελατών. Δεδομένου ότι οι υπηρεσίες σας είναι περιορισμένες, εάν κάτι πάει στραβά, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις ζημίες εάν κάτι πάει στραβά στο τέλος του οικοδεσπότη ιστού.

Διαχείριση φιλοξενίας WordPress

Το Managed WordPress Hosting είναι διαφορετικό από το άλλο hosting γιατί είναι υπηρεσία θυρωρείου. Όλες οι τεχνικές πτυχές ελέγχονται από τον πάροχο φιλοξενίας, ο οποίος εστιάζει μόνο σε ιστότοπους WP. Οι πτυχές που ελέγχουν περιλαμβάνουν επεκτασιμότητα, χρόνο λειτουργίας ιστότοπου, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, ενημερώσεις WordPress, ταχύτητα και ασφάλεια. Το ποσό του ελέγχου είναι πραγματικά αυτό που κάνει τόσο τα πλεονεκτήματα όσο και τα μειονεκτήματα της διαχείρισης wp hosting. Είναι υπέροχο αν είστε εντάξει με λιγότερο έλεγχο (αλλά φοβερή ασφάλεια, ταχύτητα και υποστήριξη), ποιες είναι πολλές νεοσύστατες εταιρείες, αλλά, αν είστε μια μεγαλύτερη επιχείρηση, μπορεί να το δείτε ως μειονέκτημα.

διακομιστές προγραμματισμού στην Ινδία

Τι χαρακτηριστικά ψάχνω?

Τώρα που έχετε τη βασική αντίληψη για τους διαφορετικούς τύπους φιλοξενίας ιστοσελίδων για την Ινδία, πρέπει να γνωρίζετε ποια χαρακτηριστικά πρέπει να αναζητήσετε ανάλογα με το μέγεθος της εταιρείας σας και τι θέλετε να επιτύχετε. Αυτά τα πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε ενώ ψάχνετε για μια υπηρεσία φιλοξενίας Ιστού θα μετατρέψουν ένα αγχωτικό έργο σε ένα διασκεδαστικό.

Τοποθεσία διακομιστή

χάρτης τοποθεσίας διακομιστήΘα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία φιλοξενίας που χρησιμοποιείτε βασίζεται στην ή γύρω από την Ινδία (η Σιγκαπούρη είναι ίσως το καλύτερο στοίχημά σας εδώ). Ο λόγος για αυτό είναι απλός. Εάν βάλετε τον ιστότοπό σας σε άλλη χώρα από αυτό θα οδηγήσει σε προβλήματα ταχύτητας. Θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, βραδύτερους χρόνους φόρτωσης και απλώς γενική καθυστέρηση. Για να κάνετε τη διαδικασία εξαιρετικά εύκολη, διατηρήστε την υπηρεσία φιλοξενίας ιστού που επιλέγετε κοντά σας (εάν τυχαίνει να βασίζεστε κάπου αλλού, έχουμε επίσης συγκρίσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων για την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Ιρλανδία, τη Μαλαισία, τη Βραζιλία, το Πακιστάν, την Ινδονησία, και Νέα Ζηλανδία).

Χώρος στο δισκο

Η αποθήκευση έχει σημασία γιατί καθορίζει πόσα αρχεία μπορείτε να ανεβάσετε στον ιστότοπό σας. Για μικρές επιχειρήσεις ή ίσως ένα blog, ένας απλός ιστότοπος θα μπορούσε να κάνει και θα απαιτήσει μόνο λίγα gigabyte. Δυστυχώς, εάν είστε μια μεγαλύτερη εταιρεία ή απλώς έχετε ένα μεγαλύτερο έργο στο μυαλό από ό, τι θα χρειαστείτε όσο περισσότερο αποθηκευτικό χώρο μπορείτε. Θα θελήσετε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες φιλοξενίας που προσφέρουν προγράμματα οδήγησης SSD που αποδίδουν καλύτερα από την τυπική μονάδα δίσκου που χρησιμοποιείται.

Πιστοποιητικά SSL

Πιστοποιητικά SSLΗ κατοχή πιστοποιητικού SSL είναι απαραίτητη αυτές τις μέρες! Σημαίνει ότι έχει έναν ασφαλή ιστότοπο (https: //) και η Google του αρέσει επίσης, καθώς δεν το καθιστά μυστικό ότι η κατοχή πιστοποιητικού SSL είναι ένας από τους παράγοντες κατάταξης που κατατάσσονται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Ευτυχώς, τα πιστοποιητικά SSL είναι δωρεάν αυτές τις μέρες και οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων τα προσφέρουν. Εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει ακόμη το SSL, μπορείτε να λάβετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό από το Let’s Encrypt.

Ώρα

Όταν αναζητάτε την καλύτερη φιλοξενία ιστού στην Ινδία, θα πρέπει να αναζητήσετε μια υπηρεσία που παρέχει καλό χρόνο λειτουργίας διακομιστή. Βασικά, το 99,9% των web host στην Ινδία υπόσχονται βέλτιστο χρόνο λειτουργίας. Οι υποσχέσεις δεν πρέπει πάντα να εμπιστεύονται. Πριν αφιερώσετε τον εαυτό σας ή την εταιρεία σας σε μια υπηρεσία, φροντίστε να ερευνήσετε και να διαβάσετε κριτικές για τον οικοδεσπότη ιστού που σκέφτεστε να λάβετε μια γενική συναίνεση σχετικά με το πόσο καλή είναι η διάρκεια λειτουργίας.

Υποστήριξη

Ένα μεγάλο χαρακτηριστικό που πρέπει να προσέξετε είναι η υποστήριξη, τόσο η εξυπηρέτηση όσο και ο πελάτης. Ενώ πολλοί τα βλέπουν ως τον ίδιο τύπο υποστήριξης. Η καλή εξυπηρέτηση και η εξυπηρέτηση πελατών σημαίνει ότι είναι σε θέση να διατυπώσει σωστά τον τρόπο επίλυσης προβλημάτων και τεχνικών ζητημάτων, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι ο πελάτης αισθάνεται πολύτιμος και ικανοποιημένος. Η καλή υποστήριξη είναι απαραίτητη! Είναι καλή ιδέα να αναζητήσετε κριτικές χρηστών για τις υπηρεσίες υποστήριξης, καθώς δεν έχουν δημιουργηθεί ίσες, όπως ανακαλύψαμε στη σύγκριση InMotion Hosting έναντι Bluehost.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Ένα χαρακτηριστικό που δεν πρέπει να ξεχνάμε, αλλά συχνά είναι, είναι το εφεδρικό σύστημα. Κάθε άτομο που έχει συνεργαστεί με υπολογιστή σε οποιαδήποτε χωρητικότητα γνωρίζει ότι είναι απαραίτητη η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων και των δεδομένων σας. Κατά τη δημιουργία ενός ιστότοπου μέσω ενός διακομιστή φιλοξενίας ιστού, είναι εξαιρετικά σημαντικό να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας της βάσης δεδομένων σας, των αρχείων email και του ιστότοπου σε σχεδόν καθημερινή βάση. Όταν επιλέγετε την καλύτερη φιλοξενία ιστότοπων στην Ινδία, βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε πόσο συχνά η υπηρεσία δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας της βάσης δεδομένων σας και εάν χρεώνει ένα τέλος για επαναφορά.

εύρος ζώνης

Το εύρος ζώνης είναι το ποσό των δεδομένων που μπορούν να μεταφερθούν μεταξύ του ιστότοπού σας, των χρηστών του και του Διαδικτύου. Εάν είχατε έναν υπολογιστή από πολύ καιρό πριν, πιθανώς θυμάστε το internet μέσω τηλεφώνου και το εύρος ζώνης του ρυθμού σαλιγκαριών. Όταν ψάχνετε για φιλοξενία ιστοσελίδων, θέλετε να είστε σίγουροι ότι προσφέρουν καλά. Αυτό ισχύει ειδικά για κοινόχρηστη φιλοξενία. Εάν ένας ιστότοπος στο διακομιστή αντιμετωπίζει πολλή υψηλή κίνηση, οι άλλοι ιστότοποι θα φορτώνονται πιο αργά. Θυμηθείτε λοιπόν: όσο υψηλότερο είναι το εύρος ζώνης, τόσο περισσότερα άτομα μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπό σας.

Αριθμός επιτρεπόμενων τομέων / ιστότοπων πρόσθετων

Για νεοσύστατες εταιρείες που αναζητούν το απλούστερο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού, πιθανότατα θα χρειαστείτε μόνο έναν ιστότοπο. Μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστού που προσφέρει μόνο έναν τομέα είναι επίσης οι φθηνότερες επιλογές, αλλά αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερους ιστότοπους, πρέπει να είστε σίγουροι ότι η φιλοξενία ιστού σας μπορεί να την υποστηρίξει. Ενώ τα περισσότερα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων επιτρέπουν όσους υποτομείς θέλετε, πρέπει να είστε βέβαιοι ότι μπορούν να υποστηρίξουν περισσότερους τομείς εάν αυτό είναι που χρειάζεται η επιχείρησή σας.

Άλλες πληροφορίες που πρέπει να θυμάστε

Όπως με τα περισσότερα πράγματα που αφορούν την τεχνολογία, οι άνθρωποι έχουν κάποια σύγχυση σχετικά με την ορολογία που σχετίζεται με τη φιλοξενία Ιστού. Οι άνθρωποι συχνά συγχέουν τη φιλοξενία Ιστού για τη φιλοξενία τομέα ή την εγγραφή τομέα, αλλά κανένα από αυτά δεν αντικαθιστά το άλλο. Εάν κάποιος μιλάει για φιλοξενία τομέα, συνήθως αναφέρεται στον συνδυασμό φιλοξενίας ιστού και εγγραφής τομέα. Η φιλοξενία τομέα δεν είναι πραγματικό πράγμα. οι άνθρωποι απλά δεν γνωρίζουν τη σωστή ορολογία για τη φιλοξενία Ιστού. Η εγγραφή τομέα είναι η πράξη αγοράς και καταχώρησης του ονόματος domain σας. Είναι μια υπηρεσία που προσφέρουν τα περισσότερα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων για εσάς. Φυσικά, η φιλοξενία Ιστού είναι ο διαδικτυακός χώρος στον οποίο τοποθετείτε τα δεδομένα σας έτσι ώστε να εμφανίζεται στα προγράμματα περιήγησης όταν πληκτρολογείτε το όνομα τομέα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map