Καλύτερο Web Hosting Australia για το 2020

Ως πρακτορείο ιστού με έδρα την Αυστραλία, βρισκόμαστε στο μπλοκ μερικές φορές όσον αφορά τους παρόχους φιλοξενίας ιστού.


Τα τελευταία 5 έως 10 χρόνια, αγοράζουμε πολλούς λογαριασμούς φιλοξενίας ιστού, μερικώς για να φιλοξενήσουμε τους πελάτες μας (οι περισσότεροι από τους οποίους είναι Αυστραλοί) και εν μέρει για τα δικά μας προσωπικά & παράπλευρα έργα (θέλουμε να πειραματιστούμε ��).

Εξετάσαμε όλους τους λογαριασμούς μας (30+ παροχείς), αναλύσαμε ποιοι οικοδεσπότες Ιστού λειτουργούν καλά για την Αυστραλία (με τη βοήθεια της ζωντανής παρακολούθησης) και ποιοι δεν είναι (και γιατί). Στη συνέχεια δημιουργήσαμε αυτήν την τεράστια κριτική & σελίδα σύγκρισης για να μοιραστούμε αυτό που βρήκαμε, απολαύστε!

Για γρήγορη αναφορά, βρείτε τα κορυφαία 3 παρακάτω!

Web Hosting CompanyΑξιολόγησηΤιμή / moDisk SpaceServers εντός ή κοντά σε AUFeaturesΑναφορέςΕπισκόπηση
hostpapa2,95 $ AUD (αποκλειστική έκπτωση – κάτω από 8,99 $)100 GB
 • Προμηθευτός
 • Χώρος δίσκου 100 GB
 • Καλή υποστήριξη
 • Διακομιστές με έδρα τις ΗΠΑ, επομένως μπορεί να χρειαστεί ένα CDN για να επιταχύνει τους χρόνους φόρτωσης
Κριτική HostPapa
siteground24,95 $ AUD (κάτω από 14,95 $)10 GB
 • Εύχρηστος
 • Γρήγοροι διακομιστές
 • Εξαιρετική υποστήριξη 24/7!
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Το κόστος ανανέωσης είναι αρκετά υψηλό
Αναθεώρηση SiteGround
A2HostingLogo3,92 USD (περίπου 5,22 $ AUD)Απεριόριστος
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Τέλεια με το WordPress
Κριτική φιλοξενίας Α2

# footable_28687 td.ninja_column_4 {text-align: center; }

Contents

Σχετικά με τις κριτικές μας στο Web Hosting

Ενώ χρησιμοποιούμε πολλούς παράγοντες κατά τη σύνταξη κριτικών φιλοξενίας ιστοσελίδων (ασφάλεια, υποστήριξη, ευκολία χρήσης, ταχύτητα, βασικά χαρακτηριστικά κ.λπ.), υποστήριξη και ταχύτητα είναι οι 2 σημαντικές που εξετάζουμε κατά την εξέταση μιας υπηρεσίας φιλοξενίας Ιστού για την Αυστραλία.

⚡ Ας πάρουμε για παράδειγμα την ταχύτητα του ιστότοπου, ξέρατε ότι η καθυστέρηση 1 δευτερολέπτου σημαίνει ότι οι προβολές σελίδας μειώνονται κατά 11%; Αυτό σημαίνει ότι πάνω από το 1/10 των Αυστραλών απενεργοποιούνται για κάθε δευτερόλεπτο ο ιστότοπός σας εξακολουθεί να φορτώνει…

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ποιότητα ενός οικοδεσπότη Ιστού είναι τόσο σημαντική!

Ταχύτητα διακομιστή

Μερικοί από τους ιστότοπους στους οποίους έχουμε εμφανιστεί:

Επιλεγμένα σε ιστότοπους

Best Web Hosting Australia 2020 – Κριτικές

Εδώ είναι τα 23 καλύτερα σχόλια φιλοξενίας ιστοσελίδων για την Αυστραλία, λεπτομερώς το κόστος, τις επιλογές υποστήριξης και το χώρο στο δίσκο:

1. HostPapa – Καλύτερη συνολική φιλοξενία ιστοσελίδων

hostpapa.com.au

Λογότυπο HostPapa

Τιμή: 2,95 $ AUD
Χώρος στο δισκο: 100 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Όσον αφορά την αναλογία κόστους προς αξία, το HostPapa είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσει. Με μόνο 2,95 $ / μήνα AUD, έχετε 100 GB χώρου στο δίσκο SSD, ένα δωρεάν όνομα τομέα και εξαιρετική υποστήριξη 24/7!

Το HostPapa ξέρει επίσης πώς να διαχειρίζεται σωστά τους πόρους του διακομιστή, έτσι ώστε όλοι οι λογαριασμοί να έχουν αρκετή ισχύ για να διατηρούν τους ιστότοπους σε μέγιστη απόδοση!

Προσφέρουν και πολλά άλλα δωρεάν, όπως δωρεάν μετανάστευση από τον παλιό σας οικοδεσπότη, εάν χρειαστεί. Προσφέρουν ακόμη και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εάν δεν είστε ευχαριστημένοι, είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Χαρακτηριστικά HostPapa

Έτσι, αν ψάχνετε για ποιοτική φιλοξενία που είναι προσιτή, αυτά τα παιδιά φέρνουν τα προϊόντα! Εκτός από το ότι έχουν έναν εύχρηστο δημιουργό ιστότοπων, υποστηρίζουν φυσικά όλα τα δημοφιλή CMS όπως το WordPress, το Joomla και άλλα (400+ εφαρμογές με προγράμματα εγκατάστασης 1 κλικ).

Σε ένα δροσερό σημείωμα, ξεκίνησαν ως ένας από τους πρώτους πράσινους οικοδεσπότες γύρω και το συνέχισαν, αντισταθμίζοντας όλη την κατανάλωση ενέργειας με φιλικές προς το περιβάλλον, πράσινες πηγές ενέργειας.

Το HostPapa προσφέρει κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία μεταπωλητών, φιλοξενία VPS και φιλοξενία WordPress, καθώς και υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων, υποστήριξη G Suite και Office 365. Μπορούν επίσης να φροντίσουν τις καταχωρίσεις ονομάτων τομέα σας (και ναι που περιλαμβάνουν ονόματα .au όπως .com.au, .net.au κ.λπ.).

Το HostPapa παρέχει 24/7 εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας και εισιτηρίων υποστήριξης. Συνήθως, οι οικοδεσπότες του προϋπολογισμού δεν διαθέτουν υποστήριξη, αλλά η υποστήριξη της HP ανταποκρίνεται εκπληκτικά και βοηθά στην επίλυση προβλημάτων!

Όσον αφορά την ταχύτητα, τα κέντρα δεδομένων του HostPapa είναι πολύ καλά. Διαθέτουν 99,9% χρόνο λειτουργίας και προσφέρουν.

Στο τέλος, αυτοί οι τύποι είναι πολύ έμπειροι, προσιτοί και προσφέρουν ποιοτική φιλοξενία σε ΜΕΓΑΛΗ τιμή μόνο 2,95 AUD / μήνα (αποκλειστική έκπτωση MangoMatter, από 8,99 $)!

Πλεονεκτήματα

 • Άφθονος χώρος στο δίσκο
 • Πολλά δωρεάν
 • Εξαιρετική υποστήριξη 24/7
 • Χρεώσεις σε AUD
 • Μπορεί να φροντίσει τις ανάγκες σας στο .com.au
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Μειονεκτήματα

 • ΟΧΙ

2. SiteGround – Επιλαχόντες Συνολικές Φιλοξενίες Ιστού

www.siteground.com.au

Λογότυπο SiteGround

Τιμή: 4,95 $ AUD
Χώρος στο δισκο: 10 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το SiteGround είναι ένας άλλος μεγάλος οικοδεσπότης Ιστού, όχι μόνο τα κέντρα δεδομένων τους είναι πολύ γρήγορα (επιλέξτε το κέντρο της Σιγκαπούρης για τοπικούς ιστότοπους), αλλά έχουν ακόμη και το δικό τους σύστημα προσωρινής αποθήκευσης (SuperCacher) για να εξυπηρετούν τους ιστότοπούς σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Καθώς η ασφαλής φιλοξενία είναι απόλυτη ανάγκη, πραγματικά μας αρέσει η εσωτερική τους εγκατάσταση ασφαλείας που ανιχνεύει όλους τους φιλοξενούμενους ιστότοπούς τους, παρακολουθώντας συνεχώς τα πιθανά ζητήματα ασφαλείας. Έχουν επίσης μια ειδική ομάδα ασφαλείας που παρακολουθεί νέες ευπάθειες σε καθημερινή βάση και, στη συνέχεια, επιδιορθώνει αυτά τα ζητήματα για να κρατήσει τα πάντα ομαλά. Είναι πολύ εντυπωσιακό!

Υποστήριξη SiteGround

Έχουν 3 σχέδια φιλοξενίας για κοινή φιλοξενία, ξεκινώντας μόνο 4,95 $ / μήνα (έκπτωση 67% στη συνήθη τιμή)! Ω, + έχουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Το SiteGround παρέχει πολλές επιλογές για την εξυπηρέτηση πελατών, όπως Γνωσιακή Βάση, Tutorials, Ζωντανή Συνομιλία, Τηλέφωνο και Υποστήριξη Εισιτηρίων. Σύμφωνα με την εταιρεία, η υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας θα σας βοηθήσει να λάβετε άμεσες απαντήσεις, ενώ τα εισιτήρια θα διαρκέσουν κατά μέσο όρο 10 λεπτά, κάτι που είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Όσον αφορά την ταχύτητα, το SiteGround έχει πολλά να προσφέρει. Παρέχουν SSD για ταχύτερους χρόνους φόρτωσης ιστότοπων σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μονάδες δίσκου, καθώς και επιπλέον τροποποιήσεις και προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για τη βελτιστοποίηση της ταχύτητας. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, έχουν επίσης ένα ειδικά προσαρμοσμένο caching plugin που ονομάζεται SuperCacher για ακόμη πιο γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης. Τα κέντρα δεδομένων της εταιρείας βρίσκονται στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, το NL και το SG, επομένως η παγκόσμια εμβέλειά τους είναι πολύ καλή. Και φυσικά μια εγγύηση 99,9% Uptime.

Πλεονεκτήματα

 • Μεγάλη ασφάλεια
 • Πολλαπλά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο
 • Δωρεάν CDN, SSL κ.λπ.
 • Συνιστάται από το WordPress

Μειονεκτήματα

 • Οι τιμές ανανέωσης μπορεί να είναι αρκετά υψηλές

3. Φιλοξενία A2 – Το καλύτερο για την Αυστραλιανή φιλοξενία μεταπωλητών

www.a2hosting.com

Λογότυπο φιλοξενίας Α2

Τιμή: 3,92 USD
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Με υποστήριξη 24/7, εξαιρετικά γρήγορες μονάδες SSD, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης & με έδρα τη Σιγκαπούρη>Λειτουργίες φιλοξενίας Α2

Προσφέρουν 3 κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας, το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά μόνο 3,92 USD / μήνα (περίπου 5,22 AUD / μήνα).

Προσφέρουν 24/7/365 εξυπηρέτηση πελατών μέσω όλων των συνηθισμένων καναλιών όπως συνομιλίας, τηλεφώνου και εισιτηρίων υποστήριξης. Οι κριτικές είναι αρκετά καλές και τα πράγματα συνήθως επιλύονται αρκετά γρήγορα. Προσφέρουν επίσης δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου για να κάνουν τη μετάβαση στις υπηρεσίες τους όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

Η A2 Hosting είναι πολύ περήφανη για τους “Turbo Servers” τους, οι οποίοι παρέχουν ταχύτητα 20x σε σύγκριση με τον μέσο διακομιστή σας. Το κάνουν αυτό μέσω ενός συνδυασμού βελτιωμένης εναλλακτικής λύσης Apache, περισσότερων πόρων ανά χρήστη και λιγότερων χρηστών ανά διακομιστή. Έχουν επίσης προσαρμοσμένη προσωρινή αποθήκευση και, φυσικά, χρησιμοποιούν SSD. Είναι μια πολύ καλή ρύθμιση με αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας. Έχουν 4 κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο για μια αξιοπρεπή παγκόσμια προσέγγιση συγκρίσιμη με το SiteGround.

Πλεονεκτήματα

 • 4 παγκόσμιοι διακομιστές
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο

Μειονεκτήματα

 • Χρεώσεις σε USD

4. Hostinger – Μεγάλος προϋπολογισμός Web Host

hostinger.com

Τιμή: 0,99 $ USD
Χώρος στο δισκο: 10 GB
Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία, εισιτήρια

Το Hostinger βιώνει κάποια τρελή ανάπτυξη αυτή τη στιγμή, και με καλό λόγο! Καταφέρνουν να παρέχουν web hosting σε πολύ προσιτές τιμές, διατηρώντας παράλληλα εξαιρετική ποιότητα.

Το πράγμα που μας άρεσε ήταν η διαδικασία ενσωμάτωσής τους για νέους χρήστες, η ρύθμιση ήταν μία από τις πιο ομαλές που έχουμε περάσει (και έχουμε περάσει από πολλούς οικοδεσπότες όλα αυτά τα χρόνια). Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι διαθέτουν διακομιστές σε όλο τον κόσμο … συμπεριλαμβανομένης της Σιγκαπούρης, η οποία είναι ιδανική για ιστότοπους της Αυστραλίας.

Και σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες τους, προσφέρουν ακόμη και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Τεχνολογία Hostinger

Όσον αφορά τα προγράμματα φιλοξενίας, έχουν τη συνήθη κοινή φιλοξενία (που είναι αυτό που χρειάζεται η πλειοψηφία των ανθρώπων), τη φιλοξενία WordPress (όπως και η κοινή φιλοξενία τους, αλλά είναι απλώς για να επισημάνουμε ότι ξέρουν πώς να φιλοξενούν ιστότοπους WP πολύ αποτελεσματικά), φιλοξενία Cloud , VPS και φιλοξενία email. Όλα τα σχέδιά τους έρχονται με τη συνήθη γρήγορη αποθήκευση SSD, 99,9% Uptime Guarantee, Free SSL κ.λπ..

Πρέπει να αναφέρουμε τον προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου τους, είναι αρκετά εντυπωσιακό. Ενώ οι περισσότεροι κεντρικοί υπολογιστές χρησιμοποιούν το cPanel ως πίνακα ελέγχου για την προσθήκη και ανάπτυξη ιστότοπων (που φαίνεται λίγο χρονολογημένο σε αυτό το σημείο), ο Hostinger δημιούργησε τους δικούς του. Φαίνεται πολύ πιο καθαρό από το cPanel και σίγουρα είναι μια ωραία προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες τους.

Όσον αφορά την υποστήριξη πελατών, έχουν μια αρκετά λεπτομερή βάση γνώσεων, πλήρης με εκπαιδευτικά προγράμματα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε. Προσφέρουν επίσης 24/7/365 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας σε περίπτωση που τη χρειάζεστε.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, έχουν διακομιστές σε όλο τον κόσμο, οπότε ακόμη και αν η αγορά-στόχος σας δεν είναι στην Αυστραλία, μπορείτε απλώς να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες τοποθεσίες για να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας: Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Λιθουανία, Σιγκαπούρη, Βραζιλία ή Ινδονησία.

Έχουν 3 κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, με το φθηνότερο μόνο 0,99 $ / μήνα (από 7,99 $).

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολη εγκατάσταση
 • Υπέροχη παράσταση
 • Εξαιρετικά προσιτό
 • Γρήγορος διακομιστής στη Σιγκαπούρη + παγκόσμιο δίκτυο

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις ονομάτων τομέα .com.au ακόμα (που δεν έχει σημασία αν έχετε ήδη όνομα τομέα)
 • Χρεώσεις σε USD

5. MediaFortress – Μεγάλη Αυστραλιανή Web Hosting

mediafortress.com.au

Λογότυπο MediaFortress

Τιμή: 7,70 $ AUD
Χώρος στο δισκο: 1 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Εισιτήρια

Ξεκίνησαν το 2009, εξακολουθούν να ανήκουν 100% στην Αυστραλία και σίγουρα γνωρίζουν καλά τη βιομηχανία.

Ενώ είναι σίγουρα από την ακριβή πλευρά και το βασικό τους σχέδιο περιλαμβάνει μόνο 1 ιστότοπο και 1 GB αποθηκευτικού χώρου, το πλεονέκτημα που έχουν είναι ότι είναι επίσης μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ, οπότε όχι μόνο μπορούν να βοηθήσουν με τη φιλοξενία αλλά και με το κατασκευή ιστοσελίδων και μάρκετινγκ. Βασικά ένα μονοαπευθυντικό κατάστημα. Οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν σχεδιασμό ιστοσελίδων, SEO, PPC, social media marketing, email marketing, κ.λπ..

Χαρακτηριστικά MediaFortress

Δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουμε την εξυπηρέτηση πελατών τους, αλλά προσφέρουν βοήθεια μέσω τηλεφώνου ή μέσω εισιτηρίων υποστήριξης. Επειδή είναι μια μικρότερη εταιρεία φιλοξενίας, η υποστήριξη είναι συνήθως πιο προσωπική, με άτομα που ενδιαφέρονται για τη φήμη τους.

Επίσης, δεν υπάρχουν παράπονα για την ταχύτητα. Χρησιμοποιούν καλά βελτιστοποιημένους τοπικούς διακομιστές και εγγυώνται 99% χρόνο λειτουργίας, ιδανικό για τους μέσους ιστότοπους των επιχειρήσεων ή τα προσωπικά σας ιστολόγια.

Πλεονεκτήματα

 • One stop shop
 • 100% Αυστραλιανή
 • Ποιοτικές υπηρεσίες

Μειονεκτήματα

 • Ακριβός

6. GreenGeeks – Καλύτερη φιλοξενία πράσινων ιστοσελίδων

www.greengeeks.com

Λογότυπο GreenGeeks

Τιμή: 2,95 USD
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Η GreenGeeks διέρχεται αυτήν την περίοδο μια τεράστια ανάπτυξη. Το όφελος που έχουν είναι ότι επαναφέρουν το 300% της ενέργειας που χρησιμοποιούν πίσω στο δίκτυο, πολύ δροσερό. Οι υπηρεσίες και η υποστήριξή τους είναι αρκετά εντυπωσιακές, αλλά δεν διαθέτουν διακομιστές κοντά στην Αυστραλία (ακόμη), ελπίζουμε ότι θα τακτοποιήσουν σύντομα. Μας αρέσει πολύ η προσαρμοσμένη τεχνολογία ασφαλείας τους για να διατηρούν τα πάντα καθαρά και ομαλά. Ενώ έχουν ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων, υποστηρίζουν επίσης τα περισσότερα μεγάλα CMS.

Επιβίβαση Greengeeks

Η GreenGeeks προσφέρει κοινόχρηστη φιλοξενία ιστοσελίδων (ιδανική για μικρές Αυστραλιανές επιχειρήσεις και ιστολόγια), φιλοξενία μεταπωλητών, αποκλειστικούς διακομιστές, φιλοξενία WordPress και φιλοξενία VPS. Έχουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες τους.

Ήταν πάντα καλοί με υποστήριξη. Το προσφέρουν 24/7, μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας ή εισιτηρίων υποστήριξης. Το προσωπικό υποστήριξής τους είναι αρκετά πεπειραμένο και καλά εκπαιδευμένο.

Όσον αφορά την ταχύτητα, ξέρουν πώς να βελτιστοποιήσουν τους διακομιστές τους, και αυτό δείχνει στην ταχύτητα που προσφέρουν. Χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό γρήγορων SSD, PowerCacher και PHP7 για να δοκιμάσουν πραγματικά και να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερους χυμούς από τους διακομιστές τους, με εξαιρετική συνέπεια. Πολύ εντυπωσιακό!

Πλεονεκτήματα

 • Φιλική προς το περιβάλλον
 • Προμηθευτός
 • Μεγάλη υποστήριξη
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν τοπικοί διακομιστές

7. Panthur – Μεγάλος Αυστραλιανός οικοδεσπότης Ιστού

www.panthur.com.au

Λογότυπο Panthur

Τιμή: 5 AUD
Χώρος στο δισκο: 10 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Εισιτήρια

Ο Panthur είναι έμπειρος & εξαιρετικός πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων της Αυστραλίας που ξεκίνησε αρχικά ως μη εμπορικός οργανισμός. Προσφέρουν εξαιρετικά γρήγορες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων και 24/7 υποστήριξη πελατών (η οποία είναι επίσης γρήγορη). Είναι ένας τοπικός οικοδεσπότης Ιστού με διακομιστές στη χώρα, αν και δεν διαθέτει κανέναν στο εξωτερικό αν θέλετε να στοχεύσετε άλλες χώρες.

Το Panthur έχει 3 κύρια σχέδια που μπορείτε επιπλέον να προσαρμόσετε: Οικονομία, Επιχείρηση και φιλοξενία Stealth, κάθε επίπεδο αυξάνεται στους πόρους του διακομιστή καθώς ανεβαίνετε.

Προσφέρουν επίσης εγγραφές ονομάτων domain και μεταπωλητές που φιλοξενούν σχεδιαστές και πρακτορεία ιστοσελίδων. Πρόσφατα αγοράστηκαν από την Hostopia και ενώ ο διακόπτης ήταν λίγο βραχώδης, όλα φαίνονται να είναι κανονικά… συμπεριλαμβανομένης της γρήγορης υποστήριξής τους.

Χαρακτηριστικά Panthur

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά από 5 $ / μήνα (αν και σας προτείνουμε να πηγαίνετε με το χάλκινο επιχειρηματικό τους σχέδιο για αυτό το τέλειο ισοζύγιο αξίας / κόστους).

Το Panthur παρέχει 24ωρη υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και εισιτηρίων υποστήριξης. Συνήθως ανταποκρίνονται αρκετά γρήγορα και τα περισσότερα προβλήματα επιλύονται γρήγορα.

Όσον αφορά την ταχύτητα, ενώ δεν έχουν προσαρμοσμένο πρόσθετο προσωρινής αποθήκευσης, όπως το SiteGround… καθώς τα κέντρα δεδομένων τους βρίσκονται στην ΑΕ και σε συνδυασμό με την ισχύ των διακομιστών τους, οι χρόνοι φόρτωσης είναι πολύ καλοί, απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα πρόγραμμα φιλοξενίας που ταιριάζει στον ιστότοπό σας (που σημαίνει ότι πιθανώς δεν πρέπει να επιλέξετε το οικονομικό τους σχέδιο για να φιλοξενήσει ένα τεράστιο φόρουμ).

Πλεονεκτήματα

 • Τοπικός οικοδεσπότης Ιστού
 • Υπέροχη παράσταση
 • Καλή υποστήριξη
 • 3 κέντρα δεδομένων στην Αυστραλία

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν διακομιστές στο εξωτερικό
 • Μόνο 2 GB χώρος στο δίσκο στο βασικό τους σχέδιο

8. WPHosting – Αυστραλιανός κεντρικός υπολογιστής WordPress

wphosting.com.au

Λογότυπο WPHosting

Τιμή: 19 AUD
Χώρος στο δισκο: 5 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Μας αρέσουν αυτοί οι τύποι. Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress και διαθέτετε τον προϋπολογισμό (και η αγορά-στόχος σας είναι στην Αυστραλία, καθώς οι διακομιστές τους είναι τοπικοί), θα διασφαλίσουν ότι ο ιστότοπός σας θα λειτουργεί ομαλά. Τούτου λεχθέντος, δεν υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη στο βασικό τους σχέδιο και δεν είδα καμία δωρεάν επιλογή SSL.

Λειτουργίες WPhosting

Αυτό που προσφέρουν είναι υψηλής ποιότητας αυστραλιανή φιλοξενία για WordPress, συμπεριλαμβανομένων premium λειτουργιών όπως προστασία DDOS, καθημερινά αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας και σάρωση κακόβουλου λογισμικού για να διατηρούνται τα πάντα εξαιρετικά ασφαλή.

Προσφέρουν υποστήριξη μέσω όλων των συνηθισμένων καναλιών, όπως τηλέφωνο, ζωντανή συνομιλία και εισιτήρια υποστήριξης. Καθώς προσφέρουν φιλοξενία WP, το προσωπικό υποστήριξής τους είναι ειδικοί στο WordPress!

Οι διακομιστές τους είναι πλήρως βελτιστοποιημένοι για την εκτέλεση του WordPress και αυτό φαίνεται. Οι χρόνοι φόρτωσης είναι πολύ εντυπωσιακοί, χρησιμοποιούν SSD, PHP7, Gzip και MariaDB για να βελτιστοποιήσουν την ταχύτητα! Φιλοξενούν επίσης μερικές πολύ μεγάλες μάρκες, οπότε η ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας τους είναι σίγουρα στο σημείο!

Το φθηνότερο πακέτο τους είναι 19 $ AUD / μήνα και συνοδεύεται από 5 GB αποθήκευσης SSD.

Πλεονεκτήματα

 • Το WordPress φιλοξενεί βασιλιάδες
 • Μεγάλη υποστήριξη

Μειονεκτήματα

 • Πιθανώς δεν θα λειτουργήσει αν έχετε προϋπολογισμό…
 • Ή μην χρησιμοποιείτε το WordPress

9. Κρίσιμος – Ο οικοδεσπότης πράσινου ιστότοπου της Αυστραλίας

www.crucial.com.au

Κρίσιμο λογότυπο

Τιμή: 19,90 $ AUD
Χώρος στο δισκο: 50 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Εισιτήρια

Από τότε που ξεκίνησαν το 2003, το Crucial έχει αναπτυχθεί αρκετά, γνωστό για την απλότητά του. Με 22,90 $ / μήνα, υπάρχουν πολύ φθηνότερες διαθέσιμες επιλογές που συνοδεύονται από περισσότερες δυνατότητες.

Βασικά χαρακτηριστικά

Προσφέρουν επίσης φιλοξενία WordPress, φιλοξενία μεταπωλητών και φιλοξενία VPS (η οποία διατίθεται σε 5 γεύσεις και περιλαμβάνει λύσεις για Windows και Linux). Οι διακομιστές τους βρίσκονται στην Αυστραλία και προσφέρουν υποστήριξη 24x7x365, η οποία είναι πάντα πρακτική.

Το Crucial προσφέρει υποστήριξη 24x7x365 μέσω τηλεφώνου και εισιτηρίων υποστήριξης. Οι κριτικές είναι γενικά θετικές.

Με τοπικούς διακομιστές της Αυστραλίας που λειτουργούν σε SSD, οι ταχύτητες είναι σταθερές. Αν και ίσως πρέπει να αλλάξουν την προωθημένη έκδοση PHP σε PHP7, αντί να αναφέρουν την PHP 5.6+ ως την πιο πρόσφατη και μεγαλύτερη…

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετική στη φιλοξενία VPS
 • Η απλότητα δεν είναι κακό
 • Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες

Μειονεκτήματα

 • Ακριβά κοινόχρηστη φιλοξενία

10. HostingCloud

hostingcloud.com.au

Λογότυπο HostingCloud

Τιμή: 2,50 $ AUD
Χώρος στο δισκο: 5 GB
Υποστήριξη: Εισιτήρια

Τα νέα παιδιά στο μπλοκ, σαν καινούργια. Είναι σίγουρα φθηνά και προσφέρουν δωρεάν SSL, αλλά όπως και οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού της Αυστραλίας, συνδέονται με το AU, εκτός εάν χρησιμοποιείτε CDN (το οποίο το SiteGround και το A2 Hosting, για παράδειγμα, προσφέρουν δωρεάν). Φαίνονται τέλεια για τις μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να βραχούν.

Έχουν 2 σχέδια, ένα με χώρο στο δίσκο 5 GB και ένα με 10 GB. Και τα δύο περιλαμβάνουν δροσερές λειτουργίες όπως Δωρεάν μετεγκαταστάσεις cPanel, 7 Day Backup Retention και Network DDoS Protection. Και όλη η φιλοξενία λειτουργεί με μέγιστες ταχύτητες SSD.

Δεδομένου ότι είναι οικοδεσπότης του προϋπολογισμού, προσφέρουν υποστήριξη μόνο μέσω εισιτηρίων, αν και είναι αρκετά ανταποκρινόμενες, οπότε γενικά μας αρέσει.

Όσον αφορά την ταχύτητα, οι συνηθισμένοι διακομιστές της Αυστραλίας που εκτελούνται σε SSD. Οι ιστότοποι λειτουργούν τόσο ομαλά όσο αναμενόταν, αρκετά καλό για έναν οικοδεσπότη imho.

Πλεονεκτήματα

 • Φτηνός
 • Καλή τιμή

Μειονεκτήματα

 • Ίσως χρειαστούν καλύτερες επιλογές υποστήριξης
 • Δεν υπάρχουν διακομιστές στο εξωτερικό

11. Ψηφιακός Ειρηνικός

www.digitalpacific.com.au

Ψηφιακό λογότυπο Ειρηνικού

Τιμή: 6,90 $ AUD
Χώρος στο δισκο: 1 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Εισιτήρια

Το Digital Pacific ξεκίνησε το 2000 και γρήγορα έγινε ένας από τους πιο γνωστούς παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων στην Αυστραλία. Ενώ έχουν πολλές επιλογές όσον αφορά τις επιλογές φιλοξενίας, η απόδοση ήταν λίγο αμφισβητήσιμη σε σύγκριση με άλλους κεντρικούς υπολογιστές, στα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους τουλάχιστον.

Όταν τα δοκιμάσαμε, τα συγκρίναμε άμεσα με τον Panthur (που προσφέρει ένα φθηνότερο πακέτο) και αφήσαμε τους διακομιστές πραγματικά να καταργήσουν μερικά βαριά σενάρια, δεν εντυπωσιάσαμε πραγματικά. Ωστόσο, η υποστήριξή τους ήταν πολύ καλή (αφού οι δοκιμές μας έπεσαν στον ιστότοπό μας).

Μας αρέσει επίσης το πόσο φιλικοί προς το περιβάλλον είναι και ο τρόπος που δίνουν πίσω στην κοινότητα συμμετέχοντας σε μεγάλα έργα και άλλες εκδηλώσεις όπως το Movember.

Το Digital Pacific προσφέρει 24ωρη υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και εισιτήρια υποστήριξης μέσω της πύλης πελατών τους. Συνήθως έχουν μεγάλη ανταπόκριση και μπορούν να επιλύσουν αποτελεσματικά τυχόν προβλήματα.

Όπως οι περισσότεροι άλλοι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων στην Αυστραλία, το Digital Pacific επικεντρώνεται σε τοπικούς διακομιστές που χρησιμοποιούν SSD για αποθήκευση και λειτουργεί καλά για τους μέσους προσωπικούς και επιχειρηματικούς σας ιστότοπους.

Πλεονεκτήματα

 • Εμπειρος
 • Πολλές επιλογές

Μειονεκτήματα

 • Λίγο ακριβό
 • Απόδοση (μπορεί να βελτιωθεί από την τελευταία μας δοκιμή)

12. Bluehost

www.bluehost.com

Λογότυπο Bluehost

Τιμή: 3,95 USD
Χώρος στο δισκο: 50 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το Bluehost είναι ένας πολύ παλιός οικοδεσπότης τώρα, θεωρούμε έναν από τους βετεράνους. Κάποτε, κυβέρνησαν το βασίλειο μαζί με το HostGator (επρόκειτο να πάνε σε οικοδεσπότες αν ήσασταν μια μικρή επιχείρηση), τώρα και οι δύο αγοράστηκαν από την EIG, τη μαζική εταιρεία που αγοράζει όσους περισσότερους οικοδεσπότες Ιστού μπορεί ( όπως το iPage και το Fatcow, που βρίσκονται σε αυτήν τη λίστα).

Η Bluehost κατέβηκε γρήγορα τα τελευταία χρόνια, κάτι που σίγουρα έβλαψε την εταιρεία, ευτυχώς, τον τελευταίο καιρό, βελτίωσαν τις υπηρεσίες και την υποστήριξή τους, στο σημείο που ίσως άρχισαν να ανεβαίνουν ξανά στη λίστα μας.

Όσον αφορά τις επιλογές φιλοξενίας, προσφέρουν κοινή φιλοξενία, φιλοξενία cloud, φιλοξενία WP, VPS και αποκλειστική φιλοξενία.

Το BlueHost σάς παρέχει μια Γνωσιακή Βάση, Εκπαιδευτικά βίντεο, Ζωντανή Συνομιλία, Υποβολή Εισιτηρίων και Τηλεφωνική Υποστήριξη. Είναι διαθέσιμα 24/7. Οι κριτικές σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών της BlueHosts ήταν κυρίως αρνητικές. <- αλλά και πάλι, το δουλεύουν.

Η απόδοση (συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας) του φθηνότερου πακέτου Shared Hosting δεν είναι γνωστή. Αναφέρει μόνο ότι το εν λόγω σχέδιο έχει «Τυπική» Απόδοση. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της υποστήριξης, η Standard Performance σημαίνει ότι έχετε 25 GB μνήμης RAM και ο ιστότοπός σας θα φορτωθεί εντός 2-3 δευτερολέπτων.

Μετά από έρευνα σχετικά με τη βάση γνώσεων τους, μπορείτε να έχετε περισσότερη CPU, μνήμη και πόρους για 25,99 USD ανά μήνα. Ωστόσο, το Pro Package τους χαρακτηρίζεται ως “Υψηλή απόδοση” όπου έχει 80% λιγότερους λογαριασμούς ανά διακομιστή που του επιτρέπουν να χρησιμοποιεί περισσότερους πόρους ανά λογαριασμό. Με αυτό το πακέτο έρχεται αυξημένη ταχύτητα και ισχύ λόγω λιγότερων χρηστών. Τα κέντρα δεδομένων βρίσκονται στη Γιούτα των ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε ένα CDN όπως το Cloudflare για να έχετε αξιοπρεπούς χρόνους φόρτωσης για ιστότοπους της Αυστραλίας.

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν SSL
 • Άφθονος χώρος στο δίσκο
 • Προμηθευτός

Μειονεκτήματα

 • Διακομιστές ΗΠΑ
 • Βραχώδης φήμη

13. Cloudways

www.cloudways.com

Λογότυπο Cloudways

Τιμή: 10 $ USD
Χώρος στο δισκο: 25 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το Cloudways είναι ένα διαφορετικό θηρίο, χρησιμοποιούν τους πρώτους διακομιστές άλλων εταιρειών και σας επιτρέπουν να αναπτύξετε, να διαχειριστείτε και να παρακολουθήσετε εφαρμογές και ιστότοπους υψηλής απόδοσης σε αυτούς τους διακομιστές, κόβοντας τον συνηθισμένο μέσο φιλοξενίας ιστού. Εάν είστε ακόμη ελαφρώς τεχνικοί, αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

Συνεργάζονται με τεράστιους παρόχους cloud όπως το Digital Ocean, το Vultr, το Amazon AWS και άλλα. Το πραγματικό όφελος εδώ είναι οι προσφορές φιλοξενίας cloud με δυνατότητα κλιμάκωσης. Αυτό λειτουργεί εξαιρετικά για εφαρμογές υψηλής έντασης πόρων και ιστότοπους της Αυστραλίας… όπως τεράστια φόρουμ ή ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το Cloudways σας παρέχει διάφορες επιλογές για υποστήριξη, όπως Γνωσιακή Βάση, Υποβολή Εισιτηρίων, Ζωντανή Συνομιλία, Σελίδα Κατάστασης Πλατφόρμας και Φόρμα Συμπλήρωσης Διαδικτύου. Μέσα από τα συμπληρωμένα έντυπα, μπορείτε να ζητήσετε μια κλήση, να ρωτήσετε τις πωλήσεις και να γίνετε συνεργάτης.

Οι κριτικές τους είναι υπέροχες. Οι περισσότερες κριτικές δήλωσαν ότι το σύστημα υποστήριξης πελατών τους ήταν πολύ γρήγορο και γρήγορο. Οι εκπρόσωποι ξέρουν τι να κάνουν για να επιλύσουν τόσο εύκολα όσο και περίπλοκα προβλήματα. Συνολικά, οι πελάτες ήταν ικανοποιημένοι με την εξυπηρέτηση πελατών τους.

Με το φθηνότερο πακέτο τους, παρέχεται μνήμη αξίας 1 GB (RAM). Οι διακομιστές βασίζονται σε μονάδες στερεάς κατάστασης για ταχύτερες ταχύτητες φόρτωσης σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μηχανικές μονάδες. Οι διακομιστές είναι επίσης PHP 7 Ready. Η PHP 7 είναι η επιλογή των προγραμματιστών ιστού προς το παρόν δίνοντας ανώτερη και ταχύτερη απόδοση ιστότοπων και εφαρμογών σε σύγκριση με την PHP 5.6. Το CloudwaysCDN επιτρέπει επίσης ταχύτερες ταχύτητες φόρτωσης ιστότοπων σε όλο τον κόσμο, καθώς τα δεδομένα αποθηκεύονται σε κρυφές μνήμες σε πολλές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Έχουν βελτιστοποιηθεί στοίβες με Advanced Cache όπως Memcached, Varnish και Redis για ταχείες απαντήσεις. Διατίθενται επίσης γρήγορες ταχύτητες φιλοξενίας για WordPress και Magento λόγω της προσωρινής μνήμης Breeze και της πλήρους σελίδας. Επίσης, διαθέτουν επί του παρόντος 60 κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Πλεονεκτήματα

 • Φιλοξενία υψηλής απόδοσης
 • Πολύ επεκτάσιμο

Μειονεκτήματα

 • Πιο δύσκολο να μάθεις

14. Φιλοξενία κίνησης

www.inmotionhosting.com

Λογότυπο φιλοξενίας InMotion

Τιμή: 6,39 USD
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το InMotion Hosting είναι ένας άλλος βετεράνος εδώ, αλλά επικεντρώνονται κυρίως στη φιλοξενία και τις λύσεις των επιχειρήσεων, εξ ου και το υψηλότερο κόστος. Και πάλι, δεν υπάρχουν τοπικοί διακομιστές. Η υποστήριξη είναι όμως αρκετά καλή, όπως και τα υπόλοιπα πακέτα τους… οπότε αν στοχεύετε στις ΗΠΑ, σίγουρα θα πρέπει να λάβετε υπόψη.

Όσον αφορά τις επιλογές φιλοξενίας, το InMotion προσφέρει κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία μεταπωλητών, φιλοξενία VPS, αποκλειστικούς διακομιστές και εξειδικευμένη φιλοξενία WordPress. Προσφέρουν επίσης υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων εάν δεν μπορείτε να βρείτε κάποιον τοπικά (κάτι που θα ήταν περίεργο καθώς οι σχεδιαστές ιστοσελίδων βρίσκονται παντού αυτές τις μέρες).

Εκτός από τη συνήθη τηλεφωνική υποστήριξη, τη βάση γνώσεων και τα εισιτήρια υποστήριξης, έχουν επίσης έναν λογαριασμό Skype με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε. Γενικά, οι κριτικές των χρηστών είναι θετικές και η υποστήριξη ανταποκρίνεται και είναι αποτελεσματική στην επίλυση προβλημάτων.

Με το συνδυασμό των διαμορφώσεων διακομιστή business class και της υποστήριξης PHP7, η ταχύτητα και η απόδοση είναι πολύ ομαλές σε γενικές γραμμές. Προσφέρουν επίσης εξειδικευμένη φιλοξενία στο WordPress για ακόμη καλύτερη απόδοση για ιστότοπους WP.

Πλεονεκτήματα

 • Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες
 • Καλή φήμη

Μειονεκτήματα

 • Διακομιστές στις ΗΠΑ
 • Ακριβός

15. GreenGeeks

www.greengeeks.com

Λογότυπο GreenGeeks

Τιμή: 3,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Η GreenGeeks διέρχεται αυτήν την περίοδο μια τεράστια ανάπτυξη. Το όφελος που έχουν είναι ότι επαναφέρουν το 300% της ενέργειας που χρησιμοποιούν πίσω στο δίκτυο, πολύ δροσερό.

Οι υπηρεσίες και η υποστήριξή τους είναι αρκετά εντυπωσιακές, αλλά δεν διαθέτουν διακομιστές κοντά στην Αυστραλία (ακόμη), ελπίζουμε ότι θα τακτοποιήσουν σύντομα. Μας αρέσει πολύ η προσαρμοσμένη τεχνολογία ασφαλείας τους για να διατηρούν τα πάντα καθαρά και ομαλά.

Η GreenGeeks προσφέρει κοινόχρηστη φιλοξενία ιστοσελίδων, φιλοξενία μεταπωλητών, αποκλειστικούς διακομιστές, φιλοξενία WordPress και φιλοξενία VPS. Έχουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες τους.

Πλεονεκτήματα:

 • Φιλική προς το περιβάλλον
 • Προμηθευτός
 • Μεγάλη υποστήριξη

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν διακομιστές κοντά στην Αυστραλία

16. Ο οικοδεσπότης Geek

www.hostgeek.com.au

Λογότυπο Host Geek

Τιμή: 4,58 $
Χώρος στο δισκο: 400 MB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Όπως το Media Fortress και το Netregistry, το Host Geek προσφέρει υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ πάνω από τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους, παρέχοντας στους πελάτες ολόκληρο το πακέτο όσον αφορά τις διαδικτυακές τους ανάγκες μάρκετινγκ.

Είναι πιο προσιτές από ό, τι οι περισσότεροι στη λίστα, αλλά το βασικό τους σχέδιο έρχεται μόνο με 400 MB χώρου στο δίσκο, τον οποίο οι άνθρωποι θα ξεπεράσουν πολύ γρήγορα. Έχουν ένα κέντρο δεδομένων τόσο στην Αυστραλία όσο και στη Σιγκαπούρη, το οποίο τους δίνει λίγο μεγαλύτερη πρόσβαση από τον ανταγωνισμό.

Όσον αφορά τα προγράμματα φιλοξενίας, έχουν πακέτα για κοινή φιλοξενία, φιλοξενία μεταπωλητών, VPS, αποκλειστικούς διακομιστές και πιο εξειδικευμένα προγράμματα φιλοξενίας για WordPress, Joomla και Magento. Τα εξειδικευμένα σχέδια είναι πιο ακριβά αλλά βελτιστοποιημένα για κάθε CMS.

Πλεονεκτήματα:

 • Μονοαπευθυντικό κατάστημα
 • Προμηθευτός
 • Πολλές επιλογές
 • 100% ιδιοκτησία Αυστραλίας

Μειονεκτήματα:

 • Τα 400 MB δεν έχουν πολύ χώρο στο δίσκο

17. WebHostingHub

www.webhostinghub.com

Λογότυπο WebHostingHub

Τιμή: 4,99 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Ενώ προσφέρουν απεριόριστο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης, προφανώς το βασικό τους σχέδιο είναι η μισή απόδοση σε σύγκριση με όλα τα άλλα σχέδια. Είναι επίσης οικοδεσπότης των ΗΠΑ με διακομιστές στις ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι οι ιστότοποι θα φορτώνονται αρκετά αργά εάν στοχεύετε σε μια αγορά Αυστραλίας.

Προσφέρουν πράγματα όπως δωρεάν SSL, δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπων και δωρεάν όνομα τομέα, καθώς και υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων, εάν τα χρειάζεστε. Συνολικά όμως, οι κριτικές χρηστών δεν είναι φανταστικές, οπότε ίσως είναι καλύτερο να αναζητήσετε καλύτερες επιλογές.

Πλεονεκτήματα:

 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Δωρεάν SSL, μετεγκαταστάσεις ιστότοπων
 • Προστέθηκαν υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων

Μειονεκτήματα:

 • Διακομιστές ΗΠΑ
 • Λίγο από την ακριβή πλευρά

18. Ιστότοπος5

 www.site5.com

Ιστότοπος5

Τιμή: 6,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Ζωντανή συζήτηση

Το Site5 προσφέρει μια αξιοπρεπή υπηρεσία, αλλά κοιτάζοντας το σημείο τιμής, η πρόταση αξίας δεν είναι πραγματικά εκεί, καθώς υπάρχουν καλύτεροι οικοδεσπότες εκεί έξω που είναι πιο προσιτοί. Επίσης, ο κύριος διακομιστής τους είναι στις ΗΠΑ, οπότε δεν θα ήταν υπέροχο για ιστότοπους της Αυστραλίας.

Προσφέρουν κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία μεταπωλητών και ένα πλήρως διαχειριζόμενο VPS. Κάθε σχέδιο συνοδεύεται από δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπων και αξιοπρεπές σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Πλεονεκτήματα:

 • Ποιοτικές υπηρεσίες
 • Απλότητα

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο πολύ ακριβό
 • Διακομιστές στις ΗΠΑ

19. 1&1

www.1and1.com

Λογότυπο 1 & 1

Τιμή: 4,99 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: 100 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Εισιτήρια

Αυτά τα παιδιά είναι πραγματικά δημοφιλή στην Ευρώπη, αλλά δεν διαθέτουν κέντρα δεδομένων κοντά στην Αυστραλία, οπότε δεν είναι τόσο ενδιαφέρον, εκτός εάν στοχεύετε ένα κοινό στο εξωτερικό.

Προσφέρουν επίσης πολλές επιπλέον υπηρεσίες εκτός από τη φιλοξενία. Από λύσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως υπηρεσίες διαδικτυακού μάρκετινγκ και καταχώριση ονομάτων τομέα, είναι το ενιαίο κατάστημα της Ευρώπης για οτιδήποτε σχετίζεται με τον ιστότοπο.

Το πιο βασικό τους σχέδιο έρχεται με 100 GB χώρου στο δίσκο, δωρεάν SSL και δωρεάν όνομα τομέα (τουλάχιστον για το πρώτο έτος).

Πλεονεκτήματα:

 • Μονοαπευθυντικό κατάστημα
 • Άφθονος χώρος στο δίσκο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν διακομιστές κοντά στην Αυστραλία

20. StableHost

www.stablehost.com

Λογότυπο StableHost

Τιμή: 3,50 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Εισιτήρια

Το Stablehost ξεκίνησε αρκετά μικρό, τα δοκιμάσαμε με μερικούς ιστότοπους και δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα, απλά έναν αξιοπρεπή φιλοξενούμενο με ανταγωνιστικά πακέτα φιλοξενίας. Αλλά και πάλι, το κέντρο δεδομένων τους είναι στις ΗΠΑ … οπότε δεν είναι τόσο ενδιαφέρον για εμάς.

Τούτου λεχθέντος, είμαστε εντυπωσιασμένοι με την ομαδοποιημένη τεχνολογία φιλοξενίας τους σε συνδυασμό με τις προσαρμοσμένες εκδόσεις τους PHP, MySQL και Litespeed, η απόδοση είναι εξαιρετική!

Το StableHost προσφέρει κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία μεταπωλητών, VPS και εταιρική φιλοξενία για ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας.

Πλεονεκτήματα:

 • Τακτοποιημένη τεχνολογία φιλοξενίας συμπλέγματος
 • Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες
 • Μεγάλη αξία

Μειονεκτήματα:

 • Διακομιστές στις ΗΠΑ

21. WestHost

www.westhost.com

Λογότυπο WestHost

Τιμή: 1 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Ξεκινήσαμε με το WestHost πριν από λίγα χρόνια, τότε ήταν πολύ καλοί και μάλιστα προωθήθηκαν από έναν γνωστό έμπορο και δημιουργό plugin WordPress. Αλλά από τότε, η απόδοση έχει μειωθεί, όλο και περισσότερες κακές κριτικές άρχισαν να εμφανίζονται … δεν είμαι σίγουρος πού βρίσκονται τώρα. Προς το παρόν, παρόλο που είναι εξαιρετικά φθηνά, μάλλον δεν θα τα συνιστούσαμε.

Η WestHost προσφέρει κοινόχρηστη φιλοξενία, VPS, αποκλειστικούς διακομιστές και φιλοξενία WordPress.

Πλεονεκτήματα:

 • Φτηνός
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο

Μειονεκτήματα:

 • Βραχώδης φήμη
 • Διακομιστές στις ΗΠΑ

22. FatCow

www.fatcow.com

Λογότυπο FatCow

Τιμή: 4,08 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το FatCow είναι παλιό, όπως το 1998, και τότε ήταν μάλλον αρκετά καλό. Αλλά το 2004, η EIG τα αγόρασε και το αγόρι πήγε προς τα κάτω. Η υποστήριξη είναι πολύ κακή, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ταχύτητα, είναι αρκετά φρικτό.

Απλά google μερικές κριτικές πελατών, είναι σχεδόν διασκεδαστικό πόσο αναστατωμένοι άνθρωποι έχουν μαζί τους.

Πλεονεκτήματα:

 • Δεν έχω ιδέα

Μειονεκτήματα:

 • Η συνολική ποιότητα των υπηρεσιών
 • Διακομιστές στις ΗΠΑ

23. iPage

www.ipage.com

Λογότυπο iPage

Τιμή: 1,50 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Ένας άλλος οικοδεσπότης του EIG, σχεδόν η ίδια ιστορία με το FatCow, αν και οι ταχύτητές τους είναι λίγο πιο γρήγορες. Το iPage είναι γνωστό για τα πολύ ακριβά τέλη ανανέωσης, τα ακριβά ονόματα τομέα, δεν υπάρχει cPanel, κ.λπ. κ.λπ..

Επίσης, έχουν μόνο κέντρα δεδομένων στις ΗΠΑ … έτσι ναι, δεν αξίζει πραγματικά τον χρόνο σας.

Πλεονεκτήματα:

 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο

Μειονεκτήματα:

 • Η συνολική ποιότητα των υπηρεσιών
 • Διακομιστές στις ΗΠΑ
 • Ακριβά έξοδα ανανέωσης

Γιατί ελέγχουμε τους οικοδεσπότες Ιστού για την Αυστραλία

Η επιλογή της σωστής υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά μεταξύ μιας ακμάζουσας Αυστραλιανής επιχείρησης ή μιας αποτυχημένης. Για παράδειγμα, εάν ο ιστότοπός μας τερματιστεί για 2 ημέρες, αυτό θα ήταν πιθανή απώλεια περίπου 4 έως 8k (κατά μέσο όρο <- ναι, το υπολογίσαμε αυτό). Έτσι, για να αποτρέψουμε αυτό να συμβεί σε κανέναν, αποσαφηνίσαμε μερικές από τις ορολογίες φιλοξενίας και τις απαιτούμενες προδιαγραφές παρακάτω (δευτερεύουσα σημείωση: Κάθε επική φτηνή εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων στα 10 κορυφαία μας υποστηρίζει το WordPress και όλα τα άλλα σημαντικά CMS, σε περίπτωση που αναρωτιέμαι).

Έτσι, σε περίπτωση που ακολουθείτε τη μη αυτόματη διαδρομή για την έρευνα των καλύτερων παρόχων φιλοξενίας της Αυστραλίας και θέλετε να δημιουργήσετε τις δικές σας κριτικές φιλοξενίας ιστότοπων, αυτές είναι οι προδιαγραφές που πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε έναν οικοδεσπότη, απολαύστε!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Προσθέσαμε επίσης τα προσωπικά μας κορυφαία 5 για τις ακόλουθες συγκρίσεις:

 • φιλοξενία ιστοσελίδων για την NZ
 • φιλοξενία της Ιρλανδίας
 • Φιλοξενία Ιστού στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Καναδική φιλοξενία
 • φιλοξενία ιστοσελίδων Σιγκαπούρη
 • συνολικά καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων
 • web hosting Ινδία
 • φιλοξενεί τη Μαλαισία
 • Hospedagem de sites Βραζιλία
 • Ο Ιστός φιλοξενεί το Πακιστάν

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να βρείτε έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων

 • Ορολογία: Domain Hosting vs Web Hosting vs Domain Registration
 • Τύποι φιλοξενίας ιστοσελίδων
 • Τοποθεσία διακομιστή
 • Ώρα
 • Χώρος στο δισκο
 • Εύρος ζώνης και μεταφορά δεδομένων
 • Ταχύτητα
 • Επιλογές υποστήριξης
 • Χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Πιστοποιητικά SSL

Έρευνα φιλοξενίας ιστοσελίδων στην Αυστραλία

Πώς να βρείτε μια υπηρεσία φιλοξενίας Ιστού για την Αυστραλία?

Ορολογία Φιλοξενίας Ιστού: Φιλοξενία Χώρου έναντι Φιλοξενίας Ιστού έναντι Εγγραφής Τομέα

Πριν μπείτε στο καλό για το πώς να επιλέξετε τον καλύτερο Αυστραλιανό πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων, ας απαντήσουμε σε μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που έχουμε σχετικά με την ορολογία φιλοξενίας. Ποια ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ φιλοξενίας τομέα, φιλοξενίας ιστοσελίδων και εγγραφής τομέα?

Εγγραφή ονόματος τομέα

Ας ξεκινήσουμε με την εγγραφή τομέα. Αυτό αναφέρεται στην αγορά ή την εγγραφή ενός ονόματος domain (yourcompany.com.au), το οποίο μπορεί να γίνει μέσω ενός καταχωρητή. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε το όνομα τομέα σας και να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας με τον ίδιο πάροχο, που είναι η ιδανική κατάσταση καθώς η υποστήριξη είναι συγκεντρωτική. Εάν θέλετε απλώς να αγοράσετε ονόματα τομέα και όχι φιλοξενία ιστού, είναι καλύτερο να περάσετε από έναν κανονικό καταχωρητή όπως το NameCheap. Οι καταχωρητές έχουν την εξουσία να αναθέτουν τις πωλήσεις των ονομάτων τομέα και να τους εκχωρούν για διευθύνσεις IP (θα εκπλαγείτε με πόσους τομείς εγγράφονται σε ετήσια βάση, απλώς ελέγξτε τη σελίδα στατιστικών στοιχείων χρήσης του Διαδικτύου μας για μερικούς εντυπωσιακούς αριθμούς).

Επεξήγηση Web Hosting

ενημέρωση διακομιστών ονομάτωνΣτη συνέχεια, web hosting. Αυτό αναφέρεται στον διαδικτυακό χώρο όπου φιλοξενείτε τα αρχεία που αποτελούν τον ιστότοπό σας, γι ‘αυτό βρίσκεστε σε αυτήν τη σελίδα, για να βρείτε έναν εξαιρετικό οικοδεσπότη Ιστού για τον ιστότοπό σας. Μόλις καταχωρήσετε το όνομα τομέα σας, στη συνέχεια δείξτε αυτό το όνομα στον χώρο φιλοξενίας σας για να εμφανιστεί ο ιστότοπος σε προγράμματα περιήγησης. Συνήθως συνδέετε το όνομα τομέα και τον πάροχο φιλοξενίας ιστού ενημερώνοντας τους διακομιστές ονομάτων των τομέων. Οι διακομιστές ονομάτων είναι βασικά διακομιστές που ανήκουν σε οικοδεσπότες Ιστού, ειδικά για τη διαχείριση των ονομάτων τομέα που σχετίζονται με τους πελάτες τους. Η κοινή μορφή είναι κάτι σαν ns1.yourwebhost.com, ns2.yourwebhost.com.

Για να συνδέσετε τα 2, απλώς επικολλήστε τους διακομιστές ονομάτων των κεντρικών υπολογιστών σας στα πεδία διακομιστή ονομάτων στις ρυθμίσεις των τομέων σας στον καταχωρητή. Αλλά πάλι, εάν αγοράζετε το όνομα τομέα σας την ίδια στιγμή που αγοράζετε το πακέτο φιλοξενίας ιστού σας, με τον ίδιο πάροχο, τα κάνουν όλα για εσάς. Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε τα αγαπημένα σας CMS και voila, ο ιστότοπός σας είναι ζωντανός. Έχουμε γράψει ακόμη και έναν τεράστιο οδηγό σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός ιστότοπου από το μηδέν, ρίξτε μια ματιά.

Φιλοξενία τομέα

Τέλος φιλοξενία τομέα. Αυτό δεν είναι πράγματι πράγμα, η φιλοξενία τομέα είναι ένας συνδυασμός καταχώρησης τομέα και φιλοξενίας ιστοσελίδων, πιθανώς χρησιμοποιείται από άτομα που πραγματικά αναζητούν φιλοξενία ιστοσελίδων, αλλά δεν γνωρίζουν τη σωστή ορολογία, επομένως αναζητούν το “domain hosting Australia”.

Ωραία, τώρα που είναι ξεκάθαρο, ας ξεκινήσουμε!

Ποιοι είναι οι τύποι web hosting?

Υπάρχουν 4 βασικοί τύποι φιλοξενίας: Φτηνές Shared Hosting, VPS Hosting, Dedicated Hosting, & Φιλοξενία μεταπωλητών. Για τους περισσότερους από αυτούς που το διαβάζουν (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αναζητούν επιχειρηματική φιλοξενία ιστοσελίδων), θα θελήσετε να αναζητήσετε τον φτηνό τύπο φιλοξενίας ιστού (κοινόχρηστη φιλοξενία), καθώς είναι ιδανικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Είναι μια διαφορετική ιστορία εάν προσπαθείτε να πουλήσετε 1000 προϊόντα στο Διαδίκτυο ή έχετε ένα ακμάζον φόρουμ, οπότε η ειδική φιλοξενία ή ένα VPS είναι μια καλύτερη επιλογή.

Πριν συνεχίσουμε και κάνουμε μια σύγκριση φιλοξενίας ιστού με αυτούς τους τύπους φιλοξενίας, υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει πραγματικά να καταλάβετε για τον κόσμο της φιλοξενίας: 99,9% του χρόνου, παίρνετε αυτό που πληρώνετε.

Κοινή φιλοξενία

Αν η κύρια εστίασή σας είναι να αναζητήσετε φτηνές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, για αυτό ήρθες. Ενώ υπάρχουν εταιρείες που προσφέρουν δωρεάν πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων, συνήθως δεν διαρκούν πολύ λόγω υπερβολικών περιορισμών. Αυτό που σημαίνει κοινή χρήση φιλοξενίας είναι ότι ο ιστότοπός σας θα φιλοξενείται σε διακομιστή με πολλές άλλες ιστοσελίδες. Πόσες άλλες ιστοσελίδες; Εξαρτάται από τον πάροχο φιλοξενίας. Ορισμένες εταιρείες τοποθετούν έως και 100 ιστότοπους σε έναν φυσικό διακομιστή, ενώ ορισμένες φιλοξενούν 20 ιστότοπους ή λιγότερους. Για άτομα που αναζητούν συγκεκριμένα μικρά έως μεσαία φιλοξενία επιχειρήσεων για την Αυστραλία, Η κοινή φιλοξενία είναι πιθανότατα ο καλύτερος τύπος φιλοξενίας ιστού για εσάς. Η κοινόχρηστη φιλοξενία μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για τη φιλοξενία ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου (ανάλογα με το μέγεθος του ιστότοπου). Τέλος πάντων, ας παρουσιάσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κοινής φιλοξενίας.

Πλεονεκτήματα:

 • Σχετικά φθηνό με κόστος φιλοξενίας ιστότοπου που ξεκινά από 3,95 $ / μήνα
 • Όλα λειτουργούν έξω από το κουτί
 • Δεν χρειάζεστε τεχνικές γνώσεις για να λειτουργήσετε τον ιστότοπό σας
 • Μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα από ένα απλό cPanel
 • Συνήθως, συνοδεύεται από δέσμες ενεργειών εγκατάστασης με 1 κλικ για το WordPress & τα άλλα μεγάλα CMS όπως το Joomla, το Drupal κ.λπ..
 • Οι περισσότεροι οικοδεσπότες έχουν σχέδια και για τη φιλοξενία Linux & Φιλοξενία Windows (και οι πιο κοινές γλώσσες όπως PHP, Java και άλλες)

Μειονεκτήματα:

 • Ο ιστότοπός σας μπορεί να φορτώνει αργά εάν ο διακομιστής είναι υπερφορτωμένος με πάρα πολλούς ιστότοπους.
 • Είστε ανοιχτοί σε απειλές ασφαλείας, ακόμη κι αν δεν κάνετε τίποτα λάθος.
 • Κάποιος από τους γείτονές σας μπορεί να πάρει περισσότερους πόρους και, ως εκ τούτου, θα έχετε κατώτερη απόδοση στον ιστότοπο.

Σημειώστε ότι δεν είναι όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Υπάρχουν σχέδια που παρέχουν απόδοση που μοιάζει με VPS (όπως οι περισσότεροι διαχειριζόμενοι πάροχοι φιλοξενίας WordPress που βασίζονται στις ΗΠΑ). Θα αναγνωρίσετε αυτά τα σχέδια φιλοξενίας από την τιμή τους (αρκετά ακριβά) – είναι μια καλή ισορροπία μεταξύ της φτηνής φιλοξενίας Ιστού και της υπέρ-premium φιλοξενίας επιχειρήσεων. Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι καλή για ιστολόγια και μικρούς ιστότοπους που δεν απαιτούν πόρους.

Εάν συνδυάσετε έναν αξιοπρεπές κοινόχρηστο κεντρικό υπολογιστή με προσωρινή αποθήκευση και ένα CDN, θα έχετε απίστευτα αποτελέσματα. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο του χρόνου φόρτωσης ενός από τα δευτερεύοντα έργα μας, ping από τη Μελβούρνη (ναι, αυτός ο ιστότοπος φορτώνεται σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο!).

δοκιμή ταχύτητας ιστότοπου

Cpanel – Μια γρήγορη εξήγηση

Μια γρήγορη λέξη για το Cpanel, τον πιο χρησιμοποιούμενο πίνακα ελέγχου στον κλάδο φιλοξενίας (αυτό ισχύει για τους περισσότερους τύπους φιλοξενίας). Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό, μην ανησυχείτε, το Cpanel είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και συνήθως συνοδεύεται από προγράμματα εγκατάστασης 1 κλικ για WordPress, Joomla, & πολλά άλλα συστήματα. Στην πραγματικότητα, εάν δείτε ότι ένας συγκεκριμένος οικοδεσπότης Ιστού με βάση την Αυστραλία έχει το Cpanel κάτω από τις αναφερόμενες λειτουργίες του, είναι ένα πλεονέκτημα! Οι Αυστραλοί οικοδεσπότες που χρησιμοποιούν τους δικούς τους ιδιόκτητους πίνακες ελέγχου μπορεί να έχουν κάποια προβλήματα (προσωπική εμπειρία).

Φιλοξενία VPS

Το VPS σημαίνει Virtual Private Server. Η φιλοξενία VPS είναι ένας ειδικός τύπος υπηρεσίας φιλοξενίας όπου οι πάροχοι φιλοξενίας δημιουργούν έναν αριθμό εικονικών διακομιστών σε έναν φυσικό διακομιστή. Εάν έχετε παίξει ποτέ με εικονικές μηχανές, γνωρίζετε ήδη τι μιλάω. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται οικείο, αυτό είναι πολύ διαφορετικό από την κοινή φιλοξενία. Οι εταιρείες προσφέρουν συνήθως 2 τύπους φιλοξενίας VPS:

 • Αυτοδιαχειριζόμενο VPS, έχετε τον έλεγχο όλων των πτυχών του διακομιστή, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών στοιχείων.
 • Διαχειριζόμενο VPS, η εταιρεία φιλοξενίας χειρίζεται τα περισσότερα τεχνικά πράγματα, ενώ εστιάζετε κυρίως στην επιχείρησή σας. Αυτή η επιλογή είναι πιο ακριβή.

Το κόστος φιλοξενίας ιστού για υπηρεσίες VPS κυμαίνεται από 30 $ έως 100 $ + ανά μήνα και συνήθως χρησιμοποιείται επίσης για τη φιλοξενία διακομιστών παιχνιδιών (επομένως είναι κατάλληλο για φιλοξενία Minecraft). Ας παρουσιάσουμε τα υπέρ και τα κατά.

Πλεονεκτήματα:

 • Παίρνετε τη δική σας CPU, RAM και χώρο αποθήκευσης στον εικονικό διακομιστή
 • Σημαντικά καλύτερη απόδοση
 • Πλήρης έλεγχος και πρόσβαση root

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ πιο ακριβό από την πιο προσιτή κοινή φιλοξενία.
 • Θα πρέπει να έχετε τεχνικές γνώσεις για να διατηρήσετε τον διακομιστή
 • Εάν όχι, ίσως χρειαστεί να προσλάβετε έναν διαχειριστή συστήματος

Αφιερωμένη φιλοξενία

Η αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή είναι η πιο ισχυρή επιλογή όλων. Αντί να χρειάζεται να μοιράζεστε πόρους με άλλα άτομα – κάτι που βασικά συμβαίνει και με τους δύο άνω τύπους φιλοξενίας, έχετε έναν πλήρως λειτουργικό φυσικό διακομιστή μόνοι σας. Αυτό είναι τόσο καλό όσο παίρνει για την απόδοση του διακομιστή. Αλλά στο μειονέκτημα, η ειδική φιλοξενία είναι εξαιρετικά δαπανηρή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτός ο τύπος φιλοξενίας προορίζεται πρωτίστως για μεγάλες εταιρείες που διαθέτουν ιστότοπους και εφαρμογές ιστού έντασης πόρων. Οι τιμές ξεκινούν γενικά από 100-200 $ ανά μήνα.

Φιλοξενία μεταπωλητών

Η φιλοξενία μεταπωλητών της Αυστραλίας χρησιμοποιείται συνήθως μόνο από πρακτορεία ιστού ή μεμονωμένους σχεδιαστές ιστοσελίδων που επιθυμούν να αρχίσουν να φιλοξενούν τους δικούς τους πελάτες. Αυτά τα σχέδια σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε διαφορετικούς λογαριασμούς ανά πελάτη και να τους διαχειρίζεστε όλους από έναν πίνακα ελέγχου (κατά προτίμηση WHM σε συνδυασμό με Cpanel), ρυθμίζοντας εύρος ζώνης & περιορισμοί χώρου, όρια τομέα πρόσθετων και πολλά άλλα. Τα σχέδια μεταπωλητών είναι σίγουρα πιο ακριβά από το κανονικό πακέτο φιλοξενίας, καθώς επιτρέπουν τη φιλοξενία πολλών ιστότοπων με το δικό τους Cpanel.

Διακομιστές Web Hosting στην Αυστραλία

Τοποθεσίες διακομιστή φιλοξενίας Ιστού: Μέσα ή έξω από την Αυστραλία?

Εάν έχετε έδρα στην Αυστραλία, θα πρέπει να αναζητήσετε έναν οικοδεσπότη Ιστού που βρίσκεται είτε κοντά στην Αυστραλία, είναι τόσο απλό. Γιατί; Γιατί αν φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας σε έναν διακομιστή στις ΗΠΑ για παράδειγμα, πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε διασκεδαστικά ζητήματα όπως καθυστέρηση, βραδύτερους χρόνους φόρτωσης, καθυστερήσεις κ.λπ. Η τοποθεσία του διακομιστή έχει σημασία, αλλά μην ανησυχείτε για αυτό σε επίπεδο πόλης , οπότε δεν έχει σημασία αν ψάχνετε για τους καλύτερους οικοδεσπότες Ιστού στο Μπρίσμπεϊν, το Σίδνεϊ (όπως το Digital Pacific) ή τη Μελβούρνη… δεν θα παρατηρήσετε τη διαφορά ταχύτητας ούτως ή άλλως.

Χρησιμοποιώντας ένα CDN: Going Global

Τούτου λεχθέντος, απλώς και μόνο επειδή ο ιστότοπός σας φιλοξενείται σε έναν συγκεκριμένο διακομιστή σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να λάβετε γρήγορους χρόνους φόρτωσης σε όλο τον κόσμο, σε κάθε χώρα. Με τη βοήθεια ενός CDN μπορείτε να εξυπηρετήσετε τον ιστότοπό σας παντού με ελάχιστη καθυστέρηση.

CDNΈνα CDN ή ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου είναι ένα γεωγραφικά κατανεμημένο δίκτυο διακομιστών που θα χρησιμοποιήσει την τοποθεσία των επισκεπτών του ιστότοπου για να εξυπηρετήσει μια προσωρινά αποθηκευμένη έκδοση του περιεχομένου του ιστότοπού σας από τον κοντινότερο κόμβο ή διακομιστή. Αυτό όχι μόνο βοηθά με τους χρόνους φόρτωσης, αλλά μπορεί επίσης να αποκλείσει spammers, να αυξήσει την ασφάλεια και να σας προστατεύσει από πιθανές επιθέσεις DDOS. Ένα από τα πιο δημοφιλή CDN είναι το CloudFlare, έχουν στην πραγματικότητα ένα δωρεάν πρόγραμμα και πολλοί οικοδεσπότες Ιστού ενσωματώνονται μαζί τους αρκετά απρόσκοπτα.

Ώρα λειτουργίας διακομιστή

Πρέπει να γνωρίζετε εάν μπορείτε να βασιστείτε στην Αυστραλιανή εταιρεία φιλοξενίας σας για να παρέχει σταθερούς διακομιστές και μεγιστοποιημένο χρόνο λειτουργίας διακομιστή. Ξεκινήσαμε να παρακολουθούμε τόσο το συνολικό χρόνο λειτουργίας όσο και τους χρόνους απόκρισης για τις κύριες υπηρεσίες φιλοξενίας στη σελίδα κατάστασης του κεντρικού υπολογιστή ιστού. Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων θα σας εγγυηθούν 99,9% χρόνο λειτουργίας. Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει πάντα, κάνει εξαιρετική δουλειά στη διατήρηση του μέγιστου χρόνου λειτουργίας. Χρειάζεστε έναν αξιόπιστο πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Χώρος στο δισκο

Το μέγεθος του χώρου αποθήκευσης υποδηλώνει πόσα αρχεία μπορείτε να ανεβάσετε στον διακομιστή. Για ιστολόγια και μικρούς ιστότοπους της Αυστραλίας, δεν θα χρειαστείτε περισσότερα από μερικά GB, κάτι που προσφέρουν οι φθηνότερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αλλά αν θέλετε να φιλοξενήσετε έναν μεγαλύτερο ιστότοπο, θα πρέπει να λάβετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας με μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης. Φροντίστε να δώσετε ένα πλεονέκτημα σε εταιρείες που χρησιμοποιούν μονάδες SSD για αποθήκευση δεδομένων αντί για κανονικούς σκληρούς δίσκους. Η αποθήκευση SSD αποδίδει έως και x10 καλύτερα στην ταχύτητα ανάγνωσης και γραφής.

Εύρος ζώνης και μεταφορά δεδομένων

Πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων προωθούν αυτά τα δύο πράγματα ως ένα. Όμως, είναι εντελώς διαφορετικά. Το εύρος ζώνης είναι ο ρυθμός μεταφοράς δεδομένων. Η μεταφορά δεδομένων, από την άλλη πλευρά, αντιπροσωπεύει την κίνηση δεδομένων που δημιουργεί ο ιστότοπός σας – συνήθως μετριέται και περιορίζεται ανά μήνα. Η μεταφορά δεδομένων εξαρτάται από τον αριθμό των επισκεπτών που έχετε και από το μέγεθος των αρχείων σας. Γι ‘αυτό φροντίστε να ελέγξετε ποιο είναι το όριο για το πρόγραμμα φιλοξενίας που θέλετε να επιλέξετε. Ορισμένοι Αυστραλοί φιλοξενούν απεριόριστο εύρος ζώνης και μεταφορά δεδομένων.

Ταχύτητα και χρόνος απόκρισης

Ταχύτητα διακομιστήΠαρόλο που αυτό φαίνεται εύκολο, είναι στην πραγματικότητα πολυεπίπεδο. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η απόκτηση της ταχύτερης υπηρεσίας φιλοξενίας ιστού είναι ένας συνδυασμός απόδοσης διακομιστή + τοποθεσίας με βάση την Αυστραλία, που σημαίνει ότι όσο ο διακομιστής λειτουργεί ομαλά και η τοποθεσία του κέντρου δεδομένων βρίσκεται στην Αυστραλία (όπως αναφέρθηκε παραπάνω), θα πρέπει να είναι καλώς. Αυτό σίγουρα δεν ισχύει.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί οικοδεσπότες Ιστού με διακομιστές στη Σιγκαπούρη ή στο εξωτερικό που ξεπερνούν αυτούς με διακομιστές στο AU (όπως το Hostinger). Η αλήθεια είναι ότι οι καλύτεροι κεντρικοί υπολογιστές χρησιμοποιούν συνήθως προσαρμοσμένα συστήματα και σενάρια για να συμπιέσουν όσο το δυνατόν περισσότερη απόδοση από τα κέντρα δεδομένων τους. Αν το συνδυάσετε με ανώτερο υλικό και δυνατότητες όπως προσωρινή αποθήκευση από την πλευρά του διακομιστή, υποστήριξη PHP7, ενσωμάτωση LiteSpeed, θα εκτοξεύσει τον αυστραλιανό διαγωνισμό φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η σωστή διαμόρφωση διακομιστή μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά όσον αφορά τους χρόνους φόρτωσης και την ταχύτητα, απλώς ελέγξτε τη σύγκριση SiteGround vs HostGator για τη διαφορά εκεί (και μην ξεχνάτε ότι η ταχύτητα του ιστότοπου είναι τώρα ένας παράγοντας κατάταξης σύμφωνα με την Google, οπότε είναι σημαντικό για SEO επίσης).

Χρησιμοποιούμε το εργαλείο ping του Keycdn για να ελέγξουμε τους χρόνους απόκρισης για τους παρόχους φιλοξενίας ιστότοπων.

(πίσω στον πίνακα σύγκρισης)

Υποστήριξη πελατών

Εάν αναζητάτε συγκεκριμένα την καλύτερη φιλοξενία ιστότοπων, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η ομάδα υποστήριξής τους είναι αξιόπιστη. Πρώτον, εξετάζουμε τον αριθμό των επιλογών υποστήριξης και τους χρόνους απόκρισης. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, ζωντανή συνομιλία, εισιτήρια υποστήριξης, μια λεπτομερή βάση γνώσεων, ακόμη και σεμινάρια βίντεο.

Διαπιστώσαμε ότι τα εισιτήρια υποστήριξης εξακολουθούν να είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την επίλυση των περισσότερων προβλημάτων, είναι επίσης ο πιο εύκολα επεκτάσιμος για τον οικοδεσπότη ιστού (το οποίο είναι κρίσιμο όταν ένας ολόκληρος διακομιστής πέσει και λαμβάνει μαζική εισροή καταγγελιών).

Στη συνέχεια, πρέπει να εξετάσουμε εάν ο οικοδεσπότης αναθέτει εξωτερικά την υποστήριξή του ή εάν είναι εντός του σπιτιού, και οι δύο επιλογές έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, με την υποστήριξη εξωτερικής ανάθεσης να είναι καλύτερη για επεκτασιμότητα και συνέπεια, αλλά η εσωτερική υποστήριξη είναι συνήθως πιο γρήγορη στην μπάλα και πολλά άλλα γνώστης.

Χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εάν θέλετε το πλήρες πακέτο φιλοξενίας από έναν πάροχο, πρέπει να ελέγξετε για λειτουργίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (συνήθως πιο σημαντικές για άτομα που αναζητούν φιλοξενία επιχειρήσεων, καθώς πιθανότατα θα χρειαστούν πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Δεν σας παρέχουν όλες οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων να δημιουργείτε λογαριασμούς email για τους τομείς σας. Εάν συμβαίνει αυτό, ελέγξτε αν παρέχουν μια διεπαφή για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ίσως προσφέρουν απεριόριστο email (συνήθως δεν ισχύει, αλλά ποτέ δεν γνωρίζετε) και ενοποίηση με εξωτερικές υπηρεσίες. Επίσης, προσέξτε για περιορισμούς. Ορισμένοι πάροχοι σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε έως και 100 διευθύνσεις email ή να στέλνετε 200 email ανά ώρα.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Host Web

Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι πολύ σημαντικά, αλλά δυστυχώς, είναι χαμηλά στη λίστα προτεραιότητας για τα περισσότερα άτομα. Θα πρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας για τον ιστότοπο, τη βάση δεδομένων και τα αρχεία email σας σε τακτική βάση (ιδανικά με καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας). Ελέγξτε εάν η εταιρεία προσφέρει αντίγραφα ασφαλείας και πόσο συχνά δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας. Επίσης, μάθετε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τα αρχεία εάν κάτι πάει στραβά. Ορισμένες εταιρείες χρεώνουν για μια επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας, ενώ ορισμένες παρέχουν την υπηρεσία δωρεάν.

Αριθμός τομέων / βάσεων δεδομένων Addon

Αυτό είναι σημαντικό αν σκοπεύετε να φιλοξενήσετε περισσότερους από έναν ιστότοπους με το πρόγραμμα φιλοξενίας του ιστότοπού σας. Τα φθηνότερα προγράμματα φιλοξενίας περιορίζονται συχνά σε έναν μόνο ιστότοπο.

Τούτου λεχθέντος, αν δείτε εξαιρετικά φθηνά σχέδια με απεριόριστους τομείς, γνωρίζετε ότι η συνολική απόδοση πιθανότατα θα μειωθεί γρήγορα όσο περισσότεροι τομείς προσθέτετε. Αυτό συμβαίνει επειδή οι πόροι του διακομιστή σας δεν θα κλιμακωθούν ανάλογα με τον αριθμό των τομέων που χρησιμοποιείτε, με αποτέλεσμα πολύ χαμηλή απόδοση σε όλους τους ιστότοπούς σας.

Πιστοποιητικά SSL

Η εξασφάλιση του ιστότοπού σας με πιστοποιητικό SSL γίνεται γρήγορα απαίτηση και όχι επιλογή, οπότε όχι μόνο οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου χρειάζονται έναν, αλλά και κάθε άλλος ιστότοπος. Η Google θα χαρακτηρίσει ακόμη και τους ιστότοπους που δεν είναι https ως μη ασφαλείς, κάτι που θα επηρεάσει τα ποσοστά μετατροπών σας. Το SSL (Secure Sockets Layer) είναι βασικά μια τεχνολογία για τη δημιουργία κρυπτογραφημένης σύνδεσης μεταξύ διακομιστή (web host) και πελάτη (το πρόγραμμα περιήγησης). Το SSL επιτρέπει την ασφαλή μετάδοση προσωπικών πληροφοριών, όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών και στοιχεία σύνδεσης.

Πιστοποιητικό SSL Αυστραλία

Όταν ερευνάτε πιθανούς κεντρικούς υπολογιστές ιστού, δείτε εάν προσφέρουν δωρεάν πιστοποιητικά SSL (κατά προτίμηση με μια εύκολη επιλογή εγκατάστασης 1 κλικ, όπως κάνει το SiteGround). Εάν δεν το κάνετε, μπορείτε ακόμα να λάβετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό από το Let’s Encrypt και να ζητήσετε από τον οικοδεσπότη σας να το εγκαταστήσει για εσάς. Τούτου λεχθέντος, ο καλύτερος ιστότοπος που φιλοξενεί την Αυστραλία θα πρέπει να το προσφέρει δωρεάν από προεπιλογή.

Παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών

Και έτσι, φαίνεται να είναι συντριπτικό να καλύψουμε όλα τα σημεία, αλλά να το κάνεις ένα βήμα τη φορά. Ίσως ακόμη και να δημιουργήσετε ένα υπολογιστικό φύλλο και να καταγράψετε όλες τις προδιαγραφές για τις αυστραλιανές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που βρίσκετε, οπότε έχετε μια εύκολη επισκόπηση.

Ή

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων για μικρές επιχειρήσεις?

Κατά τη γνώμη μας, ο καλύτερος οικοδεσπότης Ιστού για μικρές επιχειρήσεις είναι ο Hostinger. Είναι ειλικρινά ο καλύτερος οικοδεσπότης αξίας αν κοιτάξετε την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Το Hostinger προσφέρει 10 GB χώρου στο δίσκο στο βασικό τους σχέδιο και συνοδεύεται από δωρεάν SSL, φιλοξενία SSD, υποστήριξη 24/7 και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Είναι επίσης πολύ καλοί στο να διατηρούν τους διακομιστές τους ασφαλείς και να λειτουργούν ομαλά ανά πάσα στιγμή.

Πόσο είναι η φιλοξενία Ιστού ανά έτος?

Η φιλοξενία Ιστού μπορεί να κοστίσει μόλις 20 $ ετησίως, αν και αυτό θα ήταν φτηνό. Εάν θέλετε έναν ποιοτικό οικοδεσπότη Ιστού για τον ιστότοπο ή το ιστολόγιο της επιχείρησής σας, τότε μπορείτε να περιμένετε να πληρώνετε περίπου 60 $ ετησίως. Θα μπορούσε να είναι πιο ακριβό εάν θέλετε να φιλοξενήσετε μεγαλύτερους ιστότοπους, όπως καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, επειδή μπορεί να χρειάζεστε περισσότερο χώρο στο δίσκο ή πόρους CPU και RAM.

Πώς μπορώ να φιλοξενήσω τον ιστότοπό μου δωρεάν?

Μπορείτε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας δωρεάν με το WordPress.com και παρόμοιες υπηρεσίες. Φροντίζουν τα πάντα, αλλά θα κολλήσετε με έναν υποτομέα παρά έναν πιο επαγγελματικό τομέα (yourbusiness.com.au). Με το WordPress θα ήταν το yourbusiness.wordpress.com, άλλες υπηρεσίες που προσφέρουν παρόμοια δωρεάν φιλοξενία θα ήταν το Wix και το Blogger.

Μπορώ να φιλοξενήσω τον ιστότοπό μου στο Google?

Η Google δεν φιλοξενεί κανονικούς ιστότοπους ή επιχειρηματικούς ιστότοπους, χρειάζεστε έναν ειδικό πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων για να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας. Η Google διαθέτει μια υπηρεσία που ονομάζεται Blogger, η οποία σας επιτρέπει να αποκτήσετε έναν βασικό ιστότοπο δωρεάν, αλλά θα είστε συνδεδεμένοι με ένα συγκεκριμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου χωρίς μεγάλη ευελιξία ως προς το σχεδιασμό.

Μπορώ να φιλοξενήσω τον δικό μου ιστότοπο στον υπολογιστή μου?

Μπορείτε να φιλοξενήσετε τον δικό σας ιστότοπο στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας μια τοπική εγκατάσταση. Το WAMP είναι ο σωστός όρος για χρήση και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WampServer για να εγκαταστήσετε την πλήρη στοίβα. Δεν είναι εξαιρετικά εύκολο να το κάνετε εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με πράγματα όπως MySQL, PHP, Apache κ.λπ. Το πιο εύκολο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε έναν διαδικτυακό οδηγό για την τοπική εγκατάσταση του WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map