Καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ως διαδικτυακό πρακτορείο με πολλούς λογαριασμούς φιλοξενίας (για τη φιλοξενία των πελατών μας, + έχουμε αμέτρητα δευτερεύοντα έργα και θέλουμε να πειραματιστούμε ��), έχουμε μια πολύ καλή ιδέα για το τι ορίζει έναν κορυφαίο πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων.


Εξετάσαμε όλους τους λογαριασμούς φιλοξενίας μας, αναλύσαμε ποιοι οικοδεσπότες ιστού λειτουργούν καλά και ποιοι δεν είναι (και γιατί). Στη συνέχεια, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτήν τη μαζική σελίδα σύγκρισης για να μοιραστούμε αυτό που βρήκαμε, να το απολαύσουμε!

Για γρήγορη αναφορά, με βάση τις κριτικές μας, αυτές είναι οι 5 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων για το 2020:

 1. Hostinger – Καλύτερα συνολικά
 2. SiteGround – Επιλαχών
 3. HostPapa – Μεγάλος προσιτός οικοδεσπότης Ιστού
 4. Cloudways – Καλύτερη υπηρεσία Cloud Hosting
 5. A2 Hosting – Ιδανικό για μεταπωλητές

Contents

Γιατί έχει σημασία το Solid Web Hosting!

Η ποιότητα του παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων σας μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην πιθανή επιτυχία του ιστότοπού σας.

Ας πάρουμε την ταχύτητα του ιστότοπου  για παράδειγμα, ξέρατε ότι η καθυστέρηση 1 δευτερολέπτου σημαίνει ότι οι προβολές σελίδας μειώνονται κατά 11%, αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι από το 1/10 των επισκεπτών θα απενεργοποιηθούν για κάθε δευτερόλεπτο που εξακολουθεί να φορτώνει ο ιστότοπός σας, γι ‘αυτό ένας έμπειρος και ποιοτικός ιστότοπος Ο πάροχος φιλοξενίας είναι σημαντικός!

Ευτυχώς για εμάς, η βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι αρκετά ανταγωνιστική με τους περισσότερους παρόχους να προσπαθούν συνεχώς να ανταγωνίζονται μεταξύ τους την τιμή, την ποιότητα και την υποστήριξη! Αυτό είναι υπέροχο για εμάς, καθώς έχουμε πολλές επιλογές όσον αφορά την επιλογή ενός web host.

έρευνα φιλοξενίας ιστοσελίδων

Εκτός από το πίνακας σύγκρισης φιλοξενίας παρακάτω, εξετάζουμε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες με μεμονωμένες κριτικές φιλοξενίας ιστότοπων.

Εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων Συνολική βαθμολογία Τιμή / μήνα. Χώρος δίσκου Δυνατότητες Επισκοπήσεις Ιστοσελίδα
Λογότυπο Hostinger 0,99 $ (Έκπτωση 90% – κάτω από 9,99 $) 10 GB

 • Πολύ προσιτό
 • Εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση
 • Εξαιρετική απόδοση και ταχύτητα
 • Παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών!

Αναθεώρηση Hostinger
siteground2 3,95 $ (έκπτωση 67%, από 11,95 $) 10 GB
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Αστραπές γρήγορα
 • Μεγάλη υποστήριξη!
 • Παγκόσμιοι διακομιστές
Αναθεώρηση SiteGround
Λογότυπο HostPapa 2,95 $ (κάτω από 7,99 $ – Αποκλειστική έκπτωση MangoMatter) 100 GB
 • Πολύ προσιτό!
 • Πολλές επιλογές υποστήριξης
 • Υπέροχη παράσταση
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
Κριτική HostPapa
cloudwayslogo 7 $ 20 GB
 • Επαναπροσδιορίστηκε η φιλοξενία cloud.
Αναθεώρηση Cloudways
A2HostingLogo 3,92 $ Απεριόριστος
 • Φτηνός
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο!
Κριτική φιλοξενίας Α2

Οι 10 καλύτερες κριτικές Web Hosting για το 2020

1. Hostinger – Καλύτερο συνολικά

Λογότυπο Hostinger
Ιστοσελίδα: www.hostinger.com
Τιμή: 0,99 $
Χώρος δίσκου: 10 GB
Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία
Παγκόσμια προσέγγιση χρηστών: Ναι

Το Hostinger είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων γύρω, και με καλό λόγο. Καταφέρνουν να παρέχουν εξαιρετικά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας, σε ένα κλάσμα του κόστους σε σύγκριση με τους περισσότερους ανταγωνιστές τους.

Δεν είναι περίεργο ότι από την αρχή του 2004, έχουν εγγραφεί πάνω από 29 εκατομμύρια χρήστες. Με μόνο 0,99 $ / μήνα, λαμβάνετε 10 GB χώρου στο δίσκο SSD, δωρεάν SSL, την υποστήριξη πελατών 24/7/365 και μερικά ακόμη δωρεάν. Η αξία που προσφέρουν είναι αρκετά εντυπωσιακή!

Αυτό που πραγματικά μας αρέσει είναι πώς έχουν δομήσει τη διαδικασία δημιουργίας ενός νέου λογαριασμού, παραδίδει την πιο ομαλή ρύθμιση που έχουμε βιώσει μέχρι στιγμής. Τα βήματα ρέουν απρόσκοπτα στο επόμενο έως ότου, πριν το γνωρίζετε, έχετε έναν ιστότοπο ζωντανό με εγκατεστημένο το WordPress (και πραγματικά βελτιστοποιημένο για το WordPress) και έτοιμο για μεταφόρτωση περιεχομένου και εικόνων.

Είναι μια πολύ καλά μελετημένη διαδικασία επιβίβασης!

Όσον αφορά την απόδοση, εκτός από τις 7 (!) Τοποθεσίες διακομιστών σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιούν σκληρούς δίσκους SSD, προσωρινή αποθήκευση σε επίπεδο διακομιστή, προστασία DDOS, προσαρμοσμένη προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης, 99,9% uptime κ.λπ. Και αν θέλετε πραγματικά πιέστε όσο το δυνατόν περισσότερη ταχύτητα από τον ιστότοπό σας, προσθέστε ένα CDN και είστε χρυσοί, ανεξάρτητα από την προέλευση των επισκεπτών σας.

Οι διακομιστές τους βρίσκονται στις ΗΠΑ, τη Σιγκαπούρη, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Κάτω Χώρες, τη Λιθουανία, τη Βραζιλία και την Ινδονησία.

Προσφέρουν τους ακόλουθους τύπους φιλοξενίας: Κοινόχρηστη φιλοξενία (που χρειάζονται οι περισσότεροι άνθρωποι), VPS, φιλοξενία Cloud, φιλοξενία WordPress και φιλοξενία email. Και σε περίπτωση που το χρειάζεστε, πωλούν επίσης ονόματα τομέα, ένα ενιαίο κατάστημα για όλες τις ανάγκες του ιστότοπού σας.

Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας ξεκινούν μόνο 0,99 $ ανά μήνα (έκπτωση 90% τώρα). Προσφέρουν επίσης μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων διάρκειας 30 ημερών, χωρίς εγκεφάλους στο βιβλίο μας!

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ εύκολο στην εγκατάσταση
 • Υπέροχη παράσταση
 • Εξαιρετικά προσιτό
 • Παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών

Μειονεκτήματα

 • ΟΧΙ

2. SiteGround – Επιλαχών

Λογότυπο SiteGround
Ιστοσελίδα: www.siteground.com
Τιμή: 3,95 $
Χώρος δίσκου: 10 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια προσέγγιση χρηστών: Ναι

Το SiteGround είναι ένας τεράστιος παίκτης στη βιομηχανία φιλοξενίας. Από την εξαιρετικά ευαίσθητη υποστήριξη πελατών τους, η οποία έχει μέσο χρόνο απόκρισης 10 λεπτών στα εισιτήρια υποστήριξης, έως τις βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις διακομιστή WordPress που κάνουν το WP να λειτουργεί πολύ ομαλά, γνωρίζουν την τέχνη τους!

Ακριβώς όπως και οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων, προσφέρουν μερικές ωραίες δωρεάν υπηρεσίες όπως SSL, δωρεάν ονόματα τομέα και δωρεάν μεταφορές ιστότοπων.

Συνιστώνται επίσης από το WordPress (πολύ λίγες εταιρείες φιλοξενίας μπορούν να το διεκδικήσουν! Μπορούν, φυσικά, να αντιμετωπίσουν σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ή μεταφορά και απόθεση δημιουργού ιστότοπων που τους ρίχνετε).

Όσον αφορά την απόδοση, όχι μόνο προσφέρουν φιλοξενία SSD για γρηγορότερες ταχύτητες και διασφαλίζουν ότι ο καθένας έχει αρκετούς πόρους διακομιστή, αλλά έχει δημιουργήσει ακόμη και μια εσωτερική προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης για ιστότοπους WordPress που ονομάζεται SuperCacher για τη διαχείριση των ιστότοπών σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Και αν η αγορά-στόχος σας βρίσκεται στο εξωτερικό, έχουν επίσης κέντρα δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο, την NL (Ολλανδία) και τη SG (Σιγκαπούρη). Και όπως το Hostinger, προσφέρουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%.

Η ασφάλειά τους αξίζει επίσης φωνή, καθώς έχουν δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο σύστημα ασφαλείας που ανιχνεύει συνεχώς ιστότοπους και παρακολουθεί πιθανές απειλές, διασφαλίζοντας ότι όλοι οι διακομιστές και οι λογαριασμοί παραμένουν όσο το δυνατόν πιο καθαροί.

Έχουν 3 σχέδια φιλοξενίας. Το πιο προσιτό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας ξεκινά μόνο από 3,95 $ ανά μήνα (έκπτωση 67% στη συνήθη τιμή)!

Πλεονεκτήματα

 • Φιλικό προς τον χρήστη
 • Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ασφαλείας
 • Πολλαπλά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο
 • Συνιστάται από το WordPress
 • Υπέροχη παράσταση

Μειονεκτήματα

 • Το κόστος ανανέωσης είναι λίγο υψηλό

3. HostPapa – Μεγάλος οικονομικός προσιτός ιστός

Λογότυπο HostPapa
Ιστοσελίδα: hostpapa.com
Τιμή: 2,95 $
Χώρος δίσκου: 100 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια εμβέλεια: Όχι

Ενώ η επωνυμία τους θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια δουλειά, οι υπηρεσίες που παρέχει η Hostpapa είναι κορυφαίες! 100 GB χώρου για μόλις 2,95 $ είναι μια πολύ καλή συμφωνία, λαμβάνοντας υπόψη σίγουρα το επίπεδο υποστήριξης πελατών που λαμβάνετε, ακόμη και μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Φυσικά, διαθέτουν προγράμματα εγκατάστασης 1 κλικ για όλα τα αγαπημένα σας προγράμματα δημιουργίας ιστότοπων ή συστήματα διαχείρισης περιεχομένου όπως το WordPress, το Joomla κ.λπ. Παίρνετε επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα, ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL και μια δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου από τον παλιό σας κεντρικό υπολογιστή, εάν απαιτείται. Εάν πρέπει να στοχεύσετε μια αγορά στο εξωτερικό όπως η Ευρώπη ή η Ασία, μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε το CloudFlare CDN για αξιοπρεπείς χρόνους φόρτωσης ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι επισκέπτες σας. Ο χρόνος λειτουργίας τους είναι επίσης πολύ αξιόπιστος χωρίς σχεδόν διακοπή λειτουργίας.

Η υποστήριξη πελατών λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και είναι αρκετά ανταποκρινόμενη, λαμβάνοντας σίγουρα υπόψη το χαμηλό κόστος! Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη μετεγκατάσταση ιστότοπων.

Όσον αφορά τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, το HostPapa προσφέρει κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία μεταπωλητών, φιλοξενία VPS και φιλοξενία WordPress, καθώς και υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων, υποστήριξη G Suite και Office 365. Σοβαρά, αν έχετε έναν προϋπολογισμό, δεν θα σας απογοητεύσουν.

Τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας ξεκινούν από 2,95 $ το μήνα.

Πλεονεκτήματα

 • Άφθονος χώρος στο δίσκο
 • Επιπρόσθετες υπηρεσίες
 • Καλή υποστήριξη 24/7
 • Δωρεάν όνομα τομέα
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Μειονεκτήματα

 • ΟΧΙ

4. Cloudways – Καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας cloud

Λογότυπο Cloudways
Ιστοσελίδα: www.cloudways.com
Τιμή: 10 $
Χώρος στο δίσκο: 25 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια προσέγγιση χρηστών: Ναι

Το Cloudways μεταφέρει το cloud hosting στο επόμενο επίπεδο! Σχεδόν στιγμιαίες υλοποιήσεις και μεγάλη επεκτασιμότητα … με πολύ καλή τεχνική υποστήριξη στην κορυφή.

Με 25+ κέντρα δεδομένων, καλή εμπειρία χρήστη, εξαιρετική απόδοση + χρόνο λειτουργίας μέσω των διακομιστών ιστού των Amazon, DigitalOcean, Google, Vultr και KYUP… αυτοί οι τύποι επαναπροσδιορίζουν τη βιομηχανία φιλοξενίας cloud.

Μιλώντας για την απόδοση, ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο καλοί δεν είναι μόνο επειδή χρησιμοποιούν μερικούς από τους καλύτερους παρόχους εκεί έξω και υποστηρίζουν πράγματα όπως PHP7, HTTP / 2 Υποστηριζόμενοι διακομιστές και φιλοξενία SSD. Έχουν επίσης δημιουργήσει ορισμένα προσαρμοσμένα συστήματα για να αυξήσουν την απόδοση ακόμη περισσότερο, εκτός από τον εξαιρετικό προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου τους. Για ιστότοπους WordPress, διαθέτουν την προσθήκη Breeze caching και, στη συνέχεια, για το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Magento, διαθέτουν ενσωματωμένη προσωρινή μνήμη πλήρους σελίδας. Ξέρουν σίγουρα τι κάνουν!

Από την πλευρά της ασφάλειας, είναι επίσης εντυπωσιακά. Με αποκλειστικά τείχη προστασίας και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, λαμβάνουν πολύ σοβαρά την ασφάλεια.

Το φθηνότερο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων ξεκινά στις 7 $ ανά μήνα.

Πλεονεκτήματα

 • Φιλοξενία cloud υψηλής απόδοσης
 • Πολύ επεκτάσιμο
 • Κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα

 • Απαιτούνται περισσότερες δεξιότητες τεχνικής

5. Φιλοξενία A2 – Εξαιρετική για φιλοξενία μεταπωλητών

Λογότυπο φιλοξενίας Α2
Ιστοσελίδα: www.a2hosting.com
Τιμή: 3,92 $
Χώρος στο δίσκο: Απεριόριστο
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια προσέγγιση χρηστών: Ναι

Το A2 Hosting είναι παρόμοιο με το SiteGround και το Hostinger… γρήγορους διακομιστές, παγκόσμια εμβέλεια, εξαιρετική υποστήριξη, απεριόριστο χώρο στο δίσκο. Και ενώ δεν έχουν την επίσημη πρόταση WordPress, βελτιστοποιούνται για το WordPress.

Ενώ τα βασικά τους σχέδια είναι αρκετά γρήγορα και προσφέρουν τακτοποιημένα έξτρα, όπως δωρεάν πιστοποιητικό SSL, δωρεάν σάρωση για πιθανές εισβολές, δωρεάν μεταφορές ιστότοπων, πολλαπλές τοποθεσίες διακομιστή κ.λπ. Όλα αυτά, ενώ, φυσικά, έχουν εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%.

Τα σχέδια Turbo είναι όπου τα πράγματα γίνονται πραγματικά ενδιαφέροντα. Το σχέδιο Turbo όχι μόνο έχει λιγότερους χρήστες ανά διακομιστή ιστού, παρέχοντας ουσιαστικά περισσότερους πόρους διακομιστή ανά λογαριασμό, αλλά προσφέρει επίσης ένα αρκετά επιθετικό σύστημα προσωρινής αποθήκευσης με διαφορετικές λύσεις προσωρινής αποθήκευσης για τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων όπως το WordPress και το Magento.

Το A2 Hosting προσφέρει μια ποικιλία τύπων φιλοξενίας ιστοσελίδων, από κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία WP και φιλοξενία μεταπωλητών, έως VPS και ειδικά προγράμματα φιλοξενίας.

Προσφέρουν επίσης 3 πακέτα φιλοξενίας, το φθηνότερο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων ξεκινά μόνο από 3,92 $ ανά μήνα (αρχικά ήταν 7,99 $ / μήνα).

Πλεονεκτήματα

 • Διακομιστές στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Σιγκαπούρη (το SG είναι ιδανικό για ιστότοπους NZ)
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή

Μειονεκτήματα

 • ΟΧΙ

6. GreenGeeks – Καλύτερη φιλοξενία πράσινων ιστοσελίδων

Λογότυπο GreenGeeks
Ιστοσελίδα: www.greengeeks.com
Τιμή: 2,95 $
Χώρος στο δίσκο: Απεριόριστο
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια προσέγγιση χρηστών: Ναι

Τα Greengeeks έχουν πολλά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, πολύ καλή υποστήριξη και προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο με κάθε σχέδιο. Αυτό που ξεχωρίζει το GreenGeeks είναι αυτό επαναφέρουν την κατανάλωση ενέργειας 3 φορές στο δίκτυο μέσω της αιολικής ενέργειας, που είναι αρκετά εκπληκτικό!

Όσον αφορά συγκεκριμένες δυνατότητες για τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων τους. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, προσφέρουν απεριόριστο χώρο στο δίσκο ακόμη και στο πιο βασικό τους σχέδιο, έχουν 24/7 υποστήριξη πελατών, προσφέρουν εγγύηση χρόνου λειτουργίας δικτύου 99,9% και ακριβώς όπως το SiteGround, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εάν δεν είστε ικανοποιημένοι! Είναι επίσης χρήσιμο όταν πρόκειται για μετεγκαταστάσεις ιστότοπων.

Όσον αφορά την απόδοση, μεγιστοποιούν την ταχύτητα προσφέροντας φιλοξενία SSD, δωρεάν ενσωμάτωση CDN με υποστήριξη Cloudflare, HTTP / 2 και PHP7. Έφτιαξαν ακόμη και το δικό τους σύστημα προσωρινής αποθήκευσης που ονομάζεται PowerCacher για να συμπιέσουν όσο το δυνατόν περισσότερη απόδοση.

Όσον αφορά τα προγράμματα φιλοξενίας, προσφέρουν τη συνήθη κοινή φιλοξενία, τη φιλοξενία WordPress και τη φιλοξενία μεταπωλητών.

Το φθηνότερο πακέτο φιλοξενίας τους ξεκινά μόνο 2,95 USD ανά μήνα (από 9,95 $).

Πλεονεκτήματα

 • Σούπερ πράσινο
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Πολλαπλά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο
 • Καλή εξυπηρέτηση πελατών

Μειονεκτήματα

 • ΟΧΙ

7. Bluehost – Μεγάλος Web Host για αρχάριους

Λογότυπο Bluehost
Ιστοσελίδα: www.bluehost.com
Τιμή: 3,95 $
Χώρος δίσκου: 50 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια προσέγγιση χρηστών: Ναι

Η Bluehost είχε μια ταραχώδη περίοδο τα τελευταία χρόνια. Ήταν στην κορυφή του παιχνιδιού τους, στη συνέχεια αγοράστηκαν από την EIG (διεθνής ομάδα αντοχής), τα πράγματα πήγαν προς τα κάτω, οι κριτικές πελατών δεν ήταν πλέον εξαιρετικά θετικές… αλλά από 2 χρόνια πριν, προσπαθούν σκληρά να γυρίσουν τα πράγματα, και τώρα η πλάτη τους με αξιοπρεπή φιλοξενία, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και κάποια καλή απόδοση. Είναι πολύ γνωστοί και χρησιμοποιούνται από πολλούς ιστότοπους αυτές τις μέρες.

Οι πρόσφατες προσπάθειές τους τους έχουν κερδίσει ξανά θέση στη σύγκριση φιλοξενίας ιστοσελίδων μας! Όσον αφορά τις υπηρεσίες φιλοξενίας, προσφέρουν κοινή φιλοξενία, φιλοξενία cloud, φιλοξενία WP, VPS και αποκλειστική φιλοξενία. Όλα συνοδεύονται από τις συνήθεις λειτουργίες και τον υπέροχο χρόνο λειτουργίας.

Είναι ιδιαίτερα καλοί με τη φιλοξενία ιστότοπων WordPress και διαθέτουν πρόσθετες δυνατότητες φιλοξενίας ειδικά για εγκαταστάσεις WP, για να βεβαιωθείτε ότι η απόδοση είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

Όσον αφορά την υποστήριξη πελατών, έχουν τα πάντα, από μια μεγάλη βάση γνώσεων, εισιτήρια υποστήριξης, ζωντανή συνομιλία, τηλεφωνική υποστήριξη και ακόμη και σεμινάρια βίντεο για κάθε περίπτωση. Δημιούργησαν επίσης έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου που είναι αρκετά εύκολο στη χρήση.

Τα σχέδια φιλοξενίας Ιστού τους ξεκινούν από 3,95 $ ανά μήνα.

Πλεονεκτήματα

 • Εμπειρος
 • Ανταγωνιστικές τιμές
 • Πολύς χώρος στο δίσκο

Μειονεκτήματα

 • Βραχώδης φήμη

8. HostGator – Φιλοξενία ιστότοπου μεγάλης αξίας

Λογότυπο Hostgator
Ιστοσελίδα: www.hostgator.com
Τιμή: 2,75 $
Χώρος δίσκου: Απεριόριστο
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια

Το HostGator είναι βετεράνος του κλάδου, είναι πολύ μεγάλοι και έχουν πολλούς πελάτες. Είναι επίσης εξαιρετικά προσιτές τιμές, αλλά δείχνει πότε χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τους. Είναι όλα εντάξει, όχι κακό, όχι υπέροχο, απλά εντάξει.

Αλλά και πάλι, κοιτάζοντας τις δυνατότητες φιλοξενίας τους, απεριόριστο χώρο στο δίσκο με μόνο 2,75 $ / μήνα, όχι μια κακή συμφωνία. Προσφέρουν επίσης δωρεάν SSL, έναν δωρεάν τομέα για ένα χρόνο, και εγγυώνται 99,9% χρόνο λειτουργίας διακομιστή.

Η υποστήριξη είναι επίσης αρκετά αξιοπρεπής, με επιλογές για τηλέφωνο, ζωντανή συνομιλία και εισιτήρια υποστήριξης. Έχουν επίσης έναν τόνο εκπαιδευτικών βίντεο για να κάνουν την εμπειρία σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη.

Το HostGator έχει τα ακόλουθα σχέδια φιλοξενίας ιστότοπων: Κοινόχρηστη φιλοξενία (χρησιμοποιώντας φιλοξενία cpanel), φιλοξενία WordPress, φιλοξενία cloud, μεταπωλητής, VPS και αποκλειστικούς διακομιστές.

Έχουν επίσης 2 διακομιστές ιστού στις ΗΠΑ και έναν στην Ινδία.

Τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας τους ξεκινούν μόνο 2,75 $ ανά μήνα.

Πλεονεκτήματα

 • Φτηνός
 • Αξιοπρεπής τιμή
 • Απεριόριστες διευθύνσεις email

Μειονεκτήματα

 • Χαμηλότερης ποιότητας υπηρεσίες
 • Η ασφάλεια μπορεί να είναι καλύτερη

9. Φιλοξενία κίνησης – Ιδανικό για επιχειρηματικούς ιστότοπους

λογότυπο φιλοξενίας inmotion
Ιστοσελίδα: www.inmotionhosting.com
Τιμή: 6,39 $
Χώρος στο δίσκο: Απεριόριστο
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια εμβέλεια: Όχι

Το InMotion Hosting υπάρχει εδώ και λίγο καιρό, είναι γνωστό για την ποιοτική φιλοξενία επιχειρήσεων (με 99,99% εγγύηση χρόνου λειτουργίας !!). Και ενώ έρχονται με υψηλότερη τιμή, η ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας τους είναι πολύ καλή, όπως και η υποστήριξή τους.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεφώνου, εισιτηρίων υποστήριξης, ζωντανής συνομιλίας και ακόμη και skype εάν χρειάζεται.

Εάν αρχίσετε να βλέπετε τις κριτικές χρηστών τους στον ιστό, είναι εντυπωσιακό πόσο καλά τους άρεσαν.

Όσον αφορά τις επιλογές φιλοξενίας, το InMotion προσφέρει κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία μεταπωλητών, φιλοξενία VPS, αποκλειστικούς διακομιστές και εξειδικευμένη φιλοξενία WordPress.

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά στις 6,39 $ ανά μήνα.

Πλεονεκτήματα

 • Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες
 • Καλή φήμη
 • Στερεή εγγύηση λειτουργίας

Μειονεκτήματα

 • Ακριβός

10. WP Engine – Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress

λογότυπο wpengine
Ιστοσελίδα: www.wpengine.com
Τιμή: 35 $
Χώρος στο δίσκο: 25k όριο επισκεπτών
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια προσέγγιση χρηστών: Ναι

Αν ψάχνετε πραγματικά για υψηλής ποιότητας διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress για τις Ηνωμένες Πολιτείες, το WP Engine είναι αυτό που χρειάζεστε! Είναι ο ηγέτης της αγοράς όσον αφορά τη φιλοξενία ιστότοπων WordPress (χωρίς άλλους κατασκευαστές ιστότοπων), και με καλό λόγο (αν και είναι λίγο ακριβό). Έχουν ένα ενσωματωμένο ενσωματωμένο σύστημα προσωρινής αποθήκευσης για την εξυπηρέτηση σελίδων εξαιρετικά γρήγορα (που ονομάζεται EverCache) και σε συνδυασμό με το CDN τους, είναι η ταχύτερη εταιρεία φιλοξενίας WordPress! Έχουν επίσης έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου που προσφέρει εξαιρετική εμπειρία χρήστη.

Η τεχνική υποστήριξη 24/7 προφανώς ειδικεύεται στο WordPress, επιτρέποντάς τους να επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα χωρίς κανένα πρόβλημα. Επιπλέον, φροντίζουν επίσης τις βασικές ενημερώσεις του WordPress, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Και όταν είναι μια σημαντική ενημέρωση, δοκιμάζουν πρώτα τον ιστότοπο πριν από την ενημέρωση για να βεβαιωθούν ότι τίποτα δεν σπάει, κορυφαία υπηρεσία. Έχουν επίσης ζωντανή ανίχνευση απειλών σε πραγματικό χρόνο, υπέροχο χρόνο λειτουργίας, μπλοκάρουν ενεργά τις επιθέσεις DDOS και θα διορθώσουν ακόμη και τον ιστότοπό σας δωρεάν εάν παραβιαστεί… δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι κριτικές των χρηστών τους είναι τόσο θετικές!

Όλα τα παραπάνω δεν δικαιολογούν την τιμή και ένα σημείο στη σύγκριση φιλοξενίας ιστοσελίδων! Ενδιαφέρεται για την ηρεμία και μπορεί να εξοικονομήσει τον προϋπολογισμό?

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά στις 35 $ ​​ανά μήνα.

Πλεονεκτήματα

 • Πολλαπλά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο
 • Εξαιρετικά εξειδικευμένη υποστήριξη
 • Υψηλή απόδοση

Μειονεκτήματα

 • Κόστος

Πώς να βρείτε τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων

Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός ποιοτικού οικοδεσπότη Ιστού για τον ιστότοπό σας, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι υπάρχουν πολλοί τύποι για να διαλέξετε.

Παρακάτω, παρέχουμε εξηγήσεις για τους βασικούς τύπους επιλογών φιλοξενίας ιστού και τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά τους και αναλύουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις λειτουργίες που θέλετε να προσέξετε, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας καλύτερη σύγκριση φιλοξενίας ιστότοπων και τελικά βρείτε τον τέλειο οικοδεσπότη για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας.

Σε μια δευτερεύουσα σημείωση, εάν δεν έχετε καταχωρίσει ακόμα το όνομα τομέα σας, πολλοί οικοδεσπότες μπορούν να το κάνουν επίσης. Τούτου λεχθέντος, ο αγαπημένος μας καταχωρητής είναι ο Namecheap, είναι εδώ και πολύ καιρό και είναι πολύ προσιτοί. Η όλη διαδικασία δημιουργίας μιας ιστοσελίδας είναι πολύ εύκολη, πολλοί άνθρωποι χτίζουν τους δικούς τους ιστότοπους αυτές τις μέρες (απλώς ρίξτε μια ματιά στη σελίδα στατιστικών για το Διαδίκτυο για να πάρετε μια ιδέα, είναι καταπληκτικό)… απλώς πάρτε το ένα βήμα τη φορά.

Φορητός υπολογιστής φιλοξενίας ιστότοπου στις ΗΠΑ

Τύποι φιλοξενίας ιστότοπων

Κοινή φιλοξενία

Με την κοινή χρήση φιλοξενίας, βασικά, πολλοί ιστότοποι φιλοξενούνται από έναν μόνο διακομιστή, που ελέγχεται από διαχειριστή συστήματος. Συνήθως προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών, όπως φιλοξενία Windows ή Linux, Java και PHP hosting. Επιπλέον, θα βρείτε πολλά από αυτά έχουν προγράμματα εγκατάστασης για τα μεγάλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου όπως το WordPress, το Joomla, το Drupal κ.λπ..

κοινόχρηστη φιλοξενία

Πλεονεκτήματα: Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι το φθηνότερο πρόγραμμα φιλοξενίας, επειδή πολλοί λογαριασμοί θα χρησιμοποιούν όλοι τον ίδιο διακομιστή, διαχωρίζοντας έτσι το κόστος. Είναι επίσης φιλικό προς το χρήστη, επειδή δεν απαιτεί υψηλές γνώσεις για τη χρήση του.

Μειονεκτήματα: Δυστυχώς, λόγω της κοινής φύσης της, η κοινή φιλοξενία μπορεί να είναι αρκετά αναξιόπιστη. Ανταγωνίζεστε για ένα περιορισμένο σύνολο πόρων και λειτουργιών με πολλούς άλλους λογαριασμούς, επομένως μπορεί να είναι πιο εύκολο για τον ιστότοπό σας να επιβραδύνει ή ακόμη και να παραβιαστεί σε σύγκριση με άλλες επιλογές φιλοξενίας.

Φιλοξενία VPS

VPS σημαίνει Virtual Private Server. Ουσιαστικά, είναι το μέσο της κοινής και αποκλειστικής φιλοξενίας διακομιστών (και λειτουργεί ιδανικά για διακομιστές παιχνιδιών, η καλύτερη φιλοξενία διακομιστών Minecraft είναι κατασκευασμένη με VPS). Σκεφτείτε έναν κοινόχρηστο διακομιστή με διαχωριστικά μεταξύ λογαριασμών που παρέχουν επιπλέον απόρρητο και δυνατότητες.

Πλεονεκτήματα: Το κόστος είναι αρκετά μεσαίο. Πληρώνετε λίγο περισσότερο από την κοινή φιλοξενία, αλλά αυτό σας προσφέρει επιπλέον ελευθερία, ευελιξία και ασφάλεια. Εξακολουθείτε να λαμβάνετε υποστήριξη από μια ομάδα διαχειριστή, αλλά έχετε περισσότερο έλεγχο από έναν παραδοσιακό κοινόχρηστο οικοδεσπότη.

Μειονεκτήματα: Ένας αναξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου θα μπορούσε να πουλήσει χώρο για να κερδίσει περισσότερα χρήματα και να αφήσει τους λογαριασμούς λανθάνον χωρίς χώρο διακομιστή. Απαιτείται επίσης λίγο περισσότερη συντήρηση από ό, τι με την κοινή φιλοξενία.

Dedicated Server Hosting

Ένας αποκλειστικός διακομιστής είναι δικός σας. Έχετε όλα τα δικαιώματα και τις ευθύνες σε αυτό. Ωστόσο, η ελευθερία έρχεται με υψηλότερο νομισματικό κόστος και ένταση εργασίας.

Πλεονεκτήματα: Δεν θα επιβραδύνετε ποτέ ούτε θα επηρεαστείτε με άλλο τρόπο από κανέναν άλλο, επειδή ο διακομιστής είναι δικός σας! Και επειδή είναι δικό σας, αυτό σημαίνει ότι είναι δικό σας για να προσαρμόσετε, ωστόσο αισθάνεστε τόσο διατεθειμένοι.

Μειονεκτήματα: Η ευθύνη για την προσαρμογή βαρύνει εσάς, οπότε απαιτεί λίγο περισσότερη τεχνογνωσία. Όχι μόνο απαιτεί από τους έξυπνους να το ρυθμίσουν, αλλά έρχεται επίσης σε υψηλότερη τιμή.

Φιλοξενία Cloud

Το Cloud hosting είναι μια άλλη επιλογή κάπου μεταξύ της αφοσιωμένης και κοινής φιλοξενίας. Το Cloud hosting κατανέμει τους πόρους του σε διάφορους διακομιστές που είναι όλοι συνδεδεμένοι (όπως ένας ιστός αράχνης) και τους παρέχει σε λογαριασμούς όπως απαιτείται. Αυτό επιταχύνει τα πράγματα και παρέχει ασφάλεια σε περίπτωση δυσλειτουργίας ενός διακομιστή.

Πλεονεκτήματα: Η ευελιξία στην κλίμακα είναι ένα μεγάλο όφελος που μπορεί να προσφέρει το cloud hosting. Αυτό σημαίνει ότι εάν η επιχείρησή σας αναπτύσσεται γρήγορα, ο διακομιστής σας θα κλιμακωθεί με αυτήν. Είναι επίσης ένα προϊόν που είναι διαθέσιμο για εσάς μόλις το χρειαστείτε, καθώς υπάρχει συνεχώς σε μία μορφή ή άλλη στο cloud. Είναι λογικό κόστος και λειτουργεί πολύ καλά για λογαριασμό χαμηλού προσωπικού.

Μειονεκτήματα: Επειδή είναι τόσο συγκεντρωτικό σε αυτό το αξιόπιστο σύννεφο, εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σύννεφο, είστε σχεδόν αβοήθητοι. Και πάλι, λόγω του στοιχείου αποθήκευσης cloud, μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο στα αρχεία σας μέσω του Διαδικτύου. Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση. Η ευελιξία που μοιάζει με ελαστικό λουρί προσφέρει επίσης ένα λογαριασμό «εύκαμπτο ελαστικό λουρί» κάθε μήνα.

Φιλοξενία μεταπωλητών

Η φιλοξενία μεταπωλητών είναι ένα είδος χειροκίνητης έκδοσης κοινής φιλοξενίας. Μια εταιρεία παίρνει ένα πακέτο από μια μητρική εταιρεία υποδοχής, τα πακέτα ή τα πακέτα με όσα ευχαριστεί και το μεταπωλεί σε άλλους λογαριασμούς ως δική τους.

Πλεονεκτήματα: Σας σώζει την ταλαιπωρία, επειδή κάποιος άλλος είναι τελικά υπεύθυνος. Εάν θέλετε να βασιστείτε σε άλλους, αυτή μπορεί να είναι μια καλή λύση για εσάς.

Μειονεκτήματα: Ωστόσο, το πάρτι που μεταπώλησε τον οικοδεσπότη ενδέχεται να μην είναι ειδικός σε αυτό. Ως πελάτης, πιθανότατα θα έχετε πρόσβαση μόνο σε αυτόν, οπότε ενδέχεται να βρεθείτε σε δύσκολη θέση εάν κάτι πάει στραβά. Μόνο μια αξιόπιστη και επαληθευμένη εταιρεία μεταπώλησης θα πρέπει να ληφθεί υπόψη για αυτόν τον λόγο.

Διαχείριση φιλοξενίας WordPress

Πρόκειται για premium φιλοξενία που εστιάζεται στο WordPress, με εξειδικευμένο προσωπικό τεχνικής υποστήριξης WP. Οι διαχειριζόμενοι κεντρικοί υπολογιστές WP έχουν συνήθως μια πολύ καλά βελτιστοποιημένη στοίβα διακομιστή ειδικά σχεδιασμένη για την εκτέλεση του WordPress όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η τιμολόγηση υπολογίζεται συνήθως γύρω από τον αριθμό των επισκεπτών που λαμβάνετε ανά μήνα, αντί του χώρου στο δίσκο όπως οι συνηθισμένοι κοινόχρηστοι οικοδεσπότες Ιστού.

Πλεονεκτήματα: Θα είστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο πρόσφατες λειτουργίες και προσθήκες, επειδή το WordPress είναι πάντα στην πρώτη γραμμή των νέων πραγμάτων στον κόσμο της φιλοξενίας. Θα διατηρήσουν την ταχύτητά σας και θα σας προστατεύσουν σε περίπτωση σύγκρουσης. Όχι μόνο η ομάδα θα σας ενημερώσει, αλλά θα προστατεύσει επίσης τις πληροφορίες σας και θα είναι εκεί για τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν.

Μειονεκτήματα: Η τιμή είναι συνήθως το πρώτο πράγμα που απενεργοποιεί κάποιον. Όσο μεγαλύτερος είναι ο ιστότοπος και ο όγκος του, τόσο περισσότερο θα χρεώνεστε. Έχετε επίσης ελαφρώς λιγότερο έλεγχο στην προσαρμογή του ιστότοπού σας (καθώς οι διαχειριζόμενοι κεντρικοί υπολογιστές τείνουν να έχουν μια λίστα με απαγορευμένες προσθήκες… για να διατηρήσουν τη βέλτιστη απόδοση).

Λειτουργίες φιλοξενίας ιστοσελίδων που πρέπει να αναθεωρήσετε

Τώρα που γνωρίζετε τον τύπο του οικοδεσπότη Ιστού που αναζητάτε, θα θελήσετε να εξετάσετε κάθε επιλογή για τις δυνατότητες που χρειάζεστε.

Χρησιμοποιούμε τους ίδιους παράγοντες στις άλλες συγκρίσεις μας όπως:

 • ιστότοπος που φιλοξενεί την Αυστραλία
 • φιλοξενία ιστοσελίδων στον Καναδά
 • φιλοξενία ιστοσελίδων Σιγκαπούρη
 • Φιλοξενία ιστοσελίδων NZ
 • web hosting Ινδία
 • Φιλοξενία Ιστού στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • web hosting Μαλαισία
 • φιλοξενία της Ιρλανδίας
 • ιστότοπος που φιλοξενεί το Πακιστάν
 • Melhor hospedagem de sites Βραζιλία
 • web hosting Ινδονησία

Η κατάταξη των ακόλουθων πτυχών στο βαθμό που είναι πιο σημαντικό για εσάς θα περιορίσει την αναζήτησή σας στους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας ιστότοπων που προσφέρουν το σωστό πακέτο για εσάς.

Προσδιορίστε σε τι θέλετε να ξοδέψετε τα χρήματά σας: Είναι το εύρος ζώνης, η υποστήριξη, οι πρόσθετοι τομείς ή ίσως ο αποθηκευτικός χώρος?

Από την άλλη πλευρά, καθορίστε τι ΔΕΝ αξίζει τον κόπο να ξοδέψετε τα χρήματά σας. Εάν δεν χρειάζεστε ειδική υποστήριξη, επιλέξτε ένα πακέτο που σας δίνει την ευελιξία και την άδεια να κάνετε όλη τη δουλειά!

Ας διερευνήσουμε τις σημαντικές πτυχές της επιλογής μιας καλής υπηρεσίας φιλοξενίας, ώστε να μην αντιμετωπίζετε προβλήματα όταν αρχίζετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας.

Τοποθεσία και ταχύτητα διακομιστή

Η γεωγραφική θέση του διακομιστή έχει σημασία, επειδή όσο πιο κοντά είναι ο διακομιστής, τόσο λιγότερη απόσταση και τόσο λιγότερα στεφάνια πρέπει να περάσουν οι πληροφορίες για να φτάσουν σε εσάς και σε αυτούς που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό σας. Στο παρελθόν, όσο πιο μακριά ο διακομιστής ήταν από τους επισκέπτες σας, τόσο πιο αργή η φόρτωση του ιστότοπού σας για αυτούς τους επισκέπτες.

χάρτης τοποθεσίας διακομιστή

Αυτές τις μέρες όμως, μπορείτε να επιλύσετε αυτό το ζήτημα αρκετά εύκολα ενεργοποιώντας ένα CDN ή δίκτυο διανομής περιεχομένου. Ένα CDN είναι ένα κατανεμημένο δίκτυο διακομιστών σε όλο τον κόσμο, αυτοί οι διακομιστές ή κόμβοι μπορούν να εξυπηρετήσουν μια προσωρινά αποθηκευμένη έκδοση του ιστότοπού σας από τον κόμβο που βρίσκεται πιο κοντά στον επισκέπτη που προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στον ιστότοπο. Έτσι, μπορείτε να φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας στις ΗΠΑ, με τους επισκέπτες από την Ασία να μπορούν να φορτώνουν τον ιστότοπό σας αρκετά γρήγορα.

Το Cloudflare είναι ένα από αυτά τα CDN και είναι δωρεάν! Οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού έχουν ακόμη και ένα εύκολο πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ για το Cloudflare, οπότε προσέξτε σίγουρα.

Χώρος στο δισκο

Ο χώρος στο δίσκο είναι ο χώρος αποθήκευσης των αρχείων σας στο backend (πράγματα όπως αρχεία HTML, email, εικόνες και σενάρια). Ουσιαστικά, η αποθήκευση είναι το ντουλάπι αρχειοθέτησης για τον ιστότοπο. Θα θέλατε να γνωρίζετε τον διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης πριν εγγραφείτε σε μια υπηρεσία φιλοξενίας, επειδή όταν το ντουλάπι αρχειοθέτησης είναι γεμάτο, αυτό είναι (αν και, φυσικά, μπορείτε να αναβαθμίσετε εάν χρειάζεται).

Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός χώρος για εσάς τώρα και στο μέλλον και δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε έναν κεντρικό υπολογιστή που χρησιμοποιεί μονάδες SSD, καθώς είναι πολύ πιο γρήγοροι από τους παραδοσιακούς.

Επίσης, ενώ οι περισσότεροι οικοδεσπότες επιτρέπουν πολλούς λογαριασμούς email / διευθύνσεις email σε έναν λογαριασμό φιλοξενίας, τα email μπορούν να γεμίσουν το χώρο του δίσκου σας αρκετά γρήγορα, οπότε σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε κάτι σαν το Gmail για να χειριστείτε τα email σας.

Πιστοποιητικά SSL

Η ασφάλεια είναι μια μεγάλη υπόθεση αυτές τις μέρες, με τους χάκερ να προσπαθούν να κάνουν βίαιο τρόπο να εισέλθουν σε οποιονδήποτε ιστότοπο μπορούν. Ακόμη και η Google έχει ενσωματώσει τη χρήση πιστοποιητικών SSL στον τρόπο με τον οποίο κατατάσσουν ιστότοπους στα αποτελέσματά τους, με ασφαλείς ιστότοπους που έχουν λίγο πλεονέκτημα έναντι των μη ασφαλών ιστότοπων. Το SSL σημαίνει Secure Sockets Layer, είναι μια τεχνολογία ασφάλειας για τη δημιουργία κρυπτογραφημένης σύνδεσης μεταξύ διακομιστή και πελάτη ή επισκέπτη, διατηρώντας τα δεδομένα που μεταφέρονται ασφαλή από κακούς παράγοντες.

Πιστοποιητικά SSL

Κάποτε συνέβαινε ότι μόνο οι ιστότοποι που δέχονται πιστωτικές κάρτες ή στοιχεία πληρωμής έπρεπε να έχουν έγκυρο πιστοποιητικό SSL, αλλά αυτές τις μέρες είναι απαραίτητο για σχεδόν κάθε ιστότοπο. Ευτυχώς για εμάς, εταιρείες όπως το Let’s Encrypt παρέχουν δωρεάν πιστοποιητικά SSL. Οι περισσότεροι από τους καλύτερους οικοδεσπότες Ιστού εκεί έξω έχουν επίσης ένα πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ για να κάνουν τον ιστότοπό σας ασφαλή εγκαθιστώντας ένα πιστοποιητικό.

Ώρα

Αναρωτιέστε πόσο αξιόπιστος θα είναι ο οικοδεσπότης σας; Το Uptime είναι ένας φανταστικός τρόπος για να το μετρήσετε! Ο χρόνος λειτουργίας του ιστότοπου είναι ένα ποσοστό που δείχνει πόσο καλός είναι ένας πάροχος στο να διατηρεί τα πάντα με επιτυχία.

Εάν ένας οικοδεσπότης αξιώσει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99%, αυτό μπορεί να φαίνεται τέλειο! Αλλά σκεφτείτε το 1%. Ένα τοις εκατό πάνω από ένα χρόνο μπορεί να σημαίνει μερικές ημέρες διακοπής λειτουργίας για τον ιστότοπό σας. Ημέρες διακοπής λειτουργίας ισοδυναμεί με απώλεια πρόσβασης, με αποτέλεσμα απώλεια εσόδων, αλλά πληρώνετε ακόμα για την υπηρεσία. Επομένως, ο αρνητικός χώρος ενός ποσοστού uptime είναι κάτι σαν αυτό που θα σας κοστίσει όταν ο διακομιστής είναι εκτός λειτουργίας. Αρχίσαμε να παρακολουθούμε τόσο το συνολικό χρόνο λειτουργίας όσο και το χρόνο απόκρισης για τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στη σελίδα κατάστασης φιλοξενίας.

Αναζητήστε το υψηλότερο ποσοστό που μπορείτε να βρείτε και βεβαιωθείτε ότι τηρούν την εγγύησή τους και ότι μπορούν να παραδώσουν.

Υποστήριξη

Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που εξετάσαμε στη σύγκριση φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Σκεφτείτε:

 • Πόσα γνωρίζετε για το σχεδιασμό ενός ιστότοπου, τη συντήρησή του και την ενημέρωσή του.
 • Πόσο θα πρέπει να βασιστείτε σε μια ομάδα υποστήριξης για να κάνετε πράγματα όπως ο σχεδιασμός, η συντήρηση και η ενημέρωση του ιστότοπού σας.

Οι πιθανότητες είναι, πέφτετε στο ένα άκρο του φάσματος ή στο άλλο.

επιλογές υποστήριξης

Εάν δεν χρειάζεστε πολύ υποστήριξη και μπορείτε να διαχειριστείτε μόνοι σας την ευθύνη, πιθανότατα μπορείτε να μειώσετε το κόστος επιλέγοντας μια επιλογή που δεν προσφέρει μεγάλη υποστήριξη. Εάν το χρειαστείτε, ωστόσο, αναζητήστε μια αξιόπιστη ομάδα υποστήριξης που μπορεί να χειριστεί ό, τι θα χρειαστείτε. (Και ετοιμαστείτε να πληρώσετε για την υποστήριξη.)

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Δείτε τι είδους εφεδρικές επιλογές σας προσφέρει η σειρά επιλογών σας. Ένα καλό αντίγραφο ασφαλείας θα πραγματοποιείται τακτικά και θα πρέπει να αποθηκεύονται σε διαφορετικές τοποθεσίες σε περίπτωση που μια περιοχή έχει δυσλειτουργία.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των πληροφοριών σας τακτικά και με ασφάλεια θα μπορούσε να σημαίνει μια πολύ κακή μέρα και πολλά χαμένα δεδομένα. Μην το ρισκάρετε. Τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας είναι προφανώς τα καλύτερα.

εύρος ζώνης

Το εύρος ζώνης είναι το επίπεδο κίνησης και μεταφοράς δεδομένων που μπορεί να χειριστεί ο ιστότοπός σας σε μια χρονική στιγμή. Εάν ένας ιστότοπος φιλοξενίας προσφέρει υψηλό επίπεδο εύρους ζώνης, πιθανότατα θα είναι πολύ καλής ποιότητας. Εάν προσφέρουν μόνο λίγο, ίσως να μην θέλετε να βασιστείτε σε αυτά. Εάν η επιχείρησή σας κλιμακωθεί, όπως και ο ιστότοπός σας, θέλετε το εύρος ζώνης να μπορεί να προσαρμόζεται γρήγορα σε μια τέτοια ροή.

Η παρακολούθηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας για μερικούς μήνες είναι ένας καλός τρόπος για να προσδιορίσετε το εύρος ζώνης που θα χρειαστείτε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον αριθμό ως βασική γραμμή, αφήστε χώρο για να αναπτυχθεί ο ιστότοπός σας. Αυτό θα σας εξοικονομήσει άγχος στο μέλλον, εάν δείτε αύξηση στην κίνηση.

Αριθμός επιτρεπόμενων τομέων / ιστότοπων

Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε περισσότερους από έναν ιστότοπους, βεβαιωθείτε ότι αυτό θα είναι δυνατό μέσω του κεντρικού υπολογιστή που θα επιλέξετε. Εάν εγγραφείτε για μια συμφωνία με έναν ιστότοπο, τότε θα πρέπει να εγγραφείτε για περισσότερα αν θέλετε ποτέ να δημιουργήσετε έναν νέο ή πρόσθετο ιστότοπο.

Εάν γνωρίζετε ότι πολλοί ιστότοποι θα βρίσκονται σύντομα στον ορίζοντα ή εάν χρειάζεστε μερικούς τομείς απευθείας από το ρόπαλο, μπορείτε να προχωρήσετε και να εξαλείψετε τις επιλογές φιλοξενίας που σας περιορίζουν σε έναν. Αναζητήστε μια επιλογή λογαριασμού που επιτρέπει περισσότερους τομείς.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιο είναι το πιο ασφαλές web hosting?

Οι πιο ασφαλείς πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι αυτοί με προσαρμοσμένα συστήματα ασφαλείας από διακομιστή. Αυτά μπορεί να κυμαίνονται από καθημερινές σαρώσεις κακόβουλου λογισμικού και ενσωματωμένο WAF, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και άλλα. Το SiteGround είναι πολύ ασφαλές.

Πώς επιλέγω έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων?

Επιλέγετε έναν καλό πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων συγκρίνοντας τις δυνατότητες πολλών εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων, ο παραπάνω οδηγός μας θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποιες είναι οι πιο σημαντικές δυνατότητες και τι πρέπει να προσέξετε όταν αναζητάτε έναν εξαιρετικό οικοδεσπότη Ιστού.

Μπορώ να φιλοξενήσω τη δική μου ιστοσελίδα?

Τεχνικά ναι, μπορείτε να φιλοξενήσετε τον δικό σας ιστότοπο τοπικά στον υπολογιστή σας, αλλά τότε ο ιστότοπος θα κλείσει τη στιγμή που θα απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Το να έχετε ένα τοπικό αντίγραφο του ιστότοπού σας είναι βολικό για να δοκιμάσετε νέες δυνατότητες που θέλετε να εφαρμόσετε προτού την προωθήσετε ζωντανά σε έναν οικοδεσπότη Ιστού.

Πώς μπορώ να φιλοξενήσω τον ιστότοπό μου δωρεάν?

Ναι, υπάρχουν δωρεάν οικοδεσπότες ιστού, αλλά έρχονται είτε με αναγκαστικές διαφημίσεις και φρικτή υποστήριξη, είτε θα πρέπει να εγκατασταθείτε σε έναν υποτομέα της εταιρείας με την οποία φιλοξενείτε. Το WordPress.com, για παράδειγμα, διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα που μπορεί να σας δώσει έναν ιστότοπο σε έναν υποτομέα (yourname.wordpress.com). Είναι υπέροχο αν μόλις ξεκινήσετε και θέλετε να το δοκιμάσετε.

Πώς μπορώ να φιλοξενήσω τον ιστότοπό μου στο Google?

Δεν μπορείτε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας στο Google, καθώς δεν είναι υπηρεσία φιλοξενίας ιστού. Έχουν μια υπηρεσία που ονομάζεται Blogger η οποία μπορεί να σας προσφέρει χώρο για να δημιουργήσετε έναν βασικό ιστότοπο. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η διεύθυνση URL σας δεν θα είναι επαγγελματική, ο ιστότοπος θα φιλοξενείται σε έναν υποτομέα όπως η εταιρεία σας.blogspot.com.

Και έτσι, φαίνεται να είναι συγκλονιστικό να συγκρίνουμε όλα τα σημεία, αλλά απλά να το κάνεις ένα βήμα τη φορά. Ίσως ακόμη και να δημιουργήσετε ένα υπολογιστικό φύλλο και να καταγράψετε όλες τις προδιαγραφές για τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων, οπότε έχετε μια εύκολη επισκόπηση.

Ή

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector