Οι καλύτερες υπηρεσίες Web Hosting στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2020!

Ως διαδικτυακό πρακτορείο με πολλούς λογαριασμούς φιλοξενίας ιστού (εν μέρει για τη φιλοξενία των πελατών μας και εν μέρει επειδή έχουμε πολλά δευτερεύοντα έργα και θέλουμε να πειραματιστούμε ��), έχουμε μια πολύ καλή ιδέα για το τι ορίζει έναν υπέροχο οικοδεσπότη ιστότοπου.


Εξετάσαμε όλους τους λογαριασμούς μας, αναλύσαμε ποιοι οικοδεσπότες ιστού λειτουργούν καλά (χρησιμοποιώντας ζωντανή παρακολούθηση) και ποιοι όχι (και γιατί). Στη συνέχεια, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτήν τη μαζική σελίδα σύγκρισης για να μοιραστούμε αυτό που βρήκαμε, να το απολαύσουμε!

Για γρήγορη αναφορά, βρείτε τα κορυφαία 3 παρακάτω!

Εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων Συνολική βαθμολογία Διαθέσιμοι διακομιστές τιμής / mo.UK ​​Δυνατότητες Επισκοπήσεις Ιστοσελίδα
Λογότυπο Hostinger0,80 £ (κάτω από 7,99 £)
 • Πολύ προσιτό
 • Εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση
 • Ανταπόκριση υποστήριξης
 • Εξαιρετική απόδοση και ταχύτητα
 • Διακομιστές Ηνωμένου Βασιλείου + Παγκόσμιο δίκτυο
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών!

Αναθεώρηση Hostinger
siteground22,95 £ (έκπτωση 67% μόνο στο 1ο τιμολόγιο)
 • Διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο + ένα παγκόσμιο δίκτυο
 • Προμηθευτός
 • Υπέροχη παράσταση
Αναθεώρηση SiteGround
GreengeeksLogo2,95 USD
 • Πράσινη φιλοξενία
 • διακομιστές στην Ευρώπη
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
Αναθεώρηση GreenGeeks

# footable_27400 td.ninja_column_3 {text-align: κέντρο; }

Contents

Σχετικά με τις κριτικές φιλοξενίας μας

Κατά τη σύνταξη κριτικών φιλοξενίας ιστοσελίδων στο Ηνωμένο Βασίλειο, εξετάσαμε πολλούς παράγοντες.

Σε αυτά περιλαμβάνονται ο χρόνος λειτουργίας, οι επιλογές υποστήριξης και ο χρόνος απόκρισης, η ταχύτητα, οι τοποθεσίες διακομιστή, η ευκολία χρήσης, το κόστος έναντι της αξίας, ο χώρος στο δίσκο κ.λπ..

Οι 2 πιο σημαντικοί παράγοντες στους οποίους εστιάζουμε, είναι η υποστήριξη �� και η ταχύτητα ⚡.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την ταχύτητα του ιστότοπου, ξέρατε ότι η καθυστέρηση 1 δευτερολέπτου σημαίνει ότι οι προβολές σελίδας μειώνονται κατά 11%, αυτό σημαίνει ότι πάνω από το 1/10 των επισκεπτών θα απενεργοποιηθούν για κάθε δευτερόλεπτο που εξακολουθεί να φορτώνει ο ιστότοπός σας… γι ‘αυτό ένας αξιοπρεπής ιστός ο πάροχος φιλοξενίας είναι ζωτικής σημασίας!

Όπως μπορείτε να δείτε, η ποιότητα του παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων σας μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην πιθανή επιτυχία του ιστότοπού σας!

Μερικοί από τους ιστότοπους στους οποίους έχουμε εμφανιστεί:

Επιλεγμένα σε ιστότοπους

Best Web Hosting UK – Κριτικές 2020

Εδώ είναι οι 14 καλύτερες κριτικές φιλοξενίας ιστοσελίδων για το Ηνωμένο Βασίλειο, λεπτομερώς το κόστος, τις επιλογές υποστήριξης και το χώρο στο δίσκο:

1. Hostinger UK – Καλύτερη γενική φιλοξενία ιστοσελίδων

www.hostinger.co.uk

Λογότυπο Hostinger

Τιμή: 0,80 £
Χώρος στο δισκο: 10 GB
Υποστήριξη: Ζωντανή συζήτηση

Η Hostinger είναι μία από αυτές τις εταιρείες που ξέρει να κάνει τα πάντα σωστά, διατηρώντας παράλληλα τα σχέδιά τους εξαιρετικά ανταγωνιστικά.

Ξεκίνησαν το 2004 και έχουν ήδη πάνω από 29 εκατομμύρια χρήστες… Και με καλό λόγο. Παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας με πολύ χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με ορισμένους από τους ανταγωνιστές τους.

Με μόνο 0,80 £ / μήνα, λαμβάνετε 10 GB χώρου στο δίσκο SSD, 24/7 ειδική υποστήριξη, βελτιστοποιημένη ρύθμιση WordPress, εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% και πολλά άλλα.

Το πράγμα που μας άρεσε πολύ για το Hostinger ήταν πόσο εύκολη είναι η ροή των ρυθμίσεων. Η δημιουργία ενός νέου λογαριασμού, από την απόκτηση ενός ονόματος domain, τη ρύθμιση της φιλοξενίας και την εγκατάσταση του WordPress (ή οποιουδήποτε άλλου CMS) είναι πολύ καλά μελετημένη, οπότε ο καθένας μπορεί πολύ εύκολα να θέσει σε λειτουργία τον ιστότοπό του.

Τεχνολογία Hostinger

Όσον αφορά τους τύπους φιλοξενίας που προσφέρουν, έχουν κοινόχρηστη φιλοξενία (την οποία χρειάζονται οι περισσότεροι άνθρωποι, είναι επίσης η φθηνότερη), VPS, φιλοξενία Cloud, φιλοξενία WordPress και φιλοξενία email.

Η υποστήριξη πελατών είναι επίσης πολύ ευαίσθητη μέσω ζωντανής συνομιλίας και είναι διαθέσιμη 24/7/365.

Όσον αφορά την ταχύτητα, διαθέτουν έναν διακομιστή ιστού εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε η απόδοση θα είναι εξαιρετικά ομαλή εάν η αγορά-στόχος σας είναι γενικά στην Ευρώπη. Και αν η αγορά-στόχος σας είναι κάπου αλλού, σας καλύπτουν επίσης, με διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ολλανδία, τη Λιθουανία, τη Σιγκαπούρη, τη Βραζιλία ή την Ινδονησία.

Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας ξεκινούν από μόνο 0,80 £ / μήνα (Κάτω από 7,99 £). Αν αποφασίσετε να ανεβείτε ένα επίπεδο και να επιλέξετε το πακέτο Premium, θα λαμβάνετε επίσης εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας, έναν δωρεάν τομέα και πολλούς περισσότερους πόρους διακομιστή.

Η αξία που παίρνετε εδώ είναι τρελή, ένα άξια # 1 σημείο στη λίστα με τους κορυφαίους οικοδεσπότες ιστού! Ω, και έχουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ένα μυαλό στο βιβλίο μας!

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ εύκολο στην εγκατάσταση
 • Υπέροχη παράσταση
 • Ανταπόκριση υποστήριξης
 • Εξαιρετικά προσιτό
 • Γρήγορο κέντρο δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μειονεκτήματα

 • ΟΧΙ

2. SiteGround UK – Επιλαχόντες Συνολικές Φιλοξενίες Ιστού

www.siteground.co.uk

Λογότυπο SiteGround

Τιμή: 2,95 £
Χώρος στο δισκο: 10 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το SiteGround γνωρίζει τα πράγματα τους. Είναι προσιτές, διαθέτουν πολύ ισχυρούς διακομιστές στο Λονδίνο και το πιο σημαντικό, η υποστήριξη πελατών είναι κορυφαία (ο μέσος χρόνος απόκρισης είναι 10 λεπτά αυτή τη στιγμή).

Συνιστώνται επίσης για WordPress, από το WordPress (Μπορούν, φυσικά, να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε CMS ρίχνετε σε αυτά).

Τα σχέδια του SiteGrounds έρχονται επίσης με μια σειρά από εντυπωσιακές λειτουργίες όπως ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα ασφαλείας, αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας, συμμορφώνονται με το GDPR και προσφέρουν δωρεάν πιστοποιητικά SSL (πολύ σημαντικά για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου).

Όπως και οι περισσότεροι αξιοπρεπείς πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων, έχουν εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, χρησιμοποιούν χώρο αποθήκευσης SSD, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν με τις εγγραφές ονομάτων τομέα.

Όσον αφορά τα πακέτα φιλοξενίας, προσφέρουν κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία WordPress, φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου, φιλοξενία μεταπωλητών και φιλοξενία cloud.

Έχουν 3 κοινά προγράμματα φιλοξενίας, το πιο προσιτό πακέτο τους ξεκινά μόνο 2 £.95 ανά μήνα (έκπτωση 69% στη συνήθη τιμή)! Το βασικό τους πρόγραμμα StartUp επιτρέπει 1 ιστότοπο και σας δίνει 10 GB αποθηκευτικού χώρου SSD, ενώ η επόμενη βαθμίδα τους, το σχέδιο GrowBig, επιτρέπει απεριόριστους ιστότοπους και χώρο αποθήκευσης 20 GB. Με αυτό το πρόγραμμα και οτιδήποτε παραπάνω, θα λάβετε επίσης δωρεάν μεταφορά ιστότοπου από τον παλιό σας οικοδεσπότη, η οποία είναι πάντα βολική.

Το SiteGround προσφέρει σε όλους τους πελάτες άμεση βοήθεια όταν επικοινωνούν με τα γραφεία τους μέσω τηλεφώνου, εισιτηρίων ή ζωντανής συνομιλίας. Ελέγχοντας τα πολλά διαδικτυακά σεμινάρια και ηλεκτρονικά βιβλία, μπορείτε επίσης να πάρετε την τελευταία τεχνογνωσία βελτιστοποίησης και ασφάλειας για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Δεν θα απογοητευτείτε όταν πρόκειται για τη βελτιωμένη ταχύτητα φόρτωσης ιστότοπου του SiteGround. Το SiteGround σάς προσφέρει την ευκαιρία να προσαρμόσετε και να εξατομικεύσετε τη ρύθμιση φιλοξενίας σας και να βελτιώσετε τη συνολική ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας. Όπως αναφέρθηκε στην πλήρη κριτική μας, το προσαρμοσμένο plugin τους, το SuperCacher, βοηθά επίσης στη βελτίωση του χρόνου φόρτωσης του ιστότοπού σας (διατίθεται μόνο στο πρόγραμμα GrowBig και πάνω).

Πλεονεκτήματα

 • Μεγάλη υποστήριξη
 • Συνιστάται από την WP
 • Φιλικό προς τον χρήστη
 • Διακομιστής Ιστού με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο

Μειονεκτήματα

 • Υψηλότερα τέλη ανανέωσης

3. Greengeeks – Καλύτερη φιλοξενία πράσινων ιστοσελίδων

www.greengeeks.com

Λογότυπο GreenGeeks

Τιμή: 2,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Η GreenGeeks είναι μία από τις εταιρείες που μόλις γνωρίζετε ότι κάνει τα πάντα σωστά, έχουν δει μια τεράστια ανάπτυξη από τότε που κυκλοφόρησαν το 2008. Οι λόγοι για την επιτυχία τους είναι αρκετά σαφείς μόλις αρχίσετε να εργάζεστε μαζί τους, είναι ένας συνδυασμός παγκόσμιας εμβέλειας ( πολλαπλά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο), εκπληκτική απόδοση, εξαιρετική και αρκετά γρήγορη υποστήριξη και τελευταία αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, επαναφέρουν την κατανάλωση ενέργειας 3 φορές στο δίκτυο μέσω της αιολικής ενέργειας, που είναι αρκετά εκπληκτικό!

Όσον αφορά συγκεκριμένες δυνατότητες, προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης, χώρο στο δίσκο και λογαριασμούς email ακόμη και στο πιο βασικό τους σχέδιο. Έχουν υποστήριξη 24/7 και ακριβώς όπως το Hostinger, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εάν δεν είστε ικανοποιημένοι! Ένα σταθερό # 3 στη λίστα μας!

Θα ρίξουν ακόμη και ένα δωρεάν όνομα τομέα για τον 1ο χρόνο!

Το βασικό τους σχέδιο ξεκινά μόνο 2,95 USD / μήνα (από 9,95 $).

Η GreenGeeks προσφέρει εικονική υποστήριξη πελατών όλο το χρόνο, όταν ταιριάζει στο μοναδικό σας πρόγραμμα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό φιλοξενίας μέσω email, ζωντανής συνομιλίας, εισιτηρίου ή τηλεφωνώντας απευθείας στην ομάδα υποστήριξής τους. Εκτός από την 24ωρη εξειδικευμένη υποστήριξη από το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό τους, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στα σεμινάρια του ιστότοπού τους και στην εντυπωσιακή βάση γνώσεων για περισσότερες συμβουλές φιλοξενίας.

Με τη βελτιστοποίηση των διακομιστών τους, η GreenGeeks δημιούργησε μια αξιόπιστη πλατφόρμα φιλοξενίας (με 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας) που μπορεί να δώσει στον ιστότοπό σας την ταχύτητα που χρειάζεται για να εξασφαλίσει επαναλαμβανόμενη κίνηση. Αυτή η εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων χρησιμοποιεί Solid State RAID-10 Storage Arrays, PowerCacher, PHP7 και δωρεάν CDN μέσω CloudFlare. Οι συνδυασμένες προσπάθειες της τεχνολογίας αιχμής τους επιτρέπουν στους διακομιστές τους να συσκευάζουν αρκετά γρήγορα!

Πλεονεκτήματα

 • Φιλική προς το περιβάλλον
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • 24/7 υποστήριξη

Μειονεκτήματα

 • Δεν χρεώνεται σε GBP

4. A2 Hosting UK – Καλύτερη φιλοξενία για μεταπωλητές

www.a2hosting.com

Λογότυπο φιλοξενίας Α2

Τιμή: 3,92 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Η φιλοξενία A2 είναι ισοδύναμη με την Hostinger, έχουν επίσης μια ποικιλία από γρήγορους διακομιστές απίστευτα παγκοσμίως (με 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας) + έχουν εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Παρόλο που δεν έχουν την επίσημη πρόταση WordPress, η απόδοσή τους με ιστότοπους WP είναι καταπληκτική.

Όπως και η απόδοσή τους με την πλειοψηφία των δημοφιλών CMS, οι διακομιστές τους είναι πολύ καλά βελτιστοποιημένοι και περιλαμβάνουν προγράμματα εγκατάστασης 1-script για τα περισσότερα CMS όπως το WP και το Joomla.

Προσφέρουν κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία μεταπωλητών (μας αρέσει πολύ οι επιλογές μεταπωλητών, ακόμη και μέσω του SiteGround), VPS και αποκλειστικοί διακομιστές.

Προσφέρουν 3 πακέτα φιλοξενίας, το βασικό τους πρόγραμμα ξεκινά μόνο 3,92 $ ανά μήνα (αρχικά ήταν 7,99 $ / μήνα).

Το A2 Hosting φροντίζει για τις ανάγκες φιλοξενίας σας παρέχοντας υποστήριξη μέσω ζωντανών συνομιλιών, email, τηλεφώνου και εισιτηρίων υποστήριξης. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε κριτικές πελατών στον ιστότοπό τους, οι οποίες αναφέρουν κυρίως υψηλής ποιότητας και έγκαιρη εξυπηρέτηση. Προσφέρουν σε βάθος διαδικτυακούς οδηγούς και μεγάλη ποικιλία ενημερωτικών άρθρων για να σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε και να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας.

Οι Turbo Servers της A2 Hosting θα σας προσφέρουν ταχύτητες φόρτωσης έως και 20 φορές πιο γρήγορα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστικούς παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας. Αυτό επιτυγχάνεται με την κατανομή λιγότερων χρηστών ανά διακομιστή ιστού και επίσης παρέχοντας σε κάθε χρήστη περισσότερους πόρους διακομιστή. Χρησιμοποιούν SSD, προσαρμοσμένη προσωρινή αποθήκευση και τέσσερα παγκόσμια κέντρα δεδομένων για να βελτιώνουν συνεχώς την ταχύτητα του ιστότοπού σας.

Πλεονεκτήματα

 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Μεγάλη υποστήριξη
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
 • Παγκόσμια κέντρα δεδομένων

Μειονεκτήματα

 • Δεν χρεώνεται σε GBP

5. Kinsta – Καλύτερη διαχείριση φιλοξενίας WordPress

kinsta.com

λογότυπο kinsta

Τιμή: 30 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: 10 GB
Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία, εισιτήρια

Αν ψάχνετε για την καλύτερη διαχείριση της υπηρεσίας φιλοξενίας WordPress, η Kinsta είναι η εταιρεία μας προς το παρόν. Φιλοξενούν τεράστιες εταιρείες όπως το FreshBooks, το Ubisoft και το Tripadvisor. Έχουν εκπληκτικά ανταγωνιστικές τιμές πακέτων, και η υποστήριξη είναι πραγματικά δευτερεύουσα.

Η υποδομή τους λειτουργεί με το εξαιρετικά γρήγορο και αξιόπιστο Google cloud (φυσικά με εγγύηση 99,9% uptime), το οποίο διαθέτει πάνω από 20 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο για να διαλέξετε (συμπεριλαμβανομένου ενός διακομιστή με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο). Πρόσφατα πρόσθεσαν επίσης αυτόματες δυνατότητες DB και αυτοθεραπευόμενες λειτουργίες PHP και, φυσικά, υποστηρίζουν την τελευταία έκδοση PHP.

Στη συνέχεια, για να αυξήσουν ακόμη περισσότερο την απόδοση, έχουν ένα εσωτερικό caching plugin για να εξυπηρετήσουν τον ιστότοπο όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να ενσωματωθούν στο KeyCDN για γρήγορους χρόνους φόρτωσης σε όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά την ασφάλεια, προσφέρουν προστασία DDOS, αποκλεισμό GeoIP, φυσικά, τείχος προστασίας Google Cloud και άλλα. Και ακόμη και αν ο ιστότοπος παραβιαστεί, θα σας βοηθήσουν να το διορθώσετε δωρεάν.

Υπάρχουν τόσα πολλά που δεν έχουμε συζητήσει ακόμη, όπως το σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας τους, τα πιστοποιητικά SSL, η παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας … αλλά νομίζω ότι έχετε το νόημα.

Τα σχέδιά τους ξεκινούν από 30 $ ανά μήνα, που περιλαμβάνει 1 ιστότοπο και 10 GB αποθηκευτικού χώρου SSD.

Εάν έχετε τον προϋπολογισμό, αυτά είναι τα άτομα που εμπιστεύονται τον ιστότοπό σας WP!

Πλεονεκτήματα

 • Google Cloud Platform
 • Μεγάλη αξία για το κόστος
 • Αλεξίσφαιρη ασφάλεια
 • Μεγάλη υποστήριξη
 • Δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς τηλεφωνική υποστήριξη (αλλά δεν είναι πραγματικά ένα ζήτημα λαμβάνοντας υπόψη πόσο καλή είναι η διαδικτυακή τους υποστήριξη)

6. Heart Internet – Host Web στο Ηνωμένο Βασίλειο

www.heartinternet.uk

Λογότυπο καρδιά στο Διαδίκτυο

Τιμή: 2,66 £
Χώρος στο δισκο: 2 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το Heart Internet μοιάζει πολύ με το eUKhost, τόσο στην τιμολόγηση όσο και στις δυνατότητες… έχουν 2 επιπλέον πλεονεκτήματα, προσφέρουν χώρο στο δίσκο 5 GB στο βασικό τους σχέδιο και έχουν εσωτερική υποστήριξη πελατών, η οποία, εάν έχετε περιηγηθεί σε αυτόν τον ιστότοπο για λίγο, θα ξέρατε ότι εκτιμούμε ιδιαίτερα κάθε εταιρεία που δεν παρέχει εξωτερική υποστήριξη.

Χορηγούν επίσης πολλές εκδηλώσεις και συνέδρια όπως το WordCamp, το Pixel Pioneers, το Hack24 και άλλα. Μας αρέσει μια εταιρεία που δίνει πίσω στην κοινότητα.

Όσον αφορά τις επιλογές φιλοξενίας, προσφέρουν κοινόχρηστη φιλοξενία ιστοσελίδων, premium φιλοξενία για πιο απαιτητικούς ιστότοπους, VPS, φιλοξενία μεταπωλητών, αποκλειστικούς διακομιστές και φιλοξενία WordPress.

Τούτου λεχθέντος, η φήμη τους δεν είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή, με αναφορές για συχνές διακοπές λειτουργίας και επιδείνωση της υποστήριξης… επίσης, το βασικό τους σχέδιο δεν υποστηρίζει στην πραγματικότητα βάσεις δεδομένων MySQL, οπότε δεν υπάρχει υποστήριξη WordPress, εκτός αν πάρετε ένα σχέδιο υψηλότερο στα 9,49 £ / μήνα (εκτός ΦΠΑ).

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Heart Internet μέσω της υποβολής μιας ηλεκτρονικής φόρμας στον ιστότοπό τους ή μέσω κλήσης τους απευθείας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω ζωντανής συνομιλίας ή μέσω υποβολής εισιτηρίου.

Αν θέλετε να επιλύσετε μόνοι σας ένα κοινό πρόβλημα φιλοξενίας, μπορείτε να διαβάσετε τα ενημερωτικά άρθρα που δημοσιεύονται στη σελίδα της βάσης δεδομένων υποστήριξης.

Το Heart Internet χρησιμοποιεί μια πλατφόρμα φιλοξενίας cloud που βοηθά τον ιστότοπό σας να εξισορροπήσει το φορτίο της κίνησης ιστού. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας δεν θα επιβραδυνθεί όταν αντιμετωπίζετε μέγιστες περιόδους κυκλοφορίας.

Χρησιμοποιούν επίσης HTTP / 2 και ενημερώνουν τακτικά το υλικό του διακομιστή τους για να εξασφαλίσουν γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης ιστού και ικανοποίηση των πελατών.

Πλεονεκτήματα

 • Επιστρέφει στην κοινότητα
 • Προσιτό για στατικούς ιστότοπους html
 • Πολλές επιλογές φιλοξενίας.

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν κέντρα δεδομένων στο εξωτερικό
 • Βραχώδης φήμη
 • Δεν υπάρχει υποστήριξη WP στο βασικό σχέδιο

7. HostGator – Έμπειρο Web Hosting

www.hostgator.com

Λογότυπο Hostgator

Τιμή: 2,75 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το HostGator υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, εκείνη τη στιγμή, έχουν περάσει από το καλό στο κακό, και πάλι στο αξιοπρεπές. Είναι εξαιρετικά προσιτές, αλλά θα το νιώσετε στην ποιότητα των υπηρεσιών, της υποστήριξης και της ασφάλειάς τους. Έχουμε παραβιάσει πολλούς ιστότοπους στους διακομιστές τους, όλοι έχουν παρόμοια θέματα και προσθήκες με άλλους ιστότοπους σε διαφορετικούς κεντρικούς υπολογιστές και δεν έχουν παραβιαστεί.

Τούτου λεχθέντος, αν κοιτάξετε την τιμή, η αξία που λαμβάνετε είναι αρκετά εκπληκτική με μόλις 2,75 $ / μήνα … αλλά αν έχετε λίγο προϋπολογισμό, πιθανώς θα πήγαινα με έναν κεντρικό υπολογιστή που έχει ένα τοπικό κέντρο δεδομένων, ώστε Δεν ασχολούμαστε με τους αργούς χρόνους φόρτωσης που συνοδεύουν την ύπαρξη διακομιστή ΗΠΑ.

Το HostGator έχει τα ακόλουθα σχέδια φιλοξενίας: Κοινή φιλοξενία, φιλοξενία WordPress, φιλοξενία cloud, μεταπωλητή, VPS και αποκλειστικούς διακομιστές.

Το HostGator διευκολύνει τους πελάτες να επικοινωνήσουν με ένα πρόβλημα φιλοξενίας ή να κάνουν ερωτήσεις. Μπορείτε να τα τηλεφωνήσετε, να ξεκινήσετε μια ζωντανή συνομιλία, να τα στείλετε με φαξ ή να μοιραστείτε την οθόνη σας και να βρείτε μια λύση στο πρόβλημά σας σε χρόνο ρεκόρ. Εκτός από τη διαθεσιμότητά τους όλο το χρόνο, το HostGator σάς παρέχει επίσης μια βιβλιοθήκη εκπαιδευτικών βίντεο για να υποστηρίξετε τις ανάγκες φιλοξενίας σας.

Το HostGator παρέχει σκληρούς δίσκους HDD και SSD και μπορεί να διαμορφώσει τους διακομιστές τους ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις ταχύτητας φόρτωσης. Σας παρέχουν μη μετρημένο εύρος ζώνης και σας δίνουν τη δυνατότητα εφαρμογής προσαρμοσμένων εγκαταστάσεων διακομιστή που βελτιστοποιούν την ταχύτητα και σας προσφέρουν περισσότερο εικονικό έλεγχο. Αυτό μπορεί να βελτιώσει το SEO και τη συνολική βαθμολογία εμπειρίας χρήστη του ιστότοπού σας.

Πλεονεκτήματα

 • Προμηθευτός
 • Αξιοπρεπής τιμή

Μειονεκτήματα

 • Χαμηλότερης ποιότητας υπηρεσίες
 • Ασφάλεια
 • Διακομιστές ΗΠΑ

8. CloudWays – Καλύτερη φιλοξενία cloud

www.cloudways.com

Λογότυπο Cloudways

Τιμή: 10 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: 25 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το Cloudways σάς επιτρέπει να αναπτύξετε, να διαχειριστείτε και να παρακολουθήσετε εφαρμογές και ιστότοπους υψηλής απόδοσης απευθείας σε διακομιστές cloud, αποκόπτοντας το συνηθισμένο μέσο φιλοξενίας ιστού (αυτό ΔΕΝ είναι για αρχάριους). Εάν γνωρίζετε τον δρόμο σας για έναν διακομιστή, αυτά τα παιδιά είναι υπέροχα! Καλή υποστήριξη, η επιλογή πολλών παρόχων, από το Digital Ocean, στο AWS, στο Vultr, έχουν τα προϊόντα.

Έχουν επίσης το δικό τους CDN που ονομάζεται CloudwaysCDN, και μάλιστα δημιούργησαν μια προσαρμοσμένη προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης για το WordPress (plugin που ονομάζεται Breeze) που επιταχύνει σημαντικά τους χρόνους φόρτωσης. Στη συνέχεια, για το Joomla, ενσωμάτωσαν την πλήρη προσωρινή αποθήκευση σελίδων για μέγιστη ταχύτητα.

Οι τιμές κυμαίνονται από 10 $ έως 272 $ / μήνα, ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιστότοπού σας.

Δεν μπορείς να κάνεις λάθος εδώ… αν είσαι λίγο τεχνικός.

Το Cloudways σας παρέχει ατελείωτη υποστήριξη μέσω εισιτηρίων υποστήριξης, ζωντανής συνομιλίας και διαδικτυακών φορμών. Μπορείτε ακόμη και να ζητήσετε μια κλήση από αυτούς και είναι άμεσα διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα. Προσφέρουν επίσης μια βάση γνώσεων, καθώς και ένα φόρουμ κοινότητας και σας παρέχουν ζωντανές ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση του συστήματός τους στη σελίδα Κατάσταση συστήματος Cloudways.

Κάνουν χρήση σκληρών δίσκων στερεάς κατάστασης και οι διακομιστές τους είναι έτοιμοι για PHP 7 που σας προσφέρουν κορυφαίες ταχύτητες απόδοσης σε σύγκριση με άλλους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας. Το Cloudways αποθηκεύει προσωρινά δεδομένα σε όλο τον κόσμο και χρησιμοποιεί Memcached, Breeze plugin και Redis για να εξασφαλίσει τις βέλτιστες ταχύτητες φιλοξενίας τόσο για το WordPress όσο και για το Magento. Χρησιμοποιούν επίσης διακομιστές που υποστηρίζονται HTTP / 2.

Πλεονεκτήματα

 • Προσιτή φιλοξενία υψηλής απόδοσης
 • Μεγάλη υποστήριξη
 • Εξαιρετικά επεκτάσιμο

Μειονεκτήματα

 • Λίγο καμπύλη μάθησης

9. Φιλοξενία InMotion – Καλός οικοδεσπότης Ιστού

www.inmotionhosting.com

Λογότυπο InMotion Hosting

Τιμή: 6,39 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Ενώ το InMotion δεν είναι κακός οικοδεσπότης, οι λύσεις τους επικεντρώνονται κυρίως στις επιχειρήσεις, εξ ου και η υψηλότερη τιμή των 6,39 $ / μήνα. Επίσης, δεν διαθέτουν τοπικό κέντρο δεδομένων, οπότε αν δεν στοχεύετε δημογραφικά στις ΗΠΑ και θέλετε πραγματικά να τους φιλοξενήσετε, υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

Προσφέρουν τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη που προσφέρουν οι περισσότεροι άλλοι οικοδεσπότες. Και η ασφάλειά τους είναι κορυφαία με ΔΩΡΕΑΝ SSL, προστασία από hack, προσαρμοσμένο τείχος προστασίας και προστασία DDoS.

Προσφέρουν κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία μεταπωλητών, VPS, αποκλειστικούς διακομιστές και φιλοξενία WordPress (η οποία διαθέτει συγκεκριμένες δυνατότητες WP, όπως αυτόματες ενημερώσεις και ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης).

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της InMotion Hosting, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω ζωντανής συνομιλίας, email, τηλεφώνου ή υποβάλλοντας ένα εισιτήριο. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε μια συνεδρία Skype με έναν από τους ειδικούς τους εάν θέλετε περισσότερες αναλυτικές συμβουλές.

Έχουν μια διαδικτυακή σελίδα υποστήριξης που προσφέρει σεμινάρια και άλλα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε συχνές ερωτήσεις.

Όλα τα σχέδια υπηρεσιών της InMotion Hosting περιλαμβάνουν μονάδες δίσκου στερεάς κατάστασης που προσφέρουν ταχύτερη παράδοση περιεχομένου από τον ιστότοπό σας. Αυτή η εταιρεία χρησιμοποιεί επίσης πολλά κέντρα δεδομένων και προηγμένη τεχνολογία δρομολόγησης για να σας δώσει αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όσον αφορά την ταχύτητα φόρτωσης και τη φιλικότητα προς τον ιστότοπο.

Πλεονεκτήματα

 • Λύσεις φιλοξενίας υψηλής ποιότητας
 • Μεγάλη υποστήριξη
 • Καλή ασφάλεια

Μειονεκτήματα

 • Ακριβός
 • Διακομιστές ΗΠΑ

10. BlueHost – Καλός οικοδεσπότης Ιστού για αρχάριους

www.bluehost.com

Λογότυπο Bluehost

Τιμή: 3,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: 50 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το Bluehost είναι λίγο βετεράνος στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων, ξεκίνησαν ως αρκετά εκπληκτικά, αλλά στη συνέχεια αγοράστηκαν από την EIG (που κατέχει επίσης το HostGator) και τα πράγματα άρχισαν να κατεβαίνουν αρκετά γρήγορα.

Από τότε όμως, εργάζονται πάνω στις λύσεις εικόνας και φιλοξενίας τους για να βελτιώσουν τη συνολική ποιότητα και αποδίδει. Είναι μάρκετινγκ και οι γενικές κριτικές χρηστών βελτιώνονται σίγουρα. Προσφέρουν επίσης άφθονο χώρο στο δίσκο στα βασικά τους σχέδια (50 GB) και προσφέρουν δωρεάν SSL και δωρεάν τομέα.

Για το Ηνωμένο Βασίλειο, μάλλον δεν θα τα συνιστούσα λόγω της έλλειψης τοπικών κέντρων δεδομένων. Υπάρχουν σίγουρα καλύτερες επιλογές.

Όσον αφορά τις λύσεις φιλοξενίας, έχουν μοιραστεί φιλοξενία ξεκινώντας από 3,95 $ / μήνα, φιλοξενία WordPress, VPS και αποκλειστικούς διακομιστές.

Η τεχνική ομάδα της BlueHost προσφέρει έμπειρη υποστήριξη όλο το 24ωρο. Προσφέρουν τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη λογαριασμού μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου ή υποβολής εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να δείτε τα βίντεο εκμάθησης και τη βάση γνώσεων, εάν θέλετε να συγκεντρώσετε χρήσιμες πληροφορίες.

Έχουν έναν αριθμό αμερικανικής επικοινωνίας χωρίς χρέωση και έναν διεθνή αριθμό επικοινωνίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πελατών τους.

Το Bluehost προσφέρει διαφορετικά πακέτα φιλοξενίας που περιλαμβάνουν Κοινή φιλοξενία, φιλοξενία Cloud, φιλοξενία VPS και Αφιερωμένη φιλοξενία. Η τυπική κοινόχρηστη φιλοξενία θα σας δώσει χρόνο φόρτωσης ιστοσελίδας 2-3 δευτερολέπτων. Τα πιο ακριβά πακέτα προσφέρουν διακομιστές χαμηλότερης πυκνότητας που θα σας προσφέρουν περισσότερους πόρους που μπορούν να επιταχύνουν αρκετά τον ιστότοπό σας και το συνολικό χρόνο φόρτωσης.

Πλεονεκτήματα

 • Βετεράνος
 • Άφθονος χώρος στο δίσκο
 • Προμηθευτός

Μειονεκτήματα

 • Βραχώδης φήμη
 • Διακομιστές στις ΗΠΑ

11. Dreamhost

www.dreamhost.com

Λογότυπο Dreamhost

Τιμή: 7,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Το Dreamhost έχει μια πολύ καλή φήμη και με καλό λόγο. Διατήρησαν τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας τους σε όλο τον τεράστιο πόλεμο τιμών τώρα, οι άνθρωποι τους αρέσουν πραγματικά καθώς είναι εξαιρετικά αξιόπιστοι. Το μόνο μειονέκτημα θα ήταν η έλλειψη κέντρων δεδομένων στη χώρα και το κόστος στα 7,95 $ / μήνα… το οποίο πρέπει να προπληρώσετε για 3 χρόνια εάν θέλετε τη φθηνότερη τιμή. Δεν είναι ιδανικό, αλλά προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών, κάτι που είναι ωραίο.

Έχουν επίσης μια ιδιαίτερη δέσμευση για την ασφάλεια και το απόρρητο που μας αρέσει, έχουν δωρεάν SSL ΚΑΙ δωρεάν το απόρρητο Whois που κρύβει τα δεδομένα εγγραφής ονόματος τομέα σας. Το DreamHost έχει επίσης 24/7 επιλογές υποστήριξης σε περίπτωση που το χρειάζεστε.

Προσφέρουν κοινή φιλοξενία, φιλοξενία WordPress, αποκλειστικούς διακομιστές και φιλοξενία VPS.

Το DreamHost προσφέρει ζωντανή συνομιλία, email, τηλέφωνο και υποβολή εισιτηρίων ως επιλογές υποστήριξης. Οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί τους, πραγματοποιώντας σύνδεση στον λογαριασμό τους στο DreamHost.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να παρακολουθούν την κατάσταση του συστήματος του DreamHost και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους ή να κάνουν ερωτήσεις στο εταιρικό φόρουμ. Επιπλέον, η βάση γνώσεων μπορεί να ρίξει φως σε προηγμένα θέματα και προσαρμογές.

Το DreamHost προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πακέτων φιλοξενίας που περιλαμβάνουν όλες μονάδες στερεάς κατάστασης που επιτρέπουν στον ιστότοπό σας να λειτουργεί 200% πιο γρήγορα. Όλα τα πακέτα είναι διαθέσιμα με απεριόριστο εύρος ζώνης και έχετε την επιλογή αναβάθμισης σε Fast Cloud Server ή Managed VPS Server εάν θέλετε να ξεκλειδώσετε σε γρηγορότερες ταχύτητες φόρτωσης.

Πλεονεκτήματα

 • Καλή φήμη
 • Δωρεάν όνομα τομέα
 • Δωρεάν SSL
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών

Μειονεκτήματα

 • Ακριβός
 • Διακομιστές στις ΗΠΑ

12. HostPapa

www.hostpapa.co.uk

Λογότυπο HostPapa

Τιμή: 1,95 £
Χώρος στο δισκο: 100 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Αυτό είναι ενδιαφέρον, δημιουργούν ιστότοπους για κάθε χώρα τη στόχευσή τους και προσφέρουν σχεδόν το ίδιο με τις περισσότερες άλλες εταιρείες φιλοξενίας, χωρίς πραγματικά ξεχωρίσματα.

Προσφέρουν αρκετό χώρο στο δίσκο σε ανταγωνιστική τιμή (1,95 £ / μήνα). Αλλά πάλι, δεν υπάρχουν κέντρα δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε αν δεν σας αρέσει πραγματικά η επωνυμία, πηγαίνετε με κάτι σαν το Hostinger.

Όσον αφορά τις επιλογές φιλοξενίας, έχουν κοινόχρηστο web hosting, WordPress hosting, VPS hosting και αποκλειστικούς διακομιστές.

Οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες υποστήριξης του HostPapa μέσω email, τηλεφώνου, φαξ, ζωντανής συνομιλίας και μέσω εισιτηρίων υποστήριξης. Η ομάδα υποστήριξης είναι διαθέσιμη 24/7 και εάν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια, μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα εβδομαδιαίο διαδικτυακό σεμινάριο ή να κάνετε κράτηση για μια συνεδρία εικονικής προπόνησης με έναν από τους ειδικούς φιλοξενίας τους.

Οι περισσότερες κριτικές πελατών αναφέρουν φιλική εξυπηρέτηση με εξαιρετική τεχνική υποστήριξη.

Η HostPapa ισχυρίζεται ότι οι διακομιστές τους προσφέρουν αύξηση απόδοσης 300% χάρη στους διακομιστές χαμηλής πυκνότητας, με βέλτιστο πόρο. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η δυνατότητα περιλαμβάνεται μόνο στο πακέτο Business Pro.

Άλλα πακέτα χωρίς αυτήν την ενίσχυση απόδοσης μπορούν ακόμα να προσφέρουν γρήγορα αποτελέσματα εάν είστε πρόθυμοι να ενεργοποιήσετε το CloudFlare. Το HostPapa διαθέτει επίσης 99,9% χρόνο λειτουργίας που σημαίνει ότι είναι αρκετά αξιόπιστα.

Πλεονεκτήματα

 • Άφθονος χώρος στο δίσκο
 • Δωρεάν SSL

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν τοπικοί διακομιστές

13. StableHost

www.stablehost.com

Λογότυπο StableHost

Τιμή: 3,50 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Εισιτήρια

Το StableHost είναι ένας γενικά αξιοπρεπής οικοδεσπότης. Προσφέρουν όλες τις ίδιες δυνατότητες με τους περισσότερους άλλους κεντρικούς υπολογιστές, με εξαίρεση την ομαδοποιημένη τεχνολογία φιλοξενίας τους… η οποία αυξάνει τη συνολική επεκτασιμότητα και την ταχύτητα / απόδοση, με το πρόσθετο μπόνους ότι τα ζητήματα με άλλους ιστότοπους στον ίδιο διακομιστή δεν πρέπει να επηρεάζουν τον ιστότοπό σας τόσο πολύ όπως θα μπορούσε σε άλλους οικοδεσπότες Ιστού.

Ωστόσο, η ασφάλειά τους είναι πολύ καλή, με υποστήριξη 24/7/365 και μέσο χρόνο απόκρισης 20 λεπτών.

Μια καλή επιλογή αν θέλετε να στοχεύσετε μια αγορά με έδρα τις ΗΠΑ, όπως και πάλι, δεν υπάρχουν τοπικοί διακομιστές…

Προσφέρουν κοινόχρηστη φιλοξενία Ιστού ξεκινώντας από 3,50 $ / μήνα, μεταπωλητή, φιλοξενία WP και VPS.

Το StableHost είναι παθιασμένο με την εξυπηρέτηση πελατών και θα μπορεί να σας βοηθήσει μέσω τηλεφώνου, email ή ζωντανής συνομιλίας. Προσφέρουν επίσης πρόσθετα εκπαιδευτικά βίντεο για να σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις φιλοξενίας και ιστότοπου. Μπορείτε να κατεβάσετε τις δοκιμές ταχύτητας δικτύου στον ιστότοπό τους για να μάθετε ποια τοποθεσία φιλοξενίας θα είναι πιο επωφελής για την πελατειακή σας βάση.

Το StableHost προσφέρει διάφορα πακέτα φιλοξενίας, όλα με προσαρμόσιμες εκδόσεις των LiteSpeed, MySQL και PHP.

Χρησιμοποιούν επίσης μονάδες SSD εταιρικού επιπέδου, διπλούς επεξεργαστές και προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης, πράγμα που σημαίνει ότι η αύξηση της διαδικτυακής επισκεψιμότητας δεν θα επηρεάσει την απόδοση του ιστότοπού σας. Αυτό καθιστά πραγματικότητα τη φόρτωση ιστότοπου υψηλής ταχύτητας και αυξάνει τη συνολική βαθμολογία SEO.

Πλεονεκτήματα

 • Τεχνολογία φιλοξενίας συμπλέγματος
 • Μεγάλη υποστήριξη
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Προμηθευτός

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν τοπικοί διακομιστές

14. Ιστότοπος5

www.site5.com

Ιστότοπος5

Τιμή: 6,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Ζωντανή συζήτηση

Το Site5 προσφέρει επίσης μια αξιοπρεπή υπηρεσία, αλλά κοιτάζοντας το σημείο τιμής των 6,95 $ / μήνα, η πρόταση αξίας δεν είναι πραγματικά εκεί, καθώς υπάρχουν καλύτεροι οικοδεσπότες εκεί έξω που είναι πιο προσιτοί. Επίσης, ο κύριος διακομιστής τους είναι στις ΗΠΑ, οπότε δεν θα ήταν υπέροχο για τοπικούς ιστότοπους εδώ.

Μας αρέσει ο απεριόριστος χώρος στο δίσκο, οι δωρεάν μετακινήσεις και το εφεδρικό τους σύστημα.

Όσον αφορά τα προγράμματα φιλοξενίας, έχουν κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, φιλοξενίας VPS και μεταπωλητών.

Το Site5 μπορεί να σας βοηθήσει να διευθετήσετε όλα τα προβλήματα φιλοξενίας σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτή η εταιρεία είναι προσβάσιμη 24 ώρες την ημέρα μέσω ζωντανής συνομιλίας και email.

Παρέχουν επίσης στους πελάτες τους μια σελίδα κατάστασης έκτακτης ανάγκης και μπορείτε να διαβάσετε συνήθεις ερωτήσεις αντιμετώπισης προβλημάτων και τις απαντήσεις τους στον ιστότοπο για πρόσθετες πληροφορίες φιλοξενίας.

Το Site5 προσφέρει μη μετρημένο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης, δίνοντάς σας έτσι αρκετό χώρο αποθήκευσης για να υποστηρίξετε έναν αναπτυσσόμενο ιστότοπο. Ο κύριος διακομιστής βρίσκεται στις ΗΠΑ, ο οποίος δεν καθιστά αυτήν την πλατφόρμα φιλοξενίας ιδανική για τοπικούς ιστότοπους.

Η τυπική φιλοξενία ιστού χρησιμοποιεί PHP 5.3 που δεν θα μετρήσει έως και PHP 7 αλλά θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά.

Πλεονεκτήματα

 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο

Μειονεκτήματα

 • Πιο ακριβό
 • Διακομιστές στις ΗΠΑ

Πώς να επιλέξετε την κορυφαία υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το να αποφασίσετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο είναι το πρώτο μεγάλο βήμα και είναι επίσης καλό! Σύμφωνα με την Nominet, Το 96% των επιχειρήσεων αναφέρουν ότι ένας ιστότοπος συνέβαλε θετικά σε περισσότερους πελάτες & ευαισθητοποίηση επωνυμίας. Επιπλέον, το 99% όλων των ενηλίκων ηλικίας 16 έως 44 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι χρήστες του Διαδικτύου σύμφωνα με το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών… είναι πραγματικά απαράδεκτο.

Εάν ψάχνετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, αν οραματίζεστε ότι είναι ένας μεγάλος ιστότοπος που έχει πολλή κίνηση, ή ένα μικρότερο έργο που δεν θα χρειάζεται τόση χωρητικότητα ή υποστηρίζει τόση κίνηση, θα είστε αντιμέτωποι με μερικές δύσκολες επιλογές.

Εκτός από την πραγματική σχεδίαση ιστότοπου, πώς θα δημιουργηθεί ο ιστότοπος (ιστολόγιο, επιχειρηματικός ιστότοπος ή χρειάζεστε φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου), τη διεύθυνση URL ή το όνομα τομέα σας και πολλά άλλα, θα μεταβείτε επίσης πρέπει να σκεφτούμε με ποιον πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων να πάει.

επιλέγοντας φιλοξενία ιστοσελίδων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων και η επιλογή που θα εξυπηρετήσει εσάς και τον ιστότοπό σας το καλύτερο θα έχει να κάνει με τον τύπο του ιστότοπου που θέλετε να φιλοξενήσετε, τον σκοπό αυτού του ιστότοπου και την κίνηση που αναμένεται να δημιουργήσει. Εκτός από τις παραπάνω κριτικές φιλοξενίας ιστοσελίδων, έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη βιομηχανία φιλοξενίας, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας σύγκριση φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι φιλοξενίας ιστοσελίδων?

Κοινή φιλοξενία

κοινόχρηστο γραφικό φιλοξενίαςΗ κοινόχρηστη φιλοξενία είναι η πιο προσιτή επιλογή φιλοξενίας, είναι ιδανική για ιστότοπους και έργα μικρότερης κλίμακας που θέλετε να δημιουργήσετε. Η κοινόχρηστη φιλοξενία έχει περισσότερους περιορισμούς από άλλες διαθέσιμες επιλογές φιλοξενίας ιστού, αλλά για τους περισσότερους μικρότερους ιστότοπους όπως ιστολόγια, ιστότοπους biz και προσωπικούς ιστότοπους, αυτοί είναι περιορισμοί που πιθανότατα δεν θα παρατηρήσετε ποτέ, εκτός εάν το έργο σας γίνει πολύ μεγαλύτερο από ό, τι αρχικά αναμενόταν.

Αυτός ο φθηνός τύπος φιλοξενίας Ιστού λειτουργεί από έναν πάροχο που προσφέρει χώρο διακομιστή στον ίδιο διακομιστή σε πολλούς διαφορετικούς πελάτες. ο ιστότοπός σας δεν θα επηρεαστεί από τους άλλους ιστότοπους του διακομιστή και οι περιορισμοί σας θα έγκειται μόνο στο γεγονός ότι διαχωρίζετε το εύρος ζώνης, το χώρο αποθήκευσης και πολλά άλλα, με τους άλλους πελάτες να λειτουργούν εκτός αυτού του χώρου διακομιστή (όπως περιγράφεται εν συντομία στην αναθεώρηση SiteGround μας).

Λάβετε επίσης υπόψη ότι ακόμη και τα πιο βασικά πακέτα φιλοξενίας συνήθως έρχονται με προγράμματα εγκατάστασης 1 κλικ για τα πιο δημοφιλή CMS όπως το WordPress, το Joomla κ.λπ. & Φιλοξενία Windows (και φυσικά υποστηρίζει κοινές γλώσσες όπως MySQL, PHP κ.λπ.).

Φιλοξενία VPS

Η φιλοξενία VPS, ή η εικονική φιλοξενία διακομιστών, είναι το τέλειο μέσο μεταξύ της κοινής φιλοξενίας και της αποκλειστικής φιλοξενίας διακομιστών. Είναι σαν κοινόχρηστη φιλοξενία, καθώς πολλοί ιστότοποι φιλοξενούνται από έναν μόνο διακομιστή (ελπίζουμε ότι στο ή κοντά στο Ηνωμένο Βασίλειο). Ωστόσο, στη φιλοξενία VPS, χρησιμοποιείται ένα διαμέρισμα για τον διαχωρισμό του ιστότοπού σας από ιστότοπους άλλων χρηστών του ίδιου διακομιστή. Έτσι, έρχεται με τα πολλά οφέλη ενός αποκλειστικού διακομιστή, με λίγο λιγότερη ισχύ και πολύ χαμηλότερη τιμή. Αυτός ο τύπος φιλοξενίας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη φιλοξενία παιχνιδιών όπως το Minecraft.

Dedicated Server Hosting

Η αποκλειστική φιλοξενία διακομιστών είναι συχνά η καλύτερη επιλογή για προγραμματιστές ιστού όταν τα χρήματα δεν αποτελούν αντικείμενο. Ένας αποκλειστικός διακομιστής εκχωρεί έναν ολόκληρο διακομιστή στον πελάτη, που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε ολόκληρο τον διακομιστή στον εαυτό σας και να κάνετε ό, τι θέλετε με αυτόν. Αυτό ανοίγει την πόρτα σε πολλές αυξημένες δυνατότητες απόδοσης, καθιστώντας τις επιλογές επιλογής για μεγαλύτερους ιστότοπους, όπως ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, καταλόγους ακινήτων, φόρουμ και άλλα. Αυτά έρχονται επίσης με υψηλό τίμημα, οπότε προορίζονται καλύτερα για μεγαλύτερες προσπάθειες.

Φιλοξενία Cloud

Το cloud hosting γίνεται γρήγορα ένας από τους αγαπημένους τύπους φιλοξενίας ιστοσελίδων πολλών προγραμματιστών ιστού στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι μια πολύ ευέλικτη επιλογή για ιστότοπους τόσο μεγάλους όσο και μικρούς. Εάν υπήρχε οποιαδήποτε επιλογή φιλοξενίας ιστού ενός μεγέθους για όλους, θα ήταν φιλοξενία cloud. Αυτός ο τύπος φιλοξενίας σάς επιτρέπει να αναβαθμίζετε ή να υποβαθμίζετε απρόσκοπτα το σχέδιό σας καθώς οι ανάγκες του ιστότοπού σας αλλάζουν και είναι επίσης μία από τις πιο ισχυρές και ασφαλείς μεθόδους φιλοξενίας ιστοσελίδων. Τροφοδοτείται από διάφορα μηχανήματα, ο χρόνος διακοπής λειτουργίας μειώνεται και οι πληροφορίες σας προστατεύονται.

Φιλοξενία μεταπωλητών

Η φιλοξενία μεταπωλητών χρησιμοποιείται συχνότερα από προγραμματιστές ιστού, οι οποίοι αγοράζουν μεγάλες ποσότητες χώρου διακομιστή μαζικά και το μεταπωλούν (όπως υποδηλώνει το όνομα) στους πελάτες για τους οποίους σχεδιάζουν ιστότοπους. Αυτό επιτρέπει στον προγραμματιστή ιστού να διατηρεί πολύ μεγαλύτερο έλεγχο στους ιστότοπους που σχεδιάζουν, να τους διατηρεί σε λειτουργία και να λειτουργεί αποτελεσματικά. Αυτός είναι ένας ασυνήθιστος τύπος φιλοξενίας για οποιονδήποτε να αγοράσει, εκτός εάν είναι προγραμματιστής ιστού ή πελάτης ενός προγραμματιστή ιστού που τον πωλεί σε αυτούς. Αυτό κάνει το έργο του ιστότοπου πολύ πιο απλό τόσο για τον πελάτη όσο και για τον προγραμματιστή και δίνει στον προγραμματιστή μεγαλύτερο έλεγχο στο χαρτοφυλάκιό του.

ερευνητικές δυνατότητες φιλοξενίας ιστοσελίδων

Σύγκριση υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων: Χαρακτηριστικά, προδιαγραφές και ορολογία 

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πρόκειται να αποφασίσετε για το σωστό είδος προγράμματος φιλοξενίας ιστοσελίδων για τις ανάγκες σας (ακόμη και η δωρεάν φιλοξενία είναι μια επιλογή). Στο τέλος της ημέρας, ο στόχος σας είναι να επιλέξετε τον τύπο φιλοξενίας ιστοσελίδων που θα δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα για τον ιστότοπό σας χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Μόλις έχετε μια ιδέα για τον τύπο του πακέτου φιλοξενίας ιστοσελίδων που θέλετε να ακολουθήσετε, το επόμενο βήμα σας είναι να αναζητήσετε έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων που μπορείτε να εμπιστευτείτε με την απόδοση του ιστότοπού σας. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε έναν πάροχο που μπορείτε να εμπιστευτείτε, αυτές είναι μερικές από τις δυνατότητες που θα θέλατε να ελέγξετε πριν εγγραφείτε (χρησιμοποιούμε τους ίδιους παράγοντες στις άλλες κορυφαίες λίστες φιλοξενίας μας όπως η καλύτερη φιλοξενία ιστότοπων στην Αυστραλία, η κορυφαία φιλοξενία στον Καναδά, τα καλύτερα φιλοξενία ιστοσελίδων Σιγκαπούρη, καλύτερη φιλοξενία NZ, καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων Ινδία, καλύτεροι οικοδεσπότες ιστότοπων (συνολικά, παγκοσμίως), κορυφαίοι οικοδεσπότες Ιστού για τη Μαλαισία, καλύτεροι φιλοξενίες Ιστού για τη Βραζιλία & καλύτερη φιλοξενία Ιρλανδία).

Τοποθεσία διακομιστή

Αυτό το αναφέραμε στην εισαγωγή, αλλά βασικά, εάν ο κοντινότερος διακομιστής είναι σημαντικά χαμηλός, θα προτιμούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν λίγο πιο μακριά. Δεν έχει σημασία αν ψάχνετε για συγκεκριμένες πόλεις υπηρεσίες όπως web hosting στο Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ ή το Λιντς… η διαφορά ταχύτητας θα είναι αμελητέα όσο ο διακομιστής είναι κοντά, ή στο Ηνωμένο Βασίλειο ( Τόσο το SiteGround όσο και το A2 Hosting έχουν διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο).

Αποθήκευση

Πριν εγγραφείτε σε οποιονδήποτε πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων, θα θελήσετε να πάρετε μια ιδέα για τον χώρο αποθήκευσης που θα ζητήσει ο ιστότοπός σας. Πόσες εικόνες, βίντεο ή άλλα μέσα θα έχετε στον ιστότοπό σας; Πόσες πληροφορίες θα χρειαστεί να υποστηρίξει (χρησιμοποιείτε και τον οικοδεσπότη Ιστού σας για email); Εάν ο ιστότοπός σας είναι σχετικά μικρός, ενδέχεται να μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα αποθήκευσης ανεξάρτητα από τον πάροχο με τον οποίο χρησιμοποιείτε.

Ώρα

Ποιο είναι το νόημα της αποθήκευσης ενός ιστότοπου που φιλοξενείται στο Διαδίκτυο εάν κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτόν; Το Uptime είναι κάτι που οι καλύτεροι οικοδεσπότες Ιστού αναζητούν πάντα να αυξάνουν για να διασφαλίζουν ότι οι ιστότοποι είναι προσβάσιμοι σε οποιονδήποτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Πολλοί πάροχοι θα διαφημίσουν έως και 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας, αλλά είναι πάντα καλό να ελέγχετε πραγματικά τέτοιες αξιώσεις. Αναζητήστε μερικές μαρτυρίες στο διαδίκτυο από άτομα που έχουν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία τους για να πάρετε μια ιδέα για το πώς θα είναι η πραγματικότητα. Ξεκινήσαμε να παρακολουθούμε τους χρόνους λειτουργίας και απόκρισης των μεγαλύτερων παρόχων φιλοξενίας ιστότοπων στη δική μας σελίδα κατάστασης φιλοξενίας.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Θα έχετε πιθανώς αποθηκευμένες πολύτιμες πληροφορίες στον ιστότοπό σας που θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές για να χάσετε. Αυτό είναι που καθιστά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των πληροφοριών σας τόσο σημαντική, οπότε θα πρέπει σίγουρα να διερευνήσετε τη συχνότητα με την οποία ο πάροχος ιστού δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των ιστότοπων των πελατών τους. Όχι μόνο αυτό, αλλά επίσης να δούμε τις μεθόδους ανάκτησής τους στο ατυχές γεγονός που χάνετε τις πληροφορίες σας και εάν χρεώνουν τυχόν χρεώσεις για την επαναφορά ενός αντιγράφου ασφαλείας.

Πιστοποιητικά SSL

Πιστοποιητικά SSLΤο SSL σημαίνει Secure Socket Layer, είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει την κρυπτογράφηση των δεδομένων που μεταφέρουν μεταξύ του ιστότοπού σας και των επισκεπτών. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε τον ιστότοπό σας ασφαλές και να τον εμφανίζετε στους επισκέπτες των ιστότοπών σας μέσω του πράσινου λουκέτου + https: // δίπλα στη διεύθυνση URL στα περισσότερα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης. Ήταν σημαντικό μόνο για διαδικτυακά καταστήματα ή άλλους ιστότοπους που δέχονται πληρωμές επί τόπου. Αλλά αυτές τις μέρες, είναι απαραίτητο για κάθε ιστότοπο εκεί έξω (η Google είπε ακόμη και ότι αποτελεί παράγοντα κατάταξης, οπότε μπορείτε να αποκτήσετε ακόμη και ένα πλεονέκτημα SEO έχοντας έναν ασφαλή ιστότοπο). Ευτυχώς, με παρόχους SSL όπως το Let’s Encrypt, δεν υπάρχει κόστος για εσάς και μπορείτε να τα εγκαταστήσετε και να τα ανανεώσετε δωρεάν. Κατά τον έλεγχο των υπηρεσιών φιλοξενίας, λάβετε υπόψη αυτές που προσφέρουν πιστοποιητικά SSL δωρεάν και θα αποφύγω εκείνους που θέλουν να σας χρεώσουν χρήματα για αυτό.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι πιστοποιητικών SSL και οι πιο ασφαλείς κοστίζουν χρήματα. Ο φθηνότερος / δωρεάν τύπος είναι Πιστοποιητικά επικύρωσης τομέα (DV), έπειτα έρχεται η επικύρωση οργανισμού (OV) και τέλος η εκτεταμένη επικύρωση (EV). Οι τύποι OV και EV απαιτούν πραγματική επικύρωση της οντότητας που επιθυμεί το πιστοποιητικό.

εύρος ζώνης

Το εύρος ζώνης είναι σημαντικό για την απόδοση του ιστότοπού σας, οπότε θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά διαθέσιμο στον τομέα σας για να τον διατηρήσετε σωστά και να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη. Όταν πρόκειται για πράγματα όπως κοινόχρηστη φιλοξενία και ακόμη και φιλοξενία VPS, μπορεί να έχετε πρόσβαση σε λιγότερο εύρος ζώνης από ό, τι με άλλες επιλογές, αλλά ο πάροχος με τον οποίο επιλέγετε να αποκτήσετε την υπηρεσία σας μπορεί επίσης να έχει αντίκτυπο στο ποσό του εύρους ζώνης που σας έχει παραχωρηθεί . Φροντίστε να το λάβετε υπόψη προτού αποφασίσετε σχετικά με τον πάροχό σας για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε τους πόρους που χρειάζεστε.

Ταχύτητα

Η ταχύτητα αναφέρεται στους γενικούς χρόνους φόρτωσης ενός καλά βελτιστοποιημένου ιστότοπου (με καλά βελτιστοποιημένο εννοούμε όχι υπερβολικά μεγάλο bloat κώδικα, όμορφα συμπιεσμένες εικόνες κ.λπ. – βασικά απλώς έναν ιστότοπο που έχει σχεδιαστεί αποτελεσματικά). Η ταχύτητα ενός ιστότοπου εξαρτάται από 3 πράγματα, τοποθεσίες διακομιστή, απόδοση διακομιστή (πόροι που διατίθενται στον λογαριασμό φιλοξενίας σας), και προσαρμοσμένα σενάρια οι οικοδεσπότες μπορεί να έχουν κατασκευαστεί για να επιταχύνουν την παράδοση του ιστότοπου.

Ταχύτητα διακομιστή

Η απόδοση του διακομιστή είναι ένα μεγαλύτερο ζήτημα, εάν ο διακομιστής δεν σας διαθέτει αρκετούς πόρους για την εκτέλεση του ίδιου του ιστότοπου, θα έχετε προβλήματα. Βασικά, απλώς μην φθηνά πάρα πολύ στη φιλοξενία (π.χ. μην πηγαίνετε με δωρεάν φιλοξενία) και θα πρέπει να είστε καλά. Οι κορυφαίοι 5 οικοδεσπότες μας είναι πολύ καλοί σε αυτό. Επιπλέον, οι καλύτεροι οικοδεσπότες (όπως το SiteGround) δημιουργούν τα δικά τους σενάρια προσωρινής αποθήκευσης για να επιταχύνουν περαιτέρω την παράδοση του ιστότοπού σας.

CDN

Η τοποθεσία του διακομιστή ήταν πολύ σημαντική, εάν η αγορά-στόχος σας είναι τοπική, η φιλοξενία σε έναν διακομιστή στις ΗΠΑ θα επιβραδύνει σίγουρα τον ιστότοπό σας αρκετά ώστε να έχετε υπόψη σας ότι πρόκειται για μετατροπές / δυνητικούς πελάτες / πωλήσεις. Αλλά αυτές τις μέρες, με το CloudFlare να είναι δωρεάν, μπορείτε να φιλοξενήσετε σχεδόν οπουδήποτε, να ενεργοποιήσετε το Cloudflare (το οποίο είναι ένα CDN ή δίκτυο διανομής περιεχομένου που εξυπηρετεί τον ιστότοπό σας από τον πλησιέστερο κόμβο στον επισκέπτη του ιστότοπού σας) και έχουν αξιοπρεπείς ταχύτητες ανεξάρτητα από την τοποθεσία του αγορά-στόχο. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν αυτήν την ενσωμάτωση δωρεάν.

Άλλα οφέλη από την προσθήκη ενός CDN στον ιστότοπό σας περιλαμβάνουν μικρότερο φορτίο στον τοπικό διακομιστή σας και προστασία DDOS εάν το CDN το υποστηρίζει.

Υποστήριξη

Αυτό είναι μεγάλο, και με καλό λόγο. Χωρίς αξιοπρεπή υποστήριξη, η πιθανή απώλεια εσόδων / δυνητικών πελατών / επισκεπτών / κ.λπ. μπορεί να είναι τεράστια. Η αποδοτική και αποτελεσματική υποστήριξη μπορεί να διορθώσει τα πράγματα πολύ γρήγορα, πράγμα που σημαίνει ότι ο χρόνος διακοπής λειτουργίας του ιστότοπου θα διατηρηθεί στο ελάχιστο. Ενώ οι περισσότεροι από τους κορυφαίους οικοδεσπότες προσφέρουν 3 επιλογές υποστήριξης, με αυτά τα τηλέφωνα, εισιτήρια και ζωντανή συνομιλία, εξακολουθούμε να προτιμούμε τα εισιτήρια υποστήριξης ως επιλογή μετάβασης.

επιλογές υποστήριξης

Παρόλο που μπορεί να λάβετε μια πιο γρήγορη απάντηση στο τηλέφωνο ή μέσω ζωντανής συνομιλίας, στις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις, το προσωπικό υποστήριξης πρέπει να σκεφτεί στα πόδια τους και να προσπαθήσει να πάρει μια απάντηση αμέσως και εκεί… και ναι που λειτουργεί για τα περισσότερα μικρότερα ζητήματα. Αλλά αν έχετε ένα πιο περίπλοκο ζήτημα, μπορεί να μην ξέρουν για τι μιλάτε ή ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει εκπαιδευτεί για να αντιμετωπίσει αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα κ.λπ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι πιο εύκολο να το εξηγήσετε σε μια υποστήριξη εισιτήριο, επισυνάψτε στιγμιότυπα οθόνης για αυτό που μιλάτε … τότε αυτό το εισιτήριο πηγαίνει στο σωστό άτομο, με σαφή εικόνα του ζητήματος, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να επιλυθεί.

Τα εισιτήρια υποστήριξης είναι επίσης ευκολότερα να κλιμακωθούν για τις ίδιες τις εταιρείες φιλοξενίας, καθώς δεν χρειάζεται να διαχειρίζονται τα τηλέφωνα ή τις κονσόλες ζωντανής συνομιλίας όλη την ώρα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θέλετε η υποστήριξη να ανταποκρίνεται και να είναι ικανή, με πολλαπλά επίπεδα προσωπικού να διαθέτουν ειδική εμπειρία σε διάφορους τομείς. Αυτό που υπάρχει στο κουτί μπορεί να μην είναι αυτό που παίρνετε στο τέλος, όπως ανακαλύψαμε στη σύγκριση DreamHost vs Bluehost.

Αριθμός επιτρεπόμενων τομέων / ιστότοπων

Εάν νομίζετε ότι ίσως θέλετε να φιλοξενήσετε περισσότερους από έναν ιστότοπους χρησιμοποιώντας το πακέτο φιλοξενίας ιστού σας, βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος που θα επιλέξετε θα σας επιτρέψει να το κάνετε! Ακόμα κι αν νομίζετε ότι θα θέλατε μόνο έναν ιστότοπο, εξακολουθεί να είναι καλό να επιλέξετε έναν πάροχο που θα σας επιτρέπει να έχετε περισσότερα αν θέλετε. Με αυτόν τον τρόπο, είστε πάντα ελεύθεροι να αλλάξετε γνώμη.

Και έτσι, φαίνεται να είναι συντριπτικό να καλύψουμε όλα τα σημεία, αλλά να το κάνεις ένα βήμα τη φορά. Ίσως ακόμη και να δημιουργήσετε ένα υπολογιστικό φύλλο και να καταγράψετε όλες τις προδιαγραφές για την καλύτερη φιλοξενία ιστού στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε έχετε μια εύκολη επισκόπηση.

Ή

Best Domain Hosting UK

Έχω συμπεριλάβει αυτήν την ενότητα καθώς πολλά άτομα εξακολουθούν να αναζητούν αυτόν τον όρο, παρόλο που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Η φιλοξενία τομέα είναι ο συνδυασμός της φιλοξενίας ιστού και της καταχώρησης ονόματος τομέα, ολόκληρου του πακέτου, αν θέλετε. Και καθώς έχουμε ήδη καλύψει την φιλοξενία ιστού παραπάνω, θα εστιάσουμε αυτήν την ενότητα σε ονόματα τομέα, τι είναι και πώς να τα καταχωρίσουμε.

Εγγραφές ονόματος τομέα

Τι είναι το όνομα τομέα?

Με λίγα λόγια, ένα όνομα τομέα είναι η αναγνώσιμη έκδοση μιας διεύθυνσης IP που οδηγεί σε έναν ιστότοπο, ένα ψευδώνυμο. Χωρίς ονόματα τομέα, για να επισκεφθείτε έναν ιστότοπο που θα πρέπει να βάλετε στη διεύθυνση IP, όπως 192.168.40.208. Επικάλυψη ονομάτων τομέα στην κορυφή της διεύθυνσης, επομένως το 192.168.40.208 γίνεται για παράδειγμα το webweb.gr σας. Μπορείτε να μισθώσετε ονόματα τομέα από καταχωρητές. Και ναι, το διαβάσατε σωστά, δεν μπορείτε πραγματικά να αγοράσετε ένα όνομα τομέα για τον εαυτό σας, αντί να το νοικιάσετε.

Τι είναι ο καταχωρητής?

Ένας καταχωρητής είναι μια εταιρεία που έχει την εξουσία να διαχειρίζεται την κράτηση ονομάτων τομέα και μπορεί να εκχωρήσει διευθύνσεις IP για αυτά. Οι ίδιοι απαντούν σε μητρώα, τα οποία διαχειρίζονται TLD (ή Τομείς ανωτάτου επιπέδου) και μεταβιβάζουν τις εμπορικές πωλήσεις στους καταχωρητές (και αν ενδιαφέρεστε για πόσους τομείς εγγράφονται κάθε χρόνο, ρίξτε μια ματιά στον πόρο στατιστικών στοιχείων χρήσης Διαδικτύου, είναι αρκετά επικό). Για το Ηνωμένο Βασίλειο, το Nominet είναι το μητρώο για όλους τους τομείς .uk

Πώς να καταχωρίσετε ένα όνομα τομέα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Εάν δεν έχετε ήδη όνομα τομέα και θέλετε να αποκτήσετε ένα όταν εγγραφείτε σε ένα πακέτο φιλοξενίας ιστού, είστε τυχεροί. Πολλοί πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων, είναι μεταπωλητές καταχωρητών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να χειριστούν την καταχώριση ονομάτων τομέα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε όταν εγγραφείτε για ένα πακέτο φιλοξενίας είναι να επιλέξετε το πλαίσιο “Χρειάζομαι έναν νέο τομέα”, να εισαγάγετε τον τομέα που θέλετε και ο κεντρικός υπολογιστής θα κάνει τα υπόλοιπα, εξαιρετικά εύκολο.

Εάν έχετε ήδη έναν ιστότοπο και θέλετε να εγγραφείτε μερικοί επιπλέον, μας αρέσει το Namecheap, είναι εύκολο να συνεργαστείτε και πολύ προσιτό. Ή αν ψάχνετε για έναν τοπικό καταχωρητή, δοκιμάστε το names.co.uk.

Δημιουργία του ιστότοπού σας: Ένας γρήγορος τρόπος

Όπως πιθανότατα έχετε παρατηρήσει, ένας ιστότοπος απαιτεί 2 μέρη, ένα όνομα τομέα και φιλοξενία ιστού για την αποθήκευση των αρχείων των ιστοτόπων σας. Υποθέτοντας ότι έχετε ήδη και τα δύο μέρη, ακολουθούν τα βήματα σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας του ιστότοπού σας συνδέοντας το όνομα τομέα και τη φιλοξενία ιστού σας και εγκαθιστώντας το WordPress (ή οτιδήποτε άλλο δημιουργό ιστότοπου θέλετε να χρησιμοποιήσετε), ώστε να έχετε έναν ζωντανό ιστότοπο στον οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε την επεξεργασία.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 1. Δείχνοντας το όνομα του domain σας στο web hosting σας: Εάν έχετε καταχωρίσει ένα όνομα domain στους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων σας, θα το είχαν ήδη κάνει για εσάς, αλλά αν τα έχετε ξεχωριστά, αυτό κάνετε:
  1. Βρείτε τους διακομιστές ονομάτων των οικοδεσποτών ιστού σας (παράδειγμα: ns1.webhost.co.uk, ns2.webhost.co.uk), μπορείτε να το βρείτε στο email καλωσορίσματος ή στην τεκμηρίωσή τους ή στο πλάι στο cPanel σας. Ή μπορείτε απλά να τους αρέσει
  2. Αντιγράψτε τους διακομιστές ονομάτων
  3. Συνδεθείτε στον καταχωρητή σας και βρείτε τις ρυθμίσεις DNS ή διακομιστή ονομάτων για τον τομέα που θέλετε να συνδέσετε
  4. Επικολλήστε τους διακομιστές ονομάτων στα πεδία διακομιστή ονομάτων και πατήστε Ενημέρωση, αποθήκευση, ολοκλήρωση ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια είναι να αποθηκεύσετε.
  5. Περιμένετε μερικές ώρες.
 2. Εγκατάσταση WordPress: Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων (αν όχι όλοι σε αυτό το σημείο) θα πρέπει να έχουν προγράμματα εγκατάστασης 1 κλικ για το WordPress στον πίνακα ελέγχου τους. Εάν ο κεντρικός υπολογιστής χρησιμοποιεί το cPanel, θα το βρείτε εκεί. Διαφορετικά, απλώς αναζητήστε το στην ενότητα υποστήριξης των κεντρικών υπολογιστών και στην τεκμηρίωση.
 3. Ξέρετε ότι έχετε έναν ζωντανό ιστότοπο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο θα έπρεπε να κοστίζει η φιλοξενία ενός ιστότοπου?

Το κόστος της φιλοξενίας μιας ιστοσελίδας εξαρτάται από μερικούς παράγοντες, με κύριο παράγοντα τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας. Εάν δημιουργείτε ένα προσωπικό ιστολόγιο ή έναν επιχειρηματικό ιστότοπο, τότε η επιλογή ενός κοινόχρηστου προγράμματος φιλοξενίας από περίπου 3 έως 6 £ το μήνα θα είναι μια χαρά. Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα τεράστιο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου ή θέλετε να φιλοξενήσετε εφαρμογές ιστού με πολλούς πόρους, προτιμάτε να αναζητήσετε έναν ειδικό διακομιστή ή VPS, το οποίο μπορεί να φτάσει τα 100 £ το μήνα.

Πώς μπορώ να φιλοξενήσω τον ιστότοπό μου δωρεάν?

Μπορείτε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας δωρεάν εάν τον φιλοξενείτε τοπικά στον υπολογιστή σας ή εάν χρησιμοποιείτε υπηρεσία τρίτου μέρους, όπως wordpress.com ή blogger.com. Και τα δύο επιτρέπουν ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν βασικό ιστότοπο σε έναν υποτομέα του κύριου τομέα τους, όπως το myblog.wordpress.com.

Μπορώ να φιλοξενήσω τον ιστότοπό μου στο Google?

Πρακτικά, όχι, η Google δεν είναι πάροχος φιλοξενίας. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους Ιστότοπους Google για να δημιουργήσετε έναν δωρεάν ιστότοπο, αυτοί χρησιμοποιούνται περισσότερο ως εργαλείο συνεργασίας για επιχειρήσεις. Έχουν επίσης μια υπηρεσία που ονομάζεται Blogger στο blogger.com που θα ήταν πιο κατάλληλη για τη δημιουργία προσωπικών ιστότοπων (παρόλο που υπάρχουν όρια σε ό, τι μπορείτε να κάνετε με σχεδιασμό).

Ποιος είναι ο καλύτερος ιστότοπος φιλοξενίας ιστοσελίδων για μια μικρή επιχείρηση?

Κατά τη γνώμη μας, ο καλύτερος οικοδεσπότης για μικρές επιχειρήσεις είναι αυτός που προσφέρει δωρεάν πιστοποιητικά SSL, διαθέτει διακομιστές σε όλο τον κόσμο και έχει μεγάλη ασφάλεια για να διατηρεί τα πάντα ομαλά. Ελέγξτε την κορυφαία λίστα φιλοξενίας ιστού για περισσότερες πληροφορίες.

Πώς επιλέγω έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων?

Ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε έναν οικοδεσπότη Ιστού που ταιριάζει στις ανάγκες σας είναι να γράψετε πρώτα ποιες είναι αυτές οι ανάγκες. Η πλειοψηφία των ανθρώπων χρειάζεται απλώς έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει γρήγορη φιλοξενία (κατά προτίμηση με έναν διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο), ένα ομαλό σύστημα εγκατάστασης και 24/7 ανταποκρινόμενη υποστήριξη. Ρίξτε μια ματιά στη σύγκριση μας στη σελίδα για περισσότερες λεπτομέρειες και άλλους παράγοντες που εμπλέκονται στην εύρεση ενός καλού οικοδεσπότη ιστότοπου.

Και αυτό είναι για αυτόν τον τεράστιο οδηγό, ελπίζω ότι βοήθησε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map