WP Engine – Είναι δικαιολογημένο όλο το Hype;

Ο χρόνος για να ελέγξετε τις διαχειριζόμενες υπηρεσίες του WordPress είναι επιτέλους εδώ!


Θα ξεκινήσω αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή του Hosting Tribunal με πιθανώς τα καλύτερα χρήματα πλατφόρμας WordPress που μπορούν να αγοράσουν.

Η αναθεώρηση του WP Engine ακολουθεί την ίδια λεπτομερή και διεξοδική μεθοδολογία δοκιμών που είναι γνωστή για το Hosting Tribunal.

Ωστόσο, τα κριτήρια κατάταξης είναι ακόμη πιο αυστηρά, καθώς οι διαχειριζόμενες λύσεις WP υποτίθεται ότι λειτουργούν πολύ καλύτερα από τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας.

Έχω εγγραφεί με αυτόν τον αποκλειστικό κεντρικό υπολογιστή WordPress πριν από δύο χρόνια για να παρακολουθώ την απόδοση, την ασφάλεια και την υποστήριξή του. Φυσικά, έβλεπα πολλές κριτικές WP Engine που υποβλήθηκαν από τελικούς χρήστες και αυτές που δημιουργήθηκαν από συναδέλφους δοκιμαστές για να λάβω μια καλύτερη ιδέα για την υπηρεσία.

Εδώ βρήκα.

Τι είναι η μηχανή WP?

Το WP Engine δεν είναι ο τυπικός πάροχος φιλοξενίας ιστότοπων.

Η εταιρεία μοιάζει περισσότερο με έναν πάροχο υπηρεσιών επειδή η πλατφόρμα της είναι προσαρμοσμένη με μοναδικό τρόπο. Λειτουργεί μόνο για ιστότοπους WordPress και ακόμη και για αυτούς που φιλοξενούνται με ορισμένους περιορισμούς.

Γι ‘αυτό οι συγκρίσεις όπως το WP Engine εναντίον Bluehost είναι μάλλον λανθασμένες. Ενώ είναι αλήθεια ότι το τελευταίο παρέχει επίσης διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, η πρώτη ειδικεύεται αποκλειστικά στο να κάνει το δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου γρήγορο, ασφαλές και αξιόπιστο.

Έχω ελέγξει μια χούφτα από τους καλύτερα διαχειριζόμενους κεντρικούς υπολογιστές WordPress και κανένας δεν πλησιάζει ακόμη και αυτό που έχει αναπτύξει το WP Engine.

Φυσικά, όλα τα υπέροχα πράγματα έρχονται σε τιμή και αυτή η υπηρεσία δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά περισσότερα για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του WP Engines αργότερα.

"Εξαιρετικό Premium WordPress Hosting για Devs & Επιχειρήσεις"

Λειτουργία:

99,99%

Ταχύτητα φόρτωσης:

0,57 δευτ

Υποστήριξη:

Απόλυτη κορυφαία θέση

Πίνακας Ελέγχου:

Ιδιόκτητος

ΣΥΝΟΛΙΚΟ4.3

Τα βασικά – WP Engine Uptime, Speed, Support

Ο χρόνος λειτουργίας, η ταχύτητα και η εξειδικευμένη υποστήριξη του WP Engine αποτελούν μια πολύ ελπιδοφόρα λύση φιλοξενίας.

1. Εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας

Το WP Engine είναι μια γρήγορη λύση φιλοξενίας. Σοβαρά γρήγορα.

Είναι σίγουρα ο ταχύτερος οικοδεσπότης που έχω ελέγξει εδώ στο Hosting Tribunal. Και τα ερωτήματα backend και frontend προβάλλονται σε λιγότερο από 0,2 δευτερόλεπτα.

Πολλοί αφοσιωμένοι κεντρικοί υπολογιστές WP βελτιστοποιούν τους διακομιστές τους για το CMS. Συνήθως, τέτοιες προσπάθειες αποφέρουν αποτελέσματα, αλλά το WP Engine ξεπερνά τις προσδοκίες με αρκετά περιθώριο.

Από τις πολυάριθμες δοκιμές που έκανα είναι προφανές ότι οι μηχανικοί του WP Engine και sysadmins είναι αληθινοί δάσκαλοι της τέχνης τους. Είναι σαφές ότι είναι καλά πεπειραμένοι σε όλες τις ιδιομορφίες που έχει το WordPress (και δεν είναι τόσο λίγοι) και γνωρίζουν το δικό τους περιβάλλον φιλοξενίας μέσα-έξω.

Το τελευταίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά με γνώμονα το WP και έχει σχεδιαστεί καλά.

Δείτε τι λένε οι κρύοι αριθμοί για την ταχύτητα του WP Engine στο frontend:

Μέση ταχύτητα το 2019:

 • Ιανουάριος – 0.145
 • Φεβρουάριος – 0.121s
 • Μάρτιος – 0,201 δευτ
 • Απρίλιος – 0.143s
 • Μάιος – 0.139
 • Ιούνιος – 0.122s
 • Ιούλιος – 0.143s
 • Αύγουστος – 0.139
 • Σεπτέμβριος – 0,188
 • Οκτώβριος – 0.153

WP Engine Πλήρως φορτωμένος χρόνος το 2019:

 • Ιανουάριος – 0,988
 • Φεβρουάριος – 1.12s
 • Μάρτιος – 0,957
 • Απρίλιος – 1.01s
 • Μάιος – 0,849s
 • Ιούνιος – 1.14s
 • Ιούλιος – 1.21s
 • Αύγουστος – 0,949
 • Σεπτέμβριος – 1,19
 • Οκτώβριος – 0,931s

Το backend είναι επίσης εντυπωσιακό, ξεπερνώντας άνετα το κοινόχρηστο περιβάλλον SiteGround.

50 ταυτόχρονοι χρήστες και πάνω από 300 ταυτόχρονες συνδέσεις δεν πίεζαν καν το μικρότερο από τα σχέδια WP Engine.

Για να θέσουμε τα πράγματα σε προοπτική, με βάση τις δοκιμές ταχύτητας, το WP Engine ξεπερνά τους εικονικούς ιδιωτικούς διακομιστές. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί τόσο μεγάλη έκπληξη, καθώς δεν έχει σημασία μόνο η ακατέργαστη υπολογιστική δύναμη. Ένα VPS χρειάζεται σημαντική τεχνική εμπειρία για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στο WordPress.

Το πλήρωμα του WP Engine διαθέτει αυτήν την εμπειρία.

Ετυμηγορία: Ο ταχύτερος οικοδεσπότης WordPress που έχω παρατηρήσει. Με βάση τους αριθμούς, η πλατφόρμα WP Engine μπορεί να ανταγωνιστεί λύσεις VPS.

2. WP Engine Uptime – 99,99%

Άρχισα να παρακολουθώ τον ιστότοπό μου WP Engine το 2017. Δεν σκοπεύω να ολοκληρώσω αυτήν την κριτική WP Engine μέχρι το 2019, αλλά από τη φωτεινή πλευρά έχω δεδομένα αξίας άνω των 22 μηνών.

Ο ιστότοπός μου WPE εξακολουθεί να εμφανίζει διαθεσιμότητα 99,99%. 

Αυτό είναι απλώς απίστευτο, αλλά το σύστημα παρακολούθησης StatusCake δεν έχει ακόμη αναφερθεί ψευδώς, οπότε πρέπει να πετάξω τη δυσπιστία μου και να αποδεχτώ τους αριθμούς.

22 μήνες και μετρώντας, ο χρόνος διακοπής είναι μικρότερος από το ένα δέκατο του ποσοστού.

Συζητώ περαιτέρω την τιμολόγηση του WP Engine (spoiler: δεν είναι φτηνό), αλλά όταν διαβάζετε για τα σχέδια της εταιρείας, λάβετε υπόψη το χρόνο λειτουργίας και την ταχύτητα που θα λάβετε ως αντάλλαγμα για την επένδυσή σας.

Για επενδύσεις είναι – το WP Engine είναι μια λύση φιλοξενίας που έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την παρουσία σας στο διαδίκτυο μέσω σταθερών και γρήγορων υπηρεσιών. Δεν είναι για απλό blogging, αλλά ταιριάζει απόλυτα σε μικρές επιχειρήσεις, σε αναπτυσσόμενους ιστότοπους, ακόμη και σε τέρατα κυκλοφορίας.

Χωρίς χτύπημα.

Ετυμηγορία: Στατιστικά αμελητέος χρόνος διακοπής για δύο χρόνια παρακολούθησης. Απίστευτος.

3. Υποστήριξη κινητήρα WP – Stellar

Οι άνθρωποι που εργάζονται στο WP Engine είναι σπασίκλες του WordPress. Παρόλο που δεν έχω συναντήσει κανένα από αυτά προσωπικά, το πάθος τους προς το δημοφιλές CMS είναι εμφανές. Όλοι οι πράκτορες τεχνικής υποστήριξης με τους οποίους ήρθα σε επαφή ήταν πολύ πεπειραμένοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Ακόμη και οι πωλητές με τους οποίους μίλησα ήταν αρκετά εξοικειωμένοι με το WordPress και το πραγματικό περιβάλλον φιλοξενίας της εταιρείας τους. Αυτό δεν είναι μικρό επίτευγμα, καθώς πολύ συχνά οι πράκτορες πωλήσεων είναι πολύ καλύτεροι στο κλείσιμο συμφωνιών από το να εξηγούν πράγματα.

Δεν θα κατατάξω την υποστήριξη του WP Engine ως το καλύτερο στον κλάδο φιλοξενίας, καθώς οι γνώσεις τους είναι σε μεγάλο βαθμό εξειδικευμένες στο WordPress, αλλά ό, τι εμπίπτει στο πεδίο εξειδίκευσής τους καλύπτεται υπέροχα.

Ετυμηγορία: Κορυφαία υποστήριξη που μπορεί να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα στο WordPress.

Πλεονεκτήματα WP Engine

Το WP Engine κάνει ένα πράγμα – φιλοξενεί ιστότοπους WordPress – και το κάνει πολύ καλά. Εδώ είναι τα βασικά πλεονεκτήματα της πλατφόρμας που την καθιέρωσαν μεταξύ των κορυφαίων σε διαχειριζόμενες λύσεις WP.

1. Ευελιξία

Το WP Engine είναι κατάλληλο τόσο για εμπόρους όσο και για προγραμματιστές.

Χάρη στη μοναδική αρχιτεκτονική της πλατφόρμας, οι προγραμματιστές έχουν πολύ μεγαλύτερη ελευθερία από ό, τι παρέχει ο μέσος κοινόχρηστος κεντρικός υπολογιστής.

Το WP Engine προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία.

Από την άλλη πλευρά, η εταιρεία διαθέτει μια προληπτική και πεπειραμένη ομάδα επιβίβασης για να βοηθήσει τους άπειρους webmaster να ξεκινήσουν. Είναι πολλοί λάτρεις του WP που μπορούν να απαντήσουν σε μια μεγάλη ποικιλία ερωτήσεων που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε, να αγοράσετε και να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας.

2. Ασφάλεια

Ένα πράγμα που ξεχωρίζει αμέσως είναι πόσο σοβαρά παίρνει η ασφάλεια το WP Engine. Συχνά μιλάω επί μακρόν για τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που έχουν οι οικοδεσπότες, επειδή η ασφάλεια είναι θεμελιώδης.

Εάν πιστεύετε ότι ο χρόνος διακοπής λειτουργίας και η αργή ταχύτητα φόρτωσης είναι κακές για τη φήμη σας στο διαδίκτυο – και είναι κακές, χωρίς αμφιβολία εκεί – σκεφτείτε τι θα μπορούσε να σας κάνει μια παραμορφωμένη ιστοσελίδα ή κλεμμένα δεδομένα χρήστη.

Το WP Engine κάνει πολλά πράγματα για να ενισχύσει την ασφάλεια σε όλο το σύστημα:

 • Παρέχει μια ισχυρή απομόνωση λογαριασμού
 • Δεν επιτρέπει ορισμένες προσθήκες
 • Εγκαθιστά αυτόματες ενημερώσεις
 • Εφαρμόζει συγκεκριμένους κανόνες ασφαλείας του WordPress
 • Αναπτύσσει 2FA
 • Διατηρεί τους μετρητές DDoS
 • Σαρώσεις με εργαλεία αυτόματης ανίχνευσης απειλών

3. Προσαρμοσμένες λύσεις για φιλοξενία επιχειρήσεων

Χάρη στους εξειδικευμένους ειδικούς του, το WP Engine μπορεί να βοηθήσει επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους να επωφεληθούν από την πιο βελτιστοποιημένη απόδοση WordPress ποτέ.

Εάν δεν έχετε ιδέα τι να βάλετε – ή, μάλιστα, πού να βρείτε – το δικό σας htaccess, Το WP Engine μπορεί να βοηθήσει. Εάν φοβάστε ότι ο ιστότοπός σας μπορεί να χρησιμοποιήσει επιπλέον SEO ή βελτιστοποίηση ταχύτητας, το WP Engine θα έχει την απάντηση ή θα βάλει στα χέρια σας τα σωστά εργαλεία για να το βρείτε μόνοι σας.

Η εταιρεία σχεδιάζει την κλίμακα θαυμάσια, ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε την διαδικτυακή σας επιχείρηση χωρίς ραφή, απολαμβάνοντας τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει η εξαιρετική απόδοση. Χάρη σε λειτουργίες όπως η ιδιόκτητη τεχνολογία LargeFS, μπορείτε να αυξήσετε το άπειρο.

Γλυκά, ισχυρά εργαλεία μάρκετινγκ σας περιμένουν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Και το καλύτερο μέρος?

Καμία ανάπτυξη δεν είναι αρκετά μεγάλη για να υπονομεύσει τους γρήγορους χρόνους φόρτωσης (ανεξάρτητα από τον αριθμό των επισκεπτών), την ασυναγώνιστη ασφάλεια και τον άψογο χρόνο λειτουργίας.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες συνδυάζονται ενισχύουν την εμπειρία των χρηστών, η οποία συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στο SEO από ένα σημείο και μετά.

4. Προσαρμοσμένες λύσεις για προγραμματιστές

Αν σκεφτήκατε ακόμη και για ένα δευτερόλεπτο ότι η λεπτομερής κριτική μου έχει ήδη εξαντλήσει όλες τις προσαρμοσμένες λύσεις που προσφέρει το WP Engine, μείνετε προσεκτικοί – υπάρχουν πολλά περισσότερα.

Το WP Engine είναι μια πολύ τεχνική κατασκευή που συμβάλλει σημαντικά στο WP σύμπαν. Οι λαοί που εργάζονται εκεί γνωρίζουν πολύ καλά τι χρειάζεται για να τρέξει και να αναπτύξει έναν σύνθετο ιστότοπο WordPress.

Αυτό δεν είναι άδειο καυχητικό ή γενικό μάρκετινγκ.

Το WP Engine αναπτύσσει (ακόμα σε έκδοση beta αλλά προχωρά γρήγορα) το δικό του DevKit που επιτρέπει γρήγορη τοπική ανάπτυξη. Είναι γρήγορο επειδή το DevKit περιέχει μια τοπική έκδοση ολόκληρης της διαμόρφωσης του WordPress για να αναπτύξετε, να δοκιμάσετε, να εντοπίσετε σφάλματα και να δοκιμάσετε ξανά κατά βούληση.

Φυσικά, είναι επίσης δυνατές συνεργασίες, μεταξύ άλλων χρήσιμων πραγμάτων, όπως η επιλογή έκδοσης PHP, το Genesis CLI, το xdebug, καθώς και η πρόσβαση WPEngine sFTP και SSH Gateway για απρόσκοπτη ώθηση και μεταφορά από και προς τους διακομιστές του WP Engine και πολλά άλλα.

Σοβαρά, το WPE DevKit είναι ένα μαχαίρι δύναμης και ελβετικού στρατού σε ένα πακέτο!

5. Πλαίσιο Γένεσης

Αυτός είναι ένας συνδυασμός μεταξύ των δύο προηγούμενων σημείων, καθώς επιτρέπει την ταχεία ανάπτυξη και ανάπτυξη, βοηθώντας τόσο τους προγραμματιστές όσο και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων (που προσλαμβάνουν προγραμματιστές) να ξεκινήσουν γρήγορα.

Το Genesis είναι μια σταθερή βάση για οποιονδήποτε ιστότοπο WordPress, παρέχοντας ασφάλεια και απόδοση με μερικές ενσωματωμένες λειτουργίες SEO.

(Ναι, είναι πολύ καλύτερο από τον συντάκτη Gutenberg.)

6. Θέματα StudioPress

Τι άλλο κάνει το WP Engine?

Σας δίνει 36 premium θέματα για να παίξετε, να τροποποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε. Είναι κατασκευασμένα με το πλαίσιο Genesis, το οποίο τους κάνει να λειτουργούν ιδιαίτερα καλά στους διακομιστές WP Engine. 

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η επεξεργασία και η τροποποίησή τους είναι ένα αεράκι.

Γλυκό, έτσι δεν είναι?

7. Ενσωματωμένη πρόσκληση για χρήστες επιχειρήσεων

Το WP Engine εξυπηρετεί τις μικρές επιχειρήσεις, αλλά ξέρει επίσης πώς να χειρίζεται τεράστια έργα. Είναι λογικό, αλλιώς ένα μεγάλο κομμάτι των σχεδόν απεριόριστων πόρων της πλατφόρμας θα χαθεί.

Μία από τις κορυφαίες εταιρικές υπηρεσίες που λαμβάνουν οι χρήστες είναι μια κλήση ενσωμάτωσης και ένας αποκλειστικός διαχειριστής λογαριασμού, ο οποίος δίνει μια εντελώς νέα έννοια στον όρο “διαχειριζόμενες υπηρεσίες”.

8. Αξιολόγηση κώδικα

Αυτή είναι μια άλλη υπηρεσία σε επίπεδο επιχείρησης.

Μια εξειδικευμένη ομάδα WP Engine εξετάζει τον κώδικα και την απόδοση του έτοιμου προς εκκίνηση ιστότοπου WP. Μέσω διεξοδικών δοκιμών προσπαθούν να βελτιστοποιήσουν τον νέο ιστότοπο, οπότε μόλις αποδώσει σε βέλτιστα επίπεδα από το ξεκίνημα.

9. Αυτόματες μετακινήσεις

Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας στο WP Engine. Δεν είναι τόσο απρόσκοπτη όσο μια δωρεάν μετεγκατάσταση που χειρίζεται εξ ολοκλήρου ο φιλοξενούμενος υποδοχής τόσο δημοφιλής μεταξύ κοινόχρηστων κεντρικών υπολογιστών όπως το SiteGround και το HostPapa, αλλά είναι πολύ εύκολο ωστόσο.

Ένα ακόμη ιδιόκτητο εργαλείο, το πρόσθετο μετεγκατάστασης WP Engine μπορεί να ανυψώσει την υπάρχουσα εγκατάσταση του WordPress από τους διακομιστές ενός άλλου κεντρικού υπολογιστή και να το αντιγράψει στο περιβάλλον του WP Engine.

Μπορεί να ακούγεται περίπλοκο, αλλά λειτουργεί αρκετά καλά. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα βολικό αν είστε μεταπωλητής της WP Engine που προσπαθεί να κερδίσει νέους πελάτες.

Και το καλύτερο μέρος; Δεδομένου ότι είναι ένα πρόσθετο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε, όσες φορές θέλετε.

10. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών

Το WP Engine κοστίζει ένα βαρύ ποσό, αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε για αρκετό καιρό. Το βιομηχανικό πρότυπο είναι να παρέχει μόνο ένα μήνα φιλοξενίας στο πλαίσιο της εγγύησης επιστροφής χρημάτων, αλλά το WPE διαρκεί δύο φορές περισσότερο.

Το οποίο δεν είναι τίποτα να παραφρονούμαι.

Μειονεκτήματα WP Engine

Όσο φοβερό και αν είναι, το WP Engine δεν είναι μια άψογη υπηρεσία. Όσο λίγα κι αν είναι, τα μειονεκτήματά του είναι παρόντα.

1. Σκληρά καλύμματα σε σχέδια

Η αναθεώρηση του WP Engine έχει ένα ολόκληρο τμήμα αφιερωμένο στα εταιρικά σχέδια, αλλά ένα πράγμα ξεχωρίζει και αξίζει να το αναφέρει μόνος του: το όριο επισκεπτών.

Δείτε, κάθε πρόγραμμα WP Engine συνοδεύεται από ένα καθορισμένο όριο μηνιαίων επισκεπτών. Εάν ο ιστότοπός σας δημιουργεί πιο μοναδικές επιτυχίες, ο ιστότοπος δεν θα μειωθεί, ούτε θα επηρεαστεί η απόδοσή του. Ωστόσο, ο προϋπολογισμός σας ενδέχεται να επιτύχει, καθώς όλοι οι επισκέπτες που υπερβαίνουν το καθορισμένο όριο θα επιβάλουν επιπλέον χρεώσεις.

Βεβαίως, πολλές εναλλακτικές λύσεις WP Engine που προσφέρουν παρόμοια επίπεδα υπηρεσίας αναπτύσσουν τέτοια όρια.

Συνήθως ισχυρίζονται ότι είναι για λόγους απόδοσης – να μην υπερφορτώνουν διακομιστές και άλλα – αλλά όταν εφαρμόζεται τόσο αυστηρά, συχνά είναι μια ώθηση προς ένα μεγαλύτερο, πιο ακριβό σχέδιο.

2. Χωρίς φιλοξενία μέσω email

Ακολουθεί μια έκπληξη: συνδέεστε στον πίνακα ελέγχου του WP Engine και… δεν υπάρχουν απολύτως στοιχεία ελέγχου email. Επειδή δεν υπάρχει υπηρεσία email.

Χορηγείται, η φιλοξενία ιστότοπων και η φιλοξενία email είναι δύο διαφορετικά πράγματα, αλλά η συντριπτική πλειονότητα των οικοδεσποτών Ιστού παρέχει και τα δύο. Συγκρίνετε το WP Engine εναντίον Bluehost ή Dreamhost – άλλους ποιοτικούς κεντρικούς υπολογιστές με διαχειριζόμενη προσφορά WP – και αυτό είναι ένα προφανές μειονέκτημα.

Ναι, ξέρω ότι το WPE είναι πάροχος υπηρεσιών και όχι τυπικός οικοδεσπότης Ιστού, αλλά θα μπορούσε να έχει ενσωματώσει email στο χαρτοφυλάκιό του μέσω τρίτου μέρους.

Ωστόσο, δεν πρέπει να φροντίσετε ανεξάρτητα από εσάς, τον χρήστη.

3. Απαγορευμένες προσθήκες

Για να πω την αλήθεια, δεν είμαι 100% σίγουρος πόσο δίκαιο είναι να αναφέρω τη λίστα των επιτρεπόμενων προσθηκών που διατηρεί το WP Engine, γιατί για πολλούς θα είναι μια μικρή ταλαιπωρία και τίποτα περισσότερο.

Εν πάση περιπτώσει, εδώ είναι η συμφωνία: Το WP Engine, κυρίως για λόγους ασφαλείας αλλά και λόγω προβλημάτων απόδοσης, δεν επιτρέπει την εγκατάσταση και τη λειτουργία μιας χούφτας προσθηκών WordPress.

Τώρα, η λίστα δεν είναι τόσο σύντομη και θα βρείτε πολλά αγαπημένα θαυμαστά εκεί, αλλά οι καταχωρήσεις στη λίστα των επιτρεπόμενων προσθηκών κάνουν τη δουλειά εξίσου καλά, αν όχι καλύτερα στο περιβάλλον του WP Engine.

Ωστόσο, ρίξτε μια ματιά στη λίστα, ειδικά αν σκοπεύετε να κάνετε μετεγκατάσταση και έχετε συνηθίσει σε ορισμένες λειτουργίες.

Προτείνουμε WP Engine?

Απολύτως!

Στο όνομα της αντικειμενικότητας και της πληρότητας, μελέτησα προσεκτικά τους περιορισμούς της πλατφόρμας για αυτήν την κριτική WP Engine, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι μια καλύτερη διαχείριση λύσεων WordPress που μπορούν να αγοράσουν χρήματα.

Βεβαίως, δεν έρχεται φθηνό αλλά γιατί να το κάνουμε; Η υπηρεσία είναι υπέροχη, συντονισμένη στην τελειότητα με επιδέξια χέρια, γυαλισμένη και βελτιστοποιημένη πέρα ​​από τα μέσα και την τεχνογνωσία των περισσότερων άλλων παρόχων φιλοξενίας.

Φυσικά θα κοστίσει περισσότερο.

Αλλά είναι καλά χρήματα που ξοδεύονται επειδή, όσον αφορά τους αφοσιωμένους κεντρικούς υπολογιστές WordPress, το WP Engine είναι εξαιρετικός παίκτης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector