Scalahosting – Το αουτσάιντερ που θέλουμε να Root

Το Scalahosting είναι ένας σχετικά άγνωστος πάροχος που παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό σύνολο τεχνολογιών. Απλώς είχε να πάρει τη δική του κριτική.


Φυσικά, ήρθα σε επαφή με την υποστήριξη και ζήτησα περισσότερες πληροφορίες. Λίγα λεπτά αργότερα, είχα το πρόγραμμα φιλοξενίας μου και ήμουν έτοιμος να ελέγξω το Scalahosting.

Πρέπει να ομολογήσω, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα της υπηρεσίας, ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να το κάνει μεγάλο στον κόσμο φιλοξενίας νωρίτερα και όχι αργότερα.

Το ακούσατε πρώτα: Το Scalahosting είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα.

Όπως είναι συνηθισμένο, ο έλεγχος Scala βασίζεται σε σε βάθος αποτελέσματα δοκιμών, παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και εβδομάδες διερεύνησης και μελέτης της κοινής φιλοξενίας της εταιρείας.

Τι είναι το Scalahosting?

Με περίπου 50.000 πελάτες και 700.000 φιλοξενούμενους τομείς, η Scalahosting είναι ένας συμπαγής, ανεξάρτητος πάροχος από τις ΗΠΑ.

Διαθέτει δύο κέντρα δεδομένων, το ένα στη χώρα του και το άλλο στην ΕΕ. Μια δεύτερη εγκατάσταση της Βόρειας Αμερικής είναι υπό κατασκευή.

Ωστόσο, δεν μιλάμε για έναν νεοφερμένο στον κόσμο της φιλοξενίας. Αντίθετα, η Scala διαθέτει 13 χρόνια εμπειρίας και διαθέτει αρκετές τεχνολογίες για να το δείξει.

Δεν είναι ένας σκληρός ειδικός, αλλά έχει μερικές εκπλήξεις και για τους χρήστες του WordPress. Στην πραγματικότητα, όταν συγκρίνετε το Scalahosting εναντίον SiteGround ή το Bluehost, το πρώτο εντυπωσιάζει αρκετά.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους ανταγωνιστές, η Scala επενδύει περισσότερο στην έρευνα και ανάπτυξη και λιγότερο στο μάρκετινγκ. Το αποτέλεσμα είναι μερικά αρκετά ισχυρά κοινόχρηστα σχέδια και πιθανώς οι καλύτερες προσφορές VPS στην αγορά.

Η πολιτική είναι αξιέπαινη και εξηγεί γιατί ο πάροχος είναι τόσο καλός, ενώ πολύ λιγότερο δημοφιλής από κάποιους.

Αρκετά, όμως, μιλάμε για το φόντο – ας βρούμε ορείχαλκο και να δούμε τι ξεχωρίζει το Scalahosting.

"Επεκτάσιμη, Ισχυρή, Ευέλικτη"

Ώρα

99,99%

Φόρτωση ταχύτητας

0,76 δευτ

Υποστήριξη

9/10

Χαρακτηριστικά

8.5 / 10

ΣΥΝΟΛΙΚΟ4.1

Τα βασικά – Scalahosting Uptime, Speed, Support

Αυτά είναι τα τρία μεγάλα web hosting. Εάν ένας πάροχος σκοντάψει εδώ, δεν υπάρχει τίποτα (ή μάλλον τίποτα) που μπορεί να κάνει για την αντιστάθμιση. Πολλές κριτικές Scalahosting επαινούν τον πάροχο σε αυτούς τους τομείς, οπότε ας δούμε αν τα δεδομένα υποστηρίζουν όλη τη συζήτηση.

1. Εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας – 99,99%

Το Uptime είναι ένα από αυτά τα πράγματα που δεν παρατηρείτε όταν όλα λειτουργούν. Παρ ‘όλα αυτά, είναι ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας στη φιλοξενία.

Απλά, όταν αγοράζετε φιλοξενία, περιμένετε ότι ο ιστότοπός σας θα είναι διαθέσιμος συνεχώς.

Γι ‘αυτό, μόλις πήρα τη σύνδεσή μου Scala, δημιούργησα έναν απλό ιστότοπο WordPress και τον συνδέω με τα εργαλεία παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο. Με δεδομένα λίγων εβδομάδων, μπορείτε να πάρετε μια πολύ καλή ιδέα για τη διαθεσιμότητα που μπορείτε να περιμένετε.

Όσον αφορά τη Scala, προσφέρει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, που είναι το βιομηχανικό πρότυπο. Αυτό περιορίζει τη συνολική μηνιαία διακοπή λειτουργίας σε περίπου 43 λεπτά ή σε λιγότερο από 1,5 λεπτά την ημέρα. Είναι μια λογική εγγύηση, συνολικά.

Εάν το Scalahosting παραβιάζει την πολιτική, μπορείτε να λάβετε μονάδες φιλοξενίας. Ο πάροχος θα αποδεχτεί ακόμη και τα δικά σας αρχεία καταγραφής ως απόδειξη, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο όπως το StatusCake και να παρακολουθείτε τη διαθεσιμότητα του διακομιστή Scala.

Ίσως πιστεύετε ότι όλοι οι πάροχοι θα σας αφήσουν να το κάνετε αυτό. Ωστόσο, η πλειοψηφία δέχεται μόνο τα δικά τους αρχεία καταγραφής, που σημαίνει ότι ο πάροχος αποφασίζει τι μετράει ως διακοπή (κοιτάζω εσένα, HostGator).

Ο πραγματικός χρόνος λειτουργίας, ωστόσο, είναι όπου η υποδομή cloud της Scala πραγματικά λάμπει. Κατά τη σύνταξη αυτής της κριτικής Scalahosting, ο πάροχος κατέγραψε σχεδόν τέλεια διαθεσιμότητα. Οι διακομιστές έχουν μέσο χρόνο διακοπής ενός λεπτού ανά μήνα, κάτι που είναι εξαιρετικό.

Είναι πάντα καθησυχαστικό να βλέπουμε έναν πάροχο να διατηρεί την υποδομή του σε κορυφαία κατάσταση. Είμαστε σε μια εξαιρετική αρχή, τώρα ας προχωρήσουμε στην ταχύτητα.

"Το Scala εμφανίζει σχεδόν άψογο χρόνο λειτουργίας και υπόσχεται επαρκή αποζημίωση εάν παραβιαστεί το SLA."

2. Αξιοπρεπής ταχύτητα

 • Χρόνος απόκρισης – 0,29 δευτερόλεπτα
 • Ώρα για έναν πλήρως φορτωμένο ιστότοπο — 0,76 δευτ
 • Υπό φορτίο — 30 δευτ

Σημείωση: Εάν εκτελέσετε δοκιμές ταχύτητας στον τομέα μου, τα αποτελέσματα ενδέχεται να παρουσιάζουν διακυμάνσεις λίγο. Ακόμα και από την ίδια πλατφόρμα δοκιμών, δύο δοκιμές εμφανίζουν συνήθως ελαφρώς διαφορετικά αποτελέσματα. Ο ιστότοπός μου φιλοξενείται στις ΗΠΑ, οπότε το δοκίμασα από τοποθεσίες στις ΗΠΑ για αυτό Αναθεώρηση Scala. Όλες οι προσθήκες και η προσωρινή αποθήκευση από την πλευρά του διακομιστή απενεργοποιήθηκαν.

Η μελέτη μετά τη μελέτη δείχνει ότι η ταχύτητα είναι ένας μεγάλος καθοριστικός παράγοντας της επιτυχίας του ιστότοπου. Οι ταχύτεροι ιστότοποι προσελκύουν τους επισκέπτες πιο αποτελεσματικά, λαμβάνουν περισσότερους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες και πωλούν περισσότερα προϊόντα. Όσον αφορά τους αργούς ιστότοπους, λοιπόν, ας πούμε ότι δεν διαρκούν πολύ.

Περιττό να πούμε ότι η επιλογή φιλοξενίας σας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο εδώ. Ένας ιστότοπος μπορεί να είναι τόσο γρήγορος όσο επιτρέπει ο διακομιστής του, επομένως θα πρέπει να επιλέξετε με σύνεση.

Για την αναθεώρηση Scalahosting, έλεγξα πόσο γρήγορα οι διακομιστές μπορούν να ανταποκριθούν και να παραδώσουν μια σελίδα και πώς αποδίδουν υπό μεγάλη κίνηση. Για να κάνω τις δοκιμές δίκαιες, απενεργοποίησα τα εργαλεία βελτιστοποίησης επιπλέον ταχύτητας και έδωσα μόνο τη βασική ρύθμιση.

Το frontend αποδίδει εκπληκτικά. Οι διακομιστές χρειάζονται, κατά μέσο όρο, 0,295 δευτερόλεπτα για να ανταποκριθούν, βάζοντας το Scalahosting στους πέντε πρώτους οικοδεσπότες αυτής της κατηγορίας – δεν είναι μικρό επίτευγμα, δεδομένου ότι είναι εναντίον παρόχων όπως το SiteGround.

Ο χρόνος που απαιτείται για τη φόρτωση ενός πλήρους εγγράφου είναι ακόμη πιο εντυπωσιακός. Είναι κατά μέσο όρο στα 0,766 δευτερόλεπτα, κάνοντας Scalahosting ο ταχύτερος πάροχος μέχρι σήμερα. Κανένας άλλος οικοδεσπότης δεν το κάνει καλά με συνέπεια.

Η ρύθμιση του frontend της Scala είναι αξιέπαινη. Όλες οι κριτικές της Scalahosting από τους τελικούς χρήστες που την επαινούν είναι σίγουρα σωστές.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών backend αντιμετώπισα προβλήματα. Η δοκιμή Load Impact πηγαίνει καλά μέχρι περίπου 18 εικονικούς χρήστες. Στη συνέχεια, οι διακομιστές αρχίζουν να διακόπτουν συνδέσεις HTTP και οι χρόνοι απόκρισης αυξάνονται δραματικά.

Αυτό δεν είναι ένα σπάνιο συμβάν για έναν πάροχο φιλοξενίας – κάτι παρόμοιο συμβαίνει με το backend του HostGators και του GreenGeeks. Μια πιθανότητα είναι ότι κάποιο σύστημα ασφαλείας βλέπει τη δραστηριότητα ως επίθεση DDoS και περιορίζει τον αριθμό σύνδεσης από την ίδια διεύθυνση IP.

Επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη σχετικά με αυτό. Αν και οι πράκτορες έκαναν το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσουν, εξακολουθούν να εργάζονται για να βρουν μια λύση.

Διαφορετικά, οι διακομιστές είναι γρήγοροι και το Scalahosting είναι απολύτως ικανό να χειριστεί μια αξιοπρεπή κίνηση.

"Το Scalahosting μπορεί να υπερηφανεύεται για την ακαταμάχητη ταχύτητα του frontend, αλλά το backed θέτει μερικές ερωτήσεις"

3. Ανταπόκριση υποστήριξης

Αυτό που ξεχώρισε περισσότερο κατά την αρχική προβολή ήταν το υψηλό ποσοστό ικανοποίησης των πελατών. Πάνω απ ‘όλα, οι κριτικές χρηστών επαινούν την ομάδα υποστήριξης της Scalahosting. Ήμουν πρόθυμος να το ελέγξω μόνοι μου και να δω αν η υποστήριξη είναι πραγματικά όλα αυτά.

Τους ήρθα σε επαφή μερικές φορές και ξεκίνησα με απλές ερωτήσεις. Το πρώτο θετικό ήταν ότι όλα τα ερωτήματα έλαβαν άμεση απάντηση, ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα υποστήριξης είναι καλά στελεχωμένη.

Οι πράκτορες είναι επίσης αρκετά γνώστες. Η υποστήριξη πελατών Scalahosting μπορεί να απαντήσει στις περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την πλατφόρμα και να παρέχει ακριβείς συμβουλές για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπου.

Μέχρι εδώ καλά. Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα μεγάλα όπλα.

Επικοινώνησα για άλλη μια φορά με την υποστήριξη και ζήτησα βοήθεια για την επίλυση του προβλήματος Load Impact – οι περισσότεροι άλλοι πάροχοι απέτυχαν άσχημα στην αντιμετώπιση. Προς έκπληξή μου, ο πράκτορας ήταν ενθουσιώδης και άρχισε αμέσως να αναπηδά ιδέες.

Μείναμε σε κλήση για περισσότερο από μία ώρα, δοκιμάζοντας διαφορετικές διαμορφώσεις για να επιλύσουμε το πρόβλημα. Το επίπεδο αφοσίωσης από απλούς πράκτορες πρώτης γραμμής είναι εντυπωσιακό, παρόλο που το πρόβλημα τελικά επεκτάθηκε σε διαχειριστή διακομιστή.

" Όλα τα θέματα που λαμβάνονται υπόψη, η υποστήριξη Scalahosting είναι καλά εκπαιδευμένη και πρόθυμη να βοηθήσει. Ο πάροχος προφανώς δεν αστειεύεται όταν πρόκειται για την επιλογή των υπαλλήλων του και αφήνει τους πελάτες του σε καλά χέρια."

Τα πλεονεκτήματα του Scalahosting

Το Scalahosting έχει να κάνει με την κατάκτηση του κόσμου φιλοξενίας με ισχυρή ιδιόκτητη τεχνολογία. Θέλει να εντυπωσιάσει τους webmaster με δύναμη και χρησιμότητα. Και, σύμφωνα με εκατοντάδες σχόλια Scalahosting εκεί έξω, διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για τη δουλειά.

1. Ιδιωτική ασφάλεια

Το κύριο πλεονέκτημα του παρόχου είναι ιδιόκτητο λογισμικό. Το SShield Security είναι το πρώτο εργαλείο που θα καλύψουμε σε αυτήν την κριτική Scalahosting.

Με απλά λόγια, το SShield είναι μια σουίτα ασφαλείας.

Από τη μία πλευρά, χρησιμεύει για τον αποκλεισμό των εισερχόμενων απειλών. Η Scalahosting μπορεί να υπερηφανεύεται για το SShield ότι μπορεί να αποκλείσει το 99,998% των επιθέσεων.

Το άλλο συστατικό του SShield είναι η παρακολούθηση 24/7. Εκτός από την εκτέλεση μιας βάσης δεδομένων γνωστών κακόβουλων προγραμμάτων, το σύστημα ασφαλείας χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για να ανακαλύψει δυνητικά άγνωστες απειλές. Αυτό του δίνει μια πολύ καλύτερη ευκαιρία να πιάσετε τυχόν επιθέσεις προτού γίνουν ένα σοβαρό πρόβλημα για τον διακομιστή Scala σας.

Ένα πλεονέκτημα του συστήματος είναι ότι σας δίνει αρκετό χρόνο για να διορθώσετε οποιαδήποτε κακόβουλη δραστηριότητα (σε περίπτωση που ο διακομιστής σας μολυνθεί). Αντί να κλείσετε αμέσως τον ιστότοπό σας, θα σας στείλει μια λεπτομερή αναφορά. Αυτό σας δίνει την καλύτερη ευκαιρία να επιλύσετε το πρόβλημα χωρίς να βλάψετε τον εαυτό σας.

Αυτό μπορεί να το περιμένετε από κάθε κεντρικό υπολογιστή, αλλά έχω δει τους παρόχους να πανικοβάλλονται και να κλείνουν έναν ιστότοπο με την πρώτη ματιά από κακόβουλο λογισμικό. Είναι χρήσιμο ότι η Scala λαμβάνει μόνο τα κατάλληλα μέτρα αντί να προκαλεί περιττή ζημιά.

Συνολικά, είναι καθησυχαστικό να βλέπουμε ότι η Scalahosting διαθέτει ισχυρή τεχνολογία με μια νέα ασφάλεια στον ιστότοπο. 

2. Βελτιστοποιημένο WordPress

Όταν ξεκίνησα αυτήν την κριτική Scalahosting, ήθελα να δω πώς χειρίζεται η εταιρεία το WordPres.

Το Scalahosting προσφέρει μια ειδική «γεύση» εστιασμένη στο WordPress των τυπικών προγραμμάτων φιλοξενίας χωρίς επιπλέον χρέωση. Ένα μεγάλο κομμάτι των πελατών της Scala είναι χρήστες WordPress, επομένως έχει νόημα.

Ένα μεγάλο μέρος αυτού είναι το SWordPress Manager, το οποίο είναι το ιδιόκτητο εργαλείο διαχείρισης της Scala. Αυτό σας επιτρέπει να προσθέσετε εύκολα ιστότοπους WordPress, να βελτιστοποιήσετε την ασφάλειά τους και να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις WordPress.

Μια απλή επιλογή είναι να ενεργοποιήσετε ένα κλείδωμα ασφαλείας, το οποίο αποτρέπει επιθέσεις σεναρίων από διακομιστή. Απλά μην ξεχάσετε να το απενεργοποιήσετε όταν θέλετε να προσθέσετε τυχόν προσθήκες.

Εργάζονται περισσότερα εργαλεία όπως η κλωνοποίηση σε περιβάλλον σταδιοποίησης. Προς το παρόν, ωστόσο, έχετε όλες τις βασικές δυνατότητες της διαχειριζόμενης κοινόχρηστης φιλοξενίας για το WordPress.

Και αυτό είναι μόνο μέρος του. Το Scalahosting προσθέτει προσαρμοσμένους κανόνες ασφαλείας, ειδικό τείχος προστασίας και σάρωση κακόβουλου λογισμικού σε όλα τα προγράμματα WordPress. Από άποψη ασφάλειας, είναι ένας από τους πιο εμπεριστατωμένους οικοδεσπότες εκεί έξω.

Παίρνει ακόμη καλύτερα αν πάτε για το πρόγραμμα Έναρξη. Το Scalahosting θα σας δώσει χρόνο με τους μηχανικούς του WordPress και θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας. Η λήψη τέτοιας βοήθειας διαφορετικά είναι δαπανηρή, επομένως η αξία της Scalahosting είναι εντυπωσιακή.

Στην πραγματικότητα, τα επιπλέον εργαλεία είναι τόσο ισχυρά, το Scalahosting είναι ένας ισχυρός υποψήφιος για την καλύτερη φιλοξενία WordPress του 2020.

3. Διαισθητική Περιοχή Πελατών και Spanel

Οι ιδιοκτήτες ιστότοπων περνούν πολύ χρόνο στην περιοχή πελατών και στον πίνακα ελέγχου. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε να είναι εύκολο να πλοηγηθείτε και να έχετε όλες τις κρίσιμες επιλογές διαθέσιμες με ένα ή δύο κλικ.

Ευτυχώς, το Scalahosting κάνει αρκετά καλά εδώ. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πιο σημαντικές περιοχές από την πλευρική γραμμή ανά πάσα στιγμή. Αυτές περιλαμβάνουν διαχείριση DNS, χρέωση και έκδοση εισιτηρίων.

Βεβαίως, μου πήρε λίγο κλικ για να βρω τα εργαλεία διαχείρισης για τον πραγματικό πίνακα ελέγχου μου. Μόλις το έκανα, ήταν αρκετά εύκολο να μετακινηθώ και να χρησιμοποιήσω εργαλεία όπως το SWordPress Manager.

Όσον αφορά τον πραγματικό πίνακα ελέγχου, τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας χρησιμοποιούν το cPanel, το οποίο είναι το βιομηχανικό πρότυπο. Μόλις πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στο πακέτο Scala hosting VPS, μπορείτε να επιλέξετε το SPanel. Αυτή είναι η ιδιόκτητη εναλλακτική λύση του cPanel της Scala.

Οι αποκλειστικοί πίνακες ελέγχου είναι συνήθως κάπως φτωχοί, αλλά το SPanel είναι μια τυχερή εξαίρεση. Διαχειρίζεται ό, τι μπορεί το cPanel – διαχείριση βάσης δεδομένων, ρύθμιση SSL, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σας επιτρέπει ακόμη και να μεταπωλήσετε τη φιλοξενία. Επιπλέον, είναι εύκολο να πλοηγηθείτε και όλες οι λειτουργίες λειτουργούν καλά.

Τα κύρια πλεονεκτήματα του SPanel είναι ότι λειτουργεί σε ξεχωριστό περιβάλλον, οπότε δεν θα καταστρέψει τους πόρους του διακομιστή σας. Είναι επίσης δωρεάν στη χρήση. Σε αντίθεση, το cPanel μπορεί να είναι αρκετά δαπανηρό, ειδικά για έναν μεταπωλητή φιλοξενίας cloud ή για όσους χρειάζονται πολλά πρόσθετα. Δεδομένου ότι το SPanel περιλαμβάνει πολλές από τις λειτουργίες από προεπιλογή, μπορεί να σας εξοικονομήσει εκατοντάδες δολάρια το μήνα.

Τώρα εσύ μπορώ πληρώστε για μια άδεια cPanel και χρησιμοποιήστε την αν κάνετε αναβάθμιση σε VPS. Τούτου λεχθέντος, το SPanel κάνει την αναβάθμιση πιο ομαλή και προσθέτει περισσότερη αξία.

Βεβαίως, το SPanel δεν αποτελεί όφελος για κοινόχρηστους χρήστες φιλοξενίας, αλλά πολλοί ιδιοκτήτες ιστότοπων τελικά αναβαθμίζουν σε VPS για πρόσθετους πόρους και ευελιξία. Τότε είναι που το SPanel γίνεται πολύ πιο προσιτό εναλλακτικό cPanel.

4. Εύκολη κλιμάκωση έως VPS

Μιλώντας για αναβαθμίσεις, το Scalahosting καθιστά πολύ εύκολο να αποκτήσετε τον δικό σας εικονικό διακομιστή με όλα τα συνοδευτικά οφέλη.

Μπορείτε να λάβετε ένα πλήρως διαχειριζόμενο VPS με μόνο 2 $ / μήνα περισσότερο από αυτό που θα πληρώνατε για το μεγαλύτερο κοινόχρηστο πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να λάβετε την καλύτερη τιμή – μπορείτε να λάβετε την πλήρη αξία πληρώνοντας από μήνα σε μήνα.

Φυσικά, η SPanel παίζει ρόλο εδώ. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει άδεια χρήσης cPanel, τα σχέδια VPS καταλήγουν πιο προσιτά από αυτά που προσφέρουν οι περισσότεροι ανταγωνιστές.

Απλώς συγκρίνοντας το βασικό SPanel εναντίον του cPanel, η Scala σας εξοικονομεί τουλάχιστον 15 $ / μήνα, ειδικά αν λάβετε υπόψη σας τις πολλές δυνατότητες που διαθέτει το SPanel. Εάν χρειάζεστε πρόσθετα cPanel ή θέλετε να μεταπωλήσετε τη φιλοξενία, η εξοικονόμηση μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη. 

Ακόμα κι αν ξεκινήσετε με κοινά σχέδια, αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα που σας περιμένει καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει.

5. Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι ένα απαραίτητο δίχτυ ασφαλείας για τους κατόχους ιστότοπων. Εάν κάνετε κάποιο λάθος ή κάτι άλλο πάει στραβά, θα πρέπει να έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας για να το επαναφέρετε.

Αν και το Scalahosting δεν το κάνει σαφές, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Ο πάροχος διατηρεί τα αντίγραφα ασφαλείας για μια εβδομάδα, επομένως θα έχετε πάντα επτά εκδόσεις του ιστότοπού σας για να βασιστείτε.

Εφόσον ελέγχετε τακτικά τον ιστότοπό σας (δηλαδή μία φορά την εβδομάδα), θα είστε ασφαλείς.

6. Δωρεάν μετεγκαταστάσεις

Εάν διαθέτετε ήδη ιστότοπο, μπορείτε ακόμα να μεταβείτε στον διακομιστή ιστού της Scala. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη χαριτωμένη μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας, καθώς η ομάδα τεχνολογίας θα το κάνει για εσάς. 

Ορισμένοι πάροχοι, όπως το Bluehost, χρεώνουν περίπου 150 $ για αυτό το είδος υπηρεσίας. Αντίθετα, το Scalahosting κάνει τους χρήστες του σταθερό και το παρέχει δωρεάν.

7. Δίκαιη τιμολόγηση

Οι μετατροπές τιμολόγησης φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι αχρείαστες χιλιάδων webmaster. Εάν διαθέτετε ποτέ έναν ιστότοπο, πιθανότατα εξοικειώνεστε με την ουσία του.

Ο πάροχος σας προσκαλεί να εγγραφείτε για δύο ή τρία χρόνια φιλοξενίας για να αποκτήσετε μια εκπληκτικά προσιτή συμφωνία με δεκάδες φανταστικά οφέλη.

Μόλις τελειώσει ο αρχικός όρος, είναι καιρός να ανανεωθεί. Αυτό συμβαίνει όταν ο πάροχος σας πληρώνει με τρεις ή τέσσερις φορές υψηλότερες χρεώσεις και καλύτερα να αγοράσετε τρία ακόμη χρόνια εάν θέλετε να παραμείνετε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Ορισμένοι πάροχοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκρύψουν το υψηλότερο κόστος ανανέωσης. Ωχ, ορισμένοι δεν τους δείχνουν καν στη σελίδα προϊόντων.

Τώρα, η δίκαιη είναι δίκαιη, η Scala αυξάνει τις τιμές της κατά την ανανέωση, αλλά όχι σχεδόν όσο οι περισσότεροι πάροχοι. Το πρόγραμμα Starter κοστίζει μόλις 3,95 $ / μήνα εάν προπληρώσετε για τρία χρόνια και μετά θα αυξηθεί μόνο κατά 2 $. Αντιπαραβάλλετε αυτό με το A2 Hosting που ξεκινά από την ίδια τιμή και μετά το διπλασιάζει κατά την ανανέωση (ή SiteGround που το τριπλασιάζει).

Το Scalahosting, από την άλλη πλευρά, έχει πολύ λογικές τιμές. Ο πάροχος είναι απολύτως διαφανής σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της τιμολόγησης και η αρχική έκπτωση μπορεί να είναι χρήσιμη όταν μόλις ξεκινήσετε.

Το πιο σημαντικό, το κόστος ανανέωσης αντικατοπτρίζει πλήρως την ποιότητα της υπηρεσίας αντί να είναι υπερβολικά υψηλό για να αντισταθμίσει τις εκπτώσεις. Στην πραγματικότητα, πολλοί χρήστες τραγουδούν τα διαφανή τιμολόγιά του στις κριτικές Scalahosting.

8. Δωρεάν Όνομα Τομέα

Είναι πάντα ωραίο να παίρνεις λίγο επιπλέον αξία δωρεάν. Το Scalahosting επιτρέπει στους χρήστες που εγγράφονται για έξι μήνες φιλοξενίας να καταχωρούν ένα όνομα τομέα χωρίς επιπλέον κόστος. Αυτή είναι μια υπηρεσία που διαφορετικά θα σας κόστιζε 10-15 $, οπότε εξοικονομείτε μερικά δολάρια εδώ.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν είναι διαθέσιμο σε όλα τα σχέδια. Θα πρέπει να πάτε για το πρόγραμμα Advanced για να επωφεληθείτε από τη δωρεάν εγγραφή. Δεν είναι επίσης διαθέσιμο σε κανένα Scala που φιλοξενεί VPS.

9. Δοκιμή 99 σεντ

Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας επεκτείνουν μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να σας επιτρέψουν να δοκιμάσετε την πλατφόρμα. Το Scalahosting δεν αποτελεί εξαίρεση: μπορείτε να πληρώσετε για την υπηρεσία τους και αργότερα να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν δεν σας αρέσει. Εάν φτάσετε τόσο μακριά, απλώς θυμηθείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων πριν τελειώσει ο πρώτος μήνας.

Έχετε επίσης την επιλογή να πληρώσετε 0,99 $ για μια δοκιμή ενός μήνα για οποιοδήποτε κοινόχρηστο πρόγραμμα τιμολόγησης Scala. Μπορεί να προτιμάτε αυτήν τη διαδρομή εάν δεν θέλετε το Scalahosting να κρατά τα χρήματά σας ενώ το δοκιμάζετε. Μπορείτε επίσης να το κάνετε, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το αίτημα επιστροφής χρημάτων.

Μπορεί να προτιμάτε αυτήν τη νέα προσέγγιση στη φιλοξενία, αν και δεν είναι πραγματικά πρωτοποριακή λειτουργία.

Τα μειονεκτήματα του Scalahosting

Ανεξάρτητα από το πόσο ισχυρό είναι, καμία υπηρεσία φιλοξενίας δεν έχει τα συμφέροντά της. Εδώ πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε για Scalahosting.

1. Η κοινή χρήση φιλοξενίας δεν είναι πλήρως SSD για ορισμένους χρήστες

Αν και το μεγαλύτερο μέρος της υπηρεσίας ιστού Scala εκτελείται σε SSD, η κοινόχρηστη φιλοξενία περιλαμβάνει επίσης HDD.

Δηλαδή, οι παλιοί λογαριασμοί εκτελούνται σε συνδυασμό SSD και HDD. Ενώ τα αρχεία που χρησιμοποιούνται βρίσκονται σε μονάδες στερεάς κατάστασης, επιτρέποντας ταχύτερη πρόσβαση, τα αρχεία συστήματος βρίσκονται σε σκληρό δίσκο.

Ευτυχώς, από τον Ιανουάριο του 2020, όλοι οι νέοι πελάτες φιλοξενούνται σε καθαρά διακομιστές SSD. Ουσιαστικά, η παλιά ρύθμιση διακομιστή δεν θα σας επηρεάσει εάν μόλις ανακαλύψατε τον πάροχο. Το συζήτησα με την ομάδα της Scala και ο οικοδεσπότης άρχισε ακόμη και τη μετεγκατάσταση παλαιών λογαριασμών στο ίδιο περιβάλλον, οπότε οι υπάρχοντες πελάτες θα απολαύσουν σύντομα τα ίδια οφέλη.

Αν και η φιλοξενία είναι γρήγορη, ακόμη και εντυπωσιακά, μια πλήρης μετάβαση στο SSD θα βελτίωνε την υπηρεσία. Δεν είναι ένα τεράστιο μειονέκτημα για τη Scala, ειδικά επειδή ακόμη και οι μεγαλύτεροι πελάτες μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε φιλοξενία VPS με SSD. Ωστόσο, είναι κάτι που αξίζει να αναφερθεί.

2. Λεπτή βάση γνώσεων

Υπάρχουν λίγα λόγια εδώ, εκτός από το ότι η Σκάλα δεν διαθέτει το πιο εκτεταμένο σύνολο άρθρων εκεί έξω. Καλύπτουν μόνο 80 κοινές ερωτήσεις συνολικά και πολλές από τις απαντήσεις είναι μάλλον σύντομες.

Η βάση γνώσεων δημιουργεί μια καλή ενότητα FAQ. Ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε λίγο Googling εάν είστε ο τύπος do-it-yourself.

3. Ασαφείς περιγραφές προϊόντων

Θα πρέπει να προλογίσω αυτό λέγοντας ότι αυτό δεν είναι παραπλανητικό μάρκετινγκ, καθώς η Scala δεν κρύβει κανένα προφανές πρόβλημα. Τούτου λεχθέντος, τόσο ο ιστότοπος όσο και η υποστήριξη Scalahosting δεν μπορούν να εξηγήσουν καλά μερικές από τις δυνατότητές τους.

Για παράδειγμα, η Scala δεν αναφέρει πραγματικά αντίγραφα ασφαλείας στη βασική σελίδα φιλοξενίας ιστοσελίδων, αν και η έκδοση WordPress των σχεδίων έχει σαφώς καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Ωστόσο, όταν έφτασα σε έναν αντιπρόσωπο πωλήσεων, με διαβεβαίωσαν ότι θα έχω εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας – λίγο περίεργο. Μόνο όταν έφτασα στην τεχνική υποστήριξη, πήρα μια εξήγηση είναι καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, με κάθε έκδοση να αποθηκεύεται για μια εβδομάδα. Μπορεί να είναι συγκεχυμένο και χρονοβόρο για να το καταλάβω.

Τώρα, αυτό είναι ένα αρκετά μικρό πρόβλημα και είναι απλό να διορθωθεί. Ωστόσο, δικαιολογεί μια αναφορά.

Προτείνουμε το Scalahosting?

Μήπως ποτέ!

Το Scalahosting καλύπτει τα βασικά καλύτερα από τους περισσότερους οικοδεσπότες και συμπληρώνει την προσφορά με ισχυρά εργαλεία. Είναι εξαιρετικό για τους χρήστες του WordPress, σε καλή τιμή, και καθιστά πολύ εύκολο να αναπτύσσεται σταθερά ένας ιστότοπος χωρίς σημεία συμφόρησης. Επιπλέον, είναι μια από τις πιο ασφαλείς πλατφόρμες στην αγορά.

Υπάρχουν αναμφισβήτητα πολλά να το αγαπήσουμε. Έτσι, είναι το Scalahosting το επόμενο μεγάλο πράγμα?

Ίσως να είναι.

Εάν συνεχίζει να αναπτύσσει τεχνολογίες με τον τρέχοντα ρυθμό και προσθέτει λίγα περισσότερα κέντρα δεδομένων στο πάτωμα, θα πρέπει να έχει λίγο πρόβλημα να επεκτείνει την επιρροή του. Υπάρχουν μερικά πράγματα που έχω πάρει στην κριτική του Scalahosting, αλλά θα μπορούσατε να πείτε τουλάχιστον το ίδιο για κάθε οικοδεσπότη.

Εν ολίγοις, το Scalahosting είναι μια γενικά εξαιρετική απόδοση. Είναι ένας οικοδεσπότης που σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map