Kinstа – Φιλοξενία WordPress από άλλη διάσταση

Αποκάλυψη κερδών: Χρησιμοποιούμε συνδέσμους συνεργατών για να κερδίζουμε προμήθειες από τα προϊόντα που ελέγχονται και συνιστώνται στις σελίδες μας. Κάθε φορά που ένας αναγνώστης ακολουθεί συνδέσμους συνεργατών που δημοσιεύονται στις κριτικές μας και πραγματοποιεί μια αγορά, λαμβάνουμε πληρωμή. Μάθετε περισσότερα.


Εάν η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress ήταν αυτοκίνητο, η Kinsta θα ήταν η Rolls Royce των λύσεων WP. Δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό, η πλατφόρμα εξυπηρετεί αποκλειστικά τους χρήστες του WordPress, με στόχο να προσφέρει μια απρόσκοπτη και άψογη εμπειρία.

Εάν χρησιμοποιείτε συχνά το Hosting Tribunal, πιθανότατα μπορείτε να πείτε ότι είμαι αρκετά ενθουσιασμένος για αυτήν την κριτική του Kinsta. Φυσικά, παρακολουθώ την υπηρεσία εδώ και μήνες μέσω τακτικών δοκιμών της ταχύτητας frontend και backend και του χρόνου λειτουργίας. Μελέτησα επίσης προσεκτικά τους όρους παροχής υπηρεσιών, εξέτασα τα χαρακτηριστικά και τις τιμές και έφτιαξα τη λεπτομερή ανάλυση που ακολουθεί.

Πήρα τον απαραίτητο χρόνο για να ελέγξω τη φήμη της εταιρείας στον Ιστό περνώντας αρκετές εκατοντάδες κριτικές χρηστών σχετικά με το Kinsta.

Ειδοποίηση Spoiler: Το Kinsta είναι καλό. Πολύ καλό, στην πραγματικότητα.

Ο ιστότοπός μου στο Kinsta παρακολουθεί εντυπωσιακούς χρόνους φόρτωσης και διατηρεί σχεδόν άψογο χρόνο λειτουργίας, αλλά είναι εύκολο να το διαχειριστείς με τρόπο τόσο διαισθητικό που δεν μπορεί να πει κανείς.

Τι είναι η Κίνστα?

Ακριβώς όπως το WP Engine δεν είναι πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων με την πλήρη έννοια της λέξης, έτσι το Kinsta είναι μια στενά εξειδικευμένη υπηρεσία που εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο WordPress, τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος.

Τρέχει στο Google Cloud και προσφέρει λύσεις WordPress από 20 διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Αξιόπιστη από τεράστιες παγκόσμιες μάρκες όπως Intuit, Ubisoft, Ricoh, Workforce και άλλες, η πλατφόρμα είναι μια καθιερωμένη παρουσία στο συνεχώς διευρυνόμενο WordPress.

"Ο καλύτερος κεντρικός υπολογιστής WordPress Premium"

Λειτουργία:

99,99%

Ταχύτητα φόρτωσης:

0,39 δευτ

Υποστήριξη:

Η καλύτερη διαθέσιμη υποστήριξη WP

Πίνακας Ελέγχου:

Ιδιόκτητος

ΣΥΝΟΛΙΚΟ4.5

Τα βασικά – Kinsta Speed, Uptime και Support

“Θέλω έναν αργό ιστότοπο που είναι συχνά εκτός σύνδεσης.” Δεν είπε κανείς. Πάντα. Το ξέρει ο Κίνστα; Ας ανακαλύψουμε.

1. Γρήγορη ταχύτητα φωτισμού

Το Kinsta είναι μια εξειδικευμένη υπηρεσία φιλοξενίας που κάνει τον ιστότοπο του WordPress να πετάει.

Ξέρω, ξέρω, πολλοί από εσάς θα πάνε: «Αλλά τι γίνεται με το WP Engine;»

Σε σύγκριση με το WP Engine, ο Kinsta όχι μόνο διατηρεί το έδαφος του αλλά το ξεπερνά σε σχέση με το frontend.

Με μέσο χρόνο φόρτωσης 0,39 δευτερόλεπτα, η Kinsta κατέχει σταθερά την πρώτη θέση μεταξύ όλων των κεντρικών υπολογιστών που παρακολουθώ. Πράγματι, εκτοξεύει τον κινητήρα WP άνετα, καθώς ο τελευταίος ρολογίζει σε 0,59 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο.

Το TTFB του ιστότοπού μου στο WordPress είναι μόλις 0,14 δευτερόλεπτα και απαιτεί 0,63 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί η απόδοση του.

Αυτοί οι αριθμοί είναι τρελοί!

Όσον αφορά το backend, η Kinsta δεν πρέπει να ντρέπεται. Αν και δεν είναι αρκετά ισοδύναμο με την εξαιρετική απόδοση του WP Engine, αυτός ο διαχειριζόμενος κεντρικός υπολογιστής WordPress εμφανίζει σταθερότητα και απίστευτη ταχύτητα.

Όταν βομβαρδίστηκε με πάνω από 300 ταυτόχρονα αιτήματα, οι διακομιστές Kinsta – καλά, τεχνικά, διακομιστές Google Cloud που έχουν διαμορφωθεί και βελτιστοποιηθεί από την Kinsta – τους επιλύουν χωρίς λόξυγγα, για περίπου 0,24 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο. Αυτό είναι πιο γρήγορο από το DreamHost αλλά πιο αργό από το HostPapa και το SiteGround.

"Το frontend του Kinsta είναι το γρηγορότερο από όλα, ενώ το backend αποκτά επίσης διάκριση. Υψηλή απόδοση συνολικά."

2. Εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας – 99,99%

Η Kinsta υπόσχεται και προσφέρει 99,99%. Αφού γνώρισα την τεχνολογία που τροφοδοτεί αυτήν τη διαχειριζόμενη πλατφόρμα WordPress, φαίνεται φυσικό ότι ο χρόνος λειτουργίας είναι τόσο υπέροχος. Το Google Cloud έχει δημιουργηθεί για απολύσεις και επιδόσεις και οι χρήστες του Kinsta επωφελούνται από αυτό.

Ένα άλλο πράγμα που συμβάλλει στο υψηλό χρόνο λειτουργίας είναι οι τακτικοί έλεγχοι. Η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο ελέγχει κάθε ιστότοπο κάθε δύο λεπτά, οπότε ακόμη και αν πέσει μια σελίδα, οι τεχνικοί της Kinsta θα αντιδράσουν εντός 120 δευτερολέπτων. Αυτή η κριτική έχει ένα ολόκληρο τμήμα αφιερωμένο στην τεχνική υποστήριξη του Kinsta, αλλά επιτρέψτε μου να το σκιάσω με μια αφή: είναι επιμελής.

"Ο χρόνος άσκησης υποσχέθηκε και παραδόθηκε στο εφικτό σημείο της τελειότητας, από μήνα σε μήνα."

3. Υποστήριξη Kinsta

Η τεχνική υποστήριξη είναι ένας κρίσιμος τομέας για κάθε πάροχο υπηρεσιών.

Και ενώ στα σχόλιά μου έχω επαινέσει και επικρίνει τις ομάδες υποστήριξης όλων των οικοδεσποτών που έχω αναλύσει, όταν πρόκειται για μια εξαιρετικά εξειδικευμένη υπηρεσία όπως η Kinsta, το μπαρ είναι πάντα ψηλότερο.

Η υποστήριξη ενός προϊόντος αποκλείει τη μεγαλύτερη τεχνογνωσία, σωστά?

Η αμφισβήτηση των ομάδων υποστήριξης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας αξιολόγησης και με ανυπομονώ. Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, με χτύπησαν.

Ένας τεχνικός της Kinsta ήρθε σε επαφή μαζί μου την επόμενη μέρα που άνοιξα τον λογαριασμό μου για να μου ειδοποιήσει ότι κάτι δεν πάει καλά με τις ρυθμίσεις DNS και ότι ο ιστότοπός μου δεν επιλύεται σωστά.

Φυσικά είχε δίκιο. Έχω καταχωρήσει τον τομέα μου στο Namecheap και διαμόρφωσα τις εγγραφές μέσω της ζώνης DNS του ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στο Kinsta.com.

Οι ίδιες οι οδηγίες είναι πολύ σαφείς και απλές: περιλαμβάνουν έναν αναλυτικό οδηγό για τους πιο δημοφιλείς καταχωρητές τομέα και άφθονα στιγμιότυπα οθόνης.

Ωστόσο, κατάφερα να τα χάσω, εισάγοντας δύο εγγραφές Α αντί για μία. Αυτό οδήγησε στο άνοιγμα του ιστότοπού μου μερικές φορές (όταν το ερώτημα είχε πάει στη δεξιά εγγραφή Α) και δεν επιλύθηκε σε άλλους.

Φυσικά, για μένα άνοιξε όταν έβαλα τα αρχεία και το λάθος μου πέρασε απαρατήρητο.

Έως ότου ο προληπτικός πράκτορας εντόπισε το ζήτημα και μου έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πιθανή ανάλυση ριζικής αιτίας και βήματα για την επίλυσή του.

Γλυκό, ε?

"Η Kinsta μπορεί να φιλοξενεί WordPress στο Google Cloud, αλλά σίγουρα διαθέτει όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες στο σπίτι."

Πλεονεκτήματα της Kinsta

Το Kinsta είναι μια premium υπηρεσία WordPress, αλλά το πλήθος των προηγμένων λειτουργιών δικαιολογεί την τιμή.

1. Ευελιξία

Το Kinsta έχει πολλά σχέδια φιλοξενίας. Ορισμένα είναι προσαρμοσμένα σε σχετικά μικρούς ιστότοπους με μεγάλη κίνηση, άλλοι είναι έτοιμοι να χειριστούν σοβαρές επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και υπάρχουν τεράστια πακέτα για ολόκληρες επιχειρήσεις.

Είναι προφανές από το ξεκίνημα ότι το Kinsta χτίστηκε από άτομα με σοβαρό τεχνολογικό πνεύμα. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι τα σχέδιά του συσκευάζουν επίσης πολλά εργαλεία προγραμματιστών.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μια premium διαχείριση φιλοξενίας WordPress δεν είναι η καλύτερη για άτομα που μόλις ξεκινούν το ταξίδι τους στο διαδίκτυο, καθώς μπορούν να περιορίσουν τον προϋπολογισμό, επομένως δεν μπορώ να προτείνω την Kinsta για εντελώς αρχάριους webmaster.

2. Εγγύηση επιδιόρθωσης Hack

Το Kinsta παρέχει μια πολύ ισχυρή σουίτα ασφαλείας με προληπτική ανίχνευση ευπάθειας, αλλά αυτό που ξεχωρίζει για μένα είναι η πολιτική επιδιόρθωσης hack.

Δεν μπορείτε να θεωρήσετε μια από τις καλύτερες λύσεις φιλοξενίας WordPress το 2020, εκτός εάν έχετε εφαρμόσει ισχυρά μέτρα ασφαλείας.

Πράγματα όπως τα κοντέινερ LXC παρέχουν ισχυρή απομόνωση λογαριασμού, ενώ η προστασία DDoS δεν υστερεί σε κανέναν.

Ωστόσο, η Kisnta προχωρά ένα βήμα παραπέρα και επεκτείνει ένα πολύ χρήσιμο χέρι όποτε τα πράγματα πηγαίνουν νότια. Η εταιρεία θα διορθώσει οποιονδήποτε ιστότοπο εάν παραβιαστεί ενώ φιλοξενείται στους διακομιστές της.

3. Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Χωρίς το προηγούμενο σημείο, το Kinsta δημιουργεί δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας όλων των ιστότοπων που φιλοξενεί. Η αποκατάσταση είναι επίσης δωρεάν και είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνει επίσης.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Kinsta, να επιλέξετε την ημερομηνία αποκατάστασης και να κάνετε κλικ στο δεξί κουμπί.

Ανετα.

Τα μικρότερα σχέδια της Kinsta διατηρούν αντίγραφα ασφαλείας για 14 ημέρες. Δεν ακούγεται σαν μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά στο πλαίσιο αυτού του οικοδεσπότη WP έχει νόημα.

Υπάρχουν τόσα πολλά εργαλεία παρακολούθησης που το να πηγαίνετε δύο εβδομάδες χωρίς να παρατηρήσετε κάποιο πρόβλημα στον ιστότοπό σας στο Kinsta είναι εξαιρετικά απίθανο.

Εάν αισθάνεστε την ανάγκη, μπορείτε να αγοράσετε αντίγραφα ασφαλείας που θα γίνονται κάθε 6 ώρες ή κάθε 60 λεπτά.

4. Φιλοξενία WooCommerce

Το Kinsta είναι πιθανώς ο καλύτερος οικοδεσπότης WordPress όταν πρόκειται για το WooCommerce. Η πλατφόρμα διαθέτει πολλά εργοστάσια βελτιστοποιημένα για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Είναι αυτονόητο ότι κάθε ένα από αυτά κάνει το πιο δημοφιλές plugin WordPress.

Όχι μόνο αυτό, αλλά οι τεχνικοί της Kinsta είναι ειδικοί στο WooCommerce και η ίδια η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί με μεγάλη δυνατότητα κλιμάκωσης, ώστε να μπορεί να χειριστεί εύκολα τις κυκλοφοριακές εισροές κατά τη διάρκεια πολλών περιόδων εμπορίας.

5. Μεγάλη επεκτασιμότητα

Το Kinsta παρέχει κάτι απαραίτητο για ένα προϊόν φιλοξενίας cloud – επεκτασιμότητα.

Παρόλο που τα περισσότερα από τα σχέδιά του επιβάλλουν συγκεκριμένα όρια, σε περίπτωση που ο ιστότοπός σας υπερβεί οποιοδήποτε από αυτά δεν θα μειωθεί. Αντ ‘αυτού, η Kinsta θα εφαρμόζει αυτόματα χρεώσεις υπέρβασης που καλύπτουν εύρος ζώνης, χώρο στο δίσκο ή χρήση CDN.

6. Δωρεάν μετεγκαταστάσεις

Το Kinsta δεν χρησιμοποιεί το cPanel, αλλά αυτό δεν είναι αποτρεπτικό όταν πρόκειται για τη μετεγκατάσταση ιστότοπων WordPress σε αυτό.

Το αντίθετο.

Το Kinsta προσφέρει απεριόριστες μετεγκαταστάσεις για απλούστερους ιστότοπους και μεταξύ 1 και 5 premium μετακινήσεις, δηλαδή μετεγκαταστάσεις για μεγάλους, περίπλοκους ιστότοπους. Αυτές περιλαμβάνουν μεγάλους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, εταιρική υποδομή ή ιστότοπους μελών και άλλα διαδικτυακά κτήνη.

Λάβετε υπόψη ότι το Kinsta μπορεί να αντιγράψει ιστότοπους από WP Engine, Flywheel, Cloudways και άλλους κεντρικούς υπολογιστές με προσαρμοσμένη ρύθμιση και χωρίς cPanel.

7. 20 Κέντρα Δεδομένων

Η Kinsta εκτελείται στο Google Cloud από το 2013 και στο τέλος του 2019 έκανε μια πραγματική κίνηση που αλλάζει το παιχνίδι μετεγκαθιστώντας στο CGP C2 για πολύ καλύτερη απόδοση.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Το Google Cloud είναι τεράστιο.

Χάρη στην παγκόσμια εμβέλεια, η Kinsta μπορεί να αναπτύξει τον ιστότοπό σας WordPress από 20 διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Χέρια κάτω, αυτή είναι η μεγαλύτερη κάλυψη χάρτη που έχω δει σε έναν οικοδεσπότη, καθιστώντας το Kinsta μία από τις καλύτερες επιλογές φιλοξενίας WP εκεί έξω.

8. Πολλά πρόσθετα (επί πληρωμή)

Από προεπιλογή, το Kinsta διαθέτει πολλά προνόμια προγραμματισμού άφθονα, αλλά μπορεί επίσης να πάει πολύ βαθύτερα από τα περισσότερα. Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Nginx reverse proxy, Redis και άλλα διαθέσιμα για αγορά με οποιοδήποτε πρόγραμμα Kinsta.

9. Εξαιρετική ρύθμιση λογαριασμού

Το ξεκίνημα με το Kinsta είναι εξαιρετικά εύκολο. Η όλη ρύθμιση του λογαριασμού διαρκεί δευτερόλεπτα, αλλά αυτό δεν το καθιστά ξεχωριστό. Πολλοί κορυφαίοι οικοδεσπότες ανοίγουν νέα σχέδια αμέσως.

Αυτό που κάνει διαφορετικά η Kinsta είναι η δυνατότητα διαμόρφωσης ορισμένων παραμέτρων στην εγκατάσταση WP κατά την αρχική εγκατάσταση.

Θέλετε ένα multisite?

Ή το WooCommerce?

Ίσως να είσαι εκεί?

Όλα αυτά τα πράγματα και άλλα είναι παρόντα χάρη στον γρήγορο και διαισθητικό οδηγό εγκατάστασης.

10. Αστρική φήμη

Ένα βασικό μέρος της διαδικασίας αναθεώρησής μου είναι να ερευνήσω τι έχουν να πουν οι χρήστες για την εταιρεία, αλλά με την Kinsta αυτό ήταν μια μάλλον σύντομη προσπάθεια.

Ομολογώ, αυτή τη φορά είχα μια ατζέντα και όχι πολύ αξιέπαινη. Κοίταξα τις κριτικές TrustPilot και Reddit για να βρω ιστορίες για την κακή εμπειρία του Kinsta επειδή οι εντυπώσεις μου για την εταιρεία ήταν πολύ θετικές. Το κίνητρο πίσω από την πρόθεσή μου ήταν να προσθέσω αντικειμενικότητα στην κριτική, να προσφέρω μια εναλλακτική άποψη.

Δυστυχώς, το τεράστιο Διαδίκτυο δεν συμμορφώθηκε – όλοι οι χρήστες βλέπουν την εταιρεία με πολύ θετικό φως, επαινώντας την ταχύτητα, την υποστήριξη και τα χαρακτηριστικά της.

Είμαι μέλος όλων των subreddits σχετικά με τη φιλοξενία και το Kinsta αναφέρεται συνήθως στο παρελθόν όταν οι χρήστες εξετάζουν άλλες υπηρεσίες.

Το μόνο μικρό παράπονο αφορά την τιμή του, αλλά αυτό πρέπει να αναμένεται όταν οι άνθρωποι συγκρίνουν το Kinsta εναντίον SiteGround ή άλλο κοινόχρηστο κοινό.

Μειονεκτήματα Kinsta

Μπορεί να είναι λίγα, αλλά η Kinsta έχει τα μειονεκτήματά της.

1. Καμία υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το Kinsta δεν είναι πάροχος φιλοξενίας με την πραγματική έννοια της λέξης, επειδή εξυπηρετεί ένα μόνο προϊόν: το WordPress. Ως εκ τούτου, δεν έχει πολλά από τα πράγματα που οι παραδοσιακοί οικοδεσπότες θεωρούν στάνταρ.

Η υπηρεσία email είναι μία από αυτές.

Η Κίνστα απλά δεν έχει.

Δεν είναι τόσο δύσκολο να έχετε ποιοτική φιλοξενία email αλλού, αλλά είναι κάτι που θα προσθέσει τον μηνιαίο λογαριασμό.

Μιλώντας για έξοδα…

2. Ακριβές

Τα έξοδα φιλοξενίας πρέπει πάντα να αντιμετωπίζονται στο πλαίσιο. Στις κριτικές μου για τις καλύτερες λύσεις φιλοξενίας WordPress, μπορείτε να δείτε καθαρά γιατί ορισμένες υπηρεσίες κοστίζουν περισσότερο από άλλες, παρόλο που μπορεί να φαίνονται αρκετά παρόμοιες στην επιφάνεια.

Το Kinsta είναι πολύ ακριβό όταν το συγκρίνεις με τα κοινόχρηστα σχέδια Bluehost και περίπου δύο φορές πιο ακριβό από ό, τι έχει να προσφέρει το διαχειριζόμενο WordPress Bluehost.

Λειτουργεί όμως καλύτερα; Απολύτως.

Λάβετε καλύτερη υποστήριξη; Βάζεις στοίχημα!

Κοστίζει 30 $ το μήνα για έναν ιστότοπο; Ναι είναι.

Ναι, το Kinsta είναι ακριβό.

Η τιμή είναι δικαιολογημένη επειδή η υπηρεσία είναι καθαρή ποιότητα, αλλά αυτή δεν είναι λύση φιλοξενίας για τους πρώτους.

Προτείνουμε την Kinsta?

Απολύτως!

Το Kinsta μπορεί να είναι η καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress που έχω δει μέχρι σήμερα. Ενώ το WP Engine είναι επίσης υπέροχο, ορισμένες πτυχές του Kinsta το καθιστούν ακόμη πιο ελκυστικό.

Πράγματι, αυτή δεν είναι η πιο προσιτή πλατφόρμα WP, αλλά η αξία που παρέχει την καθιστά αξιόλογη επένδυση.

Πολλά κέντρα δεδομένων, ισχυρό CDN, τακτικά αντίγραφα ασφαλείας, αστρική απόδοση και απίστευτη υποστήριξη καθιστούν εύκολη τη φιλοξενία ενός ιστότοπου WordPress που προορίζεται για δόξα εκεί.

Φυσικά, όλοι αυτοί οι παράγοντες καθιστούν δύσκολο να βρω αρνητικά για να εξισορροπήσω την κριτική μου στο Kinsta τόσο ελαφρώς, αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα ήθελα να αντιμετωπίζω πολύ πιο συχνά.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map