HostPapa Review – ο γρηγορότερος οικοδεσπότης από τον Καναδά

Το HostPapa είναι ένας βραβευμένος οικοδεσπότης με υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις μικρές επιχειρήσεις από όλες τις θέσεις. Στην επιφάνεια, η πλατφόρμα φιλοξενίας της φαίνεται προσιτή και ευέλικτη, αλλά ανταποκρίνεται στη διαφημιστική εκστρατεία?


Πλήρωσα για την κοινόχρηστη υπηρεσία HostPapa πριν από αρκετούς μήνες και άρχισα να παρακολουθώ την απόδοσή της μέσω εκτεταμένων δοκιμών συγκριτικής αξιολόγησης, ενώ καταγράφω το χρόνο λειτουργίας της μέσω συνεχούς ζωντανής παρακολούθησης.

Πέρασα μερικές εβδομάδες για να εκτιμήσω τη φήμη του οικοδεσπότη μέσω του πρίσματος των αξιολογήσεων των ειδικών και των χρηστών και επίσης διάβασα προσεκτικά τους όρους υπηρεσίας και τις λειτουργίες που υποσχέθηκαν. Το αποτέλεσμα είναι αυτή η λεπτομερής, αμερόληπτη κριτική HostPapa που εξετάζει προσεκτικά όλες τις πτυχές αυτού του παρόχου φιλοξενίας.

Ποιος είναι ο HostPapa?

Χαιρετώντας από τον Καναδά, το HostPapa web hosting έχει την έδρα του στο Μπέρλινγκτον, Οντάριο.

Ιδρύθηκε το 2006, αυτή η ιδιωτική εταιρεία αναπτύσσεται όμορφα και σταθερά. Έχω ήδη σχολιάσει πώς η προσπάθεια επέκτασης καταστρέφει συχνά τις εταιρείες. Οι λαοί στο HostPapa φαίνεται να έχουν ένα σαφές σχέδιο με μια ολιστική προσέγγιση που εξισορροπεί την ανάπτυξη της εταιρείας με εξαιρετική υποδομή και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Παρόλο που τα παρελθόντα γεγονότα δεν αποτελούν πολύ αξιόπιστο προγνωστικό παράγοντα για το μέλλον, η φιλοσοφία του HostPapa ενσταλάζει μια αίσθηση ασφάλειας και ολότητας, τα οποία είναι σπάνια προϊόντα.

Αυτές δεν είναι κενές λέξεις.

Συγκέντρωσα σκληρούς αριθμούς για να τους δείξω και συμφωνούν με την πλειονότητα των κριτικών του HostPapa που έλεγξα.

"Καλύτερη φιλοξενία για μικρές επιχειρήσεις"

Ώρα

99,90%

Υποστήριξη

8/10

Φόρτωση ταχύτητας

0,90 δευτ

Χαρακτηριστικά

9/10

ΣΥΝΟΛΙΚΟ4.2

Τα βασικά – HostPapa Uptime, Speed ​​και Support

Η έναρξη μιας αναθεώρησης HostPapa με τιμολόγηση και δυνατότητες χωρίς πρώτα να ελέγξετε την ταχύτητα, το χρόνο λειτουργίας και την τεχνική υποστήριξη θα ήταν μια άσκηση ματαιότητας. Εάν δεν μπορείτε να παραδώσετε τα απαραίτητα, κανένα φανταχτερό κόλπο δεν μπορεί να σας βάλει στους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων.

1. Διάρκεια – 99,91%

Το HostPapa προσφέρει αυτό που υπόσχεται: 99,9% διαθεσιμότητα.

Εξετάσαμε προσεκτικά τους όρους παροχής υπηρεσιών για να δω τι θα συμβεί αν ο χρόνος λειτουργίας μειωθεί περισσότερο, αλλά δεν είδα λέξη για αποζημίωση ή επιστροφή χρημάτων.

Παράξενο, έτσι; Ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι μπορείτε να το δείτε στη σελίδα εγγύησης υπηρεσιών:Εγγύηση χρόνου λειτουργίας HostPapa;

Σε κάθε περίπτωση, το έτρεξα από την ομάδα υποστήριξης του HostPapa. Με διαβεβαίωσαν ότι ο υπερβολικός χρόνος διακοπής καταγράφεται και αναφέρεται ανάλογα στην ομάδα χρέωσης που θα επέβαλε την κατάλληλη επιστροφή χρημάτων σε όποιον επηρεαστεί.

Τώρα, σύμφωνα με τα ζωντανά εργαλεία παρακολούθησης, ο μικρός μου ιστότοπος HostPapa WordPress ήταν εκτός σύνδεσης για περισσότερο από το αναμενόμενο τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο και δεν έλαβα καμία έκπτωση ή εξήγηση από την ομάδα χρέωσης της εταιρείας.

Βεβαίως, εκείνη τη στιγμή έχανα την ευκαιρία να τους σπρώξω και να ρωτήσω τι συμβαίνει, οπότε τώρα περιμένω ανυπόμονα την επόμενη φορά που θα έχω την ευκαιρία να δω πώς χειρίζονται τέτοιες περιπτώσεις.

Όποια κι αν είναι η αντίδρασή τους, το γεγονός ότι το ToS δεν δηλώνει τίποτα ρητό σχετικά με τις επιστροφές χρημάτων και τις αποζημιώσεις δεν αποτελεί καλό σημείο.

Μέσος χρόνος λειτουργίας 2018

 • Οκτώβριος – 99,99%
 • Νοέμβριος – 100%
 • Δεκέμβριος – 99,97%

Μέσος χρόνος λειτουργίας 2019

 • Ιανουάριος – 99,81%
 • Φεβρουάριος – 99,59%
 • Μάρτιος – 100%
 • Απρίλιος – 99,92%
 • Μάιος – 99,93%
 • Ιούνιος – 99,99%
 • Ιούλιος – 99,98%

"Το HostPapa προσφέρει το βιομηχανικό πρότυπο 99,9% χρόνο λειτουργίας, αλλά η πολιτική αποζημίωσης είναι λίγο δύσκολη."

2. Ταχύτητα – Ο γρηγορότερος οικοδεσπότης

 • Ο δεύτερος γρηγορότερος χρόνος απόκρισης – 0,20 δευτερόλεπτα (2ος)
 • Εξαιρετικός χρόνος φόρτωσης – 0,90s (4ος)
 • Superb Under Stress – 0.19s (3d)

Σημείωση: Εάν εκτελέσετε δοκιμές ταχύτητας στον τομέα μου, τα αποτελέσματα ενδέχεται να παρουσιάζουν διακυμάνσεις λίγο. Ακόμη και από την ίδια πλατφόρμα δοκιμών, δύο διαδοχικές δοκιμές εμφανίζουν συνήθως ελαφρώς διαφορετικά αποτελέσματα. Ο ιστότοπός μου HostPapa φιλοξενείται στη Βόρεια Αμερική, οπότε το δοκίμασα από τοποθεσίες στις ΗΠΑ. Όλες οι προσθήκες και η προσωρινή αποθήκευση από την πλευρά του διακομιστή απενεργοποιήθηκαν.

Ο χρόνος-έως-πρώτα-byte (TTFB) και ο πλήρως φορτωμένος χρόνος έχουν μεγάλη σημασία για την εμπειρία SEO και τελικών χρηστών (η οποία, σε μεγάλο βαθμό, είναι το ίδιο πράγμα). Γι ‘αυτό μετράω και τα δύο προσεκτικά, μέσω πολλών εργαλείων συγκριτικής αξιολόγησης.

Το HostPapa με εντυπωσίασε με απίστευτες ταχύτητες. Ο ιστότοπός μου στο WordPress παρακολουθεί συνεχώς ένα από τα ταχύτερα TTFB που έχω δει μέχρι σήμερα. 200 χιλιοστά του δευτερολέπτου κατά μέσο όρο είναι εξαιρετικά χαμηλό.

Ο χρόνος που απαιτείται για την πλήρη φόρτωση του ιστότοπου έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να αλληλεπιδράσουν είναι επίσης σύντομος. Σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο τα πάντα εμφανίζονται για να απολαύσουν οι επισκέπτες.

Όχι μόνο αυτό, αλλά και η κοινόχρηστη πλατφόρμα φιλοξενίας HostPapa είναι ικανή να χειριστεί τις εισροές επισκεπτών και ταυτόχρονη σύνδεση με αξιοσημείωτη ευκολία. Έστειλα 50 εικονικούς χρήστες ταυτόχρονα, οι οποίοι άνοιξαν σχεδόν 300 αιτήματα προς τον διακομιστή και απάντησαν σε όλους εντός 0,19 δευτερολέπτων.

Μπλίμι!

Δεν υπήρξαν ουσιαστικά αιχμές ή καθυστέρηση κατά τη διάρκεια αυτού του βομβαρδισμού με ταυτόχρονες συνδέσεις.

Μέσοι χρόνοι απόκρισης 2018

 • Οκτώβριος – 0.19
 • Νοέμβριος – 0,17
 • Δεκέμβριος – 0.16s

Μέσος χρόνος απόκρισης 2019

 • Ιανουάριος – 0,21s
 • Φεβρουάριος – 0.18s
 • Μάρτιος – 0,18 δευτ
 • Απρίλιος – 0.19s
 • Μάιος – 0,26s
 • Ιούνιος – 0,24s

Απάντηση υπό φόρτωση 2018

 • Οκτώβριος – 0,23s
 • Νοέμβριος – 0,23s
 • Δεκέμβριος – 0.17s

Απάντηση υπό φόρτωση 2019

 • Ιανουάριος – 0,20
 • Φεβρουάριος – 0,20
 • Μάρτιος – 0.19s
 • Απρίλιος – 0,15
 • Μάιος – 0.17s
 • Ιούνιος – 0,21s

"Το HostPapa είναι ο ταχύτερος οικοδεσπότης στο Hosting Tribunal όταν λαμβάνονται υπόψη και οι τρεις μετρήσεις."

3. Μεγάλη υποστήριξη

Είχα μερικές ευχάριστες ανταλλαγές με την ομάδα υποστήριξης του HostPapa.

Πρώτα απ ‘όλα, είχα δυσκολίες να ανακαλύψω τους ακριβείς περιορισμούς κάθε κοινόχρηστου προγράμματος φιλοξενίας. Βλέπετε, το HostPapa είναι ένας άλλος κεντρικός υπολογιστής που πηγαίνει για το μάρκετινγκ γλωσσών που δεν έχει καμία σχέση με τις τεχνικές πραγματικότητες.

Ακόμα και μετά την επέκταση των λεπτομερειών του προγράμματος, μπορείτε να δείτε κλασικές ανοησίες όπως “απεριόριστο SSD”. Αυτή τη φορά οι όροι υπηρεσίας καθορίζονται σε βαθμό που υποτίθεται ότι σημαίνει “απεριόριστο”, αλλά ήθελα κάτι πιο συγκεκριμένο.

Έτσι, συνομίλησα με έναν εξυπηρετικό αντιπρόσωπο υποστήριξης που ήταν αρκετά αξιοπρεπής για να παραδεχτώ ότι “απεριόριστη με την πραγματική έννοια της λέξης” δεν υπάρχει οπουδήποτε και όποτε εμπλέκονται διακομιστές. Διότι, γνωρίζετε, οι διακομιστές ιστού δεν είναι τίποτα περισσότερο από ισχυρούς υπολογιστές που δεσμεύονται από φυσικούς περιορισμούς.

Ο πράκτορας υποστήριξης παρείχε επίσης έναν άλλο σύνδεσμο για τις λεπτομέρειες των κοινόχρηστων προγραμμάτων όπου καθορίστηκε ο αριθμός των inode ανά πρόγραμμα.

Αυτό ήταν χρήσιμο.

Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για το HostPapa είναι το κέντρο αυτοβοήθειας. Ο οικοδεσπότης διαθέτει μια μεγάλη βάση γνώσεων με πολύ χρήσιμους οδηγούς. Είναι καλογραμμένα και σε σημείο? Οι πλήρεις αρχάριοι μπορούν να ακολουθήσουν τα βήματα με ευκολία.

"Πολύ γρήγορη και φιλική υποστήριξη μαζί με μια εξαιρετική βάση γνώσεων."

Τα πλεονεκτήματα του HostPapa

Το HostPapa είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων του 2019 για διάφορους λόγους. Η κοινόχρηστη πλατφόρμα της είναι ευέλικτη, προσιτή, ασφαλής και ισχυρή.

1. Μεγάλη ποικιλία επιλογών φιλοξενίας

Το HostPapa είναι η ιδανική λύση φιλοξενίας για μικρές επιχειρήσεις κάθε είδους. Φόρουμ, wiki, κάρρα αγορών, CRM και γκαλερί – το ονομάζετε, το HostPapa μπορεί να το φιλοξενήσει και θα το φιλοξενήσει καλά.

Βεβαίως, αυτό δεν είναι μοναδικό για τον οικοδεσπότη Ιστού που εδρεύει στο Τορόντο, καθώς οι χρήστες του InMotion Hosting εξυπηρετούν και μετά από μεγάλο αριθμό εφαρμογών, αλλά το HostPapa το κάνει ένα βήμα παραπέρα. Ο οικοδεσπότης διαθέτει πολλούς αφιερωμένους πόρους σε πάρα πολλές εφαρμογές.

Οι νέοι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από την εκτεταμένη βάση γνώσεων, αλλά η ομάδα υποστήριξης έχει επίσης πάνω από τον μέσο όρο γνώση πολλών από τα προϊόντα.

2. Εξαιρετικές κριτικές χρηστών

Δεν είναι εύκολο για ένα άτομο να αναθεωρήσει τους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων διεξοδικά και πλήρως ανεξάρτητα από το χρόνο και την προσπάθεια που επενδύθηκε στην προσπάθεια.

Ευτυχώς, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τους οικοδεσπότες για χρόνια μοιράζονται τις θετικές και αρνητικές εντυπώσεις τους, ζωγραφίζοντας μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης.

Το HostPapa είναι εκεί με τους Hostinger και FastComet ως έναν από τους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων με τις καλύτερες κριτικές. Αν και δεν είναι τόσο ομόφωνη επαίνους, οι κριτικές χρηστών του HostPapa που μοιράζονται κακή εμπειρία είναι λίγες και πολύ μακριά.

3. Γενναιόδωρα σχέδια

Το HostPapa είναι ένας οικονομικός οικοδεσπότης που προσφέρει πολλά ακόμη και με το μικρότερο πακέτο. Οι νέοι χρήστες θα βρουν τα πάντα εύκολα προσβάσιμα, αλλά έμπειροι webmaster θα βρουν επίσης πολλά πράγματα που τους αρέσουν.

Προσαρμοσμένες εργασίες cron, πλεονασμός RAID-10, CDN και πολλά άλλα προνόμια περιλαμβάνονται γενικά.

4. Δωρεάν μετεγκαταστάσεις

Είναι πάντα ωραίο να βλέπεις. Ο πάροχος φιλοξενίας ιστού του Τορόντο είναι έτοιμος να ελέγξει και να κυρώσει την εισερχόμενη μετεγκατάσταση οποιουδήποτε λογαριασμού cPanel από άλλο κεντρικό υπολογιστή. Η ομάδα υποστήριξης θα μετακινηθεί δωρεάν, όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βάσεις δεδομένων και ιστότοπους.

Ο μόνος περιορισμός είναι να ισχύει για μετεγκατάσταση εντός 30 ημερών μετά την εγγραφή στο HostPapa. Μπορείτε να μετεγκαταστήσετε περισσότερους από 50 λογαριασμούς cPanel – ακόμα κι αν βρίσκονται με διάφορους παρόχους – στο HostPapa δωρεάν.

5. Αφιερωμένοι πόροι

Μπορεί να έχετε κουραστεί να το διαβάσετε, καθώς εμφανίζεται σε όλες τις κριτικές φιλοξενίας του ιστότοπού μου για το 2019, αλλά δεν θα κουράσω να επαναλάβω πόσο καλό είναι να διαθέτω αποκλειστικούς πόρους διακομιστή. Επειδή είναι φοβερό και εξαιρετικά σημαντικό.

Έχω ήδη δηλώσει μερικές φορές πόσο κατάλληλο είναι το HostPapa για μικρές επιχειρήσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο οικοδεσπότης μπορεί να φιλοξενήσει με ευκολία τις αυξανόμενες ανάγκες μιας αναπτυσσόμενης εταιρείας ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Κάθε ένα από τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του υπόσχεται συγκεκριμένους πόρους διακομιστή στους χρήστες του και τους επιτρέπει να σχεδιάζουν το μέλλον και να γνωρίζουν τι πληρώνουν.

6. Δωρεάν Δημιουργία Ιστοσελίδων

Το HostPapa σημειώνει όλα τα κουτιά. Η εταιρεία υποστηρίζει μια τρελή ποικιλία λύσεων δημιουργίας ιστοσελίδων, αλλά προσφέρει επίσης τη δική της κατασκευή ιστοσελίδων.

Είναι ένα πολύ διαισθητικό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή παρουσία μέσα σε λίγες ώρες, ακόμη και χωρίς προηγούμενη εμπειρία κατασκευής ιστότοπου. Η διεπαφή είναι καλά σχεδιασμένη, ο αριθμός των προτύπων είναι περισσότερο από ικανοποιητικός – πάνω από 120 – και η λειτουργικότητα είναι εκεί.

Βεβαίως, το πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης δεν είναι το γρηγορότερο που έχω δει, αλλά είναι αρκετά κατάλληλο το ίδιο και δεν παρεμποδίζει σημαντικά τις προσπάθειες δημιουργίας ιστότοπων.

7. Βοήθεια δημιουργίας ιστοσελίδων

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες δημιουργίας ιστοσελίδων της εταιρείας, μπορείτε να λάβετε δωρεάν συμβουλευτική γνώμη με έναν από τους ειδικούς της σχεδίασης ιστοσελίδων.

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να καθορίσετε πώς οραματίζεστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο και να τους αφήσετε να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο για εσάς.

Τώρα, αυτή δεν είναι μια δωρεάν υπηρεσία, αλλά είναι πολύ προσιτή και γρήγορη. Δεν βάζω αυτήν την υπηρεσία ψηλότερα στη λίστα θετικών επειδή δεν έχω προσωπική εμπειρία με αυτήν και δεν ξέρω ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, η απλή παρουσία του είναι κάτι αξιοσημείωτο και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που στην πραγματικότητα πρέπει να διευθύνουν την επιχείρησή τους και δεν έχουν χρόνο να χάσουν με τεχνικές τεχνικές.

8. Επαρκής ασφάλεια

Το HostPapa επισημαίνει τα μέτρα ασφαλείας του και πρέπει να πω ότι είναι επαρκή. Ήταν αυτή η πρώτη μου κριτική για εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, θα ήμουν πολύ πιο εντυπωσιασμένος με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τίποτα εξαιρετικό.

Ωστόσο, το HostPapa σημειώνει όλα τα πλαίσια.

9. HostPapa WordPress Φιλοξενία

Με την πρώτη ματιά, η λύση WP που προσφέρει το HostPapa μοιάζει ύποπτα με το κανονικό κοινόχρηστο πακέτο. Ωστόσο, μετά από πιο προσεκτική εξέταση, μπορείτε να μάθετε ότι τα σχέδια του WordPress έρχονται με προεγκατεστημένα τα βερνίκια και WP, καθώς και το Jetpack.

Το HostPapa υπόσχεται επίσης να ενημερώσει αυτόματα το WP σας, εάν το επιθυμείτε.

Όχι κακό, ειδικά για αυτήν την τιμή.

10. Δωρεάν εκπαίδευση

Όλοι οι νέοι πελάτες του HostPapa δικαιούνται μια συνεννόηση 30 λεπτών με το PapaSquad, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει στην αρχική ρύθμιση, γενικές συμβουλές ή να σχεδιάσει μια συγκεκριμένη στρατηγική για τη λήψη του Διαδικτύου από καταιγίδα.

Κατά μία έννοια, αυτή είναι μια ένδοξη υπηρεσία θυρωρείου, η οποία είναι από μόνη της εξαιρετικό, αλλά μπορεί επίσης να γίνει μια πολύ χρήσιμη είσοδος στον κόσμο της φιλοξενίας.

Μιλώντας σε έναν ειδικό από νωρίς, όταν είστε σε μεγάλο βαθμό ανίδεοι, μπορεί να χρησιμεύσει ως πηδάλιο για το μέλλον.

11. Πράσινος πάροχος φιλοξενίας

Το HostPapa είναι ένας από τους πρωτοπόρους των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη βιομηχανία φιλοξενίας. Αφιερωμένο στην 100% πράσινη ενέργεια, ο πάροχος φιλοξενίας του Τορόντο παίρνει μια πολύ απογοητευτική και κοινωνικά υπεύθυνη στάση για το θέμα.

Τα κέντρα δεδομένων καταναλώνουν άφθονη ηλεκτρική ενέργεια. Το να τρέχουν σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας δεν είναι καθόλου κατόρθωμα.

Τα μειονεκτήματα του HostPapa

Το HostPapa κάνει πολλά πράγματα σωστά. Ωστόσο, εξακολουθεί να αναπτύσσεται και να αναπτύσσεται και υπάρχουν πολλές πτυχές της προσφοράς της εταιρείας που υπονομεύουν τη γενικά θετική εντύπωση.

1. Επιπλέον αντίγραφα ασφαλείας κόστους

Οι νεκροί, οι φόροι και η απώλεια δεδομένων είναι αναπόφευκτα.

Η ύπαρξη συστοιχιών δίσκου RAID-10 είναι υπέροχη, αλλά αν πρέπει να πληρώσετε για την ανάκτηση δεδομένων, αυτό το μεγαλείο μειώνεται πολλαπλά.

Τα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας είναι ένα αρκετά τυπικό χαρακτηριστικό στα περισσότερα σύγχρονα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων και, ειλικρινά, όταν οι οικοδεσπότες σας κάνουν να πληρώνετε για μια τόσο βασική υπηρεσία που μου αρέσει..

Οι περισσότερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων που εξετάζονται εδώ περιλαμβάνουν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας με (τουλάχιστον) εβδομαδιαία συχνότητα, αλλά το HostPapa δεν είναι μεταξύ αυτών.

Μόνο οι χρήστες του πιο ακριβού πακέτου του απολαμβάνουν αυτήν τη δυνατότητα, ενισχύοντας την αίσθηση ότι ο οικοδεσπότης το θεωρεί εξαιρετικά σούπερ premium υπηρεσία.

Δεν είναι.

Προχωράω.

2. Ασαφείς Όροι Παροχής Υπηρεσιών

Το HostPapa υπόσχεται 99,9% χρόνο λειτουργίας, αλλά αυτή η υπόσχεση είναι κούφια. Δεν υπάρχει τρόπος να δείτε το χρόνο λειτουργίας του ιστότοπού σας χωρίς να βασίζεστε σε εξωτερικά εργαλεία. Ούτε το HostPapa cPanel, ούτε η περιοχή των πελατών του υποδεικνύουν το χρόνο λειτουργίας.

Και ενώ ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι κάτι σπάνιο – το HostGator το έχει – σχεδόν όλοι οι οικοδεσπότες που εγγυώνται την ώρα λειτουργίας αναφέρουν ποια θα είναι η αποζημίωση σε περίπτωση παρατεταμένης διακοπής.

Το HostPapa δεν καθορίζει τι θα λάβουν οι χρήστες που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο χρόνο διακοπής λειτουργίας, ούτε πώς θα παρέχονται.

Ειλικρινά, αυτή είναι μια πολύ εκπληκτική παράλειψη.

Προτείνουμε το HostPapa?

Ένα ηχηρό ΝΑΙ!

Δεν θα – δεν μπορώ – να ξεφύγω από την τάση: Οι κριτικές του HosPapa είναι σε μεγάλο βαθμό θετικές επειδή η εταιρεία παρέχει μια καλή υπηρεσία. Τόσο απλό.

Πολύ καλή ταχύτητα και χρόνος λειτουργίας υποστηρίζονται από ειλικρινή και εξυπηρετική ομάδα υποστήριξης και αυτό αρκεί για να δημιουργήσει μια εξαιρετική υπηρεσία. Πράγματι, η εταιρεία ενδέχεται να μην έχει κάποια από τα προηγμένα χαρακτηριστικά που παρέχουν οι SiteGround και InMotion Hosting, αλλά τα κοινόχρηστα πακέτα της είναι πολύ καλά στρογγυλεμένα.

Τόσο πολύ που δυσκολεύτηκα να αναφέρω πολλά αρνητικά στην κριτική μου στο HostPapa. Ναι, ο κεντρικός υπολογιστής που εδρεύει στο Τορόντο δεν έχει πραγματικά παγκόσμια παρουσία – δεν υπάρχουν κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο – αλλά έχει καλές συνδέσεις, με τοπικές επιλογές φιλοξενίας, δηλαδή διακομιστές σε κέντρα δεδομένων που διαχειρίζονται άλλοι.

Συνολικά, το HostPapa είναι η κορυφαία επιλογή για χρήστες των οποίων η αγορά είναι κυρίως στη Βόρεια Αμερική.

HostPapa με μια ματιά

Υποστήριξη Βάση γνώσεωνΚοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίαςΠίνακας ΕλέγχουΑριθμός φιλοξενούμενων τομέωνΑριθμός βάσεων δεδομένωνΛογαριασμοί emailΑποθήκευση emailΔημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάστασηΑποθήκευση εύρος ζώνης Τεχνολογία Ασφάλεια Εγγραφή ονόματος τομέα Μετεγκατάσταση ιστότοπου Δημιουργία ιστότοπουΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟΕξειδικευμένη φιλοξενία Φιλοξενία WindowsΚέντρα δεδομένωνΏρα ΤαχύτηταΤιμολόγηση Δομή τιμολόγησης ΕγγυήσειςΕπαναληπτικές επιστροφές χρημάτων για πρόωρη ακύρωση ΔωρεάνΕταιρικός Ιστότοπος Εταιρική κουλτούρα
Τηλέφωνο, συνομιλία, email, 24/7
Διαφορετική και ενημερωτική
3 κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας
HostPapa cPanel
2 τομείς για το μικρότερο σχέδιο, απεριόριστοι για τους υπόλοιπους
25 για το μικρότερο, απεριόριστο για τα άλλα δύο σχέδια
100 για το πρόγραμμα εκκίνησης, απεριόριστο για τα υπόλοιπα
500MB ανά email, συνολικά 5 GB για τα δύο πρώτα σχέδια, 1 GB και 10 GB, αντίστοιχα, για το Business Pro
Τα αντίγραφα ασφαλείας κοστίζουν επιπλέον στα δύο πρώτα σχέδια
Απεριόριστος; μόνο το μικρότερο σχέδιο περιορίζει το χώρο στα 100 GB
Χωρίς μετρήσεις
SSD, ειδικοί πόροι, περισσότερες από 400 διαθέσιμες εφαρμογές
Ισχυρή σουίτα ασφαλείας
Δωρεάν τομέας με όλα τα σχέδια
Ναι, εντός των πρώτων 30 ημερών
Διαισθητικό και ευέλικτο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων
Περιλαμβάνεται δωρεάν SSL, υποστηρίζονται πολλές εξειδικευμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου
Το HostPapa έχει εξειδικευμένα προγράμματα φιλοξενίας WordPress και υποστηρίζει γνώστες σε πολλές τεχνολογίες ιστού
Οχι
Διακομιστές σε όλο τον κόσμο
Στερεά απόδοση, εκπλήρωση υπόσχεσης 99,9%
Πολύ γρήγορο εμπρός και πίσω άκρο
Χαμηλά εισαγωγικά τέλη, λογική αύξηση κατά την ανανέωση
Η προπληρωμή μειώνει το κόστος ανά μήνα. Τα τέλη ανανέωσης είναι περίπου μέσο όρο στον κλάδο
Ο χρόνος λειτουργίας του 99% έχει υποσχεθεί, αλλά δεν υπάρχει σαφής εγγύηση που αναφέρεται στους Όρους
Οχι
Εγγραφή τομέα, SSL
Χρήσιμο και ενημερωτικό, ίσως ελαφρώς γεμάτο
Το HostPapa είναι οικοδεσπότης με έδρα το Τορόντο και, όπως τα περισσότερα πράγματα, ο Καναδάς προβάλλει ένα φιλικό, εξυπηρετικό και πράσινο πρόσωπο
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map