Αναθεώρηση HostGator

Το HostGator είναι από τους πιο δημοφιλείς παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων και ήμουν πρόθυμος να δοκιμάσω το μυαλό του.


Έχω δημιουργήσει μια βασική εγκατάσταση του WordPress στο HostGator Baby Cloud και μέτρησα τους χρόνους απόκρισης και τη συμπεριφορά κάτω από το φορτίο των διακομιστών HostGator. Πέρασα επίσης πολλές κριτικές του HostGator για να λάβω μια σαφέστερη εικόνα σχετικά με την υποστήριξη και τις πολιτικές της εταιρείας.

Οι τρέχουσες δοκιμές μου από 11 πιο δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας κατατάσσουν το HostGator ως εξής

# 1 στην αξιοπιστία
# 10 στην ταχύτητα του frontend
# 10 σε ταχύτητα backend
# 5 στην υποστήριξη
# 9 στην τιμή

 • Τιμολόγηση – 8,5 / 10
 • Υποστήριξη – 8/10
 • Χαρακτηριστικά & Ευχρηστία – 8.2 / 10
 • Αξιοπιστία & Ταχύτητα – 8/10

Contents

Ποιος είναι HostGator?

Χωρίς αμφιβολία, το HostGator είναι από τα πιο δημοφιλή ονόματα στον κλάδο, ειδικά για χρήστες με έδρα τις ΗΠΑ.

Επί του παρόντος, φιλοξενεί περίπου 10 εκατομμύρια ονόματα τομέα, καθιστώντας το έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους φιλοξενίας στον κόσμο. Δεν είναι κακό για μια εταιρεία που ιδρύθηκε πριν από 16 χρόνια.

Στα πρώτα δέκα χρόνια της ύπαρξής της, η εταιρεία δημιούργησε μια πολύ σταθερή φήμη που προσέλκυσε την προσοχή της EIG. Η διαδοχική απόκτηση, όπως και με τόσα πολλά πράγματα που αγγίζει η EIG, δεν ήταν απολύτως επωφελής και προκάλεσε πολλές μαζικές διακοπές στο κέντρο δεδομένων Provo που επηρέασαν επίσης το BlueHost.

Ωστόσο, το HostGator ανέκαμψε και βελτιώθηκε στις υπηρεσίες του. Και ενώ η τυπική κοινή φιλοξενία που προσφέρει η εταιρεία δεν είναι τόσο εντυπωσιακή, η σχετικά νέα Τα πακέτα cloud θέτουν ξανά το HostGator στο μείγμα των καλύτερων εταιρειών φιλοξενίας ιστότοπων.

Η πλατφόρμα Cloud της υπόσχεται μεγάλη ταχύτητα, εξαιρετική επεκτασιμότητα και απρόσκοπτη κατανομή πόρων μεταξύ άλλων προνομίων για να κάνουν τη διαχείριση λογαριασμών και ιστότοπων ένα αεράκι.

Αλλά αρκεί να θεωρήσουμε το HostGator ως σοβαρό υποψήφιο για τον καλύτερο web host το 2018?

Ας δούμε τι λένε οι αριθμοί σε αυτήν τη λεπτομερή κριτική φιλοξενίας HostGator Cloud.

"Καλύτερο UPTIME"

Ώρα

100%

Υποστήριξη

8/10

Φόρτωση ταχύτητας

1.21 δευτερόλεπτα

Χαρακτηριστικά

9/10

ΣΥΝΟΛΙΚΟ3.3

Τα βασικά – HostGator Uptime, Speed, Support

Η υποστήριξη χρόνου, ταχύτητας και ποιότητας δημιουργεί ή σπάει έναν πάροχο φιλοξενίας.

1. Εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας – 99,99%

Το Uptime είναι εύκολα ο πιο σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τον έλεγχο οποιασδήποτε αναθεώρησης φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η ταχύτητα έχει επίσης μεγάλη σημασία, αλλά ένας αργός ιστότοπος εξακολουθεί να κάνει καλό. μια σελίδα εκτός σύνδεσης είναι μια απροσδόκητη καταστροφή.

Η εταιρεία μπορεί να μην είναι ιδανική – μπορείτε να δείτε μερικά από τα προβλήματα του HostGator πιο κάτω – αλλά ο χρόνος λειτουργίας του είναι εξαιρετικός.

Το HostGator έχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% και υπόσχεται δωρεάν φιλοξενία σε περίπτωση παραβίασης αυτής της συμφωνίας σε επίπεδο υπηρεσίας.

Τώρα, οι όροι υπηρεσίας ορίζουν ότι τα εξωτερικά συστήματα παρακολούθησης δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μέτρηση του χρόνου λειτουργίας. Μόνο τα αρχεία καταγραφής διακομιστή θεωρούνται αρκετά αξιόπιστα για να χρησιμοποιηθούν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αυτό είναι αρκετά δίκαιο, καθώς ακόμη και τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης δεν είναι αλάνθαστα και το HostGator διαθέτει ενσωματωμένη παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας διακομιστή στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μέσω της πύλης πελατών.

Το Cloud HostGator είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση της τυπικής κοινόχρηστης πλατφόρμας, και η αναβάθμιση λέει. Φέρνει στο τραπέζι δύο μεγάλα προνόμια: υψηλότερη αξιοπιστία και πολύ προσβάσιμες αναβαθμίσεις που μπορούν να αγοραστούν με μερικά κλικ και εξίσου εύκολα απενεργοποιημένες όταν δεν χρειάζονται πλέον.

Χάρη στην προηγμένη αρχιτεκτονική Cloud που επιτρέπει την αντιγραφή οποιουδήποτε ιστότοπου σε πραγματικό χρόνο

Μέσος χρόνος λειτουργίας 2018:

 • Αύγουστος – 100%
 • Σεπτέμβριος – 100%
 • Οκτώβριος – 100%
 • Νοέμβριος – 100%
 • Δεκέμβριος – 100%

Μέσος χρόνος λειτουργίας 2019:

 • Ιανουάριος – 100%

"Το HostGator είναι ένας εξαιρετικά αξιόπιστος οικοδεσπότης."

2. Μέση ταχύτητα

 • Εύλογος χρόνος απόκρισης – 0,70 δευτ. (11ος)
 • Εύλογος χρόνος πλήρους φόρτωσης – 1,28 δευτερόλεπτα (10η)
 • Αμφισβητήσιμο κάτω από συγκεκριμένο φορτίο – 9,43 δευτερόλεπτα (10ο)

Σημείωση: Εάν εκτελέσετε δοκιμές ταχύτητας στον τομέα μου, τα αποτελέσματα ενδέχεται να παρουσιάζουν διακυμάνσεις λίγο. Ακόμη και από την ίδια πλατφόρμα δοκιμών, δύο διαδοχικές δοκιμές εμφανίζουν συνήθως ελαφρώς διαφορετικά αποτελέσματα. Ο ιστότοπός μου HostGator φιλοξενείται στο Χιούστον, οπότε το δοκίμασα από τοποθεσίες στις ΗΠΑ. Όλες οι προσθήκες και η προσωρινή αποθήκευση από την πλευρά του διακομιστή απενεργοποιήθηκαν.

Η ταχύτητα φόρτωσης είναι απολύτως απαραίτητη για κάθε επιτυχημένη επιχείρηση στο διαδίκτυο. Ένας ιστότοπος που διαρκεί περισσότερο από 4 δευτερόλεπτα για φόρτωση εγκαταλείπεται από το 74% των χρηστών, ενώ οι αργοί ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου επισκέπτονται σπάνια ξανά.

Δοκιμάζω το TTFB (χρόνος έως το πρώτο byte) και τον χρόνο που απαιτείται για την πλήρη φόρτωση ενός ιστότοπου. Η πρώτη μέτρηση αποκαλύπτει πόσο γρήγορα ο διακομιστής αποκρίνεται σε ένα ερώτημα. Είναι ένας καλός δείκτης για το πόσο γρήγορη είναι η μηχανή φιλοξενίας.

Η δεύτερη μέτρηση δείχνει πόσο καιρό χρειάζεται για να είναι ο ιστότοπος ορατός και χρήσιμος στον τελικό χρήστη. Αναμφίβολα, αυτό είναι επίσης σημαντικό.

Και στις δύο κατηγορίες, σε τρεις ιστότοπους δοκιμών, η φιλοξενία HostGator Cloud ήταν εντυπωσιακή, ρολόι στην ταχύτερη απόκριση και ο δεύτερος ταχύτερος χρόνος φόρτωσης την αρχική σελίδα του βασικού ιστότοπού μου στο WordPress. Ωστόσο, τους επόμενους μήνες, ο χρόνος απόκρισης και φόρτωσης αυξάνεται, υποβαθμίζοντας τη μέση απόδοση του HostGator.

Ο ιστότοπός μου HostGator έδειξε καλά αποτελέσματα στο WebPageTest.

Ο ιστότοπός μου HostGator έδειξε καλά αποτελέσματα στο WebPageTest.

Εντυπωσιάστηκα πραγματικά από αυτήν την απόδοση, αλλά όταν έβαλα τον ιστότοπό μου HostGator υπό φόρτωση, ο διακομιστής κατέρρευσε.

Για να διευκρινίσω, αγόρασα το δεύτερο από τα τρία σχέδια φιλοξενίας Cloud που έχει το HostGator. Τα πήγε αρκετά καλά μέχρι 30 εικονικούς χρήστες, αλλά τότε ξεκίνησε ο αγώνας.

Στο τέλος, ο μέσος χρόνος απόκρισης με 50 εικονικούς χρήστες έγινε το τεράστιο 7,9 δευτερόλεπτα. Ενώ οι εικονικοί χρήστες ήταν λιγότεροι από 30, ο διακομιστής Cloud συνέχισε να αποκρίνεται εντός 0,3-0,45 δευτερολέπτων, κάτι που είναι αρκετά καλό.

Το Load Impact αποκάλυψε κάποια αδυναμία υπό φορτίο.

30 χρήστες φαίνεται να είναι το ανώτατο όριο της ομαλής απόδοσης.

Το Load Impact αποκάλυψε κάποια αδυναμία υπό φορτίο.

Έχω έναν ιστότοπο WordPress στο HostGator WordPress Cloud (ελαφρώς πιο ακριβό βελτιστοποιημένο ειδικά για το WordPress) και οι δοκιμές Load Impact που εκτελώ τακτικά δείχνουν παρόμοια συμπεριφορά: πολύ αξιοπρεπής απόκριση backend έως 30 χρήστες περίπου και στη συνέχεια κάποια σοβαρή καθυστέρηση. Είναι ο πιο αργός μέσος όρος μεταξύ όλων των κεντρικών υπολογιστών που ελέγχθηκαν από το Hosting Tribunal.

Σε όλη τη δικαιοσύνη, 30 ταυτόχρονοι χρήστες δεν είναι τόσο μικρός αριθμός για έναν αναπτυσσόμενο ιστότοπο, αλλά περίμενα περισσότερα από τη μεσαία προσφορά φιλοξενίας ιστού HostGator.

Μέσος χρόνος απόκρισης 2018:
 • Αύγουστος – 0.17s
 • Σεπτέμβριος – 0,70
 • Οκτώβριος – 1,71
 • Νοέμβριος – 0,48
 • Δεκέμβριος – 0,57s
Μέσος χρόνος απόκρισης 2019:
 • Ιανουάριος – 0,57s
Πλήρως φορτωμένη σελίδα 2018:
 • Αύγουστος – 0,87s
 • Σεπτέμβριος – 1,26
 • Οκτώβριος – 2,26
 • Νοέμβριος – 0,92s
 • Δεκέμβριος – 1.17
Πλήρως φορτωμένη σελίδα 2019:
 • Ιανουάριος – 1.19
Απάντηση υπό φορτίο 2018:
 • Αύγουστος – 7.9
 • Σεπτέμβριος – 10.01s
 • Οκτώβριος – 7,99
 • Νοέμβριος – 9,70
 • Δεκέμβριος – 10.89
Απάντηση υπό φόρτωση 2019:
 • Ιανουάριος – 10.10

"Γρήγοροι διακομιστές που χρειάζονται βελτιστοποίηση για τη διαχείριση μεγάλου όγκου επισκεψιμότητας."

3. Το HostGator έχει αργή υποστήριξη και εξαιρετική βάση γνώσεων

Ήρθα σε επαφή με την ομάδα υποστήριξης τέσσερα φορές κατά την προετοιμασία αυτής της σε βάθος επισκόπησης. Μόλις μέσω email, οι άλλες τρεις φορές μέσω συνομιλίας. Σκέφτηκα να δοκιμάσω και την 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη HostGator, αλλά αυτές οι τέσσερις αλληλεπιδράσεις ήταν αρκετές.

Για αρχάριους, ο χρόνος αναμονής στη συνομιλία δεν είναι τόσο μικρός.

Την πρώτη φορά που προσέλκυσα έναν αντιπρόσωπο πωλήσεων για να ζητήσω διευκρινίσεις σχετικά με ορισμένα χαρακτηριστικά του σχεδίου. Οι πράκτορες χρειάστηκαν περίπου 4 λεπτά για να λάβουν το αίτημα συνομιλίας μου. Αυτό δεν είναι φρικτό, αλλά απέχει πολύ από τους καλύτερους φιλοξενούμενους ιστότοπους εκεί έξω.

Στη συνέχεια, η ερώτησή μου ήταν μάλλον απλή, αλλά έπρεπε να την ρωτήσω δύο φορές, καθώς η πρώτη απάντηση που έλαβα ήταν μια επικόλληση από τον ιστότοπο των πληροφοριών για τις οποίες ζητούσα διευκρινίσεις. Τη δεύτερη φορά που ρώτησα δεν άλλαξα πολύ τη διατύπωση. Φαίνεται ότι ο πράκτορας απλά το διάβασε πιο προσεκτικά και παρείχε την απάντηση που έψαχνα.

Θέλετε να μιλήσετε με έναν Gator;

Η υποστήριξη του HostGator είναι προσβάσιμη σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας.

Η δεύτερη συνομιλία που ξεκίνησα με την υποστήριξη HostGator σχετίζεται με ένα τεχνικό ζήτημα. Απαντήθηκε γρήγορα και ο πράκτορας πήρε τον χρόνο του για να εξετάσει το πρόβλημα που είχα (η ενσωματωμένη οθόνη λειτουργίας δεν λειτουργεί). Ερεύνησε για λίγο και υπέβαλε το ζήτημα στους διαχειριστές συστήματος για μένα.

Αυτό ήταν ωραίο, αλλά ο πράκτορας μου είπε ότι θα έστειλα μέσω email τα στοιχεία της υπόθεσης, για να παρακολουθήσω την κατάσταση. Δεν έλαβα ποτέ μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η υπόθεση δεν εμφανίστηκε στην πύλη πελατών HostGator.

Μετά από μια άλλη συνομιλία, μου είπαν ότι το εισιτήριο δεν είναι συνδεδεμένο στον λογαριασμό μου επειδή έχει κλιμακωθεί, κάτι που δεν είχε νόημα. Εξακολουθεί να μην.

Τελικά, περίπου τέσσερις ημέρες αργότερα, έλαβα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλεγε ότι οι διαχειριστές του συστήματος γνωρίζουν το ζήτημα, αλλά δεν μπορούν να μου δώσουν ETA σχετικά με την επίλυσή του.

Η τελευταία συνάντηση που είχα με την υποστήριξη συνομιλίας HostGator αφορούσε την αλλαγή του θέματος cPanel. Δείτε, το HostGator Cloud έχει ένα προσαρμοσμένο θέμα cPanel, το οποίο είναι πολύ όμορφο και λειτουργικό, αλλά δεν σας επιτρέπει να μεταβείτε σε κλασικά cPanel όπως το Paper Lantern ή το x3. Το αίτημα συνομιλίας μου κρέμεται για πάνω από 15 λεπτά. Τουλάχιστον ο πράκτορας που τελικά αντιμετώπισε το ζήτημά μου ήταν ευγενικός και γρήγορος.

Στόχος μου είναι να προσφέρω ειλικρινή, αμερόληπτη ανάλυση για κάθε οικοδεσπότη που εξετάζω και πρέπει να πω ότι η εξυπηρέτηση πελατών HostGator είναι ακανόνιστη, στην καλύτερη περίπτωση.

Τούτου λεχθέντος, ήμουν ευτυχής που το είδα η βάση γνώσεων έχει βελτιωθεί πολύ. Η ποιότητα και η ποσότητα των πόρων έχουν αυξηθεί σημαντικά από την τελευταία φορά (καλοκαίρι του 2017) έλεγξα.

Τώρα είναι ένα πολύ αξιοσέβαστο κέντρο αυτοβοήθειας.

"Η ομάδα υποστήριξης του HostGator είναι πολύ άγχος και οι χρόνοι αναμονής μπορεί να είναι υψηλοί, αλλά το κέντρο αυτοβοήθειας είναι εξαιρετικό."

Τα πλεονεκτήματα του HostGator

Το HostGator είναι μια φιλική εταιρεία φιλοξενίας με πολλά προνόμια και ποιοτικές υπηρεσίες. Η πλατφόρμα Cloud είναι το τέλειο παράδειγμα.

1. Ευέλικτη φιλοξενία

Η ρύθμιση του Cloud είναι ελαφρώς πιο ακριβή από την κοινή φιλοξενία που προσφέρει η HostGator, αλλά παίρνετε αυτό που πληρώνετε.

Οι σύγχρονοι διακομιστές είναι διασυνδεδεμένοι, κάτι που επιτρέπει γρήγορη κατανομή πόρων και μεγάλο πλεονασμό.

Είναι δυνατόν να λάβετε επιπλέον πόρους όποτε χρειάζεται. Με το πάτημα ενός κουμπιού και ενός βασικού ρυθμιστικού, μπορείτε να αυξήσετε την CPU και τη μνήμη RAM του ιστότοπού σας χωρίς να μεταβείτε πραγματικά σε ένα μεγαλύτερο σχέδιο. Ομοίως, όταν δεν απαιτείται πλέον η επιπλέον ισχύς, μπορείτε να την αφαιρέσετε.

Περισσότερη μνήμη RAM; Ανετα.

Η προσθήκη και η αφαίρεση πόρων έγινε εύκολη!

Αυτή η ευελιξία είναι εξαιρετική για ιστότοπους που έχουν περιστασιακές ή εποχιακές αυξήσεις στην επισκεψιμότητα. Ταξιδιωτικά πρακτορεία, διοργανωτές εκδηλώσεων, συνεδριακά κέντρα, ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου που εκτελούν επιθετικές καμπάνιες μάρκετινγκ θα έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν τους πόρους του ιστότοπου αρκετά βολικό, προσθέτοντας το απαραίτητο Umpf! όταν χρειάζεται και επιστρέφοντας στις προεπιλεγμένες τιμές όταν τα επίπεδα επισκεπτών πέφτουν ξανά.

Φιλικό προς τον προϋπολογισμό, χωρίς προβλήματα και εντυπωσιακό, αυτό είναι ένα φοβερό χαρακτηριστικό που έχετε.

2. Καλές στατιστικές απευθείας από το κουτί

Η ικανότητα διαχείρισης των πόρων του ιστότοπού σας έχει νόημα μόνο εάν γνωρίζετε πραγματικά τι καταναλώνει. Η πύλη φιλοξενίας της ιστοσελίδας HostGator το καλύπτει.

Εκεί μπορείτε να δείτε την ποσότητα επεξεργασίας και μνήμης που χρησιμοποιούνται από τις σελίδες σας ανά πάσα στιγμή. Προέρχονται απευθείας από το διακομιστή, αυτά τα στατιστικά δεδομένα είναι πολύ προσβάσιμα και ευανάγνωστα.

Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να ελέγξετε τη χρήση της μνήμης RAM, τις τρέχουσες διαδικασίες και τη φόρτωση της CPU. Όλα αυτά παρέχουν μια πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει στο πίσω μέρος του ιστότοπού σας και βοηθούν στον εντοπισμό πιθανών προβλημάτων μετά την εγκατάσταση ενημερώσεων και νέων προσθηκών.

3. Διαισθητική διασύνδεση

Η περιοχή σύνδεσης του HostGator είναι τόσο διαισθητική όσο ποτέ. Η χρέωση, οι λεπτομέρειες σχεδίου, η διαχείριση ονομάτων τομέα και η υποστήριξη είναι μόνο ένα κλικ μακριά ανά πάσα στιγμή.

Τα πάντα απέχουν μόλις ένα κλικ. Ναι, Gators!

Χρήσιμη και ακατάστατη, η πύλη πελατών δεν θυσιάζει τη λειτουργικότητα για το σχεδιασμό.

Κάτω τα χέρια, Αυτή είναι μια από τις πιο λιτές και εύχρηστες πύλες πελατών Εχω δει. Είναι σε πλήρη αντίθεση με τους τύπους του A2 Hosting, για παράδειγμα, του οποίου ο πίνακας ελέγχου είναι εξαιρετικά λειτουργικός και καλά σχεδιασμένος, αλλά ο τεράστιος αριθμός πληροφοριών που σας καλωσορίζει κατά τη σύνδεση μπορεί να είναι συντριπτικός.

Η διαχείριση ιστότοπου πραγματοποιείται μέσω του πανταχού παρόντα cPanel. Είναι προσαρμοσμένο για να ταιριάζει με το συνδυασμό χρωμάτων HostGator και φαίνεται αρκετά ωραίο. Λόγω του στυλ, δεν μπορείτε να αλλάξετε το θέμα cPanel, αλλά η διάταξη επιτρέπει επαρκή προσαρμογή.

Όπως και η περιοχή πελατών, το HostGator cPanel εμφανίζει εμφανώς στατιστικά χρήσης.

4. Εξαιρετική υποδομή δικτύου

Το HostGator είναι ιδανικό για ιστότοπους με έδρα τις ΗΠΑ.

Τα δύο κέντρα δεδομένων βρίσκονται στο Provo, Utah και στο Χιούστον του Τέξας, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρείας. Ήταν στη Φλόριντα, κάτι που μπορεί να αποτελεί ένδειξη από πού προήλθε η επωνυμία.

Όλα τα σύγχρονα κέντρα δεδομένων είναι εξοπλισμένα με πολλά επίπεδα ασφάλειας, γεννήτριες πλεονασμού, προηγμένα συστήματα ψύξης, ισχυρή φυσική ασφάλεια και HostGator δεν αποτελούν εξαίρεση.

Αυτό που τους κάνει ιδιαίτερα εντυπωσιακούς είναι το γεγονός ότι οι οπαδοί των Arista Networks, Juniper, Arbor, Brocade και Cisco έπαιξαν κεντρικό ρόλο στο σχεδιασμό και την παροχή τους. Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ονόματα στη δικτύωση – ασφάλεια, φυσική υποδομή – και αποτελούν εγγύηση για ένα σταθερό, γρήγορο και μελλοντικό δίκτυο.

5. Ισχυροί διακομιστές

Παραδόξως, δεν το αναφέρουν πολλές κριτικές του HostGator, αλλά το Cloud της εταιρείας βασίζεται σε σοβαρή υπολογιστική ισχύ.

Όλοι οι διακομιστές διαθέτουν SSD και λειτουργούν με 32-core AMD Opteron ™ Processor 6376 ή Intel (R) Xeon (R) CPU E5-2630 v3. Έχουν επίσης 4 RAID 1s απέναντι.

Το τεχνικό mumbo-jumbo μάλλον δεν σημαίνει πολλά, αλλά αρκεί να το πούμε αυτό αυτά είναι μερικά ισχυρά μηχανήματα.

Μια γρήγορη ματιά στα διάφορα σχέδια φιλοξενίας (παρακάτω) αποκαλύπτει πόση ισχύ μπορείτε να περιμένετε από κάθε προϊόν. Ενώ οι πληροφορίες δεν εμφανίζονται με τη μεγαλύτερη δυνατή λεπτομέρεια, είναι εκεί.

6. Δελεαστικές τιμές γνωριμίας

Σε έναν τυπικό τρόπο φιλοξενίας ιστοσελίδων, η εταιρεία προσελκύει νέους πελάτες με πολύ χαμηλές χρεώσεις. Η τιμολόγηση του HostGator αυξάνεται μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου.

Μπορείτε να αποκτήσετε έναν ιστότοπο που λειτουργεί με μόλις 2,75 $ / μήνα στην κοινόχρηστη πλατφόρμα φιλοξενίας ιστού HostGator, εάν δεσμευτείτε για τρία χρόνια. Το Hatchling Cloud κοστίζει 4,95 $ για την ίδια περίοδο, χωρίς να περιλαμβάνονται έξτρα.

Το HostGator έχει χαμηλό κόστος εκκίνησης για έναν ιστότοπο.

Ωραία τιμή για έναν ιστότοπο!

Σχεδόν σε κάθε κριτική φιλοξενίας πρέπει να διευκρινίσω ότι αποτελεί συνήθη πρακτική για τις εταιρείες φιλοξενίας να διαφημίζουν πολύ χαμηλές τιμές για να κάνουν τους ανθρώπους να κάνουν κλικ στα σχέδιά τους. Το HostGator τοποθετεί τουλάχιστον έναν αστερίσκο δίπλα σε κάθε εκπληκτική προσφορά για να δείξει ότι υπάρχουν περισσότερα για τη συμφωνία.

Το μυαλό, η αρχική έκπτωση, στην πραγματικότητα, είναι ένα κουπόνι HostGator που εφαρμόζεται αυτόματα, οπότε ακόμα κι αν βρείτε πολλά και αλλού στο διαδίκτυο, η έκπτωση θα ήταν πιθανότατα η ίδια.

7. Βελτιστοποίηση και προσωρινή αποθήκευση WordPress

Όλα τα πακέτα Cloud παρέχονται με το Mojo Marketplace, το Google Analytics και πολλά άλλα προνόμια. Το πιο αξιοσημείωτο είναι η προσωρινή αποθήκευση διακομιστή Varnish, η οποία είναι προεγκατεστημένη (έπρεπε να την απενεργοποιήσετε χειροκίνητα για να πάρει δίκαια αποτελέσματα δοκιμών) και προσφέρει πολύ καλή ταχύτητα.

Το Mojo Marketplace μπορεί να προσθέσει μεγάλη αξία στον ιστότοπό σας στο WordPress, ενώ η προσωρινή αποθήκευση από την πλευρά του διακομιστή είναι πάντα ένα ωραίο πράγμα, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε συστήματα διαχείρισης περιεχομένου.

Το αγαπημένο μου πλεονέκτημα στο WordPress είναι το γεγονός ότι Το Google Analytics είναι έτοιμο για χρήση καθώς η εγκατάστασή του μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για άπειρους χρήστες.

Η διαχειριζόμενη λύση WordPress παρατάσσεται για δοκιμή ως μέρος της μελλοντικής σειράς κριτικών του HostGator, εδώ στο Hosting Tribunal.

8. Δωρεάν

Το HostGator επιβραβεύει τους νέους πελάτες με έναν αξιοπρεπή προϋπολογισμό μάρκετινγκ. Το Google AdWords αξίας 100 $ μπορεί να είναι δικό σας αφού ξοδέψετε πραγματικά 25 $ στο AdWords.

Μπορεί να μην ακούγεται πολύ, αλλά μόλις ενεργοποιήσετε τον ιστότοπό σας, αυτές οι διαφημιστικές πιστώσεις μπορούν να βοηθήσουν στην ορατότητα σε μεγάλο βαθμό. Εάν χρησιμοποιούνται στρατηγικά και σε συνδυασμό με καλές πρακτικές SEO, μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε αξιοπρεπή έκθεση.

Επίσης, όλα τα πακέτα Cloud λαμβάνουν ένα δωρεάν Let’s Encrypt SSL, ενώ το Business Cloud διαθέτει επίσης μια αποκλειστική διεύθυνση IP.

Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, η οποία είναι μεγαλύτερη από το βιομηχανικό πρότυπο των 30 ημερών.

Τα μειονεκτήματα του HostGator

Το HostGator απέχει πολύ από το τέλειο. Άγγιξα μερικούς από τους τομείς που διαχωρίζουν το HostGator από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων. Επικεφαλής μεταξύ αυτών είναι η αργή ομάδα υποστήριξης, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα παράπονα σχετικά με το HostGator που πρέπει να αναφερθούν.

1. Παραπλανητική γλώσσα μάρκετινγκ

Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά πιστεύω ότι η δύσκολη γλώσσα μάρκετινγκ είναι ενδημική σε όλους τους οικοδεσπότες κάτω από την ομπρέλα του EIG.

Στην περίπτωση της φιλοξενίας HostGator Cloud, η πιο λαμπερή λάθος κατεύθυνση είναι στην παρουσίαση του σχεδίου.

Οι λεπτομέρειες του σχεδίου διαφημίζουν πόρους αμέσως, όπως 2 πυρήνες CPU και 2 GB RAM. Χωρίς περαιτέρω έρευνα, μπορεί να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι αυτοί οι δύο πυρήνες επεξεργαστών και συναυλίες προσβάσιμης μνήμης θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν όπως θέλετε. Πράγματι, θα ήταν ένα πολύ λογικό συμπέρασμα. λες και οι πληροφορίες είναι εκεί έξω για να σας κάνουν να σκεφτείτε ακριβώς αυτό.

Η ανάγνωση των κρυφών πληροφοριών αποκαλύπτει την πραγματική προσφορά, παρόλο που η διατύπωση είναι αδέξια και ασαφής.

Ένα παράδειγμα κλασικού μάρκετινγκ, δεν είναι όλα τόσο φανταχτερά όσο φαίνεται στην αρχή.

Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι δεν ελέγχουν όλοι σχολαστικά τα πάντα και με την ανάγκη φροντίδας, για παράδειγμα, να κάνετε μια λεπτομερή, αμερόληπτη κριτική του οικοδεσπότη. Επιπλέον, ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται αυτές οι πληροφορίες φαίνεται αρκετά εμφανής για να τις πάρει στην ονομαστική τους αξία.

Ωστόσο, εάν επεκτείνετε τις λεπτομέρειες του προγράμματος, θα δείτε μια διευκρίνιση που δηλώνει ότι αυτά δεν είναι αφιερωμένοι αλλά κοινόχρηστοι πόροι. Με άλλα λόγια, Αυτές είναι προδιαγραφές διακομιστή και όχι προδιαγραφές προγραμματισμού.

Επικοινώνησα με την ομάδα πωλήσεων του HostGator για να επιβεβαιώσω αυτήν τη διατύπωση τόσο ασαφής όσο γίνεται, αλλά ο αντιπρόσωπος πωλήσεων, αφού ρωτήθηκε δύο φορές, επιβεβαίωσε ότι οι διαφημιζόμενες τιμές είναι πόροι διακομιστών στους οποίους θα είχε πρόσβαση ο ιστότοπος Cloud. Μαζί με έναν άγνωστο αριθμό άλλων ιστότοπων.

Σε έναν διακομιστή με μερικές εκατοντάδες ιστότοπους, αυτοί οι αριθμοί δεν φαίνονται τόσο εντυπωσιακοί?

Υποθέτω ότι αυτό είναι το βασικό σημείο μιας τέτοιας ψαράς διατύπωσης. Πρόκειται για ένα κατάφωρο κόλπο μάρκετινγκ που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα παρόμοια του A2 Hosting και του SiteGround, που παρέχουν λεπτομερείς λίστες των ειδικών πόρων που έχει κάθε σχέδιο.

Παρόλο που γνωρίζουμε ότι οι βασικοί πόροι του διακομιστή είναι ωραίο, δεν δίνει πραγματικά πολύτιμες πληροφορίες σε προσωπικό επίπεδο.

Ο τρόπος με τον οποίο το HostGator παρουσιάζει τους αριθμούς είναι καταπληκτικός. Μπερδεύτηκα ότι καμία από τις κριτικές του HostGator του 2019 που είδα δεν το ανέφερε.

2. Αργή πύλη πελατών

Νωρίτερα σε αυτήν την κριτική HostGator Cloud, ανέφερα πόσο φοβερή είναι η πύλη πελατών. Είναι ακατάστατο και πολύ εύκολο στη χρήση, αλλά έχει ένα μεγάλο ελάττωμα: είναι αργό.

Η εναλλαγή μεταξύ καρτελών διαρκεί δευτερόλεπτα και συχνά η περιήγηση στις επιλογές στην ίδια καρτέλα είναι πολύ πιο αργή από ό, τι θα έπρεπε.

Η βραδύτητα είναι δύσκολο, αλλά είναι ενοχλητικό.

3. Αργή ρύθμιση λογαριασμού

Αγόρασα το απαραίτητο πρόγραμμα για αυτήν την αμερόληπτη αναθεώρηση φιλοξενίας με τον ταχύτερο διαθέσιμο τρόπο πληρωμής, δηλαδή, πιστωτική κάρτα. Η πληρωμή εκκαθαρίστηκε αμέσως, αλλά τότε έπρεπε να περιμένω περισσότερο από 40 λεπτά για να είναι διαθέσιμη η υπηρεσία μου.

Το HostGator πρέπει να βελτιώσει την παροχή προγράμματος.

Αυτό πήρε λίγο.

Πάλι, αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα, αλλά σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί μια αυτόματη διαδικασία θα χρειαζόταν τόσο πολύ. Σε τελική ανάλυση, το σχέδιο που αγόρασα είναι το πιο δημοφιλές, σύμφωνα με τον ιστότοπο του HostGator.

Συνιστούμε HostGator?

Το HostGator Cloud hosting είναι μια σταθερή επιλογή.

Είναι μια πολύ αξιοπρεπής επιλογή για ιστότοπους που βασίζονται στις ΗΠΑ και μεσαία κίνηση.

Η υποστήριξη θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά η υποδομή Cloud είναι πολύ στιβαρή και προσφέρει εξαιρετική ταχύτητα και χρόνο λειτουργίας. Θα με ενδιέφερε να δω πώς αποδίδει η κανονική κοινή φιλοξενία, αλλά και τη διαχειριζόμενη λύση WordPress της εταιρείας. Ενδέχεται να έχουμε μια σειρά από κριτικές HostGator αρκετά σύντομα.

Υπό φόρτωση, οι διακομιστές HostGator έχουν καλή απόδοση έως και ένα σημείο. Μόλις περισσότεροι από 30 ταυτόχρονοι χρήστες αρχίσουν να περιηγούνται στον ιστότοπο, ο συνολικός χρόνος απόκρισης ανεβαίνει. Και πάλι, 30 χρήστες είναι ένας αξιοσέβαστος αριθμός. Εάν ο ιστότοπός σας συγκεντρώνει τόσα πολλά σε τακτική βάση, θα πρέπει να σκεφτείτε να απομακρυνθείτε από κοινές λύσεις.

Το HostGator εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων εκεί έξω, παρά την εξαγορά του EIG. Ο σύγχρονος, αξιόπιστος διακομιστής και η υποδομή δικτύου εξασφαλίζουν ομαλές λειτουργίες, ενώ το ολοκληρωμένο κέντρο αυτοβοήθειας μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μάθετε πολλά για τη φιλοξενία ιστοσελίδων γενικά.

Ανυπομονώ για τις εντυπώσεις σας και επίσης για μια διεξοδική, κατάλληλη κοινή φιλοξενία HostGator, για να δω πώς έρχεται σε αντίθεση με το κύριο προϊόν της εταιρείας.

Συχνές ερωτήσεις

Ε: Είναι καλό το HostGator?

Ε: Είναι το HostGator καλύτερο από το GoDaddy?

Ε: Πόσο κοστίζει το HostGator?

Ε: Τι μπορώ να κάνω στο HostGator?

Ε: Είναι το HostGator ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας για το WordPress?

Α: Ναι, το HostGator είναι πολύ καλό, ειδικά η πλατφόρμα Cloud του. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη πλήρως τα κανονικά κοινόχρηστα σχέδια της εταιρείας, αλλά η λύση Cloud είναι αρκετά ισχυρή, γρήγορη και πλούσια σε χαρακτηριστικά. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ιστότοπους με έδρα τις ΗΠΑ λόγω των τοποθεσιών του κέντρου δεδομένων. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι η εταιρεία προχωρά συνεχώς, προσπαθώντας να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες της.
Α: Ναι, ναι, είναι. Με κάθε ειλικρίνεια, το GoDaddy θα κατατάσσεται δυσμενώς σε άμεση σύγκριση με τους περισσότερους από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας. Τους αφαιρεί μόνο σε ό, τι αφορά το μέγεθος. Δυστυχώς για το GoDaddy, το μέγεθος συχνά βλάπτει την ποιότητα των υπηρεσιών. Συμπερασματικά, η διαφορά μεταξύ του HostGator Cloud και της κοινής πλατφόρμας που έχει να προσφέρει το GoDaddy είναι τόσο μεγάλη που η μόνη ουσιαστική συζήτηση HostGator εναντίον GoDaddy μπορεί να είναι για το ποια είναι πιο προσιτή. Δείτε παρακάτω.
Α: Τα τέλη HostGator μειώνονται με μεγαλύτερη δέσμευση. Εάν πληρώσετε για 36 μήνες, μπορείτε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας με 4,95 $ ανά μήνα. Στην πραγματικότητα, εάν επιλέξετε την κοινόχρηστη πλατφόρμα αντί για το Cloud, θα μπορούσατε να λάβετε μια προσφορά για τα πενιχρά 2,75 $ το μήνα. Εάν το σύνολο των μηνών 36, δηλαδή. Διαφορετικά, η μηνιαία χρέωση αυξάνεται και το κόστος της προπληρωμής 2,75 $ γίνεται 10,95 $ εάν αποφασίσετε να πληρώσετε με βάση το μήνα σε μήνα. Ναι, σωστά. Περίπου τέσσερις φορές περισσότερο.
Α: Οτιδήποτε. Το Sky είναι το όριο, καθώς η πλατφόρμα HostGator Cloud είναι αρκετά ευέλικτη και ισχυρή. Βάζει πολλές εφαρμογές στα χέρια σας, εύχρηστα στατιστικά στοιχεία και μια αξιοπρεπή βάση γνώσεων. WordPress, Joomla, ηλεκτρονικό εμπόριο, το ονομάζετε, το αντιλαμβάνεστε και το συνειδητοποιείτε. Το HostGator Cloud μπορεί να το χειριστεί. Τη στιγμή που ο ιστότοπός σας μεγαλώνει αρκετά, μπορείτε να πάτε για VPS ή αποκλειστικό διακομιστή. Ας ελπίσουμε, αλλά ο χρόνος που θέλετε να μετακινήσετε την κριτική HostGator VPS θα είναι επίσης έτοιμος. Εάν όχι, γράψτε μας πώς είναι η υπηρεσία. Σας παρακαλούμε. Πολύ παρακαλώ.
Α: Το HostGator έχει τα σχέδια του WordPress Cloud Hosting και δεν είναι τόσο άσχημα. Ωστόσο, δεν είναι και οι καλύτεροι. Οι τιμές τους είναι πολύ καλές και η εξυπηρέτησή τους είναι καλή, αλλά αν θέλετε μια πραγματικά αστρική απόδοση, θα πρέπει να κοιτάξετε αλλού. Εάν άλλες κριτικές HostGator προσπαθούν να σας πείσουν διαφορετικά, ελέγξτε καλύτερα τη λεπτομερή μελέτη περίπτωσης WordPress και κρίνετε μόνοι σας.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector