Αναθεώρηση FastComet – ένας κομήτης που πετάει πάνω ή κάτω;

Το FastComet είναι ένας σχετικά άγνωστος πάροχος φιλοξενίας ιστότοπων, αλλά τη στιγμή που είδα τον ιστότοπο της εταιρείας, ήξερα ότι πρέπει να τον ελέγξω προσεκτικά.


Μόνο τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και η ακριβής μέτρηση θα μπορούσαν να ανταποκριθούν σε αυτήν την εταιρεία με γνώμονα την τεχνολογία, geeky Έχω εγγραφεί, δημιούργησα έναν βασικό ιστότοπο WordPress και τον σύνδεσα με ισχυρά εργαλεία παρακολούθησης για να παραδώσετε την πιο λεπτομερή δυνατή αξιολόγηση του FastComet και να απαντήσετε στην ερώτηση:

Είναι καλό το FastComet?

Τι είναι το FastComet?

Με έδρα το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, η FastComet παρείχε αρχικά φιλοξενία και διαχείριση συστήματος αποκλειστικά για εταιρικούς πελάτες.

Τέσσερα χρόνια από την ίδρυσή της, το 2013, η εταιρεία ξεκίνησε μια λύση φιλοξενίας cloud, ανοίγοντας προς ιδιώτες πελάτες και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων.

Η τεχνική οξύτητα του FastComet είναι προφανής. Με οκτώ κέντρα δεδομένων σε τρεις ηπείρους και εξαιρετικά λεπτομερή ιστότοπο, το FastComet φαίνεται εμμονή με την τεχνολογία και την υποδομή.

Δεν έχω δει ποτέ μια εταιρεία φιλοξενίας να εκθέτει τόσες πολλές πληροφορίες αμέσως. Το SiteGround πλησιάζει, αλλά το επίπεδο λεπτομέρειας και πληροφοριών που μοιράζεται το FastComet είναι κάτι άλλο.

Αλλά αυτή η εμμονή μεταφράζεται σε ποιοτικές υπηρεσίες?

Ας δούμε τι έχουν να πουν οι αριθμοί και πώς θα φαίνεται τελικά αυτή η κριτική του FastComet του 2019 σε λίγους μήνες.

"Φιλοξενία για σχεδιαστές και αρχάριους"

Λειτουργία:

99,99%

Ταχύτητα φόρτωσης:

1,27 δευτ

Υποστήριξη:

Εξαιρετική υποστήριξη, εξαιρετική βάση γνώσεων

Πίνακας Ελέγχου:

cPanel

ΣΥΝΟΛΙΚΟ4

Τα βασικά – FastComet Uptime, Speed ​​και Support

1. Εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας – 99,99%

Στον πυρήνα της, η φιλοξενία ιστότοπων σημαίνει ένα πράγμα: να κάνετε τον φιλοξενούμενο ιστότοπο προσβάσιμο από οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Το Uptime καθορίζει εάν μια υπηρεσία είναι καλή ή μέτρια.

Από αυτή την άποψη, η FastComet υπερέχει. Παρόλο που ο ιστότοπος της εταιρείας δεν κάνει υποσχέσεις, ο χρόνος λειτουργίας που απολαμβάνει ο ιστότοπός μου στο WordPress είναι εξαιρετικά εντυπωσιακός.

Ο μόνος χρόνος διακοπής που καταγράφηκε σε πάνω από έξι μήνες παρακολούθησης συνέβη τον Οκτώβριο και δεν ήταν αρκετός για να φέρει τη συνολική διαθεσιμότητα κάτω από το 99,9%. Περίπου 15 λεπτά διακοπής λειτουργίας για έξι μήνες είναι απολύτως εξαιρετικό.

Μέσος χρόνος λειτουργίας 2018:

 • Αύγουστος – 100%
 • Σεπτέμβριος – 100%
 • Οκτώβριος – 99,97%
 • Νοέμβριος – 100%
 • Δεκέμβριος – 100%

Μέσος χρόνος λειτουργίας 2019:

 • Ιανουάριος – 99,99%

"Το FastComet διατηρεί πολύ υψηλό χρόνο λειτουργίας."

2. Πολύ καλή ταχύτητα

 • Εύλογος χρόνος απόκρισης – 0,57 δευτ. (8ος)
 • Λογικός χρόνος φόρτωσης – 1,27 δευτ. (11ος)
 • Λογικό υπό φορτίο – 1.05s (8ο)

Σημείωση: Εάν εκτελέσετε δοκιμές ταχύτητας στον τομέα μου, τα αποτελέσματα ενδέχεται να παρουσιάζουν διακυμάνσεις λίγο. Ακόμη και από την ίδια πλατφόρμα δοκιμών, δύο δοκιμές θα εμφανίζουν συνήθως ελαφρώς διαφορετικά αποτελέσματα. Ο ιστότοπός μου FastComet φιλοξενείται στο Λονδίνο, οπότε το δοκίμασα από τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλες οι προσθήκες και η προσωρινή αποθήκευση από την πλευρά του διακομιστή απενεργοποιήθηκαν.

Η ταχύτητα είναι τουλάχιστον εξίσου σημαντική με το χρόνο λειτουργίας. Οι ταχύτεροι ιστότοποι βλέπουν πολύ υψηλότερα ποσοστά μετατροπών, καλύτερο SEO και μεγαλύτερη ικανοποίηση των πελατών. Από την άλλη πλευρά, οι αργές σελίδες τιμωρούνται από τους τελικούς χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης.

Δοκίμασα το FastComet με τρία διαφορετικά εργαλεία για να λάβω τον μέσο χρόνο που χρειάζεται ο διακομιστής για να στείλει το πρώτο byte και να φορτώσει πλήρως την αρχική σελίδα του ιστότοπού μου στο WordPress.

Τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά. Παρόλο που το TTFB είναι κάπως μέσο όρο, ο χρόνος που χρειάζεται για να φορτωθεί πλήρως η σελίδα ήταν δεύτερος μετά το DreamHost. Τον Οκτώβριο του 2018, ωστόσο, όλα τα αποτελέσματα αυξήθηκαν σημαντικά, καθώς ο χρόνος φόρτωσης του ιστότοπου σχεδόν διπλασιάστηκε σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.

Η γρήγορη ταχύτητα είναι ωραία, αλλά το πώς αντιδρά ο διακομιστής όταν συσσωρεύεται με επισκέπτες είναι εξίσου σημαντικό. Γι ‘αυτό πήγα στο Load Impact και έστειλα 50 εικονικούς χρήστες για να δοκιμάσω την απόκριση υπό φόρτωση.

Ποιοτική απόδοση υπό φορτίο.

Η ταχύτητα και η σταθερότητα χαρακτηρίζουν τους διακομιστές FastComet.

Το FastComet αποδίδει με αξιοσημείωτη σταθερότητα υπό σοβαρό φορτίο.

Τους πρώτους δύο μήνες το backend ήταν αστραπιαίο, αλλά στη συνέχεια οι χρόνοι απόκρισης διπλασιάστηκαν. Ωστόσο, οι διακομιστές FastComet χειρίζονται την κυκλοφορία καλά, αλλά η εταιρεία έχει ήδη εγκαταλείψει τα κορυφαία 5 από τα ταχύτερα backends.

Τον Ιανουάριο του 2019 σημειώθηκε το χειρότερο αποτέλεσμα, 2,03 δευτερόλεπτα. Σε σύγκριση με πολλούς άλλους κεντρικούς υπολογιστές, αυτό είναι ακόμα πολύ γρήγορο και αρκεί για να διατηρήσετε το FastComet στην πρώτη θέση.

Τα συνολικά αποτελέσματα του ρολογιού FastComet ήταν πολύ σταθερά και αρκετά γρήγορα. Ο μέσος χρόνος απόκρισης είναι μόνο 0,92 δευτερόλεπτα, αλλά πρέπει να διευκρινίσω ότι σχεδόν διπλασιάστηκε μετά τους δύο πρώτους μήνες της δοκιμής. Αρχικά, ήταν κάτω των 0,50.

Το FastComet υποστηρίζει το σχεδόν άψογο χρόνο λειτουργίας του με αξιοπρεπή ταχύτητα.

Μέσος χρόνος απόκρισης 2018:

 • Αύγουστος – 0,40
 • Σεπτέμβριος – 0,43
 • Οκτώβριος – 0,65
 • Νοέμβριος – 0,68s
 • Δεκέμβριος – 0,59s

Μέσος χρόνος απόκρισης 2019:

 • Ιανουάριος – 0,64 δευτ

Πλήρως φορτωμένη σελίδα 2018:

 • Αύγουστος – 0,92 δευτ
 • Σεπτέμβριος – 0,79
 • Οκτώβριος – 1.51s
 • Νοέμβριος – 1,65
 • Δεκέμβριος – 1.57s

Πλήρως φορτωμένη σελίδα 2019:

 • Ιανουάριος – 1.19

Απάντηση υπό φορτίο 2018:

 • Αύγουστος – 0,45
 • Σεπτέμβριος – 0,40
 • Οκτώβριος – 1.10
 • Νοέμβριος – 1.10
 • Δεκέμβριος – 1,23

Απάντηση υπό φόρτωση 2019:

 • Ιανουάριος – 2.03s

"Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση που χειρίζεται τις αυξήσεις της κυκλοφορίας με ευκολία."

3. Εξαιρετική υποστήριξη

Έχω εκφράσει στο παρελθόν το συναίσθημα ότι οι μικρότερες εταιρείες παρέχουν καλύτερη εμπειρία πελατών. Το FastComet φαίνεται να αποδεικνύει αυτό το σημείο, επειδή έχει σχετικά μικρή βάση πελατών και υπέροχη υποστήριξη.

Οι Καλιφόρνιοι έχουν μια ισχυρή υποδομή που διατηρείται από πραγματικούς ειδικούς φιλοξενίας. Ελέγξτε τυχόν τεχνικές αναρτήσεις ιστολογίου στο FastComet.com ή τις καταχωρίσεις στη βάση γνώσεων για να δείτε μόνοι σας.

Για αυτήν την κριτική του FastComet, συνομίλησα με υποστήριξη σε αρκετές περιπτώσεις και αναπόφευκτα έχω γρήγορες, φιλικές και χρήσιμες απαντήσεις. Τόσο πολύ που δεν είμαι πλέον σίγουρος ποιος είναι ο καλύτερος πάροχος υπηρεσιών σε αυτήν την κατηγορία.

Μέχρι πρόσφατα, το SiteGround ήταν το αδιαμφισβήτητο νούμερο ένα, αλλά αν έπρεπε να συγκρίνω την υποστήριξη FastComet έναντι SiteGround, θα ήμουν σκληρός για να επισημάνω τον ξεκάθαρο νικητή. Το FastComet έχει σίγουρα μια αστρική ομάδα υποστήριξης.

Η βάση γνώσεων που διατηρεί το FastComet είναι πολύ ωραία και διαθέτει πολλά χρήσιμα σεμινάρια και οδηγούς.

"Μία από τις καλύτερες, αν όχι οι καλύτερες, ομάδες υποστήριξης στη φιλοξενία."

Τα πλεονεκτήματα του FastComet

Είναι αλήθεια ότι πολλές κριτικές του FastComet μπορούν να γραφτούν μόνο για τις λειτουργίες που περιλαμβάνονται από προεπιλογή στην κοινή λύση της εταιρείας. Αλλά επειδή θέλω να ολοκληρώσω αυτήν τη συγκεκριμένη αναθεώρηση FastComet πριν από το τέλος του 2018, θα αναφέρω εν συντομία μόνο τις πιο εντυπωσιακές πτυχές των σχεδίων FastComet.

1. Ειδικοί πόροι προγράμματος

Ένα από τα κύρια μειονεκτήματα της κοινής φιλοξενίας είναι η άνιση κατανομή πόρων. Μερικές φορές, ένας ιστότοπος με κακή κωδικοποίηση ή παραβίαση μπορεί να προκαλέσει ισχύ διακομιστή, επιβραδύνοντας όλα τα άλλα ονόματα τομέα που φιλοξενούνται εκεί.

Το FastComet υπόσχεται πολύ καλή απομόνωση λογαριασμού και ειδικούς πόρους για κάθε ιστότοπο.

Το FastComet χορηγεί αποκλειστικούς πόρους σε κάθε κοινόχρηστο χρήστη.

Ξέρετε τι παίρνετε με κάθε πρόγραμμα FastComet.

Αυτά είναι εξαιρετικά νέα σε διάφορα επίπεδα. Η προηγμένη απομόνωση λογαριασμού αυξάνει την ασφάλεια, ενώ οι αποκλειστικοί πόροι εγγυώνται την απόδοση και επίσης δείχνουν με σαφήνεια τι θα λάβετε εάν αναβαθμίσετε προς ένα μεγαλύτερο σχέδιο.

2. Εξαιρετική υποδομή

Οκτώ κέντρα δεδομένων ακούγονται εντυπωσιακά επειδή είναι πραγματικά.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Από το 2019, το FastComet διαθέτει 10 κέντρα δεδομένων.

Το FastComet έχει επίσης βελτιστοποιημένους διακομιστές. Οι SSD σε γενικές γραμμές και μια χούφτα ενισχυτών ταχύτητας προσφέρουν εξαιρετική απόδοση. Η επιθετική συμπίεση GZIP, το περιεχόμενο που έχει βελτιστοποιηθεί από το πρόγραμμα περιήγησης, η συμπίεση δεδομένων χωρίς απώλειες, η ασύγχρονη φόρτωση πόρων και το Keep Alive ενεργοποιούνται από προεπιλογή σε όλους τους κοινόχρηστους λογαριασμούς.

Και αν αυτή η τεχνική φλερτ ακούγεται τόσο ασυνήθιστη όσο υποψιάζομαι, μην ανησυχείτε γιατί δεν χρειάζεται να καταλάβετε κανένα από αυτά.

Είναι αρκετά καλό που οι άνθρωποι στο FastComet ξέρουν πώς να διαμορφώσουν αυτές τις τεχνολογίες έτσι ώστε όλοι οι ιστότοποι που φιλοξενούνται με την εταιρεία να αποδίδουν σε βέλτιστα επίπεδα.

3. Τακτικά αντίγραφα ασφαλείας

Τα αντίγραφα ασφαλείας και τα ψηφιακά δεδομένα πρέπει να συμβαδίζουν. Πάντα.

Ειδικά όταν τα εν λόγω δεδομένα εμφανίζονται στο Διαδίκτυο για να βλέπουν και να χρησιμοποιούν ο κόσμος.

Το FastComet δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας που είναι εύκολα προσβάσιμα μέσω του cPanel. Δύο από τα σχέδια της εταιρείας διατηρούν αντίγραφα από τις τελευταίες επτά ημέρες, ενώ το μεγαλύτερο από τα τελευταία 30.

4. Δωρεάν μεταφορά τομέα

Το FastComet είχε μια δωρεάν εγγραφή τομέα για τη ζωή, αλλά αυτή η λειτουργία, δυστυχώς, διακόπηκε.

Ωστόσο, η εταιρεία προσφέρει ένα σταθερό υποκατάστατο – εντελώς δωρεάν μεταφορά εισερχόμενου τομέα. Οι μεταφορές τομέα, από προεπιλογή, προσθέτουν ένα επιπλέον έτος στην υπάρχουσα εγγραφή.

Με άλλα λόγια, η μετακίνηση του τομέα σας στο FastComet θα σας έδινε ένα δωρεάν έτος εγγραφής.

Επιπλέον, το FastComet προσφέρει εξαιρετικά δελεαστικά τέλη ανανέωσης, καθώς η εταιρεία χρεώνει μόνο τα τέλη μητρώου από τους πελάτες της.

5. Πολύ ισχυρή ασφάλεια

Το FastComet καθιστά την ασφάλεια αναπόσπαστο μέρος των υπηρεσιών της.

Η προηγμένη απομόνωση λογαριασμού μέσω του CageFS και του Cloud Linux εγγυάται ότι ένας μολυσμένος ιστότοπος δεν θα διαδίδει κακόβουλο λογισμικό στον διακομιστή.

Η εταιρεία Web Application Firewall (WAF) έχει βελτιστοποιηθεί για τα πιο δημοφιλή συστήματα διαχείρισης περιεχομένου όπως τα Magento, WordPress και Joomla. Αποκλείει το 99% όλων των προσπαθειών απόκτησης μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στους φιλοξενούμενους ιστότοπους.

Η ασφάλεια είναι κορυφαία προτεραιότητα στο FastComet.

Το BitNinja προσθέτει ένα άλλο επίπεδο προστασίας σταματώντας τις ενέσεις σεναρίων, τις επιθέσεις DDoS και XSS.

Εάν όλα πάνε νότια, η ομάδα παρακολούθησης και ασφάλειας του FastComet είναι έτοιμη 24/7. Μπορούν να περιέχουν οποιαδήποτε παραβίαση μέσα σε λίγα λεπτά, σάρωση και καθαρισμό του προσβεβλημένου λογαριασμού χρήστη.

6. Προηγμένα εργαλεία για προγραμματιστές

Το FastComet είναι σίγουρα φιλικό προς το χρήστη, αλλά αυτό δεν επιτυγχάνεται εις βάρος των πιο προηγμένων χρηστών.

Αντιθέτως, όποιος έχει τη γνώση και την επιθυμία μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων προγραμματιστή. Οι WP-CLI, bash, Drush, Laravel, Genesis και Symphony είναι μερικές από τις πολλές ενότητες και όργανα που διατίθενται σε όλα τα κοινόχρηστα σχέδια.

Το GIT έρχεται επίσης προεγκατεστημένο.

7. Πολλαπλές τοποθεσίες κέντρου δεδομένων

Θεωρητικά, αν ο ιστότοπός σας πλησιάζει εκεί όπου προέρχεται η πλειονότητα της επισκεψιμότητας, προκύπτει καλύτερη συνολική απόδοση. Δοκίμασα αυτήν τη θεωρία κατά την προετοιμασία της αμερόληπτης αναθεώρησης φιλοξενίας ιστοσελίδων FastComet, λαμβάνοντας σημεία αναφοράς ταχύτητας από ολόκληρο τον Ατλαντικό και είδα πιο αργούς χρόνους απόκρισης.

Το FastComet έχει δύο διακομιστές στην Ασία και τρεις στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

8. Πολλά δωρεάν

Όλα τα κοινόχρηστα πακέτα FastComet περιλαμβάνουν δωρεάν SSL, μια σουίτα SEO, έναν δωρεάν πελάτη συνομιλίας και διαφημιστικά χρήματα αξίας 75 $.

Ακόμα κι αν δεν κερδίσετε ένα κουπόνι FastComet από έναν ιστότοπο με έκπτωση που βρίσκεστε για μια υπέροχη προσφορά, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.

9. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών

Οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Το FastComet, όπως και το HostGator, το επεκτείνει σε 45 ημέρες, κάτι που είναι εξαιρετικό. Ένας μήνας δεν είναι αρκετός για να δοκιμάσει σωστά έναν οικοδεσπότη Ιστού.

45 ημέρες δίνουν περισσότερο χώρο για πειραματισμό και έρευνα.

10. Δωρεάν μετεγκαταστάσεις

Το FastComet θα σας βοηθήσει να αντιγράψετε έναν υπάρχοντα ιστότοπο στους διακομιστές τους. Το μικρότερο πρόγραμμα παρέχει μόνο μία μετεγκατάσταση, ενώ οι άλλες δύο έως τρεις ιστότοπους.

Ρώτησα την τεχνική υποστήριξη σχετικά με αυτούς τους περιορισμούς και μου είπαν ότι είναι διαπραγματεύσιμοι εντός λογικού.

Όχι κακό.

11. Απλή τιμολόγηση

Το FastComet ακολουθεί μια μάλλον καινοτόμο προσέγγιση στη φόρτιση.

Τα αρχικά τέλη είναι σημαντικά χαμηλότερα από αυτά που σας περιμένουν όταν πλησιάζει ο χρόνος ανανέωσης. Αυτό είναι το τυπικό κομμάτι και περιγράφεται πολύ καθαρά.

Ωστόσο, οι διαφημιζόμενες αρχικές χρεώσεις είναι σταθερές – δεν αλλάζουν με βάση τη διάρκεια της αρχικής περιόδου.

Αυτό απλοποιεί τα πράγματα σημαντικά, καθώς μπορείτε να πάρετε μια πολύ προσιτή φιλοξενία για ένα μήνα ή χρόνια.

Είναι αναζωογονητικό να βλέπεις τόσο απλότητα.

Τα μειονεκτήματα του FastComet

Το FastComet διαμορφώνεται για να είναι ένας από τους καλύτερους οικοδεσπότες που έχω ελέγξει εδώ στο Hosting Tribunal, αλλά δεν είναι άψογος. Πρώτον, η φιλοξενία FastComet WordPress είναι ακριβώς η ίδια με την τυπική κοινόχρηστη προσφορά. Αλλά αυτό δεν είναι το κύριο ζήτημα.

1. Παραπλανητικό μάρκετινγκ

Φαίνεται ότι οι ομάδες μάρκετινγκ FastComet και InMotion έχουν πάει στο ίδιο σχολείο. Και οι δύο εταιρείες διαθέτουν ένα εργαλείο για άμεση σύγκριση μεταξύ αυτών και ανταγωνιστών.

Η παραπλανητική αυτοπροώθηση στη χειρότερη.

Αυτές οι ταχύτητες δεν ταιριάζουν.

Οι περισσότεροι άνθρωποι διαβάζουν κριτικές φιλοξενίας, FastComet ή αλλιώς, σπάνια ελέγχουν περισσότερες από τρεις εταιρείες, οπότε είναι δύσκολο για αυτούς να κρίνουν αντικειμενικά εάν η σύγκριση που βρέθηκε στο FastComet.com είναι αληθινή.

Επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω εκεί: δεν είναι.

Το πλεονέκτημα ταχύτητας που προβάλλεται εμφανώς είναι μακριά από την αλήθεια, όπως μπορείτε να δείτε στη μελέτη περίπτωσής μας.

Στο FastComet.com μπορείτε να δείτε άμεσες συγκρίσεις όπως FastComet vs GoDaddy, FastComet vs HostGator και ούτω καθεξής, αλλά αυτές οι λεπτομερείς μετρήσεις περιέχουν συχνά εσφαλμένες πληροφορίες.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η FastComet παρουσίασε μια ολοκαίνουργια επανάληψη της ιστοσελίδας της το καλοκαίρι του 2019. Η άμεση σύγκριση είναι πολύ πιο ακριβής τώρα. Εάν λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις, το FastComet θα παραμείνει με ένα μόνο con στην κριτική μου.

2. Περιορισμένος χώρος στο δίσκο

Όλα τα σχέδια FastComet έρχονται με περιορισμένο χώρο στο δίσκο. Σε γενικές γραμμές, τα όρια είναι λογικά, αλλά υπάρχουν όλα τα ίδια.

Τα 15 GB για το μικρότερο πακέτο είναι περισσότερο από αρκετά, διότι μπορεί να φιλοξενήσει έναν μόνο ιστότοπο. Ωστόσο, το όριο των 35 GB στη μεγαλύτερη από τις τρεις προσφορές μπορεί να γίνει αισθητό από χρήστες με αρκετούς ιστότοπους.

Συνιστούμε το FastComet?

Ναί!

Η FastComet είναι μια σχετικά μικρή εταιρεία που έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό σε τεράστια, σύγχρονη υποδομή.

Ο άψογος χρόνος λειτουργίας, η πολύ καλή ταχύτητα, η εξαιρετική υποστήριξη και ο τεράστιος αριθμός διαθέσιμων τεχνολογιών για αρχάριους και έμπειρους webmaster καθιστούν το FastComet έναν πολύ δυνατό οικοδεσπότη.

Η τιμολόγηση είναι δίκαιη και απλή, ενώ η τιμή που παρέχεται σε αντάλλαγμα είναι απλώς εκπληκτική. Επιπλέον, η εταιρεία παρέχει την πλήρη σειρά προϊόντων φιλοξενίας, ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να αναπτυχθούν εύκολα εκεί. Με την πρώτη ματιά, το FastComet VPS και οι εξειδικευμένες λύσεις φαίνονται πολλά υποσχόμενες.

Αυτή είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστότοπων που έχω ελέγξει, αλλά αν διαφωνείτε με την κριτική μου στο FastComet, ρίξτε μια γραμμή παρακάτω ή ελέγξτε τους άλλους κεντρικούς υπολογιστές που έχουμε ελέγξει εδώ, στο Hosting Tribunal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector