Οι 9 καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων (Σύγκριση) |

κατασκευαστές ιστοσελίδωνΠοιο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων πρέπει να επιλέξετε?


Υπάρχουν 50+ διαφορετικοί κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά.

Κάθε ένα από αυτά τα εργαλεία σας υπόσχεται να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο εύκολα με χαμηλό κόστος.

Τι γίνεται όμως με την πραγματική χρηστικότητα και την απόδοσή τους; Και τι γίνεται με την ευελιξία – μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή ένα blog?

Αποφασίσαμε να ξοδέψουμε λίγο χρόνο και χρήματα για να εγγραφείτε, να δοκιμάσουμε και να ελέγξουμε τους 9 πιο δημοφιλείς κατασκευαστές ιστότοπων.

Κατασκευάσαμε επίσης έναν απλό ιστότοπο δοκιμών «5 λεπτών» με κάθε κατασκευαστή και παρακολουθήσαμε την απόδοση του χρόνου λειτουργίας και της ταχύτητάς τους για 12+ μήνες.

Αλλά πρώτα:

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων; Είναι για σένα?

Οι δημιουργοί ιστότοπων είναι ένα φανταστικό πλεονέκτημα όταν χρησιμοποιούνται σωστά. Δυστυχώς, δεν είναι σωστά για όλους. Τούτου λεχθέντος, είναι πιθανώς σωστό για εσάς αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα:

 • Ιστοσελίδα μικρών επιχειρήσεων
 • Προσωπικός ιστότοπος (blog)
 • Ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου (ηλεκτρονικό κατάστημα) για την πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών

… Και το θέλετε γρήγορα και φθηνά.

Είναι μάλλον δεν για εσάς εάν:

 • Είστε ένας έμπειρος προγραμματιστής / σχεδιαστής ιστού που γνωρίζει HTML, CSS και PHP
 • Θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που είναι πολύ περίπλοκος και μεγάλος

Πλήρης αποκάλυψη: Εμείς, στο hostingfacts.com, κερδίζουμε προμήθεια εάν καταλήξετε να αγοράσετε έναν δημιουργό ιστότοπων μέσω συνδέσμων σε αυτήν την κριτική. Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας (δείτε τη διαδικασία ελέγχου).

Οι 9 καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων του 2020

Ακολουθεί μια συνοπτική παρουσίαση των 9 πιο δημοφιλών κατασκευαστών ιστότοπων:

1. Wix.com

Αρχική σελίδα Wix

 • Πλεονεκτήματα της χρήσης του Wix 

+ Πολύ εύκολο στη χρήση (μεταφορά και απόθεση)
+ Δωρεάν έκδοση & δωρεάν δοκιμαστική έκδοση
+ 630+ θέματα και πρότυπα
+ Καλό για ιστότοπους, ιστολόγια, διαδικτυακά καταστήματα
+ Αξιόπιστη απόδοση
+ Κατασκευαστής AI (ιστότοπος 5 λεπτών)
+ Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

  • Μειονεκτήματα της χρήσης του Wix

Χωρίς ζωντανή συνομιλία, μόνο εισιτήρια / τηλέφωνο
Λογαριασμοί email επιπλέον κόστος

Έρχεται με το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Wix 630 θέματα που είναι κατάλληλα για πολλές διαφορετικές επιχειρήσεις, άτομα και μη κερδοσκοπικά.

Έχουν κατηγοριοποιήσει τα θέματα τους ανά φωτογραφία, χαρτοφυλάκιο, ταξίδια, φαγητό, ομορφιά και άλλα. Εκτός από αυτό, έχουν πολλά θέματα που είναι πιο κατάλληλα για ιστολόγιο, ηλεκτρονικό κατάστημα ή επιχειρηματικό ιστότοπο:

Πρότυπα Wix

Εκτός από πολλά σχέδια θέματος, το Wix επιτρέπει επίσης στους χρήστες του να επιλέγουν μεταξύ 100+ διαφορετικών γραμματοσειρών και αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες γραμματοσειρές. Εάν χρειάζεστε εικόνες για τον ιστότοπό σας, περιλαμβάνουν μια βιβλιοθήκη με περισσότερες από 1000+ εικόνες αποθεμάτων.

Με το Wix, μπορείτε να δημιουργήσετε μια γκαλερί για να δείξετε την εργασία σας. Περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν favicon και κατασκευαστής λογότυπων. Εάν δεν έχετε λογότυπο για τον ιστότοπό σας, αυτό το εργαλείο μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα (ακόμα κι αν δεν έχετε δεξιότητες σχεδίασης).

Είναι επίσης δίκαιο να πούμε ότι το Wix είναι κάτι περισσότερο από ένα “δημιουργό ιστότοπων”. Με το Wix, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να πουλήσετε τα προϊόντα σας, να δημιουργήσετε κουπόνια και να στείλετε ενημερωτικά δελτία μέσω email.

Επιπλέον, σε αντίθεση με πολλά άλλα δημοφιλή εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων, το Wix έχει συμπεριλάβει ένα δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης – Αυτό καθιστά τη δημιουργία ενός ιστότοπου όσο το δυνατόν πιο απλή. Δείτε πώς λειτουργεί η μεταφορά και απόθεση στο Wix:

Wix Drag and Drop Editor

Η μεταφορά και απόθεση είναι μια δυνατότητα Wix που σας επιτρέπει να αναδιοργανώσετε απλά τον ιστότοπό σας, να προσθέσετε ενότητες / μπλοκ και να κάνετε τροποποιήσεις που κάνουν τη δημοσίευση και την πραγματοποίηση αλλαγών στον ιστότοπό σας σχεδόν αμέσως.

Επιπλέον, πρόσθεσαν πρόσφατα μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται ADI. Εν ολίγοις, είναι ένα AI που δημιουργεί έναν εντελώς μοναδικό ιστότοπο για εσάς, σε λιγότερο από λίγα λεπτά. Με λίγες απλές ερωτήσεις, το Wix AI θα σχεδιάσει έναν ιστότοπο κατάλληλο για την επιχείρησή σας και τις ανάγκες σας. Κανένας ιστότοπος δεν θα μοιάζει ποτέ ο ίδιος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε έναν πλήρως προσαρμοσμένο ιστότοπο.

Οι χρήστες του Wix μπορούν επίσης να επεξεργαστούν τον ιστότοπό τους σε άλλες συσκευές, όπως έχουν Εφαρμογές iOS και Android διαθέσιμος. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, πολλοί συντάκτες / συγγραφείς μπορούν να ανατεθούν σε έναν ιστότοπο, κάτι που είναι καλό προνόμιο εάν έχετε μια μεγαλύτερη ομάδα ή οργανισμό που πρόκειται να διαχειριστεί τον ιστότοπο / κατάστημα. Η υποστήριξή τους είναι διαθέσιμη μέσω τηλεφώνου και έκδοσης εισιτηρίων.

Μόλις εγγραφείτε στο Wix, θα είναι επίσης υπεύθυνοι για τη φιλοξενία του ιστότοπού σας και για τη διασφάλιση της γρήγορης φόρτωσής του. Τους τελευταίους 12 μήνες, είχαμε σταθερό χρόνο λειτουργίας 99,98% και ταχύτητα σελίδας 412 ms, κάτι που είναι καλό σε σύγκριση με πολλά άλλα.

Η Wix προσφέρει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα για να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους. Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει έναν λογαριασμό και να αρχίσει να δημιουργεί έναν ιστότοπο αμέσως. Η μόνη προειδοποίηση είναι ότι δεν μπορείτε να συνδέσετε το δικό σας όνομα τομέα και ο ιστότοπός σας θα έχει διαφημίσεις Wix. Αν σας αρέσει αυτό που έχετε δημιουργήσει, μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση αργότερα.

Επισκόπηση τιμολόγησης:

 • Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από δωρεάν δοκιμή 14 ημερών
 • Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν SSL (https: //)
 • Όλα τα ετήσια προγράμματα περιλαμβάνουν ένα δωρεάν όνομα τομέα για 1 έτος, το οποίο αργότερα ανανεώνεται για 12,95 $ / έτος
 • Το φθηνότερο πακέτο κοστίζει 13 $ / μήνα και περιλαμβάνει εύρος ζώνης 2 GB και χώρο αποθήκευσης 3 GB
 • Το φθηνότερο πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου ξεκινά 23 $ / μήνα και περιλαμβάνει απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης 20 GB
 • Κάθε λογαριασμός email κοστίζει 6 $ / μήνα μέσω του Google Suite

Ο ιστότοπος δοκιμών μας δημιουργήθηκε με το Wix.com
Wix uptime και ταχύτητα δεδομένων

2. ConstantContant.com (CTCT Builder)

 • Εργαλείο σταθερής επαφής

  Πλεονεκτήματα της χρήσης του CTCT Builder

+ Εύκολο και απλό στη χρήση
+ Δωρεάν έκδοση
+ Περιλαμβάνει AI Builder
+ 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
+ Μεγάλη ποικιλία δωρεάν εικόνων
+ Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

  • Μειονεκτήματα της χρήσης του CTCT Builder

Χρησιμοποιεί διατάξεις αντί για πρότυπα
– Η επεξεργασία / προσαρμογή εικόνων είναι δύσκολη

Το Constant Contact Builder παρέχει στους πελάτες έναν οδηγό AI οδηγό που δημιουργεί έναν εντελώς προσαρμοσμένο ιστότοπο στον οποίο μπορείτε να προσθέσετε προτάσεις περιεχομένου και εξατομικευμένες εικόνες.

Το AI builder δημιουργεί αυτόματα ένα ιστότοπος φιλικός προς κινητά που θα φαίνεται εκπληκτικό σε όλες τις συσκευές. Η επεξεργασία του ιστότοπού σας που δημιουργήθηκε πρόσφατα είναι εύκολη με προ-ενσωματωμένες επιλογές, εργαλεία επεξεργασίας κειμένου, χρώματος και εικόνας (έχει επίσης μια ενοποίηση με το Unsplash που σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 1 εκατομμύριο εικόνες υψηλής ποιότητας). Επιπλέον, προσφέρει αυτοματοποίηση email, προσθήκες τρίτων και υποστηρίζει τον αυτόματο συγχρονισμό με κοινωνικά δίκτυα.

Πρότυπα δημιουργίας σταθερών επαφών

Κάθε ιστότοπος που δημιουργείται με το Constant Contact Builder βασίζεται σε ένα στιβαρό και γρήγορο Δίκτυο Διανομής Περιεχομένου (CDN), το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες να λαμβάνουν την ταχύτερη έκδοση φόρτωσης διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή. Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων προσφέρει ένα Κατασκευαστής λογότυπου με τεχνολογία AI που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τη σωστή επωνυμία σας.

Το Constant Contact AI-builder είναι εύκολο στη χρήση. Απλώς πρέπει να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις και ο δημιουργός ιστότοπων δημιουργεί έναν εξατομικευμένο ιστότοπο με βάση τις απαντήσεις σας.

Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε νέες σελίδες και να επεξεργαστείτε ενότητες, καθώς και να προσαρμόσετε τις διατάξεις με τη βοήθεια του δημιουργού με τεχνολογία AI, καθιστώντας τη γρήγορη και εύκολη τη δημιουργία του ιστότοπού σας σε χρόνο μηδέν.

Διαρκής Σχεδιαστής Διαδικτύου

Το Constant Contact Builder προσφέρει ενοποίηση με μεγάλες πύλες πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των Paypal και Stripe.

Η ενοποίηση με τη βιβλιοθήκη εικόνων Unsplash παρέχει στους πελάτες πρόσβαση σε περισσότερες από ένα εκατομμύριο ποιοτικές εικόνες, κάτι που μπορεί να αναλάβει το βάρος της λήψης εικόνων υψηλής ανάλυσης και της συνεχούς εξαγωγής ποιοτικών φωτογραφιών από τα χέρια σας.

Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα (δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα) και έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Το δωρεάν πρόγραμμα σάς παρέχει την ευκαιρία να συνηθίσετε την πλατφόρμα και να αποφασίσετε αν θέλετε να την αναβαθμίσετε με πρόσθετες λειτουργίες αργότερα. Ωστόσο, η λίστα συνδρομητών email περιορίζεται στο δωρεάν πρόγραμμα.

Ο λόγος για τον οποίο αυτή η πλατφόρμα είναι μια τόσο ισχυρή λύση μάρκετινγκ email είναι ότι σας δίνει την ευκαιρία να στείλετε στοχευμένα email που μπορείτε να εξατομικεύσετε. Προσφέρει επίσης εξαιρετικές δυνατότητες όπως αναλυτικά στοιχεία ιστότοπων, φόρμες σύλληψης δυνητικών πελατών και επιλογή εγγραφής εκδηλώσεων που μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την παρακολούθηση των εκδηλώσεών σας.

Η πλατφόρμα προσφέρει ένα 24/7 ζωντανή συνομιλία, email και τηλεφωνική υποστήριξη. Επίσης, το Constant Contact Builder είναι μια έξυπνη επιλογή για τους κατόχους ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς η πλατφόρμα επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ακόμη και όταν χρησιμοποιούν τη δωρεάν δοκιμή. Επιπλέον, δεν υπάρχουν χρεώσεις συναλλαγής για πελάτες που θα λάβουν το πρόγραμμα Business Plus.

Ο ιστότοπος δοκιμών μας με το Constant Contact Builder παρουσίασε σταθερό χρόνο λειτουργίας 99,98% και ταχύτητα σελίδας 264 ms. Συνολικά, το Constant Contact Builder είναι μια σταθερή και προσιτή επιλογή για μικρές επιχειρήσεις, αρχάριους μάρκετινγκ μέσω email και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που δεν θέλουν να μπουν στην ταλαιπωρία μιας παρατεταμένης διαδικασίας σχεδιασμού ιστότοπων.

Επισκόπηση τιμολόγησης:

 • Διατίθεται δωρεάν πρόγραμμα
 • Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν δωρεάν πιστοποιητικό SSL (https: //)
 • Όλα τα προγράμματα επί πληρωμή παρέχονται με δωρεάν τομέα για 1 έτος, αργότερα ανανεώνονται για 22,00 $ / έτος
 • Το φθηνότερο πληρωμένο πρόγραμμα κοστίζει $ 10 / μήνα και περιλαμβάνει απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης
 • Το ηλεκτρονικό εμπόριο περιλαμβάνεται ακόμη και στο δωρεάν πακέτο, αλλά περιορίζεται σε 3 είδη και έχει 3% χρέωση συναλλαγής (απεριόριστο και 0% χρέωση με το πρόγραμμα Business Plus)

Ο ιστότοπος δοκιμών μας δημιουργήθηκε με το ConstantContact.com
Δεδομένα χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας δημιουργού CTCT

3. SITE123.com

 • ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ123

  Πλεονεκτήματα της χρήσης του SITE123

+ Καλό για μικρούς ιστότοπους όπως ιστολόγια
+ Δωρεάν περιορισμένο πρόγραμμα με διαφημίσεις
+ Μπορέστε να προσθέσετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικού καταστήματος
+ Μπορεί να προσθέσει γκαλερί
+ Δυνατότητα μετάφρασης ιστότοπου

  • Μειονεκτήματα της χρήσης του SITE123

Χωρίς μεταφορά και απόθεση
– Δεν είναι όλα προσαρμόσιμα πλήρως

Το SITE123 είναι ένα εύκολο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων, ιστολόγιο ή έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου με λίγα κλικ. Μπορείτε να ξεκινήσετε χρησιμοποιώντας μερικά από τα πρότυπα ποιότητας τους – όλα τα πρότυπα SITE123 είναι πλήρως ανταποκρινόμενα και βελτιστοποιημένα για κινητές συσκευές.

Πρότυπα SITE123

Το SITE123 είναι ευέλικτο όσον αφορά τη μεταφόρτωση εικόνων, την αλλαγή γραμματοσειρών και χρωμάτων και την προσαρμογή της δομής και του σχεδιασμού της αρχικής σελίδας του νέου σας ιστότοπου, ωστόσο, δεν μπορείτε να αλλάξετε πρότυπα μόλις δημοσιευτεί ο ιστότοπός σας. Η πλατφόρμα διαθέτει εκατοντάδες δωρεάν εικόνες αποθεμάτων και πρόσβαση στη βιβλιοθήκη γραμματοσειρών Google. Ενσωματώνει εφαρμογές με λίγα μόνο κλικ και μπορεί να συνδέεται με 25 διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων παρέχει μια εναλλακτική λύση για τους κατασκευαστές ιστοτόπων μεταφοράς και απόθεσης επιλέγοντας να δώσει στους πελάτες μια απλοποιημένη επιλογή που τους επιτρέπει να ανεβάζουν το περιεχόμενό τους σε διάταξη wireframe. Η προειδοποίηση εδώ είναι ότι παρόλο που η εύκολη διεπαφή επιταχύνει τη διαδικασία ρύθμισης, μειώνει την προσαρμοστικότητα.

Αυτό που διακρίνει ιδιαίτερα το SITE123 από άλλους κατασκευαστές ιστότοπων είναι ότι επιτρέπει στους πελάτες να το κάνουν δημιουργία πολύγλωσσων ιστότοπων. Αυτή είναι μια σταθερή επιλογή για διεθνείς επιχειρήσεις, επειδή δεν θα χρειαστεί να έχουν πολλούς ιστότοπους σε άλλες γλώσσες, αλλά απλώς πρόσθετες γλωσσικές εκδόσεις του ιστότοπού τους.

Το SITE123 βοηθά τους πελάτες να εμπλουτίσουν το περιεχόμενο του ιστότοπού τους, παρέχοντάς τους μια εκτενή λίστα προσθηκών ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων ανάλυσης, υποστήριξης ζωντανών συνομιλιών, μάρκετινγκ και εργαλείων για webmaster.

Η πλατφόρμα προσφέρει αξιοπρεπή λειτουργικότητα SEO – οι πελάτες μπορούν να επεξεργαστούν περιγραφές meta και τίτλων, να προσαρμόσουν τις διευθύνσεις URL και να προσθέσουν alt κείμενο σε εικόνες. Το Google Analytics είναι επίσης μέρος της λίστας προσθηκών ιστότοπων του SITE123.

Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει 24/7 ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη για κάθε είδους τεχνική βοήθεια. Προσφέρουν επίσης πρόσβαση στο κέντρο γνώσης τους, γεμάτο με δωρεάν οδηγούς για το πώς να χρησιμοποιούν τα εργαλεία και τις δυνατότητές τους, και οι πελάτες μπορούν επίσης να ρίξουν μια ματιά σε οδηγούς δημιουργίας ιστότοπων στο κανάλι τους στο Youtube για περισσότερες πληροφορίες.

Με το SITE123, μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που σχετίζεται με τον τομέα σας, το οποίο είναι σημαντικό για την προώθηση ιστότοπων και τη φήμη της επιχείρησης.

SITE123 Backend

Οι πελάτες μπορούν να δεχτούν πληρωμές μέσω PayPal και Stripe μέσω της πλατφόρμας. Οι κωδικοί κουπονιών μπορούν επίσης να παραδοθούν μέσω κοινωνικών μέσων και μάρκετινγκ μέσω email. Επιπλέον, το SITE123 προσφέρει δωρεάν πιστοποιητικό SSL για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα αντιμετωπίσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Τους τελευταίους 12 μήνες, το SITE123 έδωσε σταθερό χρόνο λειτουργίας 99,87% και ταχύτητα σελίδας 724 ms. Δυστυχώς, από τις αρχές Σεπτεμβρίου, το SITE123 έχει αποκλείσει το Pingdom από την παρακολούθηση των ιστοτόπων τους, ζητήσαμε από την υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας σχετικά με αυτό, αλλά δεν μπορούσαν να μας βοηθήσουν.

Επισκόπηση τιμολόγησης:

 • Διατίθεται δωρεάν έκδοση
 • Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν SSL (https: //)
 • Όλα τα ετήσια προγράμματα περιλαμβάνουν ένα δωρεάν όνομα τομέα για 1 έτος, το οποίο αργότερα ανανεώνεται με 13,00 $ / έτος
 • Το φθηνότερο πακέτο κοστίζει 8,45 $ / μήνα και περιλαμβάνει εύρος ζώνης 5 GB και χώρο αποθήκευσης 10 GB
 • Το φθηνότερο πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου ξεκινά από 14,45 $ / μήνα και περιλαμβάνει εύρος ζώνης 45 GB και χώρο αποθήκευσης 90 GB
 • Περιορισμένοι λογαριασμοί email (Δωρεάν – 0, Προχωρημένοι – 2, Επαγγελματικοί – 5, Χρυσός – 10)

Ο ιστότοπός μας δοκιμής δημιουργήθηκε με το SITE123.com
Το SITE123 έχει αποκλείσει την παρακολούθηση Pingdom από τον Σεπτέμβριο, εδώ είναι τα προηγούμενα δεδομένα λειτουργίας και ταχύτητας

4. Squarespace.com

 • Squarespace

  Πλεονεκτήματα της χρήσης του Squarespace

+ Εύκολο στη χρήση, χρησιμοποιεί drag and drop
+ Μοντέρνα 70+ θέματα και πρότυπα
+ Πολύ διαισθητικό
+ Αξιόπιστη υποστήριξη μέσω email
+ Καλή επιλογή πρόσθετων χαρακτηριστικών
+ Ιδανικό για δημιουργικές επιχειρήσεις / άτομα

  • Συνεργάτηςαριθ Εσιng Squarespace

Υψηλό μηνιαίο κόστος
Περιορισμένη ενσωμάτωση τρίτων

Το Squarespace είναι ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που προσφέρει 100+ καλά σχεδιασμένα θέματα που ανταποκρίνονται τόσο στα τηλέφωνα όσο και στα tablet. Όσον αφορά τα σχέδια, τις γραμματοσειρές, τα μεγέθη και τις εικόνες, το Squarespace είναι η πλατφόρμα που επιδιώκει την τελειότητα. Το μενού “Στυλ ιστότοπου” επιτρέπει μεγάλη δυνατότητα προσαρμογής προτύπων. Η πλατφόρμα ανταποκρίνεται σίγουρα στην ετικέτα “Build It Beautiful”.

Πρότυπα Squarespace

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχει το Squarespace σε σχέση με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων είναι ότι δίνει την ευκαιρία εναλλαγής προτύπων χωρίς απώλεια περιεχομένου. Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ακόμη και πολλά πρότυπα για τον ίδιο ιστότοπο ταυτόχρονα. Αν είναι σημαντικό για εσάς ο ιστότοπός σας να έχει εκπληκτική σχεδίαση, το Squarespace σας δίνει τη δημιουργική ελευθερία να δημιουργείτε μοναδικά πρότυπα, αλλάζοντας τις δικές σας φωτογραφίες, αλλά πρέπει να είναι υψηλής ανάλυσης.

Εάν σας ενδιαφέρει το blogging, το Squarespace είναι μια σταθερή επιλογή, επειδή προσφέρει στους πελάτες μια σειρά εύχρηστων λειτουργιών, όπως λειτουργίες πολλαπλών συγγραφέων, προγραμματισμός μετά την εγγραφή, υποστήριξη AMP και ακόμη και την ευκαιρία να φιλοξενήσετε το δικό σας podcast.

Υπάρχουν τέσσερις διαθέσιμες εφαρμογές για κινητά Squarespace. Το καλύτερο ονομάζεται απλά Squarespace και σας δίνει την ευκαιρία να αναδιατάξετε σχεδόν όλες τις πτυχές του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένων των ιστολογίων, του καταστήματος και των σελίδων σας.

Η πλατφόρμα προσφέρει σταθερές επιλογές βελτιστοποίησης SEO, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής προσαρμογής της μετα-περιγραφής, των ετικετών και των διευθύνσεων URL (για οποιαδήποτε σελίδα). Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο alt για εικόνες, αλλά είναι πιο περίπλοκο σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων.

Αν και προσφέρει μια ωραία επιλογή πρόσθετων λειτουργιών, όπως widgets κοινωνικών μέσων, widget γκαλερί, εργαλεία για εστιατόρια και προγραμματισμός ραντεβού, το Squarespace δεν υποστηρίζει επεκτάσεις και εφαρμογές τρίτων. Οι εφαρμογές τρίτων μπορούν να εφαρμοστούν μόνο εάν χρησιμοποιείτε Code Injection ως σύνολο εργαλείων προγραμματιστή.

Το Squarespace επιτρέπει στους ιστότοπους του ηλεκτρονικού εμπορίου να προσθέσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μια διεπαφή όπου μπορούν εύκολα να διαχειριστούν προϊόντα, παραγγελίες, αποθέματα και εκπτώσεις κουπονιών. Η επεξεργασία πληρωμών μπορεί να γίνει μέσω Stripe, Apple Pay και PayPal. Το Squarespace δεν επιτρέπει επιπλέον αποδράσεις πληρωμής.

Η διεπαφή Squarespace φαίνεται ελκυστική και μινιμαλιστική, αλλά δεν είναι διαισθητική. Η ευχρηστία του αφήνει κάτι που είναι επιθυμητό – καθώς απαιτεί να αποθηκεύετε συνεχώς νέες αλλαγές που μπορεί να είναι χρονοβόρες.

Υποστήριξη Squarespace

Η πλατφόρμα έχει 6 γλώσσες διασύνδεσης (EN, ES, FR, DE, IT, PT), αλλά δεν είναι πολύ ισχυρή όταν πρόκειται για τη δημιουργία πολύγλωσσων ιστότοπων επειδή βασίζεται μόνο στη μετάφραση Google.

Πρόσφατα, η Squarespace κυκλοφόρησε πολλά εκπληκτικά νέα χαρακτηριστικά – Δημιουργία συνοδευτικής σελίδας, G Suite, και Getty Images. Η τελευταία της έκδοση (έκδοση 7) έχει εφαρμόσει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής για άμεση επεξεργασία περιεχομένου χρησιμοποιώντας ενσωματωμένη επεξεργασία.

Κατά τους τελευταίους 12 μήνες, έχουμε παρακολουθήσει την απόδοση του Squarespace χρησιμοποιώντας τον δικό μας ιστότοπο δοκιμών και η πλατφόρμα έχει προσφέρει σταθερό χρόνο λειτουργίας 99,99% και ταχύτητα σελίδας 587 ms.

Η πλατφόρμα προσφέρει 24/7 υποστήριξη πελατών, live chat και email εισιτήρια, αλλά δεν προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη. Επιπλέον, έχουν μια εξαιρετική βάση γνώσεων με οδηγίες και βίντεο.

Επισκόπηση τιμολόγησης:

 • Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών με τις περισσότερες premium δυνατότητες
 • Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν SSL (https: //)
 • Όλα τα ετήσια προγράμματα περιλαμβάνουν ένα δωρεάν όνομα τομέα για το πρώτο έτος μετά από ανανέωση στα 20,00 $ / έτος
 • Το φθηνότερο πακέτο κοστίζει $ 12 / μήνα και περιλαμβάνει απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης
 • Το φθηνότερο πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου ξεκινά 26 $ / μήνα και περιλαμβάνει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης
 • 1 δωρεάν λογαριασμός Gsuite για ένα χρόνο, ανανεώνεται στα 6 $ / μήνα μέσω του Google Suite

Ο ιστότοπος δοκιμών μας δημιουργήθηκε με το Squarespace
Δεδομένα χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας Squarespace

5. HostGator.com (Gator Builder)

 • Αναθεώρηση δημιουργού ιστότοπων HostGator

  Πλεονεκτήματα της χρήσης του Gator Builder

+ Εύκολο και απλό στη χρήση
+ Αποδοτική
+ 200+ πρότυπα ιστότοπου
+ Δωρεάν συλλογή εικόνων
+ Φτηνός

  • Μειονεκτήματα του Εαμαρτίαg Gator Builder

Αργή υποστήριξη πελατών
Χωρίς δωρεάν σχέδιο ή δοκιμή

Το Gator είναι ένα δημοφιλές εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων, ιστολόγιο ή έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η πλατφόρμα προσφέρει ένα διαισθητικό drag and drop πρόγραμμα επεξεργασίας για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Έχει μια χούφτα καλά σχεδιασμένα πρότυπα που είναι απίστευτα εύκολο να προσαρμοστούν με τον απλό επεξεργαστή – η μεταφορά, απόθεση και δημοσίευση απλοποιείται στο μέγιστο.

Όλα τα επαγγελματικά τους πρότυπα είναι φιλικά προς κινητά, οπότε οι πελάτες θα αποκτήσουν έναν αποκριτικό ιστότοπο πλήρως βελτιστοποιημένο για κινητά, το οποίο μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία χρήστη του ιστότοπού τους. Μπορείτε να διαλέξετε πάνω από 200 επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα ιστότοπου, και έχουν ένα μεγάλο μέγεθος ενσωματωμένη βιβλιοθήκη φωτογραφιών όπου μπορείτε επίσης να λάβετε ποιοτικές φωτογραφίες.

Πρότυπα Gator

Η πλατφόρμα έχει ενσωματωμένη ανάλυση ιστότοπων που ενημερώνει τους πελάτες για σημαντικά στατιστικά στοιχεία ιστότοπων, όπως ο αριθμός των επισκεπτών του ιστότοπου ή οι κύριες πηγές δημιουργίας επισκεψιμότητας. Κάθε σχέδιο Gator συνοδεύεται από ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL που προστίθεται αυτόματα σε κάθε τομέα, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Το Gator δεν είναι κατασκευαστής υψηλής απόδοσης και δεν είναι κατάλληλος για πολύπλοκους ιστότοπους, αλλά είναι πολύ καλός για άτομα που δεν είναι τεχνικοί που θέλουν να ξεκινήσουν μια μικρή επιχείρηση ή ένα προσωπικό blog. Τούτου λεχθέντος, το Gator είναι ένα σχετικά νέο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, οπότε είναι πολύ πιθανό ότι θα αναβαθμιστεί με την πάροδο του χρόνου.

Υποστήριξη HostGator Website Builder

Όταν πρόκειται για μικρούς ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, το Gator λειτουργεί αρκετά καλά – προσφέρει όλες τις βασικές δυνατότητες, όπως έλεγχο αποθέματος, διαχείριση κουπονιών, αποστολή, αριθμομηχανή φόρου και αναφορές. Η πλατφόρμα δίνει επίσης στους πελάτες την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με ενσωματωμένη λειτουργικότητα καλαθιού αγορών (με το Σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου).

Προς το παρόν, η Gator δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή για τον δημιουργό ιστότοπων. Αυτό που προσφέρουν είναι 24/7 ζωντανή υποστήριξη. Αν και οι πελάτες μπορούν να αναμένουν καθυστέρηση ανάλογα με το πόσο απασχολημένοι είναι τα κανάλια ζωντανής συνομιλίας τους. Το πρόγραμμα Gator Premium συνοδεύεται από υποστήριξη προτεραιότητας.

Ωστόσο, το Gator έχει μια εντυπωσιακή βάση γνώσεων με βασικά άρθρα που καλύπτουν μια ποικιλία θεμάτων που σχετίζονται με τα πιο συνηθισμένα θέματα ιστότοπου.

Τα στατιστικά στοιχεία απόδοσης που συλλέξαμε από την παρακολούθηση του ιστότοπου δοκιμών μας τους τελευταίους 12 μήνες δείχνουν ότι ο Gator έχει σταθερό χρόνο λειτουργίας 99,98% και χρόνο φόρτωσης 299 ms.

Επισκόπηση τιμολόγησης:

 • Χωρίς δωρεάν έκδοση ή δοκιμαστική έκδοση
 • Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν SSL (https: //)
 • Όλα τα ετήσια προγράμματα περιλαμβάνουν ένα δωρεάν όνομα τομέα για 1 έτος, το οποίο αργότερα ανανεώνεται για 15,00 $ / έτος
 • Το φθηνότερο πακέτο κοστίζει 3,84 $ / μήνα και περιλαμβάνει εύρος ζώνης και αποθηκευτικό χώρο χωρίς μετρήσεις
 • Το πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου ξεκινά 9,22 $ / μήνα και περιλαμβάνει επίσης εύρος ζώνης και αποθηκευτικό χώρο χωρίς μετρήσεις
 • Κάθε λογαριασμός email κοστίζει 6 $ / μήνα μέσω του Google Suite

Η δοκιμαστική μας πλευρά έγινε με τον Gator
Δεδομένα χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας Gator

6. GoDaddy.com

 • Αρχική σελίδα GoDaddy

  Πλεονεκτήματα της χρήσης του GoDaddy Builder

+ Εύκολο και απλό στη χρήση
+ Περιλαμβάνεται το AI Builder
+ Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών
+ Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και τηλεφώνου
+ Εύκολο στη διαχείριση ηλεκτρονικό κατάστημα
+ Καθιερωμένη εταιρεία

  • Μειονεκτήματα του Εσιng GoDaddy Builder

Πολλές πωλήσεις
Περιορισμένη προσαρμογή

Το GoDaddy είναι ένα δημοφιλές φιλικό προς το χρήστη εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που χρησιμοποιεί Τεχνητή Νοημοσύνη Τεχνητού Σχεδιασμού (ADI) για να βοηθήσετε τους πελάτες να δημιουργήσουν έναν μοναδικό προσαρμοσμένο ιστότοπο με λίγα μόνο κλικ. Η πλατφόρμα είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και ιδανική για άτομα που δεν είναι τόσο καλά τεχνολογικά, αλλά θέλουν να δημιουργήσουν έναν απλό ιστότοπο στο διαδίκτυο.

Το GoDaddy είναι οικονομικό και λειτουργεί καλά για ιστότοπους μικρών επιχειρήσεων που δεν απαιτούν σύνθετες λειτουργίες. Είναι μια καλή επιλογή για το blogging γιατί σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε σχόλια σε αναρτήσεις ιστολογίου όπου οι αναγνώστες μπορούν να δημοσιεύουν εικόνες, βίντεο και ακόμη και ήχο. Επιπλέον, η πλατφόρμα δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να εγγραφούν μέσω RSS feed και να ενημερώνονται άμεσα για όλα όσα δημοσιεύετε.

Πρότυπα GoDaddy

Όσοι ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου θα τα πήγαιναν καλά επιλέγοντας το GoDaddy, καθώς η βάση γνώσης τους ως γνώση SEO είναι ένας καλός πόρος που μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μάθουν πώς να κατατάσσονται υψηλότερα σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google. Επιπλέον, οι πελάτες αποκτούν μια εγκαταλελειμμένη λειτουργία ανάκτησης καλαθιού και την ικανότητα να συνδέουν τον ιστότοπό τους με όλα τα καταστήματα κοινωνικών μέσων.

Η πλατφόρμα διαθέτει κρυπτογράφηση SSL που είναι εξαιρετική για την ασφάλεια και συνιστάται ιδιαίτερα από την Google.

Υποστήριξη GoDaddy Website Builder

Το 2017, η GoDaddy παρουσίασε μια ολοκαίνουργια έκδοση του δημιουργού ιστότοπων που ονομάζεται GoCentral. Το GoDaddy σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε το GoCentral για έναν μήνα δωρεάν, και θα χαιρόμασταν να γνωρίζετε ότι η νέα έκδοση ανταποκρίνεται και βελτιστοποιείται για κινητές συσκευές. Έχει έξι στυλ θέματος και οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από ένα περιορισμένο φάσμα προτύπων, προγεμισμένων στοιχείων φωτογραφίας και σχεδίων.

Ωστόσο, το GoDaddy δεν έχει ακόμη προσθέσει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης στο GoCentral, οπότε όποιος θέλει να ξεπεράσει τα βασικά του σχεδιασμού ιστότοπων θα το θεωρήσει περιοριστικό. Για παράδειγμα, οι πελάτες δεν μπορούν να αλλάξουν γραμματοσειρές και η πλατφόρμα επιτρέπει μόνο έναν συγκεκριμένο τρόπο προσθήκης φωτογραφιών και βίντεο – χωρίς τη δυνατότητα αλλαγής του μεγέθους τους ή προσθήκης κειμένου.

Το GoCentral είναι μια σταθερή επιλογή για μικρές επιχειρήσεις, καθώς συνδυάζεται με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που επιτρέπει στους πελάτες να πωλούν φυσικά αγαθά και υπηρεσίες. Είναι μια πολύ βασική λύση – δεν μπορείτε να πουλήσετε ψηφιακά αντικείμενα στο GoDaddy και η πλατφόρμα δεν επιτρέπει αξιολογήσεις ή προτεινόμενα προϊόντα.

Το GoCentral δεν περιλαμβάνει όνομα τομέα, αλλά μπορείτε να το αγοράσετε ξεχωριστά μέσω της διεπαφής τους ή μπορείτε να μεταφέρετε το όνομα τομέα σας εάν έχετε ήδη ένα.

Διαπιστώσαμε ότι η φιλοξενία GoDaddy είναι σταθερή (99,99% χρόνος λειτουργίας) και γρήγορη (μέσος όρος 614 ms).

Η πλατφόρμα προσφέρει 24/7 υποστήριξη τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας.

Επισκόπηση τιμολόγησης:

 • Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών (δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα)
 • Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν SSL (https: //)
 • Όλα τα ετήσια προγράμματα περιλαμβάνουν ένα δωρεάν όνομα τομέα για 1 έτος, το οποίο αργότερα ανανεώνεται για 17,99 $ / έτος
 • Το φθηνότερο πακέτο κοστίζει $ 10 / μήνα
 • Το πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου τους είναι 25 $ / μήνα

Ο δοκιμαστικός ιστότοπός μας δημιουργήθηκε με το GoDaddy builder
Δεδομένα χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας GoDaddy

7. Weebly.com

 • Γουέμπλι

  Πλεονεκτήματα της χρήσης Weebly

+ Εύκολο στη χρήση, περιλαμβάνει μεταφορά και απόθεση
+ 64 αποκριτικά θέματα
+ Μπορεί να δημιουργήσει μια τοποθεσία μέλους
+ Υπέροχα εργαλεία SEO
+ Πολλές εφαρμογές μπορούν να ενσωματωθούν

  • Μειονεκτήματα oφά Εσιng Weebly

Περιορισμένη ευελιξία σχεδιασμού
Δεν υπάρχουν εργαλεία μάρκετινγκ μέσω email

Ο Weebly είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς ιστότοπων εκεί έξω. Με το Weebly, μπορείτε να δημιουργήσετε χαρτοφυλάκια, επιχειρηματικούς ιστότοπους, ιστολόγια και διαδικτυακά καταστήματα και να τα δημοσιεύσετε σε λίγα λεπτά. Διαισθητικό drag and drop πρόγραμμα επεξεργασίας είναι φιλικό για αρχάριους και επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργούν ιστότοπους χωρίς γραμμή κώδικα. Ιδανικό για bloggers και άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν το πρώτο τους ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η Weebly έχει επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα που ανταποκρίνονται πλήρως, αλλά δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε. Όσον αφορά την προσαρμογή του οπτικού περιεχομένου, το Weebly προσφέρει κάποια λειτουργικότητα, αλλά σίγουρα δεν είναι το πιο ευέλικτο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων εκεί έξω. Τα πρότυπα Weebly μπορούν να προσαρμοστούν μέσω CSS και η πλατφόρμα επιτρέπει την επεξεργασία του πηγαίου κώδικα, αλλά μπορεί να γίνει μόνο από άτομα που έχουν καλή κατανόηση του σχεδιασμού και του προγραμματισμού.

Θέματα Weebly

Ένα πλεονέκτημα που έχει η Weebly έναντι των ανταγωνιστών της είναι το εξαιρετικά πρακτικό Κέντρο εφαρμογών που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πρόσθετων που μπορούν να εγκατασταθούν με ένα μόνο κλικ. Το Κέντρο εφαρμογών Weebly διαθέτει περίπου 250 διαφορετικές εφαρμογές, οι περισσότερες από τις οποίες διαθέτουν δωρεάν έκδοση καθώς και μια premium για πρόσθετη λειτουργικότητα. Τι δεν μπορούν να δημιουργήσουν οι πελάτες με τις ενσωματωμένες λειτουργίες του Weebly, μπορούν να κάνουν με τις εκπληκτικές εφαρμογές Weebly.

Το Weebly επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργούν διαφορετικά στοιχεία σύνδεσης και επίπεδα πρόσβασης που είναι ζωτικής σημασίας για εταιρείες με περισσότερους από έναν επεξεργαστές ιστότοπων. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για τη δημιουργία περιοχής συνδρομής που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης, όπου τα μέλη μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο.

Weebly Backend

Το Weebly προσφέρει εξαιρετική βελτιστοποίηση SEO – μπορείτε να προσθέσετε μετα-περιγραφές, τίτλους, ονόματα διευθύνσεων URL, εναλλακτικό κείμενο δίπλα σε εικόνες και 301 ανακατευθύνσεις. Σας επιτρέπει επίσης να συμπεριλάβετε κώδικα στην κεφαλίδα του ιστότοπου και στις σελίδες, κάτι που μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία για την προσθήκη εξωτερικών εργαλείων, όπως online συνομιλία και κουμπιά πληρωμής. Ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι ότι η πλατφόρμα δεν παρέχει εργαλεία μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν άλλες πλατφόρμες μάρκετινγκ όπως MailChimp, E-goi και Aweber.

Η Weebly προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα που επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργήσουν έναν μικρό ιστότοπο. Η προειδοποίηση εδώ είναι ότι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν αναβάθμιση σε ορισμένα από τα προγράμματα επί πληρωμή τους εάν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το δικό τους όνομα τομέα.

Επισκόπηση τιμολόγησης:

 • Διατίθεται δωρεάν πρόγραμμα
 • Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν SSL (https: //)
 • Όλα τα ετήσια προγράμματα περιλαμβάνουν ένα δωρεάν όνομα τομέα για 1 έτος, αργότερα ανανεώνεται για 19,95 $ / έτος
 • Το φθηνότερο πακέτο κοστίζει $ 6 / μήνα
 • Το φθηνότερο πακέτο ηλεκτρονικού εμπορίου τους ξεκινά από 12 $ / μήνα και περιλαμβάνει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης
 • Η Weebly χρησιμοποιεί το Google Suite ως πάροχο email που κοστίζει 6 $ / μήνα ανά λογαριασμό

Ο ιστότοπος δοκιμών μας δημιουργήθηκε με τη Weebly
Δεδομένα χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας Weebly

8. Jimdo.com

 • Αρχική σελίδα του Jimdo

  Πλεονεκτήματα της χρήσης του Jimdo

+ Χρησιμοποιεί μεταφορά και απόθεση
+ Δωρεάν περιορισμένο πρόγραμμα με διαφημίσεις
+ Μεγάλες δυνατότητες SEO
+ Ευέλικτα σετ στυλ

  • Μειονεκτήματα της χρήσης του Jimdo

Δεν υπάρχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και τηλεφώνου
Κακή απόδοση χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας σελίδας
– Χαμηλός αριθμός προτύπων

Ο Jimdo είναι ένας αποκλειστικός δημιουργός ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης που δίνει την ευκαιρία σε άτομα χωρίς γνώσεις κωδικοποίησης να δημιουργήσουν ιστότοπους με πλήρη δυνατότητα βελτιστοποίησης για κινητά. Η ευκολία χρήσης είναι ένα από τα μεγαλύτερα δυνατά σημεία του Jimdo.

Με τον Jimdo οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να διαχειριστούν το περιεχόμενό τους επιλέγοντας μεταξύ δύο διαφορετικών προσεγγίσεων – “Dolphin” και “Creator”.

Jimdo Backend

Οι πελάτες που χρησιμοποιούν τη λειτουργία “Dolphin” μπορούν να δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους με τη βοήθεια ενός Επεξεργαστής AI. Μπορούν να συνομιλήσουν με τον σχεδιαστή τεχνητής νοημοσύνης και να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τον τύπο του ιστότοπου που θα ήθελαν να δημιουργήσουν. Η λειτουργία “Dolphin” αντλεί πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες από τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων και προσπαθεί να προσαρμόσει τον ιστότοπο στο προσωπικό τους γούστο. Είναι απλό και εύκολο στη χρήση, αλλά δεν είναι πολύ ευέλικτο όταν πρόκειται για αλλαγές στο σχεδιασμό.

Η λειτουργία “Δημιουργός” του Jimdo είναι πολύ πιο ευέλικτη επειδή προσφέρει στους πελάτες 40 πρότυπα, πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης και την ευκαιρία να συμπεριλάβετε πρόσθετες λειτουργίες, όπως βίντεο φόντου, γκαλερί, ιστολόγια και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Η διεπαφή δημιουργών είναι διαισθητική και φιλική προς το χρήστη και μπορεί εύκολα να διαχειριστεί άτομα που δεν έχουν εμπειρία στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Ωστόσο, η πλατφόρμα δεν επιτρέπει στους πελάτες να επεξεργάζονται άμεσα ή να περικόπτουν εικόνες με τον επεξεργαστή του Jimdo, κάτι που αποτελεί σημαντική αναστάτωση.

Πρότυπα Jimdo

Κάθε πρότυπο διαθέτει μια βελτιστοποιημένη για κινητά έκδοση που μπορεί να ενεργοποιηθεί εύκολα στην περιοχή ρυθμίσεων. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχει ο Jimdo έναντι των ανταγωνιστών του είναι ότι δεν υπάρχει σχεδόν κανένας περιορισμός όσον αφορά την αλλαγή χρωμάτων και μεγεθών γραμματοσειρών.

Όσοι αισθάνονται άνετα με την κωδικοποίηση μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στο CSS στον ιστότοπο του Jimdo και να αποκτήσουν πρόσθετο έλεγχο στη σχεδίαση του ιστότοπού τους. Επιπλέον, οι προχωρημένοι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν τον κώδικα HTML του ιστότοπού τους και να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα πρότυπα.

Το Jimdo έχει εξαιρετικές δυνατότητες SEO, καθώς επιτρέπει στους πελάτες να προσθέσουν κείμενο alt, τίτλους σελίδων και μετα-περιγραφές και να χρησιμοποιούν επικεφαλίδες φιλικές προς το SEO. Οι πελάτες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν φιλικές προς το Google διευθύνσεις URL και 301 ανακατευθύνσεις. Η πλατφόρμα δεν επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν πρόσθετα και εφαρμογές SEO, αλλά μπορούν να χρησιμοποιούν εξαιρετικούς πόρους όπως το Google Search Console, το Pingdom, το εργαλείο ανάλυσης περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο του Yoast ή το Grader ιστότοπου του HubSpot. Επιπλέον, ο Jimdo δίνει στους πελάτες μια προεπισκόπηση του πώς θα μοιάζει η σελίδα τους σε μια αναζήτηση Google.

Η πλατφόρμα είναι Κρυπτογραφημένο SSL και πληροί όλα τα πρότυπα ασφαλείας. Ο Jimdo προσφέρει στους πελάτες υποστήριξη μέσω email και κοινωνικών μέσων αλλά δεν διαθέτει υποστήριξη τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας. Ωστόσο, διαθέτει μια χρήσιμη βάση γνώσεων με περιεκτικά άρθρα και βίντεο που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση κοινών προβλημάτων.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, ο Jimdo δεν παρείχε ιδανικά στατιστικά στοιχεία απόδοσης – η πλατφόρμα παρουσίασε χρόνο λειτουργίας 99,91% και ο χρόνος φόρτωσής τους είναι 893 ms.

Επισκόπηση τιμολόγησης:

 • Διατίθεται βασική δωρεάν έκδοση
 • Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν SSL (https: //)
 • Όλα τα ετήσια προγράμματα περιλαμβάνουν ένα δωρεάν όνομα τομέα για 1 έτος, το οποίο αργότερα ανανεώνεται για 20,00 $ / έτος
 • Το φθηνότερο πακέτο κοστίζει $ 9 / μήνα και περιλαμβάνει εύρος ζώνης 10 GB και χώρο αποθήκευσης 5 GB
 • Το φθηνότερο πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου ξεκινά 19 $ / μήνα και περιλαμβάνει χώρο αποθήκευσης 15 GB
 • Κάθε λογαριασμός email κοστίζει 6 $ / μήνα μέσω του Google Suite

Ο ιστότοπος δοκιμών μας φτιάχτηκε με τον Jimdo
Δεδομένα χρόνου και ταχύτητας Jimdo

9. Webs.com

 • Ιστότοποι

  Πλεονεκτήματα της χρήσης ιστοσελίδων

+ Εύκολο στη χρήση (μεταφορά και απόθεση)
+ Δωρεάν βασικό πρόγραμμα
+ Μπορεί να δημιουργήσει μια τοποθεσία μέλους
+ Γνώση υποστήριξη
+ Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

  • Μειονεκτήματα της χρήσης ιστών

Περιορισμένη προσαρμογή
Κακή απόδοση χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας σελίδας

Οι Ιστότοποι είναι ένας δημιουργός ιστότοπων και μια πλατφόρμα φιλοξενίας που δίνει στις επιχειρήσεις και τα άτομα χωρίς γνώση κωδικοποίησης την ευκαιρία να δημιουργήσουν όμορφους ιστότοπους. Διαθέτει μινιμαλιστικό αλλά διαισθητικό drag and drop πρόγραμμα επεξεργασίας και μια καθαρή διεπαφή όπου οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν και να επεξεργαστούν μονάδες με ευκολία. Η διεπαφή επιτρέπει στους πελάτες να εισάγουν περιεχόμενο οπουδήποτε στον ιστότοπο απλά σύροντας εικόνες και κείμενο στη θέση τους. Επειδή είναι τόσο απλό, οι Ιστότοποι δεν έχουν μεγάλη καμπύλη μάθησης σε σύγκριση με ορισμένους από τους ανταγωνιστές του.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από γύρω 400 πρότυπα αλλά οι πελάτες μπορεί να βρουν κάποιες από αυτές με ημερομηνία, κυρίως επειδή προσανατολίζονται κυρίως στις επιχειρήσεις. Η πλατφόρμα δεν επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν τα σχέδιά τους μέσω κωδικών HTML και CSS που δεν είναι ιδανικοί επειδή η έκταση της προσαρμογής που προσφέρει οι Ιστότοποι επιτρέπει μόνο αλλαγές στο στυλ γραμματοσειράς, το φόντο και το συνδυασμό χρωμάτων. Επίσης, ο αριθμός των δωρεάν και βελτιστοποιημένων για κινητά προτύπων είναι περιορισμένος. Μόνο Pro σχέδιο οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να προσαρμόσουν τους ιστότοπους για κινητά.

Θέματα Ιστού

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχει το Web σε σχέση με τους ανταγωνιστές είναι η λειτουργία συμμετοχής του, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να στέλνουν αποκλειστικό περιεχόμενο και ομαδικά email.

Οι χρήστες που χρειάζονται πιο προηγμένα εργαλεία και δυνατότητες μπορούν να επισκεφθούν το Κατάστημα εφαρμογών ιστού και προσθέστε ημερολόγια, φόρουμ, ιστολόγια, βίντεο και γκαλερί φωτογραφιών στον ιστότοπό τους. Οι διαθέσιμες εφαρμογές ιστού δεν είναι εντυπωσιακές σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές, αλλά η πλατφόρμα επιτρέπει στους πελάτες να εγκαταστήσουν widget τρίτων χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένη επιλογή HTML.

Οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να προσθέσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μια διεπαφή όπου μπορούν εύκολα να διαχειριστούν προϊόντα και πωλήσεις και να δώσουν κωδικούς κουπονιών. Ένα διαδικτυακό κατάστημα Webs επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν πολλές εικόνες ανά στοιχείο, να οργανώνουν προϊόντα σε κατηγορίες και να δημιουργούν γραφικά που μειώνουν τις τιμές.

Η επεξεργασία πληρωμών μπορεί να γίνει μέσω Stripe και PayPal. Η πλατφόρμα διαθέτει επίσης βολικές επιλογές παγκόσμιου νομίσματος, δίνοντας στους πελάτες την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια παγκόσμια βάση πελατών.

Οι Ιστότοποι προσφέρουν στους χρήστες μια δωρεάν έκδοση που υποστηρίζεται από διαφημίσεις χωρίς χρονικό περιορισμό. Οι Ιστότοποι δίνουν στους πελάτες που έχουν εγγραφεί σε κάποια από τα πληρωμένα προγράμματα τους την ευκαιρία να ακυρώσουν τη συνδρομή τους εντός 30 ημερών και να λάβουν τα χρήματά τους πίσω.

Έχουν δημιουργήσει μια καλή γκάμα επιλογών υποστήριξης πελατών που περιλαμβάνουν ένα φόρουμ κοινότητας, μια βάση γνώσεων, ένα email και μια τηλεφωνική υποστήριξη (διαθέσιμα μόνο για χρήστες του προγράμματος Pro). Η πλατφόρμα δεν προσφέρει πολυγλωσσική υποστήριξη.

Τους τελευταίους 12 μήνες, ο δοκιμαστικός ιστότοπός μας με τους Ιστότοπους έδωσε χρόνο λειτουργίας 99,69% και ταχύτητα σελίδας 759 ms.

Backend Ιστού

Επισκόπηση τιμολόγησης:

 • Διατίθεται δωρεάν έκδοση
 • Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν SSL (https: //)
 • Όλα τα ετήσια προγράμματα περιλαμβάνουν ένα δωρεάν όνομα τομέα για 1 έτος, αργότερα ανανεώνεται για 19,95 $ / έτος
 • Το φθηνότερο πακέτο κοστίζει 5,99 $ / μήνα και περιλαμβάνει χώρο αποθήκευσης 1 GB
 • Το φθηνότερο πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου ξεκινά 12,99 $ / μήνα και περιλαμβάνει χώρο αποθήκευσης 5 GB
 • Περιορισμένοι λογαριασμοί email (3 λογαριασμοί με βελτιωμένο πρόγραμμα και 25 με Pro)

Ο δοκιμαστικός ιστότοπός μας δημιουργήθηκε με Webs
Δεδομένα χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας στο Διαδίκτυο

συμπέρασμα

Η επιλογή του σωστού δημιουργού ιστότοπων μπορεί να είναι χρονοβόρα και συντριπτική, αλλά είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Κατασκευάσαμε δοκιμαστικούς ιστότοπους με όλους τους προτεινόμενους κατασκευαστές και παρακολουθήσαμε τα δεδομένα ταχύτητας λειτουργίας και φόρτωσης σελίδας, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε μόνοι σας.

Εάν εξακολουθείτε να μην είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε, σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων με ένα δωρεάν πρόγραμμα ή μια δωρεάν δοκιμαστική επιλογή που θα σας επιτρέψει να δοκιμάσετε λειτουργίες σχετικά χωρίς κίνδυνο.

Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τις προτάσεις δημιουργίας ιστότοπων που δεν περιλαμβάνονται εδώ; Θέλετε να μάθετε κάτι πιο συγκεκριμένο ή κάτι που δεν έχουμε ήδη καλύψει για έναν από αυτούς τους κατασκευαστές; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector