Οι 7 καλύτερες φτηνές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων (αναθεώρηση 2020) | Γεγονότα φιλοξενίας

φτηνή φιλοξενία ιστοσελίδων


Η εύρεση ενός φτηνού παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Γιατί?

Πολλές δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων χρησιμοποιούν στρατηγικές τιμολόγησης βιομηχανικού επιπέδου, οι οποίες συνήθως προσελκύουν νέους πελάτες με τις χαμηλές εισαγωγικές τους τιμές.

Ωστόσο, σύμφωνα με την έρευνά μας, το κόστος ανανέωσης είναι συνήθως 2x έως 3x υψηλότερο. Πριν εγγραφείτε με έναν φτηνό οικοδεσπότη, είναι σημαντικό να ελέγξετε τις τιμές ανανέωσης καθώς και τις λειτουργίες.

Μερικές φορές περιορίζονται στον ελάχιστο χώρο αποθήκευσης, όχι αρκετό εύρος ζώνης ή χωρίς SSL.

Παρόλο που οι περισσότεροι οικοδεσπότες ιστού μεταφέρουν ένα όνομα τομέα και SSL δωρεάν (τουλάχιστον για ένα έτος), ορισμένοι δεν το κάνουν.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε 7 φθηνότερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων (τελευταίος έλεγχος Δεκέμβριος 2019):

1. Bluehost 2,75 $ / μήνα (36 μήνες) | Ανανεώνει 7,99 $

Μπλε Χοστ

 • Χρόνος λειτουργίας: 99,99% (δείτε λεπτομερή λειτουργία)
 • Χρόνος φόρτωσης: 380 ms (δείτε λεπτομερή χρόνο φόρτωσης)
 • Χαρακτηριστικά: δωρεάν λογαριασμοί email, περιλαμβάνονται SSL
 • Επιστροφή χρημάτων: Εγγύηση 30 ημερών

Η Bluehost φιλοξενεί σήμερα περισσότερους από 2 εκατομμύρια ιστότοπους. Είναι μακράν ένα από τα δημοφιλέστερος, φθηνές, κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας – για κάποιο λόγο. Χρησιμοποιούνται καλά (και συνιστώνται) από μια ποικιλία δημοφιλών webmaster και bloggers.

Από τους 31 οικοδεσπότες που έχουμε ελέγξει, η τελευταία 24μηνη λειτουργία του Bluehost ήταν η καλύτερη που έχουμε δει – 99,99% (με μόνο 2 ώρες εκτός λειτουργίας). Εκτός από την αξιόπιστη απόδοσή τους, η μέση ταχύτητά τους είναι επίσης πιο γρήγορη – 380 ms (η οποία συγκρίνεται γρήγορα με άλλους παρόχους ιστού με παρόμοια τιμή, όπως το SiteGround (681 ms) ή το DreamHost (654 ms).

Το Bluehost είναι επίσης ο κορυφαίος 1 οικοδεσπότης ιστού μας στις συνολικές κριτικές φιλοξενίας ιστοσελίδων. Κυρίως λόγω της εξαιρετικής και αξιόπιστης απόδοσής τους και της 24/7/365 ζωντανής συνομιλίας με όλους τους πελάτες τους.

Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν ένα δωρεάν όνομα τομέα για 1 έτος, εγκαταστάσεις με ένα κλικ για διαφορετικούς κατασκευαστές ιστότοπων και WordPress.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα στην προσφορά τους είναι ότι το φθηνότερο πακέτο (2,75 $ / μήνα) συνοδεύεται από δέσμευση 36 μηνών. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες τους για λιγότερο από 12 μήνες, θα πρέπει να πληρώσετε 4,95 $ / μήνα. Το SSL περιλαμβάνεται δωρεάν. Το φθηνότερο «βασικό» πρόγραμμα έρχεται με 50 GB αποθηκευτικού χώρου, 5 λογαριασμούς email και εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις. Η Bluehost ανανεώνεται στα 7,99 $ / μήνα μετά την αρχική περίοδο εγγραφής.


Ή διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο Bluehost

2. Hostinger 0,99 $ / μήνα (48 μήνες) | Ανανεώνει 2,15 $

Hostinger

 • Διάρκεια λειτουργίας: 99,95% (δείτε λεπτομερή λειτουργία)
 • Χρόνος φόρτωσης: 363 ms (δείτε λεπτομερή χρόνο φόρτωσης)
 • Χαρακτηριστικά: SSL, δωρεάν τομέας για 1 έτος, απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος
 • Επιστροφή χρημάτων: Εγγύηση 30 ημερών

Το Hostinger είναι η φθηνότερη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που έχουμε ελέγξει μέχρι σήμερα.

Συνήθως, οι πολύ προσιτοί πάροχοι φιλοξενίας είναι είτε αργοί, αναξιόπιστοι ή σχεδόν χωρίς υποστήριξη πελατών.

Ευτυχώς, το Hostinger είναι το αντίθετο. Τους τελευταίους 23 μήνες, ο χρόνος λειτουργίας τους ήταν 99,95%.

Επιπλέον, είναι από τους ταχύτερους οικοδεσπότες Ιστού με μέσο χρόνο φόρτωσης 363 ms (νικήθηκε μόνο από το A2 Hosting και το MDDHosting που είναι ελαφρώς πιο ακριβά).

Προσφέρουν επίσης άμεση υποστήριξη πελατών 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας που είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό γνώρισμα.

Χαμηλές τιμές, υπέροχοι χρόνοι φόρτωσης και αξιόπιστος χρόνος λειτουργίας – είναι αυτό που τους καθιστά μια εξαιρετική φτηνή επιλογή φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Εάν εγγραφείτε στο φθηνότερο πακέτο τους, θα σας κοστίσει μόνο 0,99 $ / μήνα. Αυτό κάνει συνολικά μόνο 47,52 $ για «σχεδόν» φιλοξενία διάρκειας ζωής – όχι κακό. Το φθηνότερο πρόγραμμα της Hostinger ανανεώνεται στα 2,15 $ / μήνα μετά την αρχική περίοδο εγγραφής.

Αυτό το πρόγραμμα “Ενιαία κοινή φιλοξενία” περιλαμβάνει 1 ιστότοπο, 1 λογαριασμό email, 100 GB εύρους ζώνης (που μπορεί να χειριστεί πολλούς επισκέπτες) και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.


Ή διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο Hostinger

3. DreamHost 2,59 $ / μήνα (36 μήνες) | Ανανεώνει: 2,59 $ | Πρόγραμμα από μήνα σε μήνα: 4,95 $ / μήνα

όνειρο

 • Διάρκεια λειτουργίας: 99,94% (δείτε λεπτομερή λειτουργία)
 • Χρόνος φόρτωσης: 654 ms (δείτε λεπτομερή χρόνο φόρτωσης)
 • Χαρακτηριστικά: Περιλαμβάνεται SSL, απεριόριστη κίνηση
 • Επιστροφή χρημάτων: Εγγύηση 97 ημερών

Το DreamHost ξεχωρίζει άμεσα μεταξύ των web hosting λόγω της εντυπωσιακής εγγύησης επιστροφής χρημάτων: αισθάνονται τόσο σίγουροι για την υπηρεσία τους που σας επιτρέπουν έως και 97 ημέρες να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων (το βιομηχανικό πρότυπο είναι 30 ημέρες).

Ο τελευταίος 24-ωρος χρόνος λειτουργίας του DreamHost είναι 99,94% – που δεν είναι κακό. Έχουν χρόνο φόρτωσης 654 ms. Αν και αυτό δεν είναι πολύ αργό, παίρνετε καλύτερο χρόνο φόρτωσης με τις τρεις κορυφαίες επιλογές μας.

Ωστόσο, το DreamHost δεν προσφέρει δωρεάν λογαριασμούς email. Ενώ η Bluehost προσφέρει 5 λογαριασμούς email και A2 Hosting 25, πρέπει να πληρώνετε 1,67 $ ανά λογαριασμό email ανά μήνα με το DreamHost.

Εκτός από την εντυπωσιακή εγγύηση επιστροφής χρημάτων (97 ημέρες), το DreamHost προσφέρει αρκετά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά: ένα δωρεάν όνομα τομέα για 1 έτος (ανανεώνεται στα 15,99 $), μη μετρημένο εύρος ζώνης, αποθήκευση SSD 50 GB, δημιουργός ιστότοπων WP, δωρεάν SSL και υποστήριξη για 1 ιστότοπος – όλα για 2,59 $ / μήνα για το φθηνότερο πακέτο που ανανεώνεται στην ίδια τιμή.


Ή διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο DreamHost

4. HostGator 2,75 $ / μήνα (36 μήνες) | Ανανεώνει 6,95 $

Το hostgator μοιράστηκε

 • Χρόνος λειτουργίας: 99,99% (δείτε λεπτομερή λειτουργία)
 • Χρόνος φόρτωσης: 1113 ms (δείτε λεπτομερή χρόνο φόρτωσης)
 • Χαρακτηριστικά: δωρεάν λογαριασμοί email, περιλαμβάνονται SSL
 • Επιστροφή χρημάτων: Εγγύηση 45 ημερών

Το Hostgator είναι, χωρίς αμφιβολία, μια από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς μάρκες φιλοξενίας ιστοσελίδων σήμερα. Φιλοξενούν εντυπωσιακά 10 εκατομμύρια + domain names και βρίσκονται στη βιομηχανία εδώ και 19 χρόνια. Είναι δύσκολο να νικήσεις!

Ωστόσο, έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα για την κοινή φιλοξενία του Hostgator. 

Λειτουργούν αρκετά άσχημα όταν πρόκειται για ταχύτητα: χρόνος φόρτωσης 1,113 ms τους καθιστά τους πιο αργούς από τους φτηνούς οικοδεσπότες ιστού που εξετάσαμε (το Hostinger και το Bluehost είναι τουλάχιστον δύο φορές πιο γρήγορα και το A2 Hosting είναι τρεις φορές πιο γρήγορο). Η έλλειψη χώρου αποθήκευσης SSD δεν το βοηθάει. Ο 24ωρος χρόνος λειτουργίας του Hostgator είναι αρκετά εντυπωσιακός 99,99%, αν και. Έχουν το δεύτερο καλύτερο χρόνο λειτουργίας σε αυτήν τη λίστα μετά το Bluehost. Αυτό παρέχει ένα επίπεδο διασφάλισης για την αξιοπιστία της υπηρεσίας τους.

Το φθηνότερο πρόγραμμα της Hostgator κοστίζει 2,75 $ / μήνα, αλλά απαιτεί δέσμευση 36 μηνών. Για αυτό, έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης, ένα δωρεάν όνομα τομέα για 1 έτος, άμεσα αντίγραφα ασφαλείας, δωρεάν SSL και 100 $ πίστωση διαφήμισης για το Google και το Bing. Το Hostgator ανανεώνεται στα 6,95 $ / μήνα μετά την ολοκλήρωση της αρχικής περιόδου των 36 μηνών.


Ή διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο HostGator

5. A2 Φιλοξενία 2,96 $ / μήνα (12 μήνες) | Ανανεώνει 8,99 $

a2 φιλοξενία αρχικής σελίδας

 • Διάρκεια λειτουργίας: 99,93% (δείτε λεπτομερή λειτουργία)
 • Χρόνος φόρτωσης: 320 ms (δείτε λεπτομερή χρόνο φόρτωσης)
 • Χαρακτηριστικά: δωρεάν λογαριασμοί email, περιλαμβάνονται SSL
 • Επιστροφή χρημάτων: Οποιαδήποτε στιγμή εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Το A2 Hosting είναι ο ταχύτερος κοινόχρηστος πάροχος φιλοξενίας που έχουμε δοκιμάσει μέχρι σήμερα.

Με μέσο χρόνο φόρτωσης 320 ms, Η φιλοξενία A2 είναι ο γρηγορότερος από τους οικοδεσπότες ιστού που έχουμε ελέγξει – και έχει γίνει εδώ και χρόνια. Είναι ο μοναδικός οικοδεσπότης Ιστού που έχει ένα τέλειο σκορ για την ταχύτητα μεταξύ των φιλοξενούμενων ιστού που έχουμε ελέγξει.

Σε έναν κόσμο όπου ο αργός μπορεί να βλάψει τόσο την κυκλοφορία όσο και τις μετατροπές, οι οικοδεσπότες Ιστού που υπερηφανεύονται για την ταχύτητα χρεώνουν ένα premium για αυτό – ή τουλάχιστον πολύ περισσότερα από τα 2,96 $ / μήνα που χρεώνει η A2 Hosting για το φθηνότερο πακέτο τους.

Ωστόσο, ο χρόνος λειτουργίας του A2 Hosting δεν είναι πολύ εντυπωσιακός. Διατήρησαν ένα 99,93% παράταση των τελευταίων 24 μηνών, κάτι που είναι αρκετά αδύναμο.

Περιορίζεστε επίσης σε 1 ιστότοπο στο φθηνότερο πακέτο τους. Αυτό καθιστά δύσκολη την απόλαυση μερικών από τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν πλήρως. Εάν θέλετε περισσότερους ιστότοπους, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στον “διακομιστή Turbo”. Ενώ αυτό υπόσχεται ταχύτητα έως και 20 φορές μεγαλύτερη, κοστίζει πολύ περισσότερο στα 7 $ / μήνα για μια δέσμευση 24/36 μηνών.

Με 2,96 $ / μήνα, το φθηνότερο πακέτο της A2 Hosting συνοδεύεται από απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD, απεριόριστο εύρος ζώνης, δωρεάν SSL, 25 λογαριασμούς email, ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και εγκατάσταση WordPress 1 κλικ. Παίρνετε επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα για 1 έτος. Το A2 Hosting ανανεώνεται στα 8,99 $ / μήνα μετά την αρχική περίοδο εγγραφής.

Για να λάβετε τη φθηνότερη τιμή, χρησιμοποιήστε το κουπόνι “HOSTINGFACTS” στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς.


Ή διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το A2 Hosting

6. GreenGeeks 2,95 $ / μήνα (36 μήνες) | Ανανεώνει: 9,95 $

Αρχική σελίδα GreenGeeks

 • Διάρκεια λειτουργίας: 99,96% (δείτε λεπτομερή λειτουργία)
 • Χρόνος φόρτωσης: 453 ms (δείτε λεπτομερή χρόνο φόρτωσης)
 • Χαρακτηριστικά: δωρεάν λογαριασμοί email, περιλαμβάνονται SSL
 • Επιστροφή χρημάτων: Εγγύηση 30 ημερών

Η εστίαση της GreenGeeks στο να είναι φιλική προς το περιβάλλον μπορεί να τους προσβάλλει ορισμένους χρήστες, αλλά πώς συσσωρεύονται σε σύγκριση με άλλους φτηνούς οικοδεσπότες Ιστού?

Το GreenGeeks δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το Hostinger (363 ms), το Bluehost (380 ms) ή το A2 Hosting (320 ms), αλλά ο χρόνος φόρτωσης των 453 ms είναι εντυπωσιακό και α 99,96% Ο χρόνος λειτουργίας δεν είναι επίσης κακός. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι επωφεληθείτε από την υποστήριξη πελατών 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας (που διαπιστώθηκε ότι είναι αρκετά αξιόπιστη) σε περίπτωση που ο ιστότοπός σας πέσει.

Ενώ η GreenGeeks είναι αρκετά γενναιόδωρη όταν πρόκειται για μερικές από τις δυνατότητες του φθηνότερου πακέτου τους (όπως απεριόριστος χώρος αποθήκευσης και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), θέλουμε να σημειώσουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σχέδιο μόνο με 1 ιστότοπο.

Το φθηνότερο πακέτο τους κοστίζει 2,95 $ / μήνα, που συνοδεύεται από δέσμευση 36 μηνών. Για αυτό, έχετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD, απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και δωρεάν όνομα τομέα για 1 έτος (ανανεώνεται στα 13,95 $). Παίρνετε επίσης δωρεάν SSL. Μόλις τελειώσει η αρχική περίοδος εγγραφής 36 μηνών, το GreenGeeks ανανεώνεται στα 9,95 $ / μήνα.


Ή διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο GreenGeeks

7. iPage 1,99 $ / μήνα (36 μήνες) | Ανανεώνει: 7,99 $

σελίδα

 • Διάρκεια λειτουργίας: 99,97% (δείτε λεπτομερή λειτουργία)
 • Χρόνος φόρτωσης: 759 ms (δείτε λεπτομερή χρόνο φόρτωσης)
 • Χαρακτηριστικά: δωρεάν λογαριασμοί email, περιλαμβάνονται SSL
 • Επιστροφή χρημάτων: Εγγύηση 30 ημερών

Με 1,99 $ / μήνα, η προσφορά του iPage φαίνεται να είναι μια από τις καλύτερες όσον αφορά τη φτηνή φιλοξενία ιστοσελίδων – ειδικά επειδή φαίνεται να είναι η φθηνότερη μετά την πρώτη μας επιλογή (Hostinger).

Μην ξεγελιέστε, ωστόσο. 

Λαμβάνετε την εξαιρετικά φθηνή τιμολόγηση του iPage μόνο όταν δεσμεύετε 36 μήνες. Το πιο σημαντικό, μόλις τελειώσει η αρχική περίοδος εγγραφής 36 μηνών, η φτηνή κοινόχρηστη τιμή φιλοξενίας του iPage μπαλονιών στα 7,99 $ / μήνα.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το iPage έχει εντυπωσιακό 99,97% uptime πάνω από 24 μήνες, και προσφέρουν αξιόπιστη υποστήριξη πελατών 24/7 μέσω πολλών μέσων, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής συνομιλίας.

Ωστόσο, το iPage δεν προσφέρει χώρο αποθήκευσης SSD. Με χρόνο φόρτωσης 759 χιλ, είναι επίσης ο δεύτερος πιο αργός από τους φθηνότερους οικοδεσπότες Ιστού που εξετάσαμε.

Ένα δωρεάν όνομα τομέα για 1 έτος (ανανεώνεται στα 14,99 $), δωρεάν SSL, απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος και πρακτικά απεριόριστο εύρος ζώνης είναι μερικές από τις δυνατότητες που έχετε με τη φτηνή φιλοξενία του iPage. Ενώ οι περισσότεροι φτηνοί οικοδεσπότες έχουν όριο 1 ιστότοπου, το iPage σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε απεριόριστους ιστότοπους.


Ή διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο iPage

Για να ολοκληρώσετε:

Ακριβώς επειδή δεν έχετε μεγάλο προϋπολογισμό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκατασταθείτε σε έναν οικοδεσπότη Ιστού χαμηλής ποιότητας.

Υπάρχουν δεκάδες επιλογές στην αγορά που επιτυγχάνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ προσιτής τιμής και ποιότητας. Με λίγη έρευνα, μπορείτε εύκολα να βρείτε έναν πάροχο που να ταιριάζει στις ανάγκες σας και ο προϋπολογισμός σου.

 1. Bluehost: 2,75 $ / μήνα [εύχρηστο, αξιόπιστο]
 2. Hostinger: 0,99 $ / μήνα [οικοδεσπότης Ιστού φθηνότερης ποιότητας]
 3. DreamHost: 2,59 $ / μήνα [ικανότητα πληρωμής από μήνα σε μήνα]
 4. HostGator Shared: 2,75 $ / μήνα
 5. Φιλοξενία A2: 2,96 $ / μήνα [ταχύτερος φτηνός οικοδεσπότης Ιστού]
 6. GreenGeeks: 2,95 $ / μήνα
 7. iPage: 1,99 $ / μήνα

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Βεβαιωθείτε ότι είστε εντάξει με τις υψηλότερες τιμές ανανέωσης. Κανένας σε αυτήν τη λίστα δεν έχει την ίδια τιμή ανανέωσης με την τιμή εγγραφής.

Ποιοι φθηνοί πάροχοι φιλοξενίας έχετε χρησιμοποιήσει; Θα συνιστούσατε κάποιο από αυτά; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Μπορούμε επίσης να δοκιμάσουμε και να δοκιμάσουμε φθηνότερους οικοδεσπότες, οπότε τραβήξτε τις προτάσεις σας σε εμάς :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map