Κριτική Kinsta

Το Kinsta είναι ένας εξαιρετικός οικοδεσπότης Ιστού. Όταν σκέφτομαι κάτι premium, το θέλω συνήθως από ό, τι βρώμικο παλιό πρότυπο το πράγμα είναι διαθέσιμο. Αν ξέρω ότι υπάρχει μια premium έκδοση εκεί έξω, χλευάζω την εναλλακτική λύση.


Στον κόσμο της φιλοξενίας, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρειάζονται την premium έκδοση. Αυτό ισχύει πιθανώς στις περισσότερες περιπτώσεις που αφορούν υπηρεσίες premium. Οι τυπικές υπηρεσίες φιλοξενίας κάνουν πραγματικά τη δουλειά, ειδικά για άτομα που μόλις ξεκινούν με τον ιστότοπό τους. 
Αυτό δεν σημαίνει ότι η φιλοξενία premium δεν έχει τη θέση της. Υπάρχουν πολλά οφέλη για υπηρεσίες όπως το Kinsta.

Το μεγάλο πράγμα είναι αυτό Το Kinsta είναι το καλύτερο από τις premium επιλογές φιλοξενίας εκεί έξω και θα ήθελα να σας πω γιατί.

TLDR;

Το Kinsta είναι στην κατηγορία premium της φιλοξενίας WordPress. Εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να καταργήσετε τα επιπλέον μετρητά για να χρησιμοποιήσετε το Kinsta, δεν θα απογοητευτείτε. Απλώς ξέρετε ότι θα ξοδεύετε πολλά χρήματα. 

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι οι φθηνότερες υπηρεσίες φιλοξενίας μπορούν να σας προσφέρουν ό, τι χρειάζεστε χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Εάν χρειάζεστε μια υπηρεσία διαχείρισης φιλοξενίας premium, Το Kinsta είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Επισκόπηση του Kinsta

Αυτό που κάνει μια υπηρεσία φιλοξενίας premium?

Σε οποιαδήποτε τυπική πλατφόρμα φιλοξενίας θα υπάρχουν αρνητικά που σχετίζονται με αυτήν. Η ταχύτητα του ιστότοπου μπορεί να μην είναι τέλεια ή η εγκατάσταση ενός SSL μπορεί να είναι πολύς πόνος. Ολόκληρο το σημείο αυτών των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας είναι να αφαιρέσει οποιοδήποτε σημείο πόνου. Ο τρόπος που το κάνουν αυτό είναι με τη φόρτιση περισσότερων ώστε να μπορούν να έχουν την καλύτερη δυνατή υποδομή.

Το ίδιο το Kinsta δημιουργήθηκε από προγραμματιστές του WordPress. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι, καθώς δημιουργήθηκε από άτομα που ήθελαν πραγματικά να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία. Το 2013, στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν την καλύτερη πλατφόρμα φιλοξενίας WordPress στην αγορά.

Πίνακας ελέγχου Kinsta

Οι δημιουργοί συνειδητοποίησαν ότι υπάρχουν πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας που προσφέρουν τον ίδιο τύπο υπηρεσίας. Αντί να χρεώσουν ένα χαμηλό ποσό δολαρίου, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια υπηρεσία φιλοξενίας βασισμένη σε νέα τεχνολογία εστιάζεται πλήρως στην ταχύτητα, την ασφάλεια και τη σταθερότητα.

Ο τρόπος που το έκαναν αυτό είναι με την ανάπτυξη του Google Cloud Platform ενώ αξιοποιώντας την τελευταία τεχνολογία και συνδυάζοντάς την με ελέγχους ασφαλείας υπερβολικού αριθμού και πάνω από την κορυφαία υποστήριξη πελατών.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Υψηλό επίπεδο υποστήριξης πελατών
  Ασφαλές δίκτυο
  Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
  Γρήγορες ταχύτητες
  Αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας
  Premium χαρακτηριστικά

 • ΜΕΙΟΝ

   Νέος πίνακας εργαλείων, ώστε να μην υπάρχει cPanel ή Plesk
  Ακριβός
  Ειδικεύεται μόνο στο WordPress

Kinsta Uptime

Οι διακομιστές Kinsta τοποθετούνται στρατηγικά και διαχειρίζονται από το Google Cloud Platform, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά γρήγοροι. Για την τιμή που θα πληρώνετε για την Kinsta, καλύτερα να λαμβάνετε παράλογες ταχύτητες. Ευτυχώς, η Kinsta παραδίδει.

Ας δούμε το αγαπημένο μου μέρος, τους πραγματικούς αριθμούς.

Όλες οι δοκιμές μας διεξήχθησαν στον Καναδά για να βοηθήσουν στη λήψη ενός ακριβούς συνδυασμού αποτελεσμάτων σε ολόκληρη τη χώρα. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της δοκιμής χρησιμοποιήσαμε τον διακομιστή Montréal για το Montréal και το Τορόντο και τον διακομιστή Iowa για το Βανκούβερ και το Winnipeg. Για να ξεκινήσετε, δείτε τα παρακάτω αποτελέσματα από τις τέσσερις τοποθεσίες δοκιμών μας.

 • Μόντρεαλ

  Διάρκεια – 99,98%
  Χρόνος φόρτωσης – 409ms

 • Τορόντο

  Διάρκεια – 99,98%
  Χρόνος φόρτωσης – 468ms

 • Βανκούβερ

  Διάρκεια – 99,97%
  Χρόνος φόρτωσης – 416ms

 • Γουίνιπεγκ

  Διάρκεια – 99,97%
  Χρόνος φόρτωσης – 501ms

Τι σημαίνουν λοιπόν αυτοί οι αριθμοί?

Λοιπόν, πρώτα είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την ορολογία. Όταν μιλάμε για uptime στο HostingCanada.org, αναφέρεται σε ένα μέτρο του πόσο συνεπείς είναι οι υπηρεσίες του παρόχου φιλοξενίας. Η στατιστική παρουσιάζεται ως ποσοστό για να δείξει τον συνολικό χρόνο που ο πάροχος φιλοξενίας είναι συνδεδεμένος και λειτουργεί κανονικά.

Για παράδειγμα, Η Kinsta έχει αποδώσει με 99,98% uptime από τοποθεσίες δοκιμών του Μόντρεαλ. Αυτό σημαίνει ότι σε όλα τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει στις δοκιμές μας, Οι υπηρεσίες της Kinsta μειώθηκαν μόνο για το 0,02% του χρόνου για τους χρήστες του Μόντρεαλ. Τα μαθηματικά ισοδυναμούν με λιγότερο από 2 ώρες διακοπής κατά τη διάρκεια ενός έτους – σχεδόν τίποτα.

Κατά τον υπολογισμό της απόδοσης του χρόνου λειτουργίας, ακόμη και ένα κλάσμα της εκατοστιαίας μονάδας μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στη διαθεσιμότητα του ιστότοπού σας. Θεωρούμε ότι οι μετρήσεις χρόνου λειτουργίας άνω του 98% είναι ισχυρές, με οτιδήποτε κάτω από αυτό να ταξινομείται ως κακό.

Kinsta με 99,9% + Uptimes

Οι καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας εγγυώνται 99% χρόνο λειτουργίας ή αλλιώς θα σας επιστρέψουν ορισμένες από τις πληρωμές σας εάν δεν ικανοποιηθεί αυτή η προσδοκία. Η Kinsta είναι μία από αυτές τις εταιρείες που παρέχει τέτοια εγγύηση.

Kinsta Uptime σελίδα

Τώρα στην εναλλαγή γραναζιών σε χρόνους φόρτωσης, η εστίασή μας αλλάζει από τη συνολική διαθεσιμότητα σε πραγματικές μετρήσεις ταχύτητας. Οι αριθμοί που συγκεντρώθηκαν από το Hosting Canada είναι κατά μέσο όρο δοκιμαστικοί μήνες με την πλατφόρμα του Kinsta με διάφορα προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome, το Mozilla Firefox και ο Microsoft Internet Explorer. Οι χρόνοι που παρέχονται παραπάνω μετριούνται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου και καλύπτουν τη διάρκεια πλήρους αιτήματος και απόκρισης σε διακομιστή web cloud.

Λάβετε υπόψη ότι οι τελικοί χρήστες του ιστότοπού σας ενδέχεται να εμφανίζουν κάποια διακύμανση στους χρόνους απόκρισης λόγω διαφόρων παραγόντων, όπως η ταχύτητα του τοπικού δικτύου, η συμπεριφορά του προγράμματος περιήγησης και η κίνηση του διακομιστή. Συνολικά, Οι ταχύτητες χρόνου φόρτωσης του Kinsta απέδωσαν πολύ πάνω από τον μέσο όρο σε σύγκριση με άλλους κοινούς παρόχους που διατίθενται στον Καναδά. Έχουμε την τάση να έχουμε ταχύτερη ταχύτητα στο Διαδίκτυο από τα περισσότερα.

Οι χρόνοι φόρτωσης με μέσο όρο 2.000 χιλιοστά του δευτερολέπτου ή λιγότερο θεωρούνται υψηλές επιδόσεις, καθώς σημαίνει ότι ο τελικός χρήστης θα αντιμετωπίσει πολύ μικρή καθυστέρηση κατά τη φόρτωση της ιστοσελίδας. Οι πάροχοι φιλοξενίας με βραδύτερους χρόνους απόκρισης είναι επικίνδυνοι για χρήση. Οι αναγνώστες και οι πελάτες σας μπορεί να ενοχληθούν με τις καθυστερήσεις και να επιλέξουν να περιηγηθούν σε άλλους ιστότοπους.

Ο Kinsta φυσάει αυτές τις στιγμές από το νερό και προσφέρει πραγματικά μια εξαιρετική εμπειρία.

Διακομιστές

Το Kinsta χρησιμοποιεί το Google Cloud και πιο συγκεκριμένα την έκδοση πολλαπλών περιοχών της υπηρεσίας τους. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του Kinsta έχουν πρόσβαση σε 22 περιοχές όπου βρίσκονται τα κέντρα δεδομένων.

Τοποθεσίες Kinsta

Ως Καναδάς, υπάρχουν πολλοί διακομιστές που μπορεί να έχουν νόημα για την εταιρεία σας, όπως το Μόντρεαλ και η Αϊόβα.

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το Kinsta, τότε είναι οι ακόλουθες πόλεις που μπορείτε να επιλέξετε για το κέντρο δεδομένων σας:

 •  Council Bluffs, Αϊόβα, ΗΠΑ
  St. Ghislain, Βέλγιο
   Νομός Changhua, Ταϊβάν
   Σύδνεϋ, Αυστραλία
   The Dalles, Όρεγκον, ΗΠΑ
  Ashburn, Βιρτζίνια, ΗΠΑ
  Moncks Corner, Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ
  Σάο Πάολο, Βραζιλία
  Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
  Φρανκφούρτη, Γερμανία
 • Jurong West, Σιγκαπούρη
  Τόκιο, Ιαπωνία
  Βομβάη, Ινδία
  Μόντρεαλ, Καναδάς
  Ολλανδία
  Hamina, Φινλανδία
  Λος Άντζελες, Καλιφόρνια
  Χονγκ Κονγκ
  Ζυρίχη, Ελβετία
  Οζάκα, Ιαπωνία

Ασφάλεια και παρακολούθηση

Η ασφάλεια είναι προφανώς μεγάλη ανησυχία κατά τη διαχείριση ενός ιστότοπου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ασφαλίσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρόσθετα ή να εφαρμόσετε τη δική σας χειροκίνητη διαδικασία, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστείτε την ασφάλεια του WordPress είναι να κάνετε κάποιον άλλον να κάνει το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας για εσάς.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει

Το Kinsta εφαρμόζει ένα δίκτυο υψηλής ασφάλειας που βασικά κάνει ό, τι θα έκανε ένα plugin ασφαλείας WordPress για εσάς.

Μέρος της προστιθέμενης αξίας σε μια premium υπηρεσία φιλοξενίας είναι αυτό κάνουν τον ιστότοπό σας εξαιρετικά ασφαλή. ΕΙΔΙΚΑ, Το Kinsta εφαρμόζει ανίχνευση επιθέσεων DDoS, περιορισμούς βάσει λογισμικού, υποστήριξη SSL και τείχη προστασίας.

Όχι μόνο αυτό, εάν για κάποιο λόγο μια επίθεση μεταφέρει τον ιστότοπό σας εκτός σύνδεσης και διαγράψει τα πάντα, δεν έχετε τίποτα να φοβάστε. Το Kinsta έχει καθημερινή πολιτική δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το τι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να εκτελέσετε αμέσως τη χθεσινή έκδοση του ιστότοπού σας. Εάν ο εισβολέας του ιστότοπού σας επαναλάβει την επίθεσή του σωστά, ίσως να μπορείτε ακόμη και να επαναφέρετε τη σημερινή έκδοση του ιστότοπού σας.

χαρακτηριστικά ασφαλείας kinsta

Το Kinsta χρησιμοποιεί ξεχωριστά περιβάλλοντα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τη ζωντανή ιστοσελίδα σας και το περιβάλλον σταδιοποίησης οπότε δεν θα χάσετε καμία από τις νέες σας προόδους.

Εάν η καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεν είναι δική σας υπόθεση, μπορείτε να πληρώσετε στην Kinsta περισσότερα για να ενημερώσετε τον ιστότοπό σας όσο πιο συχνά γίνεται. Εάν είστε παρανοϊκός που χρειάζεται αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας κάθε ώρα, η Kinsta δεν θα σας κρίνει, θα πάρει μερικά επιπλέον χρήματα και θα υποστηρίζει τον ιστότοπό σας κάθε ώρα.

Το Kinsta είναι ενεργό στην πρόληψη των hacks καθώς διατηρούν ενημερωμένο όλο το λογισμικό του διακομιστή τους και διαθέτουν μια μεγάλη πολιτική παρακολούθησης, την οποία θα ακολουθήσουμε στη συνέχεια. Εάν παραβιαστείτε, η Kinsta έχει εγγύηση ότι θα σας φροντίσει με άμεση προτεραιότητα. Οι ειδικοί του WordPress υπόσχονται να επαναφέρουν τον ιστότοπό σας και να λειτουργήσουν σε χρόνο μηδέν.

Τιμές και χαρακτηριστικά

Έχετε αγοράσει ποτέ μια υπηρεσία και συμπεριλάβατε σε αυτήν την υπηρεσία είναι πολύ περισσότερο από ό, τι πραγματικά χρειάζεστε; Όπως εάν αγοράζετε καθίσματα από το παγοδρόμιο σε ένα παιχνίδι του Maple Leaf και περιλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου είναι ένα μασάζ όποτε το θέλετε.

kinsta τιμολόγηση starter-pro-business

Μην με παρεξηγείτε, ένα μασάζ θα ήταν ωραίο. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο. Θα ήσασταν ευχαριστημένοι με το να παρακολουθείτε το παιχνίδι. Η έκδοση του Kinsta για ένα μασάζ παιχνιδιού χόκεϊ είναι η πολιτική παρακολούθησης. Είναι σίγουρα υπερβολικό, αλλά εξακολουθεί να εκτιμάται.

kinsta τιμολόγηση επιχειρήσεων-επιχειρήσεων

Η υπηρεσία φιλοξενίας ελέγχει τον ιστότοπό σας κάθε δύο λεπτά. Ναι, κάθε δύο λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι η Kinsta ελέγχει τον ιστότοπό σας 720 φορές την ημέρα. Μου φαίνεται λίγο, αλλά τι ξέρω. Εάν κάτι πάει στραβά, το εξετάζουν αμέσως και το διορθώνουν. Αυτό θα μπορούσε κυριολεκτικά να συμβεί προτού συνειδητοποιήσετε ότι κάτι είναι λάθος. Το Kinsta κάνει το ίδιο με όλο το υλικό και τα συστήματά τους επίσης.

Υποστήριξη πελατών

Η Kinsta μεταφέρει πραγματικά την υποστήριξη πελατών web hosting στο επόμενο επίπεδο. Η εταιρία δεν είναι ικανοποιημένος με το να σας βοηθάει να βεβαιωθείτε ότι κάνετε τα πάντα σωστά όσον αφορά τη φιλοξενία. Η υποστήριξη πελατών θα σας βοηθήσει ακόμη και με τον ιστότοπό σας στο WordPress. Είναι τελικά μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων WordPress.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει

Το Kinsta είναι εκεί για να σας βοηθήσει πραγματικά με τον ιστότοπό σας στο WordPress. Δεδομένου ότι η υπηρεσία έχει ρυθμιστεί ως υπηρεσία φιλοξενίας WordPress, η υποστήριξη πελατών γνωρίζει τα πάντα για το WordPress και μπορεί να διορθώσει τα προβλήματα του WordPress για εσάς. Θα σας βοηθήσουν με την αντιμετώπιση προβλημάτων, τη συντήρηση διακομιστή, θέματα, προσθήκες και γενική συντήρηση. Η χρήση του Kinsta ως υπηρεσίας φιλοξενίας σας δίνει αμέσως έναν ειδικό WordPress στην ομάδα σας.

Χαρακτηριστικά υποστήριξης kinsta

Ο ιστότοπος της Kinsta έχει ακόμη και ένα ολόκληρο τμήμα αφιερωμένο στη διδασκαλία του WordPress.

Βάση γνώσεων

Προσωπικά μισώ τη χρήση υποστήριξης πελατών σε μια εταιρεία, καθώς οι πληροφορίες που χρειάζομαι είναι γενικά ήδη εκεί. Είμαι κορόιδο για μια βάση γνώσεων και η Kinsta παραδίδει. Έχουν αμέτρητα χρήσιμα άρθρα που πρέπει να καλύπτουν τα περισσότερα βασικά θέματα.

Φαίνεται ότι η πολιτική του Kinsta είναι να καταγράφει όλα τα ζητήματα και εάν συμβεί κάτι περισσότερο από μερικές φορές, δημιουργούν ένα άρθρο γνωσιακής βάσης για αυτό.

Υποστήριξη 24/7

Η Kinsta έχει 24/7 υποστήριξη πελατών το οποίο είναι φανταστικό για διεθνείς πελάτες και άτομα που τους αρέσει να εργάζονται αργά το βράδυ. Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη μέσω συνομιλίας και email και είναι τροφοδοτείται μέσω ενδοεπικοινωνίας, το καλύτερο λογισμικό υποστήριξης πελατών στην αγορά σήμερα και επιτρέπει σε πολλά άτομα να έχουν πρόσβαση στο ζήτημα υποστήριξης πελατών.

Χαρακτηριστικά

Θα πρέπει να περιμένετε να λάβετε πολλές δυνατότητες από μια premium υπηρεσία όπως το Kinsta. Ευτυχώς, η Kinsta δεν κρατά πίσω και σας δίνει ό, τι θα θέλατε. Εάν η Kinsta δεν έχει αυτήν τη στιγμή αυτό που θέλετε, ο ιστότοπός του μας λέει να επικοινωνήσουμε μαζί τους έτσι η υπηρεσία μπορεί να εργαστεί για να το πάρει. Δεν γνωρίζω άλλη υπηρεσία φιλοξενίας που προσφέρει.

Επισκόπηση λειτουργιών kinsta

Αρχιτεκτονική

Αυτό είναι που οδηγεί ολόκληρο το σκάφος. Η Kinsta χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία για να διασφαλίσει ότι έχετε τους γρήγορους χρόνους φόρτωσης για τους οποίους μιλήσαμε νωρίτερα. Ο τρόπος που επιτυγχάνεται είναι από εστιάζοντας στην αξιοποίηση της βέλτιστης τεχνολογίας, απομόνωση πόρων, αυτόματη επεκτασιμότητα και διαθεσιμότητα.

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας εκεί έξω, η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Kinsta στην αρχιτεκτονική τους είναι τα Nginx, PHP 7.4, κοντέινερ λογισμικού LXD και MariaDB.

Google Cloud

Η πλατφόρμα Google Cloud είναι η καλύτερη και ταχύτερη πλατφόρμα που μπορεί να χρησιμοποιήσει μια υπηρεσία φιλοξενίας. Με 22 κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, όλα είναι συνδεδεμένα και σχεδιασμένα για να διασφαλίζουν ότι κανείς δεν το χρησιμοποιεί είναι πολύ μακριά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολύ πιο γρήγορες ταχύτητες και επιτρέπει σε οποιονδήποτε πελάτη της Kinsta να αυξήσει την ισχύ του όποτε θέλει.

Αλλα χαρακτηριστικά

Το Kinsta διαθέτει άλλες δυνατότητες, όπως δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων, εάν έρχεστε από άλλο κεντρικό υπολογιστή, ετοιμότητα αύξησης της κυκλοφορίας, εργαλεία διαχείρισης ιστότοπων, διακομιστές σταδιοποίησης, κλωνοποίηση ιστότοπων, αναλυτικά στοιχεία ιστότοπου, ιδιόκτητος πίνακας ελέγχου, περιβάλλοντα δοκιμών, ιστότοποι ανάπτυξης, προηγμένη υποστήριξη προγραμματιστών, πολλαπλή PHP εκδόσεις, Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Redis, επισκέψεις κλίμακας, CDN και αντίστροφος διακομιστής μεσολάβησης Nginx.

Λειτουργίες ταχύτητας λειτουργίας kinsta

Ένα ακόμη πράγμα, εάν δεν βλέπετε αυτό που χρειάζεστε στον πίνακα ελέγχου, η Kinsta ενθαρρύνει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης για να ζητήσετε αυτό που χρειάζεστε. Δεν το έχουμε δοκιμάσει, αλλά φαίνεται ότι θα τα καταφέρουν ό, τι χρειάζεστε με βάση το πώς έχουν περάσει οι άλλες δοκιμές υποστήριξης πελατών.

Τύποι φιλοξενίας

Το Kinsta δεν προσφέρει κοινόχρηστη φιλοξενία ή φιλοξενία VPS. Προσφέρει τον δικό του τύπο φιλοξενίας αυτή τη στιγμή δεν έχει ετικέτα. Αντί να προσφέρει έναν αποκλειστικό διακομιστή ή επιλογές φιλοξενίας VPS, Η Kinsta προσφέρει τις βασικές και επαγγελματικές επιλογές της και έχει μια κατηγορία επιχειρήσεων και επιχειρήσεων.

Η επιλογή εκκίνησης είναι ιδανική για κάποιον με έναν ιστότοπο, ενώ η επαγγελματική έκδοση είναι για κάποιον που έχει έναν ή δύο ιστότοπους, αλλά χρειάζεται λίγο επιπλέον χυμό.

Είναι εύκολο να πείτε ποιο σχέδιο θα χρειαστείτε καθώς η Kinsta το εκθέτει με εύκολες μετρήσεις για να ταιριάζει στις ανάγκες σας όπως ο αριθμός των εγκαταστάσεων WordPress και η συνολική μηνιαία επισκεψιμότητα.

Μόλις μεταβείτε στις κατηγορίες επιχειρήσεων και επιχειρήσεων, ο καλύτερος τρόπος για να προσδιορίσετε αυτό που χρειάζεστε είναι να ταιριάξετε με αυτό. Εάν είστε εταιρεία ή επιχείρηση που έχει μεγαλύτερες ανάγκες από ό, τι προσφέρεται, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την εταιρεία.

Σχέδια Τιμολόγησης

Κάθε σχέδιο από την Kinsta περιλαμβάνει τα εξής:

 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
  Δωρεάν βασικές μετεγκαταστάσεις από άλλους κεντρικούς υπολογιστές
  Google Cloud Platform
  Όλοι οι διακομιστές τους
  Αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
  14 ημέρες διατήρησης αντιγράφων ασφαλείας
  24/7 υποστήριξη
 • Περιβάλλον πολλαπλών χρηστών
  Περιοχή στάσης
  Πιστοποιητικό SSL
  Υποστήριξη PHP 7
  Πρόσβαση SSH
  Κρυφή μνήμη λευκής ετικέτας

Κάθε σχέδιο εκτός από το πρόγραμμα εκκίνησης περιλαμβάνει επίσης κλωνοποίηση ιστότοπων και υποστήριξη πολλαπλών τοποθεσιών. Τα διάφορα σχέδια παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα. Ο καλύτερος τρόπος για να προσδιορίσετε τι μπορεί να χρειαστείτε είναι από πόσους ιστότοπους θα χρησιμοποιείτε και πόσες μηνιαίες επισκέψεις θα λαμβάνετε.

Τυλίγοντας το

Το Kinsta θεωρείται πιθανώς εκεί ως μια από τις καλύτερες λύσεις φιλοξενίας WordPress για καταναλωτές στην αγορά σήμερα. Δεν έχουμε την πρώτη θέση στην Kinsta επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρειάζονται την καλύτερη λύση φιλοξενίας WordPress για καταναλωτές στην αγορά. 

Η υπηρεσία δημιουργήθηκε ως προϊόν premium και οι περισσότεροι άνθρωποι, ειδικά όταν μόλις ξεκινήσετε, απλά πρέπει να δημοσιεύσουν τον ιστότοπό τους.

Για όσους χρειάζονται την καλύτερη λύση φιλοξενίας WordPress για καταναλωτές στην αγορά, συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη χρήση του Kinsta. Εάν χρειάζεστε το γρηγορότερες ταχύτητες, ο καλύτερος χρόνος λειτουργίας, η ασφάλεια του Fort Knox-esque και οι ειδικοί του WordPress, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Kinsta

Αν έχετε δημιουργήσει τον ιστότοπό σας και τώρα έχετε πολλή επισκεψιμότητα, προτείνουμε να αλλάξετε και στο Kinsta.

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι η διαχείριση φιλοξενίας WordPress?

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress είναι μια υπηρεσία όπου όλες οι τεχνικές πτυχές της φιλοξενίας του ιστότοπού σας WordPress φροντίζονται. Ο κεντρικός υπολογιστής φροντίζει για τη διαχείριση της ασφάλειας, της ταχύτητας, των ενημερώσεων, των αντιγράφων ασφαλείας, του χρόνου λειτουργίας και της επεκτασιμότητας. Σημαίνει επίσης ότι η υποστήριξη πελατών είναι φανταστική. Η χρήση διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress αποκτά πολλή τεχνική ευθύνη από τους ώμους ενός κατόχου ιστότοπου.

Είναι η Kinsta κοινή φιλοξενία?

Το Kinsta δεν είναι κοινόχρηστη φιλοξενία. Το είδος της εταιρείας δημιούργησε τη δική του κατηγορία. Εάν έπρεπε να το ορίσουμε, θα το αποκαλούσαμε φιλοξενία κοντέινερ Google Cloud. Η εταιρεία χρησιμοποιεί το Google Cloud και εκτελεί κάθε τομέα στο δικό της κοντέινερ λογισμικού μέσω Linux.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός κεντρικού υπολογιστή και ενός τομέα?

Ένας τομέας είναι η διεύθυνση ιστού σας. Έτσι γνωρίζουν οι άνθρωποι πού να βρουν τον πραγματικό ιστότοπό σας. Το πληκτρολογούν σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που λειτουργεί ως GPS Διαδικτύου. Η διεύθυνσή σας χρειάζεται κάπου για να δημιουργήσει κατάστημα, ώστε ο οικοδεσπότης Ιστού σας να παρέχει τη γη στο Διαδίκτυο για να χτυπήσει τη διεύθυνσή σας. Σε αυτό το σενάριο, ο πραγματικός ιστότοπός σας θα ήταν το σπίτι σας στο Διαδίκτυο.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

 • Καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων
 • Η καλύτερη φτηνή φιλοξενία
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector