Αναθεώρηση GoDaddy – Διαβάστε αυτό ΠΡΙΝ Χάνετε τα χρήματά σας

Σχεδόν κάθε κριτική GoDaddy που βρίσκετε στο διαδίκτυο γράφεται από έναν έμπορο θυγατρικών. Με άλλα λόγια, ΟΧΙ αντικειμενικά. Όλοι γνωρίζουν το GoDaddy.


Είναι σαν τα McDonald’s του διαδικτυακού κόσμου φιλοξενίας. Από τις υπερβολικά σεξουαλικές διαφημίσεις Superbowl, έως τις αδιάκοπες διαφημίσεις τους στο YouTube, έως τον πολλαπλασιασμό των συνεργατών της GoDaddy στον χώρο φιλοξενίας ιστού, πρέπει να τους παραδώσετε….

Υποθέτω ότι το McDonald’s δεν κάνει τίποτα από αυτό. Αλλά – είναι εύκολα η πιο γνωστή εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κόσμο.

Είναι η φήμη τους το αποτέλεσμα ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας ή είναι αυτές οι διαφημίσεις υπεύθυνες για την επιτυχία τους?

Δοκιμάσαμε τις υπηρεσίες τους για να απαντήσουμε σε αυτήν την ακριβή ερώτηση.

Ας βουτήξουμε, να σκάσουμε την κουκούλα και να ρίξουμε μια ματιά στο τι GoDaddy Πραγματικά προσφορές.

Ποιος είναι ο GoDaddy Hosting?

Εκτός αν ζείτε κάτω από έναν βράχο… σε έναν άλλο πλανήτη… σε ένα διαφορετικό ηλιακό σύστημα, ξέρετε ποιος είναι ο GoDaddy. ��

Heck, ακόμη και οι παππούδες σας είναι πιθανώς εξοικειωμένοι με το GoDaddy. ��������

Και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί…

Ιδρύθηκε πριν από περισσότερες από δύο δεκαετίες το 1997 στη Βαλτιμόρη, Μέριλαντ (με το όνομα Jomax Technologies) Το GoDaddy γνώρισε μια μετεωρολογική άνοδο μέσω της κατάταξης του κόσμου φιλοξενίας ιστοσελίδων και έφτασε σε μια εντυπωσιακή πτώση 2.231.900.000 $ στα έσοδα πέρυσι.

έκθεση ανάλυσης godaddy 2017 q2

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Bob Parsons, ο ιδρυτής και πρόεδρος της GoDaddy, πούλησε μια από τις προηγούμενες εταιρείες του στην Intuit για ένα «μικρό» άθροισμα, ω 65.000.000 $, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη.

Σήμερα, το GoDaddy απασχολεί περισσότερα από 6.000 άτομα, εξυπηρετεί 17 εκατομμύρια εταιρείες παγκοσμίως και θεωρείται ευρέως tείναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων στον πλανήτη.

Πιστεύω λοιπόν ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι τα πάνε καλά.

Αλλά εδώ είναι το θέμα των μεγάλων εταιρειών. Τείνουν να πέφτουν κάτω από μία από τις δύο ομπρέλες.

 1. «Αξίζω την επιτυχία μου γιατί προσφέρω το καλύτερο καταραμένο προϊόν στην αγορά.»
 2. Ή, “Είμαι η μεγαλύτερη γάτα στην πόλη γιατί ξέρω πώς να το κάνω χειραγωγήστε τους ανυποψίαστους καταναλωτές ώστε να πληρώνουν πάρα πολύ για ένα υπόγειο προϊόν. “

Έτσι ποια ομπρέλα πέφτει το GoDaddy?

Παραδόξως, και τα δύο.

ΑΣΕ με να εξηγήσω.

Πλεονεκτήματα GoDaddy Hosting – Εξαιρετική απόδοση

Με την τεράστια αφθονία πόρων που έχουν στη διάθεσή τους (εννοώ, τα ετήσια έσοδά τους είναι υψηλότερο από το ΑΕγχΠ πολλών αναπτυσσόμενων χωρών) δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι το GoDaddy κάνει εξαιρετική δουλειά παρέχοντας υψηλής ποιότητας απόδοση στους χρήστες του.

Ακολουθούν μερικές από τις πτυχές της απόδοσης του GoDaddy που μας εντυπωσίασαν τους τελευταίους 12 μήνες. Μπορείτε να δείτε το ζωντανή παρακολούθηση εδώ. Διαβάστε περισσότερα για το δικό μας Ερευνητική διαδικασία 4 βημάτων εδώ.

1. Έχουν υπέροχες ώρες λειτουργίας (99,95%)

Παρόλο που δεν προσφέρουν ωφέλιμους χρόνους όπως μερικοί από τους ανταγωνιστές τους (συγκεκριμένα, SiteGround), το GoDaddy δημοσιεύει ένα υγιής χρόνος λειτουργίας 99,95% που είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς με έναν φθηνό οικοδεσπότη.

Αποτέλεσμα χρόνου λειτουργίας Godaddy

Παρόλο που δεν πρόκειται να κερδίσουν βραβεία για τις ώρες λειτουργίας τους, είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι δεν είχαμε σοβαρά σφάλματα ή αξιοσημείωτες περιόδους διακοπής κατά τη διάρκεια της περιόδου μας ως πελάτες του GoDaddy.

Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά στις παραστάσεις του τελευταίου μήνα.

Μέσος όρος 2018 χρόνος λειτουργίας:

 • Λειτουργία Ιανουαρίου: 99,98%
 • Λειτουργία Φεβρουαρίου: 99,96%
 • Λειτουργία Μαρτίου: 99,91%
 • Λειτουργία Απριλίου: 99,99%
 • Χρόνος λειτουργίας Μαΐου: 99,94%
 • Λειτουργία Ιουνίου: 99,98%
 • Λειτουργία Ιουλίου: 99,85%
 • Αύγουστος (20 ‘) χρόνος λειτουργίας: 99,99%

2. Γρήγορες ταχύτητες (448 ms)

Παρά τα όσα σας έχουν πει η μαμά σας και άλλοι αρχάριοι στο Διαδίκτυο, οι ταχύτητες του ιστότοπου έχουν σημασία… Πολλά.

δοκιμή ταχύτητας φόρτωσης σελίδας godaddy

Στην πραγματικότητα, πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι περισσότερο από το 47% των καταναλωτών αναμένουν φόρτωση ενός ιστότοπου σε 2 δευτερόλεπτα ή λιγότερο. Και αν όχι; Αντίο έσοδα.

Αυτό καθιστά την επιλογή του κατάλληλου οικοδεσπότη Ιστού μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα λάβετε εάν ελπίζετε ποτέ να κερδίσετε χρήματα από τον ιστότοπό σας.

Πώς συγκρίνεται λοιπόν το GoDaddy με τους ανταγωνιστές τους?

Στην πραγματικότητα… Αρκετά καλό.

Ρολόι σε ένα μέσος χρόνος φόρτωσης μόνο 448 Ms, Το GoDaddy είναι εύκολα ένας από τους ταχύτερους οικοδεσπότες ιστού που έχουμε ελέγξει ποτέ και προσφέρει εκπληκτικά γρήγορες ταχύτητες που θα σας κρατήσουν ευτυχισμένους και τους επισκέπτες σας.

Χρόνος φόρτωσης 2018:

 • Μέσος όρος Ιανουαρίου ταχύτητα: 363ms
 • Μέσος όρος Φεβρουαρίου ταχύτητα: 415ms
 • Μέσος όρος Μαρτίου ταχύτητα: 386ms
 • Μέσος Απρίλιος ταχύτητα: 395ms
 • Μέσος όρος ταχύτητα: 415ms
 • Μέσος όρος Ιουνίου ταχύτητα: 492ms
 • Μέσος Ιούλιος ταχύτητα: 541ms
 • Μέσος όρος Αυγούστου (20 ‘) ταχύτητα: 587ms

3. Πολλά υπέροχα μπόνους και πρόσθετα χαρακτηριστικά

Παρόλο που κανένα από αυτά τα μπόνους ή τα χαρακτηριστικά δεν είναι δωρεάν, το GoDaddy κάνει το καλύτερό του για να διασφαλίσει ότι κάθε νέος πελάτης έχει τη δυνατότητα να έχει έναν υπέροχο και υψηλότατο ιστότοπο με όσο το δυνατόν λιγότερη δουλειά από ανθρωπιστική άποψη.

χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Προσφέρουν τα πάντα, από τον προσαρμοσμένο δημιουργό ιστότοπων, το GoCentral έως τους επαγγελματίες του σχεδιασμού ιστοσελίδων υψηλού επιπέδου έως τις εγκαταστάσεις εφαρμογών με ένα κλικ, για να διασφαλίσουν ότι ο ιστότοπός σας ενεργοποιείται και λειτουργεί με όλες τις καμπάνες και τα σφυρίγματα που χρειάζεστε (ή όχι).

Δημιουργός ιστότοπου: Το GoCentral είναι το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων του GoDaddy. Η χρήση του εργαλείου δημιουργίας είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε από τον υπολογιστή, το tablet ή το τηλέφωνό σας. Επίσης, ρίχνουν ένα πιστοποιητικό SSL εάν χρησιμοποιείτε το εργαλείο δημιουργίας τους.

Επαγγελματίες στο Web Design: Το GoDaddy προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων από επαγγελματίες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε τη γραμμή διαβούλευσης και να εξηγήσετε τι χρειάζεστε. Υπόσχονται έναν διαδικτυακό τόπο εντός 4-6 εβδομάδων και προσφέρουν μια γραμμή υποστήριξης 24/7/365.

Παρόλο που δεν προσφέρουν το είδος της αξίας που μπορείτε να περιμένετε από το SiteGround ή το A2 Hosting, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά και μπόνους για να διατηρήσετε ακόμη και τον πιο ενθουσιώδη webmaster.

Μειονεκτήματα GoDaddy

Εντάξει, οπότε το GoDaddy έχει περάσει τόσο τις δοκιμές χρόνου λειτουργίας όσο και ταχύτητας με χρώματα που φέρουν. Είναι γνωστοί, (φαινομενικά) αξιόπιστοι και σας δίνουν πρόσβαση σε ένα σωρό επιπλέον χαρακτηριστικά.

Πού εγγραφείτε, σωστά?

Οχι τόσο γρήγορα.

Παρόλο που η GoDaddy κάνει πολλά πράγματα από την άποψη της απόδοσης, η εξυπηρέτηση πελατών και η πληρωμή της επιχείρησής τους είναι, θα πούμε, λιγότερο από αλμυρές.

Να γιατί …

1. Πρόγραμμα περιορισμένης οικονομίας και γελοία υψηλά τέλη ανανέωσης

Σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό φτηνών οικοδεσποτών Ιστού, η GoDaddy προσφέρει ένα πασίγνωστο πακέτο χαμηλών τιμών (με την κατάλληλη ονομασία “Economy”) για τους πιο λιτούς πελάτες τους.

Αυτό καθαυτό, δεν είναι κακό.

Εννοώ, ας είμαστε αληθινοί… Όλοι θέλουμε να τεντώσουμε τα χρήματά μας όσο θα πάει, σωστά?

Το πρόβλημα που συναντάτε, ωστόσο, είναι ότι δεν έχουν μειώσει μόνο το τιμήε της υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων τους, αλλά και του αξία.

Ο ‘Το πρόγραμμα Economy είναι εντελώς γυμνό και δεν προσφέρει τα βασικά χαρακτηριστικά θα περιμένατε από έναν αξιόπιστο οικοδεσπότη Ιστού, όπως CDN, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας ή πιστοποιητικό SSL.

Τιμές GoDaddy

Αν και αυτή η τιμή 2,49 δολαρίων μπορεί να φαίνεται ελκυστική, εμπιστευτείτε μας … Δεν αξίζει καν.

Και ενώ είμαστε στο θέμα της τιμολόγησης του GoDaddy, είναι σημαντικό να το σημειώσετε χρεώνουν υπερβολικά υψηλά τέλη ανανέωσης.

Δεν είναι μόνο το GoDaddy ένα από τα ελάχιστα πολύτιμοι οικοδεσπότες για την τιμή που πληρώνετε (θα δείτε γιατί σε ένα δευτερόλεπτο), αλλά, μετά το πέρας της εισαγωγικής περιόδου τους, θα γυρίσουν και θα αυξήσουν το ποσοστό σας κατά περισσότερο από 200%.

Αυτό το σχέδιο οικονομίας 2,49 $; Ναι, αυτό θα σας αποφέρει 7,99 $ το μήνα τώρα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορείτε να απολαύσετε γελοία υψηλές ώρες λειτουργίας, αστραπές γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης, και όλες τις δωρεάν επιπλέον δυνατότητες και μπόνους που αξίζετε για ένα κλάσμα αυτού του κόστους, είμαστε πιεσμένοι να προτείνουμε τη χρήση του GoDaddy σε οποιονδήποτε είναι οπαδός της εξοικονόμησης χρημάτων.

2. Ανεπιθύμητες πωλήσεις και υπερβολικές χρεώσεις

Εάν έχετε διαβάσει κάποια από τις κριτικές φιλοξενίας ιστού σε αυτόν τον ιστότοπο, τότε πιθανώς γνωρίζετε ότι πρέπει ποτέ αγοράστε φιλοξενία από μια εταιρεία που δεν προσφέρει «δωρεάν» πιστοποιητικό SSL.

Η Google, ουσιαστικά, θα εμποδίσει τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας έως ότου αναγνωρίσουν ότι ο ιστότοπός σας δεν είναι ασφαλής και ότι ενέχει σημαντικό κίνδυνο για την ασφάλεια των πληροφοριών τους.

Επομένως, είναι λογικό ότι οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας έχουν λάβει την υπόδειξη και έχουν αρχίσει να προσφέρουν ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL σε όλους τους νέους πελάτες τους.

Αλλά τι γίνεται με το GoDaddy?

Στην επιφάνεια, όλα φαίνονται καλά. Σε όλους τους νέους χρήστες παρέχεται πιστοποιητικό SSL όταν εγγραφούν σε οποιοδήποτε από τα προγράμματα φιλοξενίας του GoDaddy (εκτός από το «Economy»).

Αλλά όταν διαβάσετε τη λεπτή εκτύπωση, σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι όλα δεν είναι όπως φαίνεται για πρώτη φορά.

Στην πραγματικότητα, η GoDaddy χρεώνει ένα εξωφρενικό 75 $ / έτος για το «προνόμιο» να έχεις έναν ασφαλή ιστότοπο.

Godaddy ssl τιμολόγηση

Και αυτό δεν είναι ούτε το χειρότερο.

Εάν μόλις αγοράσατε ένα νέο όνομα τομέα και πακέτο φιλοξενίας ιστού, θα περιμένατε ότι θα μπορούσατε να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αυτόν τον ιστότοπο, σωστά; Εννοώ, τελικά … Είναι τα δικα σου ιστοσελίδα τώρα.

Λοιπόν, αυτό νομίζετε. Αλλά ο GoDaddy σκέφτεται διαφορετικά.

… 60 $ / έτος ανά λογαριασμό email διαφορετικά.

Ενώ άλλοι κορυφαίοι πάροχοι θα σας δώσουν πρόσβαση σε απεριόριστο αριθμό λογαριασμών email (ή τουλάχιστον 25) το GoDaddy δεν είναι καν πρόθυμο να σας δώσει ένας.

Υπενθύμιση πώς αυτά τα παιδιά είναι και πάλι η μεγαλύτερη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κόσμο; Ω σωστά … Πιθανότατα έχει να κάνει με αυτό …

Godaddy εμπορικά κορίτσια χορού

Αλλά διαχωρίζω…

3. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων που δεν είναι εγγυημένη

Με περισσότερους από 17 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, θα υποθέσετε ότι το GoDaddy πρέπει έχουν κερδίσει τη φήμη ως ένα διαφανές και αξιόπιστο web host που είναι πρόθυμος να επιστρέψει τους δυσαρεστημένους πελάτες για την αγορά τους, σωστά?

Λανθασμένος.

Με την πρώτη ματιά, οι ToS τους ισχυρίζονται ότι οποιοσδήποτε πελάτης δικαιούται επιστροφή χρημάτων εάν ακυρώσει το πρόγραμμα φιλοξενίας του εντός 30 ημερών από την αρχική αγορά.

Φαίνεται αρκετά δίκαιο.

Αλλά το λένε αυτό..,

Εάν μια υπηρεσία φιλοξενίας έχει ήδη εκτελεστεί, τότε δεν επιστρέφεται (εάν δεν έχει ακόμη εκτελεστεί, πληροί τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την ημερομηνία της συναλλαγής).

Τώρα, δεν είμαι νομικός εμπειρογνώμονας, αλλά ακούγεται ύποπτα σαν ένα καλοφτιαγμένο και γεμάτο ορολογία ρήτρα που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίσει ότι το GoDaddy μπορεί νομικά να ξεφύγει από την κλοπή από δυσαρεστημένους πελάτες.

Τι είναι η «υπηρεσία φιλοξενίας», μπορείτε πραγματικά να επιστρέψετε τα χρήματά σας εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία; Δεν γνωρίζω. Και οι πιθανότητες είναι, έτσι ακριβώς αρέσει στο GoDaddy.

4. Μικτές κριτικές εξυπηρέτησης πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ επιτυχημένη ή χάνεται με το GoDaddy.

σχόλιο πελάτη godaddy

Παρόλο που η τηλεφωνική υποστήριξη που βασίζεται στις Η.Π.Α. είναι εξαιρετική, μερικά από τα καλύτερα στην επιχείρηση, μάλλον δεν θέλετε να περάσετε 20-45 λεπτά στο τηλέφωνο για να επιλύσετε μικρούς λόξυγγες και γρήγορες ερωτήσεις.

υποστήριξη θεάςΑυτό καθιστά ακόμη πιο απογοητευτικό το γεγονός ότι η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας του GoDaddy είναι τόσο αναξιόπιστη.

Συχνά συνάντησα ένα σφάλμα “μη διαθέσιμη σύνδεση” κάθε φορά που προσπαθούσα να αποκτήσω πρόσβαση στη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας τους. Και στην περίπτωση που έφτασα πραγματικά σε έναν εκπρόσωπο υπηρεσίας, η ζωντανή συνομιλία είτε θα συντριβεί είτε θα εξαφανιστεί ή θα απογοητευόμουν τόσο πολύ με την αδυναμία του «αντιπροσώπου» (γνωστού ρομπότ) να απαντήσω στις ερωτήσεις που είχα με ικανοποιητικό τρόπο.

Σε αυτό το σημείο, αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί ακριβώς χρειάζονται 6.000 υπαλλήλους για να διατηρήσουν το πλοίο τους σε λειτουργία; (Πρέπει να χρειάζονται κάποιον για να μετρήσει όλα τα μη επιστρεπτέα μετρητά που παίρνουν με αυτά τα λανθασμένα έξοδα και τα τέλη ανανέωσης).

Τιμολόγηση

Όπως μπορείτε να δείτε – η τιμολόγηση του GoDaddy είναι ένα είδος δόλωμα και εναλλαγής. Αυτό είναι συνηθισμένο σε αυτόν τον κλάδο, αλλά η αλλαγή της τιμής του GoDaddy είναι υψηλότερη από τον μέσο όρο. Εάν αναζητάτε μια φτηνή υπηρεσία φιλοξενίας που διατίθεται στον Καναδά, το GoDaddy πιθανώς δεν είναι η επιλογή σας.

Προτείνουμε το GoDaddy?

Οχι…

Αν και προσωπικά δεν με πειράζει το υπερβολικά σεξουαλικό μάρκετινγκ στο πρόσωπό σας, κανένας αριθμός από άθικτες ντυμένες γυναικείες αθλητικές δεξαμενές GoDaddy δεν μπορούν να αντισταθμίσουν τις κατάφωρες ανέντιμες πολιτικές της εταιρείας και την απαξίωση των χρημάτων.

Η απόδοσή τους μπορεί να είναι ισοδύναμη με άλλες κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας, αλλά αν δεν σας αρέσει να πληρώνετε 2-3 φορές ό, τι πρέπει για τον οικοδεσπότη Ιστού σας, τα χρήματά σας θα δαπανηθούν καλύτερα με το SiteGround, το A2 Hosting ή ακόμα και το HostGator.

Το GoDaddy απλά δεν το κόβει…

Συχνές ερωτήσεις

Είναι το GoDaddy αξιόπιστο?

Ναι, το GoDaddy είναι αξιόπιστο. Βρίσκονται στους δέκα πρώτους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ο χρόνος λειτουργίας των διακομιστών τους είναι θετικός και οι δοκιμές ταχύτητας είναι σχετικά γρήγοροι.

Είναι καλό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων της GoDaddy?

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του GoDaddy είναι εντάξει. Λειτουργεί σίγουρα και μπορεί να δημιουργήσει έναν ιστότοπο για εσάς. Με αυτό λέγεται ότι υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για να δείτε όπως το Wix και το Squarespace.

Πόσο είναι το GoDaddy ανά μήνα?

Η τιμολόγηση για το GoDaddy είναι παντού στο χάρτη. Προσφέρουν προωθητικές τιμές στα 2,99 $ ανά μήνα για τον πρώτο χρόνο, αλλά στη συνέχεια αυξάνουν την τιμή στα 7,99 $ ανά μήνα.

Είναι το GoDaddy καλό για μικρές επιχειρήσεις?

Το GoDaddy δεν είναι κακό για τις μικρές επιχειρήσεις, αλλά η ειλικρινής αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τη φιλοξενία στην αγορά. Το GoDaddy είναι πιο ακριβό με ένα όχι τόσο καλό προϊόν.

Σε τι χρησιμοποιούν οι χρήστες το GoDaddy?

Το GoDaddy χρησιμοποιείται ως κεντρικός υπολογιστής ιστού και καταχωρητής τομέα. Αυτό σημαίνει ότι όταν οι άνθρωποι θέλουν να αγοράσουν ένα όνομα τομέα μπορούν να πάνε στο GoDaddy και να το αγοράσουν. Αφού αγοράσουν το όνομα τομέα, μπορούν να φιλοξενήσουν τον ιστότοπό τους με την υπηρεσία.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

 • Καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων

Αναφορές και πιστώσεις εικόνας:

 • HostingKingdom.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector