Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων (2020)

Εδώ είναι ένα μυστικό που οι περισσότεροι προγραμματιστές δεν θα σας πουν: οι δημιουργοί ιστότοπων δεν είναι οι υπεύθυνοι.


Γιατί όχι? Λοιπόν, σκεφτείτε ότι:

 • ☑️ Με μέσο κόστος ανά σχεδιασμό ιστότοπου 2.000 $ με μεμονωμένους προγραμματιστές, ένας δημιουργός ιστότοπων είναι εκπληκτικά φθηνό.
 • ☑️ Οι κατασκευαστές ιστότοπων έχουν γίνει καλά. Πολύ καλό. (Μπορούν να χειριστούν σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να δημιουργήσετε.)
 • ☑️ Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο σε λειτουργία σε λιγότερο από 30 λεπτά – χωρίς καμία λεπτομερή γνώση του WordPress, του CSS ή του HTML.

Φυσικά, δεν θα κάνει κανένας παλιός δημιουργός ιστότοπων.

Γι ‘αυτό έχω βάλει τις καλύτερες επιλογές δημιουργίας ιστότοπων παρακάτω.

Το συμπέρασμα μας? Το Wix είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Περισσότερα για αυτό αργότερα.

Εάν θέλετε να μάθετε γιατί, μπορείτε επίσης μετάβαση στα προϊόντα ή διαβάστε την επόμενη ενότητα για να μάθετε πώς ήταν η διαδικασία ελέγχου.

Contents

Πώς εξετάσαμε τους δημιουργούς ιστότοπων

Η διαδικασία μας είναι απλή:

 • ☑️ Περιορίστε τις επιλογές σε 15 από τους πιο δημοφιλείς κατασκευαστές ιστότοπων
 • Open️ Ανοίξτε έναν λογαριασμό με κάθε εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων και δημιουργήστε έναν ιστότοπο για να δείτε πόσο καλά λειτουργεί
 • ☑️ Δοκιμή της ταχύτητας φόρτωσης κάθε ιστότοπου

Στη συνέχεια, συγκρίνοντας αυτές τις δυνατότητες και τα δυνατά σημεία με την τιμή του δημιουργού ιστότοπων, καταφέραμε να καταρτίσουμε μια λίστα δημιουργών ιστότοπων που θα ταιριάζει σε όποιον θέλει να ξεκινήσει..

Εδώ βρήκαμε.

Κορυφαίοι δημιουργοί ιστότοπων για καναδικές μικρές επιχειρήσεις

Πλήρης αποκάλυψη (και υπενθύμιση): Το HostingCanada.org είναι ένας ιστότοπος που υποστηρίζεται από την κοινότητα και ενδέχεται να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια όταν αγοράζετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων χρησιμοποιώντας έναν από τους παρακάτω συνδέσμους. Η υποστήριξή σας είναι αυτό που κρατά τα φώτα εδώ στην Οττάβα και δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για εσάς (στην πραγματικότητα, μερικές φορές υπάρχει μια ωραία έκπτωση). Περιλαμβάνω μόνο κατασκευαστές ιστότοπων που είναι εξαιρετικά εύχρηστοι και τους οποίους έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά για τους δικούς μου ιστότοπους ή τους πελάτες μου για τουλάχιστον 12 μήνες.

* Ετήσια τιμολόγηση (Ναι, το BoldGrid είναι τόσο φθηνό.)

1. Wix – Καλύτερο συνολικά

Ευκολότερο στη χρήση για πλήρη προσαρμογή

λογότυπο wix

κάντε κλικ και σύρετεΟ λόγος για τον οποίο το Wix είναι η κορυφαία επιλογή μας είναι επειδή κατοικεί σε μια ελαφρώς αδέξια ζώνη δημιουργών ιστότοπων.

Όχι μόνο είναι ένα λειτουργικό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης – μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε οποιοδήποτε στοιχείο οπουδήποτε και κάντε σχεδόν ό, τι θέλετε.

Δεν υπάρχουν προκαθορισμένα πλέγματα ή κάτι τέτοιο. Ο Wix είπε μπορούμε να σας αφήσουμε να κάνετε οτιδήποτε – και μετά το έκαναν.

Το Wix διαθέτει σήμερα περισσότερους από 20 εκατομμύρια ιστότοπους στο Διαδίκτυο.

Σε σύγκριση με το Squarespace, οι δύο οικοδόμοι συγκρίνονται ευνοϊκά και υπάρχει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού που θα ήταν πραγματικά πιο κατάλληλο για χρήση του Wix.

Το Wix είναι βασικά η εξαιρετικά προσαρμόσιμη έκδοση του Squarespace. Αφού παρακολουθήσει το Wix να εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια, ο διαισθητικός σχεδιασμός και τα σεμινάρια το καθιστούν μια σταθερή επιλογή για νέους κατόχους ιστότοπων.

Το καλό

Το καλύτερο πράγμα για το Wix είναι οι δυνατότητες. Προσφέρουν στους χρήστες τα εργαλεία και τη δύναμη να χτίσουν ό, τι θέλουν να χτίσουν. Υπάρχει ένας λόγος που η Wix είναι ηγέτης στον κλάδο και είναι μία από τις αγαπημένες μας εφαρμογές λογισμικού.

 • 300+ πρότυπα ποιότητας
 • Παράλογη ποσότητα στοιχείων
 • Εκτεταμένες Συχνές Ερωτήσεις και βάση γνώσεων
 • Λογική τιμολόγηση
 • Δωρεάν έκδοση
 • Ανταπόκριση και χρήσιμη υποστήριξη
 • Διαισθητικό και φιλικό για αρχάριους
 • Βελτιστοποίηση για κινητά
 • Τεχνητή Νοημοσύνη Τεχνητού Σχεδιασμού

Προσφέροντας μια επιλογή όπως Τεχνητή Νοημοσύνη Τεχνητού Σχεδιασμού – όπου το Wix σας θέτει ερωτήσεις και στη συνέχεια σας δίνει ένα πρώτο βήμα στη διαδικασία κατασκευής – είναι κάτι που δεν περιμένετε από μια εφαρμογή λογισμικού που δημιουργεί ιστότοπους.

Επιτρέποντας έναν πλήρη αρχάριο είτε να ξεκινήσει από το μηδέν είτε να ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής είναι οι ακριβείς λόγοι για τους οποίους το Wix είναι το δεύτερο καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Η εταιρεία κατανοεί τους χρήστες τους και προσπαθεί να τους βοηθήσει.

Το κακό

Με τις πολλές επιλογές και πολλές δυνατότητες που προσελκύουν την προσοχή, η εύκολη λύση για την κατασκευή ιστοσελίδων μπορεί να είναι τεράστια.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Wix?

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Wix εάν θέλετε να κάνετε μεταφορά και απόθεση, αλλά έχετε επίσης λίγη υπομονή για να αφιερώσετε χρόνο για να κυριαρχήσετε τη λειτουργικότητα του Wix. Μόλις το Wix κατακτηθεί, είναι ένα ισχυρό εργαλείο που θα σας επιτρέψει να μετατρέψετε έναν κενό καμβά σε ένα έργο τέχνης.

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση Wix. 

2. SQUARESPACE – Ο δεύτερος

Σχεδιάστε όμορφους ιστότοπους σε λίγα λεπτά

τετράγωνο λογότυπο μεγάλο

Το Squarespace είναι η 2η επιλογή μας για το στέμμα του καλύτερου δημιουργού ιστότοπων. ��

Οι λόγοι είναι εξαιρετικά απλοί και όλοι οδηγούν στο ίδιο συμπέρασμα. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν όμορφο και επαγγελματικό ιστότοπο σε λιγότερο από μία ώρα.

Προφανώς, μπορείτε να αφιερώσετε πολύ περισσότερο χρόνο στον κατασκευαστή κάνοντας προσαρμοσμένες τροποποιήσεις. Ανεξάρτητα από τον χρόνο που αποφασίσετε να αφιερώσετε χρησιμοποιώντας το, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι σχεδόν πάντα ένας άξιος ιστότοπος.

Το καλό

Squarespace-εικόναΤο καλύτερο πράγμα για το Squarespace είναι πόσο εύκολο είναι να το χρησιμοποιήσετε. Η χρήση του Squarespace είναι ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό και όμορφο ιστότοπο.

 • Το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για οπτικές επιχειρήσεις
 • Δεκάδες πρότυπα υψηλής ποιότητας
 • Εξαιρετική ζωντανή συνομιλία και 24ωρη υποστήριξη
 • Εξαιρετικά απλό στη χρήση και master

Αυτό που πραγματικά πληρώνετε στο Squarespace είναι το λογισμικό μεταφοράς και απόθεσης σε συνδυασμό με τα εκπληκτικά τους πρότυπα. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά συνδυάζουν απλώς τους ιστότοπους που φαίνονται καλοί.

Το κακό

Το χειρότερο πράγμα για το Squarespace είναι η αδυναμία προσαρμογής κάθε ίντσας του ιστότοπου. Με το μεγαλείο του προτύπου έρχεται η κατάρα του προτύπου. Μπορεί να προστατεύσω τα πνευματικά δικαιώματα της κατάρα του προτύπου – ακούγεται δροσερό.

Με ένα πρότυπο μπορείτε να βάλετε μόνο ορισμένα στοιχεία σε συγκεκριμένα μέρη. Η υπέρβαση του προτύπου δεν είναι σωστή.

Με αυτά τα λόγια, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το 95% του πληθυσμού δημιουργίας ιστότοπων δεν χρειάζεται ή δεν θέλει να προσαρμόσει περισσότερα από όσα επιτρέπει το Squarespace.

Πραγματοποίησε πραγματικά τον «αρκετά» τύπο προσαρμογής.

Η μόνη άλλη πραγματικά αξιοσημείωτη πτυχή που είναι αρνητική είναι ότι το Squarespace είναι λίγο πιο ακριβό από τους ανταγωνιστές και το ετήσιο και μηνιαίο μοντέλο τιμολόγησης είναι τραχύ. Παίρνετε μια απότομη έκπτωση ετησίως, αλλά εάν θέλετε να πληρώνετε μηνιαία, θα πληρώνετε ένα ασφάλιστρο.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Squarespace?

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Squarespace εάν θέλετε να κάνετε μεταφορά και απόθεση, αλλά θέλετε επίσης να δημιουργηθεί γρήγορα ο ιστότοπός σας. Θέλετε όλα να φαίνονται κομψά, επαγγελματικά και ομοιόμορφα και δεν θέλετε να παίζετε με μια σειρά ρυθμίσεων ώστε να φαίνεται έτσι.

Τείνουμε να πιστεύουμε ότι περιγράφει τους περισσότερους ανθρώπους.

Στο τέλος της ημέρας, αν δεν σας ενδιαφέρει να προσαρμόσετε κάθε μικρή πτυχή του ιστότοπού σας και ο μοναδικός σας στόχος είναι απλώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που φαίνεται καταπληκτικός, τότε Squarespace είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς.

Για έναν πιο λεπτομερή οδηγό, ανατρέξτε στην κριτική μας στο Squarespace. 

3. Shopify – Ο βασιλιάς ηλεκτρονικού εμπορίου

Μέχρι στιγμής η καλύτερη επιλογή ηλεκτρονικού εμπορίου

λογότυπο shopify

διάνυσμα ηλεκτρονικού εμπορίουΕάν διαχειρίζεστε κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και δεν χρησιμοποιείτε το Shopify, θα σας καλέσουμε ονόματα όπως “ανόητα” και “μαζοχιστικά”. 

Το άλμα στο σκυλί τρώει τον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι μια εντυπωσιακή απόφαση. Η εκτέλεση ενός επιτυχημένου διαδικτυακού καταστήματος απαιτεί πολλά και η εργασία έχει περίπου 5.000 κινούμενα μέρη. Ευτυχώς, δεν είστε μόνοι σε αυτό το ταξίδι, εκτός αν θέλετε να είστε. 

Όσον αφορά τη λειτουργία ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου, υπάρχουν μερικές επιλογές. Οι δύο επιλογές είναι το WordPress και η χρήση ενός πρόσθετου ηλεκτρονικού εμπορίου ή η χρήση ενός CMS ειδικά σχεδιασμένου για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι δύο καλύτερες επιλογές είναι οι ίδιες όπως πριν από λίγα χρόνια. Προτείνουμε είτε να εκτελέσετε το WooCommerce στο WordPress είτε να χρησιμοποιήσετε το Shopify. 

Η διαφορά μεταξύ πριν από μερικά χρόνια και τώρα είναι ότι πριν από μερικά χρόνια θα σας λέγαμε να χρησιμοποιήσετε το WooCommerce στο WordPress. Τώρα, προτείνουμε ιδιαίτερα τη χρήση του Shopify. Θα αντιμετωπίσετε ένα αρνητικό και εκατοντάδες θετικά. 

Θα αγγίξουμε το ένα αρνητικό πιο κάτω, αλλά αν έχετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και δεν χρησιμοποιείτε το Shopify, κάνετε κακό τον εαυτό σας.

Υπάρχει καλός λόγος για τον οποίο η Shopify πήρε το νούμερο ένα στην καλύτερη κατάταξη πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το καλό

Το Shopify είναι μια εύκολη πώληση. Η διαχείριση μιας διαδικτυακής επιχείρησης που πουλά προϊόντα είναι πονοκέφαλος. Το Shopify αφαιρεί τα περισσότερα ενοχλητικά πράγματα από τα χέρια σας. Ειδικεύεται στο να κάνει απίστευτα πιο εύκολη τη ζωή των επιχειρηματιών. 

Αυτή είναι η ουσία του όσον αφορά το Shopify ως υπηρεσία. Ας μιλήσουμε λίγο για τον πραγματικό δημιουργό ιστότοπων, γιατί γι ‘αυτό είμαστε εδώ. 

Το Shopify λειτουργεί πολύ σαν το WordPress. Το Shopify χρησιμοποιεί θέματα και προσθήκες. Ο τρόπος δημιουργίας του ιστότοπού σας εξαρτάται σχεδόν πλήρως από το θέμα που χρησιμοποιείτε. Το Shopify έχει μερικά προεπιλεγμένα θέματα που είναι ωραία και μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με δυνατότητα επισκευής γρήγορα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε τα προϊόντα σας και να μετακινήσετε μερικά πράγματα. 

Εάν θέλετε να ανεβάσετε μια εγκοπή, μπορείτε να πληρώσετε για ένα premium θέμα και να χρησιμοποιήσετε τα προσαρμόσιμα εργαλεία στο θέμα. Υπάρχουν πολλά θέματα μεταφοράς και απόθεσης που κάνουν τη δημιουργία ενός όμορφου καταστήματος απλή.

Το κακό

Νωρίτερα, αναφέραμε ότι υπάρχει ένα αρνητικό όταν χρησιμοποιείτε το Shopify αντί για το WordPress και το WooCommerce. Αυτό καταλήγει σε μία λέξη – προσθήκες. Το WordPress διαθέτει την καλύτερη βιβλιοθήκη προσθηκών στο Διαδίκτυο. Ευτυχώς, το Shopify διαθέτει επίσης πολλά χρήσιμα πρόσθετα και διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη βιβλιοθήκη προσθηκών ηλεκτρονικού εμπορίου. 

Το Shopify μπορεί επίσης να είναι ακριβό καθώς ένα κανονικό πακέτο ξεκινά από 29,00 $ ανά μήνα. Εάν είστε σοβαροί για τη δημιουργία μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου, αυτή η μηνιαία τιμή αξίζει τον κόπο.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Shopify?

Το Shopify είναι για το 95% των διαδικτυακών κατόχων καταστημάτων στον κόσμο. Εάν απλά εξερευνείτε τον κόσμο των ιστότοπων και θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας ιστοσελίδα, θα θέλαμε να αμφισβητήσουμε τη λογική σας εάν χρησιμοποιείτε οτιδήποτε εκτός από το Shopify. Κάνει τη λειτουργία ενός καταστήματος πολύ πιο εύκολη.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο Shopify.

4. Συνεχής επαφή – Επιλογές εκκίνησης

Δωρεάν επιλογή / δωρεάν φιλοξενία

λογότυπο

οφέλη του μάρκετινγκ μέσω emailΕάν είστε εξοικειωμένοι με το Constant Contact, τότε πιθανότατα λέτε στον εαυτό σας, “Έχουν δημιουργό ιστότοπου;”

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Constant Contact, τότε μάλλον δεν λέτε τίποτα στον εαυτό σας και διαβάζετε υπομονετικά τι έχουμε να πούμε. Ευχαριστώ για αυτό.

Το Constant Contact είναι πιο γνωστό για τα εργαλεία μάρκετινγκ μέσω email. Μπορούν ακόμη και να βρεθούν στο νούμερο ένα σημείο στη σελίδα με τις καλύτερες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 

Έχουν επίσης ένα πολύ μεγάλο δημιουργό ιστοσελίδων. Δεν ταιριάζει με το Squarespace και το Wix, αλλά αξίζει να το χρησιμοποιήσετε αν χρειάζεστε μόνο έναν γρήγορο ιστότοπο ή μια σελίδα προορισμού για να ξεκινήσετε τις νέες σας καμπάνιες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σας προτείνουμε να το χρησιμοποιήσετε εάν το μάρκετινγκ μέσω email είναι το κύριο επίκεντρο. Τα εργαλεία που προσφέρουν ειδικά για αυτή τη θέση είναι υπέροχα.

Το καλό

Το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που παρέχει η Constant Contact είναι 100% διαθέσιμο με το δωρεάν πρόγραμμα που το καθιστά μια φανταστική επιλογή εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα. Η Constant Contact θα σας δώσει ακόμη και ένα δωρεάν domain name για ένα χρόνο.

Το ίδιο το οικοδόμο είναι εύκολο στη χρήση και απλό. Όλα είναι διαισθητικά και δεν προσπάθησαν να ανακαλύψουν ξανά τον τροχό εδώ. Περιλάμβαναν καλά πρότυπα που μπορούν να προσαρμοστούν ελαφρώς για ό, τι χρειάζεστε. Υπάρχει ακόμη και ένα A.I. μηχανοκίνητο εργαλείο που μπορεί να κλέψει τα πάντα από τη σελίδα σας στο Facebook και να δημιουργήσει τον ιστότοπό σας με το περιεχόμενο να τραβηχτεί.

Το κακό

Το Constant Contact δεν είναι Squarespace και δεν είναι Wix. Σίγουρα δεν είναι το Shopify. Το σπουδαίο πράγμα για το Constant Contact είναι ότι ξέρει τι είναι και κολλάει σε αυτήν την αρένα.

Θα πρέπει απλώς να είναι γνωστό ότι αν θέλετε τον καλύτερο δημιουργό ιστότοπων στην αγορά, η Constant Contact δεν θα ήταν η επιλογή σας. Δεν είναι πολύ προσαρμόσιμο και λείπει πολλές δυνατότητες που διαφορετικά θα βρείτε σε πιο ισχυρούς κατασκευαστές ιστότοπων.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει σταθερή επαφή?

Η συνεχής επαφή είναι για άτομα που θέλουν πραγματικά να επικεντρωθούν στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν σκοπεύετε να δημιουργήσετε τεράστιες λίστες email, χωρίς να ανησυχείτε πάρα πολύ για άλλες μορφές μάρκετινγκ, δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε άλλο δημιουργό ιστότοπων.

5. Ιστότοπος123 – τόσο εύκολο όσο 123

3… 2… 1… Ιστότοπος! Ωχ, 1… 2… 3… Ιστότοπος!

Λογότυπο Site123

Το Site123 έχει ένα διασκεδαστικό όνομα. Έχω τραγουδήσει περίπου 11 διαφορετικά τραγούδια για αυτά από τότε που άρχισα να συνεργάζομαι με τον δημιουργό ιστοτόπων τους. Θα έπρεπε να τα ηχογραφήσω, αλλά, δυστυχώς, δεν το έκανα.

Αυτό το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων είναι καλό και είναι η φθηνότερη επιλογή στη λίστα. Εάν το χρησιμοποιήσατε και δεν το έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ άλλοτε, δεν θα έχετε πολλά παράπονα. Ο ιστότοπος123 είναι η πρότασή μας εάν για κάποιο λόγο οι παραπάνω επιλογές σας έκαναν αναστάτωση με κάποιον τρόπο ή αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε premium λειτουργίες.

Το καλό

δημιουργός ιστότοπουΕκτός από το ότι είναι φθηνό, το Site123 κάνει εξαιρετική δουλειά παρέχοντας αισθητικά ευχάριστα πρότυπα σχεδίασης και παρέχει στερεές προσαρμόσιμες επιλογές μέσα σε αυτά. Ο συντάκτης δεν είναι ο καλύτερος, αλλά όπως είπαμε παραπάνω, δεν θα ξεχωρίζει τόσο άσχημα εάν δεν είχατε χρησιμοποιήσει ποτέ καμία από τις άλλες επιλογές.

Το Site123 κάνει επίσης εξαιρετική δουλειά με τους χρόνους λειτουργίας και τις ταχύτητες του ιστότοπου. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τα πάντα δωρεάν επ ‘αόριστον εάν δεν σας πειράζουν οι διαφημίσεις.

Είναι ένα καλό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για μικρούς ιστότοπους ή ιστολόγια και μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε προϊόντα στο κατάστημά σας σε σχετικά φθηνές τιμές σε σύγκριση με άλλες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το αγαπημένο μας πράγμα για το Site123 εκτός από την τιμή είναι η δυνατότητα μετάφρασης του ιστότοπού τους. Λειτουργεί αρκετά καλά από τα Αγγλικά στα Γαλλικά για τους Γάλλους Καναδούς φίλους μας. 

Το κακό

Εάν θέλετε έναν πλήρως προσαρμόσιμο και κατασκευασμένο ιστότοπο, δεν θα επιλέξετε το Site123. Εάν χρειάζεστε έναν ιστότοπο με το φτηνό, τότε το Site123 είναι μια καλή επιλογή. Για τις δυνατότητες που προσφέρει, προτείνουμε πρώτα να ελέγξετε άλλες επιλογές προτού τις χρησιμοποιήσετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν χάνετε τίποτα που θέλετε.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο123?

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το Site123 εάν χρειάζεστε έναν απλό ιστότοπο και δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Squarespace ή το Wix. Είναι το τρίτο αγαπημένο μας πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων αυτήν τη στιγμή, που σίγουρα λέει κάτι.

6. HubSpot – Έχει δυνατότητα με πρόσθετα μπόνους

Δωρεάν έκδοση + καλύτερα εργαλεία για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων

λογότυπο hubspot

Περιμένετε ένα δευτερόλεπτο… HubSpot; Δεν είναι εταιρεία λογισμικού μάρκετινγκ; Είναι πράγματι, αλλά είναι επίσης πολύ περισσότερα από αυτό.

Και αυτό είμαστε εδώ για να συζητήσουμε.

Χωρίς αμφιβολία έχετε κοιτάξει γύρω από διαφορετικούς κατασκευαστές και εφαρμογές και σταθμίσατε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Οι περισσότεροι ιστότοποι υποστηρίζουν σθεναρά λύσεις όπως το Wix και το Squarespace για την απλότητα και την ευκολία χρήσης τους, προτείνοντάς τους ακόμη και μέσω του WordPress, του καλύτερου συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS) στο διαδίκτυο σήμερα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μιλάνε HubSpot. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων προσφέρει έναν προσιτό τρόπο για να δημιουργήσετε έναν ωραίο ιστότοπο που προβάλλει εσάς ή την επιχείρησή σας και βοηθά στην προώθηση του ιστότοπού σας… το γνωρίζετε.

Όταν χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, τείνω να χρησιμοποιώ το Squarespace ή το Wix ανάλογα με το τι πρέπει να γίνει. Είτε χρησιμοποιείτε το WordPress είτε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, τελικά δεν προσφέρουν πολύ περισσότερα από έναν βασικό αυτόνομο ιστότοπο.

Το HubSpot έχει τη δυνατότητα να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε κάτι πιο στιβαρό.

Ο οικοδόμος ιστοτόπων… έπληξε το ενδιαφέρον μας. Θα το παρακολουθούμε προσεκτικά. Πιθανότατα περάσαμε τον περισσότερο χρόνο χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων HubSpot τον τελευταίο μήνα.

Το καλό

CMSΠρώτον, είναι σημαντικό να εξηγήσετε τι είναι το “builder” του HubSpot και τι δεν είναι. Όταν μιλάμε για “δημιουργούς ιστότοπων”, ουσιαστικά συζητάμε για οποιαδήποτε εφαρμογή λογισμικού που κάνει ακριβώς αυτό – δημιουργεί έναν ιστότοπο για εσάς. 

Αυτά διαφέρουν συχνά από τα «συστήματα διαχείρισης περιεχομένου» (γνωστά και ως CMS), καθώς οι κατασκευαστές κάνουν το 90% της βαριάς ανύψωσης για: το σχεδιασμό, τη φιλοξενία, τη διάταξη αντιμετωπίζονται ως μέρος της εφαρμογής.

Το HubSpot δεν έχει αυτόνομο δημιουργό, αλλά μάλλον CMS. Ωστόσο, λειτουργεί ακριβώς όπως οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων.

Ωστόσο, εδώ είναι τα χρήσιμα στοιχεία κάθε μέρους του λογισμικού δημιουργίας ιστότοπων CMS του HubSpot:

 • Ταχύτητα: Το CMS του HubSpot χρησιμοποιεί ένα ισχυρό δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN). Αυτό σημαίνει απλώς ότι, όπου κι αν βρίσκεστε στον Καναδά (ή ​​στο εξωτερικό), ο ιστότοπός σας θα φορτώνεται πολύ γρήγορα για κάθε άτομο που τον επισκέπτεται. Όπως και οι άλλοι κατασκευαστές, το HubSpot βελτιστοποιεί αυτόματα τις εικόνες και τον κωδικό σας για να βεβαιωθείτε ότι φαίνονται όμορφα, αλλά δεν επιβραδύνει τον ιστότοπό σας, ακόμα και αν έχετε τεράστιες εικόνες (για φωτογράφους ή επιχειρήσεις που βασίζονται σε πολλά μέσα).
 • Ασφάλεια: Πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων σήμερα δεν δίνουν μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια του ιστότοπου. Εξάλλου, υπάρχει ελάχιστος χρόνος στη μέρα για να διατηρηθεί η επιχείρηση σε λειτουργία και υγιής χωρίς να ανησυχείτε συνεχώς για παραβίαση. Ωστόσο, το 2020 και μετά, οι τίτλοι των ειδήσεων είναι γεμάτοι κυβερνοεπιθέσεις και νέες παραβιάσεις. Όχι μόνο αυτές οι παραβιάσεις κοστίζουν πολλά χρήματα, αλλά μπορούν πραγματικά να βλάψουν την κατάταξη της μάρκας και της μηχανής αναζήτησης Google. Με το HubSpot, τα δεδομένα σας δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας του cloud και προστατεύονται σε μεγάλο βαθμό από επιθέσεις χρησιμοποιώντας τείχος προστασίας (άμυνα κατά των χάκερ).
 • Αξιοπιστία: Εάν έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο διαβάζοντας τις κριτικές φιλοξενίας ιστοσελίδων εδώ στο Hosting Canada, τότε γνωρίζετε ότι είμαι αυτοκόλλητος όταν πρόκειται για χρόνος λειτουργίας. Συνιστώ μόνο παρόχους που έχουν τουλάχιστον 99,9% χρόνο λειτουργίας όλο το χρόνο. Ο χρόνος λειτουργίας του HubSpot ξεπερνά αυτό το κριτήριο αναφοράς, φτάνοντας το 99,999% χρόνο λειτουργίας στις δοκιμές μας.

Το HubSpot σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε περιεχόμενο γρήγορα ως CMS.

 • Μονάδες μεταφοράς και απόθεσης: Ένα από τα διακριτικά χαρακτηριστικά των δημιουργών ιστότοπων (σε σύγκριση με ένα CMS όπως το WordPress) είναι ότι έρχονται από προεπιλογή με εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης. Το CMS και το εργαλείο δημιουργίας σελίδων προορισμού του HubSpot βγαίνουν έξω από το κουτί με εκατοντάδες μονάδες μεταφοράς και απόθεσης “έτοιμα για εσάς”, δωρεάν και επί πληρωμή. (Ρίξτε μια γρήγορη κορυφή για το πώς λειτουργεί)
 • Στρατηγική περιεχομένου και SEO: Η Google κυβερνά το Διαδίκτυο σήμερα… Επομένως, κάθε επιχειρησιακός ιστότοπος σήμερα είναι ένας ιστότοπος SEO, είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι. Όσον αφορά το περιεχόμενο και το SEO, το HubSpot είναι το νούμερο ένα για τους δημιουργούς ιστότοπων. Κάθεται μόνο πίσω από το WordPress.
 • Βελτιστοποίηση για κινητά: Σχεδόν το 71% της επισκεψιμότητας στο HostingCanada.org προέρχεται από κάποιο είδος κινητής συσκευής (από μόλις 38% πριν από τρία χρόνια). Τα καλά νέα: οποιοδήποτε και όλο το περιεχόμενο που δημιουργείται στο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων HubSpot βελτιστοποιείται αυτόματα για φορητές συσκευές χωρίς καμία επιπλέον εργασία.
Το κακό

Ο δημιουργός ιστότοπων του HubSpot έχει τα ελαττώματα του. Σίγουρα δεν είναι τόσο διαισθητικό ή προσαρμόσιμο όσο το Squarespace ή το Wix. Για να μεταβείτε σε έναν ιστότοπο για τον οποίο είστε πραγματικά περήφανοι, θα χρειαστεί λίγο περισσότερη προσπάθεια από την πλευρά σας.

Η άλλη πτυχή που δεν μας αρέσει για το πρόγραμμα δημιουργίας του HubSpot είναι ότι μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Κάθε μεμονωμένο στοιχείο είναι αρκετά καλό. Το πρόβλημα προκύπτει όταν κατακλύζεστε από όλα τα τυχαία επιχειρηματικά εργαλεία. Πρέπει σίγουρα να εστιάσετε στο λέιζερ.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το HubSpot?

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων HubSpot προορίζεται για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που, ανεξάρτητα από το τι, θέλουν πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία του HubSpot. Είναι σίγουρα χρήσιμο να έχουμε τα πάντα σε ένα μέρος.

Το HubSpot έχει επίσης τη δυνατότητα να ανεβάσει αυτήν τη λίστα καθώς περνά ο καιρός. Υπάρχει ένας λόγος που το γράψαμε τόσο πολύ, είναι ενδιαφέρον.

7. SiteGround – Ένας νεοφερμένος στο Site Building Arena

Καλύτερες ώρες λειτουργίας και ταχύτητα και δωρεάν προσθήκες

siteground-λογότυπο

Το SiteGround είναι γνωστός για τη φιλοξενία τους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μην το αφήνετε να πιστεύει ότι είναι κακό σε όλα τα άλλα, γιατί αυτό δεν ισχύει.

Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι ένα σταθερό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, ειδικά με την κυκλοφορία του Εργαλείο εκκίνησης WordPress. Όπως θα υπονοούσε το όνομα, το WordPress Starter αφορά αποκλειστικά ιστότοπους WordPress και χρησιμοποιεί το Elementor Page Builder συν μια επιλογή δωρεάν θεμάτων και μια σειρά από τις πιο συνιστώμενες προσθήκες.

Εάν το SEO είναι το ψωμί και το βούτυρό σας, τότε το SiteGround μπορεί να είναι ο καφές για το τέλειο πρωινό σας.

Το καλό

ΣεοΤα θετικά που περιλαμβάνουν το SiteGround απευθύνονται περισσότερο σε κάποιον που ενδιαφέρεται περισσότερο για τις ώρες λειτουργίας και φόρτωσης παρά από την κατασκευή του ιστότοπού του.

 • Συνεπής ταχύτητα λειτουργίας και ταχύτητας σελίδας
 • Δωρεάν λογαριασμός email
 • Πάνω από 1.200 πρότυπα
 • Υπέροχα χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα
 • Μόνο 80 $ / έτος

Η πληρωμή για φιλοξενία στο SiteGround είναι φθηνή σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων. Βασικά πληρώνετε για τη φιλοξενία και δημιουργείτε ένα σταθερό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Το κακό

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων στο SiteGround δεν είναι τόσο διαισθητικό ή εύκολο στη χρήση όπως το Squarespace και το Wix.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο στο SiteGround – αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο το να σύρετε στοιχεία και να τα αφήσετε στη θέση τους. Οι δυνατότητες και οι επιλογές που έχετε σε ένα άλλο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων θα καθιστούσαν δύσκολο τον εξορθολογισμό της χρήσης αυτού του εργαλείου δημιουργίας ιστότοπων.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το SiteGround?

τελικά, SiteGround είναι για όσους από εμάς δεν μας πειράζουν να χρησιμοποιήσουμε ένα πιο δύσκολο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ως θυσία για την καλύτερη ταχύτητα λειτουργίας και ιστοτόπου – δηλαδή, εκτός εάν ο ιστότοπός σας είναι ιστότοπος WordPress, οπότε θα διαπιστώσετε ότι η εμπειρία είναι πολύ πιο ευχάριστο από ό, τι νομίζετε.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ρίξτε μια ματιά στην επική κριτική SiteGround. 

8. WebSelf – Το καλύτερο γαλλικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων

Ευκολότερη χρήση του Site Builder

έντονο πλέγμα λογότυπο

Μπορεί να μην έχουν ακούσει πολλοί Καναδοί για το WebSelf. Οι αναγνώστες μας από το Κεμπέκ μπορεί να είναι η μόνη εξαίρεση από τότε Το WebSelf είναι η επιλογή μας για τον καλύτερο γαλλικό δημιουργό ιστότοπων

Το WebSelf λειτουργεί από το 2009 και είναι, μακράν, το καλύτερο γαλλικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων και χρησιμοποιείται σε ολόκληρη τη Γαλλία και το Κεμπέκ. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, έχουν αγγλική, ισπανική, ακόμη και πορτογαλική έκδοση.

Το καλύτερο πράγμα για το WebSelf είναι αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιαδήποτε πτυχή του δημιουργού ιστοτόπων τους στη δωρεάν έκδοση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν για όσο θέλετε. Τείνω να τείνω να χρησιμοποιώ αυτούς τους τύπους υπηρεσιών, καθώς οι δημιουργοί θέλουν σαφώς να δοκιμάσετε και να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό πριν το πληρώσετε.

Δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν.

Το καλό

Τα θετικά που περιλαμβάνουν το WebSelf είναι περισσότερο για τον τύπο του ατόμου που θέλει έναν ιστότοπο που έχει δημιουργηθεί με απλούστερο και γρηγορότερο τρόπο από το Squarespace. Έχουμε επαινέσει το Squarespace για την απλότητά του, αλλά το WebSelf το έχει κερδίσει. 

Μερικές από τις θετικές πτυχές του WebSelf είναι:

 • Φανταστική δωρεάν έκδοση
 • Γαλλική εταιρεία για καλή γαλλική υποστήριξη πελατών
 • Δωρεάν σχέδια ιστοσελίδων
 • Υπέροχα χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα
 • Τα προγράμματα επί πληρωμή δεν είναι πολύ ακριβά

Οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων χρεώνουν παράλογα ποσά στις υψηλότερες βαθμίδες τους, αλλά Το WebSelf ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση. Το πιο ακριβό πακέτο τους είναι ακόμα κάτω από 20 €, το οποίο βγαίνει μόλις κάτω από $ 30 αυτή τη στιγμή.

Ο άλλος μεγάλος επαγγελματίας είναι αν μιλάτε γαλλικά, τότε η υποστήριξη πελατών θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει περισσότερο από άλλες εταιρείες κατασκευής ιστότοπων.

Το κακό

προσαρμόσιμες ιστοσελίδες-υπηρεσίεςΟ οικοδόμος ιστότοπων είναι ενεργοποιημένος Το WebSelf δεν πρόκειται να δημιουργήσει όμορφα έργα τέχνης όπως το Wix can. Πηγαίνει κατευθείαν στην κατηγορία Squarespace όπου μπορείτε να δημιουργήσετε έναν υπέροχο ιστότοπο γρήγορα, αλλά τα πρότυπα και τα σχέδια δεν φτάνουν αρκετά στο επίπεδο Squarespace. 

Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε έναν υπέροχο ιστότοπο και το κάνετε πολύ εύκολα με μεταφορά και απόθεση διαφορετικών στοιχείων. Οι δυνατότητες προσαρμογής δεν είναι τόσο απλές.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το WebSelf?

Το WebSelf είναι για όσους από εμάς μιλούν γαλλικά και θέλουν μόνο γαλλική βοήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό. Ο άλλος τύπος ατόμου που θα χρησιμοποιεί το WebSelf είναι αυτός που δεν θέλει υπερβολική προσαρμογή. Απλώς θέλουν να επιλέξουν ένα σχέδιο, να μετακινήσουν κάποια πράγματα και να ανατρέψουν τον ιστότοπό τους στο διαδίκτυο.

9. BOLDGRID

Όπως η χρήση του WordPress χωρίς σύγχυση

έντονο πλέγμα λογότυπο

Ξέρω ότι είπα στον κύριο προγραμματιστή ιστότοπου να κλείσει το WordPress στην αρχή αυτού του όλου – αλλά – το WordPress είναι πραγματικά πολύ φοβερό. Υπάρχει ένας λόγος που το WordPress τροφοδοτεί το 30% του Διαδικτύου όπως το γνωρίζουμε σήμερα.

Παρόλο που το WordPress είναι βασιλιάς, δεν είναι τέλειο. Υπάρχει μια σχετικά μεγάλη καμπύλη μάθησης και μπορεί να είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί για αρχάριους.

Ποιος ανοίγει την πόρτα και μπαίνει; Το μαντέψατε – BoldGrid. Αυτό που έκανε ο BoldGrid ήταν Πάρτε όλες τις καλύτερες πτυχές του WordPress και το καταστήσατε εύκολο στη χρήση χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη φιλοξενία και τη ρύθμιση όλων.

Το καλό

Όλα τα υπέροχα πράγματα για το BoldGrid είναι τα υπέροχα πράγματα για το WordPress. Μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε με αυτό.

Πάνω από αυτό το BoldGrid, το έκανε ακόμα πιο εύκολο στη χρήση οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για όλα τα περίπλοκα πράγματα.

 • Εάν μπορείτε να το ονειρευτείτε μπορείτε να το φτιάξετε
 • Υπάρχουν χιλιάδες θέματα για να διαλέξετε
 • Η τιμή
 • ΔΩΡΕΑΝ τομέας, email και ηλεκτρονικό εμπόριο
Το κακό

προγραμματιστής ιστότοπουΤο BoldGrid λειτουργεί – το έχω χρησιμοποιήσει. Με αυτό λέγεται ότι η φιλοξενία στην οποία βασίζεται η υπηρεσία δεν είναι εξαιρετική.

Υπάρχουν πολλά παράπονα για αργούς χρόνους φόρτωσης σε όλο το Διαδίκτυο. Έχω βιώσει κάτι από αυτά και εγώ όταν χρησιμοποίησα το πρόγραμμα.

Το οικοδόμο δεν είναι τόσο εύκολο στη χρήση όσο το Wix και το Squarespace. Είναι η ίδια εμπειρία με τη χρήση του WordPress χωρίς να χρειάζεται να ερευνήσετε θέματα και προσθήκες.

Αν ήμουν κάποιος που σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω το BoldGrid, μάλλον θα έκανα περισσότερη έρευνα και θα πήγαινα πλήρως στο WordPress.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το BoldGrid?

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το BoldGrid εάν θέλετε να ακούσετε τον κ. Web Developer, ενώ επίσης κάπως εξαπατάτε λίγο.

BoldGrid είναι ένας φανταστικός τρόπος για να μάθετε πώς λειτουργεί το WordPress γενικά χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη φιλοξενία και την έρευνα για διαφορετικά θέματα και προσθήκες.

10. Weebly – Εύκολο στη χρήση αλλά λιγότερες επιλογές

Καλύτερο όνομα και ευκολότερο στη χρήση

λογότυπο weebly

Weebly! Πες το μαζί μου – “Weebly! Ωραία! “

Έχουν σίγουρα το καλύτερο όνομα. Μου αρέσει πολύ να το λέω. Αυτό το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων αναφέρεται συχνά μαζί με το Squarespace και το Wix. Αν και δεν είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά, το Weebly εξακολουθεί να είναι συγκρίσιμο.

Το καλό

weebly-image-site-lookΕκτός από το ότι είναι το πιο διασκεδαστικό να πούμε ότι ο Weebly προσφέρει μια ποικιλία θετικών. Το Weebly είναι τόσο εύκολο όσο το Squarespace στη χρήση – στην πραγματικότητα μπορεί να είναι πιο εύκολο. Δεν υπάρχουν πολλές περισπασμούς στο Weebly που σας εμποδίζουν να δημιουργήσετε γρήγορα τον ιστότοπό σας.

 • Εύχρηστος
 • Λάβετε μια δωρεάν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την εγγραφή σας
 • Μεγάλη υποστήριξη
 • Στερεές τιμές

Το Weebly ευδοκιμεί όταν η ταχύτητα είναι ύψιστης σημασίας.

Το κακό

Η Weebly ανταγωνίζεται άμεσα με τους Squarespace και Wix. Ωστόσο – βρίσκεστε εδώ στην οθόνη του υπολογιστή σας διαβάζοντας για το Weebly και πρέπει να μετακινηθείτε προς τα πάνω σε τρόπους για να διαβάσετε ξανά για το Squarespace και το Wix.

Το Weebly είναι τόσο απλό που χάνει πολλές από τις δυνατότητες που έχουν οι Squarespace και Wix. Μίλησα για το Squarespace για την απλότητά του, αλλά μίλησα επίσης για το πόσο όμορφο και επαγγελματικό θα ήταν το τελικό προϊόν.

Το τελικό προϊόν του Weebly δεν είναι τόσο ωραίο όσο το Squarespace και η ευχρηστία δεν είναι πολύ μεγαλύτερη για να το αντισταθμίσουμε. Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε έναν υπέροχο ιστότοπο που δεν είναι τόσο αισθητικά ευχάριστο.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Weebly?

Χρησιμοποιήστε το Weebly εάν ​​δεν είστε υπέροχοι με υπολογιστές, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε έναν ιστότοπο. Είναι το πιο εύκολο στη χρήση εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων και ακόμη και οι πιο αναλφάβητοι από τεχνολογική άποψη από εμάς πρέπει να είναι σε θέση να δημιουργήσουν ένα γυαλισμένο τελικό προϊόν.

Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη λεπτομερή κριτική Weebly. 

11. JIMDO

Καλύτερη εφαρμογή δημιουργίας ιστότοπων σε tablet

jimdo λογότυπο το αργότερο

Όπως και οι άλλοι κατασκευαστές αυτής της λίστας, ο Jimdo σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Αλλά εκεί που πραγματικά λάμπει είναι στο κινητό: smartphone και tablet.

Το καλό

jimdo-ευκολία χρήσηςΤο Jimdo είναι ένα άλλο παράδειγμα εύχρηστου λογισμικού δημιουργίας τοποθεσιών. Η εφαρμογή για κινητά που προσφέρει είναι ιδανική αν σκοπεύετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο από το tablet σας.

 • Ευκολία στη χρήση
 • SEO
 • Εφαρμογή για κινητό
 • Μεγάλη υποστήριξη
 • Περιλαμβάνεται email

Ο Jimdo προσφέρει επίσης τον μεγαλύτερο έλεγχο των δυνατοτήτων SEO όταν πρόκειται για κατασκευαστές ιστότοπων.

Το κακό

Ο Jimdo δεν είναι η πιο σύγχρονη λύση. Η ευελιξία των προτύπων αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά και μπορεί να αφήσει τον ιστότοπό σας να φαίνεται λίγο παλιό.

Η έλλειψη θεμάτων είναι επίσης ανησυχητική, καθώς έχουν μόνο 17 επιλογές.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει τον Jimdo?

Θα συνιστούσα να δώσω Τζιμντό μια προσπάθεια δημιουργίας ιστότοπου σε tablet ή τηλέφωνο. Επίσης, εάν δεν σας πειράζει μια πιο χρονολογημένη αίσθηση στον ιστότοπό σας, τότε το Jimdo είναι μια απλή λύση για τη δημιουργία του ιστότοπού σας.

12. DoodleKit

λογότυπο doodlekit

Το Doodlekit υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν βασικό ιστότοπο για να προβάλλετε τις πληροφορίες της εταιρείας σας.

Το καλό

DoodlekitΤο Doodlekit σας επιτρέπει να προσαρμόσετε πλήρως τα θέματα τους με χρώματα, εικόνες κεφαλίδας και στυλ φόντου.

 • Στερεό σύνολο χαρακτηριστικών
 • Εύκολη πλοήγηση στον πίνακα ελέγχου
 • Τα θέματα είναι προσαρμόσιμα και άφθονα
 • Στερεά βάση γνώσεων
 • Δωρεάν πακέτο

Η εκκίνηση με το Doodlekit δεν έχει κανένα μειονέκτημα επειδή υπάρχει διαθέσιμο δωρεάν πρόγραμμα.

Το κακό

Η εταιρεία δεν απαντά σε εισιτήρια με απίστευτες ταχύτητες και το μεγαλύτερο μέρος του ιστότοπου είναι ξεπερασμένο.

Η διεπαφή εκτός από τον πίνακα ελέγχου είναι λίγο συγκεχυμένη επίσης. Φαίνεται σαν το Doodlekit να είναι μια επιλογή που έχει πέσει στο δρόμο.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Doodlekit?

Δεν θα συνιστούσα το Doodlekit σε κάποιον που δημιουργεί έναν ιστότοπο. Υπάρχει αξία στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να φαίνεται ένας ιστότοπος που χτίστηκε στο Doodlekit, αλλά οι άλλες επιλογές εκεί έξω καθιστούν δύσκολη την επιλογή Doodlekit.

Εάν δημιουργήσατε έναν ιστότοπο στο Doodlekit στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και αισθάνεστε λίγο νοσταλγικοί, η επιλογή είναι πάντα εκεί.

13. Ιστότοποι

ιστοί

Μόνο με βάση το όνομα που μπορείτε να πείτε ότι οι Ιστότοποι ήταν λίγο καιρό. Το Web.com πιθανότατα λήφθηκε και μόλις αποφάσισαν να ρίξουν ένα s στο τέλος του ονόματος.

Το καλό
δεξιότητες σχεδιασμού ιστοσελίδων

Έχουμε φτάσει στο μέρος της λίστας όπου τα θετικά είναι πιο δύσκολο να βρεθούν. Με αυτό λέγεται ότι υπάρχουν επαγγελματίες όταν πρόκειται για Webs.com

 • Η τιμολόγηση είναι συγκρίσιμη με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων
 • Το όνομα τομέα και οι λογαριασμοί email περιλαμβάνουν
 • Διαισθητικός σχεδιασμός
 • 500 θέματα για να διαλέξετε

Τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν είναι σχετικά εύκολο στη χρήση.

Το κακό

Φαίνεται ότι το Webs.com υπάρχει μόνο για πελάτες που έχουν εγγραφεί πριν από χρόνια και τους εξυπηρετούν μέχρι να εξαφανιστούν τα κέρδη.

Δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες λειτουργίες και ολόκληρη η υπηρεσία μοιάζει με το ελάχιστο ελάχιστο για έναν δημιουργό ιστότοπων… και δεν έχουν πραγματοποιήσει σοβαρή αναβάθμιση λογισμικού εδώ και χρόνια.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει ιστοσελίδες?

Δεν θα το συνιστούσα Webs.com.

14. Γιόλα

γιόλα

Η Yola με φέρνει πίσω στο 2012 όταν η YOLO ήταν κάτι. Ζείτε μόνο… Δεν ξέρω. Κάτι με Α.

Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ειδικεύεται σε πραγματικά εξαιρετικούς χρόνους λειτουργίας και εντυπωσιακή ταχύτητα.

Το καλό

Ταχύτητα χρόνου λειτουργίαςΤο πρόγραμμα Yola Silver σάς επιτρέπει να έχετε έως και 25 ιστότοπους. Κανένας άλλος δημιουργός ιστότοπου δεν το επιτρέπει.

 • Υπέροχες ώρες λειτουργίας
 • Δωρεάν πακέτο
 • Φτηνό σχέδιο για 25 ιστότοπους
 • Διαισθητικός συντάκτης

Ο συντάκτης είναι καλά οργανωμένος και έχει νόημα.

Το κακό

Δυστυχώς, η Yola δεν σας επιτρέπει να κάνετε blog. Επίσης, εξακολουθεί να διαθέτει διαφημίσεις στην πρώτη βαθμίδα προγραμμάτων επί πληρωμή και οι δυνατότητες στον ιστότοπο δεν είναι άφθονες.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Yola?

Δεν θα το συνιστούσα Γιόλα.

15. Web.com

λογότυπο web.com

Όταν το Web.com ήταν ένα πρόσφατα αγορασμένο όνομα τομέα, στοιχηματίζω ότι η ομάδα γιόρτασε. Βλέποντας ένα τέτοιο όνομα θυμίζει τώρα στους ανθρώπους τη φούσκα του dot com.

Το καλό

εγγραφή ονόματος τομέαΤο Web.com έχει μία από τις λίγες εγγυήσεις λειτουργίας που έχω δει ποτέ για έναν δημιουργό ιστότοπων.

 • Έχει εγγύηση λειτουργίας
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Στερεά βασικά πρότυπα
Το κακό

Δεν υπάρχει πολύς έπαινος στο σωρό στο Web.com εκτός από το φοβερό αρχικό όνομα domain. Όλες οι μαμάδες στην τηλεόραση μου έλεγαν όταν δεν έχω κάτι ωραίο να πω ότι είναι καλύτερο να μην πω καθόλου.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Web.com?

Δεν θα το συνιστούσα Web.com.

Ποιο είναι λοιπόν το κορυφαίο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων; – Λίγα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

Εκεί έχετε παιδιά. Οι 15 καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά.

Αν θέλετε κάτι προσιτό, αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση, θα πιεστείτε σκληρά για να βρείτε καλύτερες επιλογές από τα HubSpot, Wix και Squarespace. Εάν είστε φωτογράφος, εικαστικός καλλιτέχνης ή θέλετε να διατηρήσετε τα πράγματα απλά, τότε το SquareSpace είναι αυτό που ψάχνετε.

Αν σας αρέσει μια πρόκληση και επιθυμείτε τις απεριόριστες επιλογές του CMS του WordPress αλλά δεν θέλετε να μάθετε HTML ή CSS BoldGrid είναι το droid που ψάχνετε. Ρίξτε μια ματιά μόνοι σας και πείτε μου τη γνώμη σας.

Γιατί πρέπει να επιλέξετε ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων μέσω ενός CMS

ιεραρχία κωδικοποίησηςΕίστε έτοιμοι να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, αλλά βρείτε τον εαυτό σας να είναι παγωμένος με αναποφάσιστοι για το αν θα χρησιμοποιήσετε ένα προσαρμόσιμο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) όπως το WordPress ή ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων όπως το HubSpot ή το Wix.

Επειδή βρίσκεστε σε μια σελίδα ελέγχου δημιουργίας ιστότοπων αυτήν τη στιγμή, μαντέψτε ποια θα προτείνουμε?

Περίμενε – δεν είναι τόσο απλό…

Πριν από πέντε χρόνια, η απάντηση θα ήταν πιθανότατα το WordPress, παρόλο που είναι πιο δύσκολο να το μάθεις, αλλά οι σημερινοί κατασκευαστές ιστότοπων είναι πολύ μακριά πιο εξελιγμένο και ευκολότερο στη χρήση από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή εδώ. Θα πρότεινα στους πλήρεις αρχάριους να ρίξουν μια ματιά στους δημιουργούς ιστότοπων. Με αυτό που λέγεται – ακόμη και να είστε αρχάριος δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε το WordPress. Υπάρχουν μόνο άλλες επιλογές που λειτουργούν τώρα.

Εδώ είναι μερικοί ισχυροί λόγοι για να τους εξετάσετε.

# 1. Οπτικός επεξεργαστής

Μια διεπαφή δημιουργίας ιστότοπων είναι μια εμπειρία WYSIWYG (αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε). Αυτό σημαίνει ότι καθώς μεταφέρετε και αποθέτετε στοιχεία στην οθόνη, βλέπετε μια αναπαράσταση του ιστότοπού σας.

Στον ανθρώπινο εγκέφαλο, αυτή η οπτική αισθητική μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενοι και να ελέγχουμε το περιβάλλον μας. Με τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, λαμβάνετε αυτό που ονομάζεται πρόγραμμα επεξεργασίας φόρμας. Δεν μοιάζει με τον ιστότοπό σας. Δεν είναι φυσικά διαισθητικό. Μερικές φορές ενώ το χρησιμοποιούν, οι άνθρωποι απογοητεύονται και ρίχνουν πράγματα.

οπτικά cms

# 2. Είναι εύκολο στη χρήση

Όπως και το WordPress και άλλα παρόμοια προγράμματα λογισμικού, υπάρχει μια συνημμένη καμπύλη μάθησης.

Μερικές φορές είναι πολύ απότομο. Το γεγονός είναι ότι οι κατασκευαστές ιστότοπων δεν είναι τόσο δύσκολο στη χρήση. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει σύγχρονο λογισμικό, θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

# 3. Ενσωματωμένη φιλοξενία

Υποθέτοντας ότι αγοράζετε τον τομέα σας μέσω ενός δημιουργού ιστότοπων, δεν χρειάζεται να καταλάβετε πώς να το προσθέσετε σε ένα πακέτο φιλοξενίας ιστού και να κάνετε όλα να παίζουν μαζί. Λειτουργεί απλώς.

Εάν δεν θα μπορούσατε να ενδιαφέρεστε λιγότερο για την τεχνολογία που το καθιστά δυνατό και απλώς θέλετε να δείτε αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων. Θα σε κάνει ευτυχισμένο. Με το WordPress (ή παρόμοια CMS όπως το Joomla ή το Drupal), θα πρέπει να τοποθετήσετε τους διακομιστές ονομάτων τομέα στο πακέτο φιλοξενίας σας και να κατανοήσετε το rigmarole όπως PHP, MySQL και FTP. Ποιος το χρειάζεται?

Όχι πια ο άσχημος ξάδελφος

Οι δημιουργοί ιστότοπων θεωρούνταν ως έσχατη λύση για όσους δεν ήξεραν πώς να γράψουν κώδικα ή δεν είχαν την υπομονή να μάθουν ένα CMS. Οχι πια!

Κορυφαίοι κατασκευαστές της σειράς όπως το HubSpot, το Wix και το Squarespace σταματούν με το δάχτυλο με οτιδήποτε δημιουργεί το WordPress και φαίνονται υπέροχα.

Περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι μπορούν να έχουν έναν επαγγελματικό ιστότοπο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με ένα μικρό κόστος, πηγαίνοντας στη διαδρομή του οικοδόμου.

Είναι οι κατασκευαστές ιστότοπων ασφαλείς?

Λαμβάνοντας υπόψη το επικρατούμενο κλίμα hack-a-thon στο διαδίκτυο, θα ήταν ένα έξυπνο cookie για να αναρωτιέστε πόσο ασφαλείς είναι αυτοί οι κατασκευαστές που προτείνουμε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με.

Όταν οι ιστορίες καναδικών εταιρειών δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχουν διακυβευτεί οι ιστότοποί τους και οι πληροφορίες τους βρίσκονται στα πρωτοσέλιδα καθημερινά, τι πιθανότητα έχει ένας δημιουργός ιστότοπων DIY για να σας κρατήσει ασφαλείς?

Η αλήθεια είναι ότι πιθανότατα είστε πιο ασφαλείς να ακολουθήσετε τη διαδρομή του κατασκευαστή παρά με ένα CMS. Να γιατί. Ας πάρουμε το Wix ως παράδειγμα.

wix ιδιωτική εγγραφή

Όταν δημιουργείτε έναν ιστότοπο με το Wix, η φιλοξενία και η συνεχής συντήρηση συμπεριλαμβάνεται στη μηνιαία τιμή.

Αυτό σημαίνει ότι οι εξουσίες που υπάρχουν στην εταιρεία έχουν έννομο συμφέρον να διατηρούν τους πελάτες ευχαριστημένους. Εάν οι ιστότοποι που δημιουργούνται με το λογισμικό τους τείνουν να παραβιάζονται συνεχώς, δεν θα έχουν επιχείρηση για πολύ.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε για σχεδόν (θα αναφέρουμε την εξαίρεση σε ένα λεπτό) όλα τα μέτρα ασφαλείας όταν δημιουργείτε έναν ιστότοπο με HubSpot, Wix ή οποιοδήποτε από τα άλλα στη λίστα μας.

Να είστε βέβαιοι ότι η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο, καλά εκπαιδευμένο προσωπικό που δεν κάνει τίποτα όλη την ημέρα εκτός από τον έλεγχο ποιότητας και ψάχνει για τρωτά σημεία, τα οποία θα διορθωθούν πριν βρεθούν.

Ιδιοκτησιακός κώδικας

Ένα από τα μειονεκτήματα στις κορυφαίες πλατφόρμες CMS είναι ότι ο πηγαίος κώδικας τους είναι ανοιχτός σε όλους – καλούς και κακούς. Ο λόγος είναι να διατηρηθεί μια μεγαλύτερη (και πιθανώς πιο ταλαντούχα) ομάδα ανθρώπων που εργάζονται για τη βελτίωση του προϊόντος.

Δεν υπάρχει εγγενώς λάθος με αυτό. Η φιλοσοφία ανοιχτού κώδικα είναι ένα θαυμάσιο πράγμα – αλλά σημαίνει ότι τα εργαλεία για τη δημιουργία αναταραχών μέσω του hacking είναι εκεί έξω για οποιονδήποτε να χρησιμοποιήσει.

wodpress λόγοι για hacking

Το HubSpot και άλλες εφαρμογές δημιουργίας ιστότοπων διατηρούν τον κωδικό τους ιδιωτικό, πράγμα που σημαίνει ότι τυχόν πιθανοί εγκληματίες στον κυβερνοχώρο πρέπει να εργαστούν σκληρότερα για να διεισδύσουν στον ιστότοπο ενός πελάτη. Επιπλέον, όταν εντοπίζονται και επιδιορθώνονται ευπάθειες, ο κώδικας του ιστότοπού σας ενημερώνεται αυτόματα είτε θυμάστε να το κάνετε είτε όχι.

Οι πλατφόρμες CMS – όπως το Drupal και το Joomla – έχουν τη φήμη ότι είναι λάθη, αλλά τουλάχιστον ένα μέρος της ευθύνης αφορά τους ιδιοκτήτες ιστότοπων που δεν εγκαθιστούν ενημερώσεις μόλις γίνουν διαθέσιμες.

Πριν φύγουμε από αυτήν την ενότητα, ας αναφέρουμε το ένα κομμάτι της ασφάλειας ιστότοπου που βρίσκεται στα χέρια σας. Αυτός θα ήταν ο κωδικός πρόσβασης για να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας. Όπως και με οποιοδήποτε CMS, μπορεί να πειραματιστεί με ένα αυτοματοποιημένο κομμάτι λογισμικού που δοκιμάζει διαφορετικούς κωδικούς πρόσβασης στο hyperspeed.

Η κατώτατη γραμμή: θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης και να τον αλλάζετε συχνά. Χρησιμοποιήστε τουλάχιστον οκτώ χαρακτήρες που περιλαμβάνουν κεφαλαία και πεζά γράμματα, αριθμούς και ειδικούς χαρακτήρες.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η ομάδα HubSpot θα φροντίσει για την υπόλοιπη διαδικτυακή ασφάλεια του ιστότοπού σας, αλλά η υποχρέωση κωδικού πρόσβασης εξαρτάται από εσάς.

Καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων έναντι πρόσληψης προγραμματιστή ιστού

διάνυσμα ηλεκτρονικού εμπορίουΕίναι ο δημιουργός ιστότοπων ο συνεργάτης σας; Αυτός είναι ένας τρόπος να το κοιτάξετε. Για όσους θέλουν το επιχειρηματικό πνεύμα, αλλά δεν έχουν χρήματα, ένας ιστότοπος και μια καλή ιδέα θα μπορούσαν να είναι το μόνο που χρειάζεστε για να βρείτε επιτυχία στις μικρές επιχειρήσεις. Μιλάμε για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Εάν δεν το έχετε παρατηρήσει, το άνοιγμα ενός καταστήματος στον κυβερνοχώρο μπορεί να είναι λίγο λιγότερο ακριβό από το αντίστοιχο του πραγματικού κόσμου. Μέχρι να ολοκληρώσετε τον υπολογισμό της ζημιάς για ενοικίαση ή αγορά χώρου, αναδιαμόρφωση, άδειες, ασφάλιση, πρόσληψη υπαλλήλων και αποθήκευση ραφιών, υπάρχει σοβαρό κομμάτι αλλαγής.

Αντίθετα, το αγαπημένο μας πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, το HubSpot, προσφέρει μια σουίτα εργαλείων ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένης της ενοποίησης με το Spotify. Αυτό είναι ένα πολύ φθηνό εισιτήριο στον επιχειρηματικό κόσμο, αν μας ρωτήσετε.

Πρόσθετα και αναβαθμίσεις

Δεν χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο με τον κατασκευαστή ιστοτόπων DIY της επιλογής σας προτού παρατηρήσετε προσφορές για προσθήκη υπηρεσιών όπως δημιουργία φόρμας, εξατομικευμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ενίσχυση ιστότοπων. Φυσικά, με επιπλέον κόστος.

Πρέπει να τραβήξετε τη σκανδάλη; Θα το απαντήσουμε με ένα σταθερό «ίσως». Εξαρτάται από τον σκοπό του ιστότοπού σας.

πρόσθετα ιστότοπου

Σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μόνο έναν ιστότοπο για χόμπι ή πρόκειται τελικά να χρησιμεύσει ως το εισόδημά σας πλήρους απασχόλησης; Προφανώς, κάνει τη διαφορά.

Για να ληφθεί σοβαρά υπόψη, χρειάζεστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με επαγγελματική εμφάνιση, κατά προτίμηση μια συνδεδεμένη στον τομέα σας. Ενώ ένα @gmail είναι εντάξει, θα πρέπει πραγματικά να εξετάσετε την αναβάθμιση, ακόμα κι αν κοστίζει επιπλέον πέντε δολάρια το μήνα.

Όσον αφορά τη δημιουργία μορφών, χρειάζεστε πραγματικά ένα; Σας επιτρέπει να συλλέγετε πληροφορίες με πιο οργανωμένο τρόπο από το να δημοσιεύετε απλώς το email σας για να απαντούν οι χρήστες.

Παρατηρείτε ένα μοτίβο εδώ; Αυτό που προσπαθούμε να πούμε είναι ότι μπορεί να χρειάζεστε πρόσθετα και ίσως όχι. Να είστε βέβαιοι ότι οι κατασκευαστές που προτείνουμε δεν προσφέρουν αυτές τις αναβαθμίσεις ως απάτη προσθήκη στην κατώτατη γραμμή τους, αν και το καθένα είναι σίγουρα ένα κέντρο κέρδους στο συνολικό επιχειρηματικό μοντέλο τους.

Συχνές ερωτήσεις

Είναι το Wix καλύτερο από το WordPress?

Η σύντομη απάντηση είναι όχι. Η μεγαλύτερη απάντηση είναι ότι μπορεί να είναι. Αν θέλετε να προσαρμόσετε ιδιαίτερα τον ιστότοπό σας χωρίς μια σταθερή καμπύλη εκμάθησης, τότε το Wix είναι καλύτερο από το WordPress για εσάς.

Το WordPress είναι μια βαθιά βουτιά στο κτίριο του ιστότοπου, ενώ το Wix μοιάζει να μπαίνει στο ρηχό άκρο και να φλερτάρει με την ιδέα να κολυμπά στο βαθύ άκρο.

Είναι ένας ιστότοπος Wix πραγματικά δωρεάν?

Το Wix έχει μια δωρεάν έκδοση, αλλά το όνομα τομέα σας θα έχει αυτήν τη μορφή: username.wixsite.com/siteaddress. Για να χρησιμοποιήσετε έναν προσαρμοσμένο τομέα και να ξεκλειδώσετε πολλές δυνατότητες, θα πρέπει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή.

Πώς μπορώ να αποκτήσω ένα δωρεάν όνομα τομέα από το Wix?

Ένα δωρεάν όνομα τομέα είναι διαθέσιμο μετά την επιλογή ενός προγράμματος επί πληρωμή. Πρέπει ακόμα να πληρώσετε για το πρόγραμμα Wix αλλά ρίχνουν ένα όνομα τομέα δωρεάν – για ένα χρόνο.

Πόσο είναι ο τομέας Wix μετά το δωρεάν έτος?

Το όνομα τομέα θα σας κοστίσει 14,95 $ για το έτος μετά το τέλος του δωρεάν έτους σας. Αυτή η τιμή είναι σχετικά ανταγωνιστική με άλλες πλατφόρμες φιλοξενίας.

Πόσο ασφαλές είναι το Squarespace και το Wix?

Και οι δύο υπηρεσίες φιλοξενίας περιλαμβάνουν δωρεάν πιστοποιητικά SSL όταν συνδέονται με τους ιστότοπούς τους. Όλοι οι επισκέπτες σας μπορούν να διασφαλίσουν ότι κάθε σελίδα έχει ασφαλή σύνδεση στον ιστότοπό σας.

Το Squarespace ανήκει στην Square?

Ακούγονται παρόμοια, αλλά οι δύο εταιρείες δεν σχετίζονται.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον δικό μου τομέα με τα Squarespace και Wix?

Ναι, εάν αγοράσατε έναν τομέα από τρίτο πάροχο, μπορείτε να συνδέσετε τον ιστότοπό σας με αντιστοίχιση τομέα. Και οι δύο υπηρεσίες έχουν χρήσιμα άρθρα βάσης γνώσεων σχετικά με την επίτευξη αυτού και η υποστήριξη πελατών τους είναι εκεί για να σας βοηθήσει εάν είστε μπερδεμένοι.

Ποιο είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για αρχάριους?

Το Squarespace είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν αισθάνεστε ότι είστε αρχάριος και έχετε λίγο άγχος όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός ιστότοπου. Το Wix είναι επίσης μια φανταστική επιλογή και θα πρέπει να χρησιμοποιείται αν αισθάνεστε λίγο πιο σίγουροι για τις ικανότητές σας να μάθετε το λογισμικό.

Χρησιμοποιήστε το Squarespace εάν αναζητάτε την πιο απλή προσέγγιση για τη δημιουργία ενός ιστότοπου.

Ποιο είναι το πιο εύκολο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων?

Το Squarespace είναι σίγουρα ο ευκολότερος κατασκευαστής ιστότοπων που μπορεί να δημιουργήσει έναν όμορφο ιστότοπο. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που είναι ένας συνδυασμός ευκολίας και προσαρμογής, αλλά όσον αφορά την ευκολία χρήσης κερδίζει το Squarespace.

Είναι το Squarespace καλύτερο από το WordPress?

Η σύντομη απάντηση είναι όχι. Η μεγάλη απάντηση είναι ότι μπορεί να είναι. Δείτε τις παραπάνω ερωτήσεις για αναφορά.

Το Squarespace είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση από το WordPress και έχει περίπου το ένα εικοστό της καμπύλης μάθησης. Ως αρχάριος το WordPress μπορεί να είναι τρομακτικό.

Είναι το Squarespace καλύτερο από το Wix?

Και οι δύο επιλογές παρέχουν οφέλη. Το Squarespace προορίζεται για άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν έναν όμορφο ιστότοπο μέσα από ένα φανταστικό πρότυπο, ενώ το Wix είναι για άτομα που αναζητούν περισσότερη προσαρμοστικότητα.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δημοσιευτούν οι ιστότοποι Wix?

Μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να εμφανιστεί ο ιστότοπός σας με τον δικό σας τομέα.

Πόσο κοστίζει η δημοσίευση ενός ιστότοπου Wix?

Ένας ιστότοπος στο Wix μπορεί να δημοσιευτεί δωρεάν υπό αυτήν τη μορφή ονομασίας: username.wixsite.com/siteaddress. Για να χρησιμοποιήσετε έναν προσαρμοσμένο τομέα και να ξεκλειδώσετε πολλές δυνατότητες, θα πρέπει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή. Κατά μέσο όρο, τα πληρωμένα προγράμματα είναι 14 $ το μήνα, αλλά μπορεί να είναι μόλις 5 $ το μήνα και έως και $ 25 το μήνα.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας Wix μετά τη δημοσίευσή του?

Ναι, μπορείτε να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας Wix μετά τη δημοσίευσή του και οι αλλαγές θα δημοσιευτούν όταν τελειώσετε.

Πώς διαφέρει το WordPress από το Wix?

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ Wix και WordPress είναι ότι το Wix είναι ένα λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης που χειρίζεται όλες τις πτυχές του ιστοτόπου σας και το WordPress είναι αυτόνομο λογισμικό που εγκαθιστάτε στην πλατφόρμα φιλοξενίας που έχετε επιλέξει. Το Wix είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση, ενώ το WordPress έχει καμπύλη μάθησης.

Ποιος δημιουργός ιστότοπων είναι ο καλύτερος για το blogging?

Το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων για blogging εκτός του WordPress θα ήταν το Wix λόγω του ότι είναι εύκολο στη χρήση επιλογών SEO και λειτουργικότητας blogging.

Ποιος δημιουργός ιστότοπων έχει το καλύτερο SEO?

Το WordPress έχει τις καλύτερες δυνατότητες SEO, αλλά όσο οι δημιουργοί ιστότοπων βλέπουν το Wix ή το Squarespace. Και οι δύο έχουν παρόμοια λειτουργικότητα SEO το 2020.

Επίσης, κατά τη δημιουργία ενός ιστότοπου, πρέπει να έχετε κατά νου τις οδηγίες προσβασιμότητας του καναδικού ιστότοπου. Με αυτόν τον τρόπο, θα κάνετε τις σελίδες σας αναγνώσιμες για όλους και θα αυξήσετε την επισκεψιμότητα ιστότοπων.

Πόσο κοστίζει η πρόσληψη κάποιου για την κατασκευή ενός ιστότοπου?

Εξαρτάται από το τι προσπαθείτε να κάνετε, αλλά μπορεί να κοστίσει οπουδήποτε από 1.500 $ για έναν γυμνό ελάχιστο ιστότοπο από αρχάριους έως χιλιάδες ακόμη για αναβαθμισμένη λειτουργικότητα.

Εάν θεωρήσατε ότι αυτό το άρθρο είναι πολύτιμο, ίσως σας αρέσει η αναφορά μας για τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού για Καναδούς. Μόλις αισθανθείτε άνετα να δημιουργείτε ιστότοπους με το HubSpot, μπορείτε να “αποφοιτήσετε” σε πιο προσαρμοσμένη σχεδίαση ιστοσελίδων επιλέγοντας το δικό σας web host.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector