Καλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου σε σύγκριση (2020)

Ονειροπόληση στη δουλειά για το μελλοντικό σας κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου που σας δίνει τη δυνατότητα να είστε Scrooge McDuck δεν είναι τίποτα να ντρέπεται.


Η χρονιά είναι το 2020 – η δημιουργία χρημάτων στο διαδίκτυο δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη!

Η οδήγηση στη δουλειά είναι άσκοπη, οι «9-5 δουλειές» είναι ανασταλτικές και το να φοράτε παντελόνι κάθε μέρα φαίνεται περιττό. Μετά από όλα, ο Καναδάς είναι κρύος και έχουμε Διαδίκτυο – γιατί να βγείτε έξω?

Σε αυτήν την ημέρα και ηλικία, οι δυνατότητες που διατίθενται στους καθημερινούς ανθρώπους για να βγάλουν κάποια επιπλέον χρήματα ή να ξεκινήσουν μια επιχείρηση από το σπίτι είναι ατελείωτες.

Όχι μόνο αυτό – οι επιλογές για τη δημιουργία ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου για την πώληση της συλλογής κουμπιών υψηλής τεχνολογίας είναι σχεδόν ατελείωτες. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να πετύχετε, στην πραγματικότητα, που μπορεί συχνά να αισθάνεται συντριπτικός. Μην ανησυχείτε!

Σας καλύψαμε με τις καλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και κατασκευαστές ιστότοπων που έχετε στη διάθεσή σας σήμερα στον Καναδά. ����

Contents

Η επιλογή μας για το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Χρησιμοποιήστε το Shopify. Άλλες εταιρείες έχουν προσπαθήσει να ανταγωνιστούν με τον βασιλιά της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά ο μοναδικός σκοπός του Shopify είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να πουλήσετε προϊόντα και υπηρεσίες σε άτομα.

Η έγκρισή μας για το Shopify μπορεί να εμφανιστεί λίγο πάνω από την κορυφή, αλλά αν έχετε δοκιμάσει και συνεργαστεί με όσες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως έχουμε, θα καταλήξετε τελικά στην ίδια γνώμη. Οι συγκρίσεις των πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου είναι δύσκολες καθώς ζουν σε ένα μεγάλο φάσμα, αλλά σας έχουμε καλύψει.

1. Shopify – Η καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου

Η όλη ύπαρξη του Shopify είναι να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε μια επιχείρηση. Εάν έχετε τη θέληση, τότε έχουν τον τρόπο.

Ιδρύθηκε από τρία παιδιά στον Καναδά όταν είχαν βαρεθεί τις υπάρχουσες επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου – Το Shopify έχει λύσει τα περισσότερα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου στο παρελθόν.

Πλεονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματα για το Shopify είναι ατελείωτα καθώς είναι πραγματικά η καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά. Ένα ολόκληρο άρθρο μπορεί να γραφτεί για το πόσο εύκολο είναι να προβάλετε προϊόντα με διαφορετικούς τρόπους σε μια αρχική σελίδα, αλλά εδώ είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα. Εδρεύει επίσης στην Οτάβα του Καναδά.

Πώληση πολλαπλών καναλιών (Πώληση στο Amazon, Ebay, Etsy με 1 κλικ)

Όταν πωλείτε προϊόντα δεν καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια εάν τα προβάλλετε μόνο στον ιστότοπό σας. Το 48% των ανθρώπων αρχίζουν να αναζητούν ένα προϊόν σε αγορές. Αυτό σημαίνει ότι οι μισοί άνθρωποι εκεί έξω στρέφονται στο Amazon, το Ebay ή το Etsy για λύση στο πρόβλημά τους.

Το Shopify σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε τα προϊόντα σας σε αυτές τις αγορές καθώς και σε κανάλια κοινωνικών μέσων όπως το Pinterest, το Facebook και το Instagram.

Απογραφικό σύστημα

συστήματα αποθέματος shopifyΤο σύστημα απογραφής στο Shopify καθιστά την προσθήκη, την οργάνωση και την επεξεργασία των προϊόντων ένα αεράκι.

Εάν έχετε έναν μεγάλο κατάλογο προϊόντων, μπορεί να είναι τρομακτικό να οργανώσετε τα πάντα στον ιστότοπό σας με τρόπο που θα είχε νόημα για τους πελάτες. Εάν έχετε απόθεμα που προέρχεται από διαφορετικούς προμηθευτές μπορεί να είναι ακόμη πιο τρομακτικό.

Το Shopify σάς επιτρέπει να έχετε προϊόντα που προέρχονται από εσάς και οποιοδήποτε άλλο κέντρο εκπλήρωσης που μπορεί να χρησιμοποιείτε. Σε ένα κατάστημα όπου ορισμένα προϊόντα προέρχονται από τα κέντρα εκπλήρωσης της Amazon, μερικά προέρχονται από μια υπηρεσία εκτύπωσης κατ ‘απαίτηση, μερικά από μια υπηρεσία σταγονόμετρου και μερικά από εσάς μπορεί να είναι τεράστιο πονοκέφαλο, αλλά το Shopify το καθιστά αβίαστο καθώς κάθε προϊόν μπορεί να οριστεί ότι πληροί από οπουδήποτε.

Όσον αφορά την οργάνωση όλων, το Shopify σας επιτρέπει να κάνετε συλλογές και σας επιτρέπει να οργανώνετε τα προϊόντα σας σε πολλές ομάδες κάθε φορά. Η χρήση του Shopify καθιστά εύκολο τον έλεγχο του αποθέματός σας.

Χαρακτηριστικά

Όλα τα εργαλεία και τα gadget που χρειάζεστε υπάρχουν στο Shopify. Στο πίσω μέρος του καταστήματος υπάρχουν επιλογές για πολλές τυχαίες πτυχές που είναι σημαντικές, όπως η προσαρμογή των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται για επιβεβαιώσεις παραγγελιών, η ενημέρωση των πολιτικών απορρήτου και η εγκατάλειψη της ανάκτησης καλαθιού.

Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα για αυτό που προσπαθείτε να κάνετε, τότε μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα εφαρμογών Shopify. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που χρεώνουν τέλη ή μερικές φορές έχουν δωρεάν εκδόσεις για να βοηθήσουν σε συγκεκριμένα ζητήματα που έχουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων Shopify.

Το Shopify θα σας στείλει ακόμη και έναν αναγνώστη πιστωτικών καρτών όταν εγγραφείτε μαζί τους, ώστε να μπορείτε να πουλήσετε τα προϊόντα σας και αυτοπροσώπως.

Μειονεκτήματα

Τα μειονεκτήματα του Shopify είναι το καλύτερο σημείο πώλησης. Πραγματικά δεν υπάρχουν μειονεκτήματα. Εάν υπάρχει κάποια πλατφόρμα που κάνει κάτι καλύτερο από το Shopify – συνήθως δεν είναι πολύ καλύτερο.

Shopify-Χαρακτηριστικά

Η τιμολόγηση δεν είναι καλή για αρχάριους. Πρέπει να καταναλώσετε κάποια χρήματα εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα όπως αυτή, αλλά το κόστος είναι συγκρίσιμο με όλες τις άλλες πλατφόρμες.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα με το Shopify προσπαθεί να προσαρμόσει τον ιστότοπό σας σε προηγούμενα θέματα. Για να κωδικοποιήσετε στο Shopify πρέπει να γνωρίζετε τι κάνετε. Πολλές φορές αυτό συνεπάγεται την πρόσληψη κάποιου για να σας βοηθήσει.

Τιμές Shopify

Η τιμολόγηση στο Shopify μπορεί να φαίνεται λίγο ακριβή, αλλά το κόστος αξίζει τον κόπο αν είστε σοβαροί για την κατασκευή και την ανάπτυξη ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου. Το κόστος του Shopify δημιουργεί όλα όσα θα χρειαστείτε για να αναπτύξετε μια διαδικτυακή επιχείρηση.

Το Shopify ανταγωνίζεται καλά με άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς οι δομές τιμολόγησης είναι εξαιρετικά παρόμοιες. Η τιμολόγηση συγκρίνεται ελάχιστα με άλλες πλατφόρμες που δεν έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και δωρεάν επιλογές που φιλοξενούνται στο WordPress.

Εάν πραγματοποιηθούν αρκετές πωλήσεις ακόμη και η πιο ακριβή επιλογή θα είναι ένα αμελητέο κόστος.

Κωδικοποίηση Backend

Υπάρχουν μερικές εσωτερικές πτυχές του backend του Shopify. Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που αναδύονται που θα σας αφήσουν να ξύσετε το κεφάλι σας και να Googling μια υπηρεσία προγραμματιστή για να σας βοηθήσει.

Η εύρεση κάποιου που ξέρει τι κάνει μπορεί να οδηγήσει σε επιπλέον κόστος και καθυστερήσεις στη διόρθωση του καταστήματός σας.

Ευκολία στη χρήση

Η εγκατάσταση ενός καταστήματος στο Shopify είναι τόσο εύκολη όσο γίνεται. Το βασικό σημείο του Shopify είναι να κάνει τη δημιουργία ενός καταστήματος όσο πιο εύκολη γίνεται. Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να κάνετε οτιδήποτε στην πλατφόρμα.

Το Shopify σάς προσφέρει μια λειτουργική ηλεκτρονική δομή καταστήματος, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σχεδιάσετε το κατάστημά σας. Υπάρχουν πρότυπα, οπότε δεν χρειάζεται να σχεδιάσετε τίποτα εάν δεν θέλετε και τα βελτιστοποιημένα για οθόνες για κινητά.

ρύθμιση shopify

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων λειτουργεί παρόμοια με άλλες επιλογές όπως το Wix και το Squarespace και κάνουν την επεξεργασία διαφορετικών στοιχείων ένα αεράκι. Όλα τα εγκεκριμένα από το Shopify θέματα είναι επίσης εύκολο στη χρήση από το σχεδιασμό και το καθιστούν ένα αεράκι για να δημιουργήσετε μια όμορφη βιτρίνα. Υπάρχει επίσης η επιλογή πρόσληψης εγκεκριμένου από την Shopify προγραμματιστή για να κάνει τον ιστότοπό σας όσο το δυνατόν πιο τέλειο.

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για διαδικτυακές πληρωμές και μπορείτε να ρίξετε τον κατάλογο προϊόντων σας σε κοινωνικά δίκτυα.

Η εφαρμογή Shopify για κινητά είναι επίσης ένας τεράστιος διαφοροποιητής. Η εφαρμογή είναι καταπληκτική και πολλές λειτουργίες μπορούν να επιτευχθούν εν κινήσει. Στη σημερινή εποχή, γιατί να επιλέγατε ποτέ μια επιλογή χωρίς εφαρμογή για κινητά.

Πρότυπα / Σχεδιασμός – Δεν απαιτείται σχεδιασμός

Τα δωρεάν θέματα στο Shopify είναι ένας βιώσιμος δρόμος εάν δεν θέλετε να δαπανήσετε χρήματα για να κάνετε τον ιστότοπό σας όμορφο.

Υπάρχουν δέκα δωρεάν θέματα που όλα επιτυγχάνουν διαφορετικούς στόχους. Κάποιος ειδικεύεται στη φωτογραφία από άκρη σε άκρη (εξαιρετική για την προβολή τοπίων του Καναδά), η τέλεια για το crowdfunding και κάποιος επικεντρώνεται στην εύκολη πλοήγηση.

θέμα μόδας shopify

Αν θέλετε περισσότερη λειτουργικότητα, υπάρχουν χιλιάδες θέματα για αγορά στο Shopify. Οι προγραμματιστές όπως το Out of the Sandbox κάνουν όμορφα θέματα σχεδιασμένα για να διευκολύνουν τη δημιουργία ενός όμορφου καταστήματος. Έρχονται με εξαιρετικές γνώσεις και κοινότητες για να σας βοηθήσουν στα σχέδιά σας.

Εφαρμογές και προσθήκες – Πάνω από 2.000 εφαρμογές

Το Shopify έχει περισσότερες από 2.000 εφαρμογές και αυξάνεται. Εάν υπάρχει κάτι για το ηλεκτρονικό εμπόριο που θέλετε το Shopify θα το έχει. Οι επιλογές καλύπτουν πραγματικά τα πάντα.

κατάστημα εφαρμογών shopify

Εάν ψάχνετε να δημιουργήσετε μια αυτοκρατορία σταγονιδίων τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Oberlo. Θέλετε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα μπλουζάκια; Ρίξτε μια ματιά στο CustomCat. Διαθέτουν επίσης επιλογές μάρκετινγκ που αναβαθμίζουν, βελτιώνουν το SEO ή αυτοματοποιούν το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το σύστημα ελέγχου στο κατάστημα εφαρμογών δείχνει τι πιστεύουν και οι άλλοι για την προσθήκη. Μερικές από τις καλύτερες προσθήκες έχουν ακόμη και δωρεάν εκδόσεις.

Υποστήριξη πελατών

Η ομάδα υποστήριξης στο Shopify είναι φανταστική. Διατίθενται 24/7 μέσω email, ζωντανής συνομιλίας και τηλεφώνου. Πάνω από την ομάδα υποστήριξής τους, η βάση γνώσεων στο Shopify είναι εξαιρετική.

Το άλλο σπουδαίο πράγμα για το Shopify είναι ότι είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτό σημαίνει ότι η κοινότητα είναι ζωντανή. Οποιοσδήποτε τύπος προβλήματος θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί συνήθως στην κοινότητα και αφήνει την υποστήριξη πελατών στο πλάι.

Τιμολόγηση

Κάθε επίπεδο τιμολόγησης περιλαμβάνει απεριόριστα προϊόντα, υποστήριξη 24/7, δυνατότητα πώλησης σε άλλα κανάλια πωλήσεων, μη αυτόματη δημιουργία παραγγελιών, κωδικούς έκπτωσης, πιστοποιητικό SSL, εγκατάλειψη ανάκτησης καλαθιού, πληρωμές Shopify με ανάλυση απάτης, εφαρμογή POS, φυσικό υλικό και ισχυρή επιλογή εφαρμογών.

Άλλα κόστη που περιλαμβάνονται στο Shopify είναι πρόσθετα επί πληρωμή, θέματα επί πληρωμή και αγορά τομέα. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός προσθηκών που αξίζουν το κόστος, καθώς και υπέροχα πληρωμένα για θέματα που μπορούν πραγματικά να ανυψώσουν το κατάστημά σας.

Το μεγάλο πράγμα για το Shopify είναι να έχετε ένα πλήρως λειτουργικό κατάστημα με μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά στην αγορά, θα σας κοστίζει μόνο 29 $ το μήνα. Καθώς αυξάνετε το κατάστημά σας, μπορείτε να αυξήσετε τα έξοδα. Το Shopify περιλαμβάνει επίσης ένα προσαρμοσμένο επίπεδο επιχείρησης, το οποίο επιτρέπει περισσότερη δυνατότητα προσαρμογής.

Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την κριτική μας στο Shopify. 

2. Wix – Καλό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων – Δεν είναι εξαιρετικό για το ηλεκτρονικό εμπόριο 

Το Wix είναι ένας δημιουργός ιστότοπων που σας δίνει την ελευθερία να δημιουργήσετε οτιδήποτε χωρίς την ταλαιπωρία να μάθετε πώς να δημιουργείτε οτιδήποτε.

Με εξαιρετικές επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου για περιορισμένες βιβλιοθήκες, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για άτομα που πωλούν ένα ή δύο προϊόντα.

TLDR – Το Wix είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δημιουργία ενός ιστότοπου, αλλά δεν διαθέτει όλες τις εφαρμογές και τις λειτουργίες τρίτων που δημιουργούν μια εξαιρετική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πλεονεκτήματα

Το Wix προσφέρει πολλά θετικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το σχεδιασμό ιστοσελίδων γενικά. Αν και δεν δημιουργήθηκε μόνο για το ηλεκτρονικό εμπόριο, στην πραγματικότητα μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην προσφορά ενός όμορφου καταστήματος. Βεβαίως, είναι καλύτερο για μικρούς καταλόγους προϊόντων, αλλά αν είστε φωτογράφος ή καλλιτέχνης, το Wix μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Κενός καμβάς – Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Wix εάν θέλετε να κάνετε μεταφορά και απόθεση, αλλά έχετε επίσης λίγη υπομονή για να αφιερώσετε χρόνο για να κυριαρχήσετε τη λειτουργικότητα του Wix. Μόλις το Wix κατακτηθεί, είναι ένα ισχυρό εργαλείο που θα σας επιτρέψει να μετατρέψετε έναν κενό καμβά σε ένα έργο τέχνης.

Στοιχεία – Το πλήθος των επιλογών και των στοιχείων που πρέπει να προσθέσετε σε έναν ιστότοπο είναι μεγάλο. Εάν υπάρχει μια επιλογή που μπορείτε να σκεφτείτε για ένα αισθητικό χαρακτηριστικό σε έναν ιστότοπο, το Wix θα το έχει. Οι επιλογές είναι ατελείωτες.

στοιχεία wix

Κάθε στοιχείο έχει ένα εντυπωσιακό αριθμό επιλογών πάνω από αυτό…

πρόγραμμα αναπαραγωγής θέματος wix

Τεχνητή νοημοσύνη σχεδιασμού – Αντί να αφιερώσετε χρόνο για να εξετάσετε όλα τα θέματα και τις διατάξεις που το λογισμικό επιλέγει για εσάς βάσει προτιμήσεων και ερωτήσεων. Είναι μια λειτουργία εξοικονόμησης χρόνου και μετριασμού αποφάσεων. Μη διστάσετε να προσθέσετε ό, τι θέλετε επιπλέον.

Μειονεκτήματα

Το Wix λειτουργεί ως μέσον μεταξύ της ύπαρξης μιας σταθερής επιλογής ηλεκτρονικού εμπορίου και της απλής δημιουργίας ιστότοπων. Το θέμα είναι, αν θέλετε ένα απλό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων με επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου, τότε ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα χρησιμοποιώντας το Squarespace. Εάν θέλετε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου με πολύ περισσότερες λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου, τότε σίγουρα θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Shopify.

Λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου – Όταν το καταλαβαίνουμε, το Wix δεν φτιάχτηκε για μια εκτεταμένη εμπειρία ηλεκτρονικού εμπορίου. Με αυτά τα λόγια είναι δυνατόν να έχουμε ένα υπέροχο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Απλώς δεν θα βρείτε τον ίδιο τύπο εύρους δυνατοτήτων και υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου που θα κάνατε στο Shopify.

Σχεδιασμός συντριπτική σε σύγκριση με άλλες επιλογές – Με το Wix, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές και πολλές δυνατότητες που προσελκύουν την προσοχή. Η εύκολη, μεταφορά και απόθεση του δημιουργού ιστότοπων που υπόσχεται είναι γενικά εύκολο στη χρήση, αλλά το Squarespace είναι πολύ πιο εύκολο αν αυτό είναι αυτό που ψάχνετε.

Ευκολία στη χρήση 

Το Wix είναι η δεύτερη πιο εύκολη στη χρήση πλατφόρμα σε αυτήν τη λίστα όσον αφορά το σχεδιασμό. Το μόνο πιο εύκολο είναι το Squarespace. Στην πραγματικότητα η δημιουργία ενός ιστότοπου είναι εξαιρετικά εύκολη στο Wix και θα εκπλαγείτε απίστευτα από το πόσο όμορφη είναι μια ιστοσελίδα που μπορείτε να δημιουργήσετε με το λογισμικό.

Τα περισσότερα άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν τον δικό τους ιστότοπο με λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης πρέπει να χρησιμοποιούν το Wix. Οι μόνοι άνθρωποι που θα έδειχνα προς την κατεύθυνση του Squarespace είναι αυτοί που θέλουν έναν απλό ιστότοπο χωρίς περισπασμούς. Το πρόβλημα προκύπτει όταν το ηλεκτρονικό εμπόριο μπαίνει στην εξίσωση. Η λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου δεν είναι εξαιρετική στο Wix, αλλά οι δυνατότητες που διαθέτουν είναι εύχρηστες.

Πρότυπα / Σχεδιασμός

lourdes twitter ms λέξη meme

Η θετική πλευρά του συντάκτη είναι ότι είναι τόσο απλό όσο παίρνει. Ο συντάκτης είναι κάτι που μπορείτε να πάρετε αμέσως και να είστε μισός αξιοπρεπής. Υπάρχουν μερικά κόλπα και καλύτερα πράγματα που πρέπει να μάθετε, αλλά ως επί το πλείστον είναι εύκολο να κάνετε ό, τι θέλετε.

Το παλιό πρόβλημα της μετακίνησης στοιχείων γύρω από το λογισμικό είναι ότι υπάρχει πιθανότητα να επηρεάσει άλλα στοιχεία που βρίσκονται κοντά. Δεν είναι τόσο δραματικό όσο το λογισμικό όπως το Microsoft Word, αλλά μπορεί να προκαλέσει μερικά προβλήματα.

Ο τύπος των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται αντιμετωπίζονται εύκολα επίσης. Ευτυχώς, υπάρχουν εργαλεία όπως αναίρεση, επαναφορά, snap-to-grid και μεταφορά αγκύρωσης. Ακολουθεί ένα παράδειγμα των προβλημάτων που εμφανίζονται συνήθως. Όταν αλλάζουμε το μέγεθος της γραμματοσειράς μιας ενότητας – το λογότυπο της κεφαλίδας διευρύνεται επίσης ανεξήγητα.

wix-edit-επικεφαλίδα

Το πρόγραμμα επεξεργασίας του Wix είναι εξίσου εύκολο στη χρήση με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας εκεί έξω. Με τον συντάκτη του Wix υπάρχει μόνο περισσότερο. Όσο περισσότερο είναι διασκεδαστικό – υποσχόμαστε.

Με απόλυτη ελευθερία σχεδιασμού έρχονται μερικές εκπληκτικές δυνατότητες στο πρόγραμμα επεξεργασίας που δεν μπορούν να γίνουν στους περισσότερους κατασκευαστές ιστότοπων και είναι εξαιρετικά δύσκολο να ενσωματωθούν σε προσαρμοσμένους ιστότοπους. Η ικανότητα του Wix να ρίχνει βίντεο και κινούμενα σχέδια παντού και οπουδήποτε είναι επόμενο επίπεδο με πορνό κατά τη γνώμη μας.

Οι ιδιορρυθμίες με ορισμένα από τα ζητήματα μορφοποίησης δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Τα προβλήματα συμβαίνουν, αλλά είναι πάντα εύκολα επιλύσιμα και αξίζει τον κόπο για τον πλήρη επεξεργαστή κενού καμβά. Επίσης, η ευκολία χρήσης του προγράμματος επεξεργασίας είναι υπέροχη. Αναφέραμε ότι σύρετε απλώς τα χάλια που θέλετε στα μέρη που τα θέλετε και στη συνέχεια τα αφήσατε εκεί; Είναι φοβερό!

Wix Apps και Add Ons

Το Wix έχει μια σχετικά εκτεταμένη αγορά εφαρμογών. Αυτό που θα προσελκύσει περισσότερο τους χρήστες του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι η εφαρμογή Wix Stores. Αυτή η εφαρμογή βοηθά με όλα όσα χρειάζονται για τη δημιουργία και τη διαχείριση ενός διαδικτυακού καταστήματος και το καθιστά πολύ εύκολο. Δεν προσφέρει τόσο λειτουργικότητα όσο το Shopify αλλά προχωρά πολύ.

Υπάρχουν και άλλα πρόσθετα που βοηθούν στην πώληση λήψεων, στην προσθήκη λειτουργιών κράτησης και στη χρήση υπηρεσιών εκτύπωσης κατ ‘απαίτηση.

Υποστήριξη πελατών Wix

Εάν αισθάνεστε οποιαδήποτε συντριβή το Wix σας έχει καλύψει. Γι ‘αυτό το Wix είναι τόσο υπέροχο για αρχάριους.

Το Κέντρο βοήθειας Wix είναι ιδανικό για αρχάριους. Η επιλογή του τμήματος Editor του κέντρου βοήθειας οδηγεί σε εκατοντάδες άρθρα. Εκατοντάδες! Η εξεύρεση τρόπου χρήσης οποιασδήποτε δυνατότητας μπορεί να γίνει μεταβαίνοντας στο κέντρο βοήθειας και αναζητώντας αυτό που ψάχνετε. Θα σας διδάξουν ακόμη και πράγματα για το SEO εάν θέλετε να το διαβάσετε. Το Wix σας έχει καλύψει.

κέντρο βοήθειας wix

Η ομάδα υποστήριξης πελατών της Wix είναι επίσης εξαιρετικά γρήγορη και χρήσιμη. Έχουν μόνο δύο επιλογές, αλλά και οι δύο λειτουργούν καλά. Μπορείτε να υποβάλετε ένα εισιτήριο ή να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία επανάκλησης από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως 8 μ.μ. EST. Η απάντηση έρχεται συνήθως μέσα σε πέντε λεπτά. Υπάρχει επίσης η επιλογή στα υψηλότερα σχέδια για υποστήριξη πελατών προτεραιότητας.

Τιμολόγηση Wix

Η τιμολόγηση του Wix είναι χαμηλή σε σύγκριση με τις πραγματικές υπηρεσίες φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου. Από το χαμηλότερο επίπεδο έως το υψηλότερο, δεν λαμβάνετε πραγματικά καλύτερη λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα υψηλότερα σημεία τιμής προσφέρουν αξία όχι μόνο τον τύπο της αξίας Shopify ή BigCommerce.

Όλα τα προγράμματα τιμολόγησης δέχονται διαδικτυακές πληρωμές, είναι 100% δωρεάν προμήθεια, προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης, συνδεδεμένο τομέα, χωρίς διαφημίσεις Wix, Google Analytics, δωρεάν τομέα για ένα χρόνο, κουπόνι διαφημίσεων 300 δολαρίων, εφαρμογή ενίσχυσης ιστότοπων και εφαρμογή δημιουργίας φόρμας.

Το Wix είναι φθηνότερο από τις περισσότερες εναλλακτικές. Ωστόσο, παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Το Wix προσφέρει την πιο απλή λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου – κάτι που θα μπορούσε να είναι αυτό που ψάχνετε.

Αν και δεν πιστεύουμε ότι το Wix είναι η καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου εκεί έξω, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ψάχνετε μόνο για έναν κανονικό οικοδόμο; Δείτε τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων. 

Μην ξεχάσετε να δείτε την πλήρη αναθεώρηση Wix.

3. WooCommerce (δωρεάν) – Καλό για υψηλό WordPress. Απαιτείται κωδικοποίηση

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για το WordPress, η οποία είναι σήμερα πιο δημοφιλής στους χρήστες CMS. Αυτή είναι η επιλογή για άτομα που ζουν στο WordPress. Το WooCommerce είναι η επιλογή εάν θέλετε να προσαρμόζεται κάθε ίντσα του ιστότοπού σας.

Είναι επίσης η επιλογή πολλών προγραμματιστών ιστοσελίδων. Εάν έχετε έναν υπάρχοντα ιστότοπο WordPress και θέλετε να προσθέσετε μερικά προϊόντα, τότε το WooCommerce είναι πιθανώς η επιλογή για εσάς καθώς είναι δωρεάν για χρήση.

Πλεονεκτήματα

Το άμεσο θετικό του WooCommerce που ξεχωρίζει είναι ότι είναι δωρεάν. Το δεύτερο είναι ότι δημιουργήθηκε για WordPress, οπότε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το WordPress, τότε το WooCommerce θα πρέπει σίγουρα να είναι η επιλογή σας.

λειτουργίες wordpress-and-woocommerce

Ιστολόγια με προϊόντα – Πολλές διαδικτυακές επιχειρήσεις ξεκινούν ως ιστολόγια. Είτε προσπαθούν να πουλήσουν προϊόντα θυγατρικών, να βγάλουν λεφτά από διαφημίσεις ή απλώς να θέλουν να μιλήσουν σε άτομα μέσω του Διαδικτύου, έρχεται μια στιγμή όπου πολλοί ιδιοκτήτες ιστολογίων θέλουν να πουλήσουν προϊόντα.

Δεδομένου ότι η πλειονότητα των ιστολογίων φιλοξενούνται στο WordPress, υπάρχει μια τεράστια προστιθέμενη αξία από το WooCommerce. Με τον απλούστερο, μπορείτε απλώς να ρίξετε μερικά προϊόντα στον ιστότοπό σας που θέλετε να πουλήσετε τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με ένα blog.

Μέσα στο WordPress – Όπως αναφέρθηκε παραπάνω με το blogging, το WooCommerce είναι μέσα στο WordPress. Αυτό σημαίνει ότι εάν είστε επαγγελματίας στο WordPress εκτός του ηλεκτρονικού εμπορίου, τότε το WooCommerce θα είναι εύκολο για εσάς. Δεν χρειάζεται να μάθετε πώς λειτουργεί το Shopify για να έχετε ένα επιτυχημένο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Ως βετεράνος του WordPress, το WooCommerce θα έχει νόημα για εσάς και μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως ο καλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μπορεί να κάνει οτιδήποτε με αυτό – Ακριβώς όπως το WordPress γενικά – αν γνωρίζετε πώς μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε με το WooCommerce. Όταν έμπειροι προγραμματιστές δημιουργούν προσαρμοσμένα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου πολλές φορές χρησιμοποιούν το WordPress και το WooCommerce.

Μειονεκτήματα – Σημαντικές εκτιμήσεις

Τα αρνητικά που σχετίζονται με το WooCommerce είναι τα ίδια αρνητικά που σχετίζονται με το WordPress.

Καμπύλη εκμάθησης – Το WooCommerce είναι εύκολο να εφαρμοστεί σε χαμηλό επίπεδο. Αν έχετε καταλάβει το WordPress είναι εύκολο να προσθέσετε μερικά προϊόντα. Η δημιουργία ενός τεράστιου καταστήματος με γιγάντιους καταλόγους προϊόντων είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Χρειάζεται πολλές γνώσεις για την ανάπτυξη WordPress και ιστότοπων για την κατασκευή του ίδιου τύπου καταστήματος Το Shopify σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αρκετά εύκολα. Με αυτά τα λόγια – μπορείτε να προχωρήσετε πέρα ​​από το Shopify με το WooCommerce με αυτές τις γνώσεις.

Χρονοβόρος – Το WooCommerce μπορεί πιθανώς να δημιουργήσει το πιο εξατομικευμένο κατάστημα από οποιαδήποτε από τις επιλογές αυτής της κριτικής. Η προσπάθεια επίτευξης αυτού είναι μια τεράστια δέσμευση. Η κατασκευή του ίδιου τύπου καταστήματος με τις άλλες επιλογές εδώ θα διαρκέσει πολύ περισσότερο εάν δεν έχετε προηγούμενη γνώση.

Ίσως χρειαστεί προγραμματιστής – Η ολοκλήρωση της κατασκευής του καταστήματος που χρειάζεστε ή θέλετε μπορεί να πάρει έναν προγραμματιστή. Εάν δεν ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε και έχετε ένα μεγαλοπρεπές όραμα, θα πρέπει να προσλάβετε κάποιον προγραμματιστή κάποια στιγμή.

Ευκολία στη χρήση

χρηστικότητα ιστότοπουΜόλις καταλάβετε το WordPress, η προσθήκη προϊόντων με το WooCommerce είναι εύκολη. Η μετάβαση στο WooCommerce στο επόμενο επίπεδο και η κατασκευή ενός πλήρως εξοπλισμένου καταστήματος είναι μια άλλη ιστορία. Εάν έχετε εκατοντάδες προϊόντα, μπορεί να είναι δύσκολο να οργανώσετε τα προϊόντα σας και να δημιουργήσετε ένα κατάστημα που δεν είναι ακατάλληλο.

Εάν δεν έχετε εμπειρία στο WordPress, υπάρχει μια πολύ μεγαλύτερη καμπύλη μάθησης. Πρώτον, πρέπει να μάθετε πώς λειτουργεί το WordPress και να βεβαιωθείτε ότι έχετε καταλάβει τα πάντα με το θέμα σας και όλες τις άλλες προσθήκες που χρησιμοποιείτε. Τότε θα ήταν καιρός να καταλάβουμε τις εσωτερικές λειτουργίες του WooCommerce.

Πρότυπα / Σχεδιασμός WooCommerce

Σε αντίθεση με ό, τι πιστεύουν πολλοί άνθρωποι – δεν χρειάζεται να ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε για να χρησιμοποιήσετε το WordPress. Βοηθά σίγουρα μερικές φορές και μπορεί να ανεβάσει το σχέδιό σας στο επόμενο επίπεδο. Πολλά θέματα επιτρέπουν πολλές λειτουργίες που προσφέρει το Wix ή το Squarespace με δυνατότητα προσαρμογής περαιτέρω με κώδικα.

πρότυπο βιτρίνας woocommerce

Ο τρόπος με τον οποίο ξεκινά η δημιουργία ενός ιστότοπου WordPress είναι ο χρήστης να επιλέξει ένα θέμα για χρήση. Τα θέματα είναι βασικά αυτά που δημιουργεί το Wix αλλά έχουν κατασκευαστεί από άλλους προγραμματιστές. Μπορείτε να κάνετε μεταφορά και απόθεση σε ορισμένες περιπτώσεις ή να επιλέξετε ένα στοιχείο για προσθήκη στον ιστότοπό σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να το επεξεργαστείτε με προσαρμοσμένο κείμενο, εικόνες ή ό, τι ισχύει. Μερικά από αυτά τα θέματα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργούν με το WooCommerce και το ηλεκτρονικό εμπόριο γενικά

Το WordPress διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων που έχουν δημιουργηθεί από το WordPress και επιτρέπουν σε κάποιον να δημιουργήσει έναν βασικό ιστότοπο. Τα απλά θέματα μπορούν να αναβαθμιστούν με κώδικα, αλλά ένας ιστότοπος σίγουρα μπορεί να δημιουργηθεί χωρίς τη χρήση κώδικα.

Πάνω από τα δωρεάν θέματα υπάρχουν θέματα που μπορείτε να αγοράσετε και στη συνέχεια να τα χρησιμοποιήσετε που προσφέρουν μια οικοδομική εμπειρία παρόμοια με το Wix. Υπάρχουν εταιρείες που έχουν δημιουργήσει μια όμορφη εμπειρία οικοδόμησης όπως τα κομψά θέματα και το Out of the Sandbox.

Το Elegant Themes δημιούργησε ένα εργαλείο δημιουργίας που σας επιτρέπει να κάνετε μεταφορά και απόθεση συγκεκριμένων στοιχείων με εύχρηστες λειτουργίες επεξεργασίας. Πολλά μπορούν να γίνουν σε δευτερόλεπτα χωρίς χρόνο φόρτωσης.

σύμπτυξη-και-μετονομασία-gif

Το ύψος της υποστήριξης και οι πληροφορίες καθοδήγησης βασίζονται αποκλειστικά στο θέμα που επιλέγετε. Ορισμένα θέματα έχουν εκτεταμένες κοινότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη χρήση του θέματος, ενώ ορισμένα δεν έχουν σχεδόν καμία βοήθεια.

Εφαρμογές και προσθήκες

Αν κοιτάξετε μια υπηρεσία όπως το Wix – έχουν περίπου 300 εφαρμογές για να διαλέξετε. Όταν το σκέφτεστε, 300 ακούγονται σαν σταθερός αριθμός – αλλά τι γίνεται με την πρόσβαση σε 54.434 προσθήκες; Μέχρι την αυριανή κυκλοφορία θα υπάρχουν ακόμη περισσότερα πρόσθετα στην αγορά WordPress. Κανείς δεν χρειάζεται πρόσβαση σε περισσότερες από 50.000 προσθήκες. Ή το κάνουν?

Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόσθετο για οτιδήποτε θα μπορούσατε ενδεχομένως να σκεφτείτε. Όλα ελέγχονται από πραγματικούς χρήστες εάν οι χρήστες τα χρησιμοποιούν πραγματικά και θα σας δώσουν πολλές πληροφορίες για να αποφασίσετε. Μπορεί να είναι συντριπτικό να προσπαθείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε μερικές φορές επίσης.

Εδώ ζωντανεύει το ηλεκτρονικό εμπόριο του WordPress. Το WooCommerce είναι τεχνικά ένα πρόσθετο και υπάρχουν εκατοντάδες πρόσθετα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της εμπειρίας σας στο WooCommerce. Πολλά από αυτά είναι δοκιμή και λάθος.

Υποστήριξη πελατών

Δεδομένου ότι δεν πληρώνετε για τίποτα με το WooCommerce, η υποστήριξη πελατών δεν προσφέρεται με διάφορους τρόπους. Ένα αίτημα υποστήριξης μπορεί να υποβληθεί απευθείας στο WooCommerce και η ομάδα του WordPress μπορεί επίσης να βοηθήσει.

Όσον αφορά τους πόρους της κοινότητας, το WooCommerce έχει πολλά. Δεδομένου ότι το WooCommerce χρησιμοποιείται στο WordPress, ο αριθμός των ατόμων που το κάνουν κάνει την κοινότητα να ευδοκιμεί. Οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια είναι πιθανώς μόνο μια αναζήτηση Google μακριά. Υπάρχει επίσης πάντα η επιλογή πρόσληψης προγραμματιστή.

Τιμολόγηση του WooCommerce

Το WooCommerce είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να το προσθέσετε στον ιστότοπό σας WordPress χωρίς κόστος. Ο τρόπος με τον οποίο το WooCommerce κερδίζει χρήματα είναι προσφέροντας ένα μεγάλο αριθμό πρόσθετων που βοηθούν με διάφορες λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου.

τιμολόγηση του woocommerce

Η ομορφιά αυτού είναι ότι μπορείτε να πληρώσετε μόλις μηδέν δολάρια και απλώς να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας στο επίπεδο που θέλετε. Τα άλλα κόστη που περιλαμβάνονται είναι οι αγορές τομέα καθώς και το κόστος φιλοξενίας όπως κάθε άλλος ιστότοπος στο WordPress.

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με την τιμολόγηση του WooCommerce είναι ότι μπορείτε να αρχίσετε να πληρώνετε για λειτουργίες καθώς μεγαλώνετε και προσαρμόζετε την επιχείρησή σας.

Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση WordPress έναντι Wix.

4. BigCommerce – Όπως το Shopify αλλά με ½ τα χαρακτηριστικά

Το BigCommerce είναι η πιο παρόμοια πλατφόρμα με την κορυφαία συλλογή μας, το Shopify. Το BigCommerce δεν είναι απαραίτητα χειρότερο – υπάρχουν άνθρωποι που το προτιμούν. Καθένα από αυτά τα λογισμικά προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και αν ψάχνετε για έναν άμεσο ανταγωνιστή, τότε αυτό είναι το πρώτο σας μέρος. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτό το σημείο ήταν σχεδόν μια αναμέτρηση μεταξύ Magento και BigCommerce. Το Magento μπορεί να προσφέρει ένα καλό πλαίσιο όπως φαίνεται σε αυτούς τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι χτισμένοι στο Magento 2. Ανεξάρτητα από αυτό, το BigCommerce πήρε αυτό το σημείο λόγω των εργαλείων μάρκετινγκ και διαχείρισης καθώς και της ικανότητας κλιμάκωσης της λειτουργίας σας εύκολα.

Πλεονεκτήματα

χαρακτηριστικά του bigcommerce

Τα θετικά του BigCommerce βρίσκονται στα πραγματικά εργαλεία διαχείρισης καταστημάτων. Όταν πρόκειται για τη διαχείριση του ενσωματωμένου καταστήματός σας, είναι σχεδόν αν όχι τόσο καλό όσο το Shopify.

Εργαλεία διαχείρισης – Το BigCommerce διαθέτει εξαιρετικά εργαλεία διαχείρισης όσον αφορά τη διαχείριση προϊόντων, τη διαχείριση παραγγελιών, τα αναλυτικά στοιχεία και τις αναφορές. Μόλις έχετε πραγματικά ένα ενσωματωμένο κατάστημα και είστε ευχαριστημένοι με το σχεδιασμό, το BigCommerce είναι χρήσιμο. Όταν οι πωλήσεις αρχίζουν να κυλούν στη διαχείριση τους, γίνεται ένα αεράκι.

Εργαλεία μάρκετινγκ – Διάφορα εργαλεία και εφαρμογές μάρκετινγκ είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα για βοήθεια με διαφημίσεις, κουπόνια και SEO.

Κλιμακούμενος – Καθώς οι πωλήσεις σας αυξάνονται, το BigCommerce έχει περισσότερες επιλογές για να αυξήσει τη λειτουργία σας. Είναι αρκετά προφανές ότι ενδιαφέρονται περισσότερο να βοηθήσουν εταιρείες πωλήσεων μεγάλου όγκου παρά την εκκίνηση.

Μειονεκτήματα

Για όλες τις πτυχές που μπορεί να είναι ίσες με το Shopify, υπάρχουν αρκετά χειρότερα.

Σχέδιο – Ο σχεδιασμός ενός καταστήματος στο BigCommerce είναι πιο δύσκολος από το σχεδιασμό ενός καταστήματος στο Shopify. Δεν είναι τόσο διαισθητικό και οι επιλογές δεν είναι τόσο άφθονες.

Τέλη συναλλαγής – Στο χαμηλότερο πακέτο υπάρχει χρέωση συναλλαγής 1,5%.

Διαισθητικότητα – Ως αρχάριος θα μπερδευτείτε στο BigCommerce. Η σχεδιαστική διεπαφή και ορολογία είναι απλώς σύγχυση. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν μόνο διαισθητικά κάνοντας κλικ γύρω.

Ευκολία στη χρήση

σχεδιασμός περιεχομένου ιστότοπουΓενικά, το BigCommerce μπορεί να είναι λίγο δύσκολο στη χρήση. Όταν σχεδιάζετε πραγματικά τον ιστότοπό σας, είναι εύκολο να δείτε ότι ένας προγραμματιστής θα ήταν πολύ καλύτερος στην επίτευξη αυτού που θέλετε να κάνετε. Το πρόβλημα είναι – εάν χρειάζεστε έναν προγραμματιστή για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, πιθανότατα δεν θα θέλουν να χρησιμοποιούν το BigCommerce. Θα επέλεξαν το WooCommerce ή το Shopify.

Το άλλο πρόβλημα με την ευκολία χρήσης τους είναι ότι δεν διαθέτουν εφαρμογή για κινητά. Όταν ανταγωνίζεστε άμεσα με μια εταιρεία όπως το Shopify – μία με μια καταπληκτική εφαρμογή για κινητά, έχετε καλύτερα μια ανώτερη εμπειρία στην επιφάνεια εργασίας. Κατά τη λειτουργία ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου υπάρχει πάντα κάτι που πρέπει να γίνει ενώ είστε στο τρέξιμο.

Το BigCommerce χρησιμοποιεί επίσης περίεργη ορολογία. Εάν είστε αρχάριος στο ηλεκτρονικό εμπόριο, θα μπερδευτείτε. Όταν πρέπει να εστιάσετε στην κατασκευή του καταστήματός σας, θα προσπαθήσετε να καταλάβετε τι προσπαθεί να σας πει η υπηρεσία.

Πρότυπα / Σχεδιασμός (Μόνο 7 για να διαλέξετε)

πρότυπα μεγάλου εμπορίου

Υπάρχουν δωρεάν σχέδια στο BigCommerce – επτά για να είμαστε ακριβείς. Ωστόσο, όλα έχουν σχεδιαστεί από την ίδια εταιρεία και μοιάζουν όλα τα ίδια. Θα είμαι ειλικρινής – δεν είναι πολύ όμορφοι. 

Τα πληρωμένα για θέματα είναι αρκετά ωραία, αλλά διατίθενται με τιμή 145 $ – 235 $. Το σπουδαίο πράγμα για όλα τα θέματα τους είναι ότι ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές.

Το δύσκολο μέρος έρχεται όταν σχεδιάζετε πραγματικά το κατάστημα. Για να είμαστε δίκαιοι στο BigCommerce έχουν κάνει βήματα για να βελτιώσουν τη διαδικασία σχεδιασμού, δημιουργώντας ένα εργαλείο που ονομάζεται Store Design. Προηγουμένως, έπρεπε να σχεδιάσετε το κατάστημά σας και μετά να το κάνετε προεπισκόπηση. Τώρα και οι δύο μπορούν να γίνουν στην ίδια οθόνη.

Ακόμη και με αυτό το νέο εργαλείο το BigCommerce υστερεί από το Shopify λόγω της σχεδιαστικής του εμπειρίας για προσαρμογή. Όλα τα θέματα τους βγαίνουν από την επαγγελματική εμφάνιση, αλλά είναι μάλλον κόπτης μπισκότων και η προσαρμογή είναι πολύ ανυψωμένη αν δεν έχετε εμπειρία ανάπτυξης. Τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού δεν είναι άφθονα.

Εφαρμογές και προσθήκες – Περιορισμένο ποσό εφαρμογών

Το BigCommerce έχει περισσότερες από 600 εφαρμογές και αναπτύσσεται. Εάν υπάρχει κάτι για το ηλεκτρονικό εμπόριο που θέλετε το BigCommerce θα το έχει συνήθως. Το θέμα είναι – Το Shopify έχει πάνω από 2.000.

εφαρμογές μεγάλου εμπορίουΕνώ το BigCommerce μπορεί να έχει λύσεις σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε – το Shopify θα έχει αυτή τη λύση και πιθανώς μια δεύτερη επιλογή για να διαλέξετε. Αυτός ο ανταγωνισμός δημιουργεί βελτίωση σε όλες τις εφαρμογές τους.

Όλες οι βασικές εφαρμογές που μπορεί να περιμένετε σε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι παρούσες και οι περισσότερες ανάγκες μπορούν να ικανοποιηθούν.

Υποστήριξη πελατών

Μια άλλη 24/7 προσφορά υποστήριξης πελατών είναι διαθέσιμη στο BigCommerce. Μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω τηλεφώνου ή email.

Το BigCommerce διαθέτει επίσης χιλιάδες άρθρα και βίντεο βοήθειας. Η κοινότητα στο BigCommerce είναι επίσης χρήσιμη και πολλά προβλήματα μπορούν να επιλυθούν με τη διάβασή τους στα φόρουμ τους ή με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google.

Τιμές BigCommerce

Η δομή τιμολόγησης του BigCommerce είναι συγκρίσιμη με το Shopify’s και προσφέρει πολλά ίδια αξία.

Όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν απεριόριστα προϊόντα, απεριόριστους λογαριασμούς προσωπικού, απεριόριστα προϊόντα, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης αρχείων, απεριόριστο εύρος ζώνης, δυνατότητα πώλησης σε άλλα κανάλια πωλήσεων, κουπόνια, εκπτώσεις, δωροκάρτες, εκπτώσεις ετικέτας αποστολής, αποστολές σε πραγματικό χρόνο, επαγγελματικά εργαλεία αναφοράς, HTTPS , αποκλειστικό SSL, υποστήριξη 24/7 και αξιολογήσεις προϊόντων με κριτικές.

Το BigCommerce περιλαμβάνει επίσης ένα προσαρμοσμένο επίπεδο επιχείρησης, το οποίο επιτρέπει περισσότερη προσαρμοστικότητα.

5. Squarespace – Στα μισά του δρόμου μεταξύ Wix και Shopify

Το Squarespace είναι μια άλλη επιλογή που θα ήταν ιδανική για ένα κατάστημα με λίγα μόνο προϊόντα. Ο κύριος ανταγωνιστής του Squarespace είναι το Wix και αυτή είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση σε μια απλή στη χρήση πλατφόρμα.

Ενώ το Squarespace σίγουρα δεν είναι η καλύτερη επιλογή για ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, έχει θετικά.

Χαρακτηριστικά του Squarespace

Γρήγορο κτίριο – Το καλό, όχι, το εξαιρετική Το θέμα σχετικά με το Squarespace είναι πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε έναν πραγματικά αισθητικά ευχάριστο ιστότοπο σε ένα εκπληκτικά μικρό χρονικό διάστημα.

Εύκολος επαγγελματισμός – Αυτό που πραγματικά πληρώνετε στο Squarespace είναι το λογισμικό μεταφοράς και απόθεσης σε συνδυασμό με τα εκπληκτικά τους πρότυπα. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά συνδυάζουν απλώς τους ιστότοπους που φαίνονται καλοί. Στο τέλος της ημέρας, εάν δεν σας ενδιαφέρει να προσαρμόσετε κάθε πτυχή του ιστότοπού σας, ο μοναδικός σας στόχος είναι απλώς να φτιάξετε έναν ιστότοπο που φαίνεται καλός.

Παραμονή σε ένα οικοσύστημα – Το Squarespace είναι all-inclusive και παρέχει κυριολεκτικά όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας. Η παραμονή σε μια πλατφόρμα με όλα όσα ανήκουν και αναπτύχθηκαν από το Squarespace διευκολύνουν τα πάντα. Παρέχουν ακόμη και αναλυτικά στοιχεία και μετρήσεις ιστότοπων εκεί για εσάς. Το πρόβλημα είναι ότι οι επιλογές για το ηλεκτρονικό εμπόριο δεν είναι εξαιρετικές.

Ηλεκτρονικό εμπόριο για φωτογράφους – Το Squarespace είναι υπέροχο στην προβολή φωτογραφιών στα πρότυπά τους. Η πώληση τους με τη λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου είναι πολύ εύκολη. Αν αυτό προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε, χρησιμοποιήστε το Squarespace.

Μειονεκτήματα

Το Squarespace είναι καταπληκτικό σε αυτό που κάνει καλά. Απλώς δεν κάνει πολλά εκτός από τη δημιουργία προτύπων ιστότοπων με μερικές λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πραγματική λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου – Το Squarespace δεν προορίζεται για εταιρείες που θέλουν μεγάλα καταστήματα. Η προσθήκη περισσότερων από λίγων προϊόντων και η προσπάθεια δημιουργίας μιας αυτοκρατορίας ηλεκτρονικού εμπορίου δεν θα λειτουργήσει καλά για εσάς στο Squarespace.

Πηγαίνοντας πέρα ​​από το πρότυπο – Οι δυνατότητες του backend πέρα ​​από την προσκόλληση σε ένα πρότυπο στο Squarespace μπορεί να είναι εντελώς δύσκολο. Εάν ο στόχος σας είναι να ξεφύγετε από το πρότυπο, πιθανότατα θα περάσετε άσχημα.

Ευκολία στη χρήση

drag-drop-διάνυσμαΥπάρχουν πολλές υπηρεσίες ανάπτυξης ιστότοπων που έχουν λειτουργικότητα μεταφοράς και απόθεσης. Με αυτά τα λογισμικά, το μόνο που κάνετε είναι να πάρετε ένα στοιχείο που θέλετε να δημιουργήσετε στη σελίδα και να το σύρετε στο σημείο που το θέλετε.

Το σύρετε – και στη συνέχεια το ρίχνετε!

Η διεπαφή σχεδιασμού του Squarespace είναι τόσο απλή όσο γίνεται. Παίρνετε ένα στοιχείο που θέλετε να δημιουργήσετε στο προκαθορισμένο πρότυπο και σε μια προεπιλεγμένη θέση μπορεί να τοποθετηθεί. Η όλη διαδικασία είναι τυποποιημένη για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας παραμένει συνεκτικός και τυποποιημένος.

Όλες οι επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου στο Squarespace είναι απλές για χρήση και εφαρμογή. Δεν υπάρχει εικασία στο Squarespace.

Πρότυπα / Σχεδιασμός

Το Squarespace είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων από άποψη λειτουργικότητας και ευκολίας χρήσης σε συνδυασμό. Υπάρχουν κατασκευαστές ιστότοπων με περισσότερες δυνατότητες όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στο Wix και υπάρχουν κατασκευαστές ιστότοπων που είναι ευκολότερες στη χρήση. Κατά γενικό κανόνα, όλες οι επιλογές που είναι ευκολότερες στη χρήση είναι πολύ κακές.

Το μεγάλο πράγμα για το Squarespace είναι πόσο διαισθητικά είναι όλα. Μπορείτε να μετακινηθείτε στα διάφορα στοιχεία για να επιλέξετε και να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις αυτού του στοιχείου.

σχεδιασμός squarespace

Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ σε αυτό που τοποθετείται στην ιστοσελίδα και να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις χωρίς να χρειάζεται να κυνηγήσετε αυτό που ψάχνετε.

σε σχήμα πλατείου χώρου

Εφαρμογές και προσθήκες

Το Squarespace δεν έχει πολλές ενσωματώσεις, αλλά έχει κάποια που θα χρησιμοποιεί ένας βασικός ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου που έχει μόνο λίγα προϊόντα. Αν θέλετε να ξεπεράσετε το Squarespace δεν είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Οι ενσωματώσεις που έχουν όλα είναι ενσωματωμένες στο οικοσύστημα Squarespace και είναι υψηλής ποιότητας. Ορισμένες ενσωματώσεις που περιλαμβάνονται ευεργετικές είναι η παρακολούθηση θυγατρικών Amazon, Mailchimp, Instagram και Pinterest.

Υποστήριξη πελατών

υποστήριξη πελατώνΤο Squarespace είναι τόσο εύκολο που πιθανότατα δεν θα χρειαστείτε ποτέ την ομάδα υποστήριξης πελατών. Εάν εμφανιστεί ένα τεχνικό ζήτημα, η υποστήριξή τους είναι διαθέσιμη μέσω συνομιλίας, email και τηλεφώνου.

Η βάση γνώσεων για το Squarespace είναι επίσης εκτεταμένη εάν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να βρεθεί. Η βάση γνώσεων είναι βολική Εάν δεν μπορείτε να βρείτε συγκεκριμένες ρυθμίσεις ή στοιχεία. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια γρήγορη αναζήτηση στη βάση γνώσεων για να δείχνει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Τιμές Squarespace

Η τιμολόγηση του Squarespace πρέπει να συγκριθεί με το Wix. Και πάλι, παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Ο λόγος για τον οποίο η υψηλότερη τιμολόγηση δεν προσφέρει μεγαλύτερη ποσότητα λειτουργικότητας ηλεκτρονικού εμπορίου είναι επειδή το Squarespace προορίζεται για τον απλό ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Και τα τρία από τα σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου του Squarespace περιλαμβάνουν απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης, ασφάλεια SSL, υποστήριξη 24/7, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πίστωση 100 $ Google Ads, διαφημιστικά αναδυόμενα παράθυρα, απεριόριστα προϊόντα και σας επιτρέπει να δέχεστε δωρεές.

Δείτε την κριτική μας στο Squarespace εδώ.

6. Volusion – Περισσότερο πρόβλημα από ό, τι αξίζει

Το Volusion υπάρχει ως εναλλακτική λύση σε άλλες πλατφόρμες για έναν λόγο. Διαχείριση αποθεμάτων. Είναι καταπληκτικό στη διαχείριση μεγάλων αποθεμάτων και πραγματικά καρφώθηκε αυτή η πτυχή της πλατφόρμας. Το Volusion είναι μια άλλη επιλογή πλατφόρμας που δημιουργήθηκε ειδικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο και αξίζει να δείτε σε σύγκριση με το Shopify και το BigCommerce.

Πλεονεκτήματα

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Volusion διαφοροποιούνται από το Shopify και το BigCommerce. Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό, αλλά είναι τουλάχιστον λίγο διαφορετικό.

Ενσωματωμένες υπηρεσίες – Η Volusion διαθέτει ένα δίκτυο ελεύθερων επαγγελματιών, σχεδιαστών και προγραμματιστών που μπορείτε να προσλάβετε για να ολοκληρώσετε εργασίες απευθείας στην πλατφόρμα Volusion. Αυτό διευκολύνει την εύρεση βοήθειας αμέσως.

volusion πιο ενσωματωμένα εργαλεία

Διαχείριση αποθεμάτων – Αυτό είναι το μόνο πράγμα που κάνει η Volusion καλύτερα από τους ανταγωνιστές. Η διαχείριση των αποθεμάτων είναι καταπληκτική. Είναι το πιο διαισθητικό και το καθιστά εξαιρετικά εύκολο να ενημερώσετε και να χρησιμοποιήσετε πολλά κανάλια.

Μειονεκτήματα

Οι περισσότερες επιλογές είναι χειρότερες στο Volusion.

Καπάκια εύρους ζώνης – Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της Volusion, περιορίζουν την επισκεψιμότητα που μπορεί να χειριστεί ο ιστότοπός σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι προβληματικό εάν καταλήξετε να λαμβάνετε πολλή κίνηση.

Επιλογές σχεδίασης – Ο σχεδιασμός ενός ιστότοπου στο Volusion είναι μακράν ο πιο δύσκολος σε σύγκριση με άλλες επιλογές. Εάν κλειδώσατε έναν προγραμματιστή σε ένα δωμάτιο και τον κάνατε να δημιουργήσει έναν ιστότοπο και στις έξι από αυτές τις πλατφόρμες, το πιο άσχημο θα ήταν στο Volusion.

Έλλειψη εφαρμογών και αναλυτικών στοιχείων – Δεν μπορείτε καν να κάνετε blog στο Volusion. Δεν υπάρχει κατάστημα εφαρμογών και δεν μπορείτε να πουλήσετε ψηφιακά προϊόντα. Επιπλέον, οι επιλογές ανάλυσης είναι απαλές σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της.

Ευκολία στη χρήση

Το Volusion δεν είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση. Δεν υπάρχει τίποτα απλό για τη δημιουργία ενός ιστότοπου στο Volusion. Το μόνο πράγμα που έχει νόημα είναι η διαχείριση των αποθεμάτων τους.

Δεν είναι εύκολο στη χρήση ως αρχάριος, αλλά ακόμη και ως προγραμματιστής δεν έχει τόσο νόημα. Ακόμη και η εγκατάσταση του SSL προκαλεί σύγχυση. Εάν έχετε χρήματα για να ρίξετε σε κάποιον στο Volusion για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, τότε είναι εύκολο, αλλά γιατί να μην πηγαίνετε απευθείας σε έναν προγραμματιστή; Θα στοιχηματίσω πολλά χρήματα που κανένας προγραμματιστής δεν θα ήθελε να χρησιμοποιήσει το Volusion παρά το Shopify ή το WooCommerce.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών στη Volusion αναλαμβάνει αποτελεσματικά την υποστήριξη πελατών. Το κέντρο βοήθειας είναι χρήσιμο όπως κάθε άλλη λύση και μια τηλεφωνική κλήση ή μια γρήγορη συνομιλία θα σας δώσει απαντήσεις σε οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε βοήθεια.

Κέντρο Βοήθειας

Η επιλογή πληρωμής για υποστήριξη προτεραιότητας στην υψηλότερη βαθμίδα είναι επίσης διαθέσιμη. Αυτό θα διασφαλίσει ότι σχεδόν ποτέ δεν θα έχετε χρόνο αναμονής.

Τιμολόγηση Volusion

Η τιμολόγηση της Volusion είναι συγκρίσιμη με το BigCommerce και το Shopify. Τα επίπεδα είναι λίγο διαφορετικά καθώς ξεκλειδώνουν πιο συγκεκριμένες επιλογές από το BigCommerce και το Shopify. Ορισμένες λειτουργίες που φαίνεται να είναι διαθέσιμες στο χαμηλότερο επίπεδο δεν είναι.

Και οι τρεις δομές τιμολόγησης περιλαμβάνουν απεριόριστο αριθμό προϊόντων, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης αρχείων, ηλεκτρονική υποστήριξη, ασφαλή ολοκλήρωση αγοράς, διαχείριση αποθέματος, μη αυτόματη δημιουργία παραγγελιών, κουπόνια, πολλές επιλογές πληρωμής και παραλλαγές προϊόντων.

Το Volusion περιλαμβάνει επίσης ένα προσαρμοσμένο επίπεδο επιχείρησης, το οποίο επιτρέπει περισσότερη δυνατότητα προσαρμογής.

Σκέψεις για τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου

Υπάρχουν ακόμη περισσότερες επιλογές πάνω από τις έξι που περιγράφονται εδώ. Όταν το καταλάβετε, μπορείτε πραγματικά να το περιορίσετε σε τρεις επιλογές: Shopify, Wix και WooCommerce.

3 πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίουΧρησιμοποιήστε το Shopify εάν ​​είστε σοβαροί για την ανάπτυξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης και έχετε την οικονομική τιμή. Το Shopify κάνει τα πάντα ευκολότερα και φροντίζει όλους τους πονοκεφάλους που έρχονται μαζί με την ανάπτυξη μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το Wix θα ήταν η επιλογή σας εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο και να πουλήσετε κάτω από πέντε προϊόντα. Το Shopify μπορεί να το κάνει επίσης, αλλά το Wix είναι απλούστερο και φθηνότερο. Δεν διαθέτει πολλές λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά αν δεν ανησυχείτε για αυτό, τότε είναι τέλειο.

Το WooCommerce απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να μάθουν τα πάντα σχετικά με την ανάπτυξη ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου. Με το WooCommerce υπάρχουν πολλές χρήσιμες επιλογές, αλλά πρέπει να καταλάβετε τα πάντα μόνοι σας. Το WooCommerce μπορεί να είναι απλό όταν συνδυάζεται με ένα blog και μερικά προϊόντα, αλλά αν θέλετε να το αναπτύξετε σε ένα τεράστιο κατάστημα θα πρέπει να γνωρίζετε το δρόμο σας γύρω από το WordPress.

Βασικά, πρέπει να καταλάβετε τι είδους κατάστημα θέλετε να δημιουργήσετε και να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτές τις τρεις επιλογές. Το Shopify ικανοποιεί όλες τις επιλογές, οπότε αν θέλετε να σας πει τι να επιλέξετε – επιλέξτε Shopify.

Συχνές ερωτήσεις – Άλλες ερωτήσεις σχετικά με τους καλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου στον Καναδά

Ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για νεοσύστατες επιχειρήσεις?

Εάν πουλάτε πολλά προϊόντα, τότε Shopify αν θέλετε. Εάν ένας στατικός ιστότοπος (ένας ιστότοπος που περιέχει μόνο πληροφορίες) είναι αυτός που θέλετε, τότε διαβάστε, ανατρέξτε στο καλύτερο άρθρο για τους οικοδεσπότες ιστού.

Τι λέτε για τις ψηφιακές λήψεις?

Το Shopify λειτουργεί εξαιρετικά για ψηφιακές λήψεις. Έχουν πολλές δυνατότητες και επίσης εφαρμογές που βοηθούν στην επαναλαμβανόμενη πληρωμή.

ECom: Τι λειτουργεί για Dropshipping?

Θα συνιστούσα το Shopify για άλλη μια φορά, καθώς έχουν μια ακμάζουσα αγορά εφαρμογών και ενοποίηση με το Oberlo και άλλο λογισμικό διαχείρισης αποθέματος.

Τι είναι καλό για χονδρική πώληση?

Αν αναζητάτε μια απλή λύση, το BigCommerce διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε. Οι τιμές είναι ελαφρώς φθηνότερες και έχετε την ίδια ενσωμάτωση με άλλες πλατφόρμες.

Πλατφόρμα eCom για μικρές επιχειρήσεις

Το Shopify είναι η καλύτερη πλατφόρμα για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Είναι σχεδιασμένο για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν τα πάντα στα χέρια τους με μια ακμάζουσα διαδικτυακή κοινότητα.

Ποιο πλαίσιο είναι καλύτερο για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου?

Το καλύτερο πλαίσιο είναι το Shopify. Το λογισμικό διαθέτει όλα όσα σας επιτρέπουν να αναπτύξετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου στο μέγιστο δυνατό επίπεδο, καθώς και να εκτελέσετε ένα μικρό κατάστημα μπουτίκ.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δωρεάν?

Η μόνη δωρεάν επιλογή 100% θα ήταν να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο Wix χωρίς προσαρμοσμένο τομέα. Το Wix έχει μια δωρεάν έκδοση, αλλά το όνομα τομέα σας θα έχει αυτήν τη μορφή: username.wixsite.com/siteaddress.

Τι είναι το ευκολότερο στη χρήση του Εργαλείου δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου?

Ο ευκολότερος κατασκευαστής ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου για την κατασκευή ενός ιστότοπου είναι το Squarespace. Ωστόσο, με αυτήν την αρχική ευκολία έρχονται μακροπρόθεσμες θυσίες με τη λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ο καλύτερος συνδυασμός ευκολίας και λειτουργικότητας είναι το Shopify.

Ποια είναι η φθηνότερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου?

Η φθηνότερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για να ξεκινήσετε είναι το WooCommerce. Το WooCommerce μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν στο WordPress. Η δημιουργία ενός ιστότοπου WordPress με το WooCommerce μπορεί να γίνει με περίπου τρία δολάρια το μήνα σε έναν ιστότοπο φιλοξενίας.

Τι χρειάζομαι για να ξεκινήσω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα?

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε ένα προϊόν που θέλετε να πουλήσετε και στη συνέχεια να σχεδιάσετε έναν ιστότοπο. Ο έλεγχος υπηρεσιών όπως το Shopify και άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Ποια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι η καλύτερη για SEO?

Το WooCommerce είναι η καλύτερη επιλογή επειδή χρησιμοποιείται στο WordPress. Το WordPress έχει τις καλύτερες δυνατότητες SEO. Εάν θέλετε κάτι πιο εύκολο – το Shopify και το BigCommerce προσφέρουν εφαρμογές και επιλογές blogging για SEO.

Αναφορές και πιστώσεις εικόνας:

 • Indiamart.com
 • Shopify.com
 • CanStockPhoto.com
 • TrendSoft.co
 • TeamOnTwikkeling.net

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map