10 καλύτερες υπηρεσίες Web Hosting (30+ Hosts Speed ​​& Uptime Review)

καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων


Τελευταία ενημέρωση: Φεβρουάριος, 2020.

Η εύρεση μιας καλής υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων μπορεί να πάρει πολύ χρόνο και χρήμα.

Μέχρι σήμερα, έχουμε εγγραφεί, δοκιμάσαμε και συγκρίνουμε περισσότερες από 30 διαφορετικές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αυτό σημαίνει επίσης ότι έχουμε δεδομένα απόδοσης.

Χρόνος αναμονής και φόρτωσης είναι δύο από τους πιο σημαντικούς παράγοντες όταν επιλέγετε έναν οικοδεσπότη Ιστού (δίπλα στο κόστος τους).

Ακολουθεί λεπτομερώς η διαδικασία ελέγχου μας:

 1. Εγγραφείτε με το πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού που προσφέρεται από την υπηρεσία φιλοξενίας
 2. Δημιουργήσαμε έναν κενό ιστότοπο WordPress
 3. Παρακολουθούμε την απόδοσή τους, όπως ο χρόνος λειτουργίας και ο χρόνος φόρτωσης
 4. Ελέγχουμε τις δυνατότητές τους, τους περιορισμούς, τις τιμές και την υποστήριξη πελατών
 5. Δημοσιεύουμε την κριτική (ενημέρωση μία φορά το χρόνο)

Όλα τα σχόλια φιλοξενίας βασίζονται στη μέση ταχύτητα (χρόνο φόρτωσης), το χρόνο λειτουργίας και το κόστος κάθε φιλοξενούμενου ιστού. Εάν θέλετε πιο λεπτομερή δεδομένα, δείτε τη σελίδα δεδομένων μας ή αυτό το υπολογιστικό φύλλο.

10 καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας για νέους ιστότοπους

Ακολουθεί μια λίστα με τους 10 καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστότοπων που έχουμε βρει αξιόπιστους και με καλή ταχύτητα. Όλα έχουν καλή απόδοση τους τελευταίους 24 μήνες.

1. Bluehost – Καλύτερα συνολικά

κριτική BluehostΤα σχέδια ξεκινούν από 2,75 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα Bluehost
+ Καλύτερος χρόνος λειτουργίας (99,99%)
+ Κορυφαία ταχύτητα 5 (405 ms)
+ Εγκατάσταση με ένα κλικ για WordPress
+ Εύκολο στη χρήση, φιλικό για αρχάριους
+ Δωρεάν δημιουργός τομέα και ιστότοπου
+ Υποστήριξη 24/7 (συνομιλία και τηλέφωνο)
Μειονεκτήματα Bluehost
– Εκπτώσεις μόνο για μεγαλύτερα πακέτα

Η φιλοξενία ιστοσελίδων Bluehost λειτουργεί από το 2007 και πλέον φιλοξενεί περισσότερους από 3.000.000 ιστότοπους. Είναι η πιο δημοφιλής επιλογή φιλοξενίας χαμηλού κόστους για νέους ιστότοπους.

Είναι η κορυφαία εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων μας, επειδή ο τελευταίος χρόνος λειτουργίας και η ταχύτητα των 24 μηνών είναι πολύ δυνατοί – 99,99% και 405 ms, αντίστοιχα.

Η 3χρονη τιμή γνωριμίας τους είναι 2,75 $ / μήνα (ανανεώνει 7,95 $) και συνοδεύεται από δυνατότητες όπως δωρεάν όνομα τομέα, πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και εγκατάσταση με ένα κλικ για WordPress, Joomla και Drupal μέσω του cPanel. Έτσι, για αρχάριους (κάποιος χωρίς ιστότοπο), αυτή είναι πιθανώς η καλύτερη επιλογή. Μη βασισμένο εύρος ζώνης και αποθηκευτικός χώρος 50 GB περιλαμβάνονται στο βασικό πρόγραμμα.

Είναι ιδανικό για ιστότοπους WordPress αφού συνιστάται επίσημα από το WordPress.org

Η Bluehost διαθέτει επίσης δωρεάν λογαριασμούς email, 24/7 ζωντανή υποστήριξη πελατών και SSL (επίπεδο ασφαλείας) σε όλα τα σχέδια. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και πιθανώς ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας ιστού σε επίπεδο εισόδου που είναι αξιόπιστος και ασφαλής. Εκτός από την παραδοσιακή κοινή φιλοξενία, η εταιρεία προσφέρει επίσης ειδικά, VPS και διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress για ιστότοπους υψηλότερης επισκεψιμότητας.

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας τους συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και ενεργοποιούνται αμέσως, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αμέσως.

Απόδοση Bluehost (2017-2020)Ζωντανός ιστότοπος δοκιμών: hostingfacts-bluerock-bluehost.com | Μέσος όρος χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα: 24 μήνες+


λεπτομερή κριτική Bluehost

2. HostGator Cloud – Καλύτερο φθηνό σύννεφο

αναθεώρηση cloud hostgatorΤα σχέδια ξεκινούν από 2,74 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα του HostGator Cloud
+ 5 κορυφαίες ώρες λειτουργίας (99,99%)
+ Κορυφαία ταχύτητα 5 (399 χιλ)
+ Δωρεάν μεταφορά ιστότοπου
+ Χωρίς εύρος ζώνης και όριο αποθήκευσης
+ Πολλές τοποθεσίες κέντρων δεδομένων
+ Απεριόριστοι λογαριασμοί email
HostGator Cloud Cons
Υψηλότερο κόστος ανανέωσης

Το HostGator, που ιδρύθηκε το 2002, είναι ένας δημοφιλής πάροχος κοινής χρήσης και φιλοξενίας cloud που φιλοξενεί περισσότερους από 2.000.000 ιστότοπους.

Σύμφωνα με τα τελευταία 24 μήνες δεδομένων μας, το HostGator Cloud έχει ισχυρό χρόνο λειτουργίας (99,99%) και ταχύτητα άνω του μέσου όρου (399 χιλ) καθιστώντας τον ισχυρό υποψήφιο της Bluehost.

Το HostGator προσφέρει ευέλικτες δυνατότητες, όπως απεριόριστο λογαριασμό email, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, χώρο στο δίσκο χωρίς μετρήσεις και ενσωματωμένη προσωρινή μνήμη σε όλα τα σχέδια. Επιπλέον, όλα τα προγράμματα φιλοξενίας τους συνοδεύονται από εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, δωρεάν πιστοποιητικό SSL, εύκολες εγκαταστάσεις WordPress και δωρεάν τομέα για ένα χρόνο (όταν εγγραφείτε για 12, 24 ή 36 μήνες).

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο, μπορείτε να το κάνετε με το Gator Website Builder. Είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης του HostGator που έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα εύκολο, φιλικό προς το ηλεκτρονικό εμπόριο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για αρχάριους.

Το φθηνότερο πρόγραμμα του HostGator ξεκινά από 2,74 $ / μήνα (όταν επιλέγετε ένα πρόγραμμα πληρωμών 12 μηνών) και ανανεώνει 10,95 $ / μήνα. Εκτός από την κοινή φιλοξενία cloud, το HostGator προσφέρει WordPress, VPS και ειδικά προγράμματα φιλοξενίας που εξυπηρετούν όλους τους οργανισμούς μεγέθους, από μικρές επιχειρήσεις έως εταιρικούς ιστότοπους.

Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από μια γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Απόδοση HostGator Cloud (2017-2020)Ζωντανός ιστότοπος δοκιμών: hostingfacts-owp.com | Μέσος όρος χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα: 24 μήνες+


αναλυτική ανασκόπηση του HostGator Cloud

3. Hostinger – Φτηνότερη τιμή

Αρχική σελίδα HostingerΤα σχέδια ξεκινούν από 0,99 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα Hostinger
+ Κορυφαίος χρόνος φόρτωσης 2 (350 ms)
+ Φτηνές τιμές (0,99 $ / μήνα)
+ Κέντρα δεδομένων σε ΗΠΑ, Ευρώπη & Ασία
+ Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
+ Συνομιλία υποστήριξης 24/7
Μειονεκτήματα Hostinger
Χωρίς δωρεάν τομέα
Περιορισμένο εύρος ζώνης στο φθηνό πρόγραμμα

Τα τελευταία 24 μήνες δεδομένων μας δείχνουν ότι το Hostinger έχει μέσο χρόνο λειτουργίας 99,95%, αλλά ένας πολύ γρήγορος μέσος χρόνος φόρτωσης 350 ms καθιστώντας την την καλύτερη φτηνή φιλοξενία ιστοσελίδων που μπορείτε να βρείτε.

Το Hostinger (ο οποίος διαθέτει επίσης το Hosting24) προσφέρει εξαιρετικά προσιτά προγράμματα φιλοξενίας χωρίς να διακυβεύεται πάρα πολύ η ποιότητα και η απόδοση της υπηρεσίας. Αν και είναι φθηνό στην τιμή, οι λειτουργίες που συνοδεύουν τα σχέδια της Hostinger θα προσελκύσουν πολλούς αρχάριους κατόχους ιστότοπων.

Η εταιρεία προσφέρει μια ποικιλία σχεδίων φιλοξενίας με διαφορετικές δυνατότητες και όλα τα σχέδια έρχονται με έναν εύκολο δημιουργό ιστότοπων, δωρεάν πιστοποιητικό SSL, 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας και υποστήριξη 24/7/365.

Το φθηνότερο πρόγραμμα της Hostinger ξεκινά από μόλις 0,99 $ / μήνα (όταν επιλέγετε ένα πρόγραμμα πληρωμών 48 μηνών), οι ανανεώσεις ξεκινούν από 2,15 $ / μήνα. Το εύρος ζώνης και οι βάσεις δεδομένων είναι απεριόριστα, εκτός εάν επιλέξετε το πρόγραμμα “Single Web Hosting”. Με το τελευταίο θα περιοριστείτε σε 10 GB χώρου στο δίσκο, 100 GB εύρους ζώνης, μία βάση δεδομένων MySQL και έναν λογαριασμό email. Ειδικότερα, το φθηνότερο πακέτο δεν περιλαμβάνει δωρεάν τομέα και έχει περιορισμένη ισχύ επεξεργασίας και μνήμη.

Άλλες υπηρεσίες που παρέχονται από την Hostinger περιλαμβάνουν τη φιλοξενία Cloud, Email, WordPress, VPS, Windows VPS.

Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από μια τυπική εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Απόδοση Hostinger (2017-2020)Ζωντανός ιστότοπος δοκιμών: hostingfacts-hostinger.com | Μέσος όρος χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα: 24 μήνες+


αναλυτική κριτική Hostinger

4. GreenGeeks – Καλύτερη φιλοξενία “Green”

Αρχική σελίδα GreenGeeksΤα σχέδια ξεκινούν από 2,95 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα GreenGeeks
+ Καλός χρόνος φόρτωσης (445 ms)
+ Σταθερός χρόνος λειτουργίας (99,98%)
+ ΗΠΑ, Καναδάς & Ολλανδικοί διακομιστές
+ Δωρεάν μεταφορά ιστότοπου
+ Απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης
Μειονεκτήματα GreenGeeks
Αμφισβητήσιμη πολιτική επιστροφής χρημάτων
Υψηλό κόστος ανανέωσης

Η GreenGeeks έχει περάσει περίπου 12+ χρόνια και φιλοξενεί πάνω από 500.000 ιστότοπους.

Με 99,98% ώρες λειτουργίας και ταχύτητες φόρτωσης 445 ms, Η GreenGeeks προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη φιλοξενία σε προσιτή τιμή 2,95 $ / μήνα. Προσθέστε σε αυτά τα μπόνους πλούσια σε χαρακτηριστικά, την υψηλής ποιότητας υποστήριξη πελατών 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές και είναι εύκολο να δείτε πώς η GreenGeeks δημιουργεί γρήγορα ένα όνομα για τον εαυτό της σε μια άγρια ​​υπερκορεσμένη αγορά.

Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από δωρεάν τομέα για 1 έτος, πρόσβαση cPanel, δωρεάν Wildcard SSL, PowerCacher, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD και απεριόριστη μεταφορά δεδομένων. Οι πελάτες λαμβάνουν επίσης απεριόριστο αριθμό ονομάτων τομέα, απεριόριστων λογαριασμών email και αντιγράφων ασφαλείας τη νύχτα.

Εάν ο ιστότοπός σας μεγαλώνει, μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση στην πιο ευέλικτη φιλοξενία VPS. Επίσης, η GreenGeeks θα μετεγκαταστήσει τον ιστότοπό σας από τον υπάρχοντα κεντρικό υπολογιστή σας δωρεάν. Δυστυχώς, το ποσοστό ανανέωσης 9,95 $ / μήνα μπορεί να αποτρέψει ορισμένους webmaster να επιλέξουν το GreenGeeks έναντι άλλων παρόχων φιλοξενίας.

Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Απόδοση GreenGeeks (2017-2020)Ζωντανός ιστότοπος δοκιμών: hostingfacts-greengeeks.com | Μέσος όρος χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα: 24 μήνες+


αναλυτική κριτική GreenGeeks

5. DreamHost – Πληρώστε μηνιαία, χωρίς υψηλότερες ανανεώσεις

Αρχική σελίδα του DreamHostΤα σχέδια ξεκινούν από 2,59 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα του DreamHost
+ Καλός χρόνος φόρτωσης (648 ms)
+ Εγγύηση χρόνου λειτουργίας
+ Διατίθενται μηνιαία προγράμματα
+ Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών
+ Απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης
Μειονεκτήματα του Dreamhost
Μέσος χρόνος λειτουργίας (99,94%)
Χωρίς cPanel

Ιδρύθηκε το 1996, το DreamHost είναι ένας από τους παλαιότερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η εταιρεία φιλοξενεί πάνω από 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους, ιστολόγια και εφαρμογές σε περισσότερες από 100 χώρες.

Σύμφωνα με τα τελευταία 24 μήνες δεδομένων μας, το DreamHost έχει μέσο χρόνο λειτουργίας (99,94%) και επαρκή ταχύτητα (648 ms) καθιστώντας την μια αξιόπιστη λύση φιλοξενίας.

Αυτό που κάνει το DreamHost διαφορετικό από πολλές άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι ότι προσφέρουν την επιλογή να πληρώνουν μηνιαία και όχι ετήσια.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εγγραφείτε για 4,95 $ και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό φιλοξενίας σας αμέσως. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα 3 ετών που ξεκινά από 2,59 $ / μήνα και ανανεώνεται στα 4,95 $ / μήνα. Το βασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν τομέα, 1 ιστότοπο, απεριόριστο εύρος ζώνης και αποθηκευτικό χώρο SSD 50 GB. Οι πελάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης του DreamHost και μπορούν να προσθέσουν ένα email με μηνιαία χρέωση 1,67 $ / μήνα.

Η εταιρεία προσφέρει ισχυρές δυνατότητες ασφαλείας (LetsEncrypt SSL), μια ποικιλία εργαλείων διαχείρισης τομέα και απεριόριστη μεταφορά δεδομένων ανά μήνα. Το WordPress έρχεται προεγκατεστημένο και η εταιρεία διαθέτει επίσης το δικό της εύχρηστο και φιλικό για αρχάριους δημιουργό ιστότοπων. Δεν έχουν το cPanel το οποίο είναι γνωστό στον κλάδο των προγραμματιστών ιστού, αλλά το DreamHost προσφέρει το δικό του πάνελ διαχειριστή που κάνει σχεδόν το ίδιο με το cPanel ή το Plesk.

Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7 στις ΗΠΑ. Η εταιρεία έχει μια γενναιόδωρη πολιτική επιστροφής χρημάτων 97 ημερών.

Απόδοση DreamHost (2017-2020)Ζωντανός ιστότοπος δοκιμών: hostingfacts-dreamhost.com | Μέσος όρος χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα: 24 μήνες+


αναλυτική αναθεώρηση DreamHost

6. SiteGround – Καλύτερη υποστήριξη πελατών

αναθεώρηση sitegroundΤα σχέδια ξεκινούν από 3,95 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα SiteGround
+ Επαρκής χρόνος φόρτωσης (673 ms)
+ Σταθερός χρόνος λειτουργίας (99,99%)
+ Εξυπηρέτηση πελατών με γνώσεις
+ 24/7 Υποστήριξη συνομιλίας «Guru»
+ 20+ λογαριασμοί email
Μειονεκτήματα SiteGround
Εγκατάσταση χρέωσης σε μηνιαία προγράμματα
Περιορισμένο φθηνό πακέτο

Το SiteGround είναι ένας πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που ιδρύθηκε το 2004 στη Σόφια της Βουλγαρίας. Φιλοξενούν πάνω από 2 εκατομμύρια τομείς και είναι μία από τις τρεις εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που προτείνονται επίσημα από το WordPress.org.

Σύμφωνα με τα τελευταία 24-μήνα δεδομένα μας, το SiteGround έχει φανταστικό χρόνο λειτουργίας (99,99%) και επαρκή ταχύτητα (673 ms) καθιστώντας τον έναν πολύ ισχυρό κορυφαίο 10 οικοδεσπότη Ιστού.

Το SiteGround είναι γνωστό για την υποδειγματική εξυπηρέτηση πελατών του και η βάση χρηστών του αναπτύσσεται γρήγορα. Όλα τα προγράμματα φιλοξενίας SiteGround περιλαμβάνουν το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, τον λογαριασμό email, το SSL, το Cloudflare CDN, τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και την πρόσβαση SSH, δωρεάν.

Το φθηνότερο πρόγραμμα StartUp που έχει σχεδιαστεί για αρχάριους ξεκινά από 3,95 $ / μήνα (όταν πληρώνετε για το 12μηνο πρόγραμμα), οι ανανεώσεις ξεκινούν από 11,95 $ / μήνα. Μπορείτε να φιλοξενήσετε 1 ιστότοπο κατάλληλο για ~ 10.000 μηνιαίες επισκέψεις. Το σχέδιο έρχεται με 10 GB χώρο στο Web, μη μετρημένη επισκεψιμότητα και υποστήριξη 24/7.

Το SiteGround διαθέτει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, φιλοξενία WooCommerce, φιλοξενία cloud, εταιρική φιλοξενία και αποκλειστικούς διακομιστές. Αντί να έχουν εσωτερικούς διακομιστές, νοικιάζουν διακομιστές από το Google cloud.

Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων διάρκειας 30 ημερών.

Απόδοση SiteGround (2017-2020)Ζωντανός ιστότοπος δοκιμών: hostingfacts-siteground.com | Μέσος όρος χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα: 24 μήνες+


λεπτομερή κριτική SiteGround

7. Φιλοξενία Α2 – Ταχύτερη κοινόχρηστη φιλοξενία

Αναθεώρηση φιλοξενίας Α2Τα σχέδια ξεκινούν από 2,96 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα φιλοξενίας A2
+ Γρηγορότερος χρόνος φόρτωσης (317 χιλ)
+ Βελτιστοποιημένοι διακομιστές WordPress
+ Απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης
+ 24/7 Υποστήριξη συνομιλίας «Guru»
+ 20+ λογαριασμοί email
Μειονεκτήματα φιλοξενίας Α2
Μέσος χρόνος λειτουργίας (99,93%)
Υψηλότερο κόστος ανανέωσης

Η φιλοξενία A2 που εδρεύει στις ΗΠΑ (ιδρύθηκε το 2002 και φιλοξενεί 500.000+ ιστότοπους) είναι η ταχύτερα κοινόχρηστη φιλοξενία ιστού που δοκιμάσαμε μέχρι σήμερα. Κατάφεραν να επιτύχουν ένα εντυπωσιακό 317 χιλ μέσος χρόνος φόρτωσης για περίοδο 24 μηνών.

Η φιλοξενία A2 είναι γρήγορη επειδή οι διακομιστές τους είναι βελτιστοποιημένοι για ιστότοπους WordPress και χρησιμοποιούν την προσωρινή μνήμη LiteSpeed. Δεδομένου ότι έχουμε ελέγξει περισσότερες από 30+ κοινές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, καμία από αυτές δεν είναι τόσο γρήγορη όσο η Α2.

Παρόλο που είναι το γρηγορότερο, το A2 δεν είναι τόσο αξιόπιστο. Ο μέσος χρόνος λειτουργίας τους αιωρείται περίπου ~99,93%. Δεν είναι πολύ, αλλά είναι περισσότερο από ~ 6 ώρες εκτός λειτουργίας κάθε χρόνο.

Η εταιρεία φιλοξενίας A2 είναι γνωστή για την απρόσκοπτη συνεργασία με όλα τα μεγάλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart και Magento, καθιστώντας την ιδανική για τους προγραμματιστές ιστοσελίδων. Η εταιρεία προσφέρει μια ποικιλία σχεδίων φιλοξενίας και όλα περιλαμβάνουν δωρεάν πιστοποιητικό LetsEncrypt SSL, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD και δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου.

Το φθηνότερο πακέτο “Lite” ξεκινά 2,96 $ / μήνα (ανανεώνει 7,99 $ / μήνα) συνοδεύεται από 1 ιστότοπο, 25 λογαριασμούς email, ένα όνομα τομέα για 1 έτος, δωρεάν Cloudflare CDN και απεριόριστο εύρος ζώνης / χώρο στο δίσκο.

Η A2 Hosting έχει μια αξιόπιστη ομάδα υποστήριξης πελατών που ονομάζεται «Guru Crew Support». Οι πελάτες μπορούν να συνδεθούν μαζί τους 24/7/365 μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου, email και εισιτηρίων. Δίπλα στην κανονική, κοινόχρηστη φιλοξενία, προσφέρουν επίσης αποκλειστική φιλοξενία VPS και μεταπωλητή για webmasters.

Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Απόδοση φιλοξενίας A2 (2017-2020)Ζωντανός ιστότοπος δοκιμών: hostingfacts-a2.com | Μέσος όρος χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα: 24 μήνες+


αναλυτική αναθεώρηση φιλοξενίας Α2

8. WestHost

κριτική WesthostΤα σχέδια ξεκινούν από 1,99 $ / μήνα (μόνο FTP)

Πλεονεκτήματα της WestHost
+ Καλό χρόνο λειτουργίας (99,98%)
+ Φτηνές τιμές
+ Δωρεάν CDN Cloudflare
+ Περιλαμβάνονται αντίγραφα ασφαλείας
Μειονεκτήματα WestHost
Κάτω του μέσου χρόνου φόρτωσης (881 ms)
Δεν περιλαμβάνεται τομέας SSL / δωρεάν
Χωρίς cPanel ή αυτόματες εγκαταστάσεις

Η WestHost είναι μια εταιρεία φιλοξενίας που ανήκει στην thgingenuity Ltd. (εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου) η οποία κατέχει επίσης το MidPhase.

Τα πρόσφατα δεδομένα μας δείχνουν ότι η WestHost είχε μέσο χρόνο λειτουργίας 99,98% και χρόνο φόρτωσης 881 ms. Έχουμε δει ότι η ταχύτητά τους δεν ήταν μεταξύ των κορυφαίων 15. Ωστόσο, λόγω της φθηνής τους τιμής (ξεκινά 1,99 $ / μήνα για ένα τριετές πρόγραμμα και ανανεώνει 4,99 $ / μήνα) και το δωρεάν CDN με αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπου τους καθιστά μια καλή φιλοξενία πάροχος στην κορυφή 10.

Ο χρόνος λειτουργίας τους είναι άνω του μέσου όρου, γεγονός που καθιστά το WestHost μια καλή επιλογή για ιστότοπους μικρών διαδικτυακών επιχειρήσεων, θεωρώντας ότι είναι μία από τις φθηνότερες λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων στην αγορά – 1,99 $ / μήνα για ένα 3ετές πρόγραμμα.

Δυστυχώς, δεν περιλαμβάνονται SSL και δωρεάν τομείς. Εάν τα θέλετε δωρεάν, θα πρέπει να επιλέξετε το πακέτο υψηλότερου επιπέδου “Προτιμώμενο”. Το φθηνότερο πακέτο σάς παρέχει πρόσβαση FTP μόνο, οπότε δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γρήγορες εγκαταστάσεις για CMS όπως το WordPress, καθιστώντας τη δύσκολη επιλογή για αρχάριους.

Σε αντίθεση με άλλες, πιο δημοφιλείς υπηρεσίες φιλοξενίας, το WestHost προσφέρει μόνο έναν τυπικό κοινόχρηστο πάροχο φιλοξενίας. Επομένως, εάν ο ιστότοπός σας μεγαλώσει, πιθανότατα θα πρέπει να μεταφέρετε τους ιστότοπούς σας μακριά από το WestHost.

Απόδοση WestHost (2017-2020)Ζωντανός ιστότοπος δοκιμών: hostingfacts-wh.com | Μέσος όρος χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα: 24 μήνες+


αναλυτική αναθεώρηση WestHost

9. Φιλοξενία GoDaddy

Αναθεώρηση GoDaddyΤα σχέδια ξεκινούν από 4,33 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα της GoDaddy
+ Καλός χρόνος φόρτωσης (554 ms)
+ Καλό χρόνο λειτουργίας (99,97%)
+ Αποθήκευση ιστότοπου 100 GB
+ Πρόσβαση στο cPanel και το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων
+ Εγγύηση χρόνου λειτουργίας για 99,90%
Μειονεκτήματα GoDaddy
SSL & το email κοστίζει επιπλέον
Χωρίς μεταφορά ιστότοπου

Το GoDaddy είναι μια από τις κορυφαίες λύσεις φιλοξενίας που τροφοδοτούν πάνω από 44 εκατομμύρια ιστότοπους. Η εταιρεία διαθέτει 14 εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο και αναγνωρίζεται ως ένας από τους μεγαλύτερους καταχωρητές τομέα. Προσφέρουν επίσης υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων που είναι κατάλληλες τόσο για μικρούς όσο και για πολύ μεγάλους ιστότοπους. Ομοίως με το SiteGround, δεν κατέχουν επίσης το διακομιστή τους, αλλά συνεργάζονται με την Amazon και ενοικιάζουν διακομιστές από την AWS.

Τα τελευταία 2 χρόνια παρακολούθησης της κοινής φιλοξενίας της GoDaddy μας έδειξαν χρόνο λειτουργίας 99,97% και ταχύτητα σελίδας 554 ms που μας δείχνει ότι το GoDaddy είναι ένας αξιόπιστος πάροχος. Το GoDaddy είναι μια εξαιρετική λύση για τη δημιουργία προσαρμοσμένων ιστότοπων καθώς συνοδεύεται από ένα απλό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης (GoCentral) σχεδιασμένο για αρχάριους. Διαθέτει επίσης εργαλεία φιλικά για προγραμματιστές όπως MySQL, cPanel, CloudLinux, Python και πολλές εκδόσεις PHP.

Το φθηνότερο πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων ξεκινά από 4,33 $ / μήνα (ανανεώνει 8,99 $ / μήνα) συνοδεύεται από 100 GB χώρου αποθήκευσης ιστότοπου (πολύ) και μη μετρημένο εύρος ζώνης. Περιλαμβάνονται επίσης η παρακολούθηση ασφάλειας και η προστασία DDoS.

Ωστόσο, το GoDaddy έχει πολλά “upsells” που πιθανότατα θα σας κάνουν να πληρώσετε λίγο περισσότερο. Για παράδειγμα, τα αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπου, τα πιστοποιητικά SSL και οι λογαριασμοί email δεν περιλαμβάνονται στο φθηνότερο πακέτο τους. Το GoDaddy προσφέρει επίσης 24ωρη υποστήριξη.

Όλα τα ετήσια και πολυετή προγράμματα της GoDaddy συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Απόδοση GoDaddy (2017-2020)Ζωντανός ιστότοπος δοκιμών: hostingfacts-gd.com | Μέσος όρος χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα: 24 μήνες+


λεπτομερής κριτική GoDaddy

10. Ιστότοπος5

κριτική site5Τα σχέδια ξεκινούν από 7,65 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα του Site5
+ Καλό χρόνο λειτουργίας (99,99%)
+ Πάνω από τη μέση ταχύτητα (629 χιλ)
+ Δωρεάν μετεγκαταστάσεις
+ Μη μετρημένο εύρος ζώνης / αποθηκευτικός χώρος
Ιστότοπος5
Ακριβείς τιμές
Περιορισμένο φθηνό πακέτο (10.000 επισκέψεις το πολύ)
Ο τομέας δεν είναι δωρεάν

Το Site5 είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που ιδρύθηκε το 1998, αλλά αργότερα αγοράστηκε από την Endurance International Group (EIG) – έναν σημαντικό πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου που κατέχει επίσης μάρκες με καλύτερη απόδοση, όπως η Bluehost και η HostGator.

Σύμφωνα με τα τελευταία 24-μήνα δεδομένα μας, το Site5 έχει σταθερό χρόνο λειτουργίας (99,99%) και ο μέσος χρόνος φόρτωσης σελίδας των 629 χιλ.

Οι πελάτες μπορούν εύκολα να εγκαταστήσουν δημοφιλείς εφαρμογές όπως Drupal, Joomla, ZenCart ή PrestaShop μέσω του cPanel / WHM.

Ο φθηνότερος κοινόχρηστος λογαριασμός φιλοξενίας του Site5 ξεκινά από 7,65 $ / μήνα (εάν πληρώνετε για πρόγραμμα 2 ετών εκ των προτέρων). Δυστυχώς, το βασικό τους πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει δωρεάν SSL ή δωρεάν τομέα, αλλά συνοδεύεται από μη μετρημένο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης, υποστήριξη 24/7 και ανάκτηση αντιγράφων ασφαλείας.

Δεδομένου ότι το Site5 δεν παρέχει πολλές δυνατότητες από τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν οι αρχάριοι, είναι πιθανώς μια καλύτερη επιλογή για έναν προγραμματιστή ιστού ή έναν σχεδιαστή που θέλει να τα χρησιμοποιήσει ως φιλοξενία μεταπωλητών για να χρεώσει πελάτες.

Όλα τα σχέδιά τους συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων διάρκειας 30 ημερών από το βιομηχανικό πρότυπο.

Απόδοση Site5 (2017-2020)Ζωντανός ιστότοπος δοκιμών: hostingfacts-s5.com | Μέσος όρος χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα: 24 μήνες+


αναλυτική κριτική Site5

30+ Κριτικές φιλοξενίας & Στατιστική

Κάθε χρόνο προσθέτουμε αργά περισσότερους παρόχους φιλοξενίας στη λίστα μόλις έχουμε αρκετά δεδομένα σχετικά με την απόδοσή τους (χρόνος λειτουργίας και χρόνος φόρτωσης). Ακολουθεί ένας σύνδεσμος για το υπολογιστικό φύλλο – γράφημα σύγκρισης φιλοξενίας ιστού (2020).

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή Web Hosting

1. Οι μεταφορές ιστότοπων και οι μετεγκαταστάσεις δεν είναι πάντα δωρεάν

Τι γίνεται αν επιλέξετε έναν οικοδεσπότη Ιστού μόνο για να ανακαλύψετε ότι δεν σας αρέσει; Η μεταφορά ιστότοπου, γνωστή και ως μετεγκατάσταση ιστότοπου, σας επιτρέπει να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας σε άλλο κεντρικό υπολογιστή.

Η μετακίνηση σε έναν άλλο ιστότοπο συνίσταται στη μεταφορά αρχείων και βάσεων δεδομένων του ιστότοπου, στη διαμόρφωση του ιστότοπού σας με τον νέο κεντρικό υπολογιστή και στην κατεύθυνση του DNS του τομέα σας στον νέο κεντρικό υπολογιστή. Μόλις επιλέξετε έναν νέο οικοδεσπότη ιστότοπου, συνήθως μπορούν να σας βοηθήσουν με αυτήν τη διαδικασία. Το κόστος θα εξαρτηθεί από τον κεντρικό υπολογιστή στον οποίο μεταβαίνετε, αλλά μπορεί να κυμαίνεται από 150 έως 400 $.

Ωστόσο, ορισμένοι οικοδεσπότες Ιστού στη λίστα μας, όπως το HostGator και το GreenGeeks, προσφέρουν δωρεάν μεταφορές ιστού.

Μεταφορά Ιστού GreenGeeks

Για πληρωμένες μεταφορές, μερικές φορές μπορείτε να μεταφέρετε περισσότερους από έναν ιστότοπους. Για παράδειγμα, είναι 149,99 $ για τη μετεγκατάσταση 5 ιστότοπων και 20 λογαριασμών email στο Bluehost. Η μεταφορά ιστότοπου θα διαρκέσει συνήθως μερικές ημέρες.

Για έναν οικοδεσπότη όπως το HostPapa, θα χρειαστούν 5 έως 7 ημέρες για να ολοκληρωθεί η μεταφορά ιστότοπου. Συνιστούν να τροποποιήσετε τις καταχωρίσεις DNS πριν ξεκινήσετε τη μεταφορά έτσι ώστε να χρειαστεί λιγότερος χρόνος. Μπορούν επίσης να ενημερώσουν τις καταχωρίσεις DNS σας, αλλά αυτή η υπηρεσία θα προσθέσει 24 έως 72 ώρες πριν ο ιστότοπός σας γίνει ζωντανός. Με το A2 Hosting, θα διαρκέσει οπουδήποτε από 2 έως 4 ημέρες.

2. Τα ποσοστά ανανέωσης είναι συνήθως υψηλότερα

Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστού διπλασιάζουν ή τριπλασιάζουν την τιμή τους όταν έρθει η ώρα να ανανεώσετε τη συμφωνία σας. Τα τέλη ανανέωσης μπορούν να φτάσουν τα 7-10 $ / μήνα για ένα βασικό πρόγραμμα που αρχικά κοστίζει 2,99 $ / μήνα. Οι δυνατότητες και οι επιδόσεις που έχετε από το πρόγραμμα παραμένουν οι ίδιες, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε περισσότερα.

 • Για παράδειγμα, το πρόγραμμα GoDaddy Economy θα φτάσει τα 8,99 $ / μήνα όταν έρθει η ώρα να ανανεωθεί.
 • Το A2 Hosting απαιτεί από τους πελάτες να υποβάλουν γραπτή αίτηση ακύρωσης 15 ημέρες πριν από την έναρξη της ανανέωσης. Ωστόσο, εάν ξεχάσετε να ζητήσετε ακύρωση, η ανανέωσή σας θα ξεκινήσει αυτόματα και η τιμή θα διπλασιαστεί.
 • Ωστόσο, ορισμένοι από τους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων στη λίστα μας δεν ακολουθούν αυτό το τυποποιημένο τέχνασμα. Εάν εγγραφείτε για ένα τριετές πρόγραμμα με το DreamHost, το σχέδιό σας θα ανανεωθεί με την ίδια τιμή.

Επιπλέον, ενώ οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν «δωρεάν τομέα» – αυτό σημαίνει ότι αποκτάτε τον τομέα για τον πρώτο χρόνο δωρεάν. Μετά από αυτό, συνήθως ανανεώνεται ετησίως κάπου μεταξύ 10 $ – 20 $ / έτος.

3. Όρια εύρους ζώνης, αποθήκευσης και λογαριασμού email

Οταν πρόκειται για εύρος ζώνης και αποθήκευση υπάρχουν επίσης περιορισμοί.

 • Το φθηνότερο πρόγραμμα της GoDaddy παρέχει στους χρήστες μη μετρημένο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης 100 GB που αρκεί για έναν μόνο ιστότοπο.
 • Το Hostinger προσφέρει εύρος ζώνης 100 GB και 10 GB αποθήκευσης, ενώ το iPage προσφέρει επεκτάσιμο εύρος ζώνης και απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL.
 • Οι πελάτες που ενδιαφέρονται για μη μετρημένο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης θα πρέπει να ελέγξουν το Bluehost, το HostGator, το SiteGround και το GreenGeeks.

Οι κάτοχοι ιστότοπων ενδιαφέρονται για τους παρόχους φιλοξενίας που προσφέρουν δωρεάν SSL θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο χρήσης Bluehost, DreamHost, HostGator, SiteGround ή iPage. Περιλαμβάνουν όλα ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας τους, κάτι που δεν συμβαίνει πάντα με τους μεγάλους παρόχους φιλοξενίας. Για παράδειγμα, το GoDaddy χρεώνει πολύ υψηλές χρεώσεις για πιστοποιητικά SSL.

φιλοξενία πρόσθετων

Οταν πρόκειται για λογαριασμοί email, Οι λύσεις φιλοξενίας Ιστού διαφέρουν στις προσφορές τους.

 • Για παράδειγμα, όλοι οι λογαριασμοί SiteGround, HostGator, A2 Hosting και Hostinger περιλαμβάνουν δωρεάν λογαριασμό email.
 • Το GoDaddy περιλαμβάνει δωρεάν επιχειρηματικό email για το 1ο έτος με το βασικό τους πρόγραμμα. Το γραμματοκιβώτιο του Microsoft Office 365 διαθέτει ειδικό χώρο αποθήκευσης 5 GB και κοινόχρηστο ηλεκτρονικό ημερολόγιο.
 • Το iPage και το GreenGeeks επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν απεριόριστους λογαριασμούς email. Έχουν επωνυμία για τον τομέα χρήστη και περιλαμβάνουν προώθηση email και autoresponders.

4. Μόλις μεγαλώσει ο ιστότοπός σας, σκεφτείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα φιλοξενίας σας

Οι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν διαφορετικούς τύπους φιλοξενίας. Εάν ξεκινάτε απλώς ή διαθέτετε ιστότοπο χαμηλής επισκεψιμότητας, θα πρέπει να επιλέξετε την κοινή χρήση φιλοξενίας ιστού. Είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για τη συντήρηση και τη διαχείριση του ιστότοπού σας. Ωστόσο, μόλις αναπτυχθούν οι ιστότοποί σας, είναι εύκολο να κάνετε μετεγκατάσταση από τη μία φιλοξενία στην άλλη ή να την αναβαθμίσετε σε πιο ακριβή φιλοξενία ιστού.

Κοινή φιλοξενία Ιστού – Καλύτερο για νέους ιστότοπους και ιστολόγια. Όλοι οι ιστότοποι αποθηκεύονται σε έναν φυσικό διακομιστή φιλοξενίας όπου μοιράζονται πόρους διακομιστή όπως αποθήκευση, εύρος ζώνης, μνήμη RAM και υπολογιστική ισχύ. Εάν ο ιστότοπός σας δεν έχει πολλή κίνηση, αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε. Επιστρέψτε στη λίστα των κορυφαίων 10 μας.

Φιλοξενία VPS – Το VPS σημαίνει έναν εικονικό ιδιωτικό διακομιστή. Παρόλο που το VPS είναι παρόμοιο με την κοινή φιλοξενία (ταχύτητα και χρόνο λειτουργίας) και αποθηκεύει πολλούς ιστότοπους στον ίδιο διακομιστή, παρέχει περισσότερες επιλογές προσαρμογής και θα έχετε περισσότερο έλεγχο. Με το VPS μπορείτε να κλιμακώσετε τους πόρους σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Φιλοξενία cloud – Τύπος υπηρεσίας φιλοξενίας που επιτρέπει σε πολλούς υπολογιστές να συνεργάζονται, να εκτελούν εφαρμογές και να χρησιμοποιούν συνδυασμένους πόρους υπολογιστών. Οι ιστότοποι που φιλοξενούνται στο cloud μπορούν να χρησιμοποιούν τους πόρους πολλών διακομιστών, πράγμα που σημαίνει ότι δεν περιορίζονται σε μία τοποθεσία διακομιστή.

Διαχειριζόμενο WordPress – Καλύτερο για ιστότοπους WordPress υψηλής κυκλοφορίας. Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress καλύπτει τις ίδιες ανάγκες φιλοξενίας με τις γενικές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, ωστόσο, ο κύριος στόχος της είναι η βελτιστοποίηση της απόδοσης ενός ιστότοπου WordPress.

Αφιερωμένη φιλοξενία – Ιδανικό για μεγάλους, εταιρικούς ιστότοπους. Τύπος διακομιστή φιλοξενίας που δίνει στους κατόχους ιστότοπων τους πόρους ενός ολόκληρου διακομιστή για τον ιστότοπό τους Αυτός ο τύπος φιλοξενίας παρέχει στους ιστότοπους τη δυνατότητα χειρισμού μεγάλου όγκου επισκεψιμότητας και τη δυνατότητα προσαρμογής του στις ανάγκες τους όσον αφορά την CPU, τη μνήμη RAM, το χώρο στο δίσκο και το λογισμικό.

 • Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές κριτικές σε όλες τις εταιρείες φιλοξενίας που παρακολουθήσαμε μέχρι τώρα.
 • Αν θέλετε να ελέγξουμε, να συγκρίνουμε και να παρακολουθούμε περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, απλώς στείλτε μας ένα email – [email protected]
 • Εάν θέλετε να αφήσετε τη δική σας κριτική, μπορείτε κάντε το εδώ. Λάβετε υπόψη ότι λαμβάνουμε πολλές υποβολές και δεχόμαστε μόνο αυθεντικές και χρήσιμες κριτικές χρηστών.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map