Καλύτεροι δωρεάν δημιουργοί ιστότοπων

πίτα τσιπΗ εύρεση ενός δωρεάν δημιουργού ιστότοπων είναι μια έξυπνη απόφαση για πολλούς ανθρώπους.


Η βύθιση χρημάτων σε κάτι που δεν γνωρίζετε ακόμα τι κάνετε δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Οι περισσότεροι αρέσει να οδηγούν ένα αυτοκίνητο πριν το αγοράσουν, οπότε γιατί να μην οδηγούν έναν κατασκευαστή ιστότοπων πριν αγοράσουν?

Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία για την κατασκευή ιστοσελίδων. Από πού ξεκινάτε όταν δημιουργείτε έναν ιστότοπο; Εάν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία μπορεί να είναι πραγματικά συγκεχυμένο.

Τι σημαίνει φιλοξενία; Πώς μπορώ να μειώσω το κόστος ανάπτυξης του ιστότοπού μου; Γιατί υπάρχει WordPress.com και WordPress.org; Είναι αρκετά συγκεχυμένο και γι ‘αυτό το ξεκίνημα δωρεάν δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

Τα υπέροχα νέα είναι ότι υπάρχουν μερικές καταπληκτικές επιλογές για δωρεάν δημιουργούς ιστότοπων και είναι τόσο εύκολο όσο και πίτα. Δεν ξέρω καν πόσο εύκολη είναι η πίτα – αυτό μπορεί να είναι πιο εύκολο.

Contents

Οι κορυφαίες επιλογές μας για τους καλύτερους δωρεάν δημιουργούς ιστότοπων

Το πρώτο μέρος που πρέπει να πάτε για να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι το Constant Contact. Το φοβερό πράγμα για το Constant Contact είναι ότι είναι επίσης η επιλογή μας ως η καλύτερη υπηρεσία μάρκετινγκ email. Το γεγονός ότι προσφέρουν μια δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας τους είναι απλώς παγωμένο στο κέικ (δεν ξέρω γιατί τα επιδόρπια έχουν να κάνουν τόσο πολύ με τους δημιουργούς ιστότοπων).

Η χρήση της σταθερής επαφής είναι ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο δωρεάν και χωρίς πρόσθετες επιπλοκές, ενώ ταυτόχρονα βουτάτε στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

1. Συνεχής επαφή – Best Builder για τον Καναδά (Περιλαμβάνει δωρεάν φιλοξενία)

Η Constant Contact δεν μπήκε στο παιχνίδι με τους δημιουργούς ιστότοπων. Είναι γνωστοί ως το καλύτερο λογισμικό μάρκετινγκ email στην αγορά.
Έσκασαν στις σελίδες προορισμού και πιθανότατα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι χρειάζονται έναν πραγματικά καλό δωρεάν δημιουργό ιστότοπων. Τότε το έχτισαν.

Η Constant Contact έκανε μια καταπληκτική δουλειά για τη δημιουργία του ιστότοπου δημιουργίας και η δωρεάν έκδοση του σας κάνει πολύ πιο μακριά από οποιονδήποτε άλλο δωρεάν δημιουργό ιστότοπων.

Δωρεάν έκδοση

Υπάρχουν περιορισμοί στη δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας, αλλά θα ξεκινήσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε χρήματα για να καταλάβετε τι κάνετε είναι μια τεράστια προστιθέμενη αξία.

Το πράγμα σχετικά με τα δωρεάν προγράμματα στο Constant Contact είναι ότι έχετε σχεδόν όλα όσα παίρνετε σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή. Τουλάχιστον πρέπει να το δοκιμάσετε. Ακολουθούν ορισμένα άλλα πράγματα που έχετε σε ένα δωρεάν πρόγραμμα που δεν περιλαμβάνουν οι περισσότεροι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων:

 • Κοινωνική κοινή χρήση
 • Ενσωμάτωση στο Facebook
 • Επικοινωνία
 • Φόρμες σύλληψης δυνητικών πελατών
 • Κατασκευαστής λογότυπων
 • Πώληση 3 προϊόντων
 • Ηλεκτρονικές πληρωμές
 • Διαχείριση αποθεμάτων, παραγγελιών και φόρων
 • Κουπόνια και εκπτώσεις
 • Συναλλακτικά email
 • Διαχείριση αποστολών

Για ορισμένες από αυτές τις δυνατότητες, όπως η έκπτωση, πρέπει να μεταβείτε στο δεύτερο ή τρίτο επίπεδο επί πληρωμή στις υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου. Το γεγονός ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες δωρεάν είναι τρελό.

Ευκολία στη χρήση

Μόλις μπήκα στη σελίδα μάρκετινγκ δημιουργού ιστότοπων της Constant Contact. Έχω ορίσει ένα χρονόμετρο ακριβώς όταν έκανα κλικ στο “Δημιουργία του δωρεάν ιστότοπού σας”.

Σταθερή επαφή

Αποφάσισα να δημιουργήσω έναν ιστότοπο ταξιδιωτικών πρακτορείων όπου κάποιος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω email ή τηλεφωνώντας. 

Χρησιμοποίησα φωτογραφίες απόθεμα και απλώς κράτησα το λογότυπο ως τις λέξεις “Ταξιδιωτικό Γραφείο”.

Δεν αστειεύομαι, είχα χτίσει έναν ιστότοπο σε 4 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα. Δεν βιαζόμουν καν και φαινόταν πολύ καλό.

Αν πέρασα άλλα δέκα λεπτά παίζοντας με περισσότερες φωτογραφίες αποθεμάτων ή αλλάζοντας χρώματα, νομίζω ότι αυτός ο ιστότοπος θα ήταν εξίσου καλός με άλλους ιστότοπους ειδικά σχεδιασμένους για ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Αν θέλετε να δημιουργηθεί ο ευκολότερος ιστότοπος που φαίνεται πραγματικά καλός, δεν βλέπω κανένα σημείο να χρησιμοποιήσω τίποτα εκτός από το εργαλείο δημιουργίας τους. 

Πώς είναι αυτό δυνατόν?

Δεν ξεκινά από το μηδέν

Η Constant Contact δημιούργησε το γρήγορο και εύκολο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη. Το λογισμικό σας θέτει μερικές ερωτήσεις σχετικά με τον τύπο του ιστότοπου που θέλετε και, στη συνέχεια, σας προσφέρει συγκεκριμένες φωτογραφίες και πρότυπα αποθεμάτων.

Δεν έχετε ένα εκατομμύριο επιλογές, αλλά έχετε ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσό για έναν δωρεάν δημιουργό ιστότοπων. Μπορείτε ακόμη και να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες και το λογότυπό σας εάν θέλετε. 

Ο ιστότοπος δημιουργίας ιστοσελίδων προσφέρει χρωματικές διατάξεις που μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους που αλληλοσυμπληρώνονται. Στη συνέχεια, σας ρωτά ποιες γραμματοσειρές θέλετε και χρησιμοποιούν πολλές που αλληλοσυμπληρώνονται με το σωστό μέγεθος. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα.

Το να έχετε μια τρελή επιλογή με εκατοντάδες πρότυπα δεν είναι αυτό που παίρνετε από το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων Constant Contact. Αυτό που λαμβάνετε είναι το απλούστερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που φαίνεται το καλύτερο. Δεν μπορείτε να το προσαρμόσετε ώστε να είναι ακριβώς αυτό που λατρεύει η ψυχή σας, αλλά αν αυτό είναι που χρειάζεστε, πιθανότατα θα πρέπει να προσλάβετε έναν προγραμματιστή ιστού και να καθίσετε δίπλα του καθώς χτίζει το όραμά σας.

2. Wix – Γρήγορο, εύκολο και λειτουργικό (Περιλαμβάνει δωρεάν φιλοξενία)

Το Wix δεν είναι κάποιο δωρεάν λογισμικό που λειτουργεί το μισό, όπως και οι οικοδόμοι ιστότοπων που πληρώνουν οι άνθρωποι.

Η Wix είναι ο ηγέτης της βιομηχανίας όσον αφορά τους δημιουργούς ιστότοπων. Επίσης, τυχαίνει να προσφέρουν μια δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας τους.

Δωρεάν έκδοση

Υπάρχουν περιορισμοί στη δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας, αλλά θα ξεκινήσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε χρήματα για να καταλάβετε τι κάνετε είναι μια τεράστια προστιθέμενη αξία.

Καμία από τις πτυχές του δωρεάν προγράμματος δεν πρέπει να σας αποτρέψει από τη χρήση του. Εάν αποφασίσετε ότι χρειάζεστε τις premium δυνατότητες στο μέλλον, θα έχετε φτάσει στο σημείο να καταλάβετε εάν ο ιστότοπος είναι αυτός που πραγματικά θέλετε.

Ευκολία στη χρήση

Υπάρχουν στην πραγματικότητα ευκολότερα στη χρήση δημιουργών ιστότοπων. Με αυτό που λέγεται – το Wix εξακολουθεί να είναι αρκετά εύκολο στη χρήση.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με μαζική προσαρμογή, χωρίς κωδικοποίηση και χωρίς επιπλέον πονοκέφαλο. Υπάρχουν τρόποι για να αγνοήσετε τη μαζική προσαρμογή και απλά να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο χωρίς να κάνετε πάρα πολλά.

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες ανάπτυξης ιστότοπων που έχουν λειτουργικότητα μεταφοράς και απόθεσης. Αυτό σημαίνει ότι σύρετε κάτι που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και στη συνέχεια το αφήσετε. Είναι τόσο εύκολο όσο γίνεται.

wix-move-element-οπουδήποτε

Αυτό είναι ιδανικό για επεξεργασία που δίνει προτεραιότητα στην ταχύτητα και την ευκολία χρήσης.

Δεν ξεκινά από το μηδέν

Το Wix έχει αυτήν την καταπληκτική λειτουργικότητα που ονομάζεται Artificial Design Intelligence. Βασικά αυτό που κάνει το ADI είναι να σας υποβάλει διάφορες ερωτήσεις και να το εφαρμόσει σε έναν αλγόριθμο που δημιουργεί έναν ιστότοπο για εσάς. Παίρνει όλες τις επιλογές στοιχείων, θεμάτων και διατάξεων από τα χέρια σας και αρπάζει από κάθε συνδυασμό.

Αντί να αφιερώσετε χρόνο για να εξετάσετε όλα τα θέματα και τις διατάξεις που το λογισμικό επιλέγει για εσάς βάσει προτιμήσεων και ερωτήσεων. Είναι μια λειτουργία εξοικονόμησης χρόνου και μετριασμού αποφάσεων.

Το Wix απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο που να είναι μοναδικός σε αυτούς χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθεί με όλα τα επιπλέον πράγματα που συνοδεύει τη λειτουργία ενός ιστότοπου.

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τη λεπτομερή κριτική μας για το Wix.

3. WordPress – Μεγαλύτερη καμπύλη εκμάθησης, Συνολική προσαρμογή (Απαιτείται φιλοξενία επί πληρωμή)

Το WordPress είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή εάν αναζητάτε το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Δεν είναι τόσο διαισθητικό και εύκολο για αρχάριους όσο το Wix, αλλά επιτρέπει πολύ περισσότερη προσαρμογή (με κόστος).

Αν ψάχνετε για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μακροπρόθεσμα και αντέχετε τις 10-15 ώρες να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το WordPress πιθανώς είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή.

Πριν προχωρήσουμε στα οφέλη του WordPress θα πρέπει να διευκρινίσουμε ποια είναι η διαφορά μεταξύ του WordPress.com και του WordPress.org.

Dot Com

Το WordPress.com είναι παρόμοιο με το Wix. Μεταβείτε στον ιστότοπο, εγγραφείτε και αρχίζετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας. Είναι εξαιρετικά απλό.

Όταν χρησιμοποιείτε το Wix – το ίδιο το Wix φιλοξενεί τον ιστότοπό σας. Αυτό σημαίνει ότι το Wix παρέχει στην πραγματικότητα τις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για την προβολή της ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο.

Το WordPress.com κάνει το ίδιο πράγμα. Φιλοξενεί τον ιστότοπό σας για εσάς και σας παρέχει επίσης δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδων. Προσφέρει επίσης εκδόσεις premium του δημιουργού ιστότοπων και πολλές επιλογές premium.

Μπορείτε απλά να μεταβείτε στον ιστότοπο και να ξεκινήσετε δωρεάν σήμερα για να το δείτε.

Dot Org

Αυτό είναι το WordPress για το οποίο μιλάνε οι περισσότεροι όταν μιλάνε για WordPress.

Αυτή η έκδοση είναι εντελώς δωρεάν για χρήση με επιλογές premium, όπως θέματα και εφαρμογές. Λειτουργεί επίσης διαφορετικά από την έκδοση WordPress.com και το Wix.

Αντί να φιλοξενεί το WordPress τον ιστότοπό σας, πρέπει να βγείτε στον μεγάλο ευρύ ιστό και να βρείτε τη δική σας υπηρεσία φιλοξενίας. Αυτό είναι απλό, αλλά προσθέτει ένα επιπλέον βήμα και επίπεδο επιπλοκής στη διαδικασία. Οποιαδήποτε καλή υπηρεσία φιλοξενίας κοστίζει χρήματα, αλλά υπάρχουν μερικές δωρεάν εκδόσεις εκεί έξω που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Πώς λειτουργεί το WordPress

Σε αντίθεση με ό, τι πιστεύουν πολλοί άνθρωποι – δεν χρειάζεται να ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε για να χρησιμοποιήσετε το WordPress. Πολλά θέματα επιτρέπουν πολλές λειτουργίες που προσφέρει το Wix με τη δυνατότητα περαιτέρω προσαρμογής με κώδικα.

ταμπλό wordpress

Τα θέματα είναι διαφορετικά από το Wix. Στο WordPress πρέπει να επιλέξετε ένα θέμα για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Τα θέματα είναι βασικά αυτά που έχει ήδη ενσωματώσει το Wix στο λογισμικό. Είναι τα οστά της ιστοσελίδας σας. Κάθε θέμα έχει ορισμένους περιορισμούς ως προς τον τρόπο εμφάνισης του ιστότοπού σας, αλλά μπορείτε να επιλέξετε πού πηγαίνουν όλα τα στοιχεία σας στην ιστοσελίδα, καθώς και το συνδυασμό χρωμάτων.

Κάθε θέμα θα έχει τη δική του λειτουργικότητα και θα περιορίζει την προσαρμοστικότητα – ειδικά τα δωρεάν. Τα δωρεάν θέματα είναι περιοριστικά, αλλά μπορούν ακόμα να σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο.

Δωρεάν έκδοση του WordPress.com

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η έκδοση WordPress.org είναι πάντα δωρεάν. Το μόνο πράγμα που πρέπει να πληρώσετε εκτός από τη φιλοξενία είναι τυχόν premium θέματα και εφαρμογές που μπορεί να θέλετε.

Για λόγους απλότητας, είναι πιο λογικό να χρησιμοποιείτε το Wix εάν αναζητάτε μια δωρεάν έκδοση ενός δημιουργού ιστότοπων.

4. Zyro Website Builder – Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο

Δωρεάν έκδοση

Η δωρεάν έκδοση του Zyro έχει πολλά να του αρέσει. Οι δωρεάν χρήστες και οι πληρωμένοι χρήστες λαμβάνουν δωρεάν πιστοποίηση SSL και βελτιστοποίηση SEO ιστότοπου, μαζί με ορισμένα εργαλεία AI, ενσωμάτωση Unsplash και βελτιστοποίηση ιστότοπων για χρήστες κινητών συσκευών.

Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση υποφέρει λίγο επειδή δεν επιτρέπεται να συνδέσετε το Google Analytics, το οποίο είναι ένα τεράστιο μείον για σοβαρούς ιδιοκτήτες διαδικτυακών επιχειρήσεων. Πρέπει επίσης να ασχοληθείτε με διαφημίσεις.

Πρότυπα

Το Zyro παρέχει δεκάδες πρότυπα εάν πληρώνετε για ένα από τα άλλα σχέδια, εκ των οποίων υπάρχουν δύο: Basic και Unleashed. Έρχονται με επιπλέον καλούδια όπως κατάργηση διαφημίσεων, συνδεσιμότητα στον κύριο τομέα σας και Διαχειριστή ετικετών Google. Παίρνετε επίσης πολύ περισσότερο εύρος ζώνης στα 10 GB για Basic ή απεριόριστο για Unleashed.

Τα πρότυπα που μπορείτε να διαλέξετε είναι διαφορετικά και καλά μελετημένα, αν και δεν χρειάζεται να τα αλλάξετε όσο συχνά επιτρέπουν οι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να αλλάξετε τις γραμματοσειρές σε κανένα από τα πρότυπα.

Ωστόσο, τα διαθέσιμα πρότυπα είναι καλά σχεδιασμένα για πολλές θέσεις ή θέματα, όπως τέχνη ή μόδα.

Εργαλεία AI

Θα αναφέραμε επίσης ότι τα εργαλεία AI που περιλαμβάνονται είναι χρήσιμα και διαθέσιμα για όλους. Το AI Writer μπορεί να σας βοηθήσει να γεμίσετε τον ιστότοπό σας με περιεχόμενο προτού να έχετε χρόνο να προσλάβετε πραγματικό copywriter και το AI Heatmap μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιες σελίδες κάνουν το καλύτερο με τους επισκέπτες, ώστε να μπορείτε να αυξήσετε το ποσοστό μετατροπών σας.

Οικοδόμος πλέγματος

Η διασύνδεση δημιουργού που περιλαμβάνεται στο Zyro χρησιμοποιεί μια προκαθορισμένη μορφή πλέγματος που είναι αρκετά εύκολη στη χρήση και διαισθητική στην κατανόηση. Το μειονέκτημα είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε τη διάταξη ή το μέγεθος των πλεγμάτων, οπότε περιορίζεστε σε αυτό που είναι το καλύτερο Zyro. Έτσι, αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι σίγουρα βελτιστοποιημένο για νέους χρήστες και όχι έμπειρους κατασκευαστές ιστότοπων που θέλουν λίγο περισσότερη προσαρμογή ή έλεγχο στα χέρια τους.

Τιμητικές αναφορές για άλλους δωρεάν δημιουργούς ιστότοπων στον Καναδά

Το Wix και το WordPress είναι οι πρώτες επιλογές μας για δωρεάν δημιουργούς ιστότοπων και μπορείτε να δείτε τη μεγαλύτερη και πιο λεπτομερή σύγκριση των δύο επιλογών.

Δεν είναι οι μόνες δωρεάν επιλογές εκεί έξω. Υπάρχουν στην πραγματικότητα μια δέσμη δωρεάν δημιουργών ιστότοπων. Τα περισσότερα δεν είναι υπέροχα. Είναι δύσκολο να προσφέρουμε μια φανταστική υπηρεσία δωρεάν. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές άλλες επιλογές που αξίζει να αναφερθούν: Weebly, Pixpa και Droopal.

Το Weebly είναι εύκολο στη χρήση, απλό και απλό με μια απλή διεπαφή. Σχεδόν έκανε την πρόταση να είναι μια πρόταση, αλλά είναι βασικά μια χειρότερη έκδοση του Wix. Ακόμα, αν θέλετε μια εναλλακτική λύση για το Wix. Μην μας κάνετε λάθος, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο Weebly είναι ένας μεγάλος κατασκευαστής αλλά δεν διαθέτει την πλήρη λειτουργικότητα του Wix.

Το Pixpa είναι κάτι άλλο. Ας ξεκινήσουμε με αυτό:

Pixpa: Το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για φωτογράφους

Το Pixpa είναι μια φανταστική επιλογή εάν ψάχνετε συγκεκριμένα να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου για να παρουσιάσετε και να πουλήσετε την πιο πρόσφατη και μεγαλύτερη δημιουργική εργασία σας.

Εάν βιάζεστε να ξεκινήσετε την καριέρα σας και δεν έχετε χρόνο να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, η Pixpa είναι η σωστή επιλογή.

Πρέπει σοβαρά να είναι ένας από τους ευκολότερους και πιο προσιτούς κατασκευαστές ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για σχεδιαστές και φωτογράφους. Τυχαίνει επίσης να έχουν μια δωρεάν δοκιμή 15 ημερών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε ελεύθερα το Pixpa χωρίς συνημμένα.

Σχέδια Pixpa

Σε αντίθεση με πολλούς άλλους κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά, η Pixpa δεν προσφέρει δωρεάν πακέτο. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στο μικρό εύρος των μηνιαίων προγραμμάτων που είναι διαθέσιμα μόλις λήξει η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος των 15 ημερών..

Τούτου λεχθέντος, το βασικό σχέδιο είναι εξαιρετικά προσιτό και πραγματικά δεν υπάρχουν πολλοί περιορισμοί όσον αφορά την κατασκευή του ιστότοπού σας. Στην πραγματικότητα, λαμβάνετε σχεδόν όλα όσα θα έχετε με ένα premium πρόγραμμα εκτός από τον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών και μερικές προηγμένες λειτουργίες.

θέματα χαρτοφυλακίου pixpa

Μόλις τελειώσει η δωρεάν δοκιμή, μπορείτε να επιλέξετε από τρία σχέδια προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας ως δημιουργός. Αυτά τα σχέδια αναφέρονται στη σελίδα Τιμολόγηση ως «για φωτογράφους», «για δημιουργούς» και «γκαλερί πελατών». Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το τελευταίο δεν συνοδεύεται από ιστότοπο.

Pixpa για φωτογράφους

Τα σχέδια φωτογράφων είναι κατάλληλα για όσους θέλουν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου για να παρουσιάσουν και να πουλήσουν εικόνες ως ψηφιακές λήψεις ή εκτυπώσεις χρησιμοποιώντας γκαλερί ηλεκτρονικού εμπορίου και όχι φυσικά προϊόντα. Τα τέσσερα πακέτα κυμαίνονται από 6 $ έως 32 $ ανά μήνα, ανάλογα με το αν θέλετε να χρεώνεστε ετησίως ή μηνιαίως.

Pixpa για δημιουργούς

Τα σχέδια δημιουργών απευθύνονται σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο καθώς και ένα κατάστημα που σας επιτρέπει να πουλάτε φυσικά και ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες. Σκεφτείτε ηλεκτρονικά βιβλία, μπλουζάκια και εργαστήρια. Σε αντίθεση με τα σχέδια φωτογράφων, οι δημιουργοί μπορούν να επιλέξουν από τρία σχέδια που κυμαίνονται από 6 έως 20 $ ανά μήνα.

Γκαλερί πελατών Pixpa

Το πρόγραμμα Client Galleries Plan είναι ένα ανεξάρτητο προϊόν που σας επιτρέπει να συνεργάζεστε απευθείας με τους πελάτες σας μέσω επεξεργασίας, διόρθωσης, κοινοποίησης και πώλησης εικόνων. Μόλις δημοσιευτεί, μπορείτε επίσης να λάβετε τα αγαπημένα του πελάτη και σχόλια για τις φωτογραφίες σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτός ο τύπος προγράμματος δεν περιλαμβάνει ιστότοπο χαρτοφυλακίου.

Κάθε σχέδιο περιλαμβάνει φιλοξενία ιστοσελίδων μέσω του Amazon Web Service (AWS). Παίρνετε ακόμη και ένα έτος δωρεάν εγγραφής τομέα όταν εγγραφείτε στο ετήσιο πρόγραμμα.

Ένα πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού επιλέξετε ένα σχέδιο είναι ότι δεν μπορείτε να προσθέσετε ταυτόχρονα τόσο τις γκαλερί ηλεκτρονικού εμπορίου όσο και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σε έναν ιστότοπο. Επιπλέον, όλα τα σχέδια συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, καθώς και 24/7 υποστήριξη πελατών, οπότε αν δεν είστε ευχαριστημένοι, δεν χρειάζεται να ρίξετε χρήματα στην αποχέτευση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Pixpa

Ενώ υπάρχουν πολλές φιλικές προς το χρήστη υπηρεσίες ανάπτυξης ιστού εκεί έξω για φωτογράφους και δημιουργούς, τίποτα δεν ξεπερνά την Pixpa. Εν ολίγοις, το Pixpa είναι μια απλή πλατφόρμα σχεδιασμού ιστοσελίδων που εστιάζεται σε διαδικτυακά χαρτοφυλάκια. Το καλύτερο μέρος για αυτό; Δεν χρειάζεστε καν εμπειρία κωδικοποίησης για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό χαρτοφυλάκιο χάρη στο απλό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης Pixpa.

ui δημιουργός ιστότοπου pixpa

Αφού εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή, θα σας ζητηθεί μια σειρά απλών ερωτήσεων που σχετίζονται με τον τύπο του ιστότοπου που σκοπεύετε να δημιουργήσετε και εάν σκοπεύετε ή όχι να πουλήσετε προϊόντα και υπηρεσίες. Μετά από αυτό, σας ζητείται να επιλέξετε ένα απλό θέμα.

Αν δεν σας αρέσει, μην φοβάστε. μπορείτε να το αλλάξετε αργότερα. Όταν πρόκειται για τον πίνακα εργαλείων Pixpa Home, δεν χρειάζεται να είστε επιστήμονας πυραύλων για να το καταλάβετε: είναι απλό, μινιμαλιστικό και πολύ εύκολο στην πλοήγηση.

Όπως συμβαίνει με σχεδόν κάθε δημιουργό ιστότοπων, όλα τα στοιχεία ελέγχου βρίσκονται στην αριστερή πλευρά, οπότε αν έχετε χρησιμοποιήσει ένα στο παρελθόν, η Pixpa δεν θα αισθάνεται πολύ ξένη. Για να διευκολυνθούν τα πράγματα, ο βασικός ιστότοπος διαθέτει προκατασκευασμένες σελίδες που μπορείτε να διατηρείτε, να τροποποιείτε ή ακόμη και να διαγράφετε.

Η προσθήκη σελίδων είναι απλή. Χρειάζεται μόνο ένα κλικ ενός κουμπιού για να σας σταλεί στον οπτικό σχεδιαστή, όπου μπορείτε να επεξεργαστείτε σελίδες με περισσότερες λεπτομέρειες. Ως κάποιος με ελάχιστη γνώση σχεδιασμού ιστοσελίδων, το δοκίμασα για τον εαυτό μου και με εξέπληξε αρκετά που κατάφερα να δημιουργήσω έναν μικρό, επαγγελματικό ιστότοπο χαρτοφυλακίου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Weebly – Ένα άλλο μεγάλο δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων

Το Weebly λειτουργεί πολύ σαν το Wix και πιθανότατα είναι το τρίτο ή τέταρτο καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων στην αγορά.

Όταν πρόκειται για δωρεάν δημιουργούς ιστότοπων, είναι το δεύτερο ή το τρίτο καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ανάλογα με το τι θεωρείτε ότι το WordPress είναι κατηγορηματικά.

Πώς διαφέρει από το Wix

Το Weebly είναι εύκολο στη χρήση – όλα έχουν νόημα. Το πρόβλημα με τον κατασκευαστή είναι ότι το τελικό προϊόν φαίνεται πάντα λίγο μακριά. Όταν τελειώσετε με έναν ιστότοπο Wix, μπορείτε να πείτε με βεβαιότητα ότι φαίνεται καλός ή να κάνετε τις προσαρμογές για να φαίνεται καλός.

weebly-dragging-στοιχεία

Με το Weebly υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κοιτάξουμε το τελικό προϊόν και να αισθανόμαστε ναι σχετικά με αυτό. Θα είναι εντάξει.

Η προσαρμογή θέματος στο Weebly είναι μάλλον περιορισμένη ειδικά σε σύγκριση με έναν κενό επεξεργαστή τύπου καμβά όπως το Wix. Ενώ είναι εύκολο στη χρήση, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.

Ένα πράγμα που κάνει ο Weebly καλύτερα από το Wix είναι να διατηρεί τα πάντα τακτοποιημένα και τακτοποιημένα. Το Wix μπορεί να είναι λίγο συντριπτικό με τις αμέτρητες επιλογές για μεταφορά. Η Weebly αισθάνεται πιο οργανωμένη που μπορεί να βοηθήσει πολύ με το άγχος και το άγχος γύρω από τη δημιουργία του ιστότοπού σας.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την κριτική μας στο Weebly.

Δωρεάν έκδοση

Η δωρεάν έκδοση του Weebly προσφέρει αρκετά για να ξεκινήσετε. Η αναβάθμιση είναι εύκολη μόλις καταλάβετε εάν σας αρέσει η πλατφόρμα. Η υγρασία των ποδιών σας αξίζει σίγουρα τη μικρή δέσμευση χρόνου.

WebSelf – Το καλύτερο γαλλικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων

Το WebSelf είναι το καλύτερο γαλλικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων στην αγορά. Ταιριάζει ακριβώς στο καλούπι των άλλων κατασκευαστών ιστοτόπων μεταφοράς και απόθεσης που αναφέρονται σε αυτήν τη λίστα.

Αυτό το γαλλικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων σάς επιτρέπει να κάνετε πολλά με τη δωρεάν έκδοση και σας επιτρέπει να δείτε ακριβώς τι έχει να κάνει χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα λεπτό.

Πώς διαφέρει από το Weebly

Μόλις αναφέραμε το Weebly ως τον ευκολότερο δημιουργό ιστότοπων που μπορεί ακόμα να κάνει έναν πολύ καλό ιστότοπο εξαιρετικά γρήγορα.

Εδώ είναι ένα σοκ, το WebSelf είναι ακόμη πιο εύκολο στη χρήση. Ο στόχος των ιδρυτών του WebSelf ήταν να κάνουν την ανάπτυξη ιστού προσιτή σε όλους.

Χρειάζεται κυριολεκτικά μόνο μερικά κλικ. Μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση του φόντου, να προσθέσετε τις προσαρμοσμένες φωτογραφίες σας και να γράψετε λίγο πνευματικό αντίγραφο σε λίγα λεπτά.

Με το WebSelf έχετε πρόσβαση σε σχέδια που έχει ήδη δημιουργήσει η εταιρεία. Προσθέτουν ακόμη και νέα συνεχώς, ώστε να μπορείτε να βρείτε το πρότυπο που ταιριάζει σε αυτό που ψάχνετε.

Παράδειγμα WebSelf

Με το WebSelf, ένα υψηλό επίπεδο προσαρμογής δεν είναι αυτό που λαμβάνετε. Παίρνετε ένα αρκετά γυαλισμένο προϊόν χωρίς να κάνετε πολλά. Επίσης, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το WebSelf καθιστά πολύ πιο εύκολο να ακολουθείτε τις οδηγίες προσβασιμότητας του καναδικού ιστότοπου.

Η προσαρμογή θέματος στο WebSelf είναι μάλλον περιορισμένη, όπως η Weebly και η αλλαγή των πτυχών της είναι παρόμοια. Ο μεγάλος διαφοροποιητής εδώ είναι τα ήδη κατασκευασμένα σχέδια που προσφέρει το WebSelf. 

Το WebSelf διατηρεί πραγματικά τα πράγματα καθαρά, κάνει το Weebly να μοιάζει με ένα χάος. Η μεταφορά και απόθεση των διαθέσιμων στοιχείων μπορεί να είναι ο ευκολότερος τρόπος για να πείτε ότι έχετε δημιουργήσει έναν ιστότοπο ποτέ. Δεν χρειάζεται σχεδόν καμία προσπάθεια.

Δωρεάν έκδοση

Η δωρεάν έκδοση του WebSelf προσφέρει αρκετά για να ξεκινήσετε. Η αναβάθμιση είναι εύκολη μόλις καταλάβετε εάν σας αρέσει η πλατφόρμα. Η υγρασία των ποδιών σας αξίζει σίγουρα τη μικρή δέσμευση χρόνου.

Οι υπολοιποι

Δεν προτείνω απαραίτητα αυτές τις επιλογές, αλλά σίγουρα είναι εναλλακτικές επιλογές.

λογότυπο ucraftUcraft: Τα δωρεάν σχέδια σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο τομέα. Ο σχεδιασμός ιστότοπου που βασίζεται σε μπλοκ είναι κάπως περιοριστικός. Μερικοί άνθρωποι το λατρεύουν, αλλά βρίσκω τους κατασκευαστές μεταφοράς και απόθεσης λίγο πιο φιλικοί προς τον χρήστη.

εντυπωσιακά λογότυποΚτυπητά: Εντυπωσιακά έχει πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να πουλήσετε ένα μοναδικό προϊόν στην ιστοσελίδα σας. Ειδικεύονται στη δημιουργία ιστοτόπων μίας σελίδας, ώστε τα θέματα και ο σχεδιασμός να μην είναι τόσο σημαντικά.

site123 λογότυποΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ123: Μια εξαιρετική επιλογή για τους λιγότερο γνώστες της τεχνολογίας από εμάς. Το SITE123 διαθέτει ένα σύστημα προτύπων που ονομάζεται βοήθεια σχεδιασμού. Το καθιστά σχεδόν αυτόματο να δημιουργήσει έναν ιστότοπο που φαίνεται αρκετά καλός. Αν θέλετε να δημιουργήσετε δημιουργικά στοιχεία στον ιστότοπό σας, το SITE123 δεν είναι η καλύτερη επιλογή.

λογότυπο jimdoΤζιμντό: Τα δωρεάν σχέδια για το Jimdo συνοδεύονται από εντυπωσιακές δυνατότητες, όπως δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου και ενσωμάτωση βίντεο. Η διεπαφή σχεδιασμού δεν είναι η καλύτερη, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε έναν μέσο ιστότοπο που αναζητά.

συμπέρασμα

Όταν το καταλαβαίνουμε – αν ψάχνετε για δωρεάν δημιουργό ιστότοπων, πιθανότατα δεν θέλετε να περιπλέξετε υπερβολικά την απόφαση.

Είναι εύκολο να δοκιμάσετε όλες τις παραπάνω επιλογές καθώς είναι δωρεάν να εγγραφείτε και να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από αυτές. Αυτός θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβετε ποιο σας αρέσει περισσότερο.

Εάν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, απλώς χρησιμοποιήστε το Constant Contact. Απλοποιεί τα πράγματα απλά πηγαίνοντας εκεί και ξεκινώντας. Χρειάζεται πολύ για να απογοητευτεί ένας αρχάριος από την Constant Contact. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το γιγαντιαίο άρθρο μας για τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων.

Συχνές ερωτήσεις για το Free Website Builder

Υπάρχουν καλοί δωρεάν δημιουργοί ιστότοπων?

Ναί! Το Wix και το WordPress είναι και οι δύο εξαιρετικές επιλογές για δωρεάν δημιουργούς ιστότοπων.

Ποιο είναι το ευκολότερο δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων?

Το πιο εύκολο στη χρήση δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι το SITE123. Το ευκολότερο όμως δεν είναι πάντα καλύτερο. Το Wix προσφέρει τις περισσότερες δυνατότητες, ενώ είναι επίσης σχετικά απλό.

Είναι το Wix καλύτερο από το WordPress?

Η σύντομη απάντηση είναι όχι. Η μεγαλύτερη απάντηση είναι ότι μπορεί να είναι. Αν θέλετε να προσαρμόσετε ιδιαίτερα τον ιστότοπό σας χωρίς μια σταθερή καμπύλη εκμάθησης, τότε το Wix είναι καλύτερο από το WordPress για εσάς. Το WordPress είναι μια βαθιά βουτιά στο κτίριο του ιστότοπου, ενώ το Wix μοιάζει να μπαίνει στο ρηχό άκρο και να φλερτάρει με την ιδέα να κολυμπά στο βαθύ άκρο.

Είναι το Wix πραγματικά δωρεάν?

Το Wix έχει μια δωρεάν έκδοση, αλλά το όνομα τομέα σας θα έχει αυτήν τη μορφή: username.wixsite.com/siteaddress. Για να χρησιμοποιήσετε έναν προσαρμοσμένο τομέα και να ξεκλειδώσετε πολλές δυνατότητες, θα πρέπει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή

Πώς μπορώ να αποκτήσω ένα δωρεάν όνομα τομέα από το Wix?

Ένα δωρεάν όνομα τομέα είναι διαθέσιμο μετά την επιλογή ενός προγράμματος επί πληρωμή. Πρέπει ακόμα να πληρώσετε για το πρόγραμμα Wix αλλά ρίχνουν ένα όνομα τομέα δωρεάν – για ένα χρόνο

Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις?

Συνιστούμε το WordPress για μικρές επιχειρήσεις, καθώς είναι περισσότερες δυνατότητες για πληρωμές, αναλυτικά στοιχεία και παρακολούθηση. Διαβάστε την κριτική μας για τις μικρές επιχειρήσεις.

Αναφορές και πιστώσεις εικόνας:

 • MageeWP.com
 • ΙστοσελίδαSetup.org

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map