A 7 legjobb olcsó webtárhely-szolgáltatás (2020-as áttekintés) Tárhely tények

olcsó webtárhely


Olcsó webtárhely-szolgáltató megtalálása nem könnyű feladat.

Miért?

Számos népszerű webtárhely-szolgáltató iparági szabványú árképzési stratégiákat alkalmaz, amelyek általában alacsony bevezető áraikkal vonzzák az új ügyfeleket.

Kutatásunk szerint azonban a megújítási költségek általában 2x-háromszor magasabbak. Mielőtt felvesz egy olcsó házigazdát, alapvető fontosságú, hogy ellenőrizze a megújítási árakat, valamint a szolgáltatásokat.

Időnként minimális tárhelyre korlátozódnak, nincs elég sávszélesség vagy nincs SSL.

Bár a legtöbb webtárhely ingyenesen (legalább egy évig) bedobja a domain nevet és az SSL-t, néhány nem.

Az alábbiakban megtalálja 7 legolcsóbb web hosting szolgáltatót (utoljára ellenőrizve: 2019. december):

1. Bluehost 2,75 USD / hó (36 hónap) | 7,99 USD-t megújít

Bluehost

 • Uptime: 99,99% (lásd a rendelkezésre álló időt)
 • Betöltési idő: 380 ms (lásd a részletes betöltési időt)
 • Jellemzők: ingyenes e-mail fiókok, az SSL tartalmazza
 • Pénzvisszafizetés: 30 napos garancia

A Bluehost jelenleg több mint 2 millió webhelyet üzemeltet. Ők messze az egyik legnepszerubb, olcsó, megosztott tárhely lehetőségek állnak rendelkezésre – okból. Különböző népszerű webmesterek és bloggerek jól használják (és ajánlják).

A felülvizsgált 31 házigazda közül a Bluehost utolsó 24 hónapos üzemideje volt a legjobb, amit láttunk – 99,99% (csak 2 óra állásidővel). Megbízható teljesítményük mellett az átlagos sebességük a gyorsabb oldalon is – 380 ms (ami gyors a többi hasonló árú webtárhelyhez képest, mint például a SiteGround (681 ms) vagy a DreamHost (654 ms).

A Bluehost szintén a mi első helyen rangsorolt ​​internetes házigazda a web hosting teljes áttekintésében. Leginkább kiváló és megbízható teljesítményük, valamint a 24/7/365 élő csevegésnek köszönhetően minden ügyfelüknek.

Minden terv tartalmaz egy ingyenes domain nevet egy évre, egy kattintással történő telepítést a különféle weboldal-készítőkre és a WordPress-re.

A legnagyobb hátrányuk ajánlatukban az, hogy a legolcsóbb terv (2,75 dollár havonta) 36 hónapos kötelezettségvállalással jár. Ha úgy dönt, hogy kevesebb mint 12 hónapig használja szolgáltatásaikat, havonta 4,95 dollárt kell fizetnie. Az SSL ingyenes. A legolcsóbb „alap” terv 50 GB tárhelyet, 5 e-mail fiókot és nem mért sávszélességet biztosít. A Bluehost a kezdeti feliratkozási időszak után havi 7,99 dollárral újul meg.


Vagy olvassa el a Bluehost teljes véleményét

2. Hostinger 0,99 USD / hónap (48 hónap) | 2,15 dollárt megújít

Hostinger

 • Uptime: 99,95% (lásd a rendelkezésre álló időt)
 • Betöltési idő: 363 ms (lásd a részletes betöltési időt)
 • Jellemzők: SSL, ingyenes domain 1 évre, korlátlan tárhely
 • Pénzvisszafizetés: 30 napos garancia

A Hostinger a legolcsóbb web hosting cég, amelyet eddig felülvizsgáltunk.

Általában a nagyon megfizethető tárhely-szolgáltatók lassúak, megbízhatatlanok vagy gyakorlatilag nem nyújtanak ügyfélszolgálatot.

Szerencsére Hostinger éppen ellenkezőleg. Az elmúlt 23 hónapban rendelkezésre álltak 99,95%.

Sőt, ezek a leggyorsabbak a webgazdagépek között, átlagos töltési idővel 363 ms (csak az A2 Hosting és az MDDHosting veri meg, amelyek valamivel drágábbak).

Ezenkívül azonnali 24 órás ügyfélszolgálatot kínálnak élő csevegésen keresztül, amely kiváló tulajdonság.

Alacsony árak, nagy töltési idők és megbízható üzemidő – ez teszi őket egy remek olcsó web hosting lehetőséggé.

Ha feliratkozik a legolcsóbb tervre, akkor ez csak 0,99 dollárt fog fizetni havonta. Ez összesen mindössze 47,52 dollárt tesz lehetővé a „szinte” élettartamú tárhelyért – nem rossz. A Hostinger legolcsóbb terve 2,15 dollár havonta megújul az első regisztrációs időszak után.

Ez az „egyedüli megosztott tárhely” terv 1 webhelyet, 1 e-mail fiókot, 100 GB sávszélességet (amely sok látogatót képes kezelni) és korlátlan tárhelyet tartalmaz.


Vagy olvassa el a Hostingerről szóló teljes véleményünket

3. DreamHost $ 2.59 / hónap (36 hónap) | Megújítás: 2,59 USD | Havi terv: 4,95 USD / hónap

Dreamhost

 • Uptime: 99,94% (lásd a rendelkezésre álló időt)
 • Betöltési idő: 654 ms (lásd a részletes betöltési időt)
 • Jellemzők: Tartalmaz SSL, korlátlan forgalom
 • Pénzvisszafizetés: 97 napos garancia

A DreamHost azonnal kiemelkedik az internetes házigazdák körében, lenyűgöző pénz-visszatérítési garanciájuknak köszönhetően: Annyira magabiztosnak érzik magukat szolgáltatásukkal, hogy akár 97 napig is igénybe vehetik pénzük visszafizetését (az ipari szabvány 30 nap).

A DreamHost utolsó 24 hónapos üzemideje 99,94% – ami nem rossz. Betöltési idejük: 654 ms. Noha ez nem túl lassú, a három legjobb választásunkkal jobb töltési időt érhet el.

A DreamHost azonban nem kínál ingyenes e-mail fiókokat. Míg a Bluehost 5 e-mail fiókot és az A2 Hosting 25, e-mail fiókonként havonta 1,67 dollárt kell fizetnie a DreamHost segítségével.

A lenyűgöző pénz-visszatérítési garancia (97 nap) mellett a DreamHost nagyon figyelemre méltó funkciókkal is rendelkezik: ingyenes domain név egy évre (megújul 15,99 dollárnál), mérés nélküli sávszélesség, 50 GB SSD tárhely, WP weboldal készítő, ingyenes SSL és támogatás 1 weboldal – mindössze 2,59 dollár havonta a legolcsóbb terv mellett, amely ugyanazon az áron megújul.


Vagy olvassa el a teljes véleményünket a DreamHost oldalon

4. HostGator 2,75 USD / hónap (36 hónap) | 6,95 dollárt megújít

hostgator megosztotta

 • Uptime: 99,99% (lásd a rendelkezésre álló időt)
 • Betöltési idő: 1113 ms (lásd a részletes betöltési időt)
 • Jellemzők: ingyenes e-mail fiókok, az SSL tartalmazza
 • Pénzvisszafizetés: 45 napos garancia

A Hostgator kétségkívül ma az egyik legnagyobb és legnépszerűbb web hosting márka. Lenyűgöző 10 millió + domain nevet adnak otthont, és már 19 éve működnek az iparban. Nehéz megverni!

Ugyanakkor vegyes érzéseink vannak a Hostgator megosztott tárhely-teljesítményével kapcsolatban. 

Meglehetősen gyenge teljesítményt mutatnak a sebesség szempontjából: 1113 ms a legolcsóbbá teszi őket az általunk áttekintett olcsó webtárhelyek közül (a Hostinger és a Bluehost legalább kétszer gyorsabb, az A2 tárhely pedig háromszor gyorsabb). Az SSD tárhely hiánya ezt nem segíti. A Hostgator 24 hónapos üzemideje nagyon lenyűgöző 99,99%, bár. Ezen a listán a második legjobb üzemidő a Bluehost után. Ez bizonyos szintű bizonyosságot szolgáltatásaik megbízhatóságával kapcsolatban.

A Hostgator legolcsóbb terve 2/75 dollár / hónap, de 36 hónapos kötelezettségvállalást igényel. Ehhez korlátlan sávszélességet és tárolást, ingyenes domain nevet kap egy évre, azonnali biztonsági mentéseket, ingyenes SSL-t és 100 dolláros hirdetési jóváírást kap a Google és a Bing számára. A Hostgator havi 6,95 dollárral megújul, miután a kezdeti 36 hónapos időszak lejárt.


Vagy olvassa el a HostGator teljes véleményét

5. A2 tárhely $ 2.96 / hónap (12 hónap) | 8,99 USD-t megújít

a2 hosting honlap

 • Uptime: 99,93% (lásd a rendelkezésre álló időt)
 • Betöltési idő: 320 ms (lásd a részletes betöltési időt)
 • Jellemzők: ingyenes e-mail fiókok, az SSL tartalmazza
 • Pénzvisszafizetés: Bármikor pénz-visszafizetési garancia

Az A2 Hosting a leggyorsabb megosztott tárhely szolgáltató, amelyet eddig teszteltünk.

Átlagos terhelési ideje: 320 ms, Az A2 tárhely a leggyorsabb az általunk áttekintett webhelyről, és évek óta így van. Ők az egyetlen olyan internetes házigazda, amely tökéletes sebességet szerez a webgazda számára, amelyet felülvizsgáltunk.

Egy olyan világban, ahol a lassúság károsíthatja mind a forgalmat, mind a konverziókat, a sebességre büszkélkedő internetes házigazdák díjat számítanak fel rá – vagy legalábbis sokkal többet, mint a 2,96 dollár havonta, amelyet az A2 Hosting a legolcsóbb tervért számít fel..

Az A2 Hosting üzemideje azonban nem nagyon lenyűgöző. Fenntartották a 99,93% az elmúlt 24 hónap üzemideje, ami meglehetősen gyenge.

1 webhelyre is korlátozódik a legolcsóbb tervük alapján; ez megnehezíti néhány általuk kínált csodálatos szolgáltatás teljes élvezetét. Ha további webhelyeket szeretne, akkor frissítenie kell a „Turbo szervert”. Noha ez akár 20-szor nagyobb sebességet ígér, sokkal többet fizet, havonta 7 dollár egy 24/36 hónapos kötelezettségvállalásért.

Havi 2,96 dollár áron, az A2 Hosting legolcsóbb csomagja korlátlan SSD tárolással, korlátlan sávszélességgel, ingyenes SSL-lel, 25 e-mail fiókkal, webhely-készítővel és 1-kattintásos WordPress-telepítéssel jár. Ingyenes domainnevet kap egy évre. Az A2 Hosting a kezdeti regisztrációs időszak után havi 8,99 dollárral megújul.

A legolcsóbb ár eléréséhez használja a „HOSTINGFACTS” kupont a fizetési oldalon.


Vagy olvassa el az A2 Hosting teljes véleményét

6. A GreenGeeks 2,95 USD / hó (36 hónap) | Megújítás: 9,95 USD

GreenGeeks honlap

 • Uptime: 99,96% (lásd a rendelkezésre álló időt)
 • Betöltési idő: 453 ms (lásd a részletes betöltési időt)
 • Jellemzők: ingyenes e-mail fiókok, az SSL tartalmazza
 • Pénzvisszafizetés: 30 napos garancia

A GreenGeeksnek a környezetbarátságra való összpontosítása egyes felhasználók számára elbűvölheti őket, de hogyan állíthatják össze őket, összehasonlítva más olcsó internetes házigazdákkal??

A GreenGeeks nem olyan gyors, mint a Hostinger (363 ms), a Bluehost (380 ms) vagy az A2 Hosting (320 ms), de betöltési idejük: 453 ms lenyűgöző és a 99,96% az üzemidő sem rossz. Érdemes azt is megjegyezni, hogy a 24 órás ügyfélszolgálat élvezi az élő csevegést (amelyet elég megbízhatónak találtunk), ha webhelyed valaha is lemegy.

Noha a GreenGeeks meglehetősen nagyvonalú, ha a legolcsóbb csomag néhány funkciójára vonatkozik (például a korlátlan tárhelyre és az e-mailekre), megjegyezzük, hogy ezt a tervet csak 1 webhelyen használhatja..

Legolcsóbb tervük 2,95 dollár / hónap, 36 hónapos kötelezettségvállalással jár. Ehhez korlátlan SSD tárolást, korlátlan sávszélességet, korlátlan e-maileket, ingyenes webhely-készítőt és ingyenes domain nevet kap egy évre (13,95 dollárral megújul). Ingyenes SSL-t is kap. Amint a kezdeti 36 hónapos feliratkozási időszak lejárt, a GreenGeeks havi 9,95 dollárra megújul.


Vagy olvassa el a GreenGeeks teljes véleményét

7. iPage dollár / hónap (36 hónap) | Megújítás: 7,99 USD

Ipage

 • Uptime: 99,97% (lásd a rendelkezésre álló időt)
 • Betöltési idő: 759 ms (lásd a részletes betöltési időt)
 • Jellemzők: ingyenes e-mail fiókok, az SSL tartalmazza
 • Pénzvisszafizetés: 30 napos garancia

Havonta 1,99 USD-nál az iPage kínálata tűnik az egyik legjobbnak az olcsó webtárhely területén – főleg azért, mert úgy tűnik, hogy a legkedvezőbbek a legjobban választott webhelyünk (Hostinger) után.

Ne tévesszen meg azonban. 

Az iPage szuper olcsó árait csak akkor kapja meg, ha 36 hónapos kötelezettségvállalást vállal. Ennél is fontosabb, hogy ha a kezdeti 36 hónapos feliratkozási időszak lejár, az iPage olcsó megosztott tárhelyének ára azonnal léggömböket generál 7,99 dollárra / hónap.

Ezért érdemes megjegyezni, hogy az iPage lenyűgöző 99,97% 24 hónapon át rendelkezésre áll, és megbízható 24 órás ügyfélszolgálatot kínálnak többféle módon, beleértve az élő csevegést is.

Az iPage azonban nem kínál SSD tárolást. Terhelési ideje: 759 ms, ők a második leglassabb a legolcsóbb webtárhelyről, amelyet felülvizsgáltunk.

Az 1 évre szóló ingyenes domain név (megújulása 14,99 dollár), ingyenes SSL, korlátlan tárhely és gyakorlatilag korlátlan sávszélesség néhány olyan szolgáltatás, amelyet az iPage olcsó tárhelyével kapsz. Míg a legtöbb olcsó házigazdának 1 webhely-korlátja van, az iPage lehetővé teszi korlátlan webhelyek üzemeltetését.


Vagy olvassa el a teljes áttekintést az iPage oldalon

Összegzés:

Csak azért, mert nincs nagy költségvetése, nem azt jelenti, hogy el kellene fizetnie egy alacsony minőségű internetes házigazdát.

Több tucat olyan lehetőség van a piacon, amelyek tökéletes egyensúlyt teremtenek a megfizethetőség és a minőség között. Egy kis kutatással könnyedén megtalálhatja az igényeinek megfelelő szolgáltatót és a költségvetésed.

 1. Bluehost: 2,75 USD / hónap [könnyen kezelhető, megbízható]
 2. Hostinger: 0,99 USD / hónap [legolcsóbb internetes házigazda]
 3. DreamHost: 2,59 USD / hónap [képesség fizetni havonta]
 4. HostGator megosztott: 2,75 USD / hó
 5. A2 tárhely: 2,96 USD / hó [leggyorsabb olcsó webtárhely]
 6. GreenGeeks: 2,95 USD / hó
 7. iPage: 1,99 USD / hónap

P.S. Győződjön meg róla, hogy rendben van a magasabb megújítási árakkal. A listán senkinek nincs megegyező megújítási ára, mint a feliratkozási árnak.

Melyik olcsó tárhely-szolgáltatót használta? Ajánlnál egyet közülük? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Kipróbálhatjuk és kipróbálhatjuk olcsóbb házigazdákat is, szóval készítse el nekünk javaslatait :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map