WestHost Review – 8ος από 30 οικοδεσπότες (στατιστικά μετά από 40+ μήνες …

Αρχική σελίδα Westhost


Η WestHost ιδρύθηκε το 1998 από τον Chis Russell, συγχωνεύτηκε με το UK2 Group το 2008. Το WestHost είναι ένας από τους παλαιότερους οικοδεσπότες Ιστού εκεί έξω. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Όμιλος UK2 διαθέτει επίσης το MidPhase, το οποίο είναι ένας πολύ ισχυρός κορυφαίος οικοδεσπότης 5 στο hostingfacts.com.

Ισχυρίζονται ότι προσφέρουν αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων που είναι προσιτή. Τους διερευνήσαμε προσεκτικά χρησιμοποιώντας την υπηρεσία τους και κάνοντας έλεγχο στο παρασκήνιο για να μάθουμε τι πιστεύουν οι άλλοι χρήστες. Η αμερόληπτη κριτική μας σάς ενημερώνει αν το WestHost αξίζει τον κόπο ή όχι.

Για να κάνουμε την κριτική μας ακριβή, αγοράσαμε το WestHost “Personal Plan” τον Ιούνιο του 2015 και δημιουργήσαμε έναν βασικό ιστότοπο WordPress. Ο ιστότοπός μας δοκιμής μπορεί να δει εδώ και σε βάθος στατιστικά στοιχεία απόδοσης (uptime & ταχύτητα) εδώ. Κάντε κλικ στο “Ιστορικό” για να σκάψετε πιο βαθιά.

Γενικές πληροφορίες & Επισκόπηση φιλοξενίας

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ:Η πιο απεριόριστη φιλοξενία
ΤΑΧΥΤΗΤΑ:881 mms (μέσος όρος Φεβρουαρίου 2018 έως Ιανουαρίου 2020)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:99,98% (Μέσος όρος Φεβρουαρίου 2018 έως Ιανουαρίου 2020)
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:Ζωντανή συνομιλία 24/7
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:WordPress, AbanteCart, Joomla, PrestaShop
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Απεριόριστοι λογαριασμοί email, χώρος στο δίσκο 50 GB & Εύρος ζώνης 1000 GB
ΣΧΕΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ:Shared, WordPress, VPS και Dedicated Servers
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ:Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
ΤΙΜΗ:Ξεκινώντας από 1,99 $ / μήνα (ανανεώνεται στα 4,99 $ / μήνα)

Πλεονεκτήματα της χρήσης του WestHost Hosting

Το WestHost προσφέρει ένα δωρεάν όνομα τομέα για τη ζωή, μαζί με μερικά άλλα χρήσιμα «έξτρα».

1. Ένα δωρεάν όνομα τομέα για τη ζωή

Το ακούσατε σωστά. Εάν μείνετε στο WestHost, δεν θα σας χρεώσουν για την ανανέωση ονόματος τομέα (η οποία συνήθως είναι περίπου 10 έως 15 $ / έτος). Θα διασφαλίσουν ότι απολαμβάνετε ένα δωρεάν όνομα τομέα για όσο διάστημα φιλοξενείτε μαζί τους. (Ο δωρεάν τομέας παρέχεται μόνο με προγράμματα προτιμώμενου και επιχειρηματικού επιπέδου)

2. Χρόνος αναμονής πάνω από τον μέσο όρο της βιομηχανίας

Τους τελευταίους 24 μήνες, είχαν μέσο χρόνο λειτουργίας 99,98%. Ήταν αρκετά καλοί τους τελευταίους 24 μήνες και τους τελευταίους 12 μήνες έχουν δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα – φτάνοντας το 100% του χρόνου λειτουργίας σε αρκετούς μήνες.

Μέσος χρόνος λειτουργίας τελευταίου 12 μηνών:

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2020: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 100%

Westhost-performance-24 μήνεςΖωντανός ιστότοπος δοκιμών: hostingfacts-wh.com | Μέσος όρος χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα: 24 μήνες+

2. Ελεύθερη μετανάστευση και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Το WestHost θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τα αρχεία και τον ιστότοπό σας από τον τρέχοντα web host στον διακομιστή τους. Προσφέρουν επίσης μια πλήρη επιστροφή χρημάτων που υποστηρίζεται από την πολιτική επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών. Εάν για οποιονδήποτε λόγο αποφασίσετε ότι η υπηρεσία τους δεν είναι για εσάς εντός 30 ημερών από την εγγραφή, θα σας επιστρέψει πλήρως. Αυτό ισχύει μόνο για τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας τους.

3. Άμεση ενεργοποίηση

Σε αντίθεση με τους περισσότερους οικοδεσπότες Ιστού (ειδικά η φιλοξενία inMotion & Web Hosting Hub), δεν χρειάζεται να περιμένετε ώρες ή ημέρες για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Με το WestHost, ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί αμέσως.

4. Βελτιωμένη ασφάλεια με νυχτερινά αντίγραφα ασφαλείας

Με τακτικά νυχτερινά αντίγραφα ασφαλείας για τα περισσότερα από τα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων, υποστήριξη για Cloudflare CDN και Αυτόματη αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού για τα σχέδιά τους, το WestHost φαίνεται να είναι ένας πολύ ασφαλής οικοδεσπότης.

5. Εφαρμογές με ένα κλικ και Δημιουργία ιστότοπων

Η WestHost προσφέρει μια εγκατάσταση με ένα κλικ για πολλές από τις κορυφαίες εφαρμογές στο Διαδίκτυο μέσω της Softaculous. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από WordPress έως Joomla, Drupal και Magento.

Ωστόσο, ενώ αυτές οι εφαρμογές είναι ειδικά σχεδιασμένες για καταξιωμένους webmaster, οι αρχάριοι bloggers μπορεί να χρειάζονται λίγη περισσότερη βοήθεια.

Ευτυχώς, η WestHost προσφέρει επίσης ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων DIY και επιλογές διαδικτυακού καταστήματος.

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων περιλαμβάνει πάνω από 165 θέματα μεταφοράς και απόθεσης, καθώς και ένα πρόγραμμα all-in-one που περιλαμβάνει όνομα τομέα, φιλοξενία και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Βασικά, όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τον πρώτο σας ιστότοπο κάτω από μία στέγη.

Και με μόλις 3,71 $ / μήνα αρχίζοντας το εισαγωγικό σημείο, εξακολουθεί να είναι μια προσιτή, βολική επιλογή, ώστε να μην χρειάζεται να ρυθμίσετε ή να συνδέσετε όλα αυτά τα πράγματα χειροκίνητα.

6. Σχετικά διαφανής τιμοκατάλογος

Οι οικοδεσπότες Ιστού είναι διαβόητοι για την ταφή των δαπανών στα μέρη που τα περιμένετε λιγότερο.

Συνήθως πρέπει να ρίξετε τους όρους υπηρεσίας τους για να βρείτε τους μεγαλύτερους. Ακόμα και τότε, υπάρχει συχνά ένας τόνος upsells που σας περιμένει σαν ναρκοπέδιο κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς.

Πολλά από αυτά τα «κρυφά» έξοδα περιστρέφονται γύρω από τα αυξημένα ποσοστά ανανέωσης. Αυτός είναι ο λόγος που χαιρόμασταν (και ειλικρινά, έκπληκτοι) που είδαμε τη WestHost να διαθέτει έναν μεγάλο τιμοκατάλογο αυτών των λεπτομερειών για όλα τα προϊόντα τους. Τα πάντα είναι κυριολεκτικά ανοιχτά για να το ελέγξετε – χωρίς περίπλοκο νομίμο να αποκρυπτογραφήσετε.

Το μόνο κουραστικό πράγμα είναι ότι θα πρέπει να ταξινομήσετε δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, τις παραλλαγές προϊόντων τους για να βρείτε συγκεκριμένες απαντήσεις (όπως οι διαφορές ποσοστών ανανέωσης μεταξύ ονομάτων τομέα με .coms. .Org).

Αλλά με κάθε τρόπο, επικροτούμε την προσπάθειά τους να είναι τουλάχιστον ανοιχτοί για όλους τους τρόπους με τους οποίους τα προϊόντα τους θα μπορούσαν να σας κοστίσουν περισσότερο στο εγγύς μέλλον.

Μειονεκτήματα της χρήσης του WestHost Hosting

Δυστυχώς, το WestHost δημοσιεύει μέσο όρο (ή ελαφρώς κάτω από τον μέσο όρο) όπου μετράει.

1. Πιο αργός από τον ιδανικό χρόνο φόρτωσης

Η δοκιμή μας αποκάλυψε ότι ο μέσος χρόνος φόρτωσης σελίδας ήταν 881ms τους τελευταίους 24 μήνες, κάτι που δεν είναι το χειρότερο που έχουμε δει, αλλά εξακολουθεί να είναι πιο αργό από τους κεντρικούς υπολογιστές με την κορυφαία βαθμολογία.

Μέσος χρόνος φόρτωσης WestHost:

WestHost-2019-2020-στατιστικάΜέση ταχύτητα WestHost 2019-2020 | Δείτε στατιστικά

2. 40+ λεπτά για να έρθετε σε επαφή με την υποστήριξή τους

Δεν είμαι σίγουρος αν είναι απατηλή, αλλά χρειάστηκαν 40 λεπτά για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών τους. Τούτου λεχθέντος, ο βοηθός υποστήριξης ήταν φιλικός και εξυπηρετικός. Είμαστε επίσης εντυπωσιασμένοι από το γεγονός ότι προσφέρουν έναν αριθμό χωρίς χρέωση για άτομα που θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί τους από τις ΗΠΑ.

Πραγματοποιήσαμε επίσης έλεγχο ιστορικού για να μάθουμε τι σκέφτονται οι άλλοι πελάτες για τη WestHost και διαπιστώσαμε ότι οι πελάτες τους είχαν μικτές κριτικές σχετικά με την υποστήριξή τους.

Υποστήριξη WestHost

Ο Σκοτ ​​ήταν χρήσιμος, αλλά χρειάστηκε πολύς χρόνος για να έρθει σε επαφή

3. Όχι «Πραγματικά» Απεριόριστο

Ενώ ορισμένα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας της WestHost υπόσχονται απεριόριστα αρχεία, εύρος ζώνης και βάσεις δεδομένων, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η λεπτή εκτύπωση τους λέει διαφορετικά. Ακολουθεί μια άμεση προσφορά από τη σελίδα Όρων και Προϋποθέσεων:

«Η απεριόριστη κοινόχρηστη φιλοξενία μας έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των περισσότερων μικρών επιχειρήσεων και προσωπικών ιστότοπων. Δεν έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες μεγάλων επιχειρήσεων ή υπηρεσιών πελατών που δεν εμπίπτουν στο μέσο μοτίβο χρήσης για κοινόχρηστη φιλοξενία και μπορεί να ταιριάζει καλύτερα σε προγράμματα φιλοξενίας που παρέχουν διευρυμένες δυνατότητες. Λογαριασμοί με μεγάλο αριθμό αρχείων (αριθμοί εισόδου άνω των 200.000), βάσεις δεδομένων άνω των 5 GB ή αθροιστικό μέγεθος όλων των βάσεων δεδομένων άνω των 10 GB μπορεί να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην απόδοση του διακομιστή. Διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε να μειωθεί ο αριθμός των inode (αρχεία και κατάλογοι) ή / και της βάσης δεδομένων για να διασφαλιστεί η απόδοση του διακομιστή. Η μη συμμόρφωση με αυτά τα αιτήματα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τον τερματισμό του λογαριασμού σας. “

Ουσιαστικά, παρόλο που υποσχέθηκαν απεριόριστη φιλοξενία, ο λογαριασμός σας δεν πρέπει γενικά να διαθέτει βάσεις δεδομένων που να υπερβαίνουν τα σωρευτικά 10 GB. Εάν θεωρούν τα αρχεία σας πάρα πολλά και οι βάσεις δεδομένων σας είναι πολύ μεγάλες, μπορούν να ζητήσουν να μειώσετε τα αρχεία σας ή να κάνετε αναβάθμιση σε ένα καλύτερο σχέδιο. Σε αντίθετη περίπτωση, ο λογαριασμός σας μπορεί να τερματιστεί.

Δεν είμαστε χαρούμενοι που έκρυψαν αυτό που πραγματικά επιτρέπει η “απεριόριστη” φιλοξενία τους στη σελίδα Όρων και Προϋποθέσεων.

Με αυτά τα λόγια, πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα που ονομάζεται “απεριόριστη φιλοξενία” και ότι το WestHost είναι αρκετά γενναιόδωρο για τις τιμές που προσφέρουν.

4. Φθηνότερα σχέδια συνοδεύονται από 3ετή δέσμευση

Με τα περισσότερα από τα σχέδιά τους, ειδικά τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους, οι τιμές είναι πολύ ακριβές και δεν κοινοποιούνται σωστά: για παράδειγμα, το Προσωπικό πρόγραμμα διαφημίζεται ως 1,99 $ μηνιαίως, αλλά μπορείτε να λάβετε αυτήν την τιμή μόνο εάν πληρώσετε για ένα έως τρία χρόνια μια φορά. Η πραγματική τιμή είναι 8 $ ανά μήνα και ο ελάχιστος όρος για τον οποίο μπορείτε να πληρώσετε είναι 3 μήνες στα 9,00 $ / μήνα.

5. Μερικοί περιορισμοί…

Μερικά από τα σχέδιά τους είναι πολύ περιοριστικά. Για παράδειγμα, τα προγράμματα φιλοξενίας WordPress επιτρέπουν μόνο 1 όνομα τομέα ανά διακομιστή. Πιστεύουμε ότι μπορούν να κάνουν καλύτερα από αυτό.

6. Περίοδος εισαγωγής τιμών πολύ σύντομη

Όλοι οι οικοδεσπότες Ιστού θα σας κυλήσουν με μια απίστευτα χαμηλή τιμή εκκίνησης. Φαίνεται συχνά πολύ καλό για να είναι αληθινό επειδή είναι: μετά την πρώτη σας θητεία, η τιμή ανεβαίνει στα κανονικά επίπεδα (συχνά δύο ή τρεις φορές την αρχική τιμή).

Η ασημένια επένδυση είναι ότι οι περισσότεροι οικοδεσπότες θα σας επιτρέψουν να κλειδώσετε το χαμηλό ποσοστό για έως και τρία χρόνια. Έτσι, εξοικονομείτε έναν τόνο χρημάτων κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου.

Το πρόβλημα με το WestHost είναι ότι ενώ έχουν αρχικά μια πολύ προσιτή τιμή (1,99 $ / μήνα), μπορείτε να το αγοράσετε μόνο για ένα έτος. Μετά από αυτό, η τιμή στη συνέχεια ανεβαίνει στα 8 $ / μήνα.

Περίοδος εισαγωγής WestHost 12 μηνών

Συγκρίνετε αυτό το “χαμένο” ~ 6 $ / μήνα για δύο χρόνια σε σύγκριση και βασικά υπερπληρώνετε περίπου 144 $ τα πρώτα τρία χρόνια.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα.

Η φθηνότερη κοινόχρηστη επιλογή φιλοξενίας της WestHost (το Προσωπικό πρόγραμμα) δεν προσφέρει δωρεάν όνομα τομέα, αποκλειστική διεύθυνση IP ή πιστοποιητικό SSL. Μόνο τα πιο ακριβά σχέδιά τους περιλαμβάνουν αυτά τα πράγματα. Έτσι ξαφνικά, αυτό που φαινόταν αρκετά προσιτό στα 1,99 $ / μήνα τώρα φαίνεται πολύ ακριβό όταν συνυπολογίζετε όλα αυτά τα «κρυφά» κόστη.

Τιμές WestHost, σχέδια φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των διαφόρων προγραμμάτων φιλοξενίας που προσφέρει το WestHost:

Κοινή φιλοξενία: Η κοινόχρηστη φιλοξενία τους – το αναφέρουν ως “Small Business Web Hosting” – συνοδεύεται από τρία βασικά σχέδια:

 • Προσωπικό σχέδιο: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 1,99 $ ανά μήνα. Έρχεται με χώρο δίσκου 50 GB, εύρος ζώνης 1.000 GB, 1 βάση δεδομένων, 1 ιστότοπο, απεριόριστους λογαριασμούς email και 10 δευτερεύοντες τομείς.
 • Προτιμώμενο πρόγραμμα: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 5,20 $ ανά μήνα. Έρχεται με χώρο δίσκου 200 GB, εύρος ζώνης 2.500 GB, απεριόριστες βάσεις δεδομένων, απεριόριστους ιστότοπους, απεριόριστους υποτομείς και απεριόριστους λογαριασμούς email. Έρχεται επίσης με ένα δωρεάν όνομα τομέα.
 • Επιχειρηματικό σχέδιο: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 6,40 $ το μήνα. Έρχεται με απεριόριστο χώρο στο δίσκο, απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστες βάσεις δεδομένων, απεριόριστους λογαριασμούς email, απεριόριστους ιστότοπους και απεριόριστους υποτομείς. Έρχεται επίσης με ένα δωρεάν όνομα τομέα και ειδικό IP.

Τιμές και σχέδια WestHost

  • Δωρεάν τομέας: Μόνο για επιχειρήσεις + Προτιμώμενα προγράμματα
 • Ευκολία εγγραφής: Γρήγορη διαδικασία εγγραφής.
 • μέθοδοι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, Paypal.
 • Κρυφές χρεώσεις και ρήτρες: Οι κοινόχρηστοι λογαριασμοί φιλοξενίας δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 200.000 inodes ή το συνολικό μέγεθος βάσης δεδομένων 10 GB.
 • Πώληση: Χωρίς upsells.
 • Ενεργοποίηση Λογαριασμού: Άμεση ενεργοποίηση.
 • Πίνακας ελέγχου και εμπειρία πίνακα ελέγχου: cPanel.
 • Εγκατάσταση εφαρμογών και CMS (WordPress, Joomla κ.λπ.): Γρήγορη εγκατάσταση δημοφιλών εφαρμογών και CMS μέσω Softaculous.

Προτείνουμε το WestHost?

Όχι, δεν το κάνουμε.

Το WestHost είναι ένας μέσος οικοδεσπότης. Έχουν μέσο χρόνο λειτουργίας, μέσες ταχύτητες φόρτωσης σελίδας και πραγματικά μέση υποστήριξη. Ο μόνος λόγος για τον οποίο εξακολουθεί να βαθμολογείται στις κορυφαίες 10 μας είναι η χαμηλή τιμή τους.

Θα ήταν καλύτερα να βρείτε έναν διαφορετικό κεντρικό υπολογιστή στον ιστότοπό μας.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Αν θέλετε να δείτε παρόχους φιλοξενίας που κατατάσσονται πάνω από το WestHost, ελέγξτε τους καλύτερους οικοδεσπότες Ιστού μας εδώ.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει Γουέστ Χοστ, αφήστε μια κριτική παρακάτω. Καλό ή κακό – δεν έχει σημασία, καθώς προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις κριτικές μας διαφανείς και ειλικρινείς.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map